Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους (Super Easy Steps, με στιγμιότυπα οθόνης)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος θέλει να αποκλείσει ιστότοπους, μερικές φορές, απλώς σας προκαλεί σφάλμα σε επίπεδο όπου θέλετε να σπάσετε τις οθόνες της συσκευής σας.


Ενώ ορισμένοι ιστότοποι σας ενοχλούν μόνο σε αυτό το βαθμό άλλοι ενδέχεται να στέλνουν επιβλαβείς ιούς που μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή και τα αρχεία σας.

Υπάρχουν επίσης ιστότοποι που μπορούν να κλέψουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας ή τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα και δεν είναι όλοι σε θέση να αποφύγουν αυτούς τους ιστότοπους ή να τους φροντίσουν χωρίς να τους αποκλείσουν.

Ο καλύτερος τρόπος, φυσικά, είναι να αποκλείσετε αυτούς τους ιστότοπους για πάντα! Υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι μέσω των οποίων μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους σε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης ή λειτουργικά συστήματα.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους στο λειτουργικό σύστημα ή τη συσκευή σας!

Ο πρωταρχικός σκοπός του Διαδικτύου ήταν η κοινή χρήση πληροφοριών παγκοσμίως. Οι ιστότοποι δημιουργήθηκαν για να περιέχουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για κοινή χρήση με τον κόσμο.

Οι άνθρωποι μπορούσαν να δουν πολλά πλεονεκτήματα από την ύπαρξη αυτής της τεχνολογίας, αλλά υπήρχε και μια διαφορετική προοπτική – μια σκοτεινή πλευρά που εμφανίζει ακατάλληλο περιεχόμενο στις οθόνες σας με έναν σαφώς καθορισμένο σκοπό.

Γιατί πρέπει να αποκλείσω αναδυόμενες διαφημίσεις και ιστότοπους?

Αν και όλες οι αναδυόμενες διαφημίσεις προσπαθούν να εισέλθουν στον υπολογιστή σας για πληροφορίες. Ορισμένοι δουλεύουν πραγματικά μέσα στις οθόνες σας και στα δεδομένα σας.

Παρά τα καλά νέα που η Google το έχει πάρει κάτω από τα χέρια του ότι θα αποκλείσει τις ενοχλητικές διαφημίσεις από το πρόγραμμα περιήγησής σας από τις 9 Ιουλίου. Η Google σχεδιάζει να προσθέσει έως και τις δυνατότητες αποκλεισμού διαφημίσεων που κυκλοφόρησαν τον περασμένο Φεβρουάριο.

Βασικά, αυτό που σκοπεύει να εφαρμόσει η Google είναι μια ασφαλής και ασφαλής εμπειρία περιήγησης στον ιστό που είναι απαλλαγμένη από κακόβουλες και ενοχλητικές πρακτικές.

Τα γραφεία της Google έχουν τυποποιήσει το περιθώριο και περιορίζουν τις διαφημίσεις σε ποιες πρακτικές ή πράγματα μπορεί να περιλαμβάνει. Το Πρόγραμμα Καλύτερων Διαφημίσεων παρείχε επιτυχία στην Google.

Είναι καλά νέα ότι περισσότερο από το 97% του ιστότοπου διαθέτει φίλτρα ιστού, έτσι ώστε η διαφήμισή τους να είναι απαλλαγμένη από οποιοδήποτε σκάνδαλο ή κατεστραμμένο περιεχόμενο.

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπο στον υπολογιστή σας

Αν επιστρέψουμε σε 10 χρόνια, αποκλείοντας αναδυόμενους ιστότοπους διαφημίσεων που είναι πολύ ενοχλητικό. Αυτό οδήγησε σε σοβαρό άγχος και επιθετικότητα, επειδή ανεξάρτητα από το πόσες φορές ανοίγετε τον ιστότοπο, θα σας περιμένει μια επιπλέον έκπληξη.

Για να είμαστε ακριβείς, ο μηχανισμός αποκλεισμού των ιστότοπων ήταν πολύ περίπλοκος στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου και δεν είχαν όλοι την πραγματική γνώση για το πώς θα μπορούσαν να το επιτύχουν.

Χρειάστηκαν ευκολότερες λύσεις για αυτό το πρόβλημα, το οποίο όχι μόνο συνδέθηκε με υπολογιστές αλλά και με smartphone.

Αλλά με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκαν πολλές λύσεις για τον αποκλεισμό ορισμένων ιστότοπων από τη συσκευή σας, με τη μορφή ιστότοπων, εφαρμογών και επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης.

Αναρωτιέστε ακόμα πώς θα αποκλείσετε ιστότοπους στον υπολογιστή σας?

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απαλλαγείτε από τους ενοχλητικούς ιστότοπους που δεν σας αφήνουν να είστε ήρεμοι είναι να συνδεθείτε στο Freedom.to και να επωφεληθείτε από τα δοκιμαστικά πακέτα των 30 ημερών. Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους με λίγα εύκολα βήματα.

