Εύρεση του ονόματος που χρειάζεται η επιχείρησή σας – Ξεκινώντας από την κορυφή

Εντάξει, οπότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την επωνυμία σας, αλλά δεν είστε καν σίγουροι από πού να ξεκινήσετε. Εκτός φυσικά, γνωρίζετε ότι η επωνυμία σας πρέπει να έχει όνομα, σωστά?


Αλλά το να καταλάβεις τι να ονομάσεις την επωνυμία σου σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είναι τόσο περίπλοκο όσο μπορεί να σας οδήγησε να πιστέψετε. Μπορεί πραγματικά να πέσει κάπου ακριβώς στη μέση.

Αυτό που χρειάζεστε, είναι να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουμε δημιουργήσει παρακάτω για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα όνομα που πραγματικά αντηχεί με άτομα.

Ποιος είσαι?

Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα όνομα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ποιος είστε ακόμη. Όχι, δεν σας εννοούμε προσωπικά.

Εννοούμε την επωνυμία που προσπαθείτε να δημιουργήσετε. Ποια είναι η επωνυμία σας; Τι κάνει? Ποιες είναι οι αξίες που θέλετε να προωθήσετε; Γιατί το προϊόν σας είναι ακόμη σημαντικό?

Σε αυτό το βήμα μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε γράφοντας ονόματα επιχειρήσεων που σας αρέσουν πραγματικά. Σκεφτείτε τι ακριβώς ισχύει για καθένα από αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρει και σημειώστε το επίσης, ενώ είστε σε αυτό.

Για να δημιουργήσετε πραγματικά κάτι από τη λίστα σας, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 8 ονόματα που σας αρέσουν πραγματικά. Δεν χρειάζεται να έχουν καμία σχέση με την επιχείρησή σας.

Απλώς αναζητάτε ονόματα που θέλετε να ακούσετε και στη συνέχεια μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους. Βρείτε μερικά σημεία για κάθε ένα που λέει τι σας αρέσει γι ‘αυτό.

Ίσως σας αρέσει το γεγονός ότι είναι λογική ή σας αρέσει που ταιριάζει πραγματικά με τη μάρκα που προωθεί. Ό, τι κι αν είναι, γράψτε το.

Ποιο είναι το κοινό σας?

Ας υποθέσουμε ότι ασχολείστε με την πώληση σπιτικής διακόσμησης. Αν πουλάτε σε φοιτητές που επιθυμούν να εφοδιάσουν τον κοιτώνα τους, θα το κάνετε εντελώς διαφορετικό από κάποιον που πουλάει σε μεσήλικες, επαγγελματίες που επιπλέουν για πάντα.

Επομένως, σκεφτείτε τα άτομα που πουλάτε όταν δημιουργείτε το εμπορικό σήμα σας. θα πρέπει να στοχεύει στο συγκεκριμένο κοινό που έχετε.

Σκεφτείτε το έτσι, το Robinhood είναι μια επενδυτική εφαρμογή, αλλά όταν ακούσατε για πρώτη φορά αυτό το όνομα πιθανότατα σκεφτήκατε αμέσως τον χαρακτήρα από τις παιδικές σας ιστορίες.

Γι ‘αυτό ακριβώς επέλεξαν αυτό το όνομα. απευθύνεται σε χιλιετίες με αίσθηση δικαιοσύνης και ευκολίας. Η ίδια η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι ο καθένας μπορεί να επενδύσει δωρεάν, οπότε δεν είναι μόνο κάτι για όσους έχουν πολλά χρήματα.

Ποιο είναι το μέλλον σας?

Φανταστείτε την επωνυμία σας σε πέντε χρόνια. Τι θα σε έκανε πραγματικά χαρούμενο να το δεις; Τι γίνεται σε δέκα χρόνια; Εάν θέλετε να είστε ακριβώς ίδιοι, τότε μπορείτε να ονομάσετε την επωνυμία σας ό, τι θέλετε.

Αν σκέφτεστε ότι μπορεί να αλλάξετε τα πράγματα κατά τη διάρκεια της πορείας, δεν θέλετε ένα όνομα που να είναι πολύ απλοποιημένο. Εάν ξεκινήσετε να πουλάτε βιβλία και μετά ξεκινάτε σε στυλό και σημειωματάρια, δεν θέλετε ένα όνομα που κάνει μόνο τους ανθρώπους να σκέφτονται βιβλία?

Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε δηλώσεις μίας φράσης που συνοψίζουν τις ανάγκες σας και την επωνυμία σας.

 • Ψάχνω για ένα όνομα που δείχνει ότι είμαστε μια διασκεδαστική και εντελώς μοναδική εταιρεία.
 • Ψάχνω για ένα όνομα που δείχνει ότι είμαστε νέοι, φρέσκοι και ισχίο.
 • Ψάχνω για ένα όνομα που δείχνει ότι είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον και βιώσιμοι.

Γράψτε μερικά από αυτά για τη δική σας επωνυμία και αυτό που ψάχνετε.

