Αναθεώρηση SolaDrive: Αξίζει το κόστος το SolaDrive;

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία διακομιστών ήταν πάντα ένα θέμα συζήτησης μεταξύ ειδικών. Μερικοί λένε ότι είναι απλώς μια ανεπιθύμητη έκδοση μιας αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών.


Σίγουρα η προφανής διαφορά μπορεί να επισημανθεί καθώς οι διαχειριζόμενοι διακομιστές μπορούν να έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα όταν πρόκειται για ενεργή υπηρεσία από οποιαδήποτε άλλη φιλοξενία. Αλλά αυτό έχει σημασία στο ευρύ φάσμα πραγμάτων?

Λοιπόν, το SolaDrive είναι μια τέτοια εταιρεία που προσφέρει Managed VPS Hosting σε λογική τιμή χωρίς συμβιβασμούς στις δυνατότητες. Δεν το είχαμε ακούσει μέχρι πρόσφατα, αλλά το δοκιμάσαμε και αποφασίσαμε να υποβάλουμε τις απόψεις μας σε αυτήν την κριτική.

Έτσι, το SolaDrive θα αλλάξει γνώμη για τους διαχειριζόμενους διακομιστές μία φορά & για όλα? Ας ανακαλύψουμε…

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Γιατί να ξεκινήσετε με την τιμολόγηση; Λοιπόν, η τιμολόγηση είναι ουσιαστικό μέρος μιας υπηρεσίας. Ακόμη και οι μεγαλύτερες εταιρείες & οι επιχειρηματίες εργάζονται κάτω από έναν προϋπολογισμό και αυτός ο προϋπολογισμός αναζητά τη μεγαλύτερη αξία στη χαμηλότερη τιμή.

Ο πάροχος λύσεων διακομιστή Enterprise Managed

Τώρα, ένα καλό πράγμα είναι ότι το SolaDrive προσφέρει ξεχωριστά διαχειριζόμενα σχέδια VPS για Linux και Windows για να ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές του λειτουργικού σας συστήματος, μαζί με αποκλειστικούς διακομιστές και προγράμματα Colocation.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Αρχικά, λαμβάνετε βασικές δυνατότητες, όπως πλήρως διαχειριζόμενο VPS, εικονικοποίηση XEN, αποθήκευση SSD και επιλογή για τοποθεσία διακομιστή διαθέσιμα με φιλοξενία Linux και Windows VPS.

Διαχειριζόμενο Linux NVMe SSD VPS

Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Linux και τα Windows έχουν και οι δύο την ίδια δομή κόστους που είναι πραγματικά καλή, διότι πολλές εταιρείες τείνουν να χρεώνουν περισσότερα σε περίπτωση Windows λόγω επίσημης αδειοδότησης.

Το SolaDrive διαθέτει μια πολύ καλή ιστοσελίδα, η οποία επεκτείνεται και στην παρουσίασή τους. Αντί να χρησιμοποιείτε τυπικούς πίνακες, λαμβάνετε ένα περιβάλλον εργασίας τύπου slider που σας κάνει να νιώθετε ότι προσαρμόζετε τον διακομιστή σας.

Έτσι, για 35 $ / μήνα, λαμβάνετε CPU διπλού πυρήνα, μνήμη RAM 2 GB, χώρο αποθήκευσης 50 SSD, εύρος ζώνης 2 TB και 1 ιστότοπο. Τώρα αυτά δεν είναι τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά για την τιμή, αλλά είναι τα ίδια και για τα Windows, οπότε αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά εξακολουθεί να μην είναι πολύ καλό.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Προχωρώντας σε κάτι καλύτερο είναι το σχέδιο «XEN3» @ $ 75 / μήνα με επεξεργαστή 6 πυρήνων, μνήμη RAM 6 GB, αποθήκευση 150 GB, εύρος ζώνης 6 TB και 2 ιστότοπους, οπότε αυτό είναι καλό. Για την τιμή, η δύναμη είναι σίγουρα εκεί. Είναι ασφαλές να πούμε ότι θα είναι εντάξει για ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αυξηθεί με περισσότερη επισκεψιμότητα.

Διαχειριζόμενη Dedicated Server Hosting _ SolaDrive

Προχωρώντας στην Αφιερωμένη φιλοξενία, υπάρχουν 2 τοποθεσίες διακομιστών για να διαλέξετε με 2 διαφορετικές τιμές. Η τοποθεσία στο Λος Άντζελες κοστίζει 10 $ περισσότερα από το Buffalo, NY. Πιθανώς εξηγεί το κόστος συντήρησης.

Τώρα, για 85 $ / μήνα, έχετε έναν ισχυρό επεξεργαστή, δηλαδή έναν i3-7300 με ταχύτητα ρολογιού 4,0 GHz, 16 GB RAM, επιλέγετε μεταξύ 500 GB SSD ή 2TB HDD και εύρος ζώνης αξίας 10 TB. Έχει 2 υπέροχα πράγματα: Ένας γρήγορος επεξεργαστής & η επιλογή μεταξύ SSD & HDD.

