Host Malabar Review: Είναι καλός αυτός ο Ινδός Ιστότοπος Ιστού;

Host Malabar Review: Είναι η καλύτερη επιλογή; Ας ανακαλύψουμε.


Αν σκεφτήκατε το “Malabar” ως παράκτια περιοχή, τότε το “Hostmalabar.in” είναι ένας ωκεανός λύσεων φιλοξενίας.

Το ονομάζουμε «Ocean of Hosting Solutions» επειδή διαθέτει διακομιστές σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

Με πολλές συναρπαστικές δυνατότητες, αυτή είναι μια κριτική που περιμένουμε να μοιραστούμε.

Εμείς, στο Hostingpill, εξετάζουμε τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας βάσει ορισμένων παραμέτρων και ανάλογα με αυτό προσφέρουμε τις απόψεις μας σχετικά με το ίδιο.

Ας βυθίσουμε λοιπόν!

Τι είναι το Host Malabar?

Το Host Malabar είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας από την Κεράλα της Ινδίας που εξυπηρετεί 100.000 + πελάτες παγκοσμίως.

Η εταιρεία φιλοξενίας συνδέεται με 400+ κέντρα δεδομένων παγκοσμίως. Αυτό τους επιτρέπει να παραδίδουν διακομιστές από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου στους πελάτες τους.
Hostmalbar

Το Host Malabar προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία (Linux, Windows, Dedicated, Linux PBN, Radio hosting), Reseller Hosting (Linux, Windows, Shoutcast), Storage Box, VPS hosting, Private Cloud.

Ώρα

Uptime αναφέρεται στον χρόνο κατά τον οποίο ο οικοδεσπότης Ιστού σας παραμένει σε λειτουργία και λειτουργεί.

Το Host Malabar εγγυάται χρόνο λειτουργίας από 99,994% έως 100%.

χρόνος λειτουργίας

Ο μεγαλύτερος χρόνος διακοπής λειτουργίας μπορεί να σημαίνει λιγότερες πιθανότητες πρόσβασης ατόμων στον ιστότοπο, λιγότεροι δυνητικοί πελάτες, χαμηλά έσοδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το “Uptime” είναι κρίσιμος παράγοντας.

Εάν οι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν τον ιστότοπό σας, αυτή είναι μια χαμένη ευκαιρία.

Χρησιμοποιήσαμε το SLA Uptime Calculator για να υπολογίσουμε το χρόνο διακοπής λειτουργίας και για τους δύο “υποσχεθέντες χρόνους λειτουργίας”.

Εδώ βρήκαμε:

χρόνος λειτουργίας

Η παραπάνω εικόνα δείχνει πόση ώρα θα πέσει ο ιστότοπος σε μια ημέρα, εβδομάδα, μήνα και ένα έτος, όταν το ποσοστό λειτουργίας είναι 99,994%.

Το καλύτερο μέρος, στον ιστότοπό τους έχουν μια καρτέλα «κατάσταση» η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με το χρόνο λειτουργίας διαφόρων διακομιστών όλο το εικοσιτετράωρο.

Βρήκαμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κέντρα δεδομένων τους στη «σελίδα για εμάς».

χρόνος λειτουργίας

Τιμές και χαρακτηριστικά

τιμολόγηση και χαρακτηριστικά

Για αυτήν την κριτική έχουμε σκεφτεί την κοινή χρήση φιλοξενίας, Linux, τοποθεσίας διακομιστή στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας το cPanel για GUI.

Διαθέτει 6 διαφορετικά πακέτα για να καλύψει τις ανάγκες φιλοξενίας. Κυρίως τα χαρακτηριστικά είναι κοινά.

 • Λογαριασμοί email
 • Τομείς της Addon
 • Υποτομείς
 • Βάσεις δεδομένων
 • FTP
 • Δωρεάν Softaculous
 • cPanel
 • Προστασία DDoS
 • Υποστήριξη Cloudflare
 • Υποστήριξη εισιτηρίων / τηλεφώνου

Δεν είναι σαφές από την περιγραφή ποιες δυνατότητες βάσης δεδομένων, δυνατότητες cPanel, δυνατότητες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει.

