Αναθεώρηση JustHost: Είναι πραγματικά «ακριβώς» αυτό που χρειάζομαι; Ας μάθουμε (2020)

Ακούστηκε ποτέ για τον JustHost?


Αν είστε σαν κι εμένα, «ακούγεται οικείο», αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε πολλά άλλα γι ‘αυτό. Λοιπόν, μόλις άρχισα να ψάχνω στο JustHost, βρήκα ότι ήταν μια αρκετά μεγάλη εταιρεία φιλοξενίας.

Και αποδεικνύεται ότι το JustHost ανήκει στην Endurance International Group και συνεπώς μια αδελφή εταιρεία της Bluehost και της HostGator (μεταξύ άλλων).

Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο οι θυγατρικές του εταιρείες, η JustHost διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό ιστότοπων:

αριθμός ιστότοπων justhost

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι ο JustHost θεωρείται κορυφαίος παίκτης στην αγορά φιλοξενίας.

Λόγω αυτού, και το γεγονός ότι κουράστηκα να ακούω για τον JustHost και να μην ξέρω τίποτα γι ‘αυτό, αποφάσισα να το ελέγξω.

Δοκίμασα το JustHost διεξοδικά και μετά από λίγο καιρό, νομίζω ότι το κατανοώ καλά.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά στο JustHost!

Ξεκινώντας μας:

Ώρα

Το Uptime είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχεία αξιολόγησης μιας υπηρεσίας φιλοξενίας.

Το σημείο μιας εταιρείας φιλοξενίας είναι να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας πάνω—Αν είναι συνεχώς εκτός λειτουργίας, τότε η εταιρεία δεν κάνει καλή δουλειά στον κύριο στόχο της.

Τώρα, γνωρίζουμε ότι το JustHost ανήκει στην EIG, η οποία διαθέτει επίσης HostGator και Bluehost.

Παρόλο που υπάρχουν προβλήματα με την ενοποίηση στη φιλοξενία (θα το μιλήσω περισσότερο στην ενότητα ασφαλείας), είναι επίσης λογικό να πιστεύουμε ότι η JustHost θα είχε ένα ελάχιστο δυνατό χρόνο, κοντά στις αδελφικές εταιρείες της.

Το JustHost σας λέει:

justhost uptime

Αλλά ειλικρινά?

Ο χρόνος λειτουργίας του JustHost είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο.

Η εμπειρία μου με το JustHost ήταν ακόμη λίγο καλύτερη στο μέσο όρο από ό, τι με το HostGator ή το Bluehost – τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες αδελφικές εταιρείες.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα:

Ο χρόνος λειτουργίας κυμαίνεται. Για λίγες εβδομάδες, ο χρόνος λειτουργίας θα είναι κάτω του μέσου όρου (πάρκο, λιγότερο από 99,95%), αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα, θα είναι SUPERB (100% ή κοντά).

Και μερικοί μήνες έχουν επίσης βιώσει ΠΟΛΥ χαμηλές βαθμολογίες (κοντά στο 99%) – για να είμαι ειλικρινής, ο μέσος χρόνος λειτουργίας είναι εντάξει, αλλά η ΑΣΥΝΣΕΙΣ είναι πραγματικά το πρόβλημα εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για την ταχύτητα του ιστότοπου. Πρόσφατα ήταν αρκετά γρήγορο, αλλά πριν από μήνες ήταν πολύ πιο αργό από το μέσο όρο.

Συνοπτικά λοιπόν; Ο μέσος χρόνος λειτουργίας και οι ταχύτητες κάνουν το JustHost να φαίνεται εντάξει, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι μερικές φορές είναι πολύ καλό, μερικές φορές είναι πολύ φτωχό και μερικές φορές είναι μέσο.

Συνολικά, θα έπρεπε να πω ότι η έλλειψη συνοχής καθιστά την απόδοση του JustHost εντυπωσιακή και στην χειρότερη πλευρά της αγοράς φιλοξενίας.

