ProtonMail Review (2020): Είναι αυτός ο ασφαλής πάροχος email; Ας ανακαλύψουμε…

Ζητήστε από οποιοδήποτε άτομο να σκεφτεί μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πιο συχνά από ό, τι όχι, η απάντηση θα είναι είτε το Gmail είτε το Outlook, δύο γίγαντες που καλύπτουν ένα τεράστιο κομμάτι της επιχείρησης. μερίδιο αγοράς προσωπικού email.


Τώρα όσο δημοφιλή είναι, τίποτα δεν είναι άψογο. Το Gmail υπέστη διαρροή δεδομένων το 2014, με περίπου 5 εκατομμύρια κωδικούς πρόσβασης να έχουν διαρρεύσει και πέρυσι η ασφάλεια του Outlook παραβιάστηκε από χάκερ.

Αρκεί να πούμε ότι ό, τι είναι δημοφιλές στον κόσμο της τεχνολογίας θα περιβάλλεται από παραβιάσεις ασφαλείας και χάκερ. Τα Windows της Microsoft είναι το πιο δημοφιλές και το πιο hackable OS όλων των εποχών. Ως εκ τούτου, οι ενημερώσεις.

Αλλά τι γίνεται αν υπάρχει μια εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται από μια παθιασμένη ομάδα κωδικοποιητών που δίνουν προτεραιότητα στην ασφάλεια. το απόρρητο συνολικά; Τι γίνεται αν αυτή η εταιρεία ρυθμιζόταν σε μια χώρα με τους πιο οπισθοδρομικούς νόμους περί απορρήτου; Αυτή είναι η κριτική.

Βλέπω. ProtonMail.

Το ProtonMail είναι μια end-to-end κρυπτογραφημένη υπηρεσία email που βρέθηκε το 2013 στη μονάδα CERN, στην Ελβετία από τους προγραμματιστές Andy Yen, Jason Stockman και Wei Sun. Αρχικά δημιουργήθηκε με στόχο την προστασία των πολιτικών ελευθεριών στο Διαδίκτυο.

Από την έναρξη της υπηρεσίας, το ProtonMail διατηρεί μια πολύ ισχυρή στάση για το απόρρητο των χρηστών του. Διακινδυνεύοντας να απαγορευτεί στη Ρωσία επειδή αρνήθηκε να αποκαλύψει πληροφορίες με την υποψία ότι η υπηρεσία χρησιμοποιείται για τη διάδοση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Θα συζητήσουμε όλο το κόστος, την ασφάλεια, τη χρηστικότητα, την υποστήριξη πελατών, τις δυνατότητες και θα τα ολοκληρώσουμε με μια σειρά από τα πλεονεκτήματα. μειονεκτήματα της χρήσης της υπηρεσίας. Ας ξεκινήσουμε με το προφανές…

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Η πληρωμή για μια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορεί να ακούγεται σαν κακό όνειρο εάν το χρειάζεστε μόνο για προσωπική χρήση. Ωστόσο, είναι απαραίτητο για επιχειρηματικά ιδρύματα που λειτουργούν σε μεγαλύτερη κλίμακα και ασχολούνται με συναλλαγές που περιέχουν βασικές πληροφορίες.

ProtonMail proton_plans

Το ProtonMail προσφέρει 4 πακέτα με το πρώτο να είναι δωρεάν και τα υπόλοιπα να πληρώνονται. Ο «ΔΩΡΕΑΝ» ή ο βασικός λογαριασμός διαθέτει περιορισμένη λειτουργικότητα και δυνατότητες που στοχεύουν σε προσωπικούς χρήστες.

Ο λογαριασμός «PLUS» έχει προσθέσει ασφάλεια. προηγμένες δυνατότητες που είναι ένα βήμα από το Basic. Οι μικρές έως μεσαίες επιχειρήσεις είναι οι στοχευμένες δημογραφικές εδώ.

Οι «ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ» ή οι προχωρημένοι κάτοχοι λογαριασμού είναι διαπιστευμένοι ως υποστηρικτές του ιστότοπου και λαμβάνουν τα πιο premium χαρακτηριστικά από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.

