SiteGround Review: Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μετά από 30 μήνες παρακολούθησης!

Αυτό το άρθρο αναθεωρήθηκε και ενημερώθηκε στις 3 Απριλίου 2020.


Αχ, SiteGround. Αν ψάχνατε πρόσφατα για φιλοξενία ιστού, δεν υπάρχει τρόπος να μην έχετε βρει αυτό το όνομα.

Εύκολα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο της φιλοξενίας ιστοσελίδων, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να γνωρίζουμε από πού να ξεκινήσω.

Έμεινε ως επί το πλείστον από τις ειδήσεις, μείον τη φωνητική της αντίθεση στους λογαριασμούς SOPA και PIPA των Ηνωμένων Πολιτειών πριν από λίγα χρόνια (αν δεν είστε εξοικειωμένοι, ήταν καλή εταιρεία εδώ, ενώνοντας πολλές μεγάλες διαδικτυακές εταιρείες σε ένδειξη διαμαρτυρίας).

Αν όμως δεν έχει ενημερωθεί, σίγουρα δεν έχει μείνει έξω από άρθρα και κριτικές. Είναι πάρα πολύ αξιοσημείωτο να μην το ακούσετε αν είστε περίεργοι για αυτά τα πράγματα.

Στην πραγματικότητα, το SiteGround είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη λίστα μου με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, υποστηρίζοντας πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους.

Αλλά είναι μεγαλύτερο πάντα καλύτερο; Πόσες διαδικτυακές κριτικές SiteGround μπορείτε να εμπιστευτείτε; Αυτό που κάνει το SiteGround να ξεχωρίζει από μερικά άλλα κορυφαία ονόματα?

Φυσικά, δεν μπορώ να απαντήσω πλήρως σε αυτές τις ερωτήσεις, αλλά ελπίζω να ρίξω τουλάχιστον φως στο SiteGround.

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις σκέψεις μου σχετικά με αυτόν τον γίγαντα φιλοξενίας.

Μειονεκτήματα Siteground

Εάν έχετε συνηθίσει τώρα, θα ξέρετε ότι τείνω να ξεκινήσω πρώτα με τις κακές ειδήσεις. Μην ανησυχείτε όμως! Αυτό το μέρος είναι πολύ σύντομο.

Νομίζω ότι το κύριο μειονέκτημα του SiteGround είναι ότι μπορεί να είναι λίγο ακριβό. Δεν είναι κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστού που είναι αρκετά ακριβά, αλλά τουλάχιστον αυτά είναι τα είδη που περιμένετε να επενδύσετε.

Η κοινή φιλοξενία είναι ένα άλλο πράγμα που οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να επενδύσουν, αλλά μπορείτε επίσης να περιμένετε ότι οι τιμές θα είναι πιο προσιτές. Είναι αλήθεια ότι τα κοινόχρηστα πακέτα του SiteGround είναι πράγματι φθηνά σε σύγκριση με τα άλλα πακέτα φιλοξενίας, αλλά σε σχέση με τα κοινόχρηστα προγράμματα άλλων εταιρειών, το SiteGround είναι λίγο ακριβό.

Εκτός από αυτό, το όριο επιτρεπόμενου χώρου αποθήκευσης των κοινόχρηστων σχεδίων 30 GB είναι ένα αρκετά ενοχλητικό μειονέκτημα. Στο σχήμα των πραγμάτων, είναι ένα μικρό μειονέκτημα?

site site
Λοιπον ναι. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη το ποσό που προσφέρεται, είναι πραγματικά τόσο δύσκολο για το SiteGround να παρέχει απλώς απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τουλάχιστον τους λογαριασμούς τιμολόγησης με την υψηλότερη βαθμίδα; Ή τουλάχιστον περισσότερο χώρο αποθήκευσης ή αποθήκευση SSD εάν πρέπει να είναι περιορισμένος?

Εκτός από αυτό όμως, δεν έχω έντονα σχόλια. Η ευκολία χρήσης είναι κάτι που νομίζω ότι είναι αρκετά ουδέτερο και δεν είναι αρκετά απατηλό, αλλά θα το βάλω εδώ ούτως ή άλλως – είναι εύκολο στη χρήση, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φιλικό προς το χρήστη για πελάτες που είναι νέοι στον κόσμο της φιλοξενίας.

Όχι τόσο κακό, σωστά; Ας φτάσουμε στο διασκεδαστικό μέρος.

Πλεονεκτήματα του Siteground

Για το διασκεδαστικό μέρος, έχω λίγο περισσότερο να μιλήσω.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, είναι ωραίο να βλέπουμε κάτι αρκετά απλό και συνεπές με τα ίδια τρία επίπεδα στα διάφορα προϊόντα φιλοξενίας.

