Hostinger Review: Awesome Uptime (100%), Τι γίνεται με τις δυνατότητες;

Τι είναι το Hostinger?

Είναι καιρός να λάβουμε μια ενημερωμένη κριτική για το Hostinger. Εξάλλου, το Hostinger υπήρξε μια σημαντική δύναμη φιλοξενίας σε ένα Διαδίκτυο γεμάτο από διαφορετικές πλατφόρμες φιλοξενίας.


Εάν δεν έχετε ακούσει για το Hostinger στο παρελθόν, ίσως εκπλαγείτε να μάθετε ότι στην πραγματικότητα είναι ένας εκτεταμένος πάροχος φιλοξενίας. Το εννοώ: Το Hostinger έχει πάνω από 29 εκατομμύρια χρήστες και θυγατρικές σε 178 χώρες.

Ξεκίνησε το 2004, αλλά από τις μικρές αρχές του, έχει γίνει μια φανταστική επιλογή φιλοξενίας.

Σε αυτήν την κριτική, θα μιλήσουμε πολλά – αλλά για να σας δώσουμε μια γρήγορη απάντηση, το Hostinger είναι καλό. Δεν είναι τέλειο, αλλά γενικά φθηνό σε σχέση με αυτό που παίρνετε για τα χρήματα.

Αλλά hei, αυτή είναι μια υπερ-απλοποίηση. Τι περιμένουμε λοιπόν;?

Ας βουτήξουμε.

Συνολικά: Τα μειονεκτήματα

Εντάξει, πρώτα άσχημα νέα: τι κάνει άσχημα ο Hostinger?

Το πακέτο Single Shared Hosting του Hostinger διατίθεται με χαμηλό κόστος, αλλά δεν θα έχετε πολλά χαρακτηριστικά από αυτό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η Hostinger συνολικά λείπει από το τμήμα δυνατοτήτων (δεν είναι!) Απλώς ότι το πρόγραμμα χαμηλότερης τιμής είναι γυμνό.

χαμηλό κόστος του Hostinger

Καθώς πολλοί από εσάς μπορεί να σας ενδιαφέρουν να πάρετε το φθηνότερο πακέτο, ειδικά αν δεν έχετε μεγάλες ανάγκες, είναι ένα είδος σημαντικού μειονεκτήματος.

Ίσως θελήσετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε Premium ή να αναζητήσετε μια διαφορετική υπηρεσία που σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για μικρότερες ανάγκες.

Εδώ είναι ένα άλλο πράγμα: Έχω ακούσει ότι κάποιος έχασε λίγο χρόνο λειτουργίας χρησιμοποιώντας το Hostinger. Αυτή δεν ήταν η εμπειρία μου, για να είμαι ξεκάθαρη – αλλά από μια γρήγορη Google, τουλάχιστον ένας κριτής αντιμετώπισε κάποια διακοπή λειτουργίας.

Ειλικρινά, δεν περιμένω αυτό να είναι πρόβλημα. Δεν ήταν πρόβλημα για μένα όταν χρησιμοποιούσα το Hostinger και το Hostinger εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας – η κριτική μπορεί να είναι ξεπερασμένη.

Εκτός από αυτό, η τιμή του Hostinger είναι καλή… αρκεί να είστε εντάξει με την πληρωμή για δύο χρόνια.

Ναι, αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις χαμηλότερες τιμές τους, πρόκειται για μια διετή δέσμευση – κάτι που πολλοί άνθρωποι (κατανοητά) μπορεί να μην είναι πρόθυμοι να κάνουν.

Μια τελευταία σημείωση σχετικά με την τιμολόγηση: υπάρχει μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για το πακέτο φιλοξενίας σας.

Καλός!

Ωστόσο, αυτή η πολιτική 30 ημερών δεν αφορά τα ονόματα τομέα που αγοράζετε. για αυτούς, θα λάβετε 4 ημέρες για επιστροφή χρημάτων.

