Venmo vs PayPal (2020): Σύγκριση 3 παραγόντων για να σας βοηθήσει να επιλέξετε σωστά

Για τους άγνωστους, μπορεί να μην είναι σαφές ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Venmo και της PayPal.


Ξύστε ότι:

Ακόμη και σε όσους γνωρίζουν και τα δύο, οι διαφορές μπορεί να μην είναι σαφείς.

Εξάλλου, το PayPal και το Venmo σας επιτρέπουν να στέλνετε και να λαμβάνετε χρήματα. Εκτός, το PayPal υπήρξε για πάντα και το Venmo είναι νέο.

Ω, και η PayPal κατέχει τη Venmo.

Η σύντομη έκδοση είναι ότι το PayPal είναι πιο περίπλοκο από το Venmo. Ναι, εξωτερικά φαίνονται πολύ παρόμοια:

Στην πραγματικότητα, το PayPal διασπάται σε όλο και περισσότερα διαφορετικά είδη υπηρεσιών. Με πολλούς τρόπους το PayPal αρχίζει να μοιάζει με τράπεζα.

Εντάξει, ναι, και οι δύο εξυπηρετούν τις ίδιες θεμελιώδεις ανάγκες. Αλλά ακόμη και τότε, το ερώτημα είναι, ποιο είναι καλύτερο σε αυτό?

Και πέρα ​​από αυτό, ποιο είναι καλύτερο για εσάς εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας; Διαχειρίζεστε ένα μικρό κατάστημα στο διαδίκτυο; Ή αν θέλετε απλώς ένα εύκολο ψηφιακό πορτοφόλι?

Ας το καταλάβουμε.

Πρώτον, το πράγμα που μας ενδιαφέρει όλοι:

Τιμολόγηση

Θα χαλάσω τα πράγματα λίγο νωρίς: οι βασικές υπηρεσίες τόσο για το Venmo όσο και για το PayPal είναι παρόμοιες. Δεν είναι τόσο εκπληκτικό, καθώς η PayPal κατέχει το Venmo.

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες διαφορές και σχετίζονται με τις διαφορετικές δυνατότητες που προσφέρουν και οι δύο.

Ας καλύψουμε πρώτα τον Venmo. Πόσο κοστίζει η Venmo?

…Τίποτα.

Εντάξει, προφανώς ο Venmo πρέπει να κερδίσει χρήματα με κάποιο τρόπο. Αλλά η ίδια η υπηρεσία είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση.

Ακόμα καλύτερα, η Venmo δεν χρεώνει τέλη για τις περισσότερες από τις βασικές υπηρεσίες.

Αυτές είναι οι βασικές υπηρεσίες:

τέλη venmo έναντι paypal venmo

Αποστολή χρημάτων από συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα ή υπόλοιπο Venmo. λήψη χρημάτων στο υπόλοιπό σας στο Venmo ή ανάληψη στο υπόλοιπό σας στο Venmo. χρησιμοποιώντας την τυπική μεταφορά στον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Ό, τι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αλήθεια, το ξέρω.

Εδώ τι χρεώνει η Venmo για:

Η τυπική ανάληψη είναι δωρεάν, αλλά διαρκεί μια εργάσιμη ημέρα. Εάν χρειάζεστε τα χρήματα αμέσως, μπορείτε να κάνετε μια άμεση ανάληψη, η οποία κοστίζει 1% του ποσού.

Επιπλέον, κατά την αποστολή χρημάτων σε άτομα που χρησιμοποιούν το υπάρχον υπόλοιπο, τη χρεωστική κάρτα ή τον τραπεζικό λογαριασμό σας, είναι δωρεάν, η χρήση πιστωτικής κάρτας συνεπάγεται χρέωση 3%.

