Αναθεώρηση Rediffmail: Αξίζει να εγγραφείτε το 2020; Ας ανακαλύψουμε…

Οι διακομιστές αλληλογραφίας είναι οι ταχυδρόμοι του Διαδικτύου που στέλνουν & παράδοση μηνυμάτων σε όλο τον κόσμο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (καλό, χιλιοστά του δευτερολέπτου μέχρι σήμερα).


Οι εταιρείες προσφέρουν διακομιστές αλληλογραφίας με τη μορφή Υπηρεσιών Email σε ιδιώτες & επιχειρήσεις για προσιτές τιμές ή ακόμη και χωρίς κόστος. Αυτές οι υπηρεσίες δεν περιορίζονται μόνο σε προσωπική ή επαγγελματική χρήση, αλλά χρησιμοποιούνται και για υπηρεσίες μάρκετινγκ μέσω email.

Μερικά μεγάλα ονόματα στο παιχνίδι θα μπορούσαν να διατυπωθούν ως Gmail, Yahoo, Outlook ή ProtonMail εάν είστε πολύ τολμηροί.

Όμως, σε αυτήν την κριτική, αποφασίσαμε να καλύψουμε κάτι που υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά διατηρήσαμε τον πυρήνα του άθικτο από τυχόν εξευτελιστικές αλλαγές:

Εκ νέου αποστολή.

Το Rediffmail είναι μια υπηρεσία email από το Rediff.com, μια πύλη ειδήσεων που καλύπτει τις τρέχουσες υποθέσεις στον αθλητισμό & ψυχαγωγία.

Το Rediffmail έχει μια βάση χρήστη που αποτελείται κυρίως από την Ινδία, ενώ έχει επίσης κάποιους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες & Η Ιαπωνία επίσης.

Αξίζει να εγγραφείτε σήμερα, όταν ο όμιλος συγκεντρώνει όπως το Gmail & Το Outlook καταστρέφει έντονα κάθε ανταγωνισμό?

Λοιπόν, το δοκιμάσαμε για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε…

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Το Rediffmail προσφέρει υπηρεσίες σε 3 κύριες παραλλαγές:

 • Πρότυπο σχέδιο
  • Τυπικό σχέδιο 2 ή “Πιο δημοφιλές”
 • Προηγμένο σχέδιο
 • Επιχειρηματικό σχέδιο

Ξεκινώντας με το τυπικό σχέδιο, το Rediffmail προσφέρει ένα προσαρμοσμένο όνομα τομέα, έναν πελάτη Webmail & μια εφαρμογή για κινητά με 270 / / ID ανά έτος.

Πρότυπο σχέδιο

Επίσης, 1 Gb αποθηκευτικού χώρου & Προστασία από Spam / Virus. Αν και κάποιος θα περίμενε αυτά τα χαρακτηριστικά να είναι στάνταρ και διαθέσιμα δωρεάν. έρχονται κάτω από έναν προσαρμοσμένο τομέα.

Όχι πολύ ενοχλητικό για να το σκεφτούμε, αλλά, το πρόγραμμα «Πιο δημοφιλές» ή το Standard 2 έρχεται με τις ίδιες δυνατότητες με το Standard, εκτός από τον επιπλέον αποθηκευτικό χώρο των 10 GB.

Δημοφιλέστερος

Ο επιπλέον χώρος αποθήκευσης θα μπορούσε να είναι χρήσιμος, σε ορισμένες περιπτώσεις όπως η μαζική μετάδοση δεδομένων ή η αποθήκευση στο cloud. Το υπόλοιπο είναι τα ίδια χαρακτηριστικά, το Rediffmail χαιρετίζει αυτό το σχέδιο ως το πιο δημοφιλές.

Προχωρώντας, το επίπεδο για προχωρημένους προσφέρει περισσότερες δυνατότητες από τα τυπικά σχέδια.

Προχωρημένος

Ξεκινώντας με 10 GB αποθηκευτικού χώρου, προστασία από ανεπιθύμητα / ιούς & Προσαρμοσμένη σελίδα σύνδεσης και επωνυμία με αποθήκευση cloud & DMARC, θεωρήσαμε ότι αυτή είναι μια πιο premium υπηρεσία για να εγγραφείτε.

Διεπαφή χρήστη

Το Module Administrator προσφέρει μια διαισθητική βάση δεδομένων για τη διαχείριση εργασιών, όπως διαχείριση εισερχομένων χρηστών, αναφορών MIS, ενημερωτικών δελτίων, αναγνωριστικού ομάδας email & πολύ περισσότερο.