Μην ανησυχείτε όμως! Υπάρχουν περισσότερα στο JustHost παρά στην απόδοση:

Ευκολία στη χρήση

Σε αντίθεση με το χρόνο λειτουργίας και την απόδοση, η ευκολία χρήσης δεν είναι τέτοια ουσιώδης δομικό στοιχείο φιλοξενίας.

ΑΛΛΑ, είναι ακόμα πολύ σημαντικό και η απόδειξη είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσπαθούν να είναι σχετικά εύχρηστες.

Το JustHost είναι εύκολο στη χρήση?

Η σύντομη απάντηση είναι… ΝΑΙ!

Θα δείτε τι αναφέρομαι στην επόμενη ενότητα, αλλά αυτό οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι η JustHost δεν διαθέτει αρκετές υπηρεσίες φιλοξενίας και δεν έχει πολλές επιλογές διαμόρφωσης.

Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι ότι το JustHost είναι Συνολικά ένας απλός κεντρικός υπολογιστής που εστιάζει σε λίγα, απλά προϊόντα.

Αυτό καθιστά πολύ εύκολο να αγοράσετε και να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, αλλά ακόμη και πέρα ​​από αυτό, ο JustHost κάνει κάποια άλλα βασικά σωστά:

justhost cpanel

Το JustHost χρησιμοποιεί το cPanel αντί για έναν εγγενή πίνακα ελέγχου, οπότε βασικά θα διαχειρίζεστε τον λογαριασμό φιλοξενίας σας χρησιμοποιώντας την ίδια διεπαφή με τους περισσότερους άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Επομένως, αυτό δεν είναι μόνο φιλικό προς το χρήστη, αλλά είναι επίσης πιο εύκολο να λάβετε βοήθεια για τη χρήση του cPanel, επειδή είναι τόσο συνηθισμένο.

Πέρα από αυτό, οι δυνατότητες και οι προαιρετικές ενσωματώσεις του JustHost είναι πολύ εύκολο να ρυθμιστούν (και πάλι, μέσω του cPanel).

Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι το JustHost δεν ξεχωρίζει ως προς τη φιλικότητα προς το χρήστη, απλά δεν είναι σκληρός.

Ένας τομέας που πιστεύω ότι είναι ένα καλό μπόνους είναι ο δημιουργός ιστότοπων, που περιλαμβάνεται δωρεάν σε όλα τα σχέδια, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολη τη δημιουργία ενός ιστότοπου.

Τούτου λεχθέντος, πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει να χρησιμοποιούν εγγενές λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων από τους οικοδεσπότες τους, οπότε δεν θέλω να το υπερτυπώσω.

Συνολικά, δεν υπάρχουν πολλά σχόλια σχετικά με τη φιλικότητα του JustHost.

Αυτό δεν είναι κακό! Σημαίνει απλώς ότι δεν συμβαίνουν πολλά. Το JustHost δεν είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη που αξίζει να σχολιάσουμε, αλλά δεν είναι πιο δύσκολο από έναν τυπικό οικοδεσπότη.

Έτσι: συνολικά το JustHost χτυπά το σημάδι με ευκολία στη χρήση!

Ας μιλήσουμε λίγο περισσότερο για το πού το JustHost είναι απλό και περίπλοκο:

Τιμές και χαρακτηριστικά

Οι τιμές και τα χαρακτηριστικά είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον σημείο για το JustHost:

Όταν αρχίζετε να ψάχνετε για πρώτη φορά στο JustHost, συνήθως θα βρείτε ότι οι λειτουργίες και τα δωρεάν προϊόντα είναι ένα από τα καλύτερα.

Αλλά φυσικά, είναι σημαντικό να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε τέτοια πράγματα για να δείτε αν είναι πραγματικά τόσο καλές προσφορές.

Ας ξεκινήσουμε με τις κοινόχρηστες τιμές φιλοξενίας ιστού της JustHost:

justhost κοινόχρηστες τιμές

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι μια πολύ απλή μορφή τριών επιπέδων.