Ως επί το πλείστον, αυτό αφορά την τιμολόγηση. Υπάρχουν όμως και άλλες μικρές λεπτομέρειες για ειδικούς χρήστες:

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν την Κάρτα Venmo ή την Κάρτα Venmo Mastercard – η οποία αποτελεί μέρος του βήματος της Venmo σε άλλες υπηρεσίες – θα χρεωθούν 2,50 $ για αναλήψεις ATM εκτός δικτύου και 3 $ για αναλήψεις μετρητών σε τράπεζες.

Τα άτομα που χρησιμοποιούν το Πρόγραμμα αγορών Venmo λαμβάνουν επιπλέον ασφάλεια για επιστροφές χρημάτων για διαδικτυακές αγορές. Ωστόσο, υπάρχει μια χρέωση 3% για την αποστολή χρημάτων σε άτομα μέσω του προγράμματος.

Τώρα, ας πάμε στο PayPal.

Με το PayPal, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Αυτό συμβαίνει επειδή το PayPal έχει μεγαλύτερο χώρο σε άλλες υπηρεσίες.

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι το Venmo μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ορισμένες διαδικτυακές αγορές, το PayPal είναι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποδεκτό σε όλα τα είδη καταστημάτων.

Διαδίκτυο, εκτός σύνδεσης, μεγάλο και μικρό — Το PayPal είναι παντού, ακόμα και όταν δεν το πιστεύετε.

Έτσι, τα τέλη για αγορές μέσω Διαδικτύου ή στο κατάστημα στις Η.Π.Α..?

Δεν υπάρχουν.

Εάν μεταφέρετε χρήματα από το PayPal στον συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό σας, δεν υπάρχει επίσης καμία χρέωση. Όπως και η Venmo, τα βασικά είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει χρέωση 1% εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια άμεση μεταφορά.

Η αποστολή χρημάτων στις ΗΠΑ δεν έχει καμία χρέωση, εάν χρηματοδοτείται από PayPal Cash ή συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Αλλά εδώ διαφέρει από το Venmo:

Εάν η πληρωμή σας χρηματοδοτείται από πιστωτική κάρτα Ή χρεωστική κάρτα, ή με PayPal Credit, υπάρχει χρέωση 2,9% καθώς και σταθερή χρέωση ανάλογα με το νόμισμα.

Όταν στέλνετε σε άλλες χώρες, οι τιμές είναι ακόμη υψηλότερες:

venmo vs paypal αποστολή σε άλλες χώρες

Υπάρχουν ορισμένες ειδικές περιπτώσεις, αλλά συνήθως οποιοσδήποτε στέλνει χρήματα σε ένα άτομο σε άλλη χώρα θα επιβαρύνεται με 5% χρέωση συναλλαγής.

Ναι, αυτό ακούγεται υψηλό, ειδικά σε σύγκριση με ΔΕΝ έχει καθόλου χρέωση, αλλά να θυμάστε ότι η Venmo δεν χειρίζεται καν τέτοιες διεθνείς μεταφορές.

Εδώ είναι ένας άλλος τομέας όπου τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το PayPal ως επεξεργαστή πληρωμών για το κατάστημά σας.

Εάν ναι, δείτε πώς είναι οι χρεώσεις εμπόρων του PayPal:

venmo έναντι paypal εμπόρων

Για τους περισσότερους εμπόρους, το 2,9% συν 0,30 $ είναι η πιο κοινή χρέωση.

Αυτό μπορεί να μην φαίνεται υπέροχο, αλλά είναι αρκετά ανταγωνιστικό σε σύγκριση με το τι θα χρεώνουν οι άλλοι επεξεργαστές πληρωμών.

Και αν χρησιμοποιείτε λογισμικό για τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε επίσης να περιμένετε παρόμοιες τιμές.

Αλλά αυτή είναι η ουσία για τις τιμές του PayPal και της Venmo.

Για να ανακεφαλαιώσετε: οι βασικές υπηρεσίες είναι δωρεάν, αν και οι συναλλαγές σε πιστωτικές κάρτες (σε αντίθεση με τις χρεωστικές κάρτες) προκαλούν υψηλότερα ποσοστά.

