HostPapa Review (2020): Το έχετε ακούσει. Αλλά πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Τι είναι το HostPapa?

Το HostPapa είναι μια από τις πιο έντονες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω.


Ίσως είναι το όνομα, ίσως είναι η κοινότητα χρηστών μικρού έως μεσαίου μεγέθους, αλλά το HostPapa με θεωρεί φιλική πλατφόρμα.

Είναι μια μικρότερη υπηρεσία φιλοξενίας, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της.

Ενώ οι μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας έχουν προμηθεύσει εκατομμύρια ιστότοπους, ο αριθμός του HostPapa είναι πλησιέστερος στις 200.000 (ήταν 160.000 πριν από δύο χρόνια, άρα κόκκος αλατιού).

Ισχυρίζεται το HostPapa

Έχει δραστηριοποιηθεί από το 2006 και φαίνεται ότι δεν έκανε τίποτα άλλο παρά να αναπτυχθεί από τότε.

Πωλείται ως οικογενειακή πλατφόρμα, όπου όλοι είναι συνδεδεμένοι σε μια ζεστή κοινότητα HostPapa.

Βλέπω την έκκληση – στην πραγματικότητα, το HostPapa με κάνει να σκεφτώ ένα τοπικό, δημοφιλές μέρος για πίτσα, αλλά για τον κόσμο φιλοξενίας.

Αλλά είναι?

Είναι το HostPapa ένας μικρομεσαίος πάροχος φιλοξενίας που καταφέρνει να παραδώσει κορυφαίο λογισμικό?

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε!

Συνολικά: Τα μειονεκτήματα

Ας ολοκληρώσουμε γρήγορα το λιγότερο αγαπημένο μου μέρος: τι είναι κακό για το HostPapa?

Δυστυχώς, λίγο, αλλά λίγο!

Το πρώτο αξιοσημείωτο ζήτημα είναι κάτι στην τιμολόγηση: συνολικά βρίσκω πολλά προϊόντα σε καλή τιμή για το HostPapa… με εξαίρεση τη φιλοξενία VPS.

Η φιλοξενία VPS στις περισσότερες άλλες πλατφόρμες είναι σημαντικά φθηνότερη και αυτό περιλαμβάνει τις τιμές ανανέωσης.

Ένα άλλο ζήτημα είναι η αισθητική: προσωπικά πιστεύω ότι το HostPapa φαίνεται λίγο ήπιο και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μια ενημέρωση – μπορεί να κάνει την πλοήγηση στο cPanel και τη χρήση του δημιουργού ιστότοπων να αισθάνεται λίγο πιο μοντέρνα.

Αυτό, φυσικά, είναι απολύτως υποκειμενικό.

Τέλος, θεωρώ ότι τα εργαλεία ασφαλείας τους είναι λίγο απογοητευτικά.

Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι πρέπει να αγοραστούν εκτός από το πρόγραμμα φιλοξενίας σας και μπορεί να προσθέσει έως και βασική ασφάλεια με το HostPapa.

Το HostPapa προσφέρει επιπλέον σχέδιο για την ασφάλεια

Υπάρχουν μερικά σχέδια φιλοξενίας, με υψηλότερες βαθμίδες, που περιλαμβάνουν αυτά τα εργαλεία ασφαλείας, αλλά αν δεν τα αποκτήσετε, θα πρέπει να αγοράσετε πρόσθετα για να έχετε έναν ασφαλή ιστότοπο.

Αυτά είναι εργαλεία που θα ήταν διαθέσιμα για το πολύ χαμηλότερο κόστος, ή ίσως ακόμη και περιλαμβάνονται σε πακέτα χαμηλότερης βαθμίδας σε άλλους ιστότοπους.

Τα καλά νέα είναι, αυτό είναι!

Εκτός από αυτές τις προειδοποιήσεις, το HostPapa έχει πολλά να το κάνει, οπότε ας δούμε αυτό!

Συνολικά: Τα πλεονεκτήματα

Το HostPapa με εξέπληξε με πόσα πλεονεκτήματα προσέφερε.