Τέλος, το πρόγραμμα «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ» προσφέρει κρυπτογραφημένο φιλοξενούμενο email ειδικά για εσάς ή την εταιρεία σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προσαρμοσμένο όνομα τομέα σας για να εξατομικεύσετε τους λογαριασμούς email σας ή των υπαλλήλων σας.

Το δέντρο τιμών διατηρείται απλό. Το φθηνότερο πρόγραμμα, εκτός ΔΩΡΕΑΝ, είναι το πρόγραμμα PLUS στα 4 ευρώ / μήνα ακολουθούμενο από το πιο ακριβό πρόγραμμα Visionary που είναι 24 ευρώ / μήνα και τέλος το επαγγελματικό πρόγραμμα στα 6,25 ευρώ / μήνα / χρήστη.

Αυτό είναι όλο για τιμές. Ας μιλήσουμε για το πώς οι λειτουργίες αποδίδουν στο κόστος, ξεκινώντας από το ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο:

Δωρεάν_ λογαριασμός ProtonMail

Το ProtonMail προσφέρει έναν βασικό λογαριασμό για προσωπικούς χρήστες που δεν επιθυμούν να εγγραφούν / πληρώσουν για τον λογαριασμό PLUS. Ο βασικός λογαριασμός είναι ιδανικός για άτομα που δεν χρειάζονται την πολυπλοκότητα. ασφάλεια ενός λογαριασμού επί πληρωμή.

Ο βασικός λογαριασμός της ProtonMail προσφέρει 500MB αποθήκευσης δεδομένων για όλα τα αρχεία και τους φακέλους email σας, 150 μηνύματα email που αποστέλλονται / λαμβάνονται ανά ημέρα και υποστήριξη πελατών για την επίλυση τυχόν προβλημάτων ή ερωτημάτων.

ProtonMail plus_plan

Το πρόγραμμα PLUS είναι μια συγκεκριμένη αναβάθμιση από το βασικό πρόγραμμα. Έχει προσθέσει ασφάλεια για να δώσει προτεραιότητα στο απόρρητο. Εάν είστε κάποιος που έχει ασφάλεια σχετικά με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την επικοινωνία του, τότε αυτό το σχέδιο είναι απαραίτητο.

Το σχέδιο PLUS προσφέρει 5 GB αποθηκευτικού χώρου, 1000 μηνύματα, ετικέτες. προσαρμοσμένα φίλτρα, κρυπτογράφηση μηνυμάτων, προσαρμοσμένος τομέας, 5 ψευδώνυμα email και υποστήριξη πελατών προτεραιότητας με γρήγορη ανάλυση.

ProtonMail visionary_plan

Το πρόγραμμα VISIONARY είναι το πιο πλούσιο σε χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά και ακριβότερο από όλα. Αυτό είναι το πλήρες πλάτος της ικανότητας ασφαλείας του ProtonMail. Αυτό το σχέδιο είναι κατάλληλο για επαγγελματίες και αξιωματούχους ασφαλείας που χειρίζονται ευαίσθητες πληροφορίες σε καθημερινή βάση.

Όντας οραματιστής, λαμβάνετε απεριόριστα μηνύματα, αλλά χωρίς μαζικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποστήριξη για 10 τομείς, υποστήριξη πολλών χρηστών, κρυπτογραφημένα μηνύματα, 50 ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγκαιρη πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, προσαρμοσμένα φίλτρα. ετικέτες και το δικό του ProtonVPN του ProtonMail για πρόσθετο απόρρητο κατά την πρόσβαση στον Ιστό.

ProtonMail professional_plan

Καθώς το όνομα πηγαίνει, το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ σχέδιο απευθύνεται σε εταιρείες ή επαγγελματίες που απαιτούν κρυπτογραφημένο email που φιλοξενείται ειδικά για το σκοπό τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον προσαρμοσμένο τομέα σας για να καθορίσετε το επάγγελμά σας ή να δημιουργήσετε τομείς για τους υπαλλήλους σας.

