Media Temple Review (2020) – Μάθετε τα πάντα πριν το αγοράσετε!

Τι είναι το Media Temple?

Το Media Temple είναι ένα από τα πιο περίεργα ονόματα στη φιλοξενία.


Από τη μία πλευρά, δεν είναι τόσο διάσημη όσο οι μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας (συμπεριλαμβανομένης της μητρικής εταιρείας, GoDaddy).

Από την άλλη πλευρά, η Media Temple ισχυρίζεται ότι εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 πελάτες και 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους.

Αυτό δεν είναι ασήμαντο στον κόσμο της φιλοξενίας, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι μερικοί από τους πελάτες του Media Temple.

Οι πιο διάσημοι πελάτες του Media Temple περιλαμβάνουν τους Adobe, Obey, Samsung και CBS, για να αναφέρουμε μερικούς.

Το Media Temple είναι επίσης ένα άλλο κρυφό κόσμημα – λιγότερο γνωστό, αλλά πουλάει κρυφά πακέτα φιλοξενίας κορυφαίου επιπέδου?

Ή είναι το Media Temple καλό μόνο για επιλεγμένους λίγους, ίσως τους πελάτες με τις υψηλότερες πληρωμές και τους περισσότερους από τεχνική άποψη?

Η αλήθεια, ως συνήθως, είναι περίπλοκη.

Το Media Temple δεν είναι τέλειο, αλλά σίγουρα συσκευάζει μια γροθιά – ακόμα κι αν δεν είναι τελικά για όλους, αρκετοί θα βρουν τις υπηρεσίες που δεν γνώριζαν ότι χρειάζονταν.

Ευτυχώς έχω δοκιμάσει προσωπικά το Media Temple. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας βουτήξουμε!

Media Temple: Μειονεκτήματα

Ας περάσουμε κατευθείαν στις αδυναμίες του Media Temple.

Το Media Temple δεν έχει πολλά ελαττώματα, αλλά αυτά που έχει μπορεί να το κάνουν ελκυστικό σε ορισμένους δυνητικούς πελάτες.

Αυτό οφείλεται στο ότι έχουν σχέση με την τιμή. Το Media Temple βρίσκεται, ειλικρινά, στην πιο ακριβή πλευρά.

Η κοινή χρήση φιλοξενίας ιστού και φιλοξενίας WordPress, για παράδειγμα, ξεκινά από 20 $ το μήνα.

Μειονεκτήματα ναών μέσων για τιμές

Η αποκλειστική φιλοξενία ξεκινά από 2.000 $ το μήνα.

Παίρνετε την ιδέα. Τώρα, δεν είναι όλα τα προϊόντα ακριβά, και καθώς μπαίνουμε στα θετικά, η τιμή θα εξαντληθεί.

Παρ ‘όλα αυτά, αυτές οι τιμές θα είναι αυτόματες αποκλείσεις για ορισμένους τύπους μελλοντικών πελατών.

Ιδιαίτερα, όσοι αναζητούν προσιτές προσωπικές ιστοσελίδες / ιστολόγια (ειδικά εκείνοι που δεν προβλέπουν πολλή κίνηση) ενδέχεται να πληρώνουν υπερβολικά με το Media Temple.

Δεν είναι μόνο οι βασικές ετικέτες τιμών, αλλά το Media Temple προσφέρει πολλά πρόσθετα και αναβαθμίσεις που είναι χρήσιμα, αλλά μπορούν να προσθέσουν γρήγορα και να είναι υπερβολικά για μικρούς ελεύθερους επαγγελματίες.

Αυτό μπορεί να είναι καλύτερο εάν το Media Temple είχε πιο συνεπείς δωρεάν δοκιμές / εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

Ορισμένα προϊόντα έχουν δωρεάν δοκιμή δέκα ημερών, αλλά δεν είναι ομοιόμορφα.

Ακόμα κι αν ήταν, δέκα ημέρες δεν είναι πολύς χρόνος σε σύγκριση με το βιομηχανικό πρότυπο από δύο εβδομάδες έως τριάντα ημέρες.

Τέλος, παρόλο που είναι μια μικρή ανησυχία, εύχομαι στο Media Temple να έχει ελαφρώς περισσότερους πόρους επί τόπου (όπως μια ισχυρή επιλογή βίντεο σεμιναρίων).

