Κριτική Hostinger Business Hosting

Συχνά καθώς η επιχείρηση αυξάνεται, θα υπάρχουν σενάρια όπου μια κοινή φιλοξενία δεν θα είναι αρκετή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να ελέγξετε για εναλλακτικές και πιο ισχυρές επιλογές φιλοξενίας.


Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας παρέχουν εναλλακτικές επιλογές φιλοξενίας για την κάλυψη απαιτήσεων υψηλής απόδοσης και ταχύτητας. Ένα τέτοιο πρόγραμμα φιλοξενίας είναι το πρόγραμμα φιλοξενίας Hostinger Business που εστιάζει στην παροχή καλύτερης απόδοσης σε σχέση με την κοινή φιλοξενία.

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω παρέχοντας μια σύντομη επισκόπηση της εταιρείας. Το Hostinger ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2004. Προς τιμήν του, το Hostinger έχει διαδοθεί σε 178 χώρες και έχει πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες.

Η Hostinger είχε ένα συναρπαστικό ταξίδι με μια επαναστατική ανάπτυξη, ξεκινώντας αρχικά τις υπηρεσίες της εντελώς δωρεάν. Επισήμως το 2011, η μάρκα Hostinger δημιουργήθηκε.

Θα παράσχω μια λεπτομερή ανασκόπηση του επιχειρηματικού σχεδίου Hostinger μαζί με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των υπηρεσιών του.

Πλεονεκτήματα της χρήσης Hostinger Business:

Όπως πάντα θα συζητήσω πρώτα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του Hostinger. Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με απόδοση και χρόνο λειτουργίας.

Εκτέλεση:

Η ταχύτητα και η απόδοση μαζί με τους γρήγορους χρόνους απόκρισης καθορίζουν τη χρηστικότητα οποιασδήποτε πλατφόρμας φιλοξενίας. Όσον αφορά την απόδοση, έχει καλή ταχύτητα και χρόνο απόκρισης όπως φαίνεται παρακάτω-

Χρόνος απόκρισης Hostinger

Αυτό έχει απόδοση A +, η οποία είναι πάνω από τη μέση ταχύτητα.

Έχω αγοράσει επιχειρηματικό σχέδιο φιλοξενίας από την Hostinger και παρακολουθώ την απόδοση της ταχύτητας του διακομιστή μέσω της ιστοσελίδας μου hostingpill-hr.website. Εδώ είναι το αποτέλεσμα:

hostte του πρώτου byte

Ομοίως, μια δοκιμή στο πρώτο byte έδωσε τα παραπάνω αποτελέσματα που είναι καλά από την άποψη της απόδοσης.

Τιμές και χαρακτηριστικά:

Το Hostinger είναι γνωστό για τις φθηνές επιλογές φιλοξενίας του. Για ταχέως αναπτυσσόμενους ιστότοπους, η κοινή χρήση φιλοξενίας δεν είναι αρκετή. Αυτό συμβαίνει όταν ένα πρόγραμμα φιλοξενίας επιχειρήσεων όπως αυτό που παρέχεται από το Hostinger είναι χρήσιμο.

Η φιλοξενία του Hostinger Business παρέχει τη δύναμη και την αξιοπιστία του VPS μαζί με την απλότητα της κοινής φιλοξενίας. Παίρνετε αποκλειστικούς πόρους που διαχειρίζεται η ομάδα υποστήριξης του Hostinger.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο της τιμολόγησης και των χαρακτηριστικών στα διάφορα προγράμματα φιλοξενίας επιχειρήσεων που διατίθενται εδώ. Υπάρχουν 3 Σχέδια φιλοξενίας επιχειρήσεων:

Χαρακτηριστικά
Ξεκίνα
Επαγγελματίας
Επιχείρηση
Χώρος στο δισκο40 GB80 GB160 GB
ΕΜΒΟΛΟ3 GB6 GB12 GB
Πυρήνες CPU2Ενίσχυση ταχύτητας 2XΕνίσχυση ταχύτητας 3X
cPanelΚαινοτόμο cPanelΚαινοτόμο cPanelΚαινοτόμο cPanel
Πιστοποιητικό SSLΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Τιμή15,90 $ / μήνα31,80 $ / μήνα71,55 $ / μήνα

Τοποθεσίες διακομιστή:

 • Μάντσεστερ
 • Σάο Πάολο
 • Άσβιλ

Ανεξάρτητα από τα αλιεύματα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, η Hostinger είναι αναμφισβήτητα προσιτή.
Κάθε πρόγραμμα προσφέρει έκπτωση 45% για τους χρήστες για πρώτη φορά. Σε οποιοδήποτε σημείο, ένας χρήστης μπορεί εύκολα να μεταναστεύσει από ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας σε ένα επιχειρηματικό σχέδιο χρησιμοποιώντας το cPanel του.

Το πρόγραμμα εκκίνησης είναι κατάλληλο για πολλαπλούς ιστότοπους μεγαλύτερης κλίμακας και ανάπτυξης. Αυτό περιλαμβάνει ενίσχυση ταχύτητας, διαχείριση προσωρινής μνήμης, αποκλειστικούς πόρους, παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, εγκατάσταση 1 κλικ, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, cPanel, δωρεάν SSL.

