Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας WordPress του 2020 (ο αριθμός # 1 είναι καταπληκτικός)

Το WordPress είναι εύκολα ένα από τα καλύτερα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου εκεί έξω – από πολλές μετρήσεις, είναι το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου. Σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για το WordPress – αν και πολλοί καταναλωτές μπορεί να γνωρίζουν το WordPress.com καλύτερα από το WordPress.org.


Το WordPress.org είναι ένα απίστευτο εργαλείο και είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά δεν συνοδεύεται από φιλοξενία. Εάν μπορείτε να φροντίσετε τη δική σας φιλοξενία (και πιθανώς τον δικό σας τομέα), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για να επεξεργαστείτε τον ίδιο τον ιστότοπο.

Το WordPress είναι τόσο δημοφιλές που πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν σχέδια ειδικά προσανατολισμένα στο WordPress. Τώρα, μερικά πράγματα πρέπει να εξηγηθούν εδώ.

Πρώτα απ ‘όλα, μερικά από αυτά είναι λίγο υπερβολικά. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε κανονικά κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων για να συνδεθείτε στο WordPress τις περισσότερες φορές – έτσι οι εταιρείες που προσφέρουν κοινόχρηστη / διαδικτυακή φιλοξενία WordPress προσφέρουν βασικά ντυμένη φιλοξενία Ιστού Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε.

Ταυτόχρονα, ορισμένες από αυτές τις επιλογές έχουν επίσης επιπλέον χαρακτηριστικά ή αξιοπρεπείς τιμές, αξίζει να εξεταστούν. Επιπλέον, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν διαχειριζόμενες λύσεις WordPress που είναι στην πιο ακριβή πλευρά, αλλά παρέχουν επίσης πιο premium υπηρεσίες προσανατολισμένες στο WordPress.

Τώρα υπάρχουν πολλά να τακτοποιήσετε εδώ. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να εγκαταστήσουν το WordPress σε έναν κανονικό λογαριασμό φιλοξενίας ιστοσελίδων και θα λειτουργήσει καλά – οπότε μερικά από τα στοιχεία αυτής της λίστας είναι εδώ επειδή προσφέρουν τιμές φιλοξενίας ιστοσελίδων για φιλοξενία με γνώμονα το WordPress.

Άλλα αντικείμενα εδώ προσφέρουν διαχειριζόμενες λύσεις WordPress που είναι καλύτερες για τις επιχειρήσεις. Και φυσικά, ορισμένες εταιρείες εδώ κάνουν και τα δύο.

Μια άλλη γρήγορη σημείωση για αυτήν τη λίστα: υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι πολύ κοινά για τα προϊόντα WordPress Hosting.

Εάν κάτι κάνει τη λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εδώ, μάλλον σημαίνει ότι είναι ξεχωριστό – για παράδειγμα, πολλά προϊόντα φιλοξενίας WordPress διαθέτουν κάποια μορφή υποστήριξης πελατών, αλλά θα σημειώσω όταν οι εταιρείες παρέχουν ιδιαίτερα καλούς εκπροσώπους υποστήριξης πελατών εκπαιδευμένους στο WordPress.

Υπάρχει ένα τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να πω σχετικά με αυτήν τη λίστα: όλες οι επιλογές εδώ είναι σταθερές. Ναι, κατατάσσονται για κάποιο λόγο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι εταιρείες έχουν πάρει το χτύπημα του WordPress που φιλοξενεί αυτές τις μέρες.

Αυτό δεν σημαίνει ότι καμία από αυτές τις επιλογές είναι τέλειες λύσεις φιλοξενίας WordPress… απλώς ότι κατάφεραν να κάνουν εξαιρετική δουλειά με κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, οι τρεις τελευταίες επιλογές είναι κοντά και θα πρέπει να κοιτάξετε σκληρά αυτό που θέλετε συγκεκριμένα προτού αρχίσετε να αποκλείετε ονόματα.

Εδώ έχουμε δώσει βαθμολογία με βάση την εμπειρία μας.