Επίσης, το PayPal προσφέρει περισσότερες υπηρεσίες σε άλλους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης δυνατότητας πληρωμής σε καταστήματα, αλλά έχει και άλλες χρεώσεις που συνοδεύουν αυτές τις υπηρεσίες.

Ας περάσουμε τώρα σε έναν άλλο σημαντικό παράγοντα στην ελκυστικότητα αυτών των πλατφορμών:

Ευκολία στη χρήση

Ένας από τους λόγους για τους οποίους το PayPal είναι τόσο επιτυχημένο, είναι ότι παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες εδώ και χρόνια, διατηρώντας τα πράγματα εύκολα για τους χρήστες.

Και ο Venmo, ο πρώτος, έχει γίνει πολύ επιτυχημένος για παρόμοιους λόγους.

Το ερώτημα λοιπόν είναι, ποιο το κάνει καλύτερα?

Όπως θα περίμενε, θα ξεκινήσω με τον Venmo.

Η συνολική διεπαφή της Venmo είναι εξαιρετικά απλή:

πληρωμή venmo vs paypal

Στην επιφάνεια εργασίας, έτσι φαίνεται η αρχική σελίδα λίγο πολύ.

Στην κορυφή, είναι μια ειδοποίηση που μου δίνει τη δυνατότητα να υπενθυμίσω στο συγκάτοικο μου για μια ζητούμενη πληρωμή.

Στη συνέχεια, υπάρχει ένα μικρό πεδίο όπου μπορώ εύκολα να ζητήσω ή να στείλω μια πληρωμή σε κάποιον.

Και στη συνέχεια, αυτό είναι που κάνει το Venmo να ξεχωρίζει:

Η κοινωνική τροφή.

Το αν αυτό είναι καλό ή κακό εξαρτάται από εσάς. Προσωπικά, δεν με νοιάζει. Αλλά μερικοί αρέσουν στην πτυχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του Venmo και αν είστε ένας από αυτούς, τότε αυτό είναι ένα μπόνους.

Ευτυχώς, δεν είστε υποχρεωμένοι να συμμετάσχετε στη δημόσια πτυχή.

Δείτε πώς φαίνεται όταν ζητάτε / στέλνετε χρήματα:

venmo vs paypal απόρρητο

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι εξαιρετικά απλό να το κάνετε αυτό.

Υπάρχει μια γρήγορη επιλογή απορρήτου που μπορεί πάντα να αλλάξει και μια επιλογή για αυτόματη κοινή χρήση στο Facebook.

Όταν αρχίζετε να πληκτρολογείτε το πεδίο για να πληρώσει / χρεώσει ένα άτομο, οι προτάσεις εμφανίζονται αυτόματα. Θα έχετε επιλογές προηγούμενων επαφών και συχνά φίλους στο Facebook εάν έχετε συγχρονιστεί με το Facebook.

Θα σας ζητηθεί πρώτα να πληκτρολογήσετε ένα ποσό και στη συνέχεια εμφανίζεται ο όρος “για” αυτόματα, με την επιλογή να πληκτρολογήσετε μια μικρή σημείωση.

Αυτό είναι! Είναι πραγματικά τόσο απλό.

Μπορείτε επίσης να δείτε τις προηγούμενες συναλλαγές σας σε μια εύκολη καρτέλα «δηλώσεις»:

δήλωση venmo vs paypal

Μπορείτε να δείτε έως και τις τελευταίες 90 ημέρες συναλλαγών και να τις κατεβάσετε εάν θέλετε να είστε ασφαλείς.

Επίσης, συνήθως οι συναλλαγές της Venmo θα εμφανίζονται στα εισερχόμενά σας μέσω email, εκτός εάν εξαιρεθείτε, επομένως η εγγραφή δεν έχει τελειώσει ποτέ.

Τέλος πάντων, αυτή είναι η ουσία της ευκολίας χρήσης του Venmo.