Συνολικά, ωστόσο, τα σφάλματα του Media Temple έχουν ως επί το πλείστον το κόστος: από την πιο ακριβή πλευρά, το λιγότερο.

Υπάρχουν όμως καλά νέα – συνεχίστε να διαβάζετε.

Media Temple: Πλεονεκτήματα

Τι μπορεί να εξαργυρώσει τις τιμές του Media Temple?

Λοιπόν, πρώτα απ ‘όλα, είμαι λίγο δραματικός.

Όταν κοιτάζετε τι πραγματικά λαμβάνετε ανά προϊόν, οι τιμές γίνονται πολύ πιο λογικές.

Για παράδειγμα, η φιλοξενία Ιστού ξεκινά από 20 $ το μήνα, αλλά φιλοξενεί έως και 100 ιστότοπους.

ο ναός πολυμέσων φιλοξενεί έως και 100 ιστότοπους

Εάν δημιουργούσατε ιστότοπους για πελάτες, θα ήταν μια φανταστική συμφωνία.

Ακόμα κι αν είστε απλώς ελεύθερος επαγγελματίας που εργάζεται στη δική σας επιχείρηση, οι επιλογές φιλοξενίας ιστού αξίζει να ληφθούν υπόψη, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας.

Το θέμα με το Media Temple είναι ότι λαμβάνετε εργαλεία και προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας με το πακέτο φιλοξενίας σας.

Ναι, τα πράγματα είναι πιο ακριβά, αλλά αν λάβουμε υπόψη πόσο υψηλής ποιότητας τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές είναι συνολικά, σίγουρα εμπίπτει στον λόγο.

Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο όταν λαμβάνετε υπόψη την υποστήριξη πελατών, την ευκολία χρήσης, την ασφάλεια και την αξιοπιστία / απόδοση.

Το Media Temple είναι πολύ εύκολο στη χρήση εάν χρησιμοποιείτε μια διαχειριζόμενη λύση και η υποστήριξη πελατών είναι κορυφαία όσον αφορά τους εκπροσώπους (και δεν είναι κακό για τις επιτόπιες πληροφορίες).

Τέλος, το Media Temple έχει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες και αξιόπιστα καλή απόδοση οποιασδήποτε εταιρείας που έχω χρησιμοποιήσει.

Για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα, το Media Temple σίγουρα αξίζει να εξεταστεί.

Media Temple: Τιμολόγηση

Αν πλησιάζετε τις τιμές του Media Temple λίγο προσεκτικά λόγω των προηγούμενων σχολίων μου, αρκετά δίκαιο.

Θα είμαι ο πρώτος που παραδέχτηκε ότι ο Media Temple με έκανε να εκπλαγώ με τις τιμές του.

Ο τυπικός τύπος για εταιρείες φιλοξενίας είναι να ξεκινήσετε την κοινή φιλοξενία Ιστού με λίγα δολάρια το μήνα – συνήθως σε εύρος από 2 έως 4 $ – και να κάνετε τα υψηλότερα επίπεδα από 12 έως 20 $.

Προφανώς τα πράγματα διαφέρουν σημαντικά, αλλά οι περισσότερες εταιρείες κάνουν ένα σημείο να προσφέρουν κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων ως τα φθηνότερα προϊόντα τους.

Το Media Temple προσφέρει επίσης κοινόχρηστη φιλοξενία Ιστού ως τα φθηνότερα προϊόντα του, αλλά αυτά τα πακέτα ξεκινούν από 20 $ το μήνα, μετά φτάνουν τα 30 $ και τελειώνουν στα 60 $ το μήνα.

κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ναών μέσων

Οι περισσότερες εταιρείες τιμολογούν τα προγράμματα WordPress παρόμοια με τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστού τους (επειδή είναι ουσιαστικά παρόμοια προϊόντα) και το Media Temple το κάνει επίσης κυμαίνοντας τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress από 20 έως 60 $.

Το Media Temple προσφέρει επίσης επιλογές φιλοξενίας VPS, τόσο μη διαχειριζόμενες / αυτοδιαχειριζόμενες όσο και διαχειριζόμενες. Οι επιλογές αυτοδιαχείρισης ξεκινούν από 30 $ το μήνα και φτάνουν τα 1.000 $ για τους πιο σοβαρούς χρήστες.

