Τρόπος διόρθωσης σφάλματος «Δεν ήταν δυνατή η εύρεση διεύθυνσης IP διακομιστή» (εξηγούνται 6 εύκολες μέθοδοι)

Contents

Μπαίνοντας σε μια διεύθυνση IP-insight

Συχνά αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατά την πρόσβαση σε ιστότοπους μέσω του Google Chrome, το οποίο εμφανίζεται με ένα αναδυόμενο μήνυμα, “Δεν ήταν δυνατή η εύρεση IP διακομιστή”.


Το πρόβλημα γενικά παρουσιάζεται κατά τη φόρτωση ή την πρόσβαση σε συγκεκριμένους ιστότοπους μόνο, οι οποίοι ενδέχεται να παρεμποδίσουν την εργασία ανάλογα.

Τώρα, αυτό το άρθρο ασχολείται με τον αναλυτικό οδηγό για την εξάλειψη της βασικής αιτίας των προβλημάτων διευθύνσεων IP μαζί με ορισμένες ασφαλείς μεθόδους για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Διαφορετικοί τρόποι επίλυσης του ζητήματος διεύθυνσης IP διακομιστή

Ακολουθούν μερικές από τις λίγες διορθώσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη των παραπάνω προβλημάτων τα οποία είναι τα εξής:

Μέθοδος 1: Διαγραφή ολόκληρων αρχείων που υπάρχουν στο φάκελο «κλπ»:

Είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για την άρση των σφαλμάτων του παραπάνω προβλήματος, καθώς ορισμένα αρχεία κλπ ενδέχεται να παρεμποδίσουν την επεξεργασία. Έτσι, οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν αυτά τα βήματα για να επιτύχουν την επιτυχία.

(α) Μεταβείτε στο C: \ Windows \ System32 \ drivers \ κλπ

Ανοίξτε τον υπολογιστή μου και εκεί κάντε κλικ στη μονάδα δίσκου C. Αφού το κάνετε αυτό, επιλέξτε «Windows» και μετά επιλέξτε το φάκελο «System32».

Μετά από αυτό, επιλέξτε το φάκελο «προγράμματα οδήγησης» και μετά το «κ.λπ.»

(β) Καταργήστε όλα τα περιττά αρχεία

Αφού φτάσετε στο ορόσημο, θα πρέπει να αφαιρέσετε όλα τα περιττά αρχεία που υπάρχουν στον συγκεκριμένο φάκελο «κλπ»

(γ) Δοκιμάστε να το επανασυνδέσετε με το Chrome

Αφού κάνουν και τα δύο βήματα, οι χρήστες θα πρέπει να προσπαθήσουν να αποκτήσουν ξανά πρόσβαση στο διαδίκτυο από το Google Chrome.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

Μέθοδος 2: Ενημέρωση του προγράμματος οδήγησης προσαρμογέα δικτύου:

Με καιρούς υπάρχουν πιθανότητες οι χρήστες να έχουν ρυθμίσει ένα λάθος, ξεπερασμένο ή κατεστραμμένο πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου. Καταλήγει σε μερικά σημαντικά ζητήματα, όπως το παραπάνω αναδυόμενο μήνυμα IP. Έχοντας υπόψη αυτά τα πράγματα, οι χρήστες πρέπει να ενημερώσουν το πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου με τα παρακάτω βήματα:

(α) Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου

Οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν τον Πίνακα Ελέγχου κάνοντας κλικ στην αναζήτηση και μετά εισάγοντας «Πίνακας Ελέγχου» στο Πλαίσιο αναζήτησης.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(β) Επιλέξτε Συσκευή και εκτυπωτές και, στη συνέχεια, Διαχείριση συσκευών

Οι χρήστες πρέπει στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο Device and Printers και αργότερα στη Διαχείριση συσκευών. Εκεί πρέπει να προσαρμόσουν ανάλογα το πρόγραμμα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου κάνοντας κλικ στο προσαρμογέα δικτύου και στη συνέχεια επιλέγοντας τις κατάλληλες συνδέσεις προσαρμογέα δικτύου.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

Μέθοδος 3: Εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης του Chrome

Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα που προκύπτει όταν ένας χρήστης δεν δίνει προσοχή στην εκκαθάριση της κεντρικής μνήμης του Chrome.

Εάν η προσωρινή μνήμη είναι πλήρης ή κατεστραμμένη, τότε οι χρήστες θα αντιμετωπίσουν δυσκολία πρόσβασης στους αγαπημένους τους ιστότοπους. Γι ‘αυτό, μπορούν να διορθώσουν γρήγορα τα προβλήματα όπως δίνονται παρακάτω:

(α) Ανοίξτε το Chrome και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε Chrome: // net-internals / # dns

Οι χρήστες πρέπει πρώτα να επιλέξουν το Chrome από την επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια να πληκτρολογήσουν στο Chrome: // net-internals / # dns στη δεδομένη γραμμή διευθύνσεων.