Επιπλέον, το κανονικό κοινόχρηστο web hosting, αν μπορείτε να δεσμεύσετε για ένα χρόνο, τουλάχιστον δεν είναι πολύ μακριά από τον κανόνα της αγοράς. Τίποτα οι προσφορές SiteGround δεν είναι πολύ μακριά από το κανονικό και οι λειτουργίες συνήθως κάνουν τις τιμές να αξίζουν τον κόπο.

Οι δυνατότητες είναι ένα πλεονέκτημα για το SiteGround, το οποίο προσφέρει μια ισχυρή σειρά εργαλείων προς χρήση, πολλά από τα οποία είναι διαθέσιμα από τον λογαριασμό “StartUp” με τη χαμηλότερη βαθμίδα.

κοινόχρηστη αγορά φιλοξενίας

Η υποστήριξη πελατών είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα για το SiteGround, καθώς όχι μόνο οι αντιπρόσωποι ανταποκρίνονται και είναι ενημερωτικοί, η ηλεκτρονική τεκμηρίωση στη βάση γνώσεων, τα σεμινάρια κ.λπ., είναι πολύ εκτεταμένη και χρήσιμη.

Αν και συνήθως το SiteGround δεν είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή, είναι εξαιρετικά εύκολο να χρησιμοποιήσετε το WordPress.

Τέλος, η ασφάλεια είναι επίσης κάτι που το SiteGround κάνει καλά, καθώς φαίνεται να κάνει ένα επιπλέον βήμα στην ασφάλεια των δεδομένων των χρηστών του. Επιπλέον, το SiteGround προσφέρει πολλούς ενισχυτές απόδοσης.

Συνολικά, πολλά δυνατά σημεία για να μιλήσουμε. Δεν χρειάζεται να πάρετε τη λέξη μου για αυτό – ας πάμε λίγο πιο σε βάθος για το γιατί.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Η ασφάλεια είναι τα πάντα και κάτι που σχεδόν όλοι μας με μια διαδικτυακή παρουσία πρέπει να ανησυχούμε εάν δεν το έχουμε ήδη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα που αναζητούν υπηρεσίες φιλοξενίας.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι το Siteground είναι πολύ δυνατό όσον αφορά την ασφάλεια.

Το Siteground έχει 99,99% χρόνο λειτουργίας, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας. Υποθέτω ότι αυτό είναι επίσης βιομηχανικό πρότυπο, αλλά hei, είναι ακόμα πολύ ωραίο.

αναθεώρηση siteground

Ώρα
99,88%
Χρόνος απόκρισης
585 χιλ

Παρακολουθώ το SiteGround Uptime τους τελευταίους 27 μήνες. Εδώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το ιστορικό:

 • Μαρ 2020: 99,92%
 • Φεβ 2020: 99,99%
 • Ιαν 2020: 99,73%
 • Δεκ 2019: 99,73%
 • Νοε 2019: 100%
 • Οκτ 2019: 99,97%
 • Σεπ 2019: 100%
 • Αυγ 2019: 100%
 • Ιουλ 2019: 99,98%
 • Ιουν 2019: 100%
 • Μάιος 2019: 99,99%
 • Απρ 2019: 99,99%
 • Μαρ 2019: 100%
 • Φεβ 2019: 100%
 • Ιαν 2019: 99,96%
 • Δεκ 2018: 99,99%
 • Νοε 2018: 100%
 • Οκτ 2018: 100%
 • Σεπ 2018: 99,99%
 • Αυγ 2018: 100%
 • Ιουλ 2018: 100%
 • Ιουν 2018: 100%
 • Μάιος 2018: 100%
 • Απρ 2018: 100%
 • Μαρ 2018: 100%
 • Φεβ 2018: 100%
 • Ιαν 2018: 99,99%
 • Δεκ 2017: 100%
 • Νοε 2017: 100%
 • Οκτ 2017: 100%

Μπορείτε να ελέγξετε τη λεπτομερή βαθμολογία uptime εδώ.

Το Siteground παίρνει ένα πλεονέκτημα επειδή καινοτόμασαν την ασφαλή απομόνωση λογαριασμού για φιλοξενία ιστοσελίδων, οπότε μου φαίνεται λογικό ότι 10 χρόνια αργότερα, θα έπρεπε να έχουν κάποια από τις πιο ισχυρές απομόνωση μεταξύ των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Το Siteground χρησιμοποιεί κοντέινερ Linux και κάνει μια ιδιαίτερη σημείωση για το γεγονός ότι οι ενημερώσεις κώδικα που έκαναν σε Linux Kernels ενσωματώθηκαν στον επίσημο κώδικα Linux Kernel – επομένως είναι ασφαλές να πούμε ότι η τεχνολογία είναι αρκετά ενημερωμένη.

Η παρακολούθηση του διακομιστή τους φέρεται να είναι ταχύτερη και πιο ρουτίνα από τις τυπικές οθόνες διακομιστών, και παρόλο που έχουν επικριθεί για τις δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που πολλοί χρήστες βρήκαν ελλιπείς, το 2015 εφάρμοσαν το δικό τους εφεδρικό σύστημα που φαίνεται να αποτελεί μεγάλη βελτίωση. Έχουν επίσης ένα anti-bot AI για βίαιες επιθέσεις.

Για να μην αναφέρουμε, το SiteGround φροντίζει φυσικά τους διακομιστές του.

Εκτός από τα πρωτόκολλα ασφαλείας, το SiteGround έχει θέσει σε εφαρμογή, προσφέρει επίσης πολλές εφαρμογές απόδοσης και ενίσχυσης της ασφάλειας για τους πελάτες του. Θα καλύψω μερικά από αυτά αργότερα στο άρθρο, αλλά οι ενισχυτές απόδοσης είναι πραγματικά υπέροχοι.

Το Standard και το WildCard SSL παρέχονται επίσης δωρεάν, τα κανονικά αντίγραφα ασφαλείας είναι δωρεάν και η πρόσθετη προστασία περιλαμβάνεται μερικές φορές από προεπιλογή σε ορισμένα σχέδια.

Πλήρης αποποίηση ευθυνών, δεν είμαι ειδικός ασφαλείας. Παρ ‘όλα αυτά, μου φαίνεται ότι η Siteground έχει μια ομάδα που εργάζεται πραγματικά με τις άμυνες της, ισχυρές που η εταιρεία ονομάζει γρήγορα στον ιστότοπό της και αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο άνετα με το Siteground.

Υποστήριξη πελατών

Νομίζω ότι το SiteGround ταιριάζει πραγματικά με την υποστήριξη πελατών. Ξεχάστε τη βιομηχανία φιλοξενίας – η υποστήριξη πελατών του SiteGround είναι γενικά ξεχωριστή.

Γιατί το λέω αυτό; Εκτός από τις συνήθεις επιλογές εξυπηρέτησης πελατών, όπως τηλεφωνική υποστήριξη, το SiteGround παρέχει εκτεταμένους πόρους και τεκμηρίωση, εκτεταμένα ακόμη και για μια εταιρεία φιλοξενίας.

Υπάρχει ένας οδηγός ρύθμισης για τη ρύθμιση λογαριασμού που θα συναντήσετε, αλλά υπάρχει επίσης μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, βήματα βήμα προς βήμα και μια “βάση γνώσεων” – βασικά εκατοντάδες συχνές ερωτήσεις και άρθρα βοήθειας.

Εν τω μεταξύ, δεν επηρεάζει τα άτομα που απασχολεί: η ζωντανή συνομιλία και η 24ωρη τηλεφωνική υπηρεσία είναι διαθέσιμες για άμεσες απαντήσεις και η αποστολή εισιτηρίων συνήθως θα σας δώσει απάντηση σε λίγα λεπτά.

Όταν έρχεστε σε επαφή με έναν εκπρόσωπο, θα δείτε τις πληροφορίες του — όνομα, εμπειρία, ειδικά πλεονεκτήματα κ.λπ..

Αν και τα ανεκδοτικά αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να σας φτάσουν μέχρι τώρα, προσωπικά βρήκα τη ζωντανή συνομιλία πολύ ανταποκριτική.

επαφή με το site1

Όταν ζητάτε μια ζωντανή συνομιλία, πρέπει να εισαγάγετε ένα email και ένα όνομα χρήστη (αν δεν είστε τρέχων πελάτης) και την ερώτησή σας, αν και ενοχλήθηκα από το γεγονός ότι υπάρχει όριο χαρακτήρων για την ερώτησή σας. Λίγο αργότερα, θα ανοίξει μια σελίδα συνομιλίας και θα πρέπει να έχετε μια απάντηση.

επαφή με το site2

επαφή με το site3

Αφού ολοκληρώσετε τη συζήτησή σας, θα έχετε την επιλογή να λάβετε ένα αντίγραφο της συνομιλίας που θα σταλεί στο email σας, το οποίο νόμιζα ότι ήταν αρκετά μοναδικό και εξαιρετικά χρήσιμο σε περίπτωση που ξεχάσετε τι συζητήθηκε.

Η υποστήριξη πελατών δεν είναι ακριβώς ίση μεταξύ των λογαριασμών. Οι λογαριασμοί υψηλότερου επιπέδου – όπως για πιο ακριβή κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία cloud ή αποκλειστική φιλοξενία – λαμβάνουν υποστήριξη πελατών προτεραιότητας. Στην πραγματικότητα, όλα εκτός από το επίπεδο εισόδου λαμβάνουν υποστήριξη VIP. Ευτυχώς, ακόμη και η τυπική υποστήριξη είναι σχετικά γρήγορη και χρήσιμη.

Συνολικά, το Siteground έχει πολύ ισχυρή υποστήριξη πελατών και το κατατάσσω ως ένα από τα κερδοφόρα χαρακτηριστικά του Siteground. Η εκτεταμένη διαδικτυακή τεκμηρίωση, καθώς και οι ανταποκρινόμενοι και εξυπηρετικοί αντιπρόσωποι προσφέρουν πραγματικά στη Siteground λειτουργική υποστήριξη πελατών.

Σχέδια και δυνατότητες Siteground

Σημείωση: Εάν έχετε διαβάσει την κριτική μου στο Siteground εναντίον του Bluehost, ίσως να είναι λίγο οικείο. Παρ ‘όλα αυτά, ας δούμε τη δομή των τιμών.

Το Siteground προσφέρει πολλές επιλογές φιλοξενίας, από υπηρεσίες όπως φιλοξενία email, φιλοξενία εφαρμογών (WordPress, Joomla κ.λπ.), έως κανονική φιλοξενία ιστοσελίδων.

Η κύρια διακύμανση των τιμών είναι στις κύριες υπηρεσίες web hosting:

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Χαρακτηριστικά
Ξεκίνα
GrowBig
GoGeek
Χώρος στο δισκο10 GB20 GB30 GB
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
ΠίνακαςcPanelcPanelcPanel
Αριθμός ιστότοπων1ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Τιμή3,95 $ / μήνα.5,95 $ / μήνα.11,95 $ / μήνα.

Κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, επιλογές φιλοξενίας υπηρεσιών (φιλοξενία email, φιλοξενία PHP κ.λπ.) και φιλοξενία εφαρμογών (WordPress, Joomla, Magento κ.λπ.).

Το πρώτο είναι το StartUp στα 3,95 $ το μήνα, το GrowBig είναι το δεύτερο στα 5,95 $ το μήνα και το GoGeek έρχεται τελευταία στα 11,95 $ το μήνα. Λάβετε υπόψη ότι αυτές είναι οι αρχικές τιμές, αλλά οι τιμές ανανέωσης είναι υψηλότερες. Για παράδειγμα, το StartUp ανανεώνεται στα 11,95 $ το μήνα.

Το πρώτο είναι το StartUp στα 3,95 $ το μήνα, το GrowBig είναι δεύτερο στα 4,55 $ το μήνα και το GoGeek έρχεται τελευταία στα 8,95 $ το μήνα.

 • Το StartUp προσφέρει: 1 ιστότοπος, 10 GB χώρου στο Web, είναι κατάλληλος για περίπου 10.000 μηνιαίες επισκέψεις και περιέχει τις “βασικές” (που σημαίνει βασικές) δυνατότητες.
 • Προσφορές GrowBig: πολλαπλοί ιστότοποι, 20 GB χώρου, θα πρέπει να είναι καλοί για περίπου 25.000 μηνιαίες επισκέψεις και σας απονέμουν εξαιρετικές δυνατότητες εκτός από βασικά χαρακτηριστικά.
 • GoGeek: επιτρέπει επίσης πολλαπλούς ιστότοπους, αλλά δίνει 30 GB χώρου, επιτρέπει περίπου 100.000 μηνιαίους επισκέπτες και δίνει το “Geekly Advanced Features” εκτός από premium και βασικά χαρακτηριστικά.

Τα πράγματα ακούγονται ακριβά στην αρχή. Η ανανέωση στα 11,95 $ είναι λίγο για μια επιλογή πρώτης βαθμίδας, αλλά όταν λάβετε υπόψη τις “βασικές” δυνατότητες, δεν είναι τόσο κακό.

Κοινή φιλοξενία SiteGround

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, το Cloudflare CDN και τα SSL και HTTPS περιλαμβάνονται δωρεάν από το σημείο εισόδου και μετά. Αυτό θέτει αμέσως το πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού σε επίπεδο entry-level του SiteGround πάνω από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Επιπλέον, όταν λαμβάνετε υπόψη τον αριθμό των επισκεπτών που είναι διαθέσιμοι για να διαχειρίζονται οι ιστότοποι ανά μήνα (λάβετε υπόψη ότι είναι μια εκτίμηση) και τις δυνατότητες Premium ή Geeky (που προσθέτουν κυρίως βελτιώσεις απόδοσης, τεχνική υποστήριξη προτεραιότητας, δωρεάν επαναφορές αντιγράφων ασφαλείας, συμμόρφωση με PCI, και μερικές πιο προηγμένες δυνατότητες), τα κοινά σχέδια φιλοξενίας του SiteGround δικαιολογούν τις τιμές με τις δυνατότητές τους.

Σημειώστε ότι τα πιστοποιητικά SSL για κοινή χρήση φιλοξενίας είναι δωρεάν και τυπικά από προεπιλογή. Ωστόσο, μπορείτε να μεταβείτε σε δωρεάν Wildcard SSL ανά πάσα στιγμή.

Το επίδομα αποθήκευσης 10-30 GB απενεργοποιεί ορισμένους ανθρώπους από το ρόπαλο (από το StartUp έως το GoGeek θα περιοριστείτε στα 30 GB). Θεωρώ ατυχές το ανώτατο όριο να περιορίζεται στα 30 GB, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρουν ότι μπορούν να εργαστούν εντός αυτού του περιορισμού. Είναι απλώς ρεαλιστικό για τη φύση της κοινής φιλοξενίας, η οποία έχει εγγενώς περιορισμένους πόρους.

Αλλά αυτός είναι ο μόνος περιορισμός της νότας. Όπως αναφέρθηκε, τόσο οι λογαριασμοί δεύτερου όσο και τρίτου επιπέδου μπορούν να φιλοξενήσουν απεριόριστους ιστότοπους και όλοι οι λογαριασμοί έχουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Αυτό είναι αρκετά γενναιόδωρο και όταν λαμβάνετε υπόψη τα συμπεριλαμβανόμενα αντίγραφα ασφαλείας, το SSL και ούτω καθεξής, οι κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας είναι αρκετά καλή.

Επιπλέον, ακόμη και από έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας πρώτου επιπέδου λαμβάνετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, καθώς και απεριόριστους δευτερεύοντες και σταθμευμένους τομείς, τους οποίους νόμιζα ότι ήταν βολικός — μπορείτε να επιστρέψετε στο άλλο άρθρο SiteGround εναντίον Bluehost για να δείτε πώς συγκρίνεται αυτό με Η Bluehost, ένας κορυφαίος αντίπαλος του SiteGround.

Τα τελευταία δύο επίπεδα λαμβάνουν δωρεάν μεταφορά στον ιστότοπο. Μπορείτε να το κάνετε στο πρώτο πρόγραμμα, αλλά πληρώνεται. Είναι χρήσιμο για όσους θέλουν τη διαβεβαίωση που μπορεί να παρέχει μια ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Ευτυχώς, αν χρησιμοποιείτε WordPress, είναι πολύ εύκολο να μεταφέρετε έναν ιστότοπο χωρίς τεχνική υποστήριξη (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ειδοποίηση Spoiler: Το SiteGround κερδίζει αυτό.

Στην πραγματικότητα, έχετε ακόμη και βασικό λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου με λογαριασμό StartUp και πολλές δυνατότητες για προγραμματιστές. Ω, και λαμβάνετε απεριόριστους λογαριασμούς email για ακόμη και έναν βασικό λογαριασμό, ενώ οι περισσότεροι ανταγωνιστές θα έχουν όριο για τα πακέτα εισόδου.

Τέλος, το SiteGround χρησιμοποιεί μοναδικά, κατασκευασμένα από την εταιρεία εργαλεία ασφαλείας που θα θεωρούσα ισχυρά χαρακτηριστικά της υπηρεσίας (θα τα διαβάσετε σύντομα, απλώς το θυμάστε.

Χαρακτηριστικά
Συμπεριλάβετε το πρόγραμμα StartUp
Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων
Δωρεάν CDN Cloudflare
cPanel & Πρόσβαση SSH
Τεχνική υποστήριξη 24/7
SSD Storagen
Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
Απεριόριστοι λογαριασμοί email & DB
Επισκεφτείτε το SiteGround

Έτσι, συνολικά, τα κοινά σχέδια φιλοξενίας είναι αρκετά ισχυρά. Οι τιμές είναι λίγο υψηλές για άτομα που αναζητούν ρητά επιλογές προϋπολογισμού, αλλά για οποιονδήποτε άλλο, τα κοινά σχέδια του SiteGround θα μπορούσαν να είναι πολύ. Φυσικά, δεν είναι όλες οι προσφορές SiteGround.

Σχέδια Cloud Hosting

Το Cloud hosting, για παράδειγμα, ξεκινά από 80,00 $ το μήνα σε ένα σύστημα τεσσάρων επιπέδων που φτάνει τα 240,00 $ το μήνα,

Χαρακτηριστικά
Είσοδος
Επιχείρηση
Business Plus
Υπερδύναμη
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ2 πυρήνες3 πυρήνες4 πυρήνες8 πυρήνες
ΕΜΒΟΛΟ4 γιγαμπάιτ6 GB8 GB10 GB
Χώρος SSD40 GB60 GB80 GB120 GB
Μεταφορά δεδομένων5 TB5 TB5 TB5 TB
Τιμή80,00 $ / μήνα.120,00 $ / μήνα160,00 $ / μήνα240,00 $ / μήνα

Η πρώτη βαθμίδα σας παρέχει 2 πυρήνες, μνήμη 4 GB και χώρο SSD 40 GB, το οποίο θεωρώ εύλογο, αλλά ειλικρινά δεν είναι η καλύτερη προσφορά που έχω δει. Εάν πρέπει να μεταφέρετε πολλά, το επίδομα 5TB είναι αρκετά γενναιόδωρο, ωστόσο.

Καθώς επιλέγετε υψηλότερα προγράμματα, τα επιδόματα γίνονται πιο λογικά. Θα θεωρούσα τα περισσότερα από αυτά τα τελευταία σχέδια σχετικά με τον μέσο όρο όσον αφορά τους δεδομένους πόρους ανά τιμή και το πρώτο επίπεδο δεν είναι πραγματικά πολύ.

Το SiteGround προσφέρει επίσης προσαρμοσμένες εταιρικές λύσεις για όσους ενδιαφέρονται.

Εάν αγαπάτε πραγματικά την απόδοση του SiteGround και την εμπιστεύεστε, ίσως να εμπιστευτείτε το SiteGround για φιλοξενία cloud. Εάν ενδιαφέρεστε, ωστόσο, πιθανότατα μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη προσφορά για τη φιλοξενία cloud, ελέγχοντας μερικές άλλες επιλογές.

Ευτυχώς, τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround δεν είναι κακά.

Ειδικά σχέδια φιλοξενίας

Η αποκλειστική φιλοξενία ξεκινά από 269,00 $ το μήνα για το πρώτο επίπεδο και τελειώνει στα 729 $ το μήνα για το τρίτο επίπεδο, αλλά οι τιμές (και η διαθεσιμότητα τέτοιων διακομιστών) εξαρτώνται από την τοποθεσία του κέντρου δεδομένων.

siteground αφιερωμένο

siteground αφιερωμένη Ασία

Ναι, δεν θα ψέψω: αυτές είναι μεγάλες τιμές. Λάβετε υπόψη, φυσικά, ότι οι αποκλειστικοί διακομιστές έχουν συνήθως τις υψηλότερες τιμές.

Η ανταλλαγή αξίζει μάλλον τον κόπο. Εάν είστε σοβαροί για να αποκτήσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, το SiteGround διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές και τα σχέδια τιμολόγησης επιτρέπουν πολλούς πόρους. Μακάρι να υπήρχαν περισσότερες επιλογές, αλλά αυτό είναι ένα μικρό παράπονο.

Τοποθεσίες διακομιστή:

 • Σικάγο
 • Λονδίνο
 • Άμστερνταμ
 • Σιγκαπούρη

Μια σημείωση για το WordPress

Εκτός από τους κύριους τύπους φιλοξενίας που προσφέρει το SiteGround, υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να γνωρίζετε για το SiteGround: είναι υπέροχο για το WordPress. Τόσο καλό, στην πραγματικότητα, το ίδιο το WordPress.org συνιστά το SiteGround.

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου που είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Είναι δημοφιλές, επειδή σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε πολλά πράγματα για τον ιστότοπό σας, είναι δωρεάν και είναι γενικά εύκολο να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για αρχάριους.

Ακούγεται τέλειο, έτσι; Το πρόβλημα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε το δωρεάν λογισμικό WordPress, θα πρέπει πρώτα να φιλοξενήσετε. Σχεδόν κάθε μεγάλος κεντρικός υπολογιστής υποστηρίζει το WordPress, αλλά το SiteGround βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα – εξ ου και η σύστασή του από το WordPress. Αλλά γιατί είναι τόσο ξεχωριστό?

Το SiteGround υπερέχει που καθιστά εύκολο να ξεκινήσετε τη χρήση του WordPress στο SiteGround, είτε είστε χρήστης για πρώτη φορά είτε κάποιος που μεταφέρει έναν ιστότοπο.

Το SiteGround προσφέρει μια δωρεάν προσθήκη που καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη μεταφορά ενός υπάρχοντος ιστότοπου WordPress και υποστήριξη υψηλότερης ποιότητας για όσους ενδιαφέρονται να μεταφέρουν περισσότερες πληροφορίες από έναν ιστότοπο WordPress μόνο.

plugin μετεγκατάστασης του siteground wp

Για όσους ξεκινούν από το μηδέν, είναι εξίσου εύκολο. Το SiteGround διαθέτει ένα γρήγορο αυτοματοποιημένο πρόγραμμα εγκατάστασης για γρήγορη εισαγωγή του πραγματικού λογισμικού WordPress στον λογαριασμό σας στο SiteGround.

Μόλις το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα άλλο δωρεάν εργαλείο, το WordPress Starter, για να επιλέξετε ορισμένα θέματα και βασικές λειτουργίες (όπως φόρμες επαφών, σελίδες χαρτοφυλακίου κ.λπ.) – αυτά τα πράγματα θα εγκατασταθούν αυτόματα.

Το WordPress είναι ήδη εύκολο στη χρήση κατά τη γνώμη μου, αλλά μπορεί ακόμα να είναι αναποτελεσματικό με ορισμένους τρόπους και απαιτεί από έναν χρήστη να συνδέσει πολλά διαφορετικά μέρη. Για έναν νέο χρήστη, μπορεί να είναι απογοητευτικό και αναποτελεσματικό – οπότε η εκκίνηση του WordPress είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα για όσους είναι νέοι στο WordPress.

Ακόμα κι αν δεν είστε νέος χρήστης, ορισμένα άλλα εργαλεία SiteGround το καθιστούν έναν υπέροχο φιλοξενούμενο WordPress.

ενίσχυση επιδόσεων wordground siteground

Ορισμένες από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του SiteGround το καθιστούν βέλτιστο για ιστότοπους WordPress, αλλά επιπλέον, υπάρχουν μερικές επιπλέον επιλογές και εργαλεία που μπορείτε να επιλέξετε για να αυξήσετε ακόμη περισσότερο την απόδοση.

Η προσθήκη SG Optimizer είναι ένα καλό παράδειγμα: περιλαμβάνεται για τα δύο τελευταία κοινόχρηστα επίπεδα φιλοξενίας και μπορεί να μειώσει σοβαρά τον χρόνο φόρτωσης της σελίδας σας. Το SiteGround διαθέτει ήδη υπηρεσία supercacher WordPress για υψηλότερες βαθμίδες, γεγονός που επιτρέπει στο SG optimizer να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές του. Βοηθά επίσης στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης.

Τέλος, το SiteGround χειρίζεται την ασφάλεια και τις ενημερώσεις πολύ καλά και όχι μόνο για τους διακομιστές. Το WordPress είναι ένα λογισμικό που συνήθως περιλαμβάνει πολλά άλλα μικρότερα κομμάτια λογισμικού – πρόσθετα και θέματα – και όλα αυτά απαιτούν συχνά ενημερώσεις σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Το SiteGround θα ενημερώσει με ασφάλεια το WordPress και ορισμένες από τις προσθήκες σας αυτόματα αν το επιλέξετε, κάτι που μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο (εμπιστέψτε με, είναι πόνος να ενημερώνετε χειροκίνητα διαφορετικά πρόσθετα κάθε εβδομάδα).

Όλα αυτά τα εργαλεία, καθώς και η συνολική σταθερή απόδοση του SiteGround, είναι μέρος αυτού που το καθιστά έναν από τους καλύτερους οικοδεσπότες για το WordPress.

Έτσι, συνολικά, το SiteGroud φαίνεται αρκετά ισχυρό στο τμήμα δυνατοτήτων. Είναι αλήθεια ότι οι τιμές για πολλά διαφορετικά προγράμματα φιλοξενίας του SiteGround φαίνονται λίγο υψηλές. Για κοινή χρήση φιλοξενίας, ειδικότερα, πιστεύω ότι οι τιμές του SiteGround είναι λίγο υψηλότερες από τις κανονικές.

Ωστόσο, εκτός αν ψάχνετε συγκεκριμένα για μια επιλογή προϋπολογισμού, η ποιότητα και οι δυνατότητες του SiteGround κάνουν αυτές τις τιμές να αξίζουν τον κόπο. Αυτό περιλαμβάνει την κοινή φιλοξενία, φυσικά, αλλά ισχύει ιδιαίτερα για το cloud και τις ειδικές επιλογές της. Και αν δεν το έδωσα έμφαση, το SiteGround είναι ιδανικό για τη φιλοξενία του WordPress.

Ευκολία στη χρήση

Κοίτα, η ευκολία χρήσης είναι κάτι που σπάνια πρέπει να σχολιάσω. Αυτό συμβαίνει επειδή η ισχυρή φιλικότητα προς το χρήστη είναι ένα πρότυπο χρυσού της βιομηχανίας. Σχεδόν για κάθε διαδικτυακή υπηρεσία, ακόμη και για υπηρεσίες που δεν φιλοξενούν, σχεδιάζουν σκόπιμα τον εαυτό τους ώστε να είναι εύκολο στη χρήση για το μέσο άτομο.

Έτσι, η ευκολία στη χρήση είναι κάτι για το οποίο μιλώ κυρίως ως τρόπος να σημειωθεί εάν μια εταιρεία πέφτει κάτω από τα πρότυπα. Αν όχι, δεν έχω τίποτα να πω.

Ευτυχώς με το SiteGround, δεν έχω τίποτα να πω.

Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που περιλαμβάνεται έχει λάβει σημεία από άλλους δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων και είναι αρκετά διαισθητικό.

Όλα όσα εμπλέκονται στη διαχείριση των λογαριασμών σας είναι πολύ εύκολο και απλό.

siteground-cpanel

Όπως ανέφερα νωρίτερα, η εφαρμογή WordPress Starter είναι ένα παράδειγμα του πώς το SiteGround κάνει το WordPress πολύ εύκολο για αρχάριους (ή γρήγορα για όσους έχουν εμπειρία).

εκκινητής siteground wpΚαι φυσικά, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο πρόγραμμα χρησιμοποιώντας το WordPress ή αγοράζετε τον πιο ακριβό ειδικό διακομιστή, το SiteGround κάνει πολλά τόσο μέσω αυτοματοποιημένων εργαλείων όσο και μέσω του προσωπικού του. Αυτό περιλαμβάνει τη συντήρηση και την ενημέρωση του ίδιου του διακομιστή, το λογισμικό που χρησιμοποιείτε απευθείας και όλα τα ενδιάμεσα.

Είμαι βέβαιος ότι ορισμένα άτομα θα έχουν κάποια προβλήματα εδώ και εκεί με τεχνικούς όρους, ειδικά αν είναι νέοι στον κόσμο της φιλοξενίας, αλλά ως επί το πλείστον θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο να πλοηγηθείτε, ειδικά με τόσο ισχυρή υποστήριξη πελατών.

Δεν είναι ότι το SiteGround είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι λίγο πιο φιλικό προς τον χρήστη, αλλά συνολικά δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος έχει πάρα πολύ δυσκολία με αυτό.

συμπέρασμα

Α, λοιπόν, είμαστε επιτέλους – το τελικό τμήμα! Ας βουτήξουμε κατευθείαν στην ολοκλήρωση.

Η τιμολόγηση είναι λίγο ανάμεικτη, καθώς η μη κοινόχρηστη φιλοξενία βρίσκεται στην πιο ακριβή πλευρά, ακόμη και η κοινόχρηστη φιλοξενία ιστού βρίσκεται στην πιο ακριβή τιμή, ανάλογα με το πόσο καιρό δεσμεύεστε. Εκτός αυτού, εάν λάβετε τη δημοφιλή συμφωνία ενός έτους, θα πληρώνετε ανταγωνιστικές / χαμηλότερες τιμές.

Τα χαρακτηριστικά είναι ένα πλεονέκτημα για το SiteGround, με μια ισχυρή σουίτα που διανέμεται καλά στα τρία κύρια επίπεδα τιμολόγησης, αν και τα όρια αποθήκευσης μπορεί να είναι ενοχλητικά. Πολλές από τις καλύτερες δυνατότητες και προνόμια του SiteGround συμμετέχουν στο WordPress.

Η υποστήριξη πελατών είναι μια καθοριστική δύναμη με τόσο εκτεταμένη τεκμηρίωση στο διαδίκτυο και τους επιπλέον χρήσιμους αντιπροσώπους σε live chat, email και τηλεφωνική υποστήριξη.

Η ασφάλεια είναι η τελευταία σημαντική δύναμη του SiteGround, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή δύναμη. Φαίνεται ότι το SiteGround υπερβαίνει τα βιομηχανικά πρότυπα για τα εργαλεία και τα πρωτόκολλά ασφαλείας του.

Η ευκολία χρήσης είναι κάτι κυρίως ουδέτερο – δεν είναι δύσκολο στη χρήση, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο εύκολο για περισσότερους αρχάριους χρήστες. Το WordPress είναι, φυσικά, η εξαίρεση και είναι πολύ εύκολο για αρχάριους.

Συνολικά, πιστεύω ότι το SiteGround αξίζει σίγουρα τη θέση του ως μία από τις κορυφαίες επιλογές φιλοξενίας.

Δεν είναι υπερβολικά ακριβό, τουλάχιστον όχι για τις πιο δημοφιλείς επιλογές, και προσφέρει ένα πολύ ισχυρό πακέτο που θα αφήσει τους περισσότερους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το εύρος της τεχνικής τους ικανότητας, να αισθάνεται ικανοποιημένος.

Επισκεφτείτε το SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map