10 millors “creadors de llocs web” per a Mac (el número 1 és increïble)

MacOS és el segon sistema operatiu més utilitzat seguint Microsoft Windows. Inicialment, Apple va ser llançat el 2001 per Apple Inc. Amb els anys, MacOS s’ha perfeccionat i s’han llançat diverses actualitzacions.


Els usuaris del MacOS, però, estarien d’acord que la creació d’interfícies d’usuari fora de la caixa seria una tasca difícil a MacOS. Per tant, si depeniu completament del MacOS per crear el vostre lloc web, potser haureu de replantejar-vos.

Tanmateix, el MacOS és compatible amb la creació de llocs web bàsics, quan parlem de llocs web d’empresa a gran escala, això necessitaria alguna cosa addicional.

MacOS, amb tota la seva interfície d’interès, disseny i seguretat de gamma alta està lluny de ser una plataforma completament perfecta per crear llocs web.

Sí, parlo de creadors de llocs web. Els creadors de llocs web us ajuden a crear llocs web atractius i visuals amb menys esforços.

Tanmateix, sabíeu que també hi ha creadors de llocs web dedicats específicament per a MacOS?

Amb aquests creadors de llocs web per a MacOS, podeu relaxar-vos i crear un lloc web fantàstic.

Amb moltes investigacions realitzades al voltant de creadors de llocs web per a MacOS, he trobat els deu creadors de llocs web principals per a MacOS. Aquí us mostraré cadascuna d’aquestes opcions amb detalls.

hostingpill10 millors creadors de llocs web per a MacOS

 1. Flux web (el meu preferit)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Jimdo
 7. Espurna
 8. Pinya
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Flux web (el meu preferit)

Banner de flux web

Webflow és un creador de llocs web potent. Si sou un usuari de MacOS i esteu buscant crear un lloc web complex, llavors Webflow us oferirà una bona llista de funcions.

Webflow també ofereix un pla gratuït. El pla gratuït ofereix funcions bàsiques. Webflow proporciona un entorn d’escenificació on primer podeu consultar els canvis abans de viure en directe.

Característiques:

El flux web està ple de funcions i, certament, no és un simple creador de llocs web d’arrossegar i deixar anar. Mitjançant el vostre MacOS, utilitzant el creador de llocs web Webflow, podeu crear llocs web rics en interfície d’interès i atractius.

Si bé Webflow té un disseny completament responsiu, també proporciona flexibilitat per permetre edicions de codi o escriure codi semàntic.

Webflow proporciona funcions com ara efectes de desplaçament, animacions i proporciona un robust editor que pot personalitzar cada component del lloc web.

Funcions del flux web

Si teniu en compte la creació d’una botiga en línia, aleshores Webflow incorpora molt bé les funcions de la botiga en línia.

Plans i preus:

Amb Webflow podeu disposar del seu pla gratuït en cas que busqueu funcions bàsiques de desenvolupament de llocs web.

El pla de pagament comença a partir de 16 dòlars al mes i ofereix diverses funcions.

Plans del flux web

Els plans de pagament estan perfectament dissenyats per al desenvolupament del comerç electrònic. Webflow admet més de 100 plantilles de resposta i proporciona a Google Fonts, els vostres tipus de lletra personalitzats, símbols reutilitzables i una sèrie d’altres funcions de disseny de llocs web..

Avantatges del flux web:

 • Disseny de llocs web de MacOS, molt ric en funcions
 • Bona atenció al client
 • Bon suport al comerç electrònic
 • Admet personalitzacions bàsiques de nivell de codi

Contres del flux web:

 • Per als principiants, Webflow té una forta corba d’aprenentatge

Proveu el flux web gratuïtament

2. GoCentral

Banner de GoCentral

GoCentral és un popular creador de llocs web de GoDaddy. Amb una enorme base de clients, no hi ha segones reflexions sobre per què s’ha afegit això a la llista de creadors de llocs web per a MacOS.

GoCentral és compatible amb diverses plataformes i no hi ha manera que GoDaddy hagués perdut el MacOS. La simplicitat de la creació de llocs web amb GoCentral és un gran alleujament per als usuaris de MacOS.

Característiques:

GoCentral ofereix una prova gratuïta de 14 dies, de manera que podeu provar les seves funcions per a MacOS. Les plantilles són completament mòbils i responen a diferents resolucions de dispositius Apple.

GoCentral és fàcil d’utilitzar i és igualment bo per a llocs web i botigues en línia.

Funcions del GoCentral

L’elecció de la plantilla, els temes, l’esquema de colors és una qüestió d’arrossegar i deixar anar. Podeu personalitzar el vostre lloc web en pocs clics.

Segons el vostre pla, també podeu aprofitar altres avantatges de GoCentral, com ara SEO, integracions de mitjans socials, màrqueting per correu electrònic.

Si busqueu funcions de botiga en línia, GoCentral compta amb pagaments flexibles, gestió de llocs web fàcil, enviaments configurables, descomptes, gestió d’inventaris.

En general proporciona totes les funcions bàsiques que poden ajudar-vos a desenvolupar el vostre lloc web en cas que utilitzeu MacOS.

Plans i preus:

Si bé GoCentral sembla atractiu, com és de bo els preus del creador de llocs web? Per començar, GoCentral té 4 plans.

Plans GoCentral

Els plans més bàsics comencen a partir de 5,99 dòlars al mes i inclouen allotjament web i SSL. Teniu plans finals més alts que ofereixen funcions avançades.

En cas que busqueu específicament construir una botiga en línia, aleshores podeu triar el pla de botiga en línia que comenci a partir de 29,99 dòlars / mes.

Pros de GoCentral:

 • Admet prop de 300 temes i plantilles
 • Proporciona una prova gratuïta
 • Una bona atenció al client amb la base de coneixement incorporada
 • Fàcil d’utilitzar per al disseny i la creació de llocs web

Contres de GoCentral:

 • Massa funcions al creador de llocs web
 • El pla de construcció de botigues en línia és car

Proveu GoCentral de forma gratuïta

3. Mobilitzar-se

Banner Mobirise

El creador de llocs web Mobirise és una solució de programari gratuït desenvolupada per Mobirise. Això és senzill per utilitzar el creador d’arrossegar i deixar anar.

Mobirise és compatible amb Windows, Android i també amb MacOS. Amb un esforç de codificació zero, Mobirise és extremadament senzill. Per tenir funcions afegides, podeu comprar extensions.

Característiques:

Aquesta és una eina fora de línia per crear un lloc web i és una eina perfecta per a usuaris sense experiència tècnica. Mobirise és totalment gratuït per a ús comercial.

Mobirise ofereix una combinació de més de 1800 plantilles i blocs de llocs web. Aquesta té una interfície fàcil d’utilitzar i incorpora les darreres tècniques per crear llocs web.

Cada bloc es pot personalitzar i no requereix esforços de codificació. Addicionar lliscants d’imatges, google maps, fons de vídeo, formularis de contacte, canviar temes de colors és igual de senzill.

Característiques de mobilització

Mobirise ofereix menús per a mòbils, més de 800 fonts de Google, icones preparades per a la retina, botons per compartir, una àmplia galeria d’imatges. Mobirise respon completament i us pot ajudar a augmentar la vostra classificació.

Plans i preus:

És sorprenent saber que Mobirise ofereix tantes funcions intuïtives amb esforços de codificació zero. Per tant, el preu de Mobirise és car per proporcionar tantes funcions?

Doncs bé, la bona notícia és que ho podeu aprofitar de forma gratuïta. En cas que necessiteu millors temes, podeu anar de manera premium i escollir el kit de creadors de llocs web per 149 dòlars.

Plans de mobilització

Tanmateix, en cas que cregueu que no necessiteu totes aquestes plantilles, però que esteu buscant un nínxol específic, també podeu triar un dels seus plans personalitzats..

Podeu triar una de les seves AMP (pàgines mòbils accelerades) amb un preu de 39 dòlars. Amb els seus preus assequibles, aquesta és una bona elecció per a MacOS.

Avantatges de Mobirise:

 • Aquesta és una eina fora de línia i és gratuïta
 • Fàcil d’utilitzar sense necessitat de codificació
 • Elecció rica per a plantilles i blocs
 • Bon suport per a extensions i personalització

Contres de Mobirise:

 • Mobirise no gestiona el vostre lloc web i el nom de domini
 • Baix en atenció al client
 • No és adequat per a llocs web de comerç electrònic

4. uCraft

Banner de uCraft

uCraft és un altre creador de llocs web gratuït disponible per a MacOS. També proporciona una prova gratuïta de 14 dies per a altres plans premium.

uCraft és un creador de llocs web senzill d’utilitzar i ofereix diverses funcions intuitives. Aquesta és una de les claus

és per això que és un creador de llocs web adequat per a MacOS.

Característiques:

uCraft us permet connectar-vos al vostre domini existent de forma gratuïta. Amb el pla gratuït, podeu aprofitar les funcions bàsiques del creador de llocs web.

Aquí podeu personalitzar elements bàsics, fer canvis en l’esquema de colors, suport de SEO i suport d’analítica de Google.

uCraft té una bona col·lecció de plantilles que es poden incorporar a MacOS i no requereix cap esforç de codificació. Això és igual per a la construcció de comerç electrònic.

Funcions uCraft

uCraft proporciona plantilles de resposta mòbil i us ajuda a classificar-vos millor respecte a la cerca. Per afegir-hi, uCraft compta amb un poderós suport per a la integració de disseny, analítica, màrqueting i funcions similars.

Plans i preus:

uCraft és un dels creadors de llocs web assequibles per a MacOS a causa del seu pla gratuït. El pla gratuït atén a les capacitats bàsiques de creació de llocs web.

Si trieu algun pla de pagament, el pla comença des de 10 dòlars el mes. Els plans estan disponibles per separat per construir una botiga en línia.

Plans uCraft

Amb els plans de pagament s’inclou un domini personalitzat gratuït.

Prospectius de uCraft:

 • Proporciona un pla bàsic gratuït
 • Disposa de funcions de seguretat disponibles
 • Fàcil d’utilitzar i començar
 • Proporciona eines addicionals per a SEO, màrqueting

Contres de uCraft:

 • Plantilles menors, però augmenta gradualment
 • No és adequat per al disseny de llocs web molt complexos

Proveu Ucraft de forma gratuïta

5. Realmac

Banner de Realmac

Realmac Rapid Weaver 8 és un creador de llocs web dedicat per a MacOS. És una eina potent i fàcil d’utilitzar per a la creació de llocs web.

Amb la seva combinació perfecta de funcions, Realmac és un bon creador de llocs web per a MacOS amb una bona combinació de disseny d’interès d’interès..

Característiques:

Realmac ofereix dissenys de webs perfectament mòbils. Podeu crear gairebé qualsevol cosa a través de MacOS sense usar-ho.

Realmac ofereix una bona col·lecció de temes juntament amb temes de tercers que també estan disponibles. Realmac inclou funcions com la compatibilitat del navegador, SEO, injecció de codi, navegació automàtica i tones d’altres funcions útils.

Característiques de Realmac

Un dels avantatges de Realmac és que podeu treballar fora de línia. Realmac és una solució perfecta per crear un lloc web estàtic i llocs web basats en PHP.

Interfície Realmac

Això és completament compatible amb l’última versió d’Apple de Mojave. El teixidor ràpid proporciona més de 1500 complements.

Plans i preus:

Realmac ofereix diverses funcions intuïtives i es dedica exclusivament a dispositius MacOS. Per tant, això vol dir que Realmac és car?

Bé, és una mica car si només utilitzeu un sol dispositiu.

Podeu descarregar-ne la prova gratuïta. Hi ha plans separats disponibles aquí. Tot i això, haureu de pagar la llicència disponible per al teixidor ràpid.

La llicència es pot utilitzar fins a un màxim de 5 dispositius Mac. Això costa al voltant de 99 dòlars.

Beneficis de Realmac:

 • Una bona eina per a la creació de llocs web a MacOS
 • Una bona col·lecció de temes i plantilles
 • Admet complements múltiples
 • Pot funcionar fora de línia

Contres de Realmac:

 • La llicència és cara

Descarregueu Realmac gratis

6. Jimdo

pàgina inicial

Jimdo és un creador de llocs web que funciona igualment bé en macOS. Les seves potents personalitzacions i flexibilitat són el camí a seguir.

Les funcions subtils de Jimdo, sense res massa complex, el fan perfecte per provar creador de llocs web per a MacOS.

El creador de llocs web de Jimdo és un dels millors de la gamma i no atorga l’usuari amb massa complexitat.

Característiques:

Jimdo és més popular pels seus temes i les opcions de plantilla ben segregades. Té un pla bàsic que surt gratuït.

Amb aquest ús, podeu crear llocs web ràpidament i és extremadament senzill d’utilitzar. L’editor es racionalitza i s’estructura, ajudant-vos a dissenyar millors llocs web.

SEO, integracions de mitjans socials, suport al comerç electrònic, dissenys de resposta mòbil, seguretat HTTPS són algunes de les funcions que es poden trobar fàcilment disponibles..

Plans i preus:

Amb Jimdo, podeu crear un lloc web bàsic de forma gratuïta. Tot i així, per obtenir funcions més avançades i desenvolupar el comerç electrònic, haureu de recórrer a un dels plans de pagament.pla de Jimdo

Amb qualsevol pla de pagament, s’obté un domini gratuït per al primer any. El hosting s’inclou al pla que suposa un avantatge afegit.

Pros de Jimdo:

 • Fàcil d’utilitzar i començar
 • Suporta un editor senzill amb un arrossegament i soltament i un editor per codificar
 • LogoMaker integrat per dissenyar logotips de marca
 • Llistat d’empreses & Generador de text legal per a una millor indexació & Compliment de GDPR
 • Bona base de coneixement / secció de preguntes freqüents

Cons de Jimdo:

 • Funcions de comerç electrònic limitades
 • La flexibilitat de les plantilles està restringida mentre s’utilitza un editor d’arrossegar i deixar anar.
 • No hi ha assistència de xat en directe

Comença amb Jimdo

7. Brillant

Banner SparkleSparkle us permet dissenyar llocs web atractius visualment i és una bona elecció per a MacOS. