Αναθεώρηση Uniregistry – 5 Πλεονεκτήματα και 2 Μειονεκτήματα

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να μιλήσω για το Uniregistry και τι προσφέρουν στον καταχωρητή τομέα.


Η μοναδικότητα του Uniregistry είναι ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των domainers που επενδύουν στην αγορά γενικών τομέων ανώτερου επιπέδου (gTLD) χύμα.

Έχω ασχοληθεί με πολλούς καταχωρητές τα τελευταία χρόνια, αλλά η ιδέα της Uniregistry φαινόταν εντυπωσιακή. Φαινόταν ότι χτίστηκε εξ ολοκλήρου γύρω από τις βασικές ανάγκες των ανθρώπων που ασχολούνται με τομείς μαζικά και αυτό ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον μου.

Σκεφτόμουν να ενοποιήσω το χαρτοφυλάκιό μου εκείνη τη στιγμή. Έτσι αποφάσισα να τα δοκιμάσω και μετακόμισα περίπου το 10% των εγγεγραμμένων τομέων μου στην Uniregistry για να δω αν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μου.

Αν και αρχικά υπήρχε μια μικρή αμφιβολία στο μυαλό μου, η Uniregistry κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μου. Έκτοτε, έχω ήδη μεταφέρει περισσότερο από το 50% των τομέων μου σε αυτούς και ελπίζω να ολοκληρώσω το υπόλοιπο στους επόμενους δύο μήνες.

Ίσως αναρωτιέστε τι με έκανε να πάρω μια τόσο δραστική απόφαση. Αποδέχομαι, δεν είναι εύκολο να μεταφέρουμε εκατοντάδες τομείς σε νέο καταχωρητή. Αλλά όταν οι επαγγελματίες υπερτερούν των μειονεκτημάτων με τόσο ωραίο περιθώριο, δεν είναι παρά ένα έγκλημα να αφήσουμε την ευκαιρία να επαιτεία.

Ας δούμε τώρα τις καλύτερες λεπτομέρειες για το τι προσφέρει η Uniregistry, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε εάν θα εγγραφείτε / μεταφέρετε τους τομείς σας στο Uniregistry.

Σχετικά με το Uniregistry.com:

Το Uniregistry.com ιδρύθηκε από τον Frank Schilling το 2012. Έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Η εταιρεία έχει μια σαφή δήλωση αποστολής – για να κάνει τη διαδικασία καταχώρισης τομέα όσο το δυνατόν πιο απλή, γρήγορη και απλή.

Το Uniregistry διαφέρει από τους άλλους παραδοσιακούς καταχωρητές ονομάτων τομέα με την έννοια ότι δεν προσφέρει πολλά από τα «πρόσθετα» που παρέχουν άλλοι καταχωρητές, όπως φιλοξενία ιστοσελίδων ή υπηρεσία δημιουργίας ιστότοπων.

Σύμφωνα με τον Frank Shilling, η Uniregistry είναι «η πιο βασισμένη σε υπηρεσίες και ολιστική προσέγγιση στις λειτουργίες μητρώου που έχει δει ποτέ ο κλάδος» – και μέχρι στιγμής από τη δική μου εμπειρία, δεν έχω κανένα προφανή λόγο να μην εμπιστεύομαι αυτήν την ειλικρινή αξιολόγηση.

Πλεονεκτήματα Uniregistry:

1. Προστέθηκε ασφάλεια

uniregistry-ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα σημαντικό ζήτημα για οποιονδήποτε επενδυτή τομέα και δεν είμαι διαφορετικός. Οι περιπτώσεις κλοπής τομέα βρίσκονται σε σταθερή άνοδο και ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης αυτού είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα με το GoDaddy ήταν πάντα η έλλειψη αυτού του σημαντικού χαρακτηριστικού. Η GoDaddy δεν προσφέρει δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά η Uniregistry έχει εφαρμόσει αυτήν τη δυνατότητα σε ολόκληρο τον κόσμο χωρίς επιπλέον κόστος. Για να είμαι ειλικρινής, η διαθεσιμότητα ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ένας από τους πολλούς λόγους που οδήγησαν πολλούς να συνεργαστούν με την Uniregistry στην πρώτη θέση.

2. Εύκολο στη χρήση εργαλείο διαχείρισης τομέα

Εργαλείο τομέα Uniregistry

Όποιος έχει λίγη εμπειρία με το GoDaddy θα παραδεχτούσε ότι το εργαλείο διαχείρισης τομέα δεν είναι μόνο περίπλοκο, αλλά αρκετά αργό ταυτόχρονα. Η Uniregistry, από την άλλη πλευρά, έχει δημιουργήσει μια απλοποιημένη διεπαφή διαχείρισης τομέα που είναι καθαρή, γρήγορη και εύχρηστη.

Έχουν κατασκευάσει το εργαλείο από το μηδέν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ευκολία του χρήστη. Το καλύτερο μέρος του εργαλείου διαχείρισης τομέων της Uniregistry είναι ότι δεν υπάρχουν επιλογές πώλησης ή άλλες περισπασμούς που σας προκαλούν σύγχυση. Προσφέρει απλές και απλές δυνατότητες διαχείρισης τομέα με το σωστό είδος δυνατοτήτων και επιλογών για την υποστήριξη των απαιτήσεων των επενδυτών τομέα.

3. Προσαρμοσμένη τιμολόγηση

Εάν είστε επενδυτής τομέα με αξιοπρεπές μέγεθος χαρτοφυλακίου, η Uniregistry είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρει μια προσαρμοσμένη μαζική τιμολόγηση. Ήταν αρκετά ευγενικοί για να μου παρέχουν προσαρμοσμένες τιμές εγγραφής / ανανέωσης / μεταφοράς τομέα που ήταν σημαντικά χαμηλότερες από την τρέχουσα τιμή αγοράς.