Ναι, χρησιμοποιώ το Venmo μέσω προγράμματος περιήγησης Διαδικτύου σε επιτραπέζιο υπολογιστή και οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν την εφαρμογή, αλλά είναι σχεδόν η ίδια (η εφαρμογή είναι λίγο καλύτερη εμφάνιση).

Είναι προφανώς εξαιρετικά απλό – μπορείτε να φτάσετε στην προτεραιότητά σας ΑΜΕΣΩΣ κατά την πρόσβαση στην υπηρεσία, χωρίς πολλή πλοήγηση.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο PayPal.

Αυτή είναι η αρχική σελίδα του PayPal:

περίληψη venmo vs paypal

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι λίγο πιο περίπλοκο, αν και όχι πάρα πολύ.

Ενώ η Venmo εστιάζει περισσότερο σε έναν συνδυασμό του πεδίου “pay / request” και του κοινωνικού πεδίου, το PayPal σας δείχνει μερικά διαφορετικά πράγματα:

Σας δείχνει την πρόσφατη δραστηριότητά σας, γρήγορες επιλογές για αποστολή και αίτηση και εργαλεία πωλητή (όχι στο στιγμιότυπο οθόνης).

Γενικά, το PayPal προσφέρει παρόμοιες σελίδες και ρυθμίσεις στο Venmo. Ωστόσο, είναι πιο προηγμένο.

Πάρτε αυτό το παράδειγμα ιστορικού δραστηριότητας / συναλλαγών:

venmo vs paypal ημερομηνία

Μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα να επιστρέφει πολύ περισσότερο από τις τελευταίες 90 ημέρες – μπορείτε να δείτε τη δραστηριότητα να επιστρέφει ΧΡΟΝΙΑ.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε συγκεκριμένες συναλλαγές ή να τις φιλτράρετε ανά τύπο.

Το καλύτερο όμως, αντί για μια απλή επιλογή λήψης μιας γενικής εγγραφής για ένα δεδομένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να δημιουργήσετε και να κατεβάσετε πιο λεπτομερείς τύπους δηλώσεων:

λήψη venmo vs paypal

Αυτό είναι πραγματικά δροσερό και ισχύει για το πώς το PayPal παρέχει πιο προηγμένες δυνατότητες, διατηρώντας παράλληλα τα πράγματα απλά.

Το ίδιο ισχύει και για τη βασική δυνατότητα αποστολής / αίτησης χρημάτων:

venmo v paypal αποστολή χρημάτων

Είναι ακόμα πολύ απλό, αλλά περιλαμβάνει μερικά ακόμη βήματα από το Venmo.

Και πάλι, αυτή είναι η έκδοση για υπολογιστές / πρόγραμμα περιήγησης του PayPal, όχι για το κινητό – αλλά η ουσία είναι σχεδόν η ίδια.

Οι τελικές μου παρατηρήσεις σχετικά με την ευκολία χρήσης πιθανώς δεν θα σας εκπλήξουν:

Το Venmo είναι ευκολότερο γενικά, γιατί είναι πιο απλό.

Το PayPal είναι πιο περίπλοκο αν θέλετε απλώς να στείλετε και να λάβετε χρήματα μεταξύ ατόμων που γνωρίζετε.

Αλλά αν θέλετε να επωφεληθείτε από πολλές υπηρεσίες, τότε το PayPal κάνει εξαιρετική δουλειά συνδυάζοντας την ευκολία χρήσης με τις δυνατότητες.

Ας μιλήσουμε τώρα για ένα τελευταίο σημείο σύγκρισης:

Ασφάλεια

Η ασφάλεια πρέπει να είναι σημαντική για εσάς εδώ, ακόμα κι αν δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε:

Μετά από όλα, εμπιστεύεστε αυτές τις εφαρμογές με τα ΧΡΗΜΑΤΑ σας! Και όχι μόνο αυτό, αλλά μια σύνδεση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τους αριθμούς της κάρτας σας!

Ας βουτήξουμε λοιπόν.

