Turnkey Internet Review 2020: Η τίμησή μου με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Τι είναι το Turnkey Internet?

Turnkey Internet, αυτό το όνομα σας φαίνεται οικείο; Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ, τότε μην ανησυχείτε.


Πολλοί άνθρωποι παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν το Turnkey Internet ή απλά δεν το έχουν ακούσει ποτέ. Αντίθετα, υπάρχουν επίσης λίγοι geeks που έχουν ακούσει καθώς και χρησιμοποίησαν το Turnkey.

Συνολικά, όσον αφορά τη δημοτικότητα, θα βρείτε μια μικτή αντίδραση απέναντι στο Turnkey. Προτού προχωρήσω περαιτέρω, επιτρέψτε μου να δώσω μια σύντομη εισαγωγή για το Turnkey.

Μια απλή απάντηση είναι – Ναι, το Turnkey Internet παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας. Είναι ενδιαφέρον, σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας, το Turnkey δεν επικεντρώθηκε αρχικά στις υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1999 για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ISP και Enhanced Telecommunication Providers, προτού προχωρήσει σταδιακά ως μία από τις πολλές λύσεις φιλοξενίας.

Το Turnkey εδρεύει στο Latham της Νέας Υόρκης και παρέχει υπηρεσίες πράσινης φιλοξενίας.

Λοιπόν, το Turnkey Internet γυρίζει το κεφάλι?

Μείνετε για να μάθετε περισσότερα ενδιαφέροντα ευρήματα του Turnkey Internet!!

Μειονεκτήματα Διαδικτύου Turnkey

Πριν ελέγξω τι είναι καλό για το Turnkey, επιτρέψτε μου να δώσω λεπτομέρειες σχετικά με το τι βρήκα αφορά στο Turnkey.

Το Turnkey διαθέτει μια ευέλικτη λίστα υπηρεσιών, χωρίς αμφιβολία. Ωστόσο, αυτό που βρήκα σχετικά με την έλλειψη ίσων χαρακτηριστικών εμπλουτισμένων με ασφάλεια.

Λοιπόν, αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι το Turnkey δεν είναι ασφαλές. Διαθέτει SSL, φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας για email, τακτικές ενημερώσεις, προστασία κωδικού πρόσβασης για καταλόγους. Αυτό που λείπει είναι ένα χαρακτηριστικό ασφαλείας που δεν μπορεί να ξεχωρίσει από τη βιομηχανία.

Ένας άλλος παράγοντας που αφορά είναι η υποστήριξή τους για SEO και analytics. Εκτός από το AWStats, δεν υπάρχει άλλη προηγμένη υποστήριξη αναλυτικών στοιχείων.

Το Turnkey έχει μια ξεχωριστή φιλοξενία SEO, η οποία θα έκανε τους περισσότερους από εμάς να αναρωτηθούμε αν η επιλογή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος φιλοξενίας θα ήταν το σωστό.

σχέδια seo

Λοιπόν, το Turnkey είχε λίγα ζητήματα SEO στο παρελθόν.

Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις ανησυχίες SEO έχουν αντιμετωπιστεί με την πάροδο των ετών, αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζετε.

Τέλος, όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας, το Turnkey έχει υψηλότερο ποσοστό ανανέωσης για τα προγράμματα φιλοξενίας του σε σύγκριση με την τιμολόγηση για πρώτη φορά.

Τούτου λεχθέντος, αυτά τα μειονεκτήματα δεν υπαινίσσονται την πλήρη απόρριψη του Turnkey.

Μείνετε!! Θα μάθετε περισσότερα γι ‘αυτό, πιο μπροστά.

Πλεονεκτήματα Διαδικτύου Turnkey

Προχωρώντας, τώρα ήρθε η ώρα να ελέγξετε τι είναι καλό στο Turnkey. Σίγουρα το Turnkey έχει λίγα ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που απαιτούν ξεχωριστή αναφορά.

Λοιπόν, ποια είναι αυτά τα χαρακτηριστικά?

Λοιπόν, περιμένετε ενώ αποκαλύπτω τα καλύτερα μέρη για το Turnkey Internet.

