HostGator Vs GoDaddy: Σύγκριση με βάση την ταχύτητα, την τιμή και την υποστήριξη

godaddy_vs_hostgator 2018Η φιλοξενία Ιστού είναι ένα αστείο πράγμα. Υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 προμηθευτές αυτού που είναι ουσιαστικά το ίδιο προϊόν. Αυτό το ίδιο προϊόν που δεν έχει ορατή ένδειξη απόδοσης.

Η φιλοξενία Ιστού είναι ένα αστείο πράγμα. Υπάρχουν περισσότεροι από 1.000 προμηθευτές αυτού που είναι ουσιαστικά το ίδιο προϊόν. Αυτό το ίδιο προϊόν που δεν έχει ορατή ένδειξη απόδοσης.


Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά άλλα πράγματα που θα αγοράζατε χωρίς να γνωρίζω περισσότερες πληροφορίες. Φανταστείτε να νοικιάσετε ένα δωμάτιο σε ένα διαμέρισμα με άλλους ανθρώπους.

Τώρα φανταστείτε ότι δεν γνωρίζετε πόσα άτομα μοιράζεστε, πόσα πράγματα έχουν ή σε τι είδους επιχείρηση βρίσκονται.

Αυτή είναι μια σε βάθος σύγκριση των GoDaddy και Hostgator, φιλοξενώ εκατοντάδες ιστότοπους για διάφορους πελάτες σε κάθε είδους διαφορετικές εταιρείες φιλοξενίας, γίνεται εφιάλτης για διαχείριση και είναι καιρός να ενοποιήσω τα πάντα σε ένα μέρος για να εξοικονομήσω χρήματα και προσπάθεια.

Πριν κάνω τη βουτιά και επιλέγω έναν πάροχο, πρέπει να συγκρίνω μερικά από τα μεγάλα όπλα.

Θα συγκρίνω το GoDaddy & Hostgator, αναμφισβήτητα δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, και οι δύο διαθέτουν πολλά ίδια χαρακτηριστικά και φαίνεται να έχουν καλές κριτικές συνολικά.

Και οι δύο έχουν περάσει αρκετά καιρό ώστε να έχουν καλά εδραιωμένα συστήματα υποστήριξης και η κοινότητα πίσω από αυτούς που είναι πολύ εξοικειωμένοι με τα προϊόντα και τις παγίδες τους.

Ξέρω τι σκέφτεστε? “Γιατί επιλέξατε να συγκρίνετε το GoDaddy και το Hostgator, τι γίνεται με την εταιρεία X, Y και Z Hosting, έχω ακούσει ότι είναι υπέροχα”.

Η απάντησή μου σε αυτό το συναίσθημα είναι διττή: πρώτον, εάν μεταφέρω όλους τους ιστότοπούς μου σε μια πλατφόρμα είναι μια μοναδική συμφωνία, δεν θέλω να το αναλάβω ξανά σύντομα, επομένως χρειάζομαι μια εταιρεία που θα παραμείνει μακροπρόθεσμα.

Δεύτερον, θέλω συνέπεια, πολλές μικρότερες εταιρείες είναι εκπληκτικές στην αρχή με μόνο να επιβραδύνονται με την πάροδο του χρόνου.

Μπορείτε να παραλείψετε τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και να δείτε το συμπέρασμα εδώ.

Ας δούμε το HostGator εναντίον του Godaddy…

Τι πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν επιλέγουμε το καλύτερο μεταξύ HostGator εναντίον GoDaddy?

 1. Χαρακτηριστικά και τιμολόγηση
 2. Απόδοση ταχύτητας
 3. Αποκριτικότητα
 4. Σημείο αναφοράς
 5. Υποστήριξη πελατών
 6. Τελική ετυμηγορία

Προτού προχωρήσουμε, θέλω να σας ενημερώσω ότι έχω τον κωδικό κουπονιού του HostGator που μπορεί να σας εξοικονομήσει 113,01 $ στο Hatchling Plan, 149,00 $ στο Baby Plan, 329,00 $ στο Business Plan.

Ενεργοποιήστε τον κωδικό κουπονιού HostGator

GoDaddy vs HostGator – Σύγκριση χαρακτηριστικών με την τιμή

Σήμερα, είναι ώρα να συγκρίνουμε τις δυνατότητες που προσφέρουν και οι δύο πάροχοι στο προϊόν ψωμιού και βουτύρου.

