Shopify εναντίον BigCommerce: Βασικές διαφορές που πρέπει να γνωρίζετε (2020)

Σημείωση: Έχουμε δοκιμάσει και τις δύο πλατφόρμες. Με βάση αυτό, κάναμε μια σύγκριση που θα σας βοηθούσε να αποφασίσετε ποιο θα ήταν καλό για εσάς.


Ο κόσμος της δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου έχει μερικούς γίγαντες. Ίσως το μεγαλύτερο από αυτά είναι το Shopify: από την ίδρυσή του το 2006, έχει επεξεργαστεί περισσότερες από 72 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις – το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας.

Αυτός ο συγκλονιστικός όγκος έχει κάνει το Shopify πολύ διαφορετικό από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα ανταγωνιστικό καλάθι αγορών και μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που έχει ουσιαστική επιρροή από μόνη της.

Αυτό θα ήταν το BigCommerce. όπως το Shopify, το BigCommerce ήταν κάποτε ξεκίνημα με μια μικρή ομάδα που διογκώθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Από την ίδρυσή του το 2009, η BigCommerce επεξεργάστηκε 17 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις. Παρόλο που απέχει πολύ από την εντυπωσιακή φιγούρα του Shopify, το BigCommerce σίγουρα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για να γίνει ένας από τους κύριους αντιπάλους του Shopify.

Επιπλέον, το BigCommerce έχει γίνει η πλατφόρμα επιλογής για πολλές από τις κορυφαίες μάρκες του κόσμου, όπως η Toyota, η Motorola, η Camelbak και η Ben & Τζέρι (μεταξύ άλλων).

Λοιπόν, πώς συγκρίνονται από την άποψη της ποιότητας; Η τιμολόγηση του BigCommerce ξεπερνά τον σημαντικό ανταγωνιστή της; Διασφαλίζουν οι χιλιάδες υπάλληλοι του Shopify ότι έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών από τις εκατοντάδες του BigCommerce; Ποια υπηρεσία, σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερη?

Σε αυτήν την κριτική, θα συγκρίνω τις δύο πλατφόρμες χρησιμοποιώντας την εμπειρία μου και τα πραγματικά στοιχεία. Είναι δύσκολο, αλλά και οι δύο αυτές πλατφόρμες προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες: ας δούμε ποια είναι η καλύτερη για εσάς!

Τιμολόγηση

Το πρώτο πράγμα που πιθανότατα εξετάζετε είναι η τιμολόγηση… οπότε ας παρουσιάσουμε ένα μεγεθυντικό φακό.

Το Shopify έχει τρία βασικά επίπεδα και δύο ειδικά επίπεδα. Το πρώτο από αυτά τα ειδικά επίπεδα είναι το Shopify Lite: αυτό είναι 9 $ το μήνα και είναι βασικά για πώληση στο Facebook και στο Facebook Messenger.

shopify-lite

Το δεύτερο είναι το Shopify Plus, το οποίο αφορά μεγάλες επιχειρήσεις: θα πρέπει να επικοινωνήσετε με κάποιον για να διαπραγματευτείτε τη συμφωνία για αυτό.

Τα τρία βασικά επίπεδα είναι το Basic Shopify στα 29 $ το μήνα, το Shopify στα 79 $ το μήνα και το Advanced Shopify στα 299 $ το μήνα.

shopify τιμολόγηση

Το BigCommerce έχει επίσης τρεις κύριες βαθμίδες και μία ειδική βαθμίδα. Αυτό το ειδικό επίπεδο είναι επίσης για τις μεγάλες επιχειρήσεις: Η επιχείρηση έχει προσαρμοσμένες τιμές για όσους ενδιαφέρονται.

Οι τρεις κύριες βαθμίδες έχουν στενή τιμή για το Shopify: Το βασικό είναι 29,95 $ το μήνα, το Plus είναι 79,95 $ το μήνα, το Pro είναι 249,95 $ το μήνα και η Enterprise έχει προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Τιμές Bigcommerces-BIGCOMMERCE

Εάν πληρώνετε ετησίως, σε αντίθεση με μηνιαία, τα Plus και Pro μειώνονται κατά 10%, σε 71,95 $ και 224,95 $.

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι τα δύο πρώτα επίπεδα είναι ελαφρώς πιο ακριβά, όσοι εξετάζουν σοβαρά τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου γνωρίζουν ότι ένα δολάριο είναι αμελητέο στο σχήμα των πραγμάτων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πληρώνουν μηνιαίως ούτως ή άλλως, αλλά για ένα χρόνο ή περισσότερες υπηρεσίες — καθιστώντας το BigCommerce κάπως φθηνότερο συνολικά.