Η καλύτερη φιλοξενία WordPress του 2020:

Φιλοξενία
Τιμή
Ταχύτητα
Ώρα
Ευχρηστία
Η βαθμολογία μου
Μπλε Χοστ2,95 $ / μήνα346 χιλ100%ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ★★★★★
DreamHost2,59 $ / μήνα1103 χιλ100%ΚΑΛΟΣ★★★★
SiteGround3,95 $ / μήνα586 χιλ100%ΚΑΛΟΣ★★★★
HostGator5,95 $ / μήνα1166 χιλ99,99%ΚΑΛΟΣ★★★★
Φιλοξενία Α22,96 $ / μήνα1328ms99,96%ΚΑΛΟΣ★★★★
Σε κίνηση4,99 $ / μήνα326,29 χιλ99,98%ΚΑΛΟΣ★★★★
Υγρός Ιστός49 $ / μήνα576,32 χιλ99,92%ΚΑΛΟΣ★★★★

Χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια λεπτομερή ανασκόπηση κάθε φιλοξενίας WordPress.

1: Bluehost

bluehost κοινόχρηστη φιλοξενία wordpress

Αχ, Bluehost — πιθανώς μια από τις πιο διάσημες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω. Το Bluehost σχετίζεται επίσης στενά με τη φιλοξενία του WordPress. Ακριβώς όπως και οι δύο προηγούμενες επιλογές, το Bluehost συνιστάται από το WordPress και σε συνδυασμό με το τεράστιο όνομά του, το Bluehost είναι μια όμορφη επιλογή.

Η ουσία για το Bluehost; Δεν υπάρχει πάρα πολύ λάθος με αυτό, και ενώ δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος, τα κοινά σχέδια φιλοξενίας WordPress εξακολουθούν να είναι αρκετά καλές προσφορές.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα και ορισμένα επίπεδα περιλαμβάνουν δωρεάν απόρρητο τομέα.
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL και Δωρεάν τομέας (για 1 έτος) για επίπεδα εισόδου προς τα πάνω. Τα υψηλότερα επίπεδα επιτρέπουν απεριόριστες τοποθεσίες και χώρο αποθήκευσης.
 • Επιλογή τόσο διαχειριζόμενων όσο και κοινών προγραμμάτων WordPress, σε ένα ευρύ φάσμα τιμών.
 • Δωρεάν CDN (για συγκεκριμένες βαθμίδες).
 • Συνολικά, πολύ συμπαγής χρόνος λειτουργίας (αν και ένας μήνας δεν ήταν καλός για μένα) και γρήγοροι χρόνοι απόκρισης.

bh uptime

 • Οι τιμές ανανέωσης δεν είναι πολύ υψηλές και μερικές φορές το πρώτο έτος μπορεί να είναι σημαντικά φθηνότερο.
 • Όπως το SiteGround, η υποστήριξη του Bluehost περιλαμβάνει ειδικούς του WordPress. Όπως έχω πει δύο φορές εδώ, ένας καλός δείκτης είναι η προ-αγορά ποιότητας ζωντανής συνομιλίας.

bh συνομιλία

bh συνομιλία

Μειονεκτήματα

 • Μερικά από τα διαχειριζόμενα προγράμματα φιλοξενίας WordPress μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή, αλλά για τις μικρές επιχειρήσεις πιθανότατα δεν θα είναι μια μεγάλη αποτυχία.

Για να είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας, η Bluehost καταφέρνει να υπερέχει στο WordPress. Θα δώσω πίστωση όπου οφείλεται: Το Bluehost φυσικά παίρνει τη σύστασή μου και για σχεδόν όλους.

2: DreamHost

πανό dreamhost

Το DreamHost, όπως το SiteGround, είναι ένας από τους τρεις παρόχους φιλοξενίας που προτείνει το ίδιο το WordPress. Το DreamHost είναι ένας βετεράνος στην κοινότητα των εταιρειών φιλοξενίας: υπάρχει από το 1996.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες, το DreamHost έχει εξελιχθεί σε μια μεγάλη εταιρεία φιλοξενίας. Ισχυρίζονται ότι έχουν εξυπηρετήσει περισσότερους από 400.000 πελάτες και 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους. Το εντυπωσιακότερο, το DreamHost έχει τροφοδοτήσει περισσότερες από 750.000 εγκαταστάσεις WordPress – σαφώς, πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν το DreamHost για WordPress.

Λοιπόν, τι είναι το μειονέκτημα; Το DreamHost είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας για το WordPress, με μια πραγματικά απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης και διαχείρισης, καθώς και σταθερές δυνατότητες για αξιοπρεπείς τιμές.