Πρώτα απ ‘όλα, η φιλοξενία VPS μπορεί να είναι ακριβή, αλλά πολλοί από τους άλλους τύπους φιλοξενίας έχουν καλές προσφορές.

Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι σημαντικά φθηνότερη από τις προσφορές των μεγάλων ανταγωνιστικών εταιρειών, για παράδειγμα.

Η φιλοξενία WordPress είναι είτε φθηνότερη είτε ισοδύναμη με τις τιμές του διαγωνισμού, αλλά προσφέρει ένα πολύ συμπαγές σύνολο χαρακτηριστικών.

Επιπλέον, η φιλοξενία WordPress δεν έχει υψηλότερη τιμή κατά την ανανέωση, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά καλή συμφωνία – ίσως μια από τις καλύτερες προσφορές για φιλοξενία WordPress που έχω δει.

Το ίδιο ισχύει και για την κοινή φιλοξενία. Αν και τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ξεκινούν από την πιο ακριβή μέση τιμή, οι δυνατότητες που κατανέμονται ακόμη και στον λογαριασμό πρώτης βαθμίδας είναι εντυπωσιακές.

Λειτουργία Hostpapa για pors

Εκτός από αυτό, η υποστήριξη πελατών είναι γενικά αρκετά συμπαγής και μάλιστα ξεπερνά λίγο το πρότυπο.

Παρά την απόστασή μου για την αισθητική, το HostPapa είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και αυτό είναι ένα σίγουρο πλεονέκτημα.

Συνολικά, τα πράγματα φαίνονται καλά για το HostPapa!

Αλλά γεια — μην χαίρεσαι ακόμα!

Μόλις καλύψαμε τα βασικά και τώρα ήρθε η ώρα να αναφερθούμε στις λεπτομέρειες.

Τιμές HostPapa

Το HostPapa ακούγεται και λειτουργεί σαν μια φιλική και οικεία μικρή επιχείρηση.

Αλλά μπορεί να είναι η υπηρεσία φιλοξενίας της γειτονιάς σας σε προσιτή τιμή?

Ειλικρινά, ήμουν αρκετά έκπληκτος όταν είδα για πρώτη φορά τα σχέδια της HostPapa: είναι εξίσου ανταγωνιστικά με οποιαδήποτε άλλη, mainstream hosting εταιρεία.

Ας δούμε πρώτα τη βασική φιλοξενία ιστού (κοινόχρηστη φιλοξενία) ως παράδειγμα.

Το “Starter”, το πρώτο επίπεδο, είναι 3,95 $ το μήνα για την πρώτη περίοδο και η τιμή κατά την ανανέωση είναι 7,99 $.

Το “Business”, το δεύτερο επίπεδο, “είναι επίσης 3,95 $ για τον πρώτο όρο και αργότερα επεκτείνεται στα 12,99 $. Η τρίτη βαθμίδα (“Business Pro”) είναι 12,95 $ το μήνα και 19,99 $ μετά την ανανέωση.

φιλοξενία ιστοσελίδων hostpapa

Φυσικά, 3,95 $ το μήνα δεν είναι η φθηνότερη τιμή πρώτης βαθμίδας για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων.

Είναι βεβαίως στην υψηλότερη πλευρά. Ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο αυτές τις μέρες και αν η υπηρεσία είναι καλή, η τιμή είναι δικαιολογημένη.

Η φιλοξενία WordPress ξεκινά επίσης από 1,95 $, αν και η τιμή ανανέωσης είναι 8,99 $ και τελειώνει στα 12,95 $.

Αυτή είναι μια πολύ καλή συμφωνία. Η Bluehost, ένας πολύ μεγαλύτερος ανταγωνιστής, ξεκινά τα προγράμματα φιλοξενίας WordPress στα 19,99 $. Τα προγράμματα WordPress του GoDaddy είναι πανομοιότυπα, οπότε αυτό θέτει τα σχέδια WordPress του HostPapa για το χαμηλότερο κόστος που μπορεί να βρεθεί.

hostpapa wp φιλοξενία

Η φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή έχει μια σειρά επιλογών: έξι διαφορετικά επίπεδα, ξεκινώντας από 19,99 $ το μήνα και λήγει στα 249,99 $. Είναι σημαντικό να σημειωθεί, ωστόσο, ότι αυτές οι τιμές δεν είναι για τον πρώτο όρο, αλλά για τον πρώτο μήνα.

