Τιμολόγηση Shopify (2020): Τι να περιμένετε από τα σχέδια και τις τιμές τους;

Το Shopify είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Εννοώ, κοιτάξτε αυτές τις τρελές φιγούρες:


δημοτικότητα τιμής shopify

Φυσικά, έχω γράψει αρκετά για το Shopify: εξέτασα συνολικά την υπηρεσία, τη συγκρίναμε με ανταγωνιστές και έστω και έσκαψα μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία σχετικά με αυτήν.

Αλλά αυτή τη φορά, μιλώ για ένα συγκεκριμένο μέρος του Shopify:

Η τιμολόγηση. Ντου.

Ενώ το Shopify φαίνεται σαν μια εξαιρετική επιλογή, δεν υπάρχει έλλειψη ανταγωνιστών. Και να ειπωθεί η αλήθεια, παρόλο που το Shopify είναι μια εξαιρετική υπηρεσία, το κόστος μπορεί να αυξηθεί γρήγορα.

Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει το Shopify, πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ αν η τιμή αξίζει τον κόπο.

Ας βυθίσουμε. Θα ξεκινήσουμε με μια επισκόπηση:

Σχέδια Τιμολόγησης του Shopify

Πρώτον, επιτρέψτε μου να σας δείξω ποιες είναι οι πραγματικές τιμές που εξετάζουμε.

Αυτά είναι τα τρία βασικά επίπεδα:

τιμή shopify

Το Shopify προσφέρει επίσης μερικά άλλα σχέδια τιμολόγησης:

Το ένα είναι το Shopify Lite, το οποίο είναι μόνο 9 $ το μήνα και σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών στο κατάστημά σας και να πουλήσετε στο Facebook.

Το άλλο είναι το Shopify Plus, το οποίο είναι μια λύση εταιρικού επιπέδου. Θα πρέπει να εκτελείτε μια πολύ μεγάλη επιχείρηση για να το χρησιμοποιήσετε, έτσι η τιμή θα είναι προσαρμοσμένη.

Ως επί το πλείστον, θα μιλήσω μόνο για τα τρία κύρια σχέδια τιμολόγησης σε αυτό το άρθρο.

Αυτό συμβαίνει επειδή είναι αυτό που θα εξετάσουν οι περισσότεροι από εσάς και αυτά τα σχέδια είναι αυτά που συνήθως αξιολογεί το Shopify.

Μία ακόμη σημείωση για τις τιμές που είναι ΠΟΛΥ σημαντικό:

Αυτές οι τιμές υποθέτουν ότι πληρώνετε από μήνα σε μήνα, που είναι η προεπιλεγμένη μέθοδος για το Shopify.

Γιατί έχει σημασία?

Οι τόνοι του λογισμικού ως υπηρεσία (SaaS) καταγράφουν τιμές ως $ _ / μήνα, αλλά στην πραγματικότητα σας χρεώνουν ένα έτος υπηρεσίας εκ των προτέρων. Η τιμή ανά μήνα είναι συχνά ένας ύπουλος τρόπος για να φαίνεται φθηνή.

Ωστόσο, οι τιμές του Shopify είναι πραγματικά μηνιαίες, γεγονός που τις καθιστά πολύ πιο ευέλικτες.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αγοράσετε ένα ή δύο χρόνια πρόγραμμα, το οποίο εκπτώσεις 10% και 20% αντίστοιχα.

Έτσι, έχοντας κατά νου αυτήν τη δομή τιμολόγησης, ας δούμε τι σημαίνουν πραγματικά οι αριθμοί για εσάς.

Ανάλυση της τιμής του Shopify

Μέρος 1: Πόσο κοστίζει το Shopify?

Σας έδειξα ήδη τα επίπεδα τιμολόγησης και σύντομα θα καλύψω επιπλέον κόστος, αλλά πρώτα ας κάνουμε μια γρήγορη ανακεφαλαίωση για να διατηρήσουμε τα πράγματα απλά:

Το κόστος Shopify ουσιαστικά κατανέμεται ως εξής:

 • Shopify Lite + Ό, τι κι αν ξοδεύετε στην παρουσία σας στον ιστό
 • 3 κύριες βαθμίδες Shopify + χρεώσεις συναλλαγής + όνομα τομέα + προαιρετικά premium θέματα, εφαρμογές
 • Αυτά τα κόστη πληρώνονται μηνιαίως, εκτός εάν επιλέξετε δέσμευση 1-2 ετών.

Μέρος 2: Ποιο πρόγραμμα τιμολόγησης είναι κατάλληλο για εσάς?

Εάν προσπαθείτε να μειώσετε το κόστος όσο το δυνατόν περισσότερο και έχετε ήδη κάποια διαδικτυακή παρουσία για την επωνυμία σας – ιστότοπος, σελίδα Facebook κ.λπ. – τότε το επίπεδο Lite του Shopify (9 $ το μήνα) δεν είναι κακό.

Ωστόσο, εξαρτάται πραγματικά από το ποσό που ήδη δαπανάτε για την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Εάν πληρώνετε ελάχιστα ποσά για μια διαδικτυακή παρουσία, μια απλή ολοκλήρωση αγοράς στο Shopify θα αξίζει τον κόπο.

Αλλά αν ξοδεύετε ήδη λίγο, ίσως αξίζει να χρησιμοποιήσετε είτε A) μία από τις κύριες βαθμίδες του Shopify ή B) να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού που περιλαμβάνει βασικές λειτουργίες καλαθιού αγορών.

Σε γενικές γραμμές, οι μικρές επιχειρήσεις και τα άτομα είναι κατάλληλα για το πρώτο επίπεδο, το Basic Shopify.

Είναι πολύ πιο ακριβό από το πρόγραμμα Lite, αλλά σας προσφέρει επίσης μια λύση all-in-one.

Έτσι, εάν είστε μια μικρή μάρκα και προτιμάτε την ευκολία χρήσης, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριστείτε τα πάντα σε μία πλατφόρμα, το Basic Shopify είναι καλύτερο. Εάν είστε μικρός και θέλετε να διατηρήσετε την ευελιξία συνδέοντας διαφορετικές υπηρεσίες μαζί, το Shopify Lite είναι καλύτερο.

Η δεύτερη και η τρίτη βαθμίδα έχουν τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά (απεριόριστα προϊόντα, εκπτώσεις κ.λπ.) και δικαιώματα αποθήκευσης και εύρους ζώνης.

Έτσι, οι κύριες διαφορές μεταξύ των επιπέδων είναι τα προηγμένα χαρακτηριστικά και όχι η απόδοση:

shopify τιμή ποιο σχέδιο είναι καλύτερο

Παλαιότερα, το εγκαταλελειμμένο εργαλείο ανάκτησης καλαθιού ήταν διαθέσιμο μόνο για τη δεύτερη και τρίτη βαθμίδα και ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι επέλεξαν αυτά τα υψηλότερα σχέδια.

Έτσι, ενώ το πρώτο σχέδιο έχει γίνει πολύ καλύτερο τώρα για τη χρήση αυτής της δυνατότητας, θα πρέπει να αναρωτηθείτε εάν η επιχείρησή σας ωφελείται αρκετά με αυτές τις ΑΛΛΕΣ επιπλέον δυνατότητες:

Οι δωροκάρτες είναι χρήσιμες εάν η βάση πελατών σας είναι αρκετά μεγάλη και συνεπής και οι καλύτερες αναφορές είναι πάντα χρήσιμες.

Οι εκπτώσεις αποστολής είναι ένα μεγάλο κίνητρο για αναβάθμιση βαθμίδων, ΕΑΝ πουλάτε προϊόντα που πρέπει να αποσταλούν.

Ωστόσο, αν πουλάτε ψηφιακές λήψεις, για παράδειγμα, δεν είμαι σίγουρος ότι η υψηλότερη βαθμίδα είναι πραγματικά απαραίτητη – το πρώτο ή το δεύτερο θα είναι εντάξει, ανάλογα με τον αριθμό των πωλήσεων που πραγματοποιείτε.