Αυτές οι τιμές είναι αρκετά κοντά στο μέσο όρο και είναι επίσης κοντά στις αδελφικές εταιρείες της JustHost.

Το πρώτο επίπεδο είναι ίσως λίγο υψηλότερο από το μέσο όρο, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά φυσιολογικό. Το δεύτερο επίπεδο είναι μέσο όρο και το τρίτο επίπεδο έχει τη μεγαλύτερη έκπτωση!

Φυσικά, αυτές είναι μόνο οι εισαγωγικές τιμές. Μετά το πρώτο έτος της υπηρεσίας, θα ανανεωθούν με υψηλότερες τιμές… που είναι επίσης αρκετά μέσες.

Η σύνοψη των κοινόχρηστων τιμών φιλοξενίας ιστού είναι ότι βρίσκονται εντός του κανονικού εύρους. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ κοντά στις τιμές της Bluehost, αλλά το θέμα είναι ότι τίποτα δεν είναι πραγματικά αξιοσημείωτο να δούμε εδώ.

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι αυτό που παίρνετε για αυτές τις τιμές. Ας ρίξουμε μια ματιά στη λίστα χαρακτηριστικών:

justhost κοινόχρηστες δυνατότητες

Το πρώτο επίπεδο είναι, πάλι, αρκετά τυπικό: ένας ιστότοπος και ένας τομέας, 50 GB χώρου, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, περιλαμβάνεται SSL και περιορισμένος χώρος αποθήκευσης email.

Η δεύτερη βαθμίδα σας προσφέρει 10 ιστότοπους και 150 GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και περισσότερους λογαριασμούς email / χώρο αποθήκευσης και η τρίτη βαθμίδα καθιστά όλα αυτά τα πράγματα απεριόριστα.

Εδώ είναι το κοινό θέμα: αρκετά φυσιολογικό, σχεδόν στο σημείο που δεν υπάρχει τίποτα αξιοσημείωτο.

Τα χαρακτηριστικά του επιπέδου εισόδου δεν είναι πολύ προηγμένα, αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπή. 50 GB αποθηκευτικού χώρου είναι ένα αρκετά μεγάλο όριο σε αυτήν την τιμή, αλλά διαφορετικά δεν είναι ούτε εξοπλισμένο ούτε φορτωμένο.

Το ίδιο ισχύει και για τις επόμενες δύο βαθμίδες. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι οι δύο τελευταίες βαθμίδες περιλαμβάνουν εμπειρογνώμονες για ανεπιθύμητα μηνύματα και περιλαμβάνονται επιπλέον και μάρκετινγκ.

Για να είμαστε δίκαιοι, αυτά είναι μόνο τα βασικά χαρακτηριστικά που είναι αρκετά ασυνήθιστα. Υπάρχουν κάποια άλλα προνόμια:

Κάθε σχέδιο λαμβάνει έναν δημιουργό ιστοτόπων (όπως ανέφερα), δωρεάν τομείς για ένα χρόνο και μια επιλογή από 3 διαφορετικές λύσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ιστού (που είναι ωραίο, σε σύγκριση με τους κεντρικούς υπολογιστές που επιλέγουν για εσάς).

Η πλευρά των δημιουργών ιστότοπων έχει επίσης χαρακτηριστικά ηλεκτρονικού εμπορίου και ιστολογίου, καθώς και ένα εντυπωσιακό αριθμό προτύπων.

Τα εργαλεία μάρκετινγκ είναι επίσης σταθερά – συμπεριλαμβάνεται κάποιο λογισμικό ανάλυσης ιστότοπων, καθώς και πιστώσεις Google Ads και Bing Ads.

Ωστόσο, παρόλο που αυτά τα πράγματα είναι πολύ ωραίες προσθήκες, δεν είναι τόσο σπάνια. Επομένως, γενικά, θα έπρεπε να πω ότι η κοινή φιλοξενία Ιστού με το JustHost είναι αρκετά τυπική: δεν έχει μεγάλη σημασία, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα υγιές σύνολο δυνατοτήτων για την τιμή.