Ώρα

Το Turnkey Internet χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία που βασίζεται στην πράσινη ανανεώσιμη ενέργεια. Η ισχύς παράγεται επιτόπου στα πράσινα κέντρα δεδομένων τους.

Κέντρα δεδομένων

Ωστόσο, πιο εντυπωσιακή είναι η αξιοπιστία τους που παρέχει εγγύηση λειτουργίας 100% δικτύου.

Εκτός από τη διαθεσιμότητα, το Turnkey Internet παρέχει επίσης εγγύηση για καθυστέρηση δικτύου και απώλεια πακέτων.

Σύμφωνα με το SLA, η μέση μηνιαία καθυστέρηση δεν θα υπερβαίνει τα 95 χιλιοστά του δευτερολέπτου μετ ‘επιστροφής και η μέση μηνιαία απώλεια πακέτου δεν θα υπερβαίνει το 1%.

Σχέδια και τιμές

Το Turnkey παρέχει πολλές επιλογές, καθώς δεν περιορίζεται μόνο στο Linux, αλλά υποστηρίζει και τα Windows.

Σε υψηλό επίπεδο, υπάρχουν 2 διαθέσιμα προγράμματα Linux. Προς έκπληξη όλων, προσφέρει σχεδόν 75% εκπτώσεις στους χρήστες για πρώτη φορά.

Λοιπόν, αυτές οι εκπτώσεις ισχύουν σε περίπτωση που επιλέξετε ένα πρόγραμμα τιμολόγησης 3 ετών.

Τα διαθέσιμα προγράμματα Linux είναι-

Σχέδια Turnkey Internet Linux

Ένα άλλο σημαντικό σχέδιο που πρέπει να ελέγξετε είναι το Windows Shared hosting. Εδώ έχετε συνολικά 3 σχέδια.

Πρόγραμμα Windows

Ένα ακόμη σχέδιο που μπορεί να ενδιαφέρει τους περισσότερους bloggers είναι η φιλοξενία SEO. Εδώ έχετε 3 σχέδια.

Σχέδιο SEO

Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε μια λίστα αποκλειστικών διακομιστών, αυτοδιαχειριζόμενων και πλήρως διαχειριζόμενων διακομιστών.

Παρόλο που τα σχέδια δεν είναι τα φθηνότερα για ανανέωση, ωστόσο, προσφέρει ακόμα πολύ προσιτές τιμές και δίνει την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής.

Χαρακτηριστικά

Πολλά χαρακτηριστικά που παρέχονται αποτελούν μέρος του σχεδίου. Μιλώντας για τη φιλοξενία Linux, το Turnkey παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD RAID-10. Σίγουρα πολύ!!

Περίμενε, υπάρχουν περισσότερα.

Τα σχέδια παρέχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, υποστήριξη πολλαπλών τομέων, υποστήριξη IPv4 / IPv6. Το Turnkey παρέχει απεριόριστο SSL και προαιρετικό SSL 2048 bit.

Χαρακτηριστικά Cpanel

Ομοίως, η φιλοξενία που βασίζεται στα Windows παρέχει ένα καλό σύνολο δυνατοτήτων. Παίρνετε 20 GB έως 100 GB αποθηκευτικό χώρο RAID-10 με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Περιλαμβάνεται επίσης υποστήριξη για MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 και IIS. Συνολικά υποστηρίζει πολλές τεχνολογίες που βασίζονται σε Windows.

Υποστήριξη πελατών

Το Turnkey Internet παρέχει επαρκείς πόρους στους ιστότοπούς του. Μπορεί να μην βρείτε πάρα πολλούς πόρους σχετικά με το Turnkey οπουδήποτε αλλού.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος της βασικής χρήσης καλύπτεται πλήρως στη βάση γνώσεων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, αλληλογραφίας ή ζωντανής συνομιλίας.

Κάθε ενότητα καλύπτεται με συχνές ερωτήσεις. Περιλαμβάνεται επίσης ένα τμήμα ενημερωτικών δελτίων και ιστολογίων που είναι εξίσου ενδιαφέροντα και ελκυστικά ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7. Για να το ελέγξω περαιτέρω, δοκίμασα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους. Ωστόσο, η ζωντανή συνομιλία δεν ήταν διαθέσιμη.