Η κανονική τιμή για τη φιλοξενία VPS του HostPapa ξεκινά από 49,99 $, πάνω από 2x 19,99 $ και τελειώνει στα 299,99 $ αντί για 249,99 $.

σχέδια hostpapa vps

Το συνολικό φάσμα δεν είναι πολύ εκτός του ανταγωνισμού, αλλά η τιμή εκκίνησης είναι πολύ ακριβή.

Η τιμή του είναι κανονικά μόνο για τον πρώτο μήνα – τουλάχιστον άλλες εταιρείες σας δίνουν ένα έτος με έκπτωση πριν από την αύξηση της τιμής.

Προχωρώντας: Το HostPapa στην πραγματικότητα δεν προσφέρει αποκλειστικές επιλογές φιλοξενίας.

Ωστόσο, προσφέρουν προγράμματα φιλοξενίας μεταπωλητών και σε αρκετά καλές τιμές.

Τα πέντε επίπεδα φιλοξενίας μεταπωλητών της HostPapa ξεκινούν από 24,95 $ το μήνα και λήγουν στα 99,95 $ το μήνα. Αυτό είναι πολύ φθηνότερο από το Siteground, το οποίο ξεκινά από 42 $ το μήνα και σχεδόν το ίδιο με τις τιμές του HostGator.

φιλοξενία μεταπωλητών hostpapa

Το βασικό εδώ είναι ότι οι τιμές μεταπωλητών της HostPapa είναι συνεπείς. Δηλαδή, δεν ανεβαίνουν μετά από έναν ορισμένο όρο.

Εάν αυτό που βλέπετε είναι αυτό που έχετε, τότε είναι μια απίστευτη συμφωνία.

Τέλος, το HostPapa προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για όλα τα προγράμματα φιλοξενίας του, εκτός από τη φιλοξενία WordPress.

Είναι ασυνήθιστο να αποκλείσουμε ένα, αλλά συγχωρήσιμο, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη χαμηλή τιμή τους για φιλοξενία WordPress.

Συνολικά, το HostPapa είναι εκπληκτικά προσιτό.

Η τακτική, κοινόχρηστη φιλοξενία ιστού βρίσκεται στην πιο ακριβή πλευρά των γενικών τιμών, αλλά δεν είναι καθόλου σχετικά ακριβή.

Η φιλοξενία VPS με το HostPapa είναι δυστυχώς αρκετά ακριβή και θα συνιστούσα να πάτε κάπου αλλού για φιλοξενία VPS μόνο σε τιμή.

Η φιλοξενία του WordPress είναι αρκετά φθηνή, και η φιλοξενία μεταπωλητών είναι μια εξαιρετικά καλή συμφωνία – μία από τις καλύτερες που έχω δει.

Συνδυάστε το με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και το HostPapa είναι ως επί το πλείστον μια προσιτή επιλογή.

Δείτε τα πλήρη σχέδια του HostPapa εδώ…

Επισκόπηση των χαρακτηριστικών

Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά είναι τα πάντα, ανεξάρτητα από το πόσο «καλή» μια τιμή μπορεί να φαίνεται στην αρχή. Ως συνήθως, θα επικεντρωθώ περισσότερο σε κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστού λόγω της δημοτικότητάς τους.

Το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Starter (1,95 $) επιτρέπει δύο ιστότοπους, έναν δωρεάν τομέα, 100 GB χώρου στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης.

Έρχεται επίσης με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, μια δέσμη δωρεάν εφαρμογών και ακόμη και δωρεάν εκπαίδευση one-on-one, μεταξύ άλλων.

hostpapa starter κοινή φιλοξενία

Ειλικρινά, θα μπορούσα να σταματήσω εδώ: αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο πλήρως εξοπλισμένα πακέτα φιλοξενίας επιπέδου εισόδου που έχω συναντήσει.