πολιτική επιστροφής χρημάτων από hostinger

Νομίζω ότι αυτό παίρνει τα περισσότερα από τα κενά του Hostinger. Τα κύρια σημεία είναι μια παραπλανητική δομή τιμολόγησης και ένα αδύναμο πακέτο αρχικού επιπέδου.

Οι άλλες ανησυχίες είναι πιο μικρές. το μάθημα εδώ είναι να ερευνήσουμε σωστά τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν από τη διευθέτηση.

Μην απογοητευτείτε!

Υπάρχουν πολλά καλά νέα για να περιμένουμε επίσης.

Συνολικά: Τα πλεονεκτήματα

Τώρα που έχουμε τελειώσει με τα άσχημα νέα, τι έχει να κάνει ο Hostinger?

Χαίρομαι που ρωτήσατε, γιατί η απάντηση είναι: πολύ.

Το πρώτο, όπως θα γίνει σύντομα προφανές, είναι η τιμή.

Η Hostinger έχει εξαιρετικές «πωλήσεις» (υποψιάζομαι ότι μπορεί να είναι ημι-μόνιμες τιμές και όχι περιορισμένες χρονικές μόνο πωλήσεις).

Στην τρέχουσα τιμή πώλησής τους, που είναι 80% έκπτωση στο φθηνότερο πακέτο τους, είναι αρκετά δύσκολο να νικήσουν.80% έκπτωση στο HostingerΌσον αφορά τη διετή δέσμευση – καλά, αυτό είναι χάλια, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ καλό αν είστε εντάξει με την εγκατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε αυτό το σημείωμα, η πολιτική επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών είναι αρκετά καλή για να καταλάβει εάν θέλετε να δεσμευτείτε ή όχι.

Δεύτερον, οι λειτουργίες: δεν είναι ότι το Hostinger έχει τις καλύτερες δυνατότητες ή τη μεγαλύτερη εργαλειοθήκη όλων των πλατφορμών φιλοξενίας. Δεν χρειάζεται όμως να είναι το καλύτερο, γιατί εξακολουθεί να συσκευάζει πολλά γροθιά και, για άλλη μια φορά, ένα πακέτο με αρκετά καλές τιμές.

Αυτό ισχύει κυρίως για πακέτα Shared Hosting δεύτερου και τρίτου επιπέδου. Ωστόσο, είναι ένα καλό σύνολο εργαλείων για την τιμή.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Hostinger είναι η ευχρηστία του. Θέλω να πω, ορισμένα άτομα μπορεί να θέλουν ακόμη και μια πλατφόρμα που είναι λίγο πιο ισχυρή, αλλά το βρήκα ότι είναι ένας καλός συνδυασμός ελέγχου χρήστη και εύκολης εμπειρίας χρήστη.

Αυτό περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ναι, οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων είναι εύχρηστοι (αυτός είναι ο σκοπός τους τελικά), αλλά είναι ωραίο να βλέπουμε συνέπεια σε ολόκληρη την εργαλειοθήκη, ειδικά για ένα εργαλείο που θα χρησιμοποιείτε συχνά.

Hostinger-δημιουργός ιστότοπων

Κατά μήκος της ευκολίας χρήσης είναι η υποστήριξη πελατών και το αγόρι έχει σταθερή υποστήριξη πελατών. Η ζωντανή συνομιλία τους είναι μια από τις πιο αποκριτικές που έχω ασχοληθεί και η τεκμηρίωσή τους στον ιστότοπο δεν είναι ούτε πολύ κακή.

Τέλος, η ασφάλειά τους είναι αρκετά σταθερή. Για άλλη μια φορά, δεν έχω προβλήματα χρόνου λειτουργίας μαζί τους και ο ιστότοπός τους διαθέτει μια καλή σειρά από πρωτόκολλα / υποδομές ασφαλείας.

Συνολικά, η Hostinger έχει πολλά για αυτό, παρά τα δύο ζητήματα εδώ και εκεί.

