Κριτική MochaHost (2020): Η εμπειρία μας μετά τη χρήση!

Το MochaHost είναι ένας από αυτούς τους κρυμμένους πολύτιμους λίθους στον κόσμο της φιλοξενίας που μπορεί να έχετε ακούσει… δεν έχετε ακούσει πάρα πολλά.


Αν έχετε ακούσει λίγο, είναι πιθανώς κάτι καλό. Το MochaHost έχει μια πολύ ισχυρή φήμη και βρίσκεται από το 2002, καθιστώντας το έναν από τους βετεράνους οικοδεσπότες Ιστού.

Αλλά γιατί δεν έχετε ακούσει περισσότερα για αυτό; Γιατί δεν έγινε ποτέ τόσο μεγάλο όσο το HostGator, το GoDaddy ή το Bluehost παρά το ότι ήταν τόσο παλιά?

Λοιπόν, μην φοβάστε. Το MochaHost έχει πολλά πράγματα για αυτό.

Δεν είναι ιδανικό για όλους, φυσικά.

Αλλά νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για μένα να εξηγήσω είναι απλά να βουτήξω.

Ας ξεκινήσουμε με τα καλά πράγματα:

Πλεονεκτήματα της χρήσης του MochaHost

Pro # 1: Το Uptime είναι υπέροχο και είναι εγγυημένο

Φυσικά, το uptime είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για τη φιλοξενία. Το MochaHost έχει υπέροχο χρόνο λειτουργίας και συνήθως είναι αρκετά γρήγορο, κάτι που είναι υπέροχο.

Αλλά αυτό που είναι πραγματικά υπέροχο είναι ότι το MochaHost διαθέτει ισχυρές εγγυήσεις για το χρόνο λειτουργίας.

Πολλοί οικοδεσπότες θα εγγυηθούν το 99,9% του χρόνου λειτουργίας, κάτι που είναι καλό, αλλά το 99,9% του χρόνου λειτουργίας δεν είναι τόσο υπέροχο. Ένας καλύτερος οικοδεσπότης θα εγγυηθεί το 99,95% φιλοξενίας.

Μπορείτε να δείτε την αριθμομηχανή χρόνου λειτουργίας για να δείτε πόση διαφορά στο χρόνο διακοπής είναι στην πραγματικότητα.

Αλλά το MochaHost εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας, κάτι που είναι υπέροχο.

Και αν αντιμετωπίσετε ποτέ χρόνο διακοπής λειτουργίας, θα πιστωθείτε:

εγγύηση χρόνου λειτουργίας mochahost

Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να υποβάλετε αίτημα πίστωσης, δεν είναι αυτόματο.

Τέλος πάντων, είναι μια υπέροχη πολιτική και θα εφαρμοζόταν μόνο εάν το MochaHost ήταν πολύ σίγουρο για το χρόνο λειτουργίας του.

Οι ταχύτητες είναι επίσης καλές, αλλά για διάφορους λόγους. Προσέξτε όταν μιλάω για τις δυνατότητες, επειδή κάποια ταχύτητα ενίσχυσης!

Μέχρι τότε:

Pro # 2: Υπέροχες τιμές, ειδικά για κοινόχρηστη φιλοξενία

Υπάρχουν δύο στοιχεία για αυτό το πράγμα “εξαιρετικές τιμές” για το οποίο μιλώ.

Το πρώτο είναι το πιο προφανές: η τιμή που βλέπετε όταν κοιτάζετε στον ιστότοπο και τις επιλογές φιλοξενίας του MochaHost.

τιμές mochahost

Αυτά είναι αρκετά καλά – ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι ότι το τρίτο επίπεδο είναι λιγότερο από 6 $ το μήνα. Τα περισσότερα τρίτα επίπεδα είναι οπουδήποτε από $ 10- $ 30 το μήνα.