Ένα από τα πράγματα που μας άρεσε είναι ότι παρέχει «Addon Domains» στα περισσότερα από τα σχέδιά του, τα οποία ορισμένες από τις εταιρείες φιλοξενίας δεν παρέχουν.

Το Free Softaculous επιτρέπει τη γρήγορη φόρτωση των πραγμάτων. Είναι ήδη ενσωματωμένο στο cPanel που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το φορτώσετε ή να το αγοράσετε ξεχωριστά.

Οι τιμές είναι συνετές, αλλά σύμφωνα με εμάς, θα ήταν καλύτερα αν τα χαρακτηριστικά εξηγούνται λεπτομερώς.

Δεύτερον, όταν μελετήσαμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, μάθαμε ότι η εταιρεία δεν μας επιτρέπει να φιλοξενήσουμε βίντεο, ταινίες, ταινίες, αρχεία mp3, τραγούδια, περιεχόμενο που προστατεύεται από την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον κοινόχρηστο διακομιστή.

Ευκολία στη χρήση

Το Host Malabar διαθέτει μια αρκετά εύκολη στη χρήση διεπαφή. Έχει πολλά ιστολόγια για να καθοδηγήσει τον αναγνώστη στην ενότητα «βάση γνώσεων».

Κάθε blog έχει μια σειρά από βήματα και στιγμιότυπα οθόνης για να καθοδηγήσει τον αναγνώστη.

Η ενότητα της γνωσιακής βάσης βρίσκεται στην ενότητα «επαφή».

Λύση φιλοξενίας Hostmalabar

«Οι ανακοινώσεις είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για να ενημερώνετε τους συνδρομητές σχετικά με τις τελευταίες νέες προσθήκες ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική λειτουργία.

Υποστήριξη πελατών

υποστήριξη πελατών

Όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, ισχυρίζονται ότι έχουν μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, Yahoo, Skype και Google Chat.

Δεν ήταν δυνατή η δοκιμή των παραπάνω λειτουργιών.

Μπορείτε να “συνδεθείτε” στο λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο για να ζητήσετε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

Σε περίπτωση περισσότερων αμφιβολιών, μπορείτε να τους καλέσετε και να διευκρινίσετε τα πράγματα.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ύψιστης σημασίας κατά την επιλογή ενός συνεργάτη φιλοξενίας. Τελικά ο ιστότοπός μας είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον κόσμο και μοντέλο παραγωγής εσόδων για εμάς.

Διαπιστώσαμε ότι το Host Malabar χρησιμοποιεί προστασία DDoS και Cloudflare για μέτρα ασφαλείας.

Το Cloudflare παρέχει ασφάλεια προστατεύοντας ιστότοπους από κακόβουλες δραστηριότητες όπως επιθέσεις DDoS, κακόβουλα bots και άλλες κακόβουλες εισβολές.

Έχουν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας στα κέντρα δεδομένων για να αποτρέψουν τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Το σύστημα απαιτεί ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας, βιομετρικούς σαρωτές παλάμης και κάρτες που επιτρέπουν μόνο γνήσια άτομα να εισέλθουν στο κέντρο δεδομένων.

Διαθέτουν συστήματα πυρασφάλειας τριών σταδίων, συστήματα αυτόματου ψεκαστήρα και ανιχνευτές καπνού για την αποφυγή ζημιών στο κέντρο δεδομένων λόγω τυχαίας πυρκαγιάς.

συμπέρασμα

Εντάξει.

Έτσι, έχοντας δει όλες τις παραπάνω δυνατότητες, προτείνουμε το Host Malabar?

ΝΑΙ!

Έχουν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, εξαιρετική υποστήριξη και καλές λειτουργίες ασφαλείας.

Το μόνο πράγμα που μας απασχολεί είναι ότι θα μπορούσαν να επιτρέψουν στον χρήστη μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και να εξηγήσει τις δυνατότητες με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ποια από τα χαρακτηριστικά του Host Malabar βρήκατε μοναδικά; Θα χαρούμε να μάθουμε στην ενότητα σχολίων.

Δοκιμάστε το Host Malabar σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map