Τιμολόγηση

Τώρα που τα γενικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας είναι εκτός δρόμου, ας ρίξουμε μια ματιά σε ένα από τα μεγαλύτερα σημεία ανησυχίας: την τιμή.

Κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, η Hostinger έχει μια άφθονη καλοκαιρινή πώληση που κοστίζει 80-34% από το κόστος, ανάλογα με το σχέδιό σας.

Όταν άρχισα να γράφω αυτό, υπήρχε μια αντίστροφη μέτρηση 4 ωρών για το τέλος της πώλησης. έλεγχος σε μια μέρα αργότερα, η πώληση είναι ακόμα εκεί.

Την επόμενη μέρα? Ακόμα εδώ.

Ακριβώς σε περίπτωση που εξατμιστεί, ακολουθεί η ανάλυση της κανονικής τιμολόγησης: 3,99 $ το μήνα για την πρώτη τους βαθμίδα, Single Shared Hosting. Το Premium Shared Hosting, το δεύτερο επίπεδο, φτάνει τα 8,84 $ το μήνα και το Business Shared Hosting, το υψηλότερο επίπεδο, φτάνει τα 11,99 $ το μήνα.

Με την πώληση, το πρώτο επίπεδο είναι 0,80 $ το μήνα. Ναι, αυτό είναι σωστό: λιγότερο από ένα δολάριο. Η Premium Shared Hosting λαμβάνει 2,15 $ το μήνα με την πώληση και η Business Shared Hosting λαμβάνει 3,45 $ το μήνα.

φτηνή φιλοξενία από hostinger

Γιατί όλη η εστίαση στις πωλήσεις; Είτε το πιστεύετε είτε όχι, δεν πρέπει να τρίβετε το πρόσωπό σας σε αυτό που ίσως μόλις χάσατε.

Το γεγονός ότι η Hostinger έδειξε πρόθυμη να μειώσει τις τιμές της, μιλάει σημαντικά για τους όγκους και αυτή η πώληση φαίνεται να έχει συνεχιστεί για λίγο.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια ολόκληρη σελίδα στον ιστότοπό τους με την ονομασία “Φτηνές Web Hosting” που είναι ουσιαστικά τα σχέδια Κοινόχρηστης Φιλοξενίας που μόλις περιέγραψα παραπάνω – με τις τιμές πώλησης – οπότε αυτές οι χαμηλές τιμές ενδέχεται να μην ισχύουν σύντομα.

Σε κάθε περίπτωση, αν αυτό φαίνεται σαν μια πολύ βασική δομή τιμολόγησης, θα έχετε δίκιο. Αυτές είναι οι κύριες επιλογές, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα για ένα πιο προσαρμοσμένο πακέτο.

Μιλάμε κυρίως για τις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας σε αυτό το άρθρο, αλλά ξεχωριστή τιμολόγηση ισχύει και για τη φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή (που έχει έξι επίπεδα), το Cloud Hosting (το οποίο έχει τρία επίπεδα), το WordPress hosting (το οποίο έχει τρία επίπεδα ταυτόχρονα τιμές ως κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας), και σχέδια φιλοξενίας επιχειρήσεων (τα οποία έχουν τρία επίπεδα).

Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιούμε ένα από τα σχέδια Business Hosting, αλλά επειδή η Hostinger διαφημίζει κυρίως τα προγράμματα Κοινόχρηστης φιλοξενίας της – και επειδή αυτό είναι που πιθανότατα βλέπουν πολλοί από εσάς – αυτό θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε.

Συνολικά, η Hostinger έχει σταθερές τιμές. Έμεινα έκπληκτος από την πώληση, και αν δεν είστε σίγουροι για την αγορά ενός σχεδίου μαζί τους, θα συνιστούσα να επισκέπτεστε ξανά τον ιστότοπο κάθε τόσο για να δω αν η πώληση, ή άλλη παρόμοια, είναι ακόμα εκεί.