Πλεονεκτήματα

 • Απρόσκοπτη διαδικασία εγκατάστασης.
 • Το DreamHost έχει επίσης CDN.
 • Η χαμηλή τιμή εισόδου καθιστά το DreamHost μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα και για άτομα με ελαφρύτερες ανάγκες φιλοξενίας.
 • Πολύ καλό χρόνο λειτουργίας (τουλάχιστον πρόσφατα), αν και οι χρόνοι απόκρισης θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτεροι.

dh uptime

 • Ο χώρος αποθήκευσης SSD, η απεριόριστη κυκλοφορία, ένα προεγκατεστημένο πιστοποιητικό SSL και τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας είναι όλα διαθέσιμα για την πρώτη βαθμίδα.

Μειονεκτήματα

 • Όπως φαίνεται, οι χρόνοι απόκρισης θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτεροι.
 • Αν και η τιμή συμμετοχής είναι λίγο χαμηλότερη, έχετε πραγματικά μόνο δύο επίπεδα και το δεύτερο είναι σημαντικά υψηλότερο. Είναι ουσιαστικά μια βασική επιλογή WordPress ή μια πλήρης επιλογή WordPress, χωρίς κανένα μέσο.
 • Το DreamHost επλήγη από μια επίθεση DDoS το καλοκαίρι του 2017, η οποία μείωσε το χρόνο λειτουργίας. Αυτό οδήγησε ορισμένους στο συμπέρασμα ότι η ασφάλεια του DreamHost δεν είναι πολύ μεγάλη όταν δοκιμάζεται πραγματικά.
 • Το email δεν περιλαμβάνεται δωρεάν και απαιτεί αναβάθμιση.

Όπως με το SiteGround, ναι το DreamHost έχει τη σύστασή μου. Είναι δύσκολο να μην το καταλάβεις όταν το προτείνει το WordPress! Προσοχή μου είναι το άλμα των τιμών – μερικά άτομα μπορεί να πιαστούν στη μέση και μερικές μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις μπορεί να θέλουν μια μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών.

Επισκεφτείτε το DreamHost

3: SiteGround

πανό siteground

Το SiteGround είναι ένα άλλο από τα μεγάλα ονόματα της φιλοξενίας. Αυτό που κάνει το SiteGround να ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι ότι το WordPress συνιστά πραγματικά το SiteGround (μαζί με τις επόμενες δύο επιλογές, γι ‘αυτό και κατατάσσονται με αυτόν τον τρόπο).

Αυτή είναι η ουσία για το SiteGround: η υπηρεσία είναι γενικά υψηλής ποιότητας για πολύ τυπικές τιμές. Επιπλέον, ακόμη και οι βαθμίδες εισόδου επιπέδου λαμβάνουν υποστήριξη και χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας πελατών.

Πλεονεκτήματα

 • Σύμφωνα με την εμπειρία μου, το SiteGround είχε μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες.

uptime

 • Δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας περιλαμβάνεται από τη φθηνότερη βαθμίδα προς τα πάνω. Οι υψηλότερες βαθμίδες έχουν δωρεάν καθημερινές επαναφορές.
 • Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απίστευτα εύκολη.
 • Απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL από το φθηνότερο επίπεδο προς τα πάνω.
 • Η υποστήριξη πελατών είναι εκπληκτική, ειδικά επειδή το SiteGround διαθέτει εξειδικευμένη υποστήριξη WordPress. Ακόμα καλύτερα, αυτή η προηγμένη υποστήριξη είναι διαθέσιμη και σε χρήστες πρώτου επιπέδου. Όπως και μερικοί άλλοι εδώ, ακόμη και η κανονική υποστήριξη πελατών τους είναι καλή.

sg συνομιλία

 • Το SiteGround περιλαμβάνει CDN για πολλά πακέτα.

Μειονεκτήματα

 • Παρόλο που ο χρόνος λειτουργίας του SiteGround ήταν εξαιρετικός από την εμπειρία μου, οι χρόνοι απόκρισης μπορεί να είναι λίγο υψηλότεροι από τον ιδανικό. Τούτου λεχθέντος, είναι ακόμα μικρότερες από πολλές άλλες εταιρείες σε αυτήν τη λίστα.
 • Αν και η τιμή του πρώτου έτους φιλοξενίας είναι συνήθως / προσιτή, οι τιμές ανανέωσης μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερες.
 • Ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι απεριόριστος, ανεξάρτητα από το επίπεδο. Αυτό δεν είναι το χειρότερο, αλλά άλλοι πάροχοι έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για παρόμοιες ή χαμηλότερες τιμές.