Προγράμματα VPS Temple SELF-MANAGED VPS

Οι διαχειριζόμενες επιλογές VPS κυμαίνονται από $ 55 έως $ 1.500 για την επιπλέον υποστήριξη.

Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας είναι κορυφαίας ποιότητας με το Media Temple, από 2.000 $ το μήνα σε 2.699 $.

Η φιλοξενία στο cloud (διαχειριζόμενη και μέσω του Amazon Web Services) δεν έχει προκαθορισμένες τιμές – θα πρέπει να επικοινωνήσετε για αυτό.

Ένα σημείωμα από το δεύτερο έως το τελευταίο: εξαρτάται από το σχέδιο, αλλά συνήθως η εγγραφή στο Media Temple θα είναι δέσμευση ενός, δύο ή τριών ετών (με ποικίλες εκπτώσεις όσο περισσότερο δεσμεύετε).

Και η τελική σημείωση: μην αφήσετε το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων του Media Temple, Virb, να γλιστρήσει κάτω από το ραντάρ σας.

Υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, με 10 $ το μήνα, αλλά βασικά είναι και μια επιλογή φιλοξενίας, οπότε περιμένω ότι μερικοί άνθρωποι θα βρουν ένα φθηνότερο ενιαίο κατάστημα που εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την ποιότητα Media Temple αρκετά ελκυστικό.

Εκτός από το Virb, ας βγάλουμε λίγο.

Είναι σαφές ότι οι τιμές του Media Temple είναι σημαντικά υψηλότερες από τις κανονικές περιοχές τιμών που προσφέρουν οι εταιρείες.

Γιατί?

Σίγουρα αυτά τα προϊόντα πρέπει να είναι υπερτιμημένα, σωστά?

Όπως είπα, αρχικά με εξέπληξε η τιμή του Media Temple.

Πόσο καλύτερα θα μπορούσαν τα προϊόντα της να εγγυηθούν τους αριθμούς?

Θα το φτάσω στην ενότητα δυνατοτήτων, αλλά η σύντομη έκδοση είναι ότι το Media Temple καταφέρνει να κάνει τις τιμές του λογικές.

Τώρα, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις πραγματικές ανάγκες φιλοξενίας σας – για μικρότερους χρήστες και για όσους σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν περισσότερους προσωπικούς ιστότοπους / ιστολόγια, το Media Temple μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

Για μικρές επιχειρήσεις, ωστόσο, συμπεριλαμβανομένων των μεμονωμένων ελεύθερων επαγγελματιών, σίγουρα αξίζει να το εξετάσετε.

Μετά τη χρήση της φιλοξενίας του Media Temple για λίγο, διαπίστωσα ότι η τιμή σήμαινε απόδοση υψηλής ποιότητας και τεχνικές προδιαγραφές.

Σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε ένα προϊόν Media Temple αν μπορείτε, αλλά δεν παρέχονται όλα τα προϊόντα τους με δωρεάν δοκιμαστική εγγύηση ή επιστροφή χρημάτων.

Αυτά που κάνουν είναι μόνο δέκα ημέρες, πολύ σύντομα για τον κανόνα.

Εν ολίγοις, ναι, το Media Temple έχει πολύ υψηλότερες τιμές από τον μέσο όρο.

Μόλις λάβετε υπόψη τις δυνατότητες και την απόδοση, οι τιμές γίνονται λογικές. Αυτό με οδηγεί στο επόμενο αντικείμενο …

Media Temple: Χαρακτηριστικά

Ποια χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να κάνουν τις υψηλές τιμές του Media Temple?

Ο καθένας θα πρέπει να είναι κριτής για τον εαυτό του – δεν ξέρω τις επιχειρηματικές σας ανάγκες – αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι το Media Temple μπορεί να σας εκπλήξει.

Ας ξεκινήσουμε με τα προϊόντα που είναι συνήθως δημοφιλή σε άλλες πλατφόρμες για την προσιτή τους τιμή: κοινή φιλοξενία ιστού.

Η φθηνότερη επιλογή Media Temple, Personal, είναι 20 $ το μήνα, αλλά συνοδεύεται από 100 ιστότοπους, 20 GB αποθήκευσης SSD, 100 βάσεις δεδομένων και 1 TB κλιμακούμενου εύρους ζώνης.