Ακόμα κι έτσι, δεν περιμένω τη διαφορά 10 $ – 20 $ για τις επιχειρήσεις που αναζητούν υπηρεσίες δεύτερης ή τρίτης βαθμίδας να έχουν μεγάλη σημασία σε σχέση με όλα τα άλλα.

Πιο ενδιαφέρουσα είναι η διαφορά μεταξύ Advanced Shopify και BigCommerce Pro: μια διαφορά περίπου 50 $ το μήνα. Εάν μια επιχείρηση εξετάζει ήδη ένα από αυτά τα επίπεδα, είναι πολύ πιθανό αυτή η διαφορά να μην είναι πολύ σημαντική.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να πούμε ότι το BigCommerce έχει καλύτερες τιμές τρίτου επιπέδου.

Συνολικά, το Shopify και το BigCommerce διαθέτουν πολύ παρόμοιες λίστες τιμών.

Το Shopify έχει μια φθηνότερη επιλογή, αλλά είναι μια πολύ μικρή επιλογή και το BigCommerce έχει μια σημαντικά φθηνότερη επιλογή τρίτου επιπέδου.

Εκτός από αυτές τις αποστάσεις, τα πρώτα δύο επίπεδα – πιθανότατα μεταξύ των πιο δημοφιλών τους – είναι σχεδόν πανομοιότυπα δίνουν ή παίρνουν ένα δολάριο.

Ενώ οι δύο εταιρείες φαίνονται συνολικά συνδεδεμένες με την τιμή, ας ρίξουμε μια ματιά στη σύγκριση των χαρακτηριστικών τους… το πράγμα που θα καθορίσει πραγματικά ποια είναι μια καλύτερη συμφωνία.

Χαρακτηριστικά

Έτσι, τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce έχουν παρόμοια τιμή, δίνουν ή πάρουν μερικές διαφορές.

Πώς συσσωρεύονται οι λειτουργίες για τις πρώτες δύο βαθμίδες με σχεδόν την ίδια τιμή και πώς συσσωρεύονται για τα πακέτα με σημαντική διαφορά τιμής?

Για να ξεκινήσετε τα μικρά, το BigCommerce Standard και το Basic Shopify προσφέρουν απεριόριστα προϊόντα, κανάλια πωλήσεων μέσω ιστότοπων κοινωνικών μέσων, επώνυμα ηλεκτρονικά καταστήματα και όλα τα βασικά εργαλεία που συνοδεύουν τη δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Στο παρελθόν, οι διαφορές αρχίζουν να συσσωρεύονται: Το Basic Shopify σας δίνει εγκαταλελειμμένους κωδικούς ανάκτησης καλαθιού και έκπτωσης.

Στο πρόγραμμα Basic Shopify

Το BigCommerce Standard σας προσφέρει εκπτώσεις, καθώς και κουπόνια και δωροκάρτες. Τα δύο τελευταία είναι διαθέσιμα μόνο για τη δεύτερη βαθμίδα του Shopify.

Πρότυπο σχέδιο BigCommerce

Επιπλέον, το πρότυπο BigCommerce έχει απεριόριστους λογαριασμούς προσωπικού, ενώ το Shopify δεν προσφέρει απεριόριστους λογαριασμούς για οποιαδήποτε από τις τρεις βαθμίδες του: το μέγιστο είναι 15 με το Advanced Shopify.

Το BigCommerce Standard επιτρέπει επίσης αξιολογήσεις προϊόντων και κριτικές, εκπτώσεις ετικέτας αποστολής, προσφορές αποστολής σε πραγματικό χρόνο, καλύτερα εργαλεία αναφοράς και ολοκλήρωση αγοράς μίας σελίδας. Το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά το Shopify σε επίπεδο εισόδου σε επίπεδο εισόδου BigCommerce είναι η εγκατεστημένη ανάκτηση καλαθιού – σημαντική, αλλά όχι όλα.

Παρεμπιπτόντως: Το Shopify δεν διαθέτει πληρωμή μίας σελίδας για κανένα από τα επίπεδα του. Όλα τα ταμεία στο Shopify έχουν μια διαδικασία τριών βημάτων, η οποία είναι εκπληκτικά ξεπερασμένη για το μεγάλο όνομα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Εν τω μεταξύ, οι επιλογές τρίτης βαθμίδας συσσωρεύονται περίπου εξίσου. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που η λίστα του BigCommerce δεν κάνει το Shopify – ωστόσο, από την εμπειρία μπορώ να σας πω ότι αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τον τρόπο ταξινόμησης των αντικειμένων από μια σημαντική διαφορά στον αριθμό των εργαλείων.

Αυτό μας αφήνει τα ακόλουθα: οι δύο πρώτες βαθμίδες έχουν ομοιόμορφη τιμή, αλλά το BigCommerce προσφέρει μια μεγαλύτερη λίστα χαρακτηριστικών.

Οι τρίτες βαθμίδες τόσο για το Shopify όσο και για το BigCommerce έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση, αλλά η τιμή του BigCommerce έρχεται σε περίπου 50 $ φθηνότερα.

Έτσι, ενώ το Shopify εξακολουθεί να είναι πολύ καλά χαρακτηρισμένο – πιθανότατα θα έχει όλα όσα χρειάζεστε – θα έλεγα ότι το BigCommerce μπορεί να προσφέρει λίγο μεγαλύτερη αξία.

Αλλά ενώ και τα δύο προϊόντα έχουν πολλά να δουλέψουν, πόσο εύκολο είναι να τα χρησιμοποιήσετε?

Ευκολία στη χρήση

Η Shopify και η BigCommerce έχουν επεξεργαστεί δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσα σε λίγα χρόνια: κάνοντας έτσι, και οι δύο έχουν αποδείξει την αξία των πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Οι επιχειρήσεις χρειάζονται λύσεις που δεν είναι μόνο οικονομικά αποδοτικές αλλά και αποδοτικές στο χρόνο: με άλλα λόγια, πρέπει να έχουν ένα ορισμένο επίπεδο χρηστικότητας εκτός από την καλή προβολή.

Πώς λοιπόν αυτοί οι δύο τιτάνες συσσωρεύονται?

Εδώ είναι η εύκολη απάντηση: είναι περίπου ισοδύναμες, αλλά το Shopify είναι λίγο πιο φιλικό προς το χρήστη.

Αυτό δεν πρέπει να είναι αμφιλεγόμενο – μετά από όλα, ο λόγος για τον οποίο το BigCommerce είναι ο υποψήφιος στο Shopify όσον αφορά τη δημοτικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι επειδή είναι εύκολο στη χρήση και εν πλω.

Ωστόσο, πιστεύω ότι το Shopify μπορεί να έχει τελειοποιήσει την ευκολία χρήσης περισσότερο από τον μικρό αδερφό του.

Το Shopify έχει μια απλούστερη διάταξη που είναι πιο εύκολη στα μάτια και ίσως πιο γρήγορα.

ταμπλό shopify

Η μόνη πραγματική διαφορά εκτός από την αισθητική είναι ότι οι περισσότερες επιλογές μενού του Shopify βρίσκονται στην αριστερή πλευρά, αλλά τα περισσότερα από τα BigCommerce είναι μια γραμμή εργαλείων στην κορυφή της σελίδας – προσωπικά βρίσκω το πρώτο λίγο πιο γρήγορο και πιο εύκολο να εργαστεί, αλλά αυτό είναι ακριβώς μου.

ταμπλό μεγάλων επιχειρήσεων

Το Shopify έχει επίσης πολύ περισσότερο επεξηγηματικό υλικό στην πραγματική διαδικασία δημιουργίας καταστημάτων. Ελπίζουμε ότι δεν θα το χρειαστείτε, αλλά είναι χρήσιμο.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το BigCommerce προκαλεί σύγχυση. Τελικά, εάν είστε πραγματικά μπερδεμένοι από το BigCommerce, θα σας συγχέονταν και από το Shopify – το πρόβλημα θα ήταν να συγκαταλέγονται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να ρυθμίσετε γενικά κάρρα αγορών.

Ωστόσο, ενώ και οι δύο είναι εύχρηστοι, η πλοήγηση ήταν πιο γρήγορη για μένα στο Shopify. Δεν είναι τεράστια διαφορά, αλλά αυτό που ακόμα παρατήρησα.

Υποστήριξη πελατών

Για κομμάτια λογισμικού τόσο ολοκληρωμένα όσο το BigCommerce και το Shopify, η ευκολία χρήσης φυσικά επηρεάζεται από την ποιότητα της υποστήριξης πελατών.

Θα σας δώσω αμέσως τα καλά νέα: τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce διαθέτουν ισχυρές υπηρεσίες υποστήριξης πελατών.

Στην πραγματικότητα, αυτές είναι από τις καλύτερες εταιρείες SaaS για υποστήριξη πελατών. Όπως και οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας και καλαθιού αγορών, αυτά τα δύο έχουν επιλογές για άμεση επικοινωνία με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών — τις οποίες θα λάβουμε αμέσως.

Έχουν επίσης επιτόπιο ενημερωτικό περιεχόμενο, και εδώ είναι που υπερέχουν.

Ας ξεκινήσουμε με το BigCommerce: Το BigCommerce διαθέτει μια σειρά από δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια, ένα blog, ένα φόρουμ κοινότητας και μια βάση γνώσεων.

Προσφέρουν επίσης πολλά έγγραφα σχετικά με το Stencil, τον θεματικό κινητήρα του BigCommerce και την τεκμηρίωση API. Αυτά είναι μερικά πράγματα που οι προγραμματιστές στην ομάδα σας μπορεί να σας φανούν χρήσιμα.

τεκμηρίωση μεγάλου μεγέθους

Τα πρώτα τέσσερα στοιχεία που αναφέρονται είναι κάπως απαραίτητα – μια βάση γνώσεων και τα διαδικτυακά σεμινάρια είναι σχεδόν καθολικά και τα ιστολόγια και τα φόρουμ είναι πολύ κοινά. Ωστόσο, το BigCommerce εκτελεί όλα αυτά πολύ καλά.

Αν και το BigCommerce δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το Shopify, έχω βρει την κοινότητα να είναι πολύ εντυπωσιακή. Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα και δημοσιεύουν δημιουργικές ιδέες. Το φόρουμ είναι σίγουρα αρκετά ζωντανό αν έχετε ενδιαφέρον.

Το Shopify κάνει τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, γι ‘αυτό κρατήστε τις ζώνες ασφαλείας σας.

Προσφορές Shopify: μια βάση γνώσεων, που ονομάζεται σελίδα βοήθειας. «Οδηγοί», που είναι βασικά μια συλλογή υβριδίων infographic-ebook. «Ακαδημία», η οποία είναι βασικά ένα σύνολο μαθημάτων για διαφορετικά θέματα στα οποία μπορεί κανείς να εγγραφεί. podcasts, εκ των οποίων υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. μια επαγγελματική εγκυκλοπαίδεια · πανεπιστήμιο ηλεκτρονικού εμπορίου, το οποίο αλληλεπικαλύπτεται πολύ με τους οδηγούς. μια σελίδα που περιλαμβάνει δωρεάν εργαλεία. ένα κοινοτικό φόρουμ, το οποίο είναι ένα υποσύνολο του πανεπιστημίου ηλεκτρονικού εμπορίου · Shopify “Burst”, το οποίο είναι μια συλλογή από δωρεάν στοκ φωτογραφίες? και τέλος, το Shopify “Polaris”, το οποίο είναι ένας λιγότερο γνωστός ιστότοπος που πηγαίνει σε ακραίες λεπτομέρειες σχετικά με τα πρότυπα σχεδίασης του Shopify για εκείνους που κατασκευάζουν καταστήματα Shopify για τους πελάτες τους.

βάση γνώσης shopify

Πω πω, αυτό είναι πολλά πράγματα. Ας αποσυμπιέσουμε λίγο: κάποια πράγματα είναι πιο χνουδωτά από την ουσία.

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που παρέχουν δωρεάν φωτογραφίες μετοχών και μια επαγγελματική εγκυκλοπαίδεια είναι πιθανώς μη απαραίτητη για εκείνους που ξεκινούν επιχειρήσεις (και ακόμη κι αν είναι, η Google θα πρέπει να δουλέψει επίσης).

Ειλικρινά, εύχομαι το Shopify να ενοποιήσει αυτά τα πράγματα καλύτερα. Είναι λίγο συντριπτικό – ποιος είναι ο καλύτερος πόρος για να αντιμετωπίσετε πρώτα; Ωστόσο, το Shopify Polaris, το Burst, η ακαδημία, οι οδηγοί και η σελίδα των δωρεάν εργαλείων είναι πολύ χρήσιμα.

Συνολικά, θα περιέγραφα το επιτόπιο ενημερωτικό υλικό του Shopify ως χαοτικό, αλλά χρήσιμο και περιεκτικό.

Το BigCommerce έχει λιγότερο υλικό, αλλά δεν πιστεύω ότι οι πελάτες υποφέρουν εξαιτίας αυτού – έχουν αρκετό από το σωστό υλικό, το μορφοποιούν πιο απλά και διατηρούν τα πράγματα ουσιαστικά.