Τώρα, η JustHost προσφέρει επίσης πιο προηγμένη φιλοξενία – κάτι που είναι καλό, διότι ιστορικά, είχαν περιόδους μόνο προσφέροντας κοινά σχέδια.

Δείτε πώς είναι τα σχέδια VPS:

σχέδια justhost vps

Τα σχέδια VPS έχουν επίσης μια απλή κλιμακωτή δομή τιμολόγησης. Δεν υπάρχουν πολλά να σημειώσουμε εδώ.

Οι τιμές είναι χαμηλές, αλλά αυτό οφείλεται επίσης στο γεγονός ότι οι πόροι δεν είναι εξαιρετικά υψηλοί. Να τι εννοώ:

Το υψηλότερο επίπεδο μνήμης RAM που μπορείτε να λάβετε είναι 8 GB και το μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο που μπορείτε να αποκτήσετε είναι 120 GB.

Αυτό είναι αρκετά χαμηλό σε σύγκριση με πακέτα VPS από άλλες εταιρείες που μπορούν να φτάσουν έως και 64 GB μνήμης RAM. Αλλά αν θέλετε απλώς πιο προσιτά και λιγότερο έντονα προγράμματα φιλοξενίας VPS, αυτά δεν είναι κακά.

Το άλλο σύνολο πακέτων υψηλότερου επιπέδου είναι τα ειδικά σχέδια φιλοξενίας της JustHost:

justhost ειδικά σχέδια

Η περίληψη για αυτά είναι βασικά η ίδια με τη φιλοξενία VPS:

Οι τιμές βρίσκονται στο κάτω μέρος, αλλά αυτό οφείλεται επίσης στο ότι οι πόροι βρίσκονται στο χαμηλότερο άκρο.

Με μέγιστο 4 πυρήνες, 16 GB μνήμης RAM και 1000 GB αποθήκευσης RAID 1, τα άτομα που αναζητούν εξαιρετικά έντονα ειδικά σχέδια ενδέχεται να μην βρουν μια καλή λύση στο JustHost.

Και πάλι, εάν δεν χρειάζεστε έναν εξαιρετικά έντονο αποκλειστικό διακομιστή, αυτοί θα πάνε καλά.

Τώρα, αυτό είναι ουσιαστικά για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά της JustHost. Το κοινό θέμα εδώ είναι: απλό και τυπικό.

Η τιμολόγηση για όλα τα σχέδια είναι στάνταρ. Τα χαρακτηριστικά είναι στάνταρ. Με την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, οι δυνατότητες είναι λίγο καλύτερες από τις κανονικές, αλλά όχι τόσο πολύ.

Ως επί το πλείστον, το JustHost είναι ενημερωμένο. Μια εξαίρεση θα ήταν με αποκλειστικούς διακομιστές: έχουν χώρο αποθήκευσης RAID 1 αντί για RAID 10, κάτι που είναι πιο τυπικό σήμερα. Και, οι αποκλειστικοί διακομιστές δεν διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο SSD.

Ωστόσο, είναι συνολικά ένα αξιοπρεπές σύνολο σχεδίων. Εάν χρειάζεστε μια απλούστερη και λιγότερο εντατική λύση φιλοξενίας, οι επιλογές του JustHost είναι αρκετά προσιτές και αρκετά χαρακτηριστικές.

Μην βαριέσαι!

Απλή και τυπική μπορεί να είναι καλά πράγματα. Και σε κάθε περίπτωση, πρόκειται να μπει σε ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μέρη του JustHost:

Υποστήριξη πελατών

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα για το JustHost είναι η υποστήριξη πελατών του.

Περιμένετε, μην ενθουσιαστείτε – είναι αξιοσημείωτο σε ένα κακό τρόπος. Όταν αρχίζετε να κάνετε βασική έρευνα για το JustHost, ένα από τα πιο κοινά σχόλια είναι η κακή εξυπηρέτηση πελατών.