Η επιλογή του δεύτερου και του τρίτου επιπέδου αυξάνει τους ιστότοπους σε 500 (και για τα δύο), τον αποθηκευτικό χώρο SSD σε 100 GB και 250 GB αντίστοιχα, το εύρος ζώνης σε 2 TB και 5 TB αντίστοιχα και τις βάσεις δεδομένων σε 500 (αν και το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό κοντέινερ).

Χαρακτηριστικά του Temple Temple

Έρχονται επίσης με εντοπισμό και αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, καθώς και CDN και WAF (Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου και τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού) – ωστόσο, θα ισχύουν μόνο για λίγους ιστότοπους και όχι σε όλους τους δυνητικούς ιστότοπούς σας.

Οι επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων έρχονται επίσης με δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς και προστασία DDoS.

Τα δύο κορυφαία επίπεδα διαθέτουν ακόμη καλύτερα εργαλεία ασφάλειας.

Πρώτα απ ‘όλα, είναι αλήθεια ότι ορισμένες άλλες εταιρείες θα προσφέρουν επιλογές φιλοξενίας ιστού δεύτερης ή τρίτης βαθμίδας με απεριόριστους ιστότοπους και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά το Media Temple προσφέρει, εκτός από την υψηλότερη κατανομή πόρων, πόρους καλύτερης ποιότητας.

Μέρος αυτού που κάνει το Media Temple πιο ακριβό είναι κάτι που ονομάζεται Grid.

Με απλά λόγια, το Grid είναι ένα κοινόχρηστο σύστημα φιλοξενίας που δημιουργήθηκε ειδικά από το Media Temple για καλύτερη ποιότητα από το τυπικό κοινόχρηστο σύστημα φιλοξενίας.

Το πλέγμα είναι εξαιρετικά συμβατό με το Linux, έχει πολλές βελτιώσεις διακομιστών (όπως CDN ή SSD) και έχει μια μοναδική αρχιτεκτονική συμπλέγματος (σύμφωνα με τον ιστότοπό τους).

Λειτουργίες όπως το επεκτάσιμο εύρος ζώνης ισχύουν ιδιαίτερα καλά στο The Grid — το εύρος ζώνης του ιστότοπού σας θα περνά από εκατοντάδες επεξεργαστές διακομιστή έως και τη χωρητικότητα. Σίγουρα υπάρχουν ανώτατα όρια αποθήκευσης – είναι όλα σε SSD.

Έχοντας αυτό κατά νου, είναι λίγο πιο λογικό να έχουμε ορισμένα όρια στην κατανομή πόρων.

Και σε κάθε περίπτωση, είναι μια αρκετά γενναιόδωρη κατανομή πόρων για επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων – αμφιβάλλω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα ανταποκριθούσατε πραγματικά στην ικανότητα του σχεδίου σας.

Η φιλοξενία WordPress (θυμηθείτε ότι είναι διαχειριζόμενη) έχει παρόμοιες τιμές, αλλά επιτρέπει μόνο 2 ιστότοπους, 50 GB αποθήκευσης SSD και 250.000 μηνιαίους επισκέπτες στην πρώτη βαθμίδα ή 10 ιστότοπους, 200 GB αποθηκευτικού χώρου SSD και 500.000 μηνιαίους επισκέπτες στη δεύτερη βαθμίδα.

Λειτουργίες φιλοξενίας WordPress του Media Temple

Πιθανότατα μπορείτε να πείτε τώρα ότι αυτό προορίζεται για σοβαρούς bloggers WordPress – τους τύπους ανθρώπων που περιμένουν τακτική κυκλοφορία, που πρέπει πραγματικά να κάνουν χρήση της πλατφόρμας WordPress.

Οι τιμές είναι λογικές όταν κάποιος το λάβει υπόψη.

Το VPS Hosting στην πραγματικότητα δεν είναι πολύ ακριβό στο Media Temple, ειδικά όταν κάποιος λαμβάνει υπόψη την ποιότητα. Η αυτοδιαχειριζόμενη φιλοξενία VPS ξεκινά με μνήμη RAM 2 GB, αποθήκευση SSD 20 GB και εύρος ζώνης 2 TB.

Οι επιλογές ανέρχονται σε μνήμη RAM 64 GB, αποθήκευση SSD 500 GB και εύρος ζώνης 8 TB.

Αυτά είναι σχεδόν τα ίδια για τις διαχειριζόμενες επιλογές, παρά τις διαφορές τιμών.

Όλοι αυτοί οι γενικοί κανόνες ισχύουν για την αποκλειστική φιλοξενία και τη φιλοξενία AWS cloud – αν και αυτοί μπορεί να είναι στην πιο ακριβή πλευρά, αυτό είναι μεγάλο επειδή οι προδιαγραφές είναι δύσκολο να ξεπεραστούν.

Εάν θέλετε σοβαρά έναν αποκλειστικό διακομιστή και θέλετε να γίνει σωστά, το Media Temple μπορεί να σας καλύψει.

Μια τελευταία σημείωση για το Virb: Το Virb συνοδεύεται από φιλοξενία cloud, προσαρμοσμένους τομείς και πολλές άλλες δυνατότητες που θα περίμενε κανείς για έναν αξιοπρεπές δημιουργό ιστότοπων.

Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, με γνώμονα τη λειτουργία, στην κοινή φιλοξενία του Media Temple, αν θέλετε την ποιότητά τους, αλλά όχι σε αυτά τα σημεία τιμών.

Συνολικά, είναι περίπλοκο – φαίνετε πραγματικά σκληροί σε ό, τι θέλετε, αλλά κατά τη γνώμη μου, το Media Temple τα πάει πολύ καλά όσον αφορά τις λειτουργίες, με άφθονη κατανομή πόρων, καθώς και εκπτώσεις υψηλής ποιότητας σε αυτό.

Ευκολία στη χρήση

Αυτό ακούγεται υπέροχο, αλλά ίσως δεν είστε ακόμα πεισμένοι ότι το Media Temple ξεχωρίζει πραγματικά από το πλήθος.

Ας δούμε μερικά άλλα πράγματα, ξεκινώντας με ευκολία στη χρήση.

Είχα τις αμφιβολίες μου για το Media Temple όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά, ακόμη και άσχετα με την τιμή.

Έχω την ατμόσφαιρα μιας εταιρείας που προορίζεται για άτομα που ήξεραν πλήρως τι έκαναν και αυτό θα σήμαινε μια διεπαφή χρήστη που σήμαινε περισσότερο για άτομα με τεχνική σκέψη.

Το πρώτο μέρος εξακολουθεί να ισχύει για τη γνώμη μου, αλλά το δεύτερο μέρος δεν είναι.

Φυσικά, αν επιλέξετε ένα αυτοδιαχειριζόμενο προϊόν φιλοξενίας, θα έχετε μια πιο τεχνική διεπαφή. Για φιλοξενία ιστοσελίδων,

Φιλοξενία WordPress και άλλα διαχειριζόμενα προϊόντα, θα έχετε μια πολύ ευχάριστη διεπαφή χρήστη.

ναός μέσων cPanel

Βασικά, όλα αυτά βρίσκονται σε ένα αξιοπρεπές cPanel, φυσικά.

Ένα καλό πράγμα για το Media Temple είναι η υψηλότερη τιμή που σημαίνει λιγότερα φουσκωτά πράγματα και πιο συμπαγές περιεχόμενο στην οθόνη σας.

Δηλαδή, δεν θα ενοχληθείτε από διαφημίσεις ή διαφημιστικά πράγματα που δεν πλησιάζουν, ούτε θα βρείτε το cPanel γεμάτο με σκουπίδια. Όχι, κατ ‘ευθείαν στο σημείο και με λεπτό σχεδιασμό.

Όσο για το Virb – ναι, είναι εύκολο στη χρήση. Είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και με ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα χρήστη, έχω ασχοληθεί.

Συνήθως είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, αλλά το Virb κάνει επίσης την πλευρά φιλοξενίας ανώδυνη, κάτι που είναι ένα ωραίο μπόνους.

Συνολικά, το Media Temple μπορεί να είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, αρκεί να το ζητήσετε.

Υποστήριξη πελατών

Η ευκολία στη χρήση είναι σταθερή, όπως και οι δυνατότητες – μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η υποστήριξη πελατών του Media Temple είναι η ίδια?

Σε αυτήν την περίπτωση, ναι.

Όσον αφορά τις επιλογές άμεσης επικοινωνίας με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών, μπορείτε να καλέσετε, να υποβάλετε αίτημα υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία ή να κάνετε tweet στον λογαριασμό τους στο Twitter.

Η εμπειρία μου προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτική όλων των άλλων, αλλά για αυτό που αξίζει, έχω βρει τους εκπροσώπους του Media Temple να είναι από τους πιο χρήσιμους στην επιχείρηση.

Ακόμη και η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, η οποία γενικά θεωρώ ότι είναι χαμηλότερης ποιότητας από τα εισιτήρια, μπορεί να είναι σε βάθος ή χρήσιμη αν τη χρειάζεστε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση της φιλοξενίας cloud, μπορείτε να λάβετε το CloudTech. Η αναβάθμιση θα επιτρέπει στους «πιστοποιημένους» μηχανικούς να φροντίζουν τα πάντα για εσάς.

Τώρα, πώς είναι οι πόροι υποστήριξης εκτός από τους αντιπροσώπους?

Κατά τη γνώμη μου, το Media Temple κάνει εντάξει εδώ, αλλά δεν είναι τίποτα να γράψω σπίτι.

Έχουν μια σελίδα κοινότητας που είναι αρκετά λεπτομερής: υπάρχουν πολλά χρήσιμα άρθρα που μπορεί να μην βρείτε στην κύρια σελίδα βοήθειας.

Κοινότητα ναών πολυμέσων - ναός μέσων

Η σελίδα της κοινότητάς τους είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες σελίδες της κοινότητας.

Η σελίδα βοήθειάς τους είναι εντάξει. Νομίζω ότι πρέπει να έχουν πολύ περισσότερα άρθρα και πολύ λιγότερη αυτοπροώθηση.

Μερικές φορές, πιστεύω ότι η σελίδα κοινότητας είναι μια καλύτερη σελίδα βοήθειας. Νομίζω ότι θα εξακολουθείτε να μπορείτε να απαντάτε στις περισσότερες βασικές ερωτήσεις ανατρέχοντας στη σελίδα βοήθειας και πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις μπορούν να βρεθούν με ασφάλεια στη σελίδα κοινότητας.

Το Media Temple έχει επίσης μια σελίδα “πόρων” που είναι παρόμοια σε μορφή και περιεχόμενο με τα εταιρικά ιστολόγια – ωστόσο, είναι λίγο πιο ενημερωτική και επίκαιρη.

Πολλά πράγματα μπορεί να φαίνονται πολύ βασικά στην αρχή, αλλά αν κοιτάξετε περισσότερο, θα βρείτε ένα πολύ περιεκτικό σύνολο άρθρων.

Σχεδόν εύχομαι να ενοποιηθεί με τη σελίδα βοήθειας.

Η γενική ετυμηγορία μου είναι ότι οι επιτόπιες πληροφορίες είναι αξιοπρεπείς, αλλά τίποτα εντυπωσιακό.

Είναι αρκετά καλό ότι τα περισσότερα από τα προβλήματά σας πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά δεν είναι τόσο ισχυρό όσο αυτό που προσφέρουν άλλες εταιρείες. Το Media Temple μπορεί να επενδύει περισσότερο στους εκπροσώπους του, και αν συμβαίνει αυτό, είναι σίγουρα μια επένδυση που αποδίδεται.

Συνολικά, το Media Temple έχει πολύ καλή υποστήριξη πελατών.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Ίσως αυτή η ενότητα είναι το αποκορύφωμα του άρθρου.

Έχετε ακούσει για την απόδοση του Media Temple για διάφορα πράγματα και έχετε ακούσει για την τιμή.

Έχω επίσης αναφέρει αρκετές φορές ότι η ουσία του Media Temple είναι μια υψηλότερη τιμή για καλύτερη ποιότητα.

Προφανώς αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για την ασφάλεια και την αξιοπιστία?

Ευτυχώς, ναι.

Ακόμα κι αν το Media Temple είχε καλή υποστήριξη πελατών και ήταν εύκολο στη χρήση, χωρίς να είναι πολύ αξιόπιστο, θα θεωρούσα τις τιμές πολύ υψηλές (προσωπικά).

Γιατί το λέω αυτό;?

Λοιπόν, για τις εκκινήσεις, είχα πολύ καλό χρόνο λειτουργίας και χαμηλούς χρόνους απόκρισης.

Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο για τις λιγότερο ακριβές εταιρείες φιλοξενίας, επομένως, είναι καλό που το Media Temple κάνει καλά με άλλους τρόπους.

Έχουν ένα καλό σύνολο πρωτοκόλλων ασφαλείας, τόσο φυσικά όσο και ψηφιακά.