Η ενότητα διεπαφής χρήστη προσφέρει ευελιξία στη διαχείριση αλληλογραφίας από οποιαδήποτε συσκευή με συγχρονισμό δεδομένων χρησιμοποιώντας ασφαλείς ρυθμίσεις IMAP / POP3.

Χαρακτηριστικά

Τα βασικά χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να συνοψιστούν ως εξαιρετική προσαρμογή, ασφάλεια, εργαλεία συνεργασίας για επεξεργασία κειμένου και υπολογιστικών φύλλων, βέλτιστος χρόνος λειτουργίας & υποστήριξη πελατών για τυχόν παράπονα / απορίες.

Τελευταία μετάβαση στα επιχειρηματικά σχέδια, δεν υπάρχει πραγματικά μια συγκεκριμένη σελίδα για να μεταβείτε, σε περίπτωση που θα σας ενδιαφέρει να τα δείτε.

Σκοπούσαμε στη σελίδα της επιχείρησής τους που ζήτησε ένα όνομα & email για οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση.

Αφού τους έδωσε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απάντησαν με μια απάντηση που απαιτούσε πρόσθετες λεπτομέρειες για να συνεχίσει.

Αυτό που μοιάζει με μια αυτοματοποιημένη απάντηση από τον ιστότοπο, ζητά βασικά ερωτήματα για να καθορίσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που θα γίνει για το σκοπό μας.

Ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να προσδιοριστούν τα χαρακτηριστικά & τιμές του επιπέδου της επιχείρησης χωρίς να συλλέγονται ορισμένες παράμετροι.

Ευκολία στη χρήση

Αρχικά, εγγραφήκαμε για έναν δωρεάν λογαριασμό email, ο οποίος, φυσικά, είναι ένα πρότυπο για κάθε υπηρεσία email που περιλαμβάνει.

Η σελίδα εγγραφής είναι μια πολύ κλασική εμφάνιση, barebones, είδος “εισαγωγής εναλλακτικού email”.

Δημιουργήστε λογαριασμό

Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες ζητούν το email ή τον αριθμό τηλεφώνου σας με ίσως captcha εδώ ή εκεί & σας επιτρέπουν να εισέλθετε. Το Rediffmail προχωράει στην επιλογή της χώρας και μιας πόλης με τυπική γέννηση & λεπτομέρειες φύλου.

Και, αν επιλέξετε το «Κάντε κλικ αν δεν έχετε εναλλακτικό αναγνωριστικό», η επιλογή για να ορίσετε μια ερώτηση ασφαλείας καθίσταται διαθέσιμη.

Ερώτηση Ασφαλείας

Αν και παλιά αλλά αποδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας για την επίλυση των κλειδωμάτων σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή το αναγνωριστικό σας.

Ευτυχώς, διαθέτουμε πολλούς διαχειριστές κωδικών πρόσβασης για να σας βοηθήσουμε να αποτρέψετε αυτό το είδος ντομαλίνας.

Αφού εγγραφείτε με επιτυχία, μπορείτε τελικά να συναντήσετε τη διεπαφή χρήστη, η οποία είναι και πάλι, πολύ βασική αλλά όχι πολύ περίπλοκη ή χωρίς πρόσκληση.

Γραμματοκιβώτιο

Ενώ οι περισσότερες υπηρεσίες email περιλαμβάνουν περισσότερα χρώματα, καμπάνες & σφυρίζει στο περιβάλλον χρήστη. Το Rediffmail ακολουθεί μια πιο συντηρητική προσέγγιση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, διατηρώντας τη σίγαση πολλών χρωμάτων & εικονίδια λειτουργικά.

Το Rediffmail αποκλείει τη δημιουργία ενός σύγχρονου περιβάλλοντος χρήστη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λόγω της έντονης εστίασής του στην παραγωγικότητα και όχι στην προσωρινή αφοσίωση. Έτσι, μπορείτε να πάτε στη δουλειά χωρίς να σας αποσπούν την προσοχή.

Αποδεικνύεται, το Rediffmail μπορεί να μην είναι τόσο βαρετό όσο νομίζετε.

Εάν κατευθυνθείτε στο κουμπί ρυθμίσεων, κάντε κλικ στην καρτέλα Γενικά και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στα θέματα…

… Βόιλα!