Απεριόριστο εύρος ζώνης και τόσο μεγάλος χώρος στο δίσκο ξεπερνούν κατά πολύ τον ανταγωνισμό, για να μην αναφέρουμε δύο ιστότοπους αντί για τον συνηθισμένο ιστότοπο.

Το Business, το δεύτερο επίπεδο, σας αναβαθμίζει σε απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστους λογαριασμούς email και απεριόριστους τομείς πρόσθετων (μεταξύ άλλων).

Το Business Pro συνοδεύεται από ορισμένες βελτιώσεις ασφαλείας: Το SiteLock εντοπίζει, αυτοματοποιημένη σάρωση ιστότοπων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων, premium Wildcard SSL και μερικές σημαντικές βελτιώσεις στην υπηρεσία σας με τον κοινόχρηστο διακομιστή.

Η φιλοξενία WordPress είναι ομοίως ισοδύναμη με τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων όσον αφορά την ύπαρξη μιας ισχυρής εργαλειοθήκης, καθιστώντας την εξαιρετικά καλή συμφωνία.

Η φιλοξενία VPS και μεταπωλητών προσφέρει κατά κύριο λόγο καλύτερα καταλύματα και περισσότερους πόρους ανά σημείο τιμής, παρά περισσότερα ή λιγότερα εργαλεία – αυτό ισχύει συνήθως.

Το συμπέρασμά μου δίνει πολύ περισσότερη πίστωση στο HostPapa απ ‘ό, τι περίμενα. Τόσο η κοινή φιλοξενία όσο και η φιλοξενία WordPress είναι πολύ καλά εξοπλισμένες ακόμη και από τις φθηνότερες επιλογές.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η φιλοξενία WordPress στο HostPapa είναι σχετικά φθηνή, και οι δύο αυτοί τύποι φιλοξενίας προσφέρουν πολύ καλές προσφορές.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών είναι απαραίτητη και το HostPapa έχει φροντίσει να το χειριστεί καλά.

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας σας καλωσορίζουν με μια βάση γνώσεων και μια σελίδα που σας δίνει επιλογές για άμεση επικοινωνία με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών. Το HostPapa το κάνει αυτό και πολλά άλλα.

Έχουν μια ζωντανή συνομιλία, με την οποία έχω πειραματιστεί εν συντομία.

συνομιλία hostpapa 1

Τη στιγμή που ξεκίνησα το αίτημα ζωντανής συνομιλίας, μου δόθηκε ένας αυτόματος χαιρετισμός.

συνομιλία hostpapa 2

Μου πήρε μερικά λεπτά για να γράψω την ερώτηση.

συνομιλία hostpapa 3

Αυτή η ερώτηση απαντήθηκε σε λιγότερο από ένα λεπτό. Ναι, η ερώτηση ήταν αρκετά απλή – αλλά απέδωσε ακόμα μια γρήγορη απάντηση.

Αυτό είναι υπέροχο! Εκτός από αυτό, προσφέρουν έναν αριθμό για τηλεφωνική υποστήριξη, αν το επιθυμείτε, και ένα σύστημα υποστήριξης εισιτηρίων / email (αν και πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να το χρησιμοποιήσετε).

Έχουν επίσης μια τυπική βάση γνώσεων, η οποία φαίνεται αρκετά περιεκτική. Το HostPapa μπορεί να μην έχει τη μεγαλύτερη κοινότητα χρηστών, αλλά φαίνεται να φροντίζονται καλά.

Υπάρχει επίσης ένα μικρό κέντρο για εκπαιδευτικά βίντεο ξεχωριστά από τη βάση γνώσεων, το οποίο είναι πολύ βολικό.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που προσφέρει το HostPapa είναι η δυνατότητα ελέγχου της κατάστασης του δικτύου ζωντανά, ανά πάσα στιγμή. Και όχι, δεν χρειάζεται να συνδεθείτε για να το δείτε.

Συνολικά, είμαι εντυπωσιασμένος! Μια γρήγορη ζωντανή συνομιλία, η δυνατότητα να ελέγχετε εύκολα την κατάσταση του δικτύου και μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων που συνδυάζει ένα σταθερό σύστημα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των πελατών.