Φυσικά, οι διακομιστές είναι καλά προστατευμένοι και παρακολουθούνται. ψηφιακά, έρχονται με τις τελευταίες προδιαγραφές και την άμυνα στον κυβερνοχώρο.

Ένας άλλος τρόπος που υπερέχει το Media Temple είναι τα πρόσθετα και οι αναβαθμίσεις.

Θα παραδεχτώ, το βρίσκω αυτό ενοχλητικό. Προτιμώ να δω πόσες εταιρείες μπορούν να συμπεριλάβουν σε συγκεκριμένα σχέδια ή πακέτα.

Παρ ‘όλα αυτά, το Media Temple μπορεί να κυριαρχήσει στο μέγιστο για τον αριθμό των εργαλείων, πρωτοκόλλων κ.λπ. που μπορείτε να πληρώσετε για να προσθέσετε στο πακέτο σας.

Αυτά τα πράγματα κυμαίνονται από εργαλεία ασφαλείας, όπως πιστοποιητικά SSL, έως και την ενίσχυση CDN και WAF υψηλής ποιότητας (γεγονός που καθιστά τον ιστότοπό σας όχι μόνο πιο γρήγορο αλλά και πιο ασφαλές).

Όσον αφορά την ασφάλεια και την αξιοπιστία, το The Grid καθιστά τις επιλογές φιλοξενίας του Media Temple μεταξύ των καλύτερων που έχω δει.

ασφάλεια πλέγματος ναού μέσων

Εν ολίγοις, το Media Temple έχει μια από τις καλύτερες ασφάλειες και σίγουρα κορυφαία αξιοπιστία και απόδοση.

Ως συνήθως, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στις λεπτομέρειες του τι θέλετε, αλλά για οποιοδήποτε Media Tem, το προϊόν είναι τουλάχιστον εγγυημένο και ασφαλές.

Συνιστώ το Media Temple?

Έχουν ειπωθεί πολλά. Μετά από όλα αυτά, πού βρίσκεται το Media Temple?

Προφανώς, η τιμή θα είναι ανησυχητική για ορισμένους και δεν πρόκειται για κάτι που σκοπεύω να το αγνοήσω σύντομα.

Ναι, πολλοί άνθρωποι που αναζητούν πολύ απλές λύσεις φιλοξενίας θα χρησιμοποιούν λιγότερο (και επομένως υπερπληρώνουν) για το Media Temple.

Ωστόσο, μια ποικιλία μικρότερων χρηστών εξακολουθεί να μπορεί να βρει πολλά στο Media Temple.

Συγκεκριμένα, αυτοί θα είναι άτομα που θέλουν τη γενική προσιτότητα της φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά μεγαλύτερα πρότυπα ασφάλειας και / ή απόδοσης. μεμονωμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες που θέλουν σταθερούς ιστότοπους, και συγκεκριμένα ελεύθεροι επαγγελματίες που δημιουργούν ιστότοπους για πελάτες · πολλές μικρές επιχειρήσεις προς τα πάνω.

Δεν θα έπρεπε να το πω, αλλά οι μεσαίες έως μεγάλες επιχειρήσεις θα έχουν πολλές επιλογές και με το Media Temple.

Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά διαθέτει πιο προσιτές επιλογές για χρήστες με τεχνικό μυαλό (ή πελάτες με άτομα που γνωρίζουν την τεχνολογία στην ομάδα τους).

Η υποστήριξη πελατών είναι εξαιρετική, που σημαίνει κυρίως εκπρόσωποι, αλλά ακόμη και οι διαδικτυακές πληροφορίες και οι πόροι δεν είναι πολύ άσχημα.

Τέλος, αν δεν το έχω τονίσει αρκετά, το Media Temple διαθέτει σταθερές προδιαγραφές, ασφάλεια και πολλές δυνατότητες που εξασφαλίζουν εξαιρετική απόδοση.

Το πλέγμα είναι ένα παράδειγμα αυτού, αλλά και άλλες προαιρετικές αναβαθμίσεις κάνουν το σημείο επίσης.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την παράσταση και ο χρόνος λειτουργίας μου είναι μια μέτρηση αυτού.

Εν ολίγοις, το Media Temple δεν είναι για όλους.

Αλλά ακόμα κι αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα, αξίζει να το εξετάσετε – μπορεί να βρείτε ορισμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας αξίζουν την τιμή!

Επισκεφθείτε το Media Temple

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map