Επιπλέον, όλα τα επίπεδα έρχονται με εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.δοκιμή 30 ημερών του φιλοξενούμενου

Εκτός από τις εκπτώσεις και τις επιστροφές χρημάτων, το Business Hosting είναι ανταγωνιστικό και τα σχέδια Shared Hosting είναι μια γενική προσφορά – αν δεν συμβαίνουν, πάρτε τα χρήματά σας πίσω τον πρώτο μήνα.

Επισκόπηση λειτουργιών

Τώρα που έχετε ακούσει την πολύ σημαντική τιμή, ήρθε η ώρα να καταλάβετε αν οι λειτουργίες που προσφέρονται αξίζουν τον κόπο.

Εάν λάβετε ενιαία κοινόχρηστη φιλοξενία, θα λάβετε έναν ιστότοπο, έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να το χρησιμοποιήσετε, καθώς και 10 GB χώρου στο δίσκο και 100 GB εύρους ζώνης.

Υπάρχει ένας εύκολος δημιουργός ιστότοπων για να το ακολουθήσετε, ένας «ισχυρός» πίνακας ελέγχου και ένας διαχειριστής πρόσβασης.

Αυτές είναι οι κύριες δυνατότητες, αλλά οι πιο μικρές περιλαμβάνουν το όριο 1 υποτομέα, 50 σενάρια αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης, εβδομαδιαίων αντιγράφων ασφαλείας και άλλων.

Πιο εύχρηστα, έχετε μια εγγύηση 99,9% Uptime – αν και υποθέτω ότι αυτό είναι βασικό για υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ακόμα και ο Hostinger γνωρίζει ότι η πρώτη βαθμίδα είναι λίγο βασική: το αποκαλούν «σχέδιο επιβίωσης» στον ιστότοπό τους.

Αν θέλετε να μεγαλώσετε, μπορείτε να λάβετε Premium Shared Hosting για 2,15 $ / μήνα.

premium hosting φιλοξενίας

Αυτή η αναβάθμιση με λίγα δολάρια σας προσφέρει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστο εύρος ζώνης και δωρεάν όνομα τομέα (εάν έχετε ετήσιο πρόγραμμα). Οι δευτερεύουσες λειτουργίες περιλαμβάνουν απεριόριστους υποτομείς, πάνω από 90 σενάρια αυτόματου προγράμματος εγκατάστασης και απεριόριστο χώρο στάθμευσης τομέα.

Για την τελευταία βαθμίδα – για όσους έχουν μεγάλες επιχειρηματικές ανάγκες – μπορείτε να πάρετε σχεδόν όλα όσα προσφέρονται από την προηγούμενη βαθμίδα (εύκολους κατασκευαστές ιστότοπων, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστους ιστότοπους) καθώς και δωρεάν πιστοποιητικό SSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, υψηλό Βελτιστοποιημένες ταχύτητες WordPress, ειδική ζωντανή υποστήριξη και διπλάσια ισχύ.

Τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά είναι σε μεγάλο βαθμό παρόμοια με τα προγράμματα Premium.

Αν θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα χαρακτηριστικών ανά επίπεδο, μπορείτε να δείτε τον πίνακα τιμών τους εδώ.

Χαρακτηριστικά Hostinger

Όλα ακούγονται υπέροχα, αλλά πώς αποδίδουν τα εργαλεία?

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, είναι αρκετά ανθεκτικοί. Βεβαίως, δεν έχω χρησιμοποιήσει τις επιλογές Κοινόχρηστης φιλοξενίας, αλλά τα εργαλεία στη δουλειά είναι ουσιαστικά τα ίδια (εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, εγγυήσεις λειτουργίας, κ.λπ.).

Είναι σταθερά και η κύρια αναφορά μου είναι ότι δεν έχω πολλά παράπονα.

Συνολικά, επικροτώ το σύνολο χαρακτηριστικών του Hostinger: μπορεί να μην έχει τα πάντα, αλλά έχει πολλά – ωστόσο, θα έλεγα κυρίως το Premium και το Business

Τα προγράμματα Shared Hosting προσφέρουν ικανοποιητικές δυνατότητες για την τιμή.