Αλλά το δεύτερο στοιχείο στην τιμή είναι πραγματικά σημαντικό:

Η τιμή ανανέωσης.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού έχουν χαμηλές τιμές σε κοινόχρηστη φιλοξενία για να σας ενδιαφέρουν, αλλά διαρκούν μόνο τον πρώτο χρόνο – τότε μετά από αυτό, θα υπάρξει τεράστια αύξηση των τιμών τα επόμενα χρόνια.

Οι ανανεώσεις μπορεί να κυμαίνονται οπουδήποτε, από διπλασιασμό της τιμής έως 5 φορές αύξηση της τιμής.

Αλλά το MochaHost έχει μια «Εγγύηση έκπτωσης διάρκειας ζωής». Με άλλα λόγια, εάν ανανεώσετε τον λογαριασμό σας, θα είναι η ίδια τιμή με εκείνη που τον αγοράσατε.

Το καλύτερο από όλα, αυτό ισχύει όχι μόνο για την κοινή χρήση φιλοξενίας, αλλά και για μια σειρά από άλλες υπηρεσίες φιλοξενίας που προσφέρονται, ακόμη και για τον δημιουργό ιστότοπων:

τιμές mochahost

Αυτό μπορεί να είναι μια τεράστια εξοικονόμηση χρημάτων και κάνει το MochaHost σπάνια στον κόσμο της φιλοξενίας.

Pro # 3: Γενναιόδωρες δυνατότητες (και πάλι, ειδικά για κοινόχρηστη φιλοξενία)

Αυτή η λίστα είναι λίγο συντριπτική, αλλά απλώς αφήστε την:

χαρακτηριστικά mochahost

Ναι, είναι πολλά πράγματα. Και δεν είναι καν τα πάντα!

Αλλά ας καλύψουμε τα κυριότερα σημεία:

Απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος, κίνηση / εύρος ζώνης, κρυπτογράφηση SSL υψηλής ποιότητας και απεριόριστα κιβώτια email περιλαμβάνονται σε κάθε επίπεδο.

Παρεμπιπτόντως, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι ο “απεριόριστος” χώρος και εύρος ζώνης είναι λίγο παραπλανητικός.

Το “Απεριόριστο” στο επίπεδο εισόδου συνήθως σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επίσημα όρια για να σας σταματήσουν. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας αρχίσει να τροφοδοτεί πάρα πολλούς πόρους, ενδέχεται να σας ζητηθεί να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα υψηλότερης απόδοσης.

Παρ ‘όλα αυτά, μειώνει την ταλαιπωρία σημαντικά και είναι υπέροχο να δείτε για κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας.

Το να έχετε απεριόριστο email από την πρώτη βαθμίδα και μετά είναι αρκετά ασυνήθιστο, ένα σημαντικό σημείο υπέρ του MochaHosts.

Η χρήση του cloud, της προστασίας επανεκκίνησης και φόρτωσης και των εγγυήσεων λειτουργίας είναι όλες οι δυνατότητες απόδοσης (αν και θα μιλήσω περισσότερο για αυτό σε ένα δευτερόλεπτο).

Η δεύτερη βαθμίδα φέρνει πολύ περισσότερα χαρακτηριστικά στο τραπέζι. Μερικοί από τους πιο αξιοσημείωτους είναι περισσότεροι (απεριόριστοι) ιστότοποι, δωρεάν εργαλεία SEO, εκατοντάδες επιπλέον εφαρμογές ιστότοπου, εγγυήσεις υψηλότερων ταχυτήτων και ένας εύκολος δημιουργός ιστότοπων με εκατοντάδες πρότυπα.

Υπάρχουν επίσης ισχυρότερες υπηρεσίες υποστήριξης, όπως βοήθεια μετεγκατάστασης, εργαλεία παρακολούθησης της υγείας του ιστότοπου, παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Όλα αυτά είναι απίστευτα για ένα 2ο κοινόχρηστο επίπεδο φιλοξενίας, αλλά για να το κάνουμε ακόμα καλύτερο, υπάρχει ακόμη και βελτιστοποίηση WordPress:

Το mochahost διαθέτει wordpress

Αν και μπορείτε να εκτελείτε το WordPress κανονικά στην πρώτη βαθμίδα, η δεύτερη και η τρίτη βαθμίδα έχουν την επιλογή βελτιστοποίησης για το WordPress, κάτι που σας επιτρέπει να ενημερώνετε και να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας αυτόματα.

Η τρίτη βαθμίδα έχει ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ δυνατότητες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι καλύτερες για περισσότερους τεχνικούς χρήστες, αλλά μερικά αξιοσημείωτα (δεν φαίνονται στο στιγμιότυπο οθόνης) περιλαμβάνουν:

Δωρεάν CDN (η χρήση του δικτύου παράδοσης του CloudFlare βελτιώνει την απόδοση), ειδική μνήμη 4 GB και εργαλεία προσωρινής αποθήκευσης που μπορούν να ενισχύσουν την απόδοση (ειδικά ταχύτητα και ασφάλεια).

Αρκεί να πούμε ότι το MochaHost δεν έχει έλλειψη λειτουργιών στα κοινόχρηστα σχέδιά του και έχει παρόμοια αφθονία εργαλείων / προνομίων και για άλλους τύπους φιλοξενίας.

Μιλώντας για αυτούς τους άλλους τύπους φιλοξενίας…

Pro # 4: Το MochaHost διαθέτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φιλοξενίας

Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσετε είναι με την κοινή φιλοξενία… γιατί υπάρχουν περισσότεροι από ένας τύποι!

Για τις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φιλοξενίας cPanel και φιλοξενίας ASP.net.

Το ASP.net είναι βασικά μια ευέλικτη γλώσσα ανάπτυξης ιστού και είναι πιο σημαντικό για όσους ξέρουν τι κάνουν με τα φιλοξενούμενα έργα τους.

Μπορείτε να δείτε μερικές άλλες καλές επιλογές για τη φιλοξενία ASP.net εδώ.

Είναι υπέροχο το MochaHost να προσφέρει όχι μόνο «κανονικές» κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας με το cPanel, αλλά και πιο προηγμένες επιλογές σε ακόμα χαμηλές τιμές.

Αλλά ακόμα κι αν υπερβούμε την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, το MochaHost έχει πολλές επιλογές.

Υπάρχει διαχείριση WordPress σε τιμές συγκρίσιμες με την κανονική κοινόχρηστη φιλοξενία, για παράδειγμα:

διαχείριση λέξεων-κλειδιών mochahost

Εάν θέλετε να γράψετε τον ιστότοπο ή το έργο σας στην Java, τότε το MochaHost έχει σίγουρα κάποιες επιλογές για εσάς.

Τα προγράμματα Java Tomcat είναι ιδανικά για προγραμματιστές και ακόμη και αυτά που συνοδεύονται από επιλογές – κανονικές επιλογές φιλοξενίας ιστού, επιλογή VPS και αποκλειστικές επιλογές cloud:

ντομάτα mochahost

Υπάρχουν επίσης μερικά σχέδια φιλοξενίας μεταπωλητών και ισχυρές επιλογές φιλοξενίας για εφαρμογές πέρα ​​από το WordPress: Joomla, Drupal και Magento hosting είναι όλα διαθέσιμα.

Pro # 5: Καλές εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων

Από τεχνική άποψη, υπάρχει μόνο μία ΠΛΗΡΗΣ εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Είναι η τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που προσφέρουν πολλοί οικοδεσπότες.

Υπάρχει όμως μια άλλη επιλογή:

Εγγύηση χωρίς κίνδυνο για το Mochahost

Η εγγύηση 180 ημερών σάς επιτρέπει να λάβετε επιστροφή χρημάτων για τις αχρησιμοποίητες χρεώσεις σας, εάν ακυρώσετε εντός 180 ημερών από την υπηρεσία.

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας δεν προσφέρουν αυτήν την πρόσθετη επιλογή: είτε ακυρώνετε εντός 30 ημερών είτε έχετε κολλήσει να πληρώνετε για πάντα.

180 ημέρες σάς δίνουν πολύ περισσότερο χρόνο για να ανακαλύψετε ατέλειες και ζητήματα που θα μπορούσαν να είναι παραβάτες.