Σε περίπτωση επαγγελματικού προγράμματος, λαμβάνετε όλα όσα αποτελούν μέρος του προγράμματος εκκίνησης. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε υψηλότερες διαμορφώσεις. Έχει αύξηση ταχύτητας 2Χ. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για ιστότοπους υψηλής κυκλοφορίας και ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ένα επιχειρηματικό σχέδιο έχει σχεδιαστεί για ιστοσελίδες με μεγάλο πόρο. Αυτό το σχέδιο περιλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά του επαγγελματικού σχεδίου, με υψηλότερη διαμόρφωση. Αυτό έχει μια αύξηση ταχύτητας 3Χ.

Με κάθε σχέδιο, λαμβάνετε επίσης πολλά άλλα οφέλη τα οποία θα λάβω περισσότερες λεπτομέρειες στο επόμενο μέρος της αναθεώρησής μου.

Υποστήριξη πελατών:

Ένα πολύ σημαντικό σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη για οποιαδήποτε πλατφόρμα φιλοξενίας είναι η υποστήριξη πελατών της. Ανεξάρτητα από το πόσο καλή είναι η ταχύτητα, η απόδοση και ο χρόνος λειτουργίας, εάν η υποστήριξη πελατών δεν είναι αποτελεσματική. τότε η πλατφόρμα φιλοξενίας αναμένεται να αποτύχει να προσελκύσει πελάτες.

Σίγουρα δεν θέλετε να αγωνιστείτε για να λάβετε κάποια υποστήριξη φιλοξενίας. Τα καλά νέα είναι ότι η Hostinger δεν σας απογοητεύει όταν πρόκειται για υποστήριξη πελατών.

Το Hostinger έχει μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας 24/7. Μαζί με αυτό, μπορείτε να αναφέρετε κατάχρηση, να τα στείλετε μέσω ταχυδρομείου, να παράσχετε γενικές ερωτήσεις μέσω του ιστότοπου.

Περιμένετε, δεν είναι μόνο αυτό, έχουν μια πλήρη ενότητα του ιστότοπου που είναι αφιερωμένη στη βάση γνώσεων, σεμινάρια και ιστολόγια. Η βάση γνώσεων είναι καλά διαχωρισμένη με βάση το θέμα και μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε θέμα εδώ.

Αυτό καλύπτει τις περισσότερες από τις τεχνικές πληροφορίες και τους οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Αυτό μαζί με τον τεράστιο οδηγό εκμάθησης είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τους αρχάριους.

Για να ελέγξω περαιτέρω την υποστήριξη πελατών τους, ξεκίνησα μια ζωντανή συνομιλία. Η ζωντανή συνομιλία ξεκίνησε στις σχεδόν 30 δευτερόλεπτα. Αν και υπήρχε κάποιος χρόνος αναμονής, ακόμα δεν ήταν πολύς χρόνος αναμονής. Η υποστήριξη πελατών παρέχει άμεση απάντηση για όλα τα ερωτήματα.

hostinger-livechat

hostinger-livechat2

Ασφάλεια και πρόσθετα χαρακτηριστικά:

Η ασφάλεια του ιστότοπού σας είναι σίγουρα το κορυφαίο στοιχείο προτεραιότητας. Με το Hostinger, υπάρχουν βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας που καλύπτονται ως μέρος του σχεδίου.

Παρέχει δωρεάν πιστοποιητικά SSL με κάθε σχέδιο που επιλέγετε. Περιλαμβάνεται επίσης αποκλειστική IP.Δωρεάν_SSL_Hostinger

Ο ιστότοπός σας εκτελείται στην απομονωμένη εικονική παρουσία. Έτσι μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο των πόρων.

Ως μέρος της ασφάλειας, τα αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας περιλαμβάνονται ως μέρος του σχεδίου. Οι ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και οι αναβαθμίσεις αντιμετωπίζονται αυτόματα.

Το Hostinger χρησιμοποιεί, ενσωματωμένη προσωρινή αποθήκευση με διαχείριση προσωρινής μνήμης για την παροχή του εξαιρετικά γρήγορου ιστότοπου. Τα ετήσια προγράμματα περιλαμβάνουν έναν δωρεάν τομέα, ενώ οι περισσότερες άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας χρεώνουν ξεχωριστό συμπληρωματικό τέλος για αυτό.

Η παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας γίνεται από το Hostinger για γρήγορη επίλυση καταστάσεων ξαφνικής βλάβης. Η προστασία CloudFlare περιλαμβάνεται δωρεάν. Αυτό παρέχει προστασία ασφάλειας και DDoS (ισχύει μόνο για κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας) με οφέλη ταχύτητας δικτύου διανομής περιεχομένου (CDN).
Ταχύτητα και χρόνος λειτουργίας, και τα δύο είναι εγγυημένα.

Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας που προστέθηκαν είναι το BitNinja Smart Security. Αυτό παρέχει όλα σε μία προστασία σε πραγματικό χρόνο. Αυτό μπορεί να αποτρέψει XSS, DDoS, κακόβουλο λογισμικό, ένεση σεναρίων, brute force και άλλες αυτοματοποιημένες επιθέσεις.

Επίσης περιλαμβάνεται δωρεάν η προστασία SpamAssassin, η οποία είναι ένα ισχυρό φίλτρο email για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Αυτό καθαρίζει τα εισερχόμενα και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων:

Η Hostinger παρέχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό σας επιτρέπει να δοκιμάσετε με χαρά τα διαφορετικά σχέδια που παρέχονται από την Hostinger.

30-day-trial_by_Hostinger

Ωστόσο, δεν επιστρέφονται όλα τα προϊόντα. Λίγα προϊόντα έχουν ειδικούς όρους επιστροφής χρημάτων που μπορούν να ελεγχθούν στην πολιτική επιστροφής χρημάτων του Hostinger.

Εύχρηστος:

Συνολικά, το Hostinger είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, ακόμη και για αρχάριους χρήστες. Δεν έχουν παραδοσιακό cPanel, γι ‘αυτό είναι απλούστερο για αρχάριους. Προηγμένοι χρήστες που είναι εξοικειωμένοι με το παραδοσιακό cPanel μπορεί να το βρίσκουν λίγο ασυνήθιστο.

Ο πίνακας ελέγχου τους είναι καλά διαχωρισμένος με διάφορες επιλογές όπως Λογαριασμοί, Email, Τομείς, Ιστοσελίδες, Αρχεία, Βάση δεδομένων και πολλές άλλες σύνθετες επιλογές.

Hostinger cPanel

Σχεδόν όλα είναι δυνατά μέσω του cPanel τους. Το δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εξίσου εύκολο στη χρήση. Διαθέτει τόνους προτύπων τα οποία ανταποκρίνονται στα κινητά.

Τα πρότυπα είναι εύχρηστα και η εύχρηστη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης καθιστά τον σχεδιασμό ιστότοπου πολύ απλό.

Μειονεκτήματα της χρήσης Hostinger Business:

Επιτρέψτε μου να μιλήσω για μερικά μειονεκτήματα σχετικά με τη χρήση του Hostinger Business Plan.

Υψηλότερες ανανεώσεις:

Λαμβάνετε τη χαμηλότερη τιμή για προγράμματα μεγάλης διάρκειας όπως 24 μήνες και άνω. Αυτή είναι μια κοινή στρατηγική που χρησιμοποιούν οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας.

Αλλά ναι, αυτό είναι κάτι που οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν πριν δεσμευτούν σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο σχέδιο.

Με βάση το Unix:

Οι διακομιστές βασίζονται πλήρως στο Unix και υποστηρίζουν PHP.

Ενώ το Unix είναι πλεονεκτικό, αυτό μπορεί να είναι ένα σημείο που πρέπει να σκεφτείτε σε περίπτωση που ψάχνετε συγκεκριμένα για φιλοξενία που βασίζεται σε Windows ή έχετε μόνο τεχνογνωσία στα Windows.

Χωρίς παραδοσιακό cPanel:

Εάν ελέγξετε το cPanel του Hostinger, αυτό δεν μοιάζει με ένα παραδοσιακό cPanel. Έτσι, οι προηγμένοι χρήστες που είναι συνηθισμένοι στο παραδοσιακό cPanel θα το βρίσκουν λίγο διαφορετικό στη χρήση. Από την άλλη πλευρά, επειδή αυτό είναι απλό, είναι χρήσιμο για αρχάριους χρήστες.

Ζωντανή συζήτηση:

Για να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία, θα πρέπει να συμμετέχετε στο πρόγραμμα του Hostinger. Για όλους τους άλλους, υπάρχει μια γενική φόρμα ερώτησης που διατίθεται μέσω του ιστότοπου.

Οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας επιτρέπουν στους νέους χρήστες να έχουν επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Αυτό είναι κάτι που λείπει στο Hostinger.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η Hostinger έχει πολλά οφέλη στο επιχειρηματικό της σχέδιο. Διαθέτει καλά συνδυασμένα σχέδια, ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Οι μετρήσεις απόδοσης, χρόνου λειτουργίας και χρόνων απόκρισης είναι εξίσου κατάλληλες. Η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετική με την 24/7 ζωντανή επιλογή συνομιλίας.

Το βασικό πακέτο είναι η ευκολία χρήσης γύρω από το cPanel. Ομοίως, έχει ένα πολύ εύκολο στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Τέλος, κάθε σχέδιο έχει πολλά βασικά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο πλαίσιο του προγράμματος.

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε ξεχωριστή τιμή για αυτές τις δυνατότητες. Μαζί με αυτό, τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που παρέχονται από το Hostinger είναι εξίσου καλά.

Ξεκινήστε με το Hostinger

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map