Εάν θέλετε να είστε πιο σοβαροί σχετικά με τη φιλοξενία σας και να προχωρήσετε από την Κοινή φιλοξενία, αυτό είναι επίσης καλό – το Hostinger θα προσφέρει – απλώς βεβαιωθείτε ότι είστε πρόθυμοι να βήξετε λίγο περισσότερα χρήματα.

Δείτε την επόμενη ενότητα για να δείτε την εμπειρία μου από τη χρήση αυτών των εργαλείων!

Ευκολία χρήσης και έλεγχος χρήστη

Η ευκολία χρήσης και η φιλικότητα προς το χρήστη έχουν μεγάλη ζήτηση αυτές τις μέρες και για καλό λόγο: δεν είναι όλοι ειδικοί και θέλετε να κάνετε τη διαχείριση της διαδικτυακής παρουσίας σας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική.

Ευτυχώς, ο Hostinger δεν παραλείπει να συσσωρεύσει. Τη στιγμή που θα συνδεθείτε, θα σας υποδεχτούν με τους λογαριασμούς φιλοξενίας σας και τα εύκολα κουμπιά “διαχείρισης”, καθώς και μερικές γρήγορες επιλογές ρύθμισης, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε.Hostinger cpanel 1

Εάν προσπαθείτε να φτάσετε στο επίκεντρο των λειτουργιών σας, δεν είναι πολύ δύσκολο: απλώς κάντε κλικ στο “διαχείριση” όπως φαίνεται παραπάνω ή κατευθυνθείτε στην καρτέλα φιλοξενίας και βρείτε τον κατάλληλο λογαριασμό φιλοξενίας.hostinger hPanel νέο

Αυτό είναι φιλικό προς τον χρήστη: εύκολα κουμπιά, απλές και απλοποιημένες διατάξεις, διαισθητική κατηγοριοποίηση κ.λπ..

Δεν νομίζω ότι θα ήταν πολύ μπερδεμένοι από τις επιλογές σας: όλα είναι σε μεγάλο βαθμό αυτονόητα και εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε πάντα να ρωτήσετε.

Εφόσον πρόκειται για Premium ή Business, είναι απίθανο να μην έχετε πολλές επιλογές για τη διαχείριση της φιλοξενίας και του ιστότοπού σας. ενώ αυτή δεν είναι η ευκολότερη υπηρεσία φιλοξενίας που χρησιμοποιείται, αυτή καθαυτή, είναι όσο πιο εύκολη μπορεί να πάρει χωρίς να θυσιάσουμε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξη πελατών

Μέρος αυτού που καθιστά την υπηρεσία εύκολη στη χρήση για τους πελάτες είναι η σταθερή υποστήριξη πελατών. Οι εταιρείες φιλοξενίας, δεδομένου ότι κάνουν συνήθως τη φιλοξενία διαδικτύου προσβάσιμη σε μεγάλο αριθμό ατόμων, αναμένεται να έχουν ισχυρή υποστήριξη πελατών.

Ο Hostinger δεν αποτυγχάνει εδώ.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχουν τεκμηρίωση φιλοξενίας και εκπαιδευτικοί πόροι. Για παράδειγμα, ο ιστότοπός τους για εκπαιδευτικούς οδηγούς, ο οποίος διαθέτει εκπαιδευτικά σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων. Το Hostinger έχει επίσης μια βάση γνώσεων, η οποία είναι πολύ συνηθισμένη για τις επιλογές Λογισμικού ως υπηρεσία, αλλά ωστόσο είναι χρήσιμη.

Τα σεμινάρια εστιάζουν περισσότερο στο να σας βοηθήσουν να μάθετε ή να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στον ιστό για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία σας. Η βάση γνώσεων σας βοηθά περισσότερο με τις ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Συχνές ερωτήσεις, καθώς και μη συχνές ερωτήσεις που πρέπει να γνωρίζετε.