Καθώς το SiteGround βρίσκεται στις τρεις πρώτες και συνιστάται από το WordPress, πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε ότι ναι, έχει και τη δική μου πρόταση. Θα έχεις δίκιο. Θα ήθελα απλώς να επαναλάβω την προσοχή μου στα άτομα που αναζητούν προσιτή φιλοξενία WordPress: προσέξτε τις τιμές ανανέωσης!

Επισκεφτείτε το SiteGround

4: HostGator

πανό hostgator

Το HostGator είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στη φιλοξενία και είναι ένα όνομα καλά κερδισμένο: Το HostGator έχει εξυπηρετήσει πάνω από 8 εκατομμύρια ιστότοπους, κάτι που είναι πολύ εντυπωσιακό.

Λοιπόν, ποια είναι η συμφωνία με τις επιλογές WordPress του HostGator; Ο ιστότοπός τους το κάνει λίγο συγκεχυμένο, αλλά το HostGator προσφέρει δύο τύπους φιλοξενίας WordPress: ο πρώτος είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων WordPress και ο δεύτερος είναι η Διαχείριση φιλοξενίας σύννεφων. Και τα δύο είναι καλά, αλλά το HostGator είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή επιλογή για τα σχέδια του στο Cloud – αποδίδουν πολύ καλά.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρος στο δίσκο, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL για όλους τους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας, οι οποίοι περιλαμβάνουν κοινόχρηστη φιλοξενία WordPress / web.

δωρεάν πιστοποιητικό SSL

 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών (σε αντίθεση με 30 ημέρες).
 • Ένα εργαλείο μάρκετινγκ email περιλαμβάνεται δωρεάν με λογαριασμούς εισόδου προς τα πάνω.
 • Εάν χρησιμοποιείτε τα κοινόχρηστα προϊόντα φιλοξενίας του HostGator για το WordPress, οι τιμές είναι φυσικά χαμηλότερες. Ωστόσο, οι διαχειριζόμενες προσφορές WordPress του HostGator δεν είναι πολύ κακές, σε εύρος 6 έως 10 $ (τουλάχιστον για τους πρώτους όρους).
 • Το HostGator διαθέτει ειδικούς στο WordPress για υποστήριξη. Γενικά, το HostGator έχει πολύ καλή υποστήριξη πελατών (ως απόδειξη, αυτό είναι ένα ζωντανό δείγμα συνομιλίας που έκανα όταν αποσυνδέθηκα, ως «υποψήφιος πελάτης»).

hg συνομιλία

hg συνομιλία

Μειονεκτήματα

 • Αν και ο χρόνος λειτουργίας μου με το HostGator ήταν καλός, οι χρόνοι απόκρισης ήταν υψηλότεροι από τον μέσο όρο για μένα, για αρκετούς μήνες. Ωστόσο, αυτό συμβαίνει στο WordPress web hosting: η χρήση του WordPress Cloud hosting είναι πολύ καλύτερη.

hg uptime

 • Τα διαχειριζόμενα προγράμματα WordPress του HostGator δεν επιτρέπουν στους χρήστες πολλούς ιστότοπους – το πολύ τρεις. Αυτό είναι συνηθισμένο για διαχειριζόμενα προϊόντα WordPress, αλλά μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για περισσότερους από 3 ιστότοπους… συγνώμη, όχι ζάρια!

Το HostGator λαμβάνει τη σύστασή μου?

Ναι Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες σήμερα και κάνει πολύ καλή δουλειά με τη φιλοξενία του WordPress – απλώς εύχομαι μερικά μικρά πράγματα να γίνουν καλύτερα.

Επισκεφτείτε το HostGator

5: Φιλοξενία Α2

a2 φιλοξενία banner

Το A2 είναι ένα όνομα που κατάφερε να διατηρήσει μια αρκετά ισχυρή φήμη χωρίς να είναι μια υπερβολική δύναμη στην αγορά φιλοξενίας. Το A2 κυκλοφόρησε για λίγο – ιδρύθηκε για πρώτη φορά το 2001 και από τότε ανήκει ανεξάρτητα, το οποίο είναι λίγο μοναδικό.