Η HostPapa δεν είναι η μεγαλύτερη εταιρεία, αλλά προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης πελατών σε σχέση με εκείνες οποιουδήποτε κορυφαίου ονόματος.

Ευκολία χρήσης και επιλογές

Κάτι που ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι να κάνουν τα προϊόντα τους εύχρηστα.

Σε τελική ανάλυση, είναι μεγάλοι επειδή προσελκύουν επιτυχώς μεγάλο αριθμό ατόμων και η ύπαρξη κάτι με μια εύκολη καμπύλη μάθησης είναι ένας καλός τρόπος για να φτάσετε εκεί.

Το HostPapa, που είναι λίγο μικρότερο, μπορεί να φαίνεται ο τύπος υπηρεσίας για να αποκτήσει περισσότερη τεχνική στους χρήστες του.

Ίσως η βάση του να είναι πιο ενδιάμεση ή προηγμένη, σωστά?

Κοιτάξτε αυτό το μενού στο κάτω μέρος του ιστότοπού τους και πείτε μου ότι δεν θα φοβόταν έναν αρχάριο να φιλοξενήσει:

υπηρεσίες hostpapa

Σωστά. Ένας τέτοιος φόβος δεν είναι γελοίο. Λοιπόν, το HostPapa είναι εύκολο στη χρήση συνολικά, αλλά μπορεί να υπάρχει κάποια καμπύλη μάθησης κατά καιρούς.

Αυτό συνδυάζεται με την αισθητική: Το HostPapa δεν φαίνεται εξαιρετικά νέο και μπορείτε να το δείτε μόνο στα βίντεο εκμάθησης και στα άρθρα της γνώσης.

Δεν είναι η πιο κομψή υπηρεσία ή ταμπλό και αυτό μπορεί να κάνει την πλοήγηση λίγο πόνο εδώ και εκεί.

Όμως, δεν είναι έξω από τη δεκαετία του ’90 και μπορείτε να κάνετε το cPanel με το HostPapa όσο πιο εύκολα μπορείτε με οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία, να δώσετε ή να κάνετε μερικά επιπλέον βήματα.

φιλοξενία ιστοσελίδων hostpapa-cpanel

Η αισθητική του HostPapa μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά κανείς δεν πρέπει να έχει σημαντικά προβλήματα κατά την πρώτη χρήση της υπηρεσίας.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Η ασφάλεια είναι απαραίτητη για οποιαδήποτε υπηρεσία φιλοξενίας. Σχεδόν όλες οι εταιρείες περιλαμβάνουν επιπλέον δυνατότητες ασφαλείας για πρόσθετες πληρωμές, αλλά μερικές φορές κάποια πράγματα έρχονται προεπιλεγμένα με το πακέτο φιλοξενίας σας.

Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος των εργαλείων ασφαλείας του HostPapa φαίνεται να είναι επιπλέον χαρακτηριστικά που πρέπει να πληρώσετε.

Δεν μπορούσα να βρω πολλά για την πραγματική υποδομή και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιήθηκαν για την προστασία των διακομιστών, αλλά ο χρόνος λειτουργίας μας μαζί τους ήταν αρκετά σταθερός, επομένως υποθέτω ότι η ασφάλεια διακομιστή με το HostPapa είναι τουλάχιστον τυπική.

Και πάλι: μπορείτε να ελέγξετε τη δύναμη του δικτύου HostPapa ανά πάσα στιγμή, οπότε σίγουρα δεν αισθάνονται ότι έχουν πολλά να κρυφτούν.

Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι πρόσθετων λειτουργιών ασφαλείας που προσφέρονται εδώ: SiteLock, Automated Website Backup και πιστοποιητικά SSL.

ασφάλεια hostpapa

Το HostPapa φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά με την ενσωμάτωση πιστοποιητικών SSL εάν είστε πρόθυμοι να πληρώσετε για αυτά.

Φαίνεται ότι το κύριο πλεονέκτημα που διαθέτει το HostPapa είναι η γρήγορη και εύκολη πιστοποίηση SSL, εκτός από την ισχυρή.

Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου (AWB) είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται: η λειτουργία αποθηκεύει αυτόματα ένα αντίγραφο ασφαλείας του ιστότοπού σας κάθε μέρα.

Το HostPapa φαίνεται να κάνει καλή δουλειά με αυτό, αλλά κοστίζει 35,88 $ ετησίως – αυτό είναι περίπου ένα επιπλέον $ 3 το μήνα.

Αυτόματο πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου Hostpapa

Αυτό δεν είναι γελοίο, αλλά είναι λίγο ακριβό. Ορισμένα πακέτα φιλοξενίας υψηλότερης βαθμίδας σε άλλες πλατφόρμες περιλαμβάνουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, οπότε αυτό φαίνεται λίγο τσιγκούνη.

Τέλος, υπάρχει το SiteLock. Το SiteLock είναι ένα λογισμικό ασφαλείας που πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας έχουν ενσωματώσει στα πακέτα τους.

Το HostPapa προσφέρει τέσσερις διαφορετικές επιλογές: μπορείτε να αγοράσετε το SiteLock για εργασία σάρωσης έκτακτης ανάγκης και καθαρισμού εάν ο ιστότοπός σας μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Αυτό θα σας επιστρέψει 199 $ ανά εκδήλωση.

Εκτός από αυτό, υπάρχει ένα πακέτο τριών επιπέδων με προσφορές στα 2,99 $, 8,99 $ και 25,00 $ το μήνα.

Σχέδια ασφαλείας HostPapa

Αυτά τα πακέτα προσφέρουν αντίστοιχα σάρωση κακόβουλου λογισμικού, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και πρόληψη κακόβουλου λογισμικού (αν και κάθε πακέτο προσφέρει τα προηγούμενα εργαλεία).

Δεν αμφιβάλλω ότι η ποιότητα των εργαλείων ασφαλείας του HostPapa είναι κορυφαία. το πρόβλημα είναι ότι αυτό μπορεί γρήγορα να γίνει δαπανηρό, ειδικά για μικρούς ιστότοπους, επειδή τέτοιες δυνατότητες δεν περιλαμβάνονται σε πακέτα φιλοξενίας υψηλότερης βαθμίδας.

Εν ολίγοις, η ασφάλεια του HostPapa είναι καλή, αλλά ακριβή στη χρήση.

Συνιστώ το HostPapa?

Μπά! Συγχαρητήρια που διαβάσατε μέχρι τώρα – ας πάρουμε την τελική μας σύνθεση.

Το HostPapa έχει συνολικά εξαιρετικές τιμές: η φιλοξενία μεταπωλητών είναι φθηνή, η κοινόχρηστη φιλοξενία έχει αρκετά εργαλεία και καταλύματα σε σχέση με την τιμή του και η φιλοξενία WordPress είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που έχω δει μέχρι τώρα. Η φιλοξενία VPS, δυστυχώς, είναι κάπως ακριβή.

Υποστήριξη πελατών? Από την εμπειρία μου, και από τον επισκέπτη-δοκιμαστικό επισκέπτη της ζωντανής συνομιλίας, τα πράγματα τρέχουν αρκετά καλά. Τίποτα εξαιρετικό, αλλά πέραν του μέσου όρου σίγουρα.

Η ευκολία χρήσης είναι μια χαρά, αν και πιστεύω ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι λίγο ξεπερασμένο.

Ασφάλεια? Αρκετά καλό, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο καλύτερο. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό να έχουμε τόσα πολλά εργαλεία ασφαλείας που είναι σημαντικά αλλά υποβιβασμένα ως πρόσθετα που αυξάνουν την τιμή του πακέτου φιλοξενίας σας.

Συνολικά, το HostPapa είναι μια εξαιρετική υπηρεσία φιλοξενίας παρά το μικρό του μέγεθος. Πιστεύω ότι μετράει για οποιονδήποτε από τους πολύ μεγαλύτερους αδελφούς του στον κόσμο φιλοξενίας.

Αν ψάχνετε για φιλοξενία VPS, το HostPapa μπορεί να μην είναι αυτό για εσάς, αλλά εκτός από αυτό – ναι, προτείνω τουλάχιστον να το δοκιμάσετε.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map