Ακόμα καλύτερα, αυτό ισχύει ανεξάρτητα από τη δέσμευσή σας: αν είναι 1, 2 ή 3 χρόνια που αγοράσατε.

Pro # 6: Οι πληροφορίες υποστήριξης επί τόπου είναι καλές

Δείτε πώς φαίνεται η σελίδα υποστήριξης:

Πληροφορίες υποστήριξης mochahost

Πρόκειται για μια γενική πύλη υποστήριξης που συνδυάζει επιλογές για επικοινωνία με εκπροσώπους με πληροφορίες επιτόπου.

Η επικοινωνία με τους αντιπροσώπους συνήθως είναι καλή για μένα, αλλά υπάρχουν περισσότερα για αυτό το θέμα και θα το μιλήσω περισσότερο αργότερα.

Ωστόσο, οι επιτόπιες πληροφορίες είναι αρκετά αξιοπρεπείς.

Η διεπαφή είναι άσχημη, αλλά είναι αποτελεσματική και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων:

κατηγορίες mochahost

Νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένα στοιχείο φιλικότερο για αρχάριους στις πληροφορίες υποστήριξης:

Για παράδειγμα, μια σαφής κατηγορία «ξεκινώντας» με εύκολα άρθρα.

Αλλά συνολικά, είναι ακόμα αρκετά περιεκτικό και το ίδιο το υλικό υποστήριξης είναι συνήθως αρκετά σαφές.

Pro # 7: Το MochaHost είναι ασφαλές

Η ασφάλεια είναι φυσικά απαραίτητη για κάθε αξιόπιστη εταιρεία φιλοξενίας.

Ενώ η τέλεια ασφάλεια μπορεί να μην είναι δυνατή, η ασφάλεια μπορεί πάντα να είναι κακή.

Ευτυχώς, η ασφάλεια του MochaHost είναι σταθερή.

Εδώ είναι τα κύρια σημεία, για παράδειγμα:

ασφάλεια mochahost

Υποβρύχια καλώδια, πλεονάζουσα ισχύς σε εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο … είναι καλό πράγμα και σημαίνει ότι το MochaHost περισσότερο από ό, τι πληροί τα βιομηχανικά πρότυπα.

Τόσο ξεκάθαρα, το MochaHost έχει πολλά για αυτό. Ας δούμε μερικά από τα μειονεκτήματα.

Μειονεκτήματα της χρήσης του MochaHost

Con # 1: Δεν είναι τόσο φιλικό προς τους αρχάριους

Αυτή είναι μια γενίκευση που δεν πρόκειται να είναι ακριβής 100% του χρόνου. Αλλά γενικά, είναι αλήθεια:

Εκτός από τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας και ίσως τα διαχειριζόμενα σχέδια WordPress, τα προϊόντα φιλοξενίας είναι λίγο πιο δύσκολα στη χρήση.

Τουλάχιστον, απευθύνονται σε άτομα που ξέρουν τι κάνουν: προγραμματιστές ιστού, ομάδες με επαγγελματίες πληροφορικής ή όσους έχουν εμπειρία με τη φιλοξενία έργων στο διαδίκτυο.

Σε σύγκριση με κάποιους άλλους δημοφιλείς κεντρικούς υπολογιστές, ακόμη πιο προηγμένα προγράμματα φιλοξενίας (όπως το VPS, για παράδειγμα) θα εξακολουθούν να βελτιστοποιούνται για όσους δεν τα έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Ακόμη και οι σελίδες υποστήριξης, όπως ανέφερα, φαίνεται να έχουν σχεδιαστεί περισσότερο για τους τεχνικά προσανατολισμένους και για όσους έχουν εμπειρία στη φιλοξενία.

Και πάλι, η επιτόπια υποστήριξη είναι εξαιρετική και λεπτομερής, αλλά μπορεί να αφήσει τους αρχάριους να αισθάνονται λίγο μπερδεμένοι σχετικά με το πού να ξεκινήσουν ή πώς να λύσουν πιο βασικές ερωτήσεις.