Νέο θέμα

Συνολικά 18 πολύχρωμα θέματα είναι διαθέσιμα στη διάθεσή σας, όπως θέμα παραλίας, διαστημικό θέμα, άνοιξη, χωριό, X’mas & πολύ περισσότερο. Ίσως όχι τόσο βαρετό τώρα, σωστά?

Κάνοντας κλικ στην πρώτη επιλογή «Γράψτε email», ανοίγει μια καρτέλα ακριβώς δίπλα στα εισερχόμενα, όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε αμέσως.

Mail Inbox

Πρόσθετες επιλογές όπως Cc, Bcc, συνημμένο αρχείο, βιβλίο διευθύνσεων είναι διαθέσιμα μαζί με εργαλεία επεξεργασίας κειμένου.

Η πλευρική γραμμή είναι πάντα ανοιχτή από την αριστερή πλευρά και περιέχει τυπικές επιλογές πλοήγησης & διαχείριση.

Μενού αλληλογραφίας

Έτσι, το Rediffmail βασίζεται στις παραδοσιακές τιμές μιας υπηρεσίας email. Σας αντιμετωπίζει με πολύ περισσότερη πρακτικότητα παρά με οποιαδήποτε οπτική γοητεία.

Ασφάλεια

Εκατομμύρια email στέλνονται, λαμβάνονται, διαβάζονται ή απαντώνται κάθε μέρα. Εάν η ασφάλεια δεν είναι μια από τις κύριες ανησυχίες σας κατά την εξέταση μιας υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα μπορούσατε να υποφέρετε από επίθεση ανεπιθύμητου ή ηλεκτρονικού ψαρέματος.

Το Rediffmail έχει δημιουργήσει περισσότερα από μερικά μέτρα ασφαλείας για την καταπολέμηση τυχόν επιβλαβούς δραστηριότητας που μπορεί να προκύψει στην πλατφόρμα τους:

Ασφαλής και ιδιωτική

 • Πρωτόκολλα όπως Προηγμένη Προστασία Απειλών & Η Πρόληψη Διαρροής Δεδομένων προστατεύει τα δεδομένα σας από συγκεκριμένο κακόβουλο λογισμικό & επιθέσεις που βασίζονται σε χάκερ και στοχεύουν ευαίσθητα δεδομένα.

Anti Spam

 • Η μηχανική εκμάθηση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως το σύγχρονο ισοδύναμο του γερμανικού κώδικα Enigma του Alan Turing. Με πιο απλούς όρους, το AI χρησιμοποιεί ένα πολύ περίπλοκο εύρος μοτίβων για αυτόματη εκμάθηση & διάγνωση προβλημάτων.

Συμμόρφωση

 • Το Rediffmail συνεπάγεται πλήρη συμμόρφωση με όλους & όλοι οι κανονισμοί της εταιρείας σχετικά με την προστασία με κωδικό πρόσβασης / email, την ενεργή παρακολούθηση email ή εφαρμόζουν περιορισμούς σε ορισμένες πτυχές.

Εκτός από τα προαναφερθέντα βασικά μέτρα, το Rediffmail διαθέτει επίσης μερικά προηγμένα πρωτόκολλα προστασίας:

 • Πλαίσιο πολιτικής αποστολής (SPF)
  Το SPF βασικά, είναι μια μέθοδος ελέγχου ταυτότητας email που ανιχνεύει πλαστές διευθύνσεις αποστολέα κατά τη λήψη ενός email.

  Το SPF χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το DMARC για την ανίχνευση της πλαστογράφησης του ορατού αποστολέα σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούνται συνήθως για επιθέσεις spamming / phishing.

  Το SPF επαληθεύει το γεγονός εάν η διεύθυνση IP τομέα του αποστολέα επαληθεύτηκε από τον διαχειριστή του συγκεκριμένου τομέα ή όχι.

 • DKIM (Αναγνωρισμένο μήνυμα DomainKeys)
  Το DKIM είναι μια τεχνική εξουσιοδότησης. Επαληθεύει εάν το email που ελήφθη πράγματι συντάχθηκε από τον κάτοχο, ελέγχοντας την ψηφιακή υπογραφή.

  Υπογραφή DKIM & Ο έλεγχος ταυτότητας πραγματοποιείται σε επίπεδο διακομιστή, οπότε ο χρήστης δεν αλληλεπιδρά ποτέ με αυτήν τη μέθοδο.

