WooCart Review: Λάβετε όλα τα γεγονότα πριν εγγραφείτε (2020)

Έχετε μια υπέροχη ιδέα που θέλετε να πραγματοποιήσετε; Ψάχνετε για μια αξιόπιστη φιλοξενία WooCommerce για να ανοίξετε το δικό σας κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά δεν ξέρετε ποιο μπορεί να είναι αυτό για εσάς?


Αν έχετε διαβάσει την κριτική μας στο Shopify, τότε γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο και τα διαδικτυακά καταστήματα αποτελούν μια αναπτυσσόμενη αγορά αυτή τη στιγμή που οδηγούν σε μια νέα φυλή επιχειρηματιών.

Λοιπόν, έχετε ακούσει ποτέ για το WooCart WordPress Hosting?

Στην πραγματικότητα, δεν κάναμε ούτε, αλλά τελικά τυχαία ήρθαμε γύρω από την υπηρεσία και έχουμε λίγα λόγια που θα θέλαμε να μοιραστούμε, αλλά πρώτα λίγο φόντο για το WooCart.

Η WooCart θεωρείται η πρώτη υπηρεσία που δημιουργήθηκε ποτέ αποκλειστικά για τη φιλοξενία / διαχείριση καταστημάτων WooCommerce. Ανήκει σε μια εταιρεία που ονομάζεται Niteo, μια απομακρυσμένη πρώτη εταιρεία με μέλη της παγκόσμιας ομάδας που διαμόρφωσε την ιδέα να προσφέρει το WooCommerce ως υπηρεσία.

Εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη δημιουργία / μετακίνηση του διαδικτυακού σας καταστήματος στο WooCart, έχουμε μια κριτική για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε. Ας βουτήξουμε λοιπόν…

Εκτέλεση

Η απόδοση είναι συχνά ένα βαρόμετρο για την ποιότητα, ειδικά όταν πρόκειται για φιλοξενία. Η απόδοση εξαρτάται από πολλά πράγματα όπως διακομιστές, βελτιστοποιήσεις κ.λπ..

Το WooCommerce απαιτεί άφθονους πόρους για γρήγορη φόρτωση σελίδων όταν υπάρχουν αυξήσεις στην κίνηση. Μια αργή σελίδα θα μπορούσε να περιορίσει τις πιθανότητες μετατροπής σας.

Απίστευτη απόδοση WooCommerce

Το WooCart λειτουργεί σε αποκλειστικούς διακομιστές Google Cloud που έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη φιλοξενία WooCommerce. Και αν γνωρίζετε οτιδήποτε σχετικά με τους διακομιστές της Google, θεωρούνται πολύ υψηλά επίπεδα και γρήγορα αστραπές.

Επίσης, η προσωρινή αποθήκευση είναι ένα άλλο πράγμα που θα μπορούσε να επιταχύνει τον ιστότοπό σας καθώς αποθηκεύει πολλά δεδομένα απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης. Το Google Cloud βασίζεται στην προσωρινή αποθήκευση σε όλες τις εφαρμογές του όπως τα Έγγραφα, το Gmail, το Youtube κ.λπ..

woocart

Το WooCart παρουσιάζει λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία προσθηκών στον πίνακα ελέγχου του. Αυτά τα αναλυτικά στοιχεία μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποια πρόσθετα χρησιμοποιούν τους περισσότερους πόρους που πρέπει να καταργηθούν.

Αφού καταργήσετε τυχόν τέτοιες προσθήκες που επιβραδύνουν τον ιστότοπό σας, μπορείτε να βρείτε παρόμοιες εναλλακτικές λύσεις για να δοκιμάσετε που δεν θα είναι πολύ σκληρές στον ιστότοπό σας.

Απίστευτη απόδοση για το WooCommerce

Επιπλέον, το WooCart μπορεί επίσης να βρει σελίδες με αργούς χρόνους φόρτωσης. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να βρείτε συγκεκριμένες προσθήκες σε αυτήν τη σελίδα και να τις επιλύσετε.

Απίστευτη απόδοση για το WooCommerce

Οι εικόνες είναι πάντα μια δύσκολη εργασία για έναν ιστότοπο. Δεν μπορείτε να φτάσετε μακριά με έναν ιστότοπο χωρίς εικόνες και ως εκ τούτου, ο ρυθμός bit μιας εικόνας μπορεί να καθορίσει την ποιότητα, το μέγεθός του και το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί για να τις φορτώσει ο διακομιστής.

Επομένως, το WooCart διαθέτει ένα ενσωματωμένο εργαλείο βελτιστοποίησης εικόνας που τρέχει στο παρασκήνιο για να συμπιέζει χωρίς απώλειες τις εικόνες.