1. Κατεβάστε την εφαρμογή από το freedom.to δωρεάν
εγκατάσταση ελευθερίας io

2. Μετά τη λήψη της εφαρμογής, μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους χρησιμοποιώντας εφαρμογή webελευθερία io μπλοκ λίστα

3. Μπορείτε να επιλέξετε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε να αποκλείσετε χρησιμοποιώντας την επιλογή λίστα αποκλεισμούαποκλεισμός ιστότοπων ελευθερία io

4. Κάντε κλικ στο «Έναρξη συνεδρίας» αφού προσθέσετε τη διάρκεια του χρόνου για να αποκλείσετε τον ιστότοπο για το χρονικό διάστημα για βολική και ελεύθερη εμπειρία.ελευθερία συνεδρίας io

Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ιστότοπους σε Android

Γι ‘αυτό ψάχνουμε πάντα τρόπους αποκλεισμού ιστότοπων στα τηλέφωνά μας Android και μερικές φορές απλώς δεν αναζητούμε τους σωστούς ιστότοπους όταν πληκτρολογείτε «Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους».

Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά ο αποκλεισμός ιστότοπων είναι εξαιρετικά εύκολος στο τηλέφωνό σας (Ναι, αυτό είναι σωστό). Ο αποκλεισμός ιστότοπων στο τηλέφωνό σας είναι τόσο εύκολος όσο ένας, δύο και τρεις.

Απλώς μεταβείτε στο play store και κατεβάστε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας και ξεκινήστε την εφαρμογή. Συνδεθείτε στην εφαρμογή και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Έτσι θα μοιάζει η σελίδα σύνδεσης.

HowtoBlockWebsites

Αυτή είναι η αρχική σελίδα που θα δείτε αμέσως μετά την εκκίνηση της εφαρμογής

HowtoBlockWebsites

Επιλέξτε “Νέα συνεδρία” στη γραμμή εργασιών που βρίσκεται στο κάτω μέρος της εφαρμογής σας.

HowtoBlockWebsites

Κάντε κλικ στο Blocklist στη σελίδα New Session

HowtoBlockWebsites

Και επιλέξτε τους ιστότοπους που θέλετε να αποκλείσετε στο τηλέφωνό σας Android. Ρυθμίστε το χρονοδιακόπτη και κάντε κλικ στο κουμπί “Έναρξη συνεδρίας” που δίνεται παρακάτω

HowtoBlockWebsites

Αυτό είναι!

Πώς να αποκλείσετε ιστότοπους σε iOS

Λοιπόν, η κατοχή μιας συσκευής iOS είναι πλεονέκτημα, αλλά καλό είναι μερικές φορές περίπλοκη.

Κυρίως επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολίες να βρουν αυτό που ψάχνουν όταν αναζητούν τα καταστήματά τους για μια υπηρεσία που μπορεί να αποκλείσει τους ενοχλητικούς ιστότοπους.

Οι χρήστες iOS συνήθως αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των αναδυόμενων διαφημίσεων που καταστρέφουν την εμπειρία των χρηστών τους. Είστε ένας από αυτούς; Μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη τώρα και να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο!

Αυτά είναι μερικά εύκολα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να απολαύσετε τις καλύτερες στιγμές χωρίς να ανησυχείτε για τους ιούς που σηκώνουν τα μανίκια σας (το iOS σας, εννοούμε). Ακολουθούν εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα

 1. Κατεβάστε την εφαρμογή
 2. Εγγραφείτε δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ή ένα υπέροχο πλήρες πακέτο (η επιλογή είναι δική σας!)
 3. Επιλέξτε “Νέα συνεδρία”ελευθερία io ios
 4. Κάντε κλικ στη «Λίστα αποκλεισμού»
 5. Προσθέστε ιστότοπους που θέλετε να αποκλείσετελίστα ελευθερίας io ios
 6. Ξεκινήστε την περιήγησή σας χωρίς ένταση!

Τρόπος χρήσης της επέκτασης Chrome / Firefox για αποκλεισμό ιστότοπων

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την επέκταση Chrome εδώ και την επέκταση Firefox από εδώ. Αφού ανοίξετε τον σύνδεσμο, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να σας βοηθήσουμε να αποκλείσετε ιστότοπους και να χρησιμοποιήσετε τα προγράμματα περιήγησής σας όπως ποτέ άλλοτε.

 1. Προσθέστε το εργαλείο ελευθερίας στο πρόγραμμα περιήγησής σας κάνοντας κλικ στην επιλογή “Προσθήκη επέκτασης”.προσθέστε την ελευθερία io επέκτασηΞεκινήστε την επέκταση ελευθερίας
 2. Ξεκινήστε τη νέα συνεδρία
 3. Προσθέστε χρονοδιακόπτη σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας
 4. Προσθέστε τους ιστότοπους και την εφαρμογή που θέλετε να αποκλείσετε
 5. Απολαύστε την παρακολούθηση του χρόνου σας όπως ποτέ άλλοτε!