Εκτός από τις επιτόπιες πληροφορίες που μπορούν να σας βοηθήσουν αμέσως, υπάρχει το πιο σημαντικό μέρος της υποστήριξης πελατών: εκπρόσωποι που μπορούν να απαντήσουν αμέσως στις ερωτήσεις σας.

Στην πραγματικότητα βρήκα το Hostinger να είναι λίγο λιγότερο προσβάσιμο εδώ. Πολλές υπηρεσίες διαθέτουν τουλάχιστον ζωντανή συνομιλία ή ακόμη και επιλογές υποστήριξης μέσω email κατά την είσοδο στον ιστότοπο, αλλά δεν μπορούσα να βρω κάτι τέτοιο στον ιστότοπο του Hostinger.

Πρέπει να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Αλλά μόλις συνδεθείτε, μια μικρή επιλογή συνομιλίας θα βρίσκεται πάντα στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης, έτσι είναι πολύ βολικό.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, η ζωντανή συνομιλία είναι εξαιρετική. Έκανα μια απλή ερώτηση (κατευθείαν από ένα από τα άρθρα βοήθειας) και έλαβα μια απάντηση προτού μπορέσω να τραβήξω ένα στιγμιότυπο οθόνης της ερώτησής μου.συνομιλία hostinger 1συνομιλία hostinger 2

Ορίστε. Περίπου ένα λεπτό αφότου πληκτρολόγησα μια ερώτηση, έλαβα μια χρήσιμη απάντηση. Αυτή ήταν γενικά η εμπειρία μου, αλλά εδώ είναι κάποια απόδειξη… η ζωντανή συνομιλία τους είναι μια από τις καλύτερες (ή είμαι τυχερός).

Συνολικά, πιστεύω ότι έχουν έναν ισχυρό παράγοντα υποστήριξης πελατών. Είναι ατυχές να πρέπει να συνδεθείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του. Για όσους ενδιαφέρονται, αλλά δεν είναι σίγουροι για τη δέσμευσή τους, η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε νόημα για το προϊόν.

Ακόμα και αν το λάβω αυτό υπόψη, δεν νιώθω απογοητευμένος από αυτό. Η βάση γνώσεων είναι βολική και θα πρέπει να φροντίζει για τα περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε μέσω του livechat, αλλά υπάρχει ακόμα το livechat και πολλά μαθήματα για να κερδίσετε τα πράγματα.

Ασφάλεια

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πώς είναι η ασφάλεια; Όπως αναφέραμε, η Hostinger δηλώνει με υπερηφάνεια ότι έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% ανεξάρτητα από το κοινό τιμολόγιο φιλοξενίας.Uptime του φιλοξενούμενου

Εδώ είναι ο μέσος χρόνος λειτουργίας:
hostinger-uptime-2019

 • Μάιος 2019: 99,43%
 • Απρ 2019: 99,67%
 • Μαρ 2019: 99,84%
 • Φεβ 2019: 99,93%
 • Ιαν 2019: 99,91%

hostinger-uptime-2018

 • Δεκ 2018: 99,92%
 • Νοε 2018: 99,98%
 • Οκτ 2018: 99,96%
 • Σεπ 2018: 100%
 • Αυγ 2018: 99,99%

Ακολουθεί ο μέσος χρόνος απόκρισης:

 • Μάιος 2019: 1.145 ms
 • Απρ 2019: 1.278 ms
 • Μαρ 2019: 1.238 ms
 • Φεβ 2019: 1.315 ms
 • Ιαν 2019: 948 ms
 • Δεκ 2018: 482 ms
 • Νοε 2018: 636 ms
 • Οκτ 2018: 706 ms
 • Σεπ 2018: 620 ms
 • Αυγ 2018: 711 ms

Είναι σαφές ότι ο χρόνος λειτουργίας μας για τον Αύγουστο ήταν αρκετά καλός, με μέχρι τώρα 100% χρόνο λειτουργίας.