Η Venmo έχει μια σελίδα στον ιστότοπό της όπου απλώς μιλάει για ασφάλεια.

Δυστυχώς, δεν λέει πολλά.

Για παράδειγμα:

venmo vs paypal ασφάλεια

Φυσικά, αυτό ακούγεται καλό – θα προτιμούσα η Venmo να χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από ό, τι όχι.

Αλλά αυτό δεν είναι ένα εξαιρετικό επίπεδο ασφάλειας – είναι καλή βασική ασφάλεια το 2020, αλλά κάτι που κάνουν οι περισσότεροι σημαντικοί ιστότοποι και οι διαδικτυακές υπηρεσίες.

Δεδομένου ότι η Venmo διαχειρίζεται χρήματα για εκατομμύρια ανθρώπους, θέλω να δω περισσότερα.

Τώρα, το Venmo διαθέτει κάποια εργαλεία ασφαλείας που είναι απλά, αλλά χρήσιμα, όπως αυτό:

συσκευές venmo vs paypal

Στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις συσκευές και τις περιόδους σύνδεσης που θυμάστε (όπου είστε συνδεδεμένοι στο Venmo).

Εάν χάσετε το τηλέφωνό σας ή κλαπεί, μπορείτε να το αφαιρέσετε, ώστε να μην είναι προσβάσιμο.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

Έτσι, τελικά τα βασικά είναι εκεί – οι διακομιστές είναι ασφαλείς, η κίνηση κρυπτογραφείται και οι χρήστες μπορούν να προστατεύσουν τον λογαριασμό τους.

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα, αλλά δεν είναι πολύ κακό.

Αλλά ας αλλάξουμε γρανάζια στο PayPal: είναι ακόμη πιο σημαντικό για το PayPal να έχει μεγάλη ασφάλεια, καθώς γίνεται περισσότερο τραπεζική / κάρτα.

Υπάρχει ένα πράγμα για το PayPal και την ασφάλεια που είναι αρκετά υποτιμημένη:

Η δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών μέσω PayPal σε αμέτρητους ιστότοπους στο διαδίκτυο (και ακόμη και προσωπικά καταστήματα).

Κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί γιατί θα έκανε check out με το PayPal όταν αγοράζει κάτι στο διαδίκτυο, όταν μπορεί να χρησιμοποιήσει την κάρτα του – δεν είναι πιο περίπλοκο?

Λοιπόν, στην πραγματικότητα, δεν είναι.

Όταν κάνετε check-out σε έναν ιστότοπο μέσω PayPal, χρειάζεστε μόνο τα στοιχεία σύνδεσής σας στο PayPal – δεν χρειάζεται να εισαγάγετε ολόκληρο τον αριθμό κάρτας και τα στοιχεία χρέωσής σας.

Αλλά καλύτερα, είναι πιο ασφαλές:

Δεν εμπιστεύεστε το κατάστημα με την κάρτα και τα στοιχεία χρέωσής σας – απλώς εμπιστεύεστε το PayPal για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή για εσάς.

Και το PayPal παρακολουθεί όλες τις συναλλαγές σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά:

venmo vs paypal ασφάλεια

Αυτό είναι λοιπόν ένα μεγάλο σημείο υπέρ της ασφάλειας.

Το PayPal το κάνει επίσης για επιχειρήσεις – καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή πύλης πληρωμών εάν χρησιμοποιείτε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το θέμα είναι ότι αυτή η ανίχνευση απάτης 24/7 ισχύει για όλα όσα κάνετε στο PayPal.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και η απλή αποστολή και λήψη χρημάτων εμπίπτει σε αυτήν την αρμοδιότητα – οπότε δεν είναι σαν να λαμβάνετε αυτήν την προστασία μόνο για αγορές και πώληση στο διαδίκτυο.