Επίσης τις μετατρέπει σε μορφή WebP που βελτιστοποιεί αυτόματα τις εικόνες στο ύψος / πλάτος της οθόνης της συσκευής για περαιτέρω βελτιστοποίηση.

Το WooCart διαθέτει επίσης το χαρακτηριστικό στάσης χωρίς απώλειες ως κορυφαίο όλων των προσφορών του. Αυτό που το κάνει τόσο σπουδαίο είναι ότι όπου οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν βασική σταδιοποίηση, το WooCart αλλάζει τη ζωντανή έκδοση του ιστότοπού σας χωρίς απώλεια ημερομηνίας που είναι πολύ πιο γρήγορη και αποτελεσματική.

Αυτή η πρόσθετη πολυπλοκότητα συχνά οδηγεί σε απώλεια δεδομένων, η οποία μπορεί να είναι ακατάστατη. Επιπλέον, σας προκαλεί περισσότερο χρόνο και προβλήματα. Πώς λοιπόν το WooCart διορθώνει αυτό?

 • Λοιπόν, το WooCart εφαρμόζει έναν κλώνο ή αντίγραφο του τρέχοντος καταστήματός σας όπου μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε στοιχεία για δοκιμή πριν πραγματοποιήσετε άμεσες αλλαγές στο πραγματικό κατάστημα
 • Το σύστημα του WooCart συγχρονίζει αυτόματα την παραγγελία και τα δεδομένα πελατών από ζωντανή έως στάδια πριν από την ενημέρωση της νέας έκδοσης. Ως εκ τούτου, διευκολύνετε τη διαχείριση του καταστήματός σας.
 • Συνολικά, αυτό που παίρνετε είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης τοποθεσιών που μπορεί εύκολα να χειριστεί τις δοκιμές, τη συντήρηση και την ενημέρωση οποιωνδήποτε πληροφοριών χωρίς πολύ ταλαιπωρία..

Όλα αυτά ήταν από την πλευρά της παράστασης. Συνοψίζοντας, το WooCart εκτελείται σε γρήγορους διακομιστές, διαθέτει αναλυτικά στοιχεία για την παρακολούθηση αργών προσθηκών ή σελίδων και βελτιστοποίηση εικόνας για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Δοκιμάστε το WooCart

Τιμολόγηση ευκολίας χρήσης

Παρόλο που το WooCommerce είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που αξίζει να λάβετε υπόψη πριν μπείτε στην υπηρεσία, καθώς συνήθως έχει καμπύλη μάθησης.

Το 90% του συνόλου της διαχείρισης του WooCommerce πραγματοποιείται στον πίνακα ελέγχου του. Επομένως, αυτό είναι όλο που θα περάσουμε, αλλά πρώτα υπάρχει ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό που πρέπει να επισημάνουμε:

woocart

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πλήρες λειτουργικό κατάστημα WooCommerce σε μόλις 3 απλά βήματα χωρίς προηγούμενη εμπειρία στη χρήση της υπηρεσίας. Ποια 3 βήματα ρωτάτε?

 • Τοποθεσία ονόματος καταστήματος – Εκεί αποφασίζετε το όνομα καταστήματος, τον υποτομέα και την τοποθεσία
 • Ιδιοκτήτης καταστήματος – Εδώ μπορείτε να εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία
 • Διαμόρφωση καταστήματος – Εδώ μπορείτε να επιλέξετε ένα θέμα και να διαμορφώσετε το περιβάλλον εργασίας χρήστη

Ο οδηγός καταστήματος του WooCart διαμορφώνει αυτόματα τις ρυθμίσεις φόρου, την τοπική προσαρμογή και το νόμισμα αφού καθορίσετε την τοποθεσία σας. Ως εκ τούτου, εξοικονομώντας πολύ χρόνο και ταλαιπωρία.

Εύκολο WooCommerce

Επιπλέον, το WooCart προσφέρει ένα κατάστημα με το κλειδί στο χέρι που εμφανίζει ένα τραχύ σχέδιο της ιδέας σας με demo προϊόντα. Μετά από αυτό μπορείτε απλά να προσθέσετε το όνομα, το λογότυπο, τα προϊόντα σας και αυτό είναι.

Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση των προϊόντων σας αμέσως χωρίς να ανησυχείτε για τις διαμορφώσεις του WordPress.

Τώρα μην ξεχνάτε ότι δεν θυσιάζετε την προσαρμογή σε καμία από τις επιλογές, αλλά τα προπαρασκευαστικά καταστήματα δεν είναι τίποτα νέο και εφαρμόζονται σχεδόν παντού τώρα.

