Surfshark Review: Πρέπει να περιηγηθούμε στον Internet Ocean με αυτό το VPN; (2020)

Surfshark – Δεν γνώριζα πολύ αυτό το όνομα μέχρι που το κοίταξα μέσω Διαδικτύου για VPN.


Ναι, αυτό είναι ένα λογισμικό VPN και είναι φθηνό, πώς; Περιμένετε λίγο περισσότερο, θα φτάσω σε αυτό το μέρος σύντομα.

Θέλετε ασφάλεια στο Διαδίκτυο, αλλά επίσης δεν θέλετε να αφήσετε ορισμένους ιστότοπους, επειδή έχουν την καρδιά σας. Απλά αστειεύομαι! Ίσως επειδή αυτοί οι ιστότοποι διαθέτουν δωρεάν προϊόντα. Αλλά να είστε προσεκτικοί – μπορεί να έχουν κακόβουλο λογισμικό ή προγράμματα παρακολούθησης.

Και τότε εμφανίζεται ο σωτήρας της ημέρας “VPN”.

Αλλά είναι το Surfshark όπως όλα τα άλλα VPN ή έχει κάτι μοναδικό για εμάς?

Ας δούμε τι θα συμβεί αν περιηγηθούμε στον Ωκεανό του Διαδικτύου με αυτό το VPN.

Απόδοση (Speedtest)

Γρηγορότερα … Γρηγορότερα … Έλα! – Έτσι αντιδράτε όταν το Διαδίκτυο είναι αργό.

Απογοητευόμαστε αν οι αγαπημένοι μας ιστότοποι χρειάζονται περισσότερο χρόνο για φόρτωση, έτσι δεν είναι; Ναι, έτσι χρειαζόμαστε την κατάλληλη ταχύτητα μαζί με την προστασία.

Εγκατέστησα το Surfshark. Στη συνέχεια, συνέκρινα την ταχύτητα του διαδικτύου πριν (δηλαδή την κανονική ταχύτητα στο σπίτι) και αφού άλλαξα την τοποθεσία μου χρησιμοποιώντας αυτό το VPN.

Κανονική ταχύτητα:

Επισκόπηση Surfshark

Προσπάθησα να το δοκιμάσω σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή λίγα λεπτά μετά την εγκατάσταση του Surfshark.

Και εδώ είναι τα αποτελέσματα:

Επισκόπηση Surfshark

Επισκόπηση Surfshark

Η ταχύτητα λήψης επηρεάστηκε αλλά δεν είναι τόσο κακό. Κοιτάξτε τις μετρήσεις. Μειώθηκε κατά 2/3 για έναν διακομιστή και αυτή η μείωση ήταν αναμενόμενη.

Τώρα άλλαξα την τοποθεσία του διακομιστή σε Νότια Κορέα για να περιηγηθώ στο Κορεατικό Netflix και λειτούργησε μια χαρά.

Επισκόπηση Surfshark

Η φόρτωση του ιστότοπου χρειάστηκε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αυτό είναι κατανοητό. Αλλά τότε έτρεχε ομαλά.

Λοιπόν, η αλλαγή της τοποθεσίας στον διακομιστή της Ισπανίας μου έδωσε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για το torrent.

Οι χρήστες θέλουν να αποκρύψουν τα αναγνωριστικά τους κατά τη λήψη των αρχείων torrent και ούτε θέλουν να αποκαλύψουν την τοποθεσία. Έτσι χρησιμοποιούν ένα VPN για να το κάνουν αυτό. (Το κάνω και αυτό)

Η τοποθεσία της Ισπανίας κατατάσσεται μεταξύ των ασφαλέστερων χωρών για χείμαρρο, γι ‘αυτό το χρησιμοποίησα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα:

Επισκόπηση Surfshark

Η ταχύτητα λήψης που προσέφερε για μια ταινία και ένα βιβλίο ήταν πραγματικά καλή. Εννοώ, αυτό παίρνω συνήθως.

Για να το μειώσω αυτό, η συνολική ταχύτητα που προσφέρει το SurfShark είναι καλή, μου επιτρέπει να έχω πρόσβαση στο Netflix και στο torrent – και μπορώ να επιλέξω οποιαδήποτε τοποθεσία από αυτές τις 50+ χώρες.

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι κάτι που παρακάμπτετε για να δείτε, για να είμαι ειλικρινής. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να σας δείξω πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι αυτό το λογισμικό, σωστά; Ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι να πληρώνω για κάτι και να κολλάω στο εσωτερικό χωρίς να έχω κανένα οδηγό για βοήθεια.

Για αρχάριους, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς θα μπορούσε να ρυθμιστεί το VPN. Έχω αναφέρει 7 βήματα στα οποία εγκαθιστάτε και ξεκινάτε προτού εκτελέσουμε πραγματικά τη δοκιμή του λογισμικού. Είναι εύκολο να εγγραφείτε εδώ.

1. Επιλέξτε ένα κατάλληλο σχέδιο: (Όλα τα σχέδια έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, μόνο διαφορετικές χρονικές περιόδους)

Επισκόπηση Surfshark

2. Εισαγάγετε το αναγνωριστικό email σας για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό:

Επισκόπηση Surfshark

3. (Προαιρετικό) Συμπεριλάβετε το HackLock και το Blindsearch στα 0,99 $ / μήνα για ενισχυμένο απόρρητο:

Επισκόπηση Surfshark

4. Εκτέλεση πληρωμής μέσω διαθέσιμων επιλογών:

Επισκόπηση Surfshark

5. Όταν τελειώσετε, μεταβείτε στην ενότητα των συσκευών για να κάνετε λήψη του λογισμικού ή να προσθέσετε μια επέκταση χρωμίου:

Επισκόπηση Surfshark

6. Θα χρειαστούν λίγα μόνο λεπτά για να ρυθμίσετε τη συσκευή σας.

Επισκόπηση Surfshark

7. Συνδεθείτε και είστε καλοί να πάτε τώρα.

Επισκόπηση Surfshark

Επιτρέψτε μου να απλοποιήσω τη χρήση αυτού του λογισμικού μπροστά.

Μεταβείτε στις τοποθεσίες και επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή στην οποία θέλετε να συνδεθείτε.

Η καρτέλα στα δεξιά σας θα σας δείξει την κατάσταση. Μόνο σε λίγα δευτερόλεπτα, θα συνδεθείτε σε έναν διακομιστή.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην επιλογή CleanWeb και ενεργοποιήστε την, η οποία θα αποκλείει διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης και κακόβουλο λογισμικό.

Επισκόπηση Surfshark

Τώρα πηγαίνετε στο Whitelister και ορίστε μια κατάλληλη επιλογή εάν θέλετε να διαχωρίσετε οποιονδήποτε ιστότοπο που δεν χρειάζεται προστασία.

Επισκόπηση Surfshark

Είναι εντάξει αν δεν θέλετε να προσθέσετε ιστότοπο εδώ.

Το βρήκα πολύ απλό στη χρήση και επίσης τα εργαλεία είναι βολικά.

Έτσι, αυτό που ήξερα από αυτό είναι ότι τα βήματα για τη δημιουργία αυτού του λογισμικού VPN είναι ωραία και εύκολα και μου επιτρέπει επίσης να στείλω κάποια κίνηση μέσω μιας κρυπτογραφημένης σήραγγας και κάποιων παρακάμψεων μέσω των ISP.

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Ανεξάρτητα από την απόφαση που λαμβάνετε, το πρώτο πράγμα που θα αναζητήσετε είναι η τιμολόγηση και τα χαρακτηριστικά. Όλοι το κάνουν επειδή θέλουμε πάντα να γνωρίζουμε το κόστος (Ελπίζουμε πάντα ότι θα πρέπει να είναι δωρεάν).

Τέλος πάντων, ας ρίξουμε μια ματιά στα σχέδια τιμολόγησης:

Επισκόπηση Surfshark

Λοιπόν, είναι στην πραγματικότητα ένα ενιαίο σχέδιο με διαφορετικές τιμές για διαφορετικές χρονικές περιόδους. Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο φθηνότερη είναι η τιμή.

Επισκόπηση Surfshark

Ναι! Θα πρέπει να πληρώσετε κάτι για να προστατεύσετε την περιήγησή σας.

Δείτε τα τρέχοντα σχέδια & Τιμές εδώ…

Αλλά περιμένετε, μαζί με αυτό – το Surfshark προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Ακυρώστε τη συνδρομή εντός 30 ημερών από την αγορά και θα σας επιστρέψουν τα χρήματά σας.

Επισκόπηση Surfshark

ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, είναι υπέροχο. Αλλά περίπου 800 διακομιστές, όχι πολύ άσχημα. Επιπλέον, όλοι οι διακομιστές έχουν ιδιωτικό DNS και είναι φιλικοί προς το P2P.

Τώρα ας δούμε τις δυνατότητες που πρέπει να έχει ένα καλό VPN. Ας δούμε τι έχει το Surfshark:

Επισκόπηση Surfshark

Kill Switch: Αυτή η δυνατότητα σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση στο Διαδίκτυο εάν η σύνδεση VPN πέσει χωρίς να σας προειδοποιήσει, προστατεύοντας έτσι την ταυτότητα και τα δεδομένα σας.

Multihop: Αυτή η λειτουργία ενισχύει το διαδικτυακό σας απόρρητο συνδέοντας μέσω δύο διαφορετικών διακομιστών VPN.

CleanWeb: Αυτή η λειτουργία αποκλείει απόπειρες ηλεκτρονικού ψαρέματος, διαφημίσεις, αναδυόμενα παράθυρα, κακόβουλα προγράμματα κ.λπ. και διατηρεί τον ιστότοπό σας ασφαλή. Ενεργοποιήστε την ακόλουθη επιλογή στο λογισμικό ή την προσθήκη:

Επισκόπηση Surfshark

Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής: Αυτό είναι σωστό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα προηγούμενα βήματα ή τα δεδομένα σας, επειδή δεν θα υπάρχουν εγγραφές, δεν παρακολουθούν ή αποθηκεύουν τη διεύθυνση IP, το ιστορικό περιήγησης, τον χρόνο σύνδεσης κ.λπ..

Whitelister: Είναι μια δυνατότητα split tunneling όπου μπορείτε να επιτρέψετε σε εφαρμογές και ιστότοπους που δεν χρειάζονται προστασία VPN να παρακάμψουν τη σήραγγα κρυπτογράφησης. Δείτε παρακάτω πώς να το χρησιμοποιήσετε:

Επισκόπηση Surfshark

Και έτσι, διατηρήστε τα ευαίσθητα δεδομένα P2P κρυπτογραφημένα και παρακάμψτε τους ιστότοπους που δεν χρειάζονται προστασία. Και πολλά άλλα χαρακτηριστικά …

Δείτε τι άλλο προσφέρει σε ένα δωρεάν VPN:

Επισκόπηση Surfshark

Εναπόκειται σε εσάς εάν θέλετε να επιλέξετε ένα δωρεάν VPN ή Surfshark. Αλλά αυτό το γράφημα μπορεί να σας δώσει μια σύντομη ιδέα για τα πλεονεκτήματα που έχετε για τη χρήση του Surfshark μέσω ενός δωρεάν VPN.

Συνολικά, η τιμολόγηση είναι ονομαστική και επίσης το SurfShark είναι γεμάτο με καλές δυνατότητες που περιμένω από ένα VPN.

Αλλά όλα αυτά; Πώς μπορεί κάποιο VPN να είναι τόσο καλό χωρίς ελαττώματα; Μεταβείτε στην άλλη ενότητα και μάθετε:

Υποστήριξη πελατών

Οι πελάτες είναι οι βασιλιάδες και κυριαρχούμε για την εταιρεία λογισμικού… HAHA απλά αστειεύομαι. Αυτό που χρειάζεται ο πελάτης είναι καθοδήγηση! Το Surfshark έχει μια θέση για αυτό:

Επισκόπηση Surfshark

Θα βρείτε μερικές από τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας σε αυτό το μέρος. Δεν έχουν εκπαιδευτικά βίντεο. Αλλά ναι, χρησιμοποιούν GIF για να εξηγήσουν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά.

Εάν το λογισμικό ή η εφαρμογή σας λειτουργεί καλά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Αλλά είμαστε άνθρωποι, κάνουμε λάθη (λάθη και μερικές φορές λάθη). Έτσι, αυτό που δοκίμασα ήταν να τρέξω αυτό το VPN από λογαριασμό χρήστη και όχι από λογαριασμό διαχειριστή.

Κοιτάξτε τι συνέβη:

Επισκόπηση Surfshark

Και όταν το δοκίμασα και το αγνόησα:

Επισκόπηση Surfshark

Έτσι, πήρα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας και ήρθα σε επαφή με το τμήμα για να μάθω γιατί συνέβη αυτό:

Επισκόπηση Surfshark

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έλαβα μια απάντηση:

Επισκόπηση Surfshark

Ωστόσο, η λειτουργία του ως διαχειριστή από τον λογαριασμό χρήστη δεν λειτούργησε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έλαβα μια άλλη απάντηση.

Επισκόπηση Surfshark

Η υποστήριξη πελατών είναι πραγματικά γρήγορη. Ανταποκρίνονται γρήγορα και αυτό είναι ένα από τα σημαντικά μέρη της εξυπηρέτησης πελατών. Μπράβο Finley!

Αλλά περίμενε:

Αυτό το VPN δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε λογαριασμό λογαριασμού χρήστη σε υπολογιστές Windows – Αυτό είναι πρόβλημα τώρα.

Γι ‘αυτό του ζήτησα μια εναλλακτική επιλογή για να κάνω κάτι και εδώ έχω:

Επισκόπηση Surfshark

Αν ήθελα να χρησιμοποιήσω ένα VPN ανοιχτού κώδικα, δεν θα είχα πληρώσει για το Surfshark.

Τέλος πάντων, η τελική ετυμηγορία για την ενότητα υποστήριξης πελατών είναι ότι η υπηρεσία είναι γρήγορη και οι απαντήσεις που δίνουν τα στελέχη υποστήριξης πελατών είναι στο σημείο.

Όμως δεν είναι αρκετά χρήσιμο. Ωστόσο, ήμουν λίγο απογοητευμένος.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη όσον αφορά τη χρήση VPN. Τι κάνει λοιπόν αυτό το Surfshark VPN και πώς διατηρεί το απόρρητό μας στο Διαδίκτυο?

Επισκόπηση Surfshark

Το Surfshark αποκλείει τους ανιχνευτές, τις διαφημίσεις και τα κακόβουλα προγράμματα να μην επιτίθενται και κρυπτογραφούν επίσης τα δεδομένα σας.

Επισκόπηση Surfshark

Επίσης, έχουν μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που σημαίνει ότι αυτό το λογισμικό δεν αποθηκεύει τη διεύθυνση IP ούτε διατηρεί αρχεία σε αυτό που κάνουμε σερφ μέσω του Διαδικτύου.

Έτσι, μπορείτε να σερφάρετε στο Netflix και στο torrent χωρίς να ανησυχείτε και να παρακάμψετε όλη τη λογοκρισία.

Μπορείτε να παραμείνετε ιδιωτικοί και χωρίς φροντίδα κατά τη χρήση του διαδικτυακού πορτοφολιού ή της τραπεζικής σας. Συν. Η Surshark ισχυρίζεται ότι δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας στο διαδίκτυο ή δεν παρακολουθεί τη ροή. Και φυσικά, η απόκρυψη της IP σας είναι αυτό που κάνει ένα VPN.