Συγκρίνω το σχέδιο μεσαίου εύρους για κάθε προμηθευτή, κατά τη γνώμη μου, αυτά πρέπει να είναι και τα δύο κατάλληλα για έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων ή για ένα μικρό ιστολόγιο WordPress.

Πίνακας σύγκρισης τιμών GoDaddy vs HostGator:

Πάμε μπαμπάHostGator
ΣχέδιοΟικονομίαΕκκολαπτήριο
Μηνιαία τιμή2,99 $2,75 $
Μηνιαίο κόστος ανανέωσης7,99 $6,95 $
Τομείς11
ΣελίδεςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αποθήκευση100 GBΧωρίς μετρήσεις
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Δωρεάν διευθύνσεις email1Απεριόριστος
Λογαριασμός FTPΝαίΝαί
Φιλοξενία emailΝαίΝαί
Υποστήριξη μέσω WebmailΝαίΝαί
Προστασία χωρίς spamΝαίΝαί
100 $ Google AdwordsΝαί
Πίστωση 100 $ Bing AdsΝαί
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 μέρες45 ημέρες
Επισκεφτείτε το HostGator

Όπως μπορείτε να δείτε και οι δύο προσφέρουν αυτό που φαίνεται να είναι ένα πολύ παρόμοιο προϊόν, φυσικά, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι είδους απόδοση θα περιμένετε.

Και τα δύο προϊόντα περιλαμβάνουν υποστήριξη 24/7, 99,9% Uptime, Google AdWords Credit, προγράμματα εγκατάστασης λογισμικού (για πράγματα όπως το WordPress) και πρόσβαση στο cPanel.

Η προσφορά του GoDaddy περιλαμβάνει προστασία DDOS (το Millage ενδέχεται να διαφέρει) και έναν δωρεάν τομέα. Προσφέρουν αντίγραφα ασφαλείας και επιπλέον πόρους με κόστος. Αξίζει να σημειωθεί ότι περιορίζουν τις βάσεις δεδομένων MySQL σε 1 (25 GB) και περιλαμβάνουν μόνο 1 γραμματοκιβώτιο email με μέγιστο μέγεθος αποθήκευσης 5 GB.

Για την ασφάλεια του ιστότοπου, ο Godaddy συνεργάστηκε με την Sucuri (Κριτική) για την προστασία του ιστότοπου από τους χάκερ και την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού από τον ιστότοπο.

Το Hostgator προσφέρει πρόσβαση SSH, ροή ήχου / βίντεο, προστασία DDOS, απεριόριστα γραμματοκιβώτια και κανένα όριο στο μέγεθος ή τον αριθμό των βάσεων δεδομένων MySQL.

Θέλω να μιλήσω περισσότερο για τον περιορισμό της MySQL, μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη υπόθεση, αλλά για μένα είναι. Εάν έχω πολλούς ιστότοπους WordPress στην ίδια φιλοξενία, αλλά για διαφορετικούς πελάτες, τότε θέλω πραγματικά να τους κρατήσω ξεχωριστούς, τόσο για ευκολία όσο και για την ασφάλεια.

Με το GoDaddy θα έπρεπε να εγγραφώ για πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας ή να τους κρατήσω όλους σε μια μεγάλη βάση δεδομένων.

Για εμένα (και ελπίζω για εσάς) τα αντίγραφα ασφαλείας είναι μεγάλη υπόθεση. ΜΑΖΙΚΗ συμφωνία. Όπως λέει το παλιό ρητό «Η αποτυχία προετοιμασίας ετοιμάζεται να αποτύχει».

Μην το ξεχνάτε ποτέ. Είναι τόσο εύκολο να διαγράψετε κατά λάθος τμήματα ή ολόκληρο τον ιστότοπό σας, να σπάσετε κάτι ή να παραβιαστείτε. Το γεγονός ότι το Hostgator περιελάμβανε αντίγραφα ασφαλείας χωρίς επιπλέον κόστος είναι ένα πλεονέκτημα. Ένα τεράστιο πλεονέκτημα.

GoDaddy εναντίον HostGator – Σύγκριση δεδομένων

Ήρθε η ώρα να μειώσετε τους αριθμούς. Έχω πραγματοποιήσει τρεις δοκιμές για να δείξω τους μέσους χρόνους απόκρισης για κάθε εταιρεία. Εγκατέστησα ένα δείγμα ιστότοπου τόσο στο GoDaddy όσο και στο Hostgator (στα σχέδια που συγκρίναμε παραπάνω) και έτρεξα δοκιμές ταχύτητας, απόκρισης και συγκριτικής αξιολόγησης.

1. Ταχύτητα

Όταν μιλάω για ταχύτητα, μιλώ πραγματικά για τον αρχικό χρόνο φόρτωσης σελίδας. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, οι αργές σελίδες ισοδυναμούν με υψηλό ποσοστό εγκατάλειψης.

Τα περισσότερα άτομα δεν θα περιμένουν περισσότερο από 6 δευτερόλεπτα για να φορτώσει μια σελίδα πριν φύγουν, μερικά δεν θα περιμένουν ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Δοκιμαστικός ιστότοπος που φιλοξενείται στο GoDaddy

Ταχύτητα Godaddy

Δοκιμαστικός ιστότοπος που φιλοξενείται στο HostGator

Ταχύτητα ιστότοπου Hostgator

Το HostGator φορτώθηκε σε 1,40 δευτερόλεπτα όπου το GoDaddy φορτώθηκε σε 3,05 δευτερόλεπτα. Το HostGator κέρδισε τον Godaddy όταν πρόκειται για ταχύτητα.

2. Ανταπόκριση

Όσο σημαντικό είναι και αυτός ο πρώτος χρόνος φόρτωσης, πρέπει επίσης να λάβω μια ιδέα για το πόσο ανταποκρίνεται ο ιστότοπος συνολικά, δηλαδή πόσο καιρό χρειάζεται για τη φόρτωση κάθε σελίδας όταν βρίσκεστε στον ιστότοπο. Έκανα μια δοκιμή για περίοδο 30 ημερών.

Δοκιμάστε τον χρόνο απόκρισης του ιστότοπου στο HostGator

Χρόνος απόκρισης για Hostgator

Δοκιμάστε τον χρόνο απόκρισης του ιστότοπου στο GoDaddy

Χρόνος απάντησης στο Godaddy

Το HostGator κερδίζει ξεκάθαρα τον Godaddy.

Νομίζω ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι ένα μοτίβο αναδύεται εδώ. ΔΥΟ φορές τόσο γρήγορα, ξανά! Αυτή η δοκιμή έχει ακόμα μεγαλύτερο βάρος μαζί μου, διήρκεσε σε διάστημα 30 ημερών, οπότε η περίεργη ημέρα χιονιού δεν θα επηρεάσει υπερβολικά τα αποτελέσματα.

Όταν έπαιζα με τον Hostgator τα μάτια μου φαινόταν πιο ανταποκρινόμενο και αυτές οι δοκιμές το επιβεβαίωσαν πραγματικά.

Δείτε τα σχέδια του HostGator & τιμολόγηση εδώ.

3. Το σημείο αναφοράς

Χρησιμοποίησα το GTMetrix για τη μέτρηση των ιστότοπων, μετράει διάφορους δείκτες απόδοσης και δίνει χρόνο φόρτωσης σε δευτερόλεπτα. Δεν θα περίμενα να μας δώσει κάτι διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα αποτελέσματα, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ξανά τα σκορ.

Σημείο αναφοράς Godaddy εναντίον Hostgator

Hostgator – 0,7 δευτερόλεπτα
GoDaddy – 1,8 δευτερόλεπτα

Τόσο ελαφρώς διαφορετικοί αριθμοί, αλλά η σειρά μεγέθους είναι η ίδια.

Περίληψη των δεδομένων

Είμαι άνετα με την αξιοπιστία αυτών των δοκιμών απόδοσης. Είναι όλα από την πλευρά του διακομιστή που αποφεύγουν τυχόν προβλήματα βραδύτητας σε μεμονωμένους υπολογιστές-πελάτες.

Έχω χρησιμοποιήσει επίσης έναν συνδυασμό διαφορετικών δοκιμών από διαφορετικές πηγές.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν μονόδρομο και μονόδρομο, το GoDaddy δεν μπορεί να ανταγωνιστεί με την Hostgator την απόδοση φιλοξενίας.