  Στην πράξη, το DKIM υπερασπίζεται τον χρήστη από κακόβουλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα μπορούσαν να είναι ιοί, ανεπιθύμητα μηνύματα, αυτοματοποιημένα προγράμματα bot ή επιθέσεις ηλεκτρονικού ψαρέματος προς αναζήτηση & κλέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 • Spear Phishing-Guard
  Όχι τόσο διασκεδαστικό όσο ακούγεται, το Spear Phishing είναι μια επίθεση στον κυβερνοχώρο με κύριο στόχο την κλοπή ευαίσθητων διαπιστευτηρίων ενός χρήστη, προκειμένου να χειριστεί ή να εκβιάσει ένα άτομο σε εκβιασμό.

Ο εισβολέας θα μπορούσε να στείλει ένα email, που φαίνεται να είναι αβλαβές ή αθώο για να ξεγελάσει τον χρήστη ώστε να απογοητεύσει φρουρούς ή υποψίες.

Το Rediffmail ενσωματώνει την Τεχνητή Νοημοσύνη & Μηχανική εκμάθηση. Αυτά βοηθούν στην ανίχνευση οποιωνδήποτε προσπαθειών ψαρέματος ψαρέματος στα αρχικά του στάδια για την αποφυγή τυχόν υπαινιγμών.

Υποστήριξη πελατών

Για την επίλυση τυχόν ερωτημάτων που σχετίζονται με τους πελάτες στον ιστότοπό τους, προσφέρουν μια ενότητα Συχνές ερωτήσεις στο Rediff.com. Για να επιλύσετε τυχόν δημοφιλείς ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με την υπηρεσία, η οποία φαίνεται, ναι, το μαντέψατε… ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.

Το Rediffmail έχει έναν παράξενο ενθουσιασμό με αυτό το UB barebones, όχι ότι είναι φρικτό ή οτιδήποτε άλλο, ΑΛΛΑ ελάτε! Τουλάχιστον κάποιο στυλ δεν μπορεί να βλάψει. Ή μάλλον, μετά από χρόνια καλλιέργειας με υπέροχες διεπαφές χρήστη, το Rediffmail απλώς βγαίνει σαν πονεμένος αντίχειρας.

Εξυπηρέτηση πελατών

Όπως μπορείτε να δείτε στην αριστερή πλευρά υπό την εξυπηρέτηση πελατών. Βλέπετε επιλογές σχετικά με διαφορετικές ενότητες του ιστότοπου για την επίλυση τυχόν ζητημάτων που προκύπτουν εντός αυτής της ενότητας.

Οι ερωτήσεις περιέχουν δευτερεύουσες ερωτήσεις για να κατανοήσετε περαιτέρω το ερώτημά σας λεπτομερώς. Κάνοντας κλικ σε μια ερώτηση, ανακατευθύνεστε στην απάντηση.

Διαγραφή αλληλογραφίας

Οι απαντήσεις είναι διαισθητικές & εύκολο να κατανοηθεί για να βεβαιωθείτε ότι ο αναγνώστης καταλαβαίνει αρκετά ώστε να επιλύσει το ζήτημά του εύκολα.

Ανάκτηση διαγραμμένου μηνύματος

Εκτός από την ενότητα FAQ, το Rediffmail προσφέρει μια πλήρως λειτουργική υποστήριξη πελατών, αλλά μόνο μέσω email.

Μορφή

Τα πράγματα από την πλευρά της Ζωντανής συνομιλίας δεν είναι πραγματικά υπέροχα.

Ο πελάτης ζωντανής συνομιλίας είναι απλώς ένα αυτοματοποιημένο chatbot με προεπιλεγμένες απαντήσεις διαθέσιμες για να διαλέξετε.

Συνομιλία1

Η Kinda χάλια που δεν περιελάμβανε έναν ζωντανό εκπρόσωπο / εκτελεστικό για να μιλήσει & η πληκτρολόγηση στο πλαίσιο μηνυμάτων δεν έχει καμία διαφορά. Δίνει απλώς την ίδια τυπική απάντηση.

Συνομιλία2

Κάνοντας μια επιλογή, αρχίζει να ζητά το όνομά σας, το αναγνωριστικό email & τηλεφωνικό νούμερο.