Δείτε τα τρέχοντα σχέδια της ProtonMail & Τιμολόγηση…

Αυτό είναι όλο για τιμολόγηση. χαρακτηριστικά. Το επόμενο είναι…

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι μια από τις πιο υποτιμημένες πτυχές μιας υπηρεσίας email. Αν και όλες οι υπηρεσίες email εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό, δεν είναι όλες οι υπηρεσίες email ίδιες.

Υπάρχουν ορισμένες παραλλαγές που τις διαφοροποιούν από τις άλλες, είτε πρόκειται για διεπαφή χρήστη, ασφάλεια, δυνατότητες, ταχύτητα κ.λπ..

Ιστότοπος ProtonMail

Η βασική εμφάνιση? Η αίσθηση της ιστοσελίδας είναι πολύ απλή και ελάχιστη. Η βασική χρωματική παλέτα που χρησιμοποιείται είναι πολύ ευχάριστη, τα εικονίδια είναι επίσης απλοϊκά, χωρίς κινούμενα σχέδια, η πλοήγηση είναι ομαλή και ο ιστότοπος λειτουργεί γρήγορα.

Ας δούμε την ίδια την υπηρεσία email. Θα ρίξουμε μια ματιά στο ΔΩΡΕΑΝ σχέδιο για να δοκιμάσουμε την ευκολία χρήσης του. Ας ξεκινήσουμε από την κορυφή με τη σελίδα εγγραφής.

ProtonMail signup_page

Η σελίδα εγγραφής είναι το τυπικό σας pro forma. Απλώς εισαγάγετε 3 λεπτομέρειες και εισαγάγετε. Όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και αλληλογραφία ανάκτησης που διατηρήθηκε προαιρετικά.

Το προαιρετικό δευτερεύον email είναι σπάνια, καθώς πολλοί ιστότοποι θέλουν να το διατηρήσουν απαραίτητο. Ωστόσο, υπάρχει επίσης το πρόβλημα όπου η ανάκτηση email καθίσταται αδύνατη σε περίπτωση ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης.

Εφόσον δοκιμάζουμε μόνο την υπηρεσία, αποφασίσαμε να παραλείψουμε την προαιρετική επιλογή διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μας ζητήθηκε προειδοποίηση σε περίπτωση ανάκτησης email. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος ζήτησε επαλήθευση από τον άνθρωπο μέσω email που είναι περίεργο.

το πρωτότυπο είναι_ανθρώπινα

Μπορούν απλώς να χρησιμοποιήσουν μια επαλήθευση captcha, αλλά δεδομένου ότι το ProtonMail χαιρετίζει τον εαυτό του ως βασική ασφάλεια, συμμορφωθήκαμε. Μετά την εισαγωγή του κωδικού επιβεβαίωσης, η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε.

ProtonMail logged_in

Το ProtonMail θα μπορούσε εύκολα να κερδίσει ένα βραβείο ως μία από τις ταχύτερες υπηρεσίες email εγγραφής. Ολόκληρη η εγκατάσταση θα μπορούσε εύκολα να γίνει μέσα σε 4 λεπτά. Επιπλέον, είναι ότι το email δεν είναι συνδεδεμένο με κανένα άλλο email ή αριθμό τηλεφώνου που σας κρατά πιο ασφαλείς.

Μιλώντας για τη διεπαφή, αισθάνεται πολύ premium. Τίποτα δεν μιλάει «ΔΩΡΕΑΝ» ή βασικό, αλλά οι λειτουργίες είναι οι ίδιες που έχετε με οποιαδήποτε άλλη δωρεάν εναλλακτική λύση. Το ProtonMail είναι επίσης χωρίς διαφημίσεις, το οποίο είναι ένα συγκεκριμένο μπόνους.