Τι χρειάζεσαι?

Εντάξει, οπότε γράψατε μερικά ονόματα που σας αρέσουν και δημιουργήσατε μερικές περιλήψεις για αυτό που ψάχνετε. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ονόματα που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για ένα εμπορικό σήμα είναι ότι πρέπει να είναι εύκολο να συλλαβείτε, να ακούσετε και να πείτε. Οι άνθρωποι θέλουν να μπορούν να μοιράζονται την επωνυμία σας, αλλά αν δεν μπορούν να πάρουν το όνομα αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.

Πως σε λένε?

Μην πάρετε πολύ νευρικοί, δεν χρειάζεται να τα έχετε όλα καρφωμένα αυτή τη στιγμή. Αντ ‘αυτού, θα ξεκινήσετε με ένα ευρύ φάσμα. Θα γράψετε απλώς κάθε όνομα που μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα μπορούσε ενδεχομένως να λειτουργήσει για την επωνυμία σας.

Πηγαίνετε έξω από το κουτί, γίνετε δημιουργικοί και μην ανησυχείτε για αυτό που σας αρέσει ή για αυτό το σημείο. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα δημιουργικά ονόματα επιχειρήσεων για να ξεκινήσετε.

Θα θέλατε ονόματα που είναι πραγματικά ευρεία και ονόματα που είναι πραγματικά συγκεκριμένα. Επιλέξτε ονόματα που είναι πραγματικά αφηρημένα και πραγματικά περιγραφικά, ονόματα που είναι κλασικά ή συναισθηματικά.

Επιλέξτε ονόματα που συγχωνεύουν λέξεις ή δημιουργήστε ονόματα που είναι πολλές λέξεις. Μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε και ό, τι θέλετε και να τολμήσετε για αυτό.

Πώς μπορείτε να επιλέξετε?

Τώρα πρόκειται να ξεκινήσετε τη διαδικασία περιορισμού των πραγμάτων. Απλώς διαβάστε κάθε όνομα και αποφασίστε αν σας αρέσει ή όχι.

Εάν το αφήσετε για τώρα, αλλά αν όχι τότε διαγράψτε το. Απλώς συνεχίστε να περιορίζετε μέχρι να φτάσετε μόνο σε πέντε ή έξι επιλογές που αγαπάτε απόλυτα.

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ρωτάτε τους ανθρώπους ποιο όνομα τους κάνει να ενδιαφέρονται περισσότερο να μάθουν περισσότερα.

Ρωτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας, ακόμη και τους ξένους που αποτελούν μέρος των δημογραφικών στόχων σας. Εκεί θα λάβετε ακόμη περισσότερα σχόλια.

Πώς το κάνετε δικό σας?

Το τελευταίο βήμα για αυτό το μέρος της διαδικασίας είναι να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα.

Θέλετε έναν τομέα που να ταιριάζει με την επωνυμία σας και το όνομά σας και αυτό θα είναι εύκολο για τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν ότι συνδέονται μαζί σας. Αυτό σημαίνει να πάρει ένα όνομα που ταιριάζει καλά με το όνομά σας.

Βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε επίσης πράγματα όπως επικύρωση εμπορικού σήματος.

Μετά από όλα, δεν θέλετε να δημιουργήσετε τα πάντα για την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας και στη συνέχεια να ανακαλύψετε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα που έχετε δημιουργήσει επειδή κάποιος άλλος το έχει ήδη.

Λάβετε υπόψη ότι επειδή κανείς δεν έχει αυτό το ακριβές όνομα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα.

Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν φαίνεστε πολύ κοντά σε κανέναν άλλο. Εάν το κάνετε, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε νομικό πρόβλημα και αυτό δεν θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε και να οικοδομήσετε την επιχείρησή σας.

Τελικές λέξεις

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε πραγματικά το όνομά σας, θα είναι μια δύσκολη διαδικασία.

Δεν πρόκειται να σας πούμε ότι πρόκειται να κάνετε μια βόλτα στο πάρκο. Αλλά σίγουρα θα είναι μια διασκεδαστική διαδικασία επίσης.

Θα βασίζεστε πολύ στο όνομά σας για να βοηθήσετε στη δημιουργία της επωνυμίας σας και του δεσμού σας με πιθανούς πελάτες.

Αφιερώστε χρόνο για να περάσετε από αυτήν τη διαδικασία και μην παραλείψετε κανένα από τα βήματα. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε πολύ πιο εύκολο χρόνο να δημιουργήσετε την επωνυμία σας και την επιχείρησή σας εάν το κάνετε.

Μετά από όλα, θα αξιολογήσετε άλλα ονόματα προτού να δημιουργήσετε τα δικά σας, για να βεβαιωθείτε ότι κολλάτε στα πράγματα που σας αρέσουν πραγματικά.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι η επωνυμία σας θα δώσει το καλύτερο δυνατό βήμα για όλους τους εμπλεκόμενους.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map