Το PayPal προσφέρει επίσης ρυθμίσεις ασφαλείας για χρήστες όπως το Venmo (ή μάλλον, το Venmo έχει παρόμοιες ρυθμίσεις με τον ιδιοκτήτη του, το PayPal):

ρυθμίσεις ασφαλείας venmo vs paypal

Αν και θα σημειώσω εδώ ότι οι ρυθμίσεις του PayPal είναι λίγο πιο προηγμένες.

Τώρα, πρέπει να είμαι δίκαιος με τον Venmo:

Το Venmo ΔΕΝ επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αγορές μέσω Διαδικτύου μέσω της υπηρεσίας.

Αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτού είναι μέσω του PayPal: όταν πραγματοποιείτε online πληρωμή, μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας το κουμπί PayPal… χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας στο Venmo.

Και όπως συμβαίνει αυτό, υπόκειται σε παρόμοια παρακολούθηση.

Η πιο πρακτική εφαρμογή χρησιμοποιεί το Venmo για αγορές εντός εφαρμογής.

Ωστόσο, το PayPal είναι απλώς ευρύτερα αποδεκτό στα καταστήματα και στο βαθμό που το Venmo είναι ασφαλές για διαδικτυακές αγορές, οφείλεται κυρίως στο PayPal.

Με αυτό και τις πιο προηγμένες ρυθμίσεις χρήστη και μια πολύ πιο καθιερωμένη φήμη, πρέπει να πω ότι το PayPal έχει καλύτερη ασφάλεια.

Ας ανακεφαλαιώσουμε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα πριν ολοκληρώσουμε:

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της Venmo

Πλεονεκτήματα Venmo:

 • Δωρεάν εγκατάσταση και χρήση
 • Χωρίς χρέωση για βασικές υπηρεσίες, όπως: αποστολή χρημάτων από συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό, χρεωστική κάρτα ή υπόλοιπο Venmo ή για λήψη και ανάληψη στον λογαριασμό σας.
 • Απλό και εύκολο στη χρήση.
 • Παρόλο που η Venmo είναι ακόμα πιο απλή σε ό, τι προσφέρει από το PayPal, η εισαγωγή της κάρτας Venmo είναι ένα ωραίο βήμα και μια καλή επιλογή για άτομα που χρησιμοποιούν ήδη το Venmo.
 • Η κοινωνική φύση του Venmo είναι καλή για όσους το αρέσουν, αλλά μπορεί εύκολα να απενεργοποιηθεί για όσους δεν το αρέσουν.

Μειονεκτήματα Venmo:

 • Διατίθεται μόνο σε εκείνους στις Ηνωμένες Πολιτείες
 • Τα όρια μεταφοράς είναι χαμηλότερα από το PayPal, αν και εξακολουθούν να είναι χιλιάδες ανά συναλλαγή.
 • Δεν είναι ευρέως αποδεκτή ως επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς όπως το PayPal.
 • Όχι τόσο ισχυρά συστήματα ασφάλειας / παρακολούθησης για online αγορές, σε σύγκριση με το PayPal.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του PayPal

Πλεονεκτήματα PayPal:

 • Δωρεάν εγκατάσταση και χρήση.
 • Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τις βασικές υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής (παρόμοια με την Venmo).
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί παγκοσμίως.
 • Υψηλότερα όρια για το πόσο μπορούν να μεταφερθούν κάθε φορά.
 • Το PayPal έχει περισσότερες λειτουργίες που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις (ειδικά ως επιλογή πληρωμής / πύλη πληρωμής).
 • Εκτός από το ότι είναι χρήσιμο για τις επιχειρήσεις, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το PayPal ως επιλογή ολοκλήρωσης αγοράς ως ασφαλή τρόπο πληρωμής για πράγματα σε δυνητικά επικίνδυνους ιστότοπους και να παρακολουθούν τις επιστροφές χρημάτων.
 • Προσφέρει επίσης δάνεια.
 • Συνολικά, πιο περίπλοκες ρυθμίσεις και εργαλεία.