Η επέκταση προσφέρεται επίσης στο Opera Browser για ευκολία χρήστη.

Εναλλακτικοί τρόποι αποκλεισμού ιστότοπων στο iOS σας

Μερικές φορές οι μέθοδοι που προτείνουμε δεν λειτουργούν για συγκεκριμένους χρήστες, οι λόγοι συχνά δεν είναι οι ίδιοι και έτσι αντί να πάμε για διάγνωση, γιατί δεν λειτουργεί για εσάς?

Μπορείτε να αναζητήσετε εναλλακτικούς τρόπους αποκλεισμού ιστότοπων. Επομένως, εάν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο για τον αποκλεισμό των ιστότοπών σας, μην φοβάστε.

Υπάρχουν διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις.

Αν και αυτές οι εναλλακτικές μπορεί να μην παρέχουν το ίδιο επίπεδο διεπαφής, αλλά είναι σίγουρα καλές επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Τα δύο λογισμικά που μπορούν να σας βοηθήσουν στον αποκλεισμό ιστότοπων είναι:

 1. Μηδενική δύναμη
 2. Αποκλεισμός ιστότοπου

Zero Willpower: Όπως υποδηλώνει το όνομα, όταν δεν έχετε καμία θέληση να ελέγξετε τον εαυτό σας από τους αποσπασμένους ιστότοπους που επηρεάζουν αρνητικά τον ρυθμό εργασίας σας, αυτή είναι η εφαρμογή για εσάς εάν είστε χρήστης iOS.

Είναι μια εγγενής εφαρμογή που σας επιτρέπει να αποκλείσετε ιστότοπους της επιλογής σας για να σας σώσει από την κακή συνήθεια να περιηγείστε συνεχώς στο Διαδίκτυο για κάτι χωρίς κέρδος.

Site Blocker: Site blocker είναι η εφαρμογή που μοιάζει με την επέκταση χρώματος Site blocker. Είναι πολύ χρήσιμο να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και να σας κρατήσει μακριά από άχρηστους ή επιβλαβείς ιστότοπους που μπορείτε να επιλέξετε εσείς.

Εναλλακτικοί τρόποι αποκλεισμού ιστότοπων στο τηλέφωνό σας Android

Οι εναλλακτικές είναι καλές. Μερικές φορές, είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίζετε πόσο καλά λειτουργεί η τρέχουσα εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Άλλες φορές, είναι ακριβώς ο τρόπος να προχωρήσουμε.

Είναι μια φύση του ανθρώπου να εξερευνά και έτσι να βρει την καλύτερη εφαρμογή για τα τηλέφωνά του.

Μπορεί να μην λειτουργεί καλύτερα για εσάς, αλλά όλοι θα θέλαμε να μάθουμε έναν άλλο τρόπο «Πώς να αποκλείσετε έναν ιστότοπο στο τηλέφωνό σας Android» και εδώ είναι για εσάς.

Το Site Blocker μπορεί επίσης να ληφθεί στα τηλέφωνά σας Android χρησιμοποιώντας το Google Playstore και μπορείτε να το ρυθμίσετε αμέσως να αποκλείει ιστότοπους που πιστεύετε ότι αποσπούν την προσοχή, χρονοβόρα ή από τους οποίους αισθάνεστε ανασφαλείς.

συμπέρασμα

Μερικές φορές απαιτείται λίγη βοήθεια για να σταματήσετε τον εαυτό σας από κακές συνήθειες και σε αυτήν την εποχή που βασίζεται στην τεχνολογία μπορεί να υπάρχουν πολλά από αυτά που μπορούν να σας σταματήσουν από τη ρουτίνα εργασίας σας.

Ενώ μερικές από αυτές τις αναδυόμενες εφαρμογές είναι επιβλαβείς, εξακολουθούν να διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε λάθος επιρροές και στη διάδοση ανθυγιεινών συνηθειών. Επομένως, ακόμη και αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τον αποκλεισμό ενός ιστότοπου, δεν πρέπει.

Ποτέ δεν γνωρίζετε πόσο καλά μπορούν να κάνουν αυτές οι μικρές αλλαγές στην εμπειρία περιήγησής σας. Για να προσθέσετε, δεν είστε ο μόνος που χρησιμοποιεί ιστότοπους και εφαρμογές περιήγησης.

Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε τι οδηγεί αυτός ο ιστότοπος παιχνιδιών Barbie!

Αυτές οι εύχρηστες εφαρμογές μπορεί να είναι μια σωσίβια ζωή που καταναλώνει ένα βαρύ ποσό του χρόνου σας, το οποίο μπορεί να σας κάνει πιο αποτελεσματικούς και πιθανώς να σας εξοικονομήσει αρκετό χρόνο και για τον εαυτό σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map