Όταν άρχισα να δοκιμάζω το JustHost, είχα την ευκαιρία να δω μόνος μου αν αυτό ήταν όλο θέμα ή αν η υποστήριξη πελατών της JustHost ήταν πραγματικά τόσο κακή.

Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης ζωντανής συνομιλίας από νωρίτερα:

justhost livechat

Όπως μπορείτε να δείτε, ο εκπρόσωπος απάντησε μέσα σε ένα λεπτό και απάντησε αμέσως στην ερώτησή μου.

jusssthost livechat

Δυστυχώς, η JustHost κάνει αυτό το πραγματικά ενοχλητικό πράγμα:

Αλλά hei, είναι μόνο μια μικρή ταλαιπωρία.

Τέλος πάντων, αυτή η συζήτηση είναι μόνο ένα παράδειγμα, αλλά είναι αρκετά αντιπροσωπευτική της συνολικής μου εμπειρίας. Βρήκα το JustHost αξιόπιστο στην υποστήριξη πελατών του.

Φυσικά, είναι πιο εύκολο να χειριστείτε μικρότερα ζητήματα για τα οποία θα συζητήσατε στη ζωντανή συνομιλία. Αλλά ακόμη και όταν αλληλεπιδρά με επαναλήπτες μέσω εισιτηρίων / email, έχω διαπιστώσει ότι η υποστήριξη είναι γενικά εντάξει.

Το ίδιο ισχύει και για την τηλεφωνική υποστήριξη – συνολικά, η υποστήριξη δεν ήταν αστρικός, αλλά ήταν μια χαρά.

Έτσι, συνολικά, οι εκπρόσωποι των πελατών είναι αρκετά εξυπηρετικοί και ανταποκρίνονται αρκετά.

Αλλά δεν είναι διαθέσιμη όλη η υποστήριξη πελατών! Υπάρχουν επίσης ορισμένοι πόροι και πληροφορίες επί τόπου, με τη μορφή κέντρου βοήθειας.

Δεν είναι πολύ όμορφο:

κέντρο βοήθειας justhost

Αλλά είναι λειτουργικό.

Κάθε κύρια ενότητα έχει μερικά άρθρα… αλλά αυτό είναι.

Και τα άρθρα είναι συχνά αδιάφορα και σύντομα:

κέντρο βοήθειας justhost

Δεν είναι άχρηστα, αλλά δευτερεύοντα.

Το αποτέλεσμα είναι ότι οι πόροι και οι πληροφορίες επιτόπου είναι πολύ χειρότεροι από τις περισσότερες άλλες βάσεις γνώσεων και κέντρα βοήθειας της εταιρείας φιλοξενίας.

Και πάλι, δεν είναι άχρηστα – οι βασικές πληροφορίες είναι όλες εκεί – αλλά δεν είναι πραγματικά στην ταχύτητα με το τυπικό κέντρο υποστήριξης.

Τα υπόλοιπα είναι πολύ βασικά και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με εκπροσώπους για αρκετά θέματα.

Συνολικά, η υποστήριξη πελατών δεν είναι τόσο κακή όσο είχα ακούσει: τουλάχιστον για μένα, οι αντιπρόσωποι ήταν εντάξει. Αλλά οι διαδικτυακές πληροφορίες είναι κακές.

Γεια … αυτό δεν είναι τόσο κακό! Ας δούμε έναν τελευταίο παράγοντα:

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι μεγάλη υπόθεση για φιλοξενία. Σίγουρα, δεν ενδιαφέρονται όλοι για την ίδια, αλλά εξακολουθείτε να εμπιστεύεστε μια εταιρεία με τα δεδομένα σας και τα δεδομένα των επισκεπτών του ιστότοπού σας.

Ακόμα κι αν η ασφάλεια δεν είναι πραγματικά προτεραιότητα για εσάς, θα πρέπει να είναι κάτι που σας ενδιαφέρει. Πώς είναι λοιπόν το JustHost?