Είναι αυτονόητο ότι η περίπτωση όλων είναι μοναδική. Αλλά γενικά, αυτές είναι οι οδηγίες για την επιλογή ενός σχεδίου.

Τώρα, ας δούμε περισσότερα από αυτά τα πρόσθετα κόστη που δεν εμφανίζονται με την πρώτη ματιά:

Μέρος 3: Πρόσθετο κόστος Shopify

Το πρώτο επιπλέον κόστος που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι αυτό των τελών συναλλαγής του Shopify. Το Shopify χρεώνει ένα ορισμένο ποσοστό πώλησης για τη χρήση του προεπιλεγμένου παρόχου πληρωμών του, Shopify Payments.

Έτσι μοιάζουν αυτές οι χρεώσεις για καθένα από τα κύρια σχέδια τιμολόγησης:

τιμή shopify τέλη shopify

Η πρώτη βαθμίδα πληρώνει την υψηλότερη τιμή για online αγορές καρτών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους επεξεργαστές πληρωμών στο κατάστημά σας. Αλλά μην ανεβείτε τις ελπίδες σας:

Οι περισσότεροι άλλοι επεξεργαστές πληρωμών πρόκειται να πάρουν δικά τους έξοδα συναλλαγής, οπότε αυξάνεται σε συνδυασμό με τις επιπλέον χρεώσεις του Shopify.

Παρόλο που οι χρεώσεις του παρόχου πληρωμών του Shopify δεν είναι τεράστιες, είναι σίγουρα μια ατυχής έλξη, ειδικά καθώς ορισμένοι από τους αντιπάλους του Shopify (όπως το BigCommerce) ΔΕΝ εξάγουν αυτές τις χρεώσεις.

Ένα άλλο πιθανό κόστος είναι αυτό των προτύπων. Το Shopify διαθέτει πολλά πρότυπα, αλλά μόνο ένα μικρό ποσό είναι δωρεάν:

θέμα τιμής shopify

Αν κοιτάξετε στην επάνω αριστερή γωνία, θα δείτε ότι μόνο 8 θέματα είναι δωρεάν, σε σύγκριση με 64 θέματα επί πληρωμή.

Και ακόμη και αυτά τα δωρεάν πρότυπα μοιάζουν κάπως.

Έτσι, ενώ λειτουργούν καλά, ρεαλιστικά πολλές επιχειρήσεις πρέπει να αγοράσουν ένα θέμα επί πληρωμή για να αποκτήσουν έναν ιστότοπο που φαίνεται πιο ισχυρός.

Ενδέχεται επίσης να έχετε επιπλέον κόστος από ενσωματώσεις ή εφαρμογές:

app store τιμή shopify

Για να είμαστε δίκαιοι, το Shopify έχει μια καλή επιλογή. Και μερικά από αυτά είναι δωρεάν.

Πολλοί πληρώνονται, αλλά αρκετά προσιτοί:

app store τιμή shopify

Ωστόσο, άλλοι είναι ένα σημαντικό επιπλέον κόστος, σε σχέση με οτιδήποτε άλλο πληρώνετε για τον ιστότοπό σας στο διαδίκτυο.

Μπορεί να κυμαίνεται από δωρεάν, έως δύο δολάρια το μήνα, έως 20 $ + το μήνα.

Για να είμαστε σαφείς, αυτό δεν είναι απαραίτητα σφάλμα του Shopify. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές ενδέχεται να είναι διαθέσιμες σε άλλες πλατφόρμες και να έχουν παρόμοιες τιμές και το Shopify έχει περισσότερες δωρεάν και προσιτές εφαρμογές από ό, τι στο παρελθόν.

Αλλά αν προσπαθείτε να προσαρμόσετε τη διαχείριση του καταστήματός σας, πιθανότατα θα χρησιμοποιείτε εφαρμογές.