υποστήριξη πελατών

Υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Εδώ, το αντίγραφο ασφαλείας απαιτεί ειδική αναφορά. Για υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, υπάρχει ένα Turnkey Vault που χρησιμοποιεί προηγμένες τεχνολογίες και ένα εύχρηστο GUI για τον προγραμματισμό αντιγράφων ασφαλείας.

Αυτό βασίζεται σε τεχνολογία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud, η οποία είναι ταυτόχρονα αξιόπιστη και ασφαλής. Αυτό επιτρέπει οποιαδήποτε αποκατάσταση χρόνου.

Δεν είναι μόνο αυτό.

Τα πρώτα 10 GB είναι δωρεάν.

εφεδρική υπηρεσία

Πάνω και πάνω, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για 25 $.

Μετανάστευση

Το Turnkey Internet σάς βοηθά να μετεγκαταστήσετε ό, τι περιλαμβάνει email, βάσεις δεδομένων, εφαρμογές, ιστότοπους. Όλα τα στοιχεία στον ιστότοπό σας μπορούν να μετεγκατασταθούν.

Επιπλέον, αυτή είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Σε περίπτωση που δεν είστε σίγουροι πώς να κάνετε μετεγκατάσταση, τότε το Turnkey Internet υποστηρίζει επίσης με δωρεάν συμβουλευτική.

Μετανάστευση

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας από τον υπάρχοντα οικοδεσπότη Ιστού σας και το Turnkey θα βοηθούσε στην αποκατάσταση.
Σε περίπτωση που θέλετε το Turnkey να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας από τον υπάρχοντα κεντρικό υπολογιστή σας, τότε το Turnkey λαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας και μετεγκαθιστά έως και 20 λογαριασμούς.

Πάνω από αυτό το όριο, το Turnkey χρεώνει μια ελάχιστη χρέωση 1,50 $ ανά μεταφορά λογαριασμού.

Πρόσθετα

Λοιπόν, τι περισσότερο παίρνετε με το Turnkey?

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες Turnkey, τότε το Turnkey δεν προσφέρει καμία ερώτηση, εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

επιστροφής χρημάτων

Το Turnkey βοηθά όχι μόνο τη μετεγκατάσταση ιστότοπων αλλά και τη μετεγκατάσταση διακομιστή. Παρέχει δωρεάν βοήθεια για τη μετανάστευση και δωρεάν υπηρεσίες.

Το Turnkey παρέχει πολλές επιλογές διαμόρφωσης διακομιστή βάσει ταχύτητας και αποθήκευσης. Δεν θα εξαντληθούν ποτέ πόροι. Ταυτόχρονα, πληρώνετε μόνο για διαμορφώσεις που θα χρησιμοποιείτε.

Το Turnkey υποστηρίζει μια τεράστια λίστα με μαλακά σενάρια που κάνουν τον ιστότοπο, το blog και τη δημιουργία ηλεκτρονικού εμπορίου απλούστερη.

Συνιστώ το Turnkey Internet?

Τέλος, τώρα ήρθε η ώρα για την ετυμηγορία. Λοιπόν, είναι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ή Απενεργοποίηση για Turnkey Internet?

Λοιπόν, το Turnkey παρέχει πολλές δωρεάν υπηρεσίες που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο του προγράμματος. Κάτι για το οποίο ίσως χρειαστεί να πληρώσετε σε περίπτωση πολλών άλλων υπηρεσιών φιλοξενίας.

Οι διαμορφώσεις διακομιστή, η τεχνολογία cloud, ο συνεπής χρόνος λειτουργίας, η αξιοπιστία, το ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών είναι σίγουρα ελκυστική και προσελκύει την προσοχή.

Μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνετε για φιλικές προς τον προϋπολογισμό ειδικές και διαχειριζόμενες επιλογές φιλοξενίας διακομιστή.

Εν κατακλείδι, το Turnkey internet είναι εντυπωσιακό και είναι πολύ καλό να το δοκιμάσετε. Το μεγάλο μπράβο είναι κάτι που σίγουρα αξίζει το Turnkey.

Επισκεφτείτε το Διαδίκτυο Turnkey

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map