Το VPN παρέχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο χωρίς κίνδυνο?

Η απάντηση είναι – ναι σε κάποιο βαθμό. όχι γιατί δεν το εγγυώμαι.

ΑΣΕ με να εξηγήσω.

ΝΑΙ – Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε με ασφάλεια στο Διαδίκτυο που διαβιβάζει τα δεδομένα μέσω μιας σήραγγας σε κρυπτογραφημένη μορφή που στη συνέχεια αποκρυπτογραφεί στο άλλο άκρο. Κρύβει τη διεύθυνση IP σας και την αντικαθιστά στη διεύθυνση του διακομιστή που σας επιτρέπει να παρακάμψετε εύκολα τη λογοκρισία και την παρακολούθηση.

ΟΧΙ – Υπάρχει και το “Όχι”. Ποτέ δεν γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος που περιηγείστε είναι ασφαλής, καθώς το VPN είναι απλώς μια σήραγγα που προστατεύει από διαρροές σε χάκερ και κυβερνήσεις που βρίσκονται ανάμεσα στο “Η συσκευή σας και ο αποκλεισμένος ιστότοπος”.

Αλλά μην ανησυχείτε, με έναν τρόπο που είναι ασφαλές και επωφελές για εσάς να διατηρείτε το απόρρητό σας μέσω του Διαδικτύου.

Θα σας προτείνω να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μόνοι σας ένα VPN για να το μάθετε.
Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει δυνατότητα διάσπασης-σήραγγας
 • Διατίθεται σε προσιτό κόστος
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα σε έναν λογαριασμό
 • Ασφαλής με ιδιωτικό DNS σε κάθε διακομιστή και χωρίς διαρροή ενώ χρησιμοποιείται στοίβα IPV4
 • Σας επιτρέπει να συνδεθείτε μέσω δύο διαφορετικών διακομιστών με την επιλογή Multihop
 • Γρήγορη υποστήριξη πελατών με ζωντανή συνομιλία
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iOS, macOS, Windows, Linux, Android και Fire TV, καθώς και επεκτάσεις διαθέσιμες για Chrome και Firefox.

Μειονεκτήματα: (Το μόνο)

 • Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση του λογισμικού εάν χρησιμοποιείτε έναν “λογαριασμό χρήστη” στον υπολογιστή σας με Windows

Συμπέρασμα: Συνιστάται το Surfshark?

Ναι στους περισσότερους, αλλά όχι σε όλους. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλές και νέο στον κόσμο του VPN, απλώς κοιτάξτε τις δυνατότητες – και σε λογική τιμή. Σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Εάν θέλετε απλώς να κάνετε streaming μέσω Netflix και torrent, δημιουργήστε έναν λογαριασμό, εγκαταστήστε το και κάντε streaming. Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι, αυτό το VPN δεν έχει περιορισμούς στον αριθμό των συσκευών. Χρησιμοποιήστε το οπουδήποτε, παντού σε κάθε συσκευή που πρέπει να σερφάρετε με ασφάλεια.

Τελικά γνωρίζουμε τι προσφέρει το Surfshark είναι αξιόπιστη ταχύτητα, ονομαστικό κόστος, χαρακτηριστικά WOW, καλή ασφάλεια και φυσικά – είναι εύκολο στη χρήση.

Ο καρχαρίας είναι εκεί για να σας κρατήσει ασφαλείς. Αυτός ο καρχαρίας δεν θα φάει τα δεδομένα σας!

Δείτε τα τρέχοντα σχέδια & Τιμολόγηση

Γράψτε τη δική σας κριτική!

Έχετε δοκιμάσει το Surfshark ή το χρησιμοποιείτε αυτήν τη στιγμή; Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας για το Surfshark.

Ίσως να είχα χάσει κάποια σημεία. Πες μου τι νομίζεις.

Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας παρακάτω.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map