Έχετε τη διάταξη διαχωρισμού οθόνης για ταξινόμηση. διαβάστε email που μπορούν επίσης να αλλάξουν σε λειτουργία πλήρους σελίδας. Έχετε το πλαϊνό πλαίσιο που εμφανίζει τα Εισερχόμενα, Πρόχειρα, Απεσταλμένα, Με αστέρι, Αρχείο, Ανεπιθύμητα, Κάδος απορριμμάτων, Όλα τα μηνύματα και φακέλους / ετικέτες.

ProtonMail search_bar

Η γραμμή αναζήτησης διαθέτει επιλογές φίλτρου για την πλήρη ανάλυση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λέξεις-κλειδιά, τοποθεσία, αποστολέα / παραλήπτη, ημερομηνία έναρξης / λήξης, διεύθυνση και συνημμένα για να βρείτε οτιδήποτε.

ProtonMail new_message

Κάνοντας κλικ στο “Σύνταξη” ανοίγει το πλαίσιο “Νέο μήνυμα” από το οποίο πληκτρολογείτε. Αυτό το κουτί είναι κάπως αμετάβλητο. Κάνοντας κλικ στα βέλη στην επάνω δεξιά γωνία, το επεκτείνει λίγο αλλά χωρίς πλήρη οθόνη. Όχι πολύ τεράστια ταλαιπωρία, αλλά θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει περισσότερο χώρο.

Η πληκτρολόγηση σε αυτό έμοιαζε πολύ πιο ικανοποιητική, αρκεί να πούμε ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Όλα τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας κειμένου είναι διαθέσιμα.

Επισύναψη αρχείων τα έγγραφα είναι τόσο εύκολο όσο παίρνει. Μπορείτε να ορίσετε μια ώρα λήξης σε ένα email και επίσης να προσθέσετε ένα επίπεδο κρυπτογράφησης για πρόσθετη ασφάλεια.

ProtonMail dpa_and_dpo

Αυτό συνοψίζει την ευκολία χρήσης. Η δημιουργία λογαριασμού είναι εξαιρετικά γρήγορη. Ανετα. Δεν χρειάζεται να επισυνάψετε κανένα εξωτερικό αναγνωριστικό. Η διεπαφή χρήστη αισθάνεται premium. ομαλή και περιλαμβάνει κρυπτογράφηση για πρόσθετη ασφάλεια.

Ως εκ τούτου, το ProtonMail μπορεί να χειριστεί τα καθημερινά email σας εύκολα χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Ασφάλεια

Δεδομένου ότι η προεδρική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον 2014 εξαφανίστηκε εντελώς λόγω μιας διαμάχης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η ασφάλεια έχει καταστεί επακόλουθο θέμα.

Με έδρα την Ελβετία, το ProtonMail διαθέτει τους ισχυρότερους νόμους περί απορρήτου υπό αυστηρές πράξεις προστασίας όπως το DPA και το DPO τόσο για άτομα όσο και για εταιρείες.

ProtonMail dpa_and_dpo

Αυτό αρκεί για τους νόμους, ας μιλήσουμε για το είδος της ασφάλειας που προσφέρει το ProtonMail:

Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο

ProtonMail end-to-end_encryption

Αυτό που σημαίνει βασικά η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο είναι ότι τα δεδομένα που μεταφέρονται από το ένα μέρος στο άλλο είναι προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης όλες τις στιγμές.

Τα δεδομένα στους διακομιστές του ProtonMail, τα δεδομένα στα εισερχόμενά σας και τα δεδομένα στο λογαριασμό του παραλήπτη σφραγίζονται κλειστά μέσω κρυπτογράφησης.

Ως εκ τούτου, οι πιθανότητες παραβίασης τρίτων είναι ελάχιστες. Επιπλέον, είναι ότι το ίδιο το ProtonMail δεν μπορεί να αγγίξει τα δεδομένα σας λόγω της ρήτρας κρυπτογράφησης που καθιστά αδύνατη την ανάκτηση δεδομένων.

Μια πικρή αλήθεια αλλά το να θυμάστε τον κωδικό πρόσβασης είναι δική σας ευθύνη, η προστασία του λογαριασμού σας είναι δική τους.