Εύκολο WooCommerce

Το τελευταίο που πρέπει να σημειωθεί είναι το σύστημα email της WooCart. Χρησιμοποιεί την προσθήκη SendGrid που σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τα email σας αποτελεσματικά μέσω:

DKIM (DomainKeys Identified Mail) που είναι μια μέθοδος ελέγχου ταυτότητας μέσω email για τον εντοπισμό πλαστών αποστολέων και

παράγοντας προστασίας (Sender Policy Framework) που εμποδίζει τους αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λογαριασμό του τομέα σας.

Τώρα, ας μιλήσουμε για την τιμολόγηση του WooCart.

Σχέδια και τιμές WooCart

Πρώτα πράγματα πρώτα, έχετε έναν αποκλειστικό διακομιστή, 1 κατάστημα, οδηγό καταστήματος, στάση χωρίς απώλειες, premium CDN και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας διαθέσιμα σε όλα τα σχέδια ανεξάρτητα από την τιμή. Επίσης, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το νόμισμα του ιστότοπου, αλλά δεν βρήκαμε τρόπο.

Το επίπεδο αρχάριου ή «Shop» προσφέρει 50.000 επισκέψεις (ή εύρος ζώνης) και χώρο δίσκου αξίας 20 GB στα 49 $ / μήνα.

Στη συνέχεια, το σχέδιο «Market» έχει 100.000 επισκέψεις / χώρο δίσκου 40 GB στα 99 $ / μήνα, το πρόγραμμα «Mall» σας δίνει 150.000 / 60 GB χώρο στο δίσκο στα 179 $ / μήνα και τέλος το σχέδιο «Supermall» έχει δίσκο 300.000 / 80 GB χώρο στα 249 $ / μήνα.

Ως εκ τούτου, το takeaway εδώ είναι ότι η ευκολία χρήσης είναι ισοδύναμη με μεγάλο μέρος του ανταγωνισμού. WooCart, ας παρακάμψουμε όλη τη φασαρία και να την βάλουμε στην επιχείρηση αμέσως. Το WooCart προσφέρει premium υπηρεσίες με την τιμή premium.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι πιο συχνά από ό, τι δεν παραβλέπεται ως επί το πλείστον όσον αφορά το WooCommerce. Οι άνθρωποι συχνά ξεχνούν ότι το WordPress WooCommerce είναι συχνά ευάλωτο σε χάκερ και εκμεταλλεύσεις τρίτων.

Επιπλέον, λόγω του ότι το WooCommerce είναι ανοιχτού κώδικα, είναι πολύ εύκολο για τους χάκερ ή τους spammers να αποκτήσουν τον κώδικα και να δημιουργήσουν κακόβουλα προϊόντα.

Ας δούμε τι έχει το WooCart όσον αφορά την ασφάλεια:

Εύκολο WooCommerce - WooCart

Το WooCart συνοδεύεται από το Let’s Encrypt SSL που δίνει το “S” σε HTTPS. Εξασφαλίζει στον επισκέπτη ότι ο ιστότοπος είναι ασφαλής και η σύνδεση είναι αδιαπέραστη.

Εύκολο WooCommerce WooCart

Ο κανονισμός GDPR ή ο γενικός κανονισμός για την προστασία των δεδομένων δίνει έμφαση στην προστασία των δεδομένων και στην ιδιωτικότητα σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Μολονότι αποτελεί νόμο της ΕΕ, αντιμετωπίζει επίσης τη μεταφορά δεδομένων εκτός ΕΕ.

Εύκολο WooCommerce - WooCart

Τα Daily Backups είναι ένα ασφαλές μέτρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του ιστότοπού σας σε περίπτωση που αποτύχουν όλα τα άλλα μέτρα ασφαλείας.

Εύκολο WooCommerce - WooCart

Εδώ είναι που η WooCart κάνει μια εξαίρεση από τον ανταγωνισμό. Προσφέρει μια σπάνια «Εγγύηση χωρίς hack». Τώρα δεν θα επιστρέψουν τα χρήματα, αλλά υπόσχονται να επιδιορθώσουν τυχόν ζημιές στον ιστότοπό σας.

Αυτό είναι μόνο για την ασφάλεια του WooCart. Συνοψίζοντας, λαμβάνετε SSL, διαμόρφωση GDPR, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με ανάκτηση χρόνου και εγγύηση χωρίς hack. Τώρα, ας προχωρήσουμε στην επόμενη ενότητα.

Υποστήριξη πελατών

Όλοι γνωρίζουμε να παρακάμψουμε αυτήν την ενότητα αμέσως γιατί ποιος χρειάζεται υποστήριξη πελατών; Εάν το WordPress είναι τόσο φιλικό προς το χρήστη, τότε γιατί χρειάζεστε την υποστήριξη πελατών πρώτα?