Η JustHost σας παρέχει αυτήν την εγγύηση:

justhost ασφάλεια

Η παρακολούθηση δικτύων 24/7 είναι αναμενόμενη, αλλά όπως σας έχω ήδη πει, ο χρόνος λειτουργίας είναι αρκετά ασυνεπής, οπότε έχω τις αμφιβολίες μου για το πόσο αυστηρές είναι οι προστασίες και η παρακολούθηση τους.

Τώρα, προσπάθησα να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του JustHost, γιατί το μόνο που μπορούσα να βρω στον ιστότοπό τους ήταν αυτή η εγγύηση που μόλις σας έδειξα.

Δεν βρήκα τίποτα.

Σοβαρά, αυτό έδειξε η γνωσιακή τους βάση:

justhost ασφάλεια

Όλα αφορούσαν τα τυπικά πράγματα που πρέπει να κάνετε για να προστατεύσετε την ασφάλειά σας – τίποτα από το JustHost σχετικά με το ποια είναι τα πρωτόκολλα ασφαλείας κ.λπ..

Δεν εκπλήσσομαι. Όπως είπα, το JustHost ανήκει στην Endurance International Group, γνωστή και ως EIG.

Για να σας δώσει μια αίσθηση του EIG, είναι ίσως ο μεγαλύτερος όμιλος φιλοξενίας. Η EIG διαθέτει πολύ περισσότερα από τα JustHost, Bluehost και HostGator…

Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή η EIG έχει περίπου 83 θυγατρικές.

Μερικοί άνθρωποι ανησυχούν για τη φιλοξενία εταιρειών που ανήκουν σε μεγαλύτερες εταιρείες: αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας όμιλος μπορεί να παραμελήσει τις πρακτικές ασφαλείας για τη μείωση του κόστους.

Εναλλακτικά, σπρώξτε μια σειρά από διακομιστές από διαφορετικούς κεντρικούς υπολογιστές ιστού σε έναν μικρό αριθμό εγκαταστάσεων.

Συγγνώμη, πρέπει να διευκρινίσω: δεν είναι μια μακρινή πιθανότητα. Στην πραγματικότητα συνέβη:

justhost ζήτημα ασφαλείας

Το 2013, μια αποτυχία αλλαγής σε ένα κέντρο δεδομένων στο Provo είχε ως αποτέλεσμα σοβαρούς χρόνους διακοπής λειτουργίας για τέσσερις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας: Bluehost, HostGator, HostMonster και JUSTHOST.

Το μίλησα για αυτό στην κριτική μου στο Bluehost, αλλά αυτό το συμβάν σίγουρα συνέβη επειδή η EIG ενοποίησε τους διακομιστές πολλών εταιρειών σε μικρότερο αριθμό κέντρων δεδομένων.

Ξέρω, το ξέρω – αυτό είναι πριν από 6 χρόνια. Έχετε αλλάξει τα πράγματα?

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι σίγουρος. Ο EIG έχει σίγουρα πολλά flak για αυτή τη βίδα και έκανε κάποιες βελτιώσεις.

Αλλά πόσο μεγάλες είναι αυτές οι βελτιώσεις; Για να είμαι ειλικρινής, μόνο ο χρόνος θα πει. Η κριτική επιτροπή είναι ακόμα σε αυτό.

Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος με τον JustHost και η ασφάλεια δεν είναι ένα από αυτά τα πράγματα που θέλω να δώσω το όφελος της αμφιβολίας.

Επειδή η JustHost δεν έχει τίποτα να πει για τις πρακτικές ασφαλείας της και επειδή ανήκει στην EIG, θα έλεγα στην καλύτερη δεν μπορείς να το εμπιστευτείς πάρα πολύ.

Εντάξει, ας προσπαθήσουμε να γίνουμε πιο θετικοί:

Πλεονεκτήματα

 • Πάνω από το μέσο χρόνο λειτουργίας … κατά μέσο όρο. Σημειώστε ότι είναι ασυνεπές.
 • Συνολικά, αρκετά εύκολο στη χρήση.
 • Συνολικά, αξιοπρεπείς τιμές.
 • Οι κοινές δυνατότητες φιλοξενίας είναι λίγο καλύτερες από το συνηθισμένο. Μερικά από τα πρόσθετα, όπως τα εργαλεία σχεδιασμού και μάρκετινγκ, είναι πολύ ωραίες προσθήκες.
 • Οι εκπρόσωποι είναι γενικά καλοί, τουλάχιστον στην εμπειρία μου.