Εκτός από το επιτόπιο ενημερωτικό περιεχόμενο, πώς είναι οι εκπρόσωποι?

shopify συνομιλία 1

shopify συνομιλία 2

Η απάντηση χρειάστηκε περίπου ενάμιση λεπτό και απάντησε απευθείας στην ερώτηση χωρίς να χάσουμε χώρο ή χρόνο. Είναι μια πολύ ιδανική εμπειρία ζωντανής συνομιλίας.

Βρήκα το BigCommerce να είναι σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Αν και δεν ήταν όλες οι εμπειρίες μου με τη ζωντανή συζήτηση, ποτέ δεν με απογοήτευσαν.

Το πακέτο εδώ είναι ότι τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce έχουν υπέροχους εκπροσώπους ζωντανής συνομιλίας και εξυπηρέτησης πελατών.

Και οι δύο έχουν έναν τόνο επιτόπιου υλικού που είναι πολύ χρήσιμο. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα αισθανθεί ότι οι ανάγκες του δεν ικανοποιούνται από τέτοιο υλικό, αλλά παρ ‘όλα αυτά μπορούμε να πούμε ότι το Shopify έχει περισσότερα.

Ενώ οι πόροι του Shopify είναι πολύ πιο γεμάτοι και έχουν πολύ περισσότερο χνούδι, έχουν επίσης μερικά επιπλέον πράγματα που το BigCommerce δεν.

Αυτό, και το γεγονός ότι η κοινότητα του Shopify είναι γενικά μεγαλύτερη, σημαίνει ότι η υποστήριξη πελατών είναι γενικά μια νίκη για το Shopify – αν και δεν αποτελεί μεγάλη ήττα για το BigCommerce.

Σύγκριση ασφάλειας και αξιοπιστίας

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι δύο πράγματα που πρέπει πάντα να θυμάστε όταν εξετάζετε μια πλατφόρμα φιλοξενίας. Όταν ψάχνετε για φιλοξενία επιχειρήσεων, κάρρα αγορών και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, αυτά τα δύο πράγματα γίνονται ακόμη πιο σημαντικά.

Εάν ο προσωπικός σας ιστότοπος καταργηθεί ή παραβιαστεί, αυτό είναι κρίμα. Εάν το κατάστημά σας πέσει, χάνετε χρήματα και ίσως μελλοντικά έσοδα από απογοητευμένους πελάτες. Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce κατάφεραν να κυκλοφορήσουν πολλά χρήματα – έτσι αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλή?

Σε κάποιο βαθμό, ναι. Ωστόσο, αυτό πρέπει να ληφθεί με έναν κόκκο αλατιού. Και ποια εταιρεία κάνει καλύτερα; Ας δούμε.

Το Shopify είναι λιγότερο διαφανές σχετικά με την ασφάλειά του, κάτι που συνήθως είναι κακό σημάδι. Ο ιστότοπός τους μιλάει για συμμόρφωση με το PCI DSS (αυτό σημαίνει ότι πληρούν ένα πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών όπως ορίζεται από ένα συμβούλιο εταιρειών καρτών πληρωμής), αλλά αυτό ισχύει.

Το Shopify είναι πιστοποιημένο PCI DSS επιπέδου 1 – η καλύτερη δυνατή πιστοποίηση.

shopify ασφάλεια

Αυτό τους κάνει να ακούγονται πολύ καλοί, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά τυπικό – δεν χρειάζεται να πούμε ότι ένα σημαντικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου πληροί τα πρότυπα PCI.

Το Shopify προσφέρει επίσης πιστοποιητικά SSL και ορισμένα πρόσθετα εργαλεία ασφαλείας – αλλά ειλικρινά, αυτό είναι τόσο θεμελιώδες που δεν θέλω πραγματικά να το μετρήσω ως προς την ασφάλεια.

Το BigCommerce είναι πιο μπροστά για τα μέτρα ασφαλείας του. Συμμορφώνονται επίσης με το επίπεδο 1 PCI, δηλώνουν 99,99% χρόνο λειτουργίας και 100% χρόνο λειτουργίας κατά τη διάρκεια του κυβερνοχώρου (περίοδος Black Friday έως Cyber ​​Monday), προστασία DDoS, HTTPS σε ιστότοπο και διάφορα άλλα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Το BigCommerce έχει 99,99% χρόνο λειτουργίας

Εξωτερικά, αυτό κάνει το BigCommerce καλύτερο ήχο. Στην πραγματικότητα, το Shopify και το BigCommerce είναι σχεδόν τα ίδια. Το Shopify έχει τις περισσότερες από τις ίδιες άμυνες, αλλά δεν τα περιγράφει τόσο πολύ.

