WebHostingPad Review (2020): Αξίζει να αγοράσετε;

Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν κάποιος ρωτά άνετα: “Ποια είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας εκεί έξω;” Αναμφίβολα κάποια προφανή ονόματα έρχονται στο μυαλό όπως Godaddy, GreenGeeks, BlueHost ή ακόμη και Hostinger θα μπορούσαν να εμφανιστούν.
Η διαδικασία κατά την επιλογή μιας εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι αρκετά απλή. Θέλετε την καλύτερη υπηρεσία στη χαμηλότερη τιμή χωρίς συμβιβασμούς στις δυνατότητες. Τώρα, στον σημερινό κόσμο αυτό δεν είναι πολλά να ρωτήσουμε, υπάρχουν πολλές εταιρείες που ΜΠΟΡΟΥΝ να παραδώσουν.
Ωστόσο, οι εταιρείες με μεγάλες ονομασίες κυριαρχούν στην πλειονότητα των ιστότοπων στον ιστό, αλλά υπάρχουν μερικές λιγότερο γνωστές υπηρεσίες που συχνά βρίσκονται κάτω από το ραντάρ. Όπως θα συζητήσουμε σήμερα:


WebHostingPad

Μπορούμε να σας στοιχηματίσουμε χίλια δολάρια που ίσως δεν έχετε ακούσει ποτέ για έναν ιστότοπο με ένα σπάνιο όνομα. Ως εκ τούτου, αναλάβαμε από εμάς να σας παρέχουμε μια εικόνα της υπηρεσίας προτού κάνετε κλικ στην αγορά στο Godaddy.

Χαρακτηριστικά & Τιμολόγηση

-Αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting _ WebHostingPad
Τα χαρακτηριστικά αποτελούν μια υπηρεσία. Στην περίπτωση του WebHostingPad, λειτουργίες όπως ένας δωρεάν τομέας, 24/7 υποστήριξη πελατών, sitel builders / CMS, SSD storage, απεριόριστο επαγγελματικό email και δωρεάν πιστοποιητικά SSL παρέχονται ως προεπιλογή στην υπηρεσία.

Αξιόπιστη και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων _WebHostingPad
Εκτός από τα παραπάνω βασικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να περάσετε, όπως δωρεάν εγγραφή / μεταφορά τομέα, αυτοματοποιημένα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας, αυτόματη σάρωση κακόβουλου λογισμικού, προσαρμοσμένο φιλτράρισμα ανεπιθύμητων μηνυμάτων, ενσωματώσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα.
Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην κοινόχρηστη τιμολόγηση φιλοξενίας…

Κοινή φιλοξενία _ WebHostingPad
Με την πρώτη ματιά, η επιλογή σχεδίου δεν φαίνεται πολύ διαφορετική. Διατηρείται πολύ σύντομο & απλός. Το σχέδιο «Power» κοστίζει 1,99 $ / μήνα και σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις συνήθεις λειτουργίες που αναφέρονται παραπάνω μαζί με απεριόριστους λογαριασμούς αποθήκευσης / email και WordPress & Υποστήριξη Weebly.
Στη συνέχεια, το «Power Plan Plus» είναι όπως θα μπορούσατε να υποθέσετε ότι είναι μια σωστή αναβάθμιση έναντι του σχεδίου Power. Για 4,99 $ / μήνα, έχετε έναν πολύ καλύτερο επεξεργαστή (που σημαίνει εξαιρετική απόδοση), μια premium εφεδρική υπηρεσία και την τελευταία τεχνολογία διακομιστή για να λειτουργεί ο ιστότοπός σας.

-Power Plan Mini _ WebHostingPad
Επιτέλους, υπάρχει το περίεργο «Power Plan mini» που βρίσκεται ακριβώς στη μέση του Power & το πρόγραμμα Plus. Για 3 $ / μήνα, έχετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL, WordPress, 10 GB SSD, 2 τομείς, εύρος ζώνης 100 GB και 50 βάσεις δεδομένων που επαρκούν για έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων.
Συνολικά, τα χαρακτηριστικά για την τιμή είναι πολύ πειστικά. Η τιμή διατηρείται όσο το δυνατόν ελάχιστη και δίνεται έμφαση στους χρήστες που μπορούν να εγκαταστήσουν το κατάστημα γρήγορα & τρέξιμο.

Ασφάλεια

Το WebHostingPad χαιρετίζεται ως «Αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting». Αν και δεν υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές σε αυτήν την περίπτωση, δώδεκα λειτουργίες δεν θα κάνουν τον ιστότοπό σας ασφαλή, αλλά μερικές καλές θα μπορούσαν. Λοιπόν, τι είδους ασφάλεια μιλάμε?

Αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting WebHostingPad
Όπως αναφέραμε προηγουμένως, έχετε συμπεριλάβει την πιστοποίησή σας SSL με κάθε σχέδιο. Ένα SSL εάν δεν το γνωρίζετε, είναι ένα Secure Socket Layer που δημιουργεί ένα επίπεδο ασφάλειας μεταξύ του ιστότοπου και του χρήστη για την αποτροπή οποιουδήποτε είδους παρέμβασης τρίτων.

Αξιόπιστη και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων _ WebHostingPad
Στη συνέχεια, πραγματοποιήστε την αυτόματη σάρωση κακόβουλου λογισμικού για να αναζητήσετε οτιδήποτε ψάχνει στον ιστότοπό σας. Δεδομένου ότι το πρόγραμμα Plus σάς παρέχει πρόσβαση στην τελευταία τεχνολογία διακομιστή, οι πιθανότητες εντοπισμού κακόβουλου λογισμικού και καραντίνας είναι μεγάλες.

Αξιόπιστη και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων _ WebHostingPad
Είτε το πιστεύετε είτε όχι, όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, τα αντίγραφα ασφαλείας είναι το καλύτερο είδος ασφάλειας που μπορείτε να πάρετε περίοδο. Ο ιστότοπός σας μπορεί να παραβιαστεί, να επιτεθεί και να πλαστογραφηθεί, αλλά η γνώση ότι όλα είναι ασφαλή κάπου σε έναν εξωτερικό διακομιστή είναι η ηρεμία που χρειάζεστε.

Αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting WebHostingPad
Τέλος, υπάρχει η πληρωμένη υπηρεσία ασφάλειας του WebHostingPad: SiteLock. Το SiteLock είναι μια ξεχωριστή υπηρεσία στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε για 24,95 $ / έτος. Απευθύνεται σε άτομα που είναι σοβαρά για την ασφάλεια του ιστότοπού τους. Παίρνετε πολλή αυτοματοποίηση από SQL injection έως cross scripting.
Αυτό καταστρέφει την ασφάλεια. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλές δυνατότητες ασφαλείας εδώ για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή. Όχι ένα σωρό αλλά αρκετά για να διατηρήσετε την ικανοποίησή σας.

Ευκολία στη χρήση

Αξιόπιστη και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων _ WebHostingPad
Τώρα, στον ιστότοπό τους, το WebHostingPad αξιώνει 99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας που είναι ωραία & όλα αλλά τι γίνεται με τη χρηστικότητα; Η απλή πληρωμή των τελών και η ολοκλήρωσή της δεν είναι πώς λειτουργεί με τη φιλοξενία.

Καλάθι αγορών WebHostingPad.com
Η διαδικασία εγγραφής / χρέωσης τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από το WHMCS, το οποίο είναι μια δημοφιλής υπηρεσία χρέωσης. Αφού επιλέξετε ένα πρόγραμμα, μπορείτε να εγγραφείτε, να μεταφέρετε ή να επιλέξετε το υπάρχον όνομα τομέα σας. Για αυτό το παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε τον υπάρχοντα τομέα hostingpill.

Καλάθι αγορών WebHostingPad.com
Μετά από αυτό, πρέπει να επιλέξετε έναν κύκλο χρέωσης που θα επαναλαμβάνεται κάθε μήνα. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχει μόνο μια μηνιαία επιλογή στην οποία μπορείτε να εγγραφείτε και καμία επιλογή για ετήσιους, διετούς ή τριετούς κύκλους.

Καλάθι αγορών WebHostingPad.com
Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγετε τα γενικά στοιχεία σας, όπως Όνομα, Διεύθυνση, Email, Πόλη κ.λπ. ΕΑΝ είστε νέος πελάτης. Αυτό το βήμα μοιάζει με τέντωμα, είναι απολύτως δυνατό να μην ζητήσετε αυτές τις λεπτομέρειες και να γίνει, αλλά φαίνεται σαν τυπική.

Καλάθι αγορών - WebHostingPad.com
Τέλος, το τελευταίο βήμα είναι απλώς να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας για να ξεκινήσετε την υπηρεσία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν κωδικό προσφοράς για να αποκτήσετε έναν δωρεάν τομέα, ο οποίος είναι καλός εάν έχετε επιλέξει να εγγράψετε έναν νέο τομέα.

Υποστήριξη πελατών

Φανταστείτε αυτό: Μετά από 10 λεπτά γεμίσματος όλων των λεπτομερειών & ρυθμίζοντας τον τομέα σας, ο ιστότοπός σας εκτελείται τελικά αλλά είναι επίσης κενός. Στη συνέχεια προχωράτε στην εγκατάσταση του WordPress ΑΛΛΑ δεν ξέρετε από πού να εγκαταστήσετε τα θέματα σας.
Και τώρα τι? Θα πάτε στο Διαδίκτυο αναζητώντας λύσεις; Φυσικά και όχι. Γι ‘αυτό έχετε τη Γνωσιακή Βάση του ιστότοπου για να λύσετε αυτά τα ερωτήματα.