Ασφάλεια επιπέδου υλικού

Ασφάλεια επιπέδου υλικού ProtonMail

Εκτός από τη χρήση κωδικού ανοιχτού κώδικα που διασφαλίζεται από ειδικούς, το ProtonMail διαθέτει διακομιστές σε όλη την Ελβετία για να μην αφήσει τα δεδομένα σας να εισέλθουν στο cloud space, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι ΜΟΝΟ προσβάσιμα σε εσάς.

Το κύριο κέντρο δεδομένων τους βρίσκεται 1000 μέτρα υπόγεια για να προστατεύει τους διακομιστές από οποιαδήποτε φυσική ή ανθρωπογενή βλάβη και καλύπτεται με ασφάλεια.

Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε σκληρούς δίσκους υψηλής πυκνότητας που είναι κρυπτογραφημένοι στο χείλος, οπότε ακόμη και αν η θέση δεδομένων έχει κατασχεθεί, οι πληροφορίες σας παραμένουν ανέγγιχτες.

Ανωνυμία

ProtonMail vendetta-4822543_1920

Αυτό είναι που διαχωρίζει πραγματικά το ProtonMail από τα υπόλοιπα: Χωρίς παρακολούθηση ή καταγραφή. Οι περισσότεροι ιστότοποι που υπόσχονται ιδιωτικό απόρρητο διατηρούν τουλάχιστον αρχεία καταγραφής της IP σας.

Δεν συμβαίνει εδώ, το ProtonMail δεν γνωρίζει καν τι υπάρχει στα email σας, καθώς όλα είναι κρυπτογραφημένα.

Χωρίς διεύθυνση IP, χωρίς μεταδεδομένα, χωρίς στοχευμένες διαφημίσεις, χωρίς προσωπικές πληροφορίες για την παρακολούθηση. Για τους ανθρώπους που πεθαίνουν για προστασία της ιδιωτικής ζωής, φαίνεται ότι ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Το takeaway εδώ μπορεί να συνοψιστεί καθώς η κρυπτογράφηση είναι αδύνατο να νικήσει, τα δεδομένα σας είναι ασφαλή σύμφωνα με τους ισχυρούς νόμους. διακομιστές και καμία εγγραφή δεδομένων ή παρεμβολές οποιουδήποτε είδους.

Υποστήριξη πελατών

Θυμάστε την τελευταία φορά που χρειάζεστε υποστήριξη πελατών λόγω προβλημάτων με το email σας; Ναι, ούτε εγώ. Τώρα είναι λογικό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι τείνουν να παραλείπουν αυτήν την ενότητα. Το email του, τι είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί?

Αν έχετε διαβάσει όλη την ώρα, έχω αναφέρει μερικές διαρροές email. παραβιάσεις. Τα προβλήματα εμφανίζονται συνεχώς. Καμία εξυπηρέτηση δεν είναι τέλεια και όταν έρθει η ώρα να ζητήσετε βοήθεια, αυτό είναι το μόνο μέρος που μπορεί να το λύσει.

ProtonMail customer_support

Η ενότητα Υποστήριξη βρίσκεται στον κύριο ιστότοπο του ProtonMail. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν 5 ενότητες για να κατηγοριοποιήσετε το πρόβλημά σας με σχολιασμούς όπως «Έχω», «Χρειάζομαι βοήθεια» και «Θέλω». Αυτή είναι η βάση γνώσεων του ProtonMail.

ProtonMail web_app

Κάνοντας κλικ στην καρτέλα της εφαρμογής ιστού έπεσαν κάτω 2 επιλογές για “Ζητήματα σύνδεσης ή εγγραφής” και “Άλλα προβλήματα”.

ProtonMail web_app

Κάνοντας κλικ στο “Άλλα προβλήματα” άνοιξαν περαιτέρω 4 επιλογές που περιείχαν δευτερεύοντα θέματα για λεπτομερή άρθρα που επιλύουν αυτό το πρόβλημα.