Υπάρχουν άλλα κόστη, που δεν είναι απαραίτητα ειδικά για το Shopify:

Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον για να σχεδιάσετε ένα θέμα για τον ιστότοπό σας στο Shopify ή για να διαχειριστείτε το μάρκετινγκ. Ίσως θελήσετε να αναβαθμίσετε τα σχέδια τιμολόγησης για να επιτρέψετε περισσότερους λογαριασμούς ομάδας.

Επιπλέον, υπάρχει αποστολή, αλλά αυτό είναι εξαιρετικά μεταβλητό ανάλογα με το είδος αποστολής που κάνετε (αποστολή, αποστολή με μη αυτόματο τρόπο), ποιες υπηρεσίες χρησιμοποιείτε και τη φύση των προϊόντων που στέλνετε.

Εάν χρειάζεστε αποστολή αερομεταφορέα σε πραγματικό χρόνο (δηλαδή όταν οι χρεώσεις αποστολής τοποθετούνται στη σελίδα πληρωμής), βασικά πρέπει να επιλέξετε την τρίτη βαθμίδα.

Τέλος, το Shopify δεν συνοδεύεται από δωρεάν όνομα τομέα. Μπορείτε να συνδέσετε τον δικό σας τομέα εάν έχετε εγγραφεί ξεχωριστά ή αγοράσετε έναν από το Shopify.

Συνολικά, υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος που μπορεί να συνοδεύει κάθε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου – πρόσληψη επαγγελματιών σχεδιασμού και μάρκετινγκ, ναυτιλίας και ορισμένων που αφορούν ειδικά το Shopify.

Ενώ άλλες πλατφόρμες έχουν πρότυπα επί πληρωμή, εφαρμογές επί πληρωμή και παραλλαγές χρεώσεων συναλλαγών, γνωρίζουμε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα χρησιμοποιήσετε μέσω του Shopify.

Μιλώντας για άλλες πλατφόρμες…

Μέρος 4: Τιμολόγηση Shopify έναντι τιμολόγησης ανταγωνιστών

Αυτό είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του άρθρου, επειδή το Shopify έχει πολλούς ανταγωνιστές και ο καθένας μετράει κατά του Shopify με διαφορετικούς τρόπους.

Για λόγους απλότητας, εδώ εστιάζω:

Πρώτον, WooCommerce; Δεύτερον, άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου Τρίτον, κατασκευαστές ιστότοπων που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η διάκριση μεταξύ των δύο τελευταίων είναι ασαφής, αλλά βασικά βασίζεται σε γενικό σκοπό: Το ίδιο το Shopify είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, αλλά είναι ουσιαστικά ένα εργαλείο δημιουργίας καταστημάτων και το κτίριο ιστότοπων είναι μέρος αυτού.

Λοιπόν, WooCommerce:

Πρόκειται για μια δωρεάν προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να προσθέσετε ένα καλάθι αγορών στον ιστότοπό σας στο WordPress.

Το να είσαι ελεύθερος μόνο τον καθιστά πραγματικά άξιο ανταγωνιστή, αλλά εδώ είναι το πράγμα:

Περιέχει πολύ περισσότερα κινούμενα μέρη και η τιμή είναι πιο μεταβλητή. Ναι, η ίδια η προσθήκη είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να θέλετε να κάνετε αναβάθμιση για να λάβετε περισσότερες δυνατότητες.

Επιπλέον, αυτό προϋποθέτει ότι πληρώνετε ήδη έναν κεντρικό υπολογιστή για έναν ιστότοπο στον οποίο έχετε εγκαταστήσει το WordPress και πιθανότατα θα πληρώσετε για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ προσθήκες και θέματα ιστότοπου για να βελτιώσετε το κατάστημά σας.

Επομένως, είναι δύσκολο να διαβάσετε τι είναι η τυπική τιμή, ειδικά σε σύγκριση με το Shopify. Εξαρτάται πραγματικά από το πόσο θέλετε να κάνετε.

Μπορείτε να δείτε τη σύγκριση μου για το WooCommerce και το Shopify εδώ και τη σύγκριση μου με το WordPress και το Shopify εδώ.

Όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία, το Shopify έναντι παρόμοιων εξωχρηματιστηριακών λύσεων, θα έλεγα ότι το Shopify παίρνει το κέικ.

Δεν είναι εξαιρετικά μονόπλευρο, να είμαστε ξεκάθαροι. Το BigCommerce, ένας μεγάλος αντίπαλος του Shopify, προσφέρει δυνατότητες εδώ και εκεί που το Shopify δεν το κάνει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Volusion, έναν άλλο σημαντικό αντίπαλο.

Αλλά τελικά το Shopify κερδίζει επειδή οι τιμές του είναι παρόμοιες, οι δυνατότητες είναι ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ παρόμοιες, αλλά έχει ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και φανταστική ενσωμάτωση αποστολών.

Με άλλα λόγια, κάνει το πράγμα all-in-one / all-rounder καλύτερα. Ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε τη σύγκριση μου για το Shopify και το BigCommerce ή το Shopify and Volusion για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τέλος, το Shopify εναντίον των κατασκευαστών ιστότοπων που έχουν επίσης λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αυτό είναι πιο δύσκολο, γιατί βασικά εξαρτάται από το τι προτιμάτε περισσότερο.

Εάν η προτεραιότητά σας είναι να δημιουργήσετε έναν σούπερ λεπτό ιστότοπο που είναι χαρτοφυλάκιο ή για κάποιο άλλο καλλιτεχνικό σκοπό, το Squarespace μπορεί να είναι ένα καλύτερο στοίχημα (διαβάστε περισσότερα για το πώς συσσωρεύεται με το Shopify εδώ).

Αν η προτεραιότητά σας εξακολουθεί να είναι η δημιουργία ενός ιστότοπου, αλλά δεν είστε τόσο καλά στη συναρπαστική, ατομική αίσθηση δημιουργού του SquareSpace, το Wix είναι πιθανώς ένα καλό στοίχημα.

Τα σχέδια που υποστηρίζουν το ηλεκτρονικό εμπόριο του Wix έχουν περίπου το ίδιο εύρος με το Shopify, αλλά μοιάζει περισσότερο με ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων υψηλής χωρητικότητας που περιλαμβάνει λειτουργίες καλαθιού αγορών.

Θα κάνει τη δουλειά καλά, αλλά αν η # 1 προτεραιότητά σας είναι η πώληση στο διαδίκτυο, το Shopify θα εξακολουθούσε να κερδίζει. Ως συνήθως, μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ.

Συνολικά λοιπόν?

Μερικοί από τους ανταγωνιστές του Shopify μπορεί να φέρουν περισσότερα χρήματα για τα χρήματά σας, αλλά μόνο αν σας ενδιαφέρει να δώσετε προτεραιότητα σε αυτό που δίνουν προτεραιότητα.

Εάν προτιμάτε την ευελιξία και το DIY-ing, το WooCommerce είναι το καλύτερο, για παράδειγμα.

Αλλά αν προσπαθείτε απλώς να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση σε μία πλατφόρμα, μια περίοδο (ειδικά αν θέλετε να σταματήσετε), το Shopify είναι πιθανώς το καλύτερο.

Μέρος 5: Συχνές ερωτήσεις Shopify

Πώς μπορεί το Shopify να είναι χρήσιμο για την εξοικονόμηση χρημάτων κατά την αποστολή?

Ανάλογα με τη φύση της αποστολής της επιχείρησής σας, το Shopify μπορεί να εξασφαλίσει εκπτώσεις.

Εάν κάνετε αποστολή, δηλαδή όταν δεν διατηρείτε φυσικό απόθεμα των προϊόντων που προσφέρετε και αφήνετε τρίτους να αποθηκεύσουν και να αποστείλουν για εσάς, το Shopify είναι καλά εξοπλισμένο.