Όσον αφορά το WordPress hosting, το A2 προσφέρει διαχειριζόμενες και διαδικτυακές επιλογές. Έχει αξιοπρεπή τιμή και αξιοπρεπή εμφάνιση και ενώ δεν είναι το καλύτερο ποτέ, δεν χρειάζεται να διαμαρτύρεται ούτε για.

Πλεονεκτήματα

 • Αρκετές επιλογές ιστού και διαχειριζόμενων επιλογών, με χονδρικό εύρος τιμών από 4 έως 40 $. Το πρώτο επίπεδο διαχειριζόμενων σχεδίων είναι σχετικά προσιτό. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Linux ή Windows hosting για αυτές τις επιλογές.
 • Η δεύτερη επιλογή κοινής χρήσης φιλοξενίας WordPress δεν είναι πολύ υψηλότερη από την πρώτη, αλλά διαθέτει σημαντικά περισσότερες δυνατότητες και πόρους.

a2 φιλοξενία κοινόχρηστων λειτουργιών

 • Η επιλογή επιπέδου εισόδου έχει 5 βάσεις δεδομένων, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, πιστοποιητικό SSL, 25 διευθύνσεις email,
 • Το A2 έχει μερικές επιλογές ενίσχυσης ταχύτητας. Ένα από αυτά ονομάζεται Railgun Optimizer, το οποίο είναι ένα επιπλέον δολάριο το μήνα για σχέδια εισόδου και αυξάνει σημαντικά τους χρόνους φόρτωσης HTML και, στη συνέχεια, άλλα πράγματα όπως το CloudFlare και το A2 Optimized μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την απόδοση (αλλά συνήθως προορίζονται για υψηλότερες βαθμίδες).
 • Το cPanel του A2 είναι μοναδικά αποδοτικό και ισχυρό, αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι η αισθητική δεν είναι το γούστο μου.
 • Η ζωντανή συνομιλία είναι γενικά καλή, ακόμα κι αν η υπηρεσία δεν είναι τίποτα για να γράψετε σπίτι.

a2 συνομιλία 2

a2 συνομιλία 3

 • Το Uptime είναι υπέροχο. (Μπορείτε να δείτε τον πιο πρόσφατο χρόνο λειτουργίας της φιλοξενίας A2 εδώ)

α2 χρόνος λειτουργίας

Μειονεκτήματα

 • Εύχομαι οι χρόνοι απόκρισης να είναι λίγο υψηλότεροι, αλλά βεβαίως δεν έχω χρησιμοποιήσει πλήρως τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις απόδοσης του A2.
 • Δεν είναι ότι το A2 είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, αλλά οι άλλες υπηρεσίες εδώ μπορεί να είναι λίγο πιο φιλικοί προς το χρήστη (όσο ισχύει η κοινή φιλοξενία WordPress).

Προτείνω λοιπόν το A2 Hosting?

Χωρίς αμφιβολία, ναι. Το A2 έχει αρκετή ισχύ και ευελιξία για να φιλοξενήσει μεγαλύτερους πελάτες με μεγαλύτερες ανάγκες, καθώς και άτομα, καθώς και η απόδοσή του είναι σταθερά υψηλή.

Επισκεφτείτε το A2 Hosting

6: InMotion

banner κίνησης

Το InMotion είναι ένα σεβαστό όνομα στη φιλοξενία. Δεν είναι απαραιτήτως ο μεγαλύτερος πάροχος, αν και εξακολουθεί να είναι μια ισχυρή δύναμη, αλλά έχει μια σταθερή φήμη. Αυτή η φήμη έχει κερδίσει καλά – πιστεύω ότι η φιλοξενία του WordPress είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του InMotion και δείχνει μερικές από τις πιο μοναδικές προσεγγίσεις του InMotion.

