Snel.com VPS Hosting Review; Μετά τη χρήση του (2020)

Το VPS Hosting είναι αυτό το γλυκό σημείο μεταξύ της αφοσιωμένης φιλοξενίας και της κοινής φιλοξενίας. Παίρνετε τη δύναμη της ειδικής φιλοξενίας στην τιμή της κοινής φιλοξενίας. Η Snel είναι μια τέτοια εταιρεία φιλοξενίας που προσφέρει προσιτά σχέδια με αξιόπιστα χαρακτηριστικά.


Αλλά σήμερα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε μόνο για τη φιλοξενία VPS για τους λάτρεις που σχεδιάζουν να μπουν σε αυτό, αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά να δείτε τα σχέδια VPS του Snel.com, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν με την κριτική, εμείς?

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Το δικό σας Cloud VPS με ουράνια χαρακτηριστικά - Snel.com

Ας ξεκινήσουμε με το μεγάλο, Τιμολόγηση. Αν και δεν βασίζονται όλοι στην απόφασή τους να αγοράσουν κάτι με βάση τον προϋπολογισμό τους, είναι ο κανόνας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επενδύετε σε κάτι.

Τώρα, η Snel προσφέρει προσιτές τιμές με αποθήκευση μόνο SSD, η εγκατάσταση είναι εύκολη & γρήγορα και οι αριθμοί λειτουργίας είναι αστρικοί. Το Snel έχει 6 σχέδια VPS με το καθένα να έχει περισσότερες δυνατότητες από το τελευταίο.

Το VPS Jar προσφέρει έναν πυρήνα, 1 GB RAM, 100 GB SSD, 1 Στιγμιότυπο για αντίγραφα ασφαλείας και εύρος ζώνης 2 TB @ 9,90 € / μήνα. Οι δυνατότητες μπορούν επίσης να αναβαθμιστούν ώστε να ταιριάζουν στις ανάγκες σας και θα χρεωθείτε ανάλογα.

Ακριβώς έτσι, έχετε μια εξέλιξη των χαρακτηριστικών & τιμή με κάθε σχέδιο. Ο κάδος VPS έχει 2 πυρήνες, 4 GB RAM, 200 GB SSD @ 19,90 € / μήνα. Το VPS Drum έχει 6 πυρήνες, 16 GB RAM, χώρο αποθήκευσης 600 GB και εύρος ζώνης 20 TB @ 89,90 € / μήνα κ.ο.κ..

Το τελευταίο σχέδιο είναι το VPS Tun που σας δίνει 10 πυρήνες που μπορούν να αναβαθμιστούν έως και 16 πυρήνες, μνήμη RAM 64 GB, αποθηκευτικός χώρος 1 TB και επίσης δυνατότητα αναβάθμισης με επιπλέον 500 GB, αλλά εξακολουθεί να είναι μόνο 1 στιγμιότυπο για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και εύρος ζώνης 30 TB. Όλα κοστίζουν ένα επιβλητικό € 259,00 / μήνα.

Συμπερασματικά, τα χαρακτηριστικά είναι σίγουρα αξία για την τιμή. Οι περισσότερες εταιρείες επιθυμούν να πηγαίνουν απεριόριστα όταν προσφέρουν τεράστιους αριθμούς, αλλά συχνά αποδεικνύονται περιορισμένες, αλλά η Snel επιλέγει διαφορετικά. Ωστόσο, κάθε σχέδιο έχει μόνο 1 στιγμιότυπο διαθέσιμο ως προεπιλογή, αν και μπορεί να αναβαθμιστεί.

Ευκολία στη χρήση

Cloud VPS

Όταν κάνετε πρώτο κλικ στο “Configure VPS”, ο ιστότοπος σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα όπου μπορείτε να ορίσετε το ποσό κάθε δυνατότητας ξεχωριστά, όπως ο αριθμός πυρήνων, RAM, αποθήκευση, εύρος ζώνης και ο αριθμός διευθύνσεων IP.

Snel Cloud VPS

Μετά από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα που θα εκτελεστεί στο σύστημα. Όπως μπορείτε να δείτε, επιλέγετε μόνο συγκεκριμένες διανομές linux ή διασυνδέσεις CMS όπως Plesk και cPanel.

Snelcom Cloud VPS

Τέλος, μετά από μια σύντομη περίληψη όλων όσων έχετε επιλέξει, μεταβείτε στη σελίδα ολοκλήρωσης πληρωμής για την τελική πληρωμή. Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που παίρνουμε μετά την εγγραφή στην υπηρεσία.

Πίνακας ελέγχου cPanel

Αρχικά επιλέξαμε το cPanel ως αποκλειστικό περιβάλλον, οπότε μπήκαμε στον ταμπλό και αν γνωρίζετε κάτι για το cPanel, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας χωρίς καμία ταλαιπωρία..

Μπορείτε να διαμορφώσετε αρχεία, χώρο στο δίσκο, αντίγραφα ασφαλείας, εικόνες, βάσεις δεδομένων MySQL, email, DNS κ.λπ. όλα σε ένα μέρος. Το cPanel έχει επίσης υποστήριξη για εφαρμογές τρίτων και πρόσθετα για επιπλέον λειτουργικότητα.

Έτσι, ολοκληρώνεται η ενότητα Ευκολία χρήσης. Η επιλογή ενός σχεδίου και η ρύθμισή του είναι αρκετά απλή με πολλές επιλογές για λειτουργικό σύστημα.

Υποστήριξη πελατών

Συχνά παραβλέπεται, η υποστήριξη πελατών αποτελεί ουσιαστικό μέρος κάθε υπηρεσίας, είτε πρόκειται για υπηρεσία ξενοδοχείου είτε για φιλοξενία ιστοσελίδων. Χωρίς κατάλληλη βάση γνώσεων, ακόμη και οι πιο έμπειροι χρήστες μπορούν να χαθούν.

Η Πύλη Υποστήριξης του Snel.com για Αφιερωμένη και Εικονική Φιλοξενία

Για αρχάριους, το Snel.com διαθέτει μια σωστή βάση γνώσεων με μια ποικιλία τμημάτων όπως Γενικά, Δικτύωση, Biling, Email, Initial Setup, Online Workspace κ.λπ..

Πώς να ρυθμίσετε το ρελέ SMTP με το Sendmail

Κάναμε κλικ στο πρώτο θέμα σχετικά με τη ρύθμιση SMTP στην κατηγορία Email και το λιγότερο, είναι πολύ χρήσιμο. Το άρθρο είχε αναλυτικά βήματα με τον κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία που είναι ιδανικό για άτομα που δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον κώδικα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη συνέχεια δοκιμάσαμε την επιλογή Ζωντανή συνομιλία για άμεση βοήθεια. Δημοσιεύσαμε μια ερώτηση στον πελάτη συνομιλίας και λάβαμε απάντηση μέσα σε ένα λεπτό, ζητώντας διευκρινίσεις. Ο χρόνος απόκρισης ήταν πραγματικά εντυπωσιακός.

Επικοινωνήστε μαζί μας Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας

Όπως μπορείτε να δείτε, μετά την εκκαθάριση της αμφιβολίας, ο αντιπρόσωπος της συνομιλίας απάντησε με μια πολύ υγιεινή απάντηση. Συνολικά, η υπηρεσία συνομιλίας είναι σίγουρα ικανοποιητική και θα αποδειχθεί χρήσιμη.

Ένα άλλο καλό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο πελάτης συνομιλίας δεν είναι μόνο κείμενο μόνο, μπορείτε επίσης να επισυνάψετε αρχεία (κατά προτίμηση εικόνες), όπως στιγμιότυπα οθόνης του προβλήματός σας, ώστε να είναι χρήσιμα για βοήθεια.

Τώρα υπάρχει επίσης τηλεφωνική υποστήριξη, καθώς και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για διερεύνηση, αλλά για την πλειονότητα των ατόμων, η υποστήριξη συνομιλίας είναι κυρίως εκεί όπου έρχονται να αναζητήσουν απαντήσεις.

Ως εκ τούτου, για να ολοκληρώσετε αυτήν την ενότητα, η βάση γνώσεων είναι ενημερωτική και η υποστήριξη συνομιλίας είναι ικανοποιητική όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων για την επίλυση των βασικών ερωτημάτων σας.

συμπέρασμα

Στο τέλος η μόνη πραγματική ερώτηση έρχεται στο εξής: Πρέπει να προχωρήσετε & αγοράστε την υπηρεσία?

Με απλά λόγια: Φυσικά.

Η υπηρεσία είναι σίγουρα συνιστώμενη λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες για την τιμή, τις επιλογές που πρέπει να εξερευνήσετε, τη διαισθητικότητα για να μετακινηθείτε και την περισσότερο από ικανή υποστήριξη πελατών.

Ναι, η τιμολόγηση μπορεί να είναι λίγο απότομη αλλά δεν πρέπει όλα να είναι φθηνά. Εκτός αυτού, δεν υπάρχουν συμβάσεις εδώ, οπότε αν δεν είστε ικανοποιημένοι, τότε μπορείτε απλά να αφήσετε την υπηρεσία να λήξει.

Αυτό ολοκληρώνει την αναθεώρηση. Λοιπόν, τι νομίζεις? Βρήκατε το άρθρο ενημερωτικό; Δοκιμάσατε τη φιλοξενία VPS της Snel; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Δοκιμάστε το Snel VPS Hosting σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map