Con # 2: Η διεπαφή φαίνεται παλιά και αδέξια

Για να είμαστε σαφείς: δεν είναι ότι η διεπαφή δεν λειτουργεί.

Είναι γενικά αποδοτικό: δεν είναι πραγματικά χειρότερο από την τυπική διεπαφή φιλοξενίας.

Το παράπονό μου εδώ είναι αρκετά επίπεδο επιφάνειας και θα έχει σημασία μόνο για μερικούς:

Η ίδια η διεπαφή είναι άσχημη και φαίνεται ξεπερασμένη. Οποιαδήποτε ματιά στον ιστότοπο θα σας πει να περιμένετε τόσο πολύ.

Ακολουθεί ξανά η σελίδα υποστήριξης, για παράδειγμα:

Πληροφορίες υποστήριξης mochahost

Είναι ακόμα αποτελεσματικό, σωστό?

Αλλά ξέρω ότι η διασύνδεση θα απενεργοποιήσει ορισμένα – θεωρήστε προειδοποιημένο!

Con # 3: Τα θέματα του sitebuilder δεν είναι τόσο υπέροχα

Το αρνητικό σημείο που μόλις μίλησα είναι επίσης σχετικό με ένα πιο σημαντικό θέμα, τα θέματα. Αλλά επιτρέψτε μου να πληρώσω δύο πράγματα:

Πρώτον, δεν πρόκειται για τεράστια συμφωνία.

Δεύτερον, υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες θέματα και είναι υποκειμενικό.

Τούτου λεχθέντος, νομίζω ότι ΣΥΝΟΛΙΚΑ τα θέματα φαίνονται ξεπερασμένα και είναι γενικά παρόμοια στη δομή τους.

Να τι εννοώ:

θέματα mochahost sitebuilder

Και πάλι, υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες θέματα για να διαλέξετε. Και σε ορισμένους από εσάς μπορεί να σας αρέσουν αυτά τα θέματα.

Αλλά πολλοί άνθρωποι θα θέλουν πιο μοντέρνες, κομψές επιλογές. Και αν πρόκειται να έχετε 500+ πρότυπα, ορισμένα από αυτά δεν μπορούν να είναι πιο δομικά μοναδικά?

Δεν είναι το τέλος του κόσμου: οι αρχάριοι μπορούν αντ ‘αυτού να χρησιμοποιούν το WordPress ή να κάνουν με αυτές τις επιλογές.

Ωστόσο, το WordPress μπορεί να είναι δύσκολο για αρχάριους και περιλαμβάνει πολύ περισσότερα μέρη για τη ρύθμιση και την κίνηση.

Έτσι, ενώ η συμπερίληψη του δημιουργού ιστότοπων είναι μεγάλη, και η επιλογή προτύπων είναι κατ ‘αρχήν μεγάλη, στην πράξη αυτά μπορεί να είναι περιοριστικά για αρχάριους..

Con # 4: Η υποστήριξη μπορεί μερικές φορές να είναι δευτερεύουσα

Εγώ ο ίδιος δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Κρίνοντας από αυτά που λένε οι άλλοι, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είχαν αυτό το πρόβλημα.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω ένα παράδειγμα της ζωντανής συνομιλίας, με τη δοκιμαστική ερώτησή μου να είναι αν μπορεί κανείς να κάνει μια εγκατάσταση του WordPress με ένα κλικ στο κοινόχρηστο σχέδιο επιπέδου εισόδου:

mochahost-chat2

mochahost-συνομιλία

Βεβαίως, αυτή ήταν μια δοκιμαστική ερώτηση (σχεδόν για οποιοδήποτε πακέτο φιλοξενίας με το cPanel θα έχει Softaculous ή ισοδύναμα), αλλά χρειάστηκαν ακόμη λίγα λεπτά για να απαντηθεί η ερώτησή μου.