Το InMotion προσφέρει αρκετά πακέτα WordPress, οπότε πιθανότατα θα βρείτε ένα που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Αυτά τα σχέδια είναι όλα αρκετά καλά εφοδιασμένα και έχουν υψηλή απόδοση, αλλά για άτομα ξεκινούν από την πιο ακριβή πλευρά.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν τομέας
 • Ευρύ φάσμα επιλογών τιμολόγησης, από περίπου 4,99 $ έως 114,99 $ (για τους πρώτους όρους).
 • Αρκετά γενναιόδωρα δικαιώματα για πακέτα εκκίνησης ή δεύτερης βαθμίδας: 20.000-50.000 μηνιαίοι επισκέπτες, αποθήκευση SSD άνω των 40 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και απεριόριστοι λογαριασμοί email. Είναι αλήθεια ότι ορισμένοι πάροχοι έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά λίγα άτομα θα χρειαστούν πραγματικά «απεριόριστο» χώρο αποθήκευσης — τα 40 GB είναι περισσότερο από αρκετά για τις περισσότερες επιλογές επιπέδου.

inmotion wordpress φιλοξενία
inmotion wordpresshosting

 • Το BoldGrid περιλαμβάνεται δωρεάν με όλα τα πακέτα WordPress. Το BoldGrid είναι βασικά ένα πρόσθετο που κάνει το WordPress ακόμη πιο φιλικό προς το χρήστη (αν δεν είναι ήδη αρκετό). Κάνει επίσης τη διαχείριση περιεχομένου λίγο πιο αισθητικά ευχάριστη. Δεν είναι για όλους, αλλά είναι εντάξει – είναι προαιρετικό.
 • Με μερικές εξαιρέσεις, οι περισσότερες τιμές ανανέωσης δεν είναι σημαντικά υψηλότερες από τις τιμές πρώτης διάρκειας.
 • Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι 90 ημέρες, όχι 30.

Μειονεκτήματα

 • Οι φθηνότερες επιλογές είναι στην πιο ακριβή πλευρά – μερικά δολάρια σε σχέση με το κανονικό και ακόμη και για το πρώτο έτος (αν και οι τιμές ανανέωσης είναι αρκετά φυσιολογικές). Οι μικρές επιχειρήσεις πιθανότατα δεν θα επηρεαστούν, αλλά ορισμένα άτομα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα πηγαίνοντας σε άλλους παρόχους.
 • Ενώ η υποστήριξη πελατών είναι γενικά σταθερή, είχα κάποια ελαφρά προβλήματα με τη ζωντανή συνομιλία. Είναι αρκετά ανήλικοι, αλλά βασικά βρήκα το άτομο με το οποίο μιλούσα δύσκολο να το καταλάβω και ο χρόνος αναμονής ήταν περίπου 2 λεπτά για μια πραγματική απάντηση, όχι 1. Αν και το είπα αυτό, είναι ένα πολύ μικρό σημείο ανησυχίας, επειδή συνολικά Έλαβα την ερώτησή μου μέσα σε λίγα λεπτά.

μιλάω

Θα συνιστούσα το InMotion?

Ναι για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά το κύριο προσόν μου είναι αυτό: όχι, για άτομα με ελαφρύτερες ανάγκες που θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Υπάρχουν φθηνότερες επιλογές με παρόμοια ποιότητα.

Επισκεφτείτε το InMotion

7: Υγρός Ιστός

υγρό πανό Ιστού

Το Liquid Web είναι μία από τις πιο μοναδικές εταιρείες φιλοξενίας εδώ σε αυτήν τη λίστα.

Ενώ τα άλλα ονόματα εδώ συνδυάζουν κοινόχρηστη φιλοξενία και διαχειριζόμενη φιλοξενία για μικρές έως μεσαίες ανάγκες, το Liquid Web ειδικεύεται στη διαχείριση φιλοξενίας. Προορίζεται ειδικά για επαγγελματίες του διαδικτύου και πρακτορεία — άτομα με υψηλότερες ανάγκες, αλλά δεν είναι και τεράστιες εταιρείες.

Υπάρχει λοιπόν η ουσία για το Liquid Web: είναι αρκετά συμπαγές, αλλά πιθανώς όχι για άτομα που εκτελούν προσωπικούς ιστότοπους. Ωστόσο, είναι μια γενικά καλή επιλογή για τις επιχειρήσεις (συμπεριλαμβανομένων των μικρότερων).

Πλεονεκτήματα

 • Τα επιχειρηματικά σχέδια είναι διαθέσιμα για τη διαχείριση άνω των 100 ιστότοπων.