Γνωσιακή βάση - WebHostingPad
Η Γνωσιακή βάση περιέχει συνήθως τις πιο κοινές καθώς και μερικές τεχνικές απαντήσεις για όλα τα είδη ερωτήσεων. Με μια καλά ενημερωμένη βάση δεδομένων για απαντήσεις, οι χρήστες δεν χρειάζεται να χαράξουν το Google για κάθε πρόβλημα.

Βάση γνώσεων
Η βάση γνώσεων του WebHostingPad φαίνεται πολύ τακτοποιημένη. Υπάρχουν ορισμένες κατηγορίες στις οποίες μπορεί να ανήκει το ερώτημά σας και, στη συνέχεια, είναι ερωτήσεις εντός αυτών των θεμάτων. Κάναμε κλικ στο θέμα «Τομέας» για να εξερευνήσουμε τα υπο-άρθρα του.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός υποτομέα και ενός πρόσθετου τομέα_ - Γνωσιακή βάση
Κάναμε κλικ στην τελευταία ερώτηση σχετικά με τη διαφορά μεταξύ υποτομέων & τομείς addon και η απάντηση ήταν πολύ καλά λεπτομερή με κατάλληλα παραδείγματα. Η διεπαφή χρήστη κάνει επίσης ολόκληρο το άρθρο να φαίνεται σημαντικό.
Το μόνο μειονέκτημα της Γνωσιακής βάσης θα μπορούσε να είναι ότι ολόκληρη η ενότητα θα μπορούσε να είχε χρησιμοποιήσει λίγο περισσότερο μήκος. Αισθάνεται μερικές φορές λίγο ζαμπόν. Ακόμα, θα μπορούσε να είναι nitpicking.

Αξιόπιστη και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων
Μια άλλη σημαντική πτυχή της υποστήριξης πελατών είναι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Θα μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες επιλογές για εξερεύνηση, αλλά τις περισσότερες φορές, η πλειονότητα των ανθρώπων τείνουν να στηρίζονται είτε στη βάση γνώσεων είτε στην υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

WebHosting Pad-αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting _ WebHostingPad
Προσπαθήσαμε να δημοσιεύσουμε μια ερώτηση σχετικά με την ακεραιότητα των διακομιστών τους, είτε το διαχειρίζονται μόνοι τους είτε αφήνουμε ορισμένες εταιρείες τρίτων να το χειριστούν. Και κάποιος συνδέθηκε πολύ γρήγορα.

WebHosting Pad-αξιόπιστο και ασφαλές Web Hosting _ WebHostingPad
Τώρα, η απάντηση χρειάστηκε μερικά λεπτά, αλλά λάβαμε την αναμενόμενη απάντηση αρκετά σύντομα. Έχουν τα δικά τους κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ, οπότε προφανώς δεν υπάρχει πιθανότητα συμμετοχής τρίτων εταιρειών. Έτσι, η απάντηση ήταν γρήγορη και όχι αυτοματοποιημένη.
Αυτό διευθετεί το σκορ για την υποστήριξη πελατών. Η βάση γνώσεων είναι σύντομη αλλά λειτουργική και η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας λειτουργεί άψογα.

συμπέρασμα

Είμαστε επιτέλους στο τέλος τώρα. Έχουμε μιλήσει για σχεδόν κάθε πτυχή του WebHostingPad. Τα χαρακτηριστικά, η τιμολόγηση, η ασφάλεια, η υποστήριξη πελατών, η εγκατάσταση ήταν πολύ ενδιαφέροντα για εξερεύνηση, αλλά…
Αξίζει να αγοράσετε το WebHostingPad αντί για κάτι σαν Godaddy?
Λέμε ΝΑΙ. Σίγουρα πηγαίνετε για αυτό.

Το WebHostingPad έχει εξαιρετικές δυνατότητες με χαμηλό κόστος που παρόλο που πολλές εταιρείες υπόσχονται, λίγες μόνο παραδίδουν. Για μια φορά, δοκιμάστε να ρίξετε μια φωτογραφία σε μια λιγότερο γνωστή εταιρεία που μπορεί να σας δώσει ό, τι πραγματικά χρειάζεστε.
Αυτό ολοκληρώνει αυτήν την κριτική. Έχουμε εκθέσει τα γεγονότα, παίρνετε την απόφαση. Ποιά είναι η γνώμη σου? Βρήκατε το άρθρο ενημερωτικό; Δοκιμάσατε το WebHostingPad; Πώς ήταν η εμπειρία σας; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Δοκιμάστε το WebHostingPad σήμερα

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map