ProtonMail support_form

Εκτός από τη βάση γνώσεων, υπάρχει μια «Φόρμα υποστήριξης» ή μια υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συστήματος εισιτηρίων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά τυχόν ζητημάτων / προβλημάτων.

Υπάρχει επίσης μια εξωτερική σελίδα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναφορά τυχόν σφαλμάτων στον ιστότοπο.

Αυτό ολοκληρώνει το τμήμα ασφαλείας. Λάβετε μια λεπτομερή βάση γνώσεων και υποστήριξη μέσω email για αναφορά και λήψη βοήθειας σχετικά με οτιδήποτε.

Πλεονεκτήματα

 • Premium εμφάνιση και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη που δεν επηρεάζει την ασφάλεια
 • Επιλογή να μην χρησιμοποιήσετε δευτερεύον email ή αριθμό τηλεφώνου για να εγγραφείτε παρέχοντας μια εντελώς απομονωμένη εμπειρία
 • Χωρίς καταγραφή IP, παρακολούθηση, χωρίς διαφημίσεις, χωρίς μεταδεδομένα, άρα καμία προσωπική εγγραφή οποιουδήποτε είδους
 • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Κανείς δεν ξέρει τι υπάρχει στα εισερχόμενά σας εκτός από εσάς
 • Μία από τις ταχύτερες διαδικασίες εγγραφής που έχετε δει ποτέ. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 4 λεπτά ή λιγότερο
 • Το σχέδιο VISIONARY συνοδεύεται από το ProtonVPN για την περαιτέρω κρυπτογράφηση του δικτύου σας και την καταπολέμηση της λογοκρισίας

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη πελατών αισθάνθηκε ότι λείπει πολύ χωρίς καμία επιλογή για ζωντανή συνομιλία που είναι προτιμότερη από την υποστήριξη μέσω email
 • Το προαιρετικό δευτερεύον email καθιστά αδύνατη την ανάκτηση. Είναι ασφαλέστερο, καθώς ο λογαριασμός είναι αποσυνδεδεμένος με οτιδήποτε άλλο, αλλά και λίγο επικίνδυνος
 • Δεδομένου ότι υπάρχει λιγότερος έλεγχος από την ίδια την εταιρεία, η μετριοπάθεια γίνεται δύσκολη. Για παράδειγμα, η αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων μπορεί να είναι ένα πρόβλημα δεδομένου ότι τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα ανά πάσα στιγμή.

συμπέρασμα

Λοιπόν, αφού ορίσουμε τα πάντα που κάνουν το ProtonMail να τσεκάρει, αξίζει να προτείνουμε και να αλλάξουμε το 2020 και μετά; Να το θέσω απλά:

ΝΑΙ. 100% ΝΑΙ.

Σε έναν κόσμο σήμερα όπου η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια έχουν καταστεί προτεραιότητα, χρειαζόμαστε το ProtonMail. Όταν οι περισσότερες υπηρεσίες email αποτυγχάνουν σε σύγκριση είναι ότι βασίζονται σε έναν εξωτερικό σύνδεσμο email / τηλεφώνου για να συνδεθούν στον λογαριασμό σας.

Αυτός ο εξωτερικός σύνδεσμος είναι συχνά εύχρηστος για παρακολούθηση. καταγράψτε τα στοιχεία σας και χρησιμοποιήστε συχνά αυτές τις λεπτομέρειες (κοιτάζοντας το Gmail σας) για να στοχεύσετε διαφημίσεις σε εσάς.

Το ProtonMail απέχει από οποιονδήποτε εξωτερικό σύνδεσμο και σας παρέχει την υπηρεσία email που σας αξίζει. Συνολική κρυπτογράφηση δεδομένων, μια αψεγάδιαστη. Η γρήγορη διεπαφή χρήστη και η πλήρης ανωνυμία είναι αυτά που κάνουν το ProtonMail μια αξιόλογη πρόταση.

Δοκιμάσατε το ProtonMail ή το χρησιμοποιούσατε για μεγάλο χρονικό διάστημα; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Έχετε οποιεσδήποτε σκέψεις που θέλετε να μοιραστείτε; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map