Ένας κακός μήνας θα μπορούσε ακόμη να έρθει, αλλά με βάση τα στοιχεία θα έλεγα ότι ο Hostinger τηρεί την υπόσχεσή του.

Σημείωση: Προς το παρόν, σταματήσαμε να μετράμε το Uptime αυτής της φιλοξενίας. Αλλά ό, τι έχουμε καταγράψει ότι έχουμε αναφέρει παραπάνω.

Εκτός από το χρόνο λειτουργίας, τα αντίγραφα ασφαλείας είναι επίσης σημαντικά.

Το πρόγραμμα τιμολόγησης επηρεάζει τη συχνότητα των αντιγράφων ασφαλείας σας: Τα προσωπικά και τα premium προγράμματα λαμβάνουν και τα δύο εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, ενώ τα προγράμματα Business Shared Hosting τα λαμβάνουν καθημερινά.

Τα προγράμματα Business Shared Hosting και Business Hosting λαμβάνουν ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, το οποίο σας επιτρέπει να χειρίζεστε τις πληρωμές με ασφάλεια και να διασφαλίζετε ότι οι πελάτες σας θα σας εμπιστεύονται.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να αγοράσετε ένα πιστοποιητικό SSL από την Hostinger για να προστατεύσετε τον ιστότοπό σας εάν το πρόγραμμά σας δεν συνοδεύεται από δωρεάν.

Εκτός από τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο τέλος σας, οι διακομιστές Hostinger έρχονται με τη δική τους προστασία. Αυτό δεν είναι εξαιρετικό, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε.

Ο ιστότοπός τους παραθέτει μια δίκαιη σειρά προστατευμάτων: πολλαπλά χρηματοκιβώτια ασφαλείας για δεδομένα διακομιστή, RAID-10, μέτρα ενάντια σε επιθέσεις DDoS, τείχη προστασίας και ισχυρή ανάκτηση καταστροφών, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας του λογαριασμού σας σε περίπτωση σοβαρού σφάλματος.

Είναι ένα αρκετά ολοκληρωμένο σύνολο ασπίδων που έχουν και δεν προκαλεί έκπληξη. Το Hostinger έχει μια τόσο εκτεταμένη βάση χρηστών που είναι απίθανο να μπορούν να διατηρούν τόσο πολλή κίνηση και επιχειρήσεις χωρίς να είναι αρκετά ασφαλείς.

Από την άποψή μας, τουλάχιστον, το Hostinger έχει αποδειχθεί σίγουρα ασφαλές και αξιόπιστο. Με αυτόν τον τρόπο, ας προχωρήσουμε στην τελική μας αξιολόγηση του Hostinger!

Προτείνω το Hostinger?

Μπά! Ποια είναι η ετυμηγορία στο τέλος της ημέρας?

Αν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, μπορείτε πιθανώς να μαντέψετε ότι ο Hostinger είναι ένοχος… ότι είναι καλός.

Μου αρέσει τόσο πολύ το Hostinger… φιλοξενεί τον ιστότοπο στον οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή! Ήταν απόλαυση χρησιμοποιώντας το Hostinger.

Δεν θα προσποιούμαι ότι είναι τέλειο για όλους και δεν ξέρω αν θα συνιστούσα καν την επιλογή τιμής πρώτης βαθμίδας (για Κοινή φιλοξενία).

Για όσους εξετάζουν σχέδια Shared Hosting δεύτερης ή τρίτης βαθμίδας, θα έλεγα ότι αξίζει πιθανώς τα χρήματα και αν θέλετε να προχωρήσετε πέρα ​​από το Shared

Φιλοξενώντας κάτι πιο σοβαρό, θα έχετε ακόμα μια σταθερή συμφωνία.

Το κύριο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να διαβάσετε τη λεπτή εκτύπωση. Το Hostinger είναι υπέροχο αρκεί να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

Μόλις μπείτε, είστε έτοιμοι για σταθερό χρόνο λειτουργίας, υποστήριξη πελατών, ασφάλεια και δυνατότητες σε χαμηλή τιμή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Hostinger.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map