Και στις τρεις δοκιμές το Hostgator ήταν διπλάσιο της ταχύτητας. ΔΙΠΛΟ. Πρέπει να θυμάστε ότι το Hostgator είναι ελαφρώς φθηνότερο από το GoDaddy αλλά εξακολουθεί να είναι η πιο ισχυρή φιλοξενία.

GoDaddy εναντίον HostGator – Υποστήριξη

Έχω μιλήσει λίγο για την υποστήριξη που προσφέρουν και οι δύο εταιρείες, σκέφτηκα ότι θα ήταν χρήσιμο να δείξουμε μια ασπρόμαυρη σύγκριση του πώς φαινόταν κάνοντας επαφή και με τα δύο μέσω των δυνατοτήτων ζωντανής συνομιλίας τους, με τις ίδιες ερωτήσεις.

Hostgator:

υποστήριξη hostgator

Ξεκινήστε με το HostGator

Πάμε μπαμπά:

υποστήριξη θεάς

Ξεκινήστε με το GoDaddy

Ας ελπίσουμε ότι αυτό που μπορείτε να δείτε εδώ είναι ότι μόλις έφτασα στο Hostgator και οι δύο ομάδες υποστήριξης ήταν αστραπές γρήγορα, απαντώντας μέσα στο λεπτό και στις δύο περιπτώσεις.

Η υποστήριξη του Hostgator έδωσε ελαφρώς περισσότερες πληροφορίες που ήταν χρήσιμες, ενώ η υποστήριξη του GoDaddy είναι πιο σταθερή γρήγορη. Γενικά θα έλεγα ότι η υποστήριξη που προσφέρουν και οι δύο εταιρείες είναι καλή.

GoDaddy εναντίον HostGator – Στοχευμένο κοινό

Ο ΝΤΑΝΤΙ

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι το GoDaddy είναι το μεγαλύτερο όνομα όσον αφορά τα ονόματα τομέα, αυτό τους οδήγησε να γίνουν το de facto μέρος για να πάνε για όλους τους ιστότοπους, έχουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε προσιτές τιμές.

Κατά την άποψή μου, ο κύριος στόχος του GoDaddy είναι να προσελκύσει χρήστες εκτός IT, δηλαδή ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, φαίνεται να επικεντρώνονται στη διευκόλυνση της ζωής και στη φιλικότητα προς τον χρήστη σε σχέση με τις πρώτες επιδόσεις.

Διαφημίσεις Godaddy

Διαβάστε την πλήρη κριτική GoDaddy..

Ο GATOR

Το Hostgator μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο όσο το GoDaddy, ωστόσο, παρά το σχετικά μικρό του μέγεθος, το Hostgator είναι ένας γίγαντας μεταξύ επαγγελματιών IT και Web.

Διαφημίσεις Hostgaor

Η Hostgator προσφέρει μια απλοποιημένη επιλογή προϊόντων και κατά τη γνώμη μου, αν και η προσφορά τους είναι εξίσου φιλική προς το χρήστη με το GoDaddy, φαίνεται να στοχεύουν σε μια πιο τεχνική βάση χρηστών, να ευνοούν την απόδοση και την ποιότητα της φιλοξενίας.

Διαβάστε την πλήρη κριτική HostGator..

GoDaddy εναντίον HostGator – Αναβαθμισμένη Dedicated Server Platform

Κατά τη σύγκριση των δύο εταιρειών, έχω διαβάσει πολλές συγκρίσεις και κριτικές άλλων ατόμων, κάτι που εμφανίστηκε ξανά και ξανά ήταν ότι η απόδοση όλων των προϊόντων φιλοξενίας της Hostgator βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου..

Αυτό είναι σπάνιο.

Γιατί είναι σπάνιο αυτό; Συνήθως, όταν ξεκινά μια εταιρεία φιλοξενίας, πρέπει να αγοράσει κάποιο είδος διακομιστή. Αυτή τη στιγμή, στην αρχή της ζωής των εταιρειών φιλοξενίας είναι η καλύτερη απόδοση που θα έχετε ποτέ στην κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Με την πάροδο του χρόνου, η εταιρεία παίρνει όλο και περισσότερους πελάτες, αγοράζουν περισσότερους διακομιστές και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Σε κάποιο σημείο, η εταιρεία συνειδητοποιεί ότι θα μπορούσαν πιθανώς να συμπιέσουν μερικούς περισσότερους ιστότοπους στον διακομιστή για να κερδίσουν λίγο περισσότερα χρήματα. Η παράσταση θα υποφέρει.