(β) Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κεντρικού υπολογιστή

Οι χρήστες θα πρέπει στη συνέχεια να επιλέξουν Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης που παρέχεται στην ιστοσελίδα αφού πατήσουν Enter από το πληκτρολόγιο.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

Μέθοδος 4: Τροποποίηση των ρυθμίσεων διακομιστή DNS

Η ξεπερασμένη ρύθμιση διακομιστή DNS είναι ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για την έκβαση αυτού του προβλήματος. Λόγω λανθασμένης διαμόρφωσης στις ρυθμίσεις του διακομιστή DNS, το πρόβλημα ενδέχεται να εκραγεί στο σύνολό του. Έτσι, οι χρήστες πρέπει να ακολουθήσουν αυτά τα απλά βήματα:

(α) Πλήκτρο λογότυπου παραθύρου και πλήκτρο R

Οι χρήστες πρέπει να πατήσουν ταυτόχρονα το πλήκτρο λογότυπου του παραθύρου και τα πλήκτρα R για να ανοίξουν το Run Box.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(β) Πίνακας ελέγχου

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν στον Πίνακα Ελέγχου στο δεδομένο Run Box και να πατήσουν OK.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(γ) Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης στον συγκεκριμένο Πίνακα Ελέγχου.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(δ) Επιλέξτε Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα.

Στη συνέχεια, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα από το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης που παρέχονται στον Πίνακα Ελέγχου. Στη συνέχεια, πρέπει να κάνουν δεξί κλικ στην επιλογή Εικονίδιο σύνδεσης είτε από Σύνδεση ασύρματου δικτύου είτε από Σύνδεση τοπικής περιοχής.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(ε) Πρωτόκολλο Διαδικτύου Έκδοση 4 (TCP / IPv4)

Αφού επιλέξουν Ιδιότητες, οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP / IPv4) για να ελέγξουν αν έχει ήδη επιλεγεί ή όχι η «Αυτόματη λήψη διακομιστών DNS». Εάν όχι, τότε οι χρήστες πρέπει να κάνουν κλικ στο OK και αν ναι, τότε πρέπει να επιλέξουν «Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διεύθυνση διακομιστή DNS» για να εισαγάγετε την κατάλληλη διεύθυνση διακομιστή για να κάνετε κλικ στο OK.

Εδώ είναι οι επιλογές όπου οι χρήστες μπορούν να εισέλθουν στον κατάλληλο διακομιστή DNS για τη συμβατότητα του διακομιστή IP, δηλαδή.

Προτιμώμενος διακομιστής DNS: 8.8.8.8

Εναλλακτικός διακομιστής DNS: 8.8.4.4

Μετά από αυτό, οι χρήστες πρέπει να ελέγξουν για το σταθερό πρόβλημα της λύσης.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστήΜέθοδος 5: Ανανέωση και έκπλυση

Τα Windows έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης των διευθύνσεων IP των ιστότοπων, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτήν όταν την επισκέπτονται την επόμενη φορά.

Αλλά όταν η προσωρινή μνήμη καταστραφεί ή ξεπεραστεί, ενδέχεται να σταματήσει η προσβασιμότητα στον συγκεκριμένο ιστότοπο. Για αυτό, πρέπει να ανανεώσετε και στη συνέχεια να ξεπλύνετε το DNS ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα:

(α) Ανοιχτή γραμμή εντολών

Για να ανοίξετε μια γραμμή εντολών, οι χρήστες πρέπει να πατήσουν τα Windows + R για Run Box και στη συνέχεια να πληκτρολογήσουν cmd πατώντας Ctrl + Shift + Enter για το άνοιγμα μιας γραμμής εντολών διαχειριστή.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(b) Ipconfig / flushdns, ipconfig / renew και στη συνέχεια Ipconfig / registerdns

Οι χρήστες πρέπει στη συνέχεια να πληκτρολογήσουν ipconfig / flushdns και στη συνέχεια να πατήσουν Enter. Θα ξεπλύνει επιτυχώς την περιττή προσωρινή μνήμη DNS Resolver.

Μετά από αυτό, οι χρήστες θα πρέπει στη συνέχεια να πληκτρολογήσουν ipconfig / renew και πατώντας Enter για ανανέωση της διαμόρφωσης IP.

Οι χρήστες πρέπει στη συνέχεια να πληκτρολογήσουν ipconfig / registerdns μαζί με το πάτημα ενός κουμπιού Enter.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

(γ) Επανεκκίνηση συστήματος

Μετά την παραπάνω διαδικασία, οι χρήστες θα πρέπει στη συνέχεια να επανεκκινήσουν τον υπολογιστή τους για έλεγχο της βέλτιστης απόδοσης στον ιστότοπο.

Μέθοδος 6: VPN

Το VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που σχετίζονται με μηνύματα που δεν βρέθηκαν στη διεύθυνση IP. Οι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιούν μια καλή σύνδεση VPN (όπως NordVPN, ExpressVPN και πολλά άλλα), ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα που σχετίζονται με κάποια κλοπή δεδομένων ή οποιαδήποτε προσθήκη κακόβουλων αρχείων στο σύστημα, κάτι που μπορεί να παρεμποδίσει τη διαδικασία.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση της διεύθυνσης IP του διακομιστή

συμπέρασμα

Με αυτά τα παραπάνω βήματα, οι χρήστες μπορούν εύκολα να εξαλείψουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την εμφάνιση του μηνύματος διεύθυνσης IP διακομιστή.

Οι χρήστες πρέπει να διασφαλίσουν ότι θα διορθώσουν αυτά τα προβλήματα διευθύνσεων IP εκ των προτέρων, ώστε να καταστούν σοβαρά στη μελλοντική διαδικασία.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map