Ωστόσο, τα παράπονα σχετικά με την υποστήριξη παρουσιάζονται αρκετά σταθερά ώστε να μην μπορεί να είναι μια απροσδόκητη, γι ‘αυτό πιστεύω ότι αξίζει να σημειωθεί.

Con # 5: Οι δωρεάν τομείς είναι κάπως περιορισμένοι

Πρώτος σημαντικός περιορισμός: το κοινόχρηστο πακέτο επιπέδου εισόδου, το οποίο συνήθως συνοδεύεται από δωρεάν τομέα (τουλάχιστον για ένα χρόνο) με τους περισσότερους άλλους παρόχους, δεν περιλαμβάνει δωρεάν τομέα στο MochaHost.

Δεν είναι το τέλος του κόσμου, καθώς οι δύο τελευταίες κοινόχρηστες βαθμίδες φιλοξενίας διαθέτουν domain δωρεάν. Αυτές είναι ακόμη καλύτερες προσφορές σε αυτό το πλαίσιο.

Αλλά αν θέλετε την πιο προσιτή επιλογή, ο τομέας δεν περιλαμβάνεται δωρεάν – κάτι που μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό εάν χρησιμοποιείτε την πρώτη βαθμίδα για να μειώσετε το κόστος (που φαντάζομαι ότι θα ήταν περισσότερο).

Εάν έχετε ήδη καταχωρίσει έναν τομέα ξεχωριστά ή σκοπεύετε να το κάνετε, τότε αυτό δεν πρέπει να σας απασχολεί.

Ένας άλλος περιορισμός σε τομείς: περιλαμβάνονται δωρεάν μόνο με δεσμεύσεις 1-2 ετών (σε αντίθεση με πακέτα 3 ετών) και για δημοφιλείς τομείς ανώτατου επιπέδου: .com; .org; .καθαρά; πληροφορίες.

Τέλος, ο δωρεάν τομέας πρέπει να αξιωθεί ταυτόχρονα με την αγορά του πακέτου του λογαριασμού σας.

Δηλαδή, δεν μπορείτε να αγοράσετε τη φιλοξενία σας και, στη συνέχεια, όταν εγκατασταθείτε στο όνομα που θέλετε, αποκτήστε τον δωρεάν τομέα σας.

… Και με αυτό, ολοκληρώσαμε τα βασικά μειονεκτήματα!

Ας φτάσουμε στην ερώτηση εκατομμυρίων δολαρίων:

Συνιστούμε το MochaHost?

Σας προτείνουμε λοιπόν το MochaHost?

Βασικά, ναι. Δεν είναι για όλους και νομίζω ότι οι αρχάριοι και όσοι θέλουν μια πολύ απλή εμπειρία φιλοξενίας θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Αλλά αν δεν είστε νέοι στην φιλοξενία ιστοσελίδων, το MochaHost είναι ένα πραγματικό κρυφό κόσμημα. Τα περισσότερα από τα προϊόντα της είναι πολύ φθηνότερα από τους ανταγωνιστές, αλλά η απόδοση δεν υποφέρει από την τιμή.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές δυνατότητες και πολλά διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας για να διαλέξετε. Και πολλές από τις λειτουργίες, και πάλι, θα προσελκύσουν πιο προχωρημένους χρήστες.

Ωστόσο, όσοι έχουν μόνο περιορισμένη εμπειρία με προϊόντα φιλοξενίας θα μπορούσαν να απολαύσουν ένα από τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ή διαχείρισης WordPress χωρίς μεγάλο πρόβλημα.

Στο τέλος της ημέρας, εκτός από την ευκολία στη χρήση, το MochaHost είναι ένας από τους ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ οικοδεσπότες γύρω, περίοδο. Και παρόλα αυτά, αποδίδει πολύ καλά και έχει πολλά να προσφέρει.

Έχοντας δει όλα αυτά, δεν μπορώ να το προτείνω.

Ναι, το MochaHost αξίζει να το χρησιμοποιήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι, δοκιμάστε το! Μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε εντός 30 ημερών.

εγγύηση επιστροφής χρημάτων mochahost

Δοκιμάστε το MochaHost σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map