Επιπλέον, το Shopify και το BigCommerce έχουν εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – το BigCommerce επιλέγει να τονίσει περισσότερο. Από την εμπειρία μου δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στα μέτρα που λαμβάνουν οι εταιρείες.

Υπάρχει μια διαφορά στα επιπλέον βήματα που μπορείτε να κάνετε για την προστασία του λογαριασμού και του ιστότοπού σας. Τόσο το BigCommerce όσο και το Shopify διαθέτουν καταστήματα εφαρμογών, τα οποία περιλαμβάνουν καλές εφαρμογές ασφαλείας. Το Shopify, ωστόσο, διαθέτει ένα πολύ πιο ισχυρό κατάστημα εφαρμογών και ένα μεγαλύτερο λογισμικό δημιουργίας κοινότητας για την πλατφόρμα Shopify.

Επομένως, θα έλεγα ότι το BigCommerce και το Shopify έχουν την ίδια ποιότητα ασφάλειας και τα δύο αποδίδουν πολύ καλά – αλλά το BigCommerce είναι πιο ανοιχτό σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνει και το Shopify διαθέτει μια μεγαλύτερη ποικιλία εργαλείων ασφαλείας για να επιλέξουν οι χρήστες του.

συμπέρασμα

Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce τιμολογούνται από κοινού, αλλά το BigCommerce είναι ελαφρώς φθηνότερο εάν πληρώνεται ετησίως για τον λογαριασμό του δεύτερης βαθμίδας και γενικά φθηνότερο για τον λογαριασμό τρίτου επιπέδου.

Αν και αυτές οι διαφορές τιμών δεν είναι τεράστιες, το BigCommerce προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τις δύο πρώτες βαθμίδες, στο σημείο που θεωρώ γενικά καλύτερη συμφωνία σε αυτό το βασικό επίπεδο.

Το Shopify έχει πολλές δυνατότητες και οι μικρότερες επιχειρήσεις θα πρέπει να τα πάνε καλά στην πρώτη βαθμίδα του – σε κάποιο βαθμό, το Shopify δεν απαριθμεί τα πάντα τόσο λεπτομερώς όσο το BigCommerce.

Ωστόσο, το BigCommerce εξακολουθεί να είναι πιο ολοκληρωμένο σε παρόμοια σημεία τιμών, οπότε θα έλεγα ότι είναι περίπου η καλύτερη συμφωνία.

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, τα δύο είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, αλλά το Shopify είναι λίγο πιο εύκολο στα μάτια και έχει πιο αποτελεσματική πλοήγηση, τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου.

Συνδυάζεται με ευκολία χρήσης, όπως συνήθως, είναι η υποστήριξη πελατών: και οι δύο πλατφόρμες έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Και τα δύο είναι ιδανικά για επικοινωνία με εκπροσώπους και το επιτόπιο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο είναι καλό και για τα δύο.

Η διαφορά είναι ότι το Shopify έχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο, αλλά είναι πολύ πιο χαοτικό και γεμάτο χνούδι από το περιεχόμενο του BigCommerce – το οποίο είναι απλούστερο και πιο συγκεντρωμένο. Παρ ‘όλα αυτά, θα έλεγα ότι το Shopify συνολικά έχει καλύτερη υποστήριξη και πόρους πελατών.

Τόσο το Shopify όσο και το BigCommerce συνδέονται ξανά για ασφάλεια και αξιοπιστία. Και τα δύο διαθέτουν καταστήματα εφαρμογών που περιλαμβάνουν εργαλεία ασφαλείας, αλλά τα καταστήματα εφαρμογών του Shopify είναι λίγο πιο ισχυρά.

Συνολικά, θα έλεγα ότι το BigCommerce είναι καλύτερη συμφωνία από το Shopify – μια νίκη για το αουτσάιντερ!

Για τις μικρότερες επιχειρήσεις και για εκείνους που δεν γνωρίζουν την τεχνολογία, νομίζω ότι το Shopify έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη πελατών και δημοτικότητα που μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, ωστόσο.

Και οι δύο φέρνουν πολλά στο τραπέζι – αν δεν το κάνουν, δεν θα επεξεργαστούν δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map