Επειδή τα προβλήματα εμφανίζονται ακόμη και στις πιο τέλειες υπηρεσίες. Είναι ακριβώς πώς λειτουργεί η τεχνολογία. Ατελής. Γι ‘αυτό χρειαζόμαστε αυτούς τους μεσαίους για να αντιμετωπίσουμε τέτοια γεγονότα. Ο καθένας μπορεί να κατακλύζεται κάθε φορά.

Επικοινωνία - WooCart

Υπάρχουν 3 τρόποι για να λάβετε υποστήριξη στο WooCart. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω της εφαρμογής WooCart, να χρησιμοποιήσετε το Κέντρο βοήθειας ή να επικοινωνήσετε με κάποιον για ζωντανή συνομιλία. Ας δούμε πρώτα τη Ζωντανή συνομιλία:

Επικοινωνία - WooCart

Δημοσιεύσαμε μια ερώτηση στον πελάτη συνομιλίας και περιμέναμε μια απάντηση. Το bot μας ενημερώνει ότι μπορεί να χρειαστούν έως και 20 λεπτά για να απαντήσει κάποιος. Λοιπόν, καθόμασταν περιμένοντας…

Επικοινωνία - WooCart

… Αλλά κάποιος απάντησε λίγο κάτω από ένα λεπτό που ήταν καλό. Ο αντιπρόσωπος της συνομιλίας απάντησε με μια απλή σύντομη απάντηση που ήταν αρκετή για αυτό που ζητήσαμε.

Ας κατευθυνθούμε στο Κέντρο βοήθειας που είναι η Γνωσιακή Βάση του WooCart:

Βοήθεια για το καλάθι Woo

Πέρα από το δικό του ιστολόγιο, το WooCart διαθέτει μια ολοκληρωμένη Γνωσιακή Βάση που περιέχει ξεχωριστές ενότητες θεμάτων και συναφών άρθρων για να λάβετε τη βοήθεια που μπορεί να χρειαστείτε.

Βοήθεια WooCart

Κάναμε κλικ στο «Διαχείριση καταστημάτων» και η λίστα άρθρων περιείχε θέματα τα οποία συνοψίζονται κυρίως στον πίνακα ελέγχου. Κάναμε κλικ στο “Ορισμός τομέα” για να δείτε το άρθρο.

Βοήθεια WooCart

Τώρα ελέγξαμε μερικά άλλα θέματα πριν κάνουμε κλικ σε αυτό και τα περισσότερα διατηρήθηκαν πολύ σύντομα και απλά, καθώς ήταν πολύ εύκολο να καταλάβουμε. Αλλά επειδή αυτό το θέμα είναι λίγο ευρύ, το WooCart έδωσε λεπτομερή περιγραφή αυτού του άρθρου για να κατανοήσει ο χρήστης με σαφήνεια.

Έτσι συνοψίζει την ενότητα υποστήριξης πελατών. Η ζωντανή συνομιλία ανταποκρίνεται και η βάση γνώσεων κάνει τη δουλειά της καλά.

Δοκιμάστε το WooCart

συμπέρασμα

Το WooCommerce έχει προχωρήσει πολύ από την αρχή του. Έχουμε δει πολλές εξελίξεις να συμβαίνουν στο χρονοδιάγραμμά του και το WooCart δεν αποτελεί εξαίρεση. Η δημιουργία αποκλειστικά για τη διαχείριση και τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress είναι πολύ εντυπωσιακή…

… Αλλά αξίζει τον κόπο; Ή αξίζει να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στο WooCart?

Για να είμαι ειλικρινής: Σίγουρα.

Τα χαρακτηριστικά που προσφέρονται για την τιμή είναι ισοδύναμα με μεγάλο μέρος του διαγωνισμού. Επιπλέον, χαρακτηριστικά όπως η στάση χωρίς απώλειες αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε. Το WooCart είναι εύκολο στη χρήση.

Εάν έχετε τα χρήματα τότε το WooCart είναι σίγουρο ότι θα έχει την πλάτη σας. Εάν δεν θέλετε την πολυπλοκότητα ενός τυπικού ιστότοπου WordPress και χρειάζεστε την ευελιξία για να εργαστείτε, όπως το κατάστημα με το κλειδί στο χέρι και τη στάση χωρίς απώλειες, τότε σίγουρα αξίζει το κόστος λόγω της εύκολης χρήσης & εγκατάσταση.

Αυτό ολοκληρώνει την αναθεώρηση. Αν θέλετε περισσότερες επιλογές για φιλοξενία εδώ είναι λίγες που μπορείτε να δείτε. Παρουσιάσαμε τα γεγονότα, τώρα η απόφαση εξαρτάται από εσάς. Τι πιστεύετε για το άρθρο; Δοκιμάσατε το WooCart; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω και ενημερώστε μας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map