Μειονεκτήματα

Τίποτα δεν είναι τέλειο… εδώ είναι τα μειονεκτήματα.

 • Ο χρόνος λειτουργίας μπορεί να είναι καλός, αλλά μπορεί επίσης να είναι κακός. Τις περισσότερες φορές είναι εντάξει, αλλά δεν είναι τόσο συνεπές με κάποιες άλλες πλατφόρμες, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό.
 • Περιορισμένο εύρος επιλογών φιλοξενίας: μόνο κοινόχρηστο, VPS και αποκλειστικό. Τα δύο τελευταία δεν έχουν πολύ προηγμένες προδιαγραφές ή πόρους.
 • Σχετικά με αυτό: οι αποκλειστικοί διακομιστές δεν χρησιμοποιούν SSD storage και δεν χρησιμοποιούν RAID-1 και όχι RAID-10.
 • Οι πληροφορίες στο χώρο του ξενοδοχείου δεν είναι πολύ καλές. Υπάρχει ένας μικρός αριθμός άρθρων και εκείνων που υπάρχουν συχνά είναι σύντομα και τμήματα κειμένου.
 • Δεν υπάρχει σχεδόν καμία πληροφορία σχετικά με τις πρακτικές ασφαλείας του JustHost. Η έλλειψη διαφάνειας και το γεγονός ότι ανήκει στην EIG με κάνει να διστάζω για την ασφάλεια του JustHost.

Συμπέρασμα: Προτείνω το JustHost?

Λοιπόν, ας το λύσουμε: προτείνω το JustHost?

Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι τόσο σίγουρος.

Επιτρέψτε μου να κάνω κάτι σαφές όμως πρώτα: για μερικούς ανθρώπους, το JustHost θα είναι μια καλή επιλογή.

Το κύριο ζήτημα είναι ακόμα κι αν είσαι ο τύπος του ατόμου που θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος με το JustHost, δεν υπάρχει λόγος να το επιλέξεις από κάποιους άλλους.

Όταν κοιτάζετε τι κάνει σωστά η JustHost – φιλικά προς το χρήστη, απλά προϊόντα και τιμές, η συνολική εντάξει φιλοξενία για αξιοπρεπείς λειτουργίες σε προσιτές τιμές – είναι αυτός ο συνδυασμός ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ με το JustHost?

Οχι δεν είναι.

Και επιπλέον, υπάρχουν μερικά πράγματα που η JustHost κάνει άσχημα: ο χρόνος λειτουργίας είναι ασυνεπής και είχε πολύ κακές στιγμές, οι πληροφορίες στο χώρο είναι αδύναμες και δεν γνωρίζουμε πολλά για την ασφάλεια.

Και ενώ οι τιμές είναι χαμηλές, δεν είναι πραγματικά χαμηλότερες από τις τυπικές “προσιτές” τιμές φιλοξενίας.

Στο τέλος της ημέρας, το JustHost δεν είναι κακό οικοδεσπότης… απλά δεν είναι αρκετά καλός συνολικά ή σε έναν συγκεκριμένο τομέα για να δικαιολογηθεί μια σύσταση.

Αλλά, δεν χρειάζεται να το αφήσεις καθόλου. Το JustHost θα μπορούσε να είναι η εταιρεία που περιμένατε, οπότε ο καλύτερος τρόπος να είστε σίγουρος είναι απλά ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ!

Και μπορείτε να το κάνετε χωρίς κίνδυνο για έως και τριάντα ημέρες:

justhost επιστροφή χρημάτων

Δοκιμάστε το JustHost για 30 ημέρες

Ό, τι κι αν επιλέξετε να κάνετε… χαρούμενη φιλοξενία!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map