Συνομιλία3

Εάν προσπαθήσετε & εισαγάγετε μερικούς τυχαίους αριθμούς, δηλαδή όχι πραγματικούς αριθμούς τηλεφώνου, δεν αντιτίθεται ή επαληθεύει για επικύρωση. Αντ ‘αυτού, θέτει περαιτέρω προκαθορισμένες ερωτήσεις.

Συνομιλία 4

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ερώτημα για τον αριθμό των email που μας επιτρέπει να στέλνουμε το Rediffmail σε μια μέρα.

Συνομιλία5

Ήταν απλώς ένα γενικό ερώτημα που θέσαμε «πριν» τη δημιουργία λογαριασμού. Όμως, βλέπετε ότι υπάρχει ένα εμπόδιο στην επικοινωνία με ένα chatbot.

Συνομιλία6

Ως εκ τούτου, η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας δεν είναι τόσο καλή. Με αυτοματοποιημένες απαντήσεις & προκαθορισμένες προτάσεις, αυτό μπορεί επίσης να είναι το πιο αδύναμο σημείο πώλησης του Rediffmail.

Πλεονεκτήματα

 • Απλή διεπαφή χρήστη που δεν κατακλύζει τον χρήστη. Περιλαμβάνει επίσης θέματα για να μην απομονωθεί εντελώς η εμπειρία, χωρίς να θυσιάζεται η παραγωγικότητα.
 • Οι προνομιακές χρεώσεις υπηρεσιών είναι λογικές & προσιτή με εξαιρετικά πρόσθετα οφέλη όπως τα Εργαλεία Συνεργασίας & Εντοπισμός δεδομένων.
 • Απλά αλλά αποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας με τη συμπερίληψη του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, μιας πιο σύγχρονης μεθόδου επαλήθευσης.
 • Ευκολία χρήσης που θα συνηθίσει τους αρχάριους & βετεράνοι
 • Διαισθητική ενότητα FAQ για την επίλυση τυχόν προσκρούσεων κατά μήκος του δρόμου, παρέχοντας ακριβείς απαντήσεις σε πολλές ερωτήσεις.
 • Κινητός πελάτης για εύκολη πρόσβαση εν κινήσει στη βάση δεδομένων email σας ανά πάσα στιγμή ως δωρεάν υπηρεσία.

Μειονεκτήματα

 • Το Archaic UI μπορεί να τρομάξει τους νέους χρήστες, οι οποίοι είναι πολύ συνηθισμένοι σε ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον εργασίας χρήστη με περισσότερες προσαρμογές.
 • Η Υποστήριξη Ζωντανής Συνομιλίας δεν είναι τόσο καλή με τον πελάτη συνομιλίας ιστότοπου να είναι ένα αυτοματοποιημένο bot απόκρισης.
 • Το όριο email απορριμμάτων δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 20 MB.
 • Τα διαγραμμένα μηνύματα καταργούνται για πάντα μετά από 24 ώρες. Εάν διαγράψατε κατά λάθος κάτι & τότε ξέχασα, οι πιθανότητες – έχουν φύγει.

συμπέρασμα

Το Rediffmail μπορεί να θεωρηθεί ως «αν δεν σπάσει, μην το διορθώσετε» είδος υπηρεσίας, εξηγώντας, επομένως, την αρχαϊκή αλλά λειτουργική εμφάνιση.

Αλλά πέρα ​​από όλους τους περιορισμούς του & ιδιόμορφα, αξίζει να το χρησιμοποιήσετε σήμερα, όταν ο προαναφερθείς ανταγωνισμός που συνθλίβεται?

Με 3 λέξεις:
Φυσικά, γιατί όχι.

Εξαρτάται από αυτό που ίσως ψάχνετε.

Αν απλότητα & η άκαμπτη ασφάλεια είναι η ύψιστη προτεραιότητά σας, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Rediffmail.

Εάν αισθάνεστε σαν τους περισσότερους πελάτες email & οι υπηρεσίες σας μεταχειρίζονται σαν ένα μικρό παιδί. Κρατώντας το δάχτυλό σας σε κάθε βήμα που κάνετε, το Rediffmail σίγουρα θα σας άφηνε να τρέξετε.

Φωνάζει επαγγελματίες ενώ έχει επίσης τη ραχοκοκαλιά των πιο σύγχρονων υπηρεσιών email.

Ως εκ τούτου, προσωπικά ή επαγγελματικά, το Rediffmail εξακολουθεί να ισχύει σήμερα & σίγουρα για πολύ καιρό ακόμη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map