Το Shopify ενσωματώνεται στο Oberlo, μια δημοφιλή υπηρεσία αποστολής. Και…

shopify τιμή oberlo

Το Oberlo είναι δωρεάν όταν χρησιμοποιείται με το Shopify.

Επιπλέον, το Shopify παρέχει εκπτώσεις αποστολής στα κύρια επίπεδα:

Βασικά, το Shopify έχει εξασφαλίσει ανταγωνιστικές τιμές από μεγάλους αερομεταφορείς, οι οποίοι δεν ΕΓΓΥΑΝΟΥΝ μεγάλες εκπτώσεις αλλά ΜΠΟΡΟΥΝ να εκπτώσεις στην πλειοψηφία της τιμής.

Επιπλέον, τα τελευταία δύο επίπεδα έχουν τιμολογιακή τιμολόγηση αλληλογραφίας προτεραιότητας USPS, η οποία ουσιαστικά προεξοφλεί τις τιμές αποστολής για πακέτα που είναι μικρά, αλλά βαριά.

Έτσι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις εκκλήσεις της Shopify στην τιμολόγηση είναι ότι μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα εάν σκοπεύετε να κάνετε πολλές αποστολές.

Υπάρχει κάποια φιλοξενία email που περιλαμβάνεται στα σχέδια του Shopify?

Αν και η φιλοξενία email και τουλάχιστον μερικά εισερχόμενα email περιλαμβάνονται στις περισσότερες υπηρεσίες φιλοξενίας, δυστυχώς κανένα από τα σχέδια της Shopify δεν συνοδεύεται από αυτό.

Υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης ή αποθήκευσης σε οποιοδήποτε από τα σχέδια?

Οχι. Ενώ πολλά σχέδια φιλοξενίας ισχυρίζονται ότι προσφέρουν “απεριόριστο” εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης χωρίς να το κάνουν πλήρως, το Shopify το κάνει.

Οι περισσότεροι από τους λόγους αναβάθμισης του προγράμματός σας θα είναι εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε καλύτερες λειτουργίες, όχι να έχετε καλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης ή εύρους ζώνης.

συμπέρασμα

Έτσι, ενώ όλοι έχουν διαφορετική κατάσταση, νομίζω ότι το Shopify έχει μια καλή επιλογή για τους περισσότερους αναγνώστες.

Εάν θέλετε απλώς το κουμπί “αγορά” στην υπάρχουσα ρύθμιση, μπορείτε να το αποκτήσετε σε χαμηλή μηνιαία τιμή.

Ωστόσο, μπορεί να είναι φθηνότερο μακροπρόθεσμα να επιλέξετε απλώς έναν οικοδεσπότη ή ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που συνοδεύεται από λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου, αντί να πληρώνετε για έναν κεντρικό υπολογιστή και το Shopify Lite.

Είναι όμως πραγματικά τα τρία βασικά επίπεδα που είναι ενδιαφέροντα. Η κύρια διαφορά στην αναβάθμιση των επιπέδων είναι τα πρόσθετα χαρακτηριστικά: η απόδοση και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι οι ίδιοι.

Σας ζητάμε λοιπόν αν οι επιπλέον δυνατότητες που σας έδειξα – δωροκάρτες, τιμές ζωντανής αποστολής – απαιτούν υψηλότερες τιμές.

Επιπλέον, πιθανότατα θα πρέπει να πληρώσετε για ένα premium θέμα και να εγκαταστήσετε ορισμένες επεκτάσεις, αν και το κόστος μπορεί να κυμαίνεται σε αυτά.

Το Shopify ΜΠΟΡΕΙ να γίνει γρήγορα ακριβό και αυτή είναι η αλήθεια.

Αλλά το Shopify προσφέρει επίσης πολλά εργαλεία έξω από το κουτί, και αν γνωρίζετε τι κάνετε, μπορείτε να μειώσετε το κόστος σας συνολικά και με το Shopify.

Το πιο ρεαλιστικό πράγμα που μπορώ να σας πω είναι να δοκιμάσετε τον Shopify!

Δοκιμάστε το Shopify δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map