Όπως αποδεικνύεται από τον παρακάτω σύνδεσμο, είναι σαφές για μένα ότι αυτό δεν συμβαίνει στο Hostgator, αναβαθμίζουν ενεργά τους διακομιστές τους για να αποφύγουν αυτό το ακριβές πρόβλημα. Δεν μπορούσα να βρω κάτι παρόμοιο να συμβαίνει στο GoDaddy.

Δελτίο Τύπου - HostGator

Δείτε τα σχέδια του HostGator & τιμολόγηση εδώ.

GoDaddy εναντίον HostGator – Εμπειρία hands-on

Η εμπειρία μου με το Hostgator είναι πιθανώς ακριβώς όπως θα περιμένατε, χρησιμοποιούν το cPanel, το οποίο ξέρω ακριβώς πώς να το χρησιμοποιήσω.

Τα πάντα λειτούργησαν την πρώτη φορά, εγκατάσταση φιλοξενίας, εγκατάσταση WordPress κ.λπ.… Η υποστήριξη πελατών τους ήταν απίστευτα χρήσιμη, χωρίς χρόνο αναμονής, μόλις κατέληξαν να διορθώσουν το πρόβλημά μου.

Η εμπειρία μου με το GoDaddy δεν ήταν κακή: όμως δεν ήταν υπέροχη. Τώρα σκέφτηκα ότι το GoDaddy χρησιμοποίησε το cPanel, αλλά στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούν κάποιο είδος προσαρμοσμένης έκδοσης του cPanel, έχει τα περισσότερα από τα ίδια χαρακτηριστικά, κάποια πράγματα γίνονται διαφορετικά, κάποια πράγματα ήταν σε διαφορετικά μέρη.

Ήταν ένας πόνος για μένα να είμαι ειλικρινής, είμαι τόσο συνηθισμένος στο cPanel.

Τώρα πρέπει να ομολογήσω ότι έχω χρησιμοποιήσει πολύ το GoDaddy. Εννοώ πολύ. Η προηγούμενη εταιρεία μου το χρησιμοποίησε για φιλοξενία και πιστοποιητικά SSL για περίπου 100 πελάτες (ήταν φθηνά για αυτό που θέλαμε).

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, το περιβάλλον εργασίας χρήστη του GoDaddy είναι φρικτό. Ευτυχώς, έχουν καλή υποστήριξη, καθώς όταν κάτι δεν λειτουργεί μέσω της διεπαφής χρήστη (και αυτό συμβαίνει πολύ) πρέπει να καλέσετε την υποστήριξη για να το ταξινομήσετε.

HostGator εναντίον GoDaddy Συμπέρασμα

Ποιο είναι λοιπόν καλύτερο: Hostgator εναντίον Godaddy; Λοιπόν, είναι και οι δύο σταθερές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων και η επιλογή σας εξαρτάται από το τι εκτιμάτε περισσότερο.

Αν ψάχνετε για απεριόριστους πόρους (π.χ. αποθήκευση, εύρος ζώνης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), μεταβείτε στο Hostgator. Μπορείτε να λάβετε την τρέχουσα έκπτωση τους εδώ.

Εάν είστε νέοι, περιορισμένοι στον προϋπολογισμό και χρειάζεστε τηλεφωνική υποστήριξη εκτενώς, τότε θα πρέπει να επιλέξετε Godaddy. Εκπτώσεις Godaddy είναι διαθέσιμες εδώ.

Και αν ψάχνετε για μια ανεξάρτητη εταιρεία με εξαιρετική απόδοση, τότε θα πήγαινα με το FastComet (κριτική)

Και αν ξεκινάτε μόνο με τον πρώτο σας ιστότοπο, σας προτείνω να ελέγξετε τον Οδηγό εγκατάστασης WordPress.

Σχετικές αναρτήσεις:
 1. Bluehost εναντίον Godaddy: Ποιο Web Hosting κερδίζει?
 2. Bluehost εναντίον HostGator – Γιατί το BlueHost είναι καλύτερο
 3. 1&1 έναντι GoDaddy: Σύγκριση και δοκιμές με βάση την εμπειρία μου
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map