Δεν μπορώ να αποκαλύψω την ακριβή τιμή για εμένα, αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το περιθώριο που μου προσφέρθηκε. Θα πρότεινα να επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας για να μάθετε ποια προσαρμοσμένη τιμή είναι πρόθυμοι να σας προσφέρουν.

4. Προστασία απορρήτου χωρίς επιπλέον κόστος

Απόρρητο τομέα Uniregistry

Η Uniregistry παρέχει προστασία απορρήτου WHOIS χωρίς επιπλέον κόστος. Ενώ όλοι οι άλλοι δημοφιλείς καταχωρητές τομέα σας προσφέρουν αυτήν την επιλογή με επιπλέον κόστος, η Uniregistry παρέχει δωρεάν απόρρητο σε όλα τα ονόματα τομέων που καταχωρείτε εδώ.

5. Γρήγορη υποστήριξη πελατών

Η εμπειρία μου με την υποστήριξη πελατών τους ήταν μια ευχάριστη εμπειρία μέχρι στιγμής. Για κάθε λογαριασμό, υπάρχει ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού για να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματά σας. Όποτε υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία, μπορώ απλώς να κάνω ping στον λογαριασμό μου μέσω του Skype για να επιλύσω το πρόβλημα αμέσως. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής του λογαριασμού σας δεν είναι διαθέσιμος, προς το παρόν, έχετε την επιλογή να επικοινωνήσετε με ολόκληρη την ομάδα υποστήριξης για να διευκρινίσετε τις αμφιβολίες σας.

Εκτός από ένα σύστημα υποστήριξης βάσει εισιτηρίων, η Uniregistry σάς παρέχει επίσης άμεση τηλεφωνική υποστήριξη, υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και υποστήριξη μέσω Skype.

Μειονεκτήματα Uniregistry:

1. Χωρίς δυνατότητα προπαραγγελίας

Η Uniregistry δεν προσφέρει δυνατότητα προπαραγγελίας για σύντομη κυκλοφορία επεκτάσεων τομέα gTLD. Μόνο όταν η νέα επέκταση είναι ζωντανή, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας. Έτσι, εάν κάποιος άλλος έχει ήδη υποβάλει μια προπαραγγελία στο όνομα τομέα που προτιμάτε σε κάποιον άλλο καταχωρητή (που διαθέτει δυνατότητα προπαραγγελίας), είναι απίθανο να προστεθεί αυτό το όνομα τομέα στο χαρτοφυλάκιό σας.

2. Χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες

Χωρίς φιλοξενία

Όπως έχω ήδη επισημάνει στην αρχή, η Uniregistry ασχολείται αποκλειστικά με ονόματα τομέων – δεν υπάρχει αναβάθμιση οποιασδήποτε άλλης σχετικής υπηρεσίας πρόσθετου.

Αυτό σημαίνει, εάν ψάχνετε για φιλοξενία ιστοσελίδων, καθώς και εγγραφή ονόματος domain, θα πρέπει να ψάξετε αλλού για τις ανάγκες φιλοξενίας σας. Με άλλα λόγια, ο τομέας σας θα εγγραφεί στο Uniregistry, αλλά ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται από κάποιον τρίτο πάροχο υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Μπορεί να προκαλέσει λίγη ταλαιπωρία σε κάποιον που ψάχνει μια λύση μίας στάσης για την καταχώριση ονόματος domain και την υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Τελικές λέξεις:

Προσωπικά, είμαι αρκετά ικανοποιημένος με την υπηρεσία που μου προσφέρει η Uniregistry μέχρι τώρα. Η ασφάλεια και η προσαρμοσμένη τιμολόγηση είναι οι δύο κύριοι παράγοντες που επηρέασαν την απόφασή μου να συνεργαστώ με την Uniregistry για τις ανάγκες εγγραφής τομέα μου. Υπάρχουν, φυσικά, και ορισμένα μειονεκτήματα, όπως η απουσία εγκατάστασης προπαραγγελίας. Αλλά ας το παραδεχτούμε. Δεν μπορείτε να περιμένετε να τα πάρετε όλα σε μία συμφωνία, επομένως είναι καλύτερα να είστε έτοιμοι να πάρετε τα «μειονεκτήματα» παράλληλα με τα «υπέρ».

Συνοψίζοντας, η Uniregistry δημιούργησε μια εξαιρετική πλατφόρμα για να απλοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής τομέα για επενδυτές ονόματος τομέα.

Αλλά μην θεωρείτε τα λόγια μου δεδομένα. Για να μετρήσετε πόσο καλή (ή κακή) είναι μια υπηρεσία, πρέπει να την δοκιμάσετε προσωπικά. Δημιουργήστε λοιπόν έναν λογαριασμό με την Uniregistry και αποκτήστε μια εμπειρία από πρώτο χέρι για να εκτιμήσετε μόνοι σας την πραγματική αξία της.

Κριτικές Web Hosting:

σε κίνησηΦιλοξενία InMotion
Η InMotion Hosting είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα τις ΗΠΑ που ιδρύθηκε το 2001 και διαθέτει κέντρα δεδομένων στη Βιρτζίνια και το Λος Άντζελες. Διαβάστε την κριτική »

bluehostΑναθεώρηση Bluehost
Με πάνω από 2 εκατομμύρια φιλοξενούμενους ιστότοπους, το BlueHost είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στο Διαδίκτυο. Διαβάστε την κριτική »

όνειροΚριτική Dreamhost
Το DreamHost κέρδισε το PC Magazine’s Editor’s Choice για web hosting το 2016, σηματοδοτώντας την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία κέρδισε αυτήν τη διάκριση. Διαβάστε την κριτική »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map