Μειονεκτήματα PayPal:

 • Τέλη για αποστολή / παραλαβή εκτός της χώρας σας (σημειώστε ότι το Venmo προορίζεται μόνο για χρήστες των Η.Π.Α., συγκριτικά δεν είναι τόσο μειονέκτημα).
 • Για όσους θέλουν απλώς να στείλουν και να λάβουν χρήματα με τους φίλους και τους γνωστούς τους, το PayPal είναι πιθανότατα υπερβολικό.

Venmo vs PayPal: Ποιο είναι καλύτερο για μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες?

Θέλω απλώς να επικεντρωθώ σε αυτό λίγο πριν ολοκληρώσω τα πάντα στο συμπέρασμα.

Βασικά, το PayPal είναι καλύτερο για τις επιχειρήσεις. Διαθέτει περισσότερα εργαλεία και δυνατότητες που το καθιστούν φυσικά πιο κατάλληλο για τη διαχείριση επιχειρηματικών συναλλαγών.

Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο για να δεχτώ τις ανεξάρτητες πληρωμές και νομίζω ότι ο καθένας έχει κάτι που είναι καλύτερο.

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος του Venmo:

Εάν η ελεύθερη εργασία σας περιλαμβάνει μικρότερες θέσεις εργασίας και σχετικά μικρότερα ποσά μετρητών, συμπεριλαμβανομένων εφάπαξ πληρωμών, τότε η ευκολία της Venmo είναι χαρά να αντιμετωπίσετε.

Επίσης, πολλοί πελάτες μπορεί να βρουν το Venmo να είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Είναι πολύ καλό για δουλειές που κάνετε για φίλους ή άτομα στον κύκλο σας.

Πέρα από αυτό, το PayPal είναι γενικά καλύτερο.

Για ένα πράγμα, τα αρχεία συναλλαγών διαρκούν περισσότερο και μπορούν να εκτιμηθούν με πιο λεπτομερείς τρόπους, συμπεριλαμβανομένων των φορολογικών στοιχείων.

Εάν η μικρή επιχείρησή σας είναι ηλεκτρονικό κατάστημα ή αν σκέφτεστε να προχωρήσετε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, τότε το PayPal είναι σχεδόν σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επεξεργαστής πληρωμών και πολλοί αξιόπιστοι ιστότοποι / υπηρεσίες χρησιμοποιούν ήδη το PayPal στους ιστότοπούς τους ως επιλογή πληρωμής.

Εντάξει, έτοιμος να τελειώσει?

Ποιο είναι καλύτερο: Venmo vs PayPal?

Ποιο είναι καλύτερο, γενικά?

Πρέπει να πω ότι το PayPal είναι γενικά καλύτερο.

Στο τέλος της ημέρας, κάνει λίγο πολύ το ίδιο με το Venmo… αλλά πολύ περισσότερο όταν χρειάζεται. Και τα βασικά κοστίζουν το ίδιο.

Και είναι τόσο άσχημη αυτή η επιπλοκή; Όχι σε μένα, και όχι στους περισσότερους από εσάς.

Και όπως ανέφερα στην τελευταία ενότητα, το PayPal είναι πολύ καλύτερο για τις επιχειρήσεις, εκτός αν εκτελείτε μια μικρή, τοπική ανεξάρτητη επιχείρηση.

ΑΛΛΑ, εδώ είναι ένα σημαντικό κομμάτι απόχρωσης:

Χρησιμοποιώ το Venmo πολύ περισσότερο από το PayPal.

Γιατί?

Επειδή η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων στη ζωή μου χρησιμοποιούν το Venmo μέσω του PayPal. Αυτό από μόνο του το κάνει πολύ πιο χρήσιμο.

Έτσι, στα χαρτιά, το PayPal μπορεί να είναι η πολύ καλύτερη επιλογή. Στην πράξη, όμως, για εκείνους στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Venmo είναι συχνά το πιο πρακτικό.

Εκτός αν, επαναλαμβάνω, διευθύνετε μια επιχείρηση!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map