100 ιστότοποι

 • Το iThemes Sync περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα. Το iThemes Sync είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε πολλούς ιστότοπους WordPress ταυτόχρονα, από έναν πίνακα ελέγχου – απλοποιεί εξαιρετικά τα πράγματα.
 • Απεριόριστη κίνηση και εγγυήσεις ότι δεν θα χρεωθείτε με χρεώσεις υπέρβασης.
 • Σταθεροποίηση ιστότοπων που περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα (σας επιτρέπει να κάνετε πιο εκτεταμένες δοκιμές προτού κάνετε τον ιστότοπό σας ζωντανό).
 • Τα εργαλεία προγραμματιστών και η πλήρης πρόσβαση διακομιστή σάς δίνουν / στην ομάδα σας μεγαλύτερο έλεγχο στη φιλοξενία σας.
 • Η υποστήριξη πελατών του Liquid Web είναι πολύ καλή. Αυτό πρέπει να αναμένεται επειδή μέρος της προσφοράς ενός προϊόντος διαχείρισης με καλή διαχείριση έχει πολύ εξυπηρετικό προσωπικό και εκπροσώπους, αλλά εξακολουθεί να κάνει το Liquid Web να ξεχωρίζει. Στο παράδειγμα συνομιλίας, χρειάστηκαν περίπου 30 δευτερόλεπτα για να απαντήσω στην ερώτησή μου.

συνομιλία 2

Μειονεκτήματα

 • Εάν είστε ιδιώτης ή διαφορετικά εκτελείτε έναν μικρό ιστότοπο και δεν προβλέπετε πολλή κίνηση, ο Υγρός Ιστός δεν είναι ο πιο προσιτός. Η τιμολόγηση ξεκινά από 100 $ το μήνα, για 10 ιστότοπους.
 • Αυτό δεν είναι ένα μεγάλο ελάττωμα, αλλά ο χώρος αποθήκευσης είναι λίγο περιορισμένος για το εύρος τιμών (δεδομένου ότι είναι χώρος αποθήκευσης SSD). Η επιλογή έναρξης σάς προσφέρει 50 GB αποθηκευτικού χώρου SSD για 10 ιστότοπους: θα είναι αρκετό για τους περισσότερους, αλλά εάν χρησιμοποιήσατε κάθε ιστότοπο, θα έχετε μόνο μέσο όρο 5 GB.

Προτείνω λοιπόν το Liquid Web?

Θα έλεγα ναι, αλλά με λίγα προσόντα. Δεν προτείνω το Liquid Web για οποιονδήποτε είναι χόμπι ή για ελεύθερους επαγγελματίες. Δεν το προτείνω καν σε κάθε μικρή επιχείρηση – θα το συνιστούσα μόνο σε μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις (SMBs) που έχουν πολύ αυστηρές ανάγκες φιλοξενίας και θέλουν πραγματικά υψηλής ποιότητας διαχείριση.

Εάν δεν βρίσκεστε σε αυτήν τη θέση, τότε μπορείτε να βρείτε λιγότερο ακριβά προϊόντα διαχειριζόμενα ή μη διαχειριζόμενα προϊόντα που είναι σημαντικά φθηνότερα που μπορούν ακόμα να ολοκληρώσουν τη δουλειά.

Επισκεφτείτε το Liquid Web

συμπέρασμα

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη φιλοξενία WordPress; Φυσικά, κανένα από αυτά δεν μπορεί να κάνει κάθε αναγνώστη ευτυχισμένο. Για τις μικρές επιχειρήσεις, το Liquid Web έχει την καλύτερη εξειδίκευση, αλλά, το HostGator, το A2 hosting ή ακόμα και το Bluehost είναι ικανοί να καλύψουν και τις υψηλότερες ανάγκες WordPress.

Για άτομα που θέλουν να τρέχουν τα δικά τους ιστολόγια ή προσωπικούς ιστότοπους, οι περισσότερες από τις επιλογές εδώ θα είναι αρκετά αξιοπρεπείς, αλλά το DreamHost είναι ιδιαίτερα καλό για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα (και ειδικά για τον πρώτο χρόνο).

Το Bluehost είναι ένα από τα καλύτερα all-rounder.

Φυσικά θα πρέπει να σκεφτείτε ποιες είναι οι δικές σας προτεραιότητες, αλλά αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα ονόματα στη φιλοξενία και σίγουρα ηγέτες στη φιλοξενία WordPress. Και hey – όλα αυτά έχουν εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων.

Αν δεν είστε σίγουροι … δοκιμάστε τους!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map