Η ισχύς επεξεργασίας αυξάνεται με την τιμή, αλλά αξίζει να περάσετε το τελευταίο σχέδιο. Για 475 $ / μήνα, λαμβάνετε Intel Gold 6230, 32 GB RAM και τον ίδιο χώρο αποθήκευσης & SSD όπως παραπάνω.

Ως εκ τούτου, όλα φαίνονται καθαρά από την πλευρά των τιμών. Οι τιμές είναι λίγο απότομες αλλά φυσικά έχετε και λογικά χαρακτηριστικά.

Ευκολία στη χρήση

Καλάθι αγορών - SolaDrive

Η συνήθης ρύθμιση δεν είναι τόσο εύκολη όσο περιμέναμε. Όχι ότι πρέπει να εξυπηρετεί όλους. Οι άνθρωποι που συνήθως ασχολούνται με την επιστήμη της φιλοξενίας τείνουν να είναι έμπειροι λαοί.

Η ενότητα «Διαμόρφωση διακομιστή» σάς επιτρέπει να διαμορφώσετε το όνομα κεντρικού υπολογιστή σας, τον κωδικό πρόσβασης ρίζας, το πρόθεμα NS1, το πρόθεμα NS2 που είναι σύντομο για το NameServer και για τους δύο διακομιστές. Λοιπόν, ναι, μπορεί να καταλήξετε να αναζητάτε όρους στο Google.

Στις επιλογές με δυνατότητα διαμόρφωσης, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε το λειτουργικό σύστημα, να επιλέξετε από 3 δεδομένες τοποθεσίες, να προσθέσετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, επιπλέον μνήμη RAM, επιπλέον εύρος ζώνης, επιπλέον IP και cPanel. Τώρα, καθώς αυτές οι επιλογές επιτρέπουν την αναβάθμιση, κοστίζουν περισσότερο.

Καλάθι αγορών - SolaDrive

Υπάρχει επίσης η επιλογή να προσθέσετε πρόσθετα για πρόσθετες λειτουργίες, όπως SSL Certificate, Plesk Web Admin, CloudLinux OS, CentOS Web Panel κ.λπ. Φυσικά όλα αυτά προσθέτουν στον τελικό λογαριασμό σας.

Λοιπόν, αυτό συνοψίζει αυτήν την ενότητα. Η εγκατάσταση θα μπορούσε να είναι λίγο ασταθής για αρχάριους, αλλά υπάρχει και μεγάλη προσαρμογή.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική για ολόκληρη την εμπειρία φιλοξενίας ιστοσελίδων. Οι επιθέσεις DDoS και οι λανθασμένες συναλλαγές πραγματοποιούνται συνεχώς. Λοιπόν, τι έχει το SolaDrive ενάντια σε τέτοιες απειλές?

Γιατί να μας επιλέξετε _ SolaDrive

Τώρα, επειδή αυτή είναι μια διαχειριζόμενη υπηρεσία φιλοξενίας, τα πάντα διαχειρίζεται πλήρως το SolaDrive ενώ βρίσκεστε μακριά.

Το SolaDrive διατηρεί ελέγχους σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπού σας και τυχόν επικείμενες απειλές που κρύβονται στον ιστότοπό σας και εάν αυτές οι απειλές γίνουν πρόβλημα, ένα εισιτήριο με υποστήριξη πελατών για γρήγορη επίλυση.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Όπως είπαμε παραπάνω, οι επιθέσεις DDoS είναι ένα σοβαρό ζήτημα στον κόσμο της φιλοξενίας. Ένας τυχαίος υπόγειος χάκερ μπορεί να εισβάλει και να αποτύχει στους διακομιστές σας χωρίς να αφήσει ίχνη.

Ως εκ τούτου, το SolaDrive παρέχει προστασία DDoS με όλα τα προγράμματα VPS από προεπιλογή. Η προστασία DDoS φιλτράρει την επισκεψιμότητά σας για οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα, ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ομαλά.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Προφανώς, υπάρχουν επίσης πιστοποιητικά SSL για κάθε ιστοσελίδα. Υποστήριξη SSL για το Secure Socket Layer, που σημαίνει ότι κάθε αλληλεπίδραση μεταξύ του ιστότοπού σας και του χρήστη θα είναι απολύτως ασφαλής χωρίς να αποκτήσει πρόσβαση κάποιος χάκερ τρίτου μέρους.

Αλλά υπάρχει ένα πιάσιμο. Τα πιστοποιητικά SSL διατίθενται μόνο με τη φιλοξενία Linux VPS και όχι με την παραλλαγή των Windows. Έτσι, αυτή είναι μια αξιοσημείωτη διαφορά.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Τέλος, υπάρχουν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τη διαφύλαξη των δεδομένων σας στην ατυχής περίπτωση αποτυχίας όλων των άλλων μέτρων. Και, φυσικά, χρειάζεστε αντίγραφα ασφαλείας ως βέλτιστη πρακτική έναντι όλων των απειλών.

Αυτό είναι μόνο για ασφάλεια. Η διαχειριζόμενη υπηρεσία του SolaDrive παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο, σας προστατεύει από επιθέσεις DDoS, πιστοποιητικά SSL με Linux και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Υποστήριξη πελατών

Υποβολή εισιτηρίου - SolaDrive

Τώρα, ίσως να σκεφτείτε, γιατί να μην παραλείψετε εντελώς αυτήν την ενότητα. Είναι ένα διαχειριζόμενο VPS. Αλλά εδώ μπορείτε να κάνετε λάθος. Το Managed VPS δεν σημαίνει φιλοξενία χωρίς προβλήματα.

Προβλήματα παρουσιάζονται ακόμη και στις καλύτερες υπηρεσίες και οι χρήστες καταλήγουν να κάνουν αναζήτηση μέσω διαδικτύου για βοήθεια. Είτε πρόκειται για ένα απλό ερώτημα είτε ολόκληρος ο διακομιστής σας έχει παραβιαστεί, όλοι χρειάζονται υποστήριξη πελατών.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Το SolaDrive διαθέτει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, οπότε αυτό είναι υπέροχο. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κάτω δεξί εικονίδιο για το άνοιγμα του προγράμματος-πελάτη συνομιλίας. Αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε ένα ερώτημα και να δοκιμάσουμε τη ζωντανή συνομιλία τους.

συνομιλία ζωντανά

Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να συνδεθείτε με τη συνομιλία, αλλά τελικά το κάναμε. Δημοσιεύσαμε μια ερώτηση σχετικά με την ακεραιότητα του διακομιστή τους επειδή πολλές φορές οι εταιρείες τείνουν να αναθέτουν ορισμένους διακομιστές σε εταιρείες τρίτων.

Διαχειρισμένο Linux NVMe SSD VPS _ SolaDrive

Λάβαμε μια απάντηση σε λιγότερο από ένα λεπτό, αλλά ο χρόνος σύνδεσης της συνομιλίας ήταν πολύ μεγαλύτερος από αυτόν τον χρόνο. Ωστόσο, η ζωντανή συνομιλία λειτουργεί και μπορεί να σας εξυπηρετήσει την κατάλληλη στιγμή.

Υποβολή εισιτηρίου - SolaDrive

Υπάρχει επίσης το προφανές σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για σύντομη υποστήριξη. Πρέπει να εισαγάγετε πληροφορίες όπως όνομα, email, θέμα, το τμήμα που ταιριάζει η καταγγελία σας, επίπεδο προτεραιότητας και έπειτα κάποιο χώρο, ώστε να μπορείτε να επικολλήσετε σε κωδικούς σφάλματος ή στιγμιότυπα οθόνης.

Γνωσιακή βάση - SolaDrive

Τέλος, εσείς έχετε τη βάση γνώσεων που είναι γεμάτη με ερωτήματα που έχετε απαντήσει και στα οποία μπορείτε να ανατρέξετε, αντί να μεταβείτε στο Google. Το SolaDrive έχει μια μεγάλη λίστα θεμάτων από Γενικές Ερωτήσεις έως Διαχείριση Τομέων.

Πώς μπορώ να λάβω επιστροφή χρημάτων

Αποφασίσαμε να ελέγξουμε μια υποτιθέμενη απάντηση για να λάβουμε επιστροφή χρημάτων στις Γενικές ερωτήσεις Όπως μπορείτε να δείτε, η απάντηση περιγράφεται λεπτομερώς σε απλά βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε.

Ως εκ τούτου, η υποστήριξη πελατών είναι ικανοποιητική. Η ζωντανή συνομιλία δεν είναι γρήγορη αλλά κάνει τη δουλειά και η βάση γνώσεων παρέχει διαισθητικές απαντήσεις.

συμπέρασμα

Έτσι, μακράν τα μεγαλύτερα παράπονα μπορούν να συνοψιστούν ως εξής: Το cPanel δεν είναι δωρεάν με την υπηρεσία & πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά και η παραλλαγή VPS των Windows δεν συνοδεύεται από πιστοποιητικά SSL.

Πέρα από αυτές τις ιδιαιτερότητες, αξίζει το SolaDrive το “Drive”?

Εν ολίγοις: Ναι. Μεγάλη απάντηση: Όχι.

Ναι, εάν είστε σε διαχειριζόμενη φιλοξενία. Το SolaDrive προσφέρει μία από τις καλύτερες δυνατότητες και υπηρεσίες στην τιμή, συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών Windows και Linux.

Όχι, εάν η ασφάλεια μοιάζει με ανησυχία ή η ταλαιπωρία του να πληρώνετε για το cPanel σας ενοχλεί ξεχωριστά (αν και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις όπως το CentOS Web Panel εάν επιλέξετε CentOS).

Τι νομίζετε; Αξίζει το κόστος το SolaDrive; Δεν είναι καινούργιο το αποκλεισμό cPanel; Δοκιμάσατε την υπηρεσία; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω & Ενημέρωσέ μας.

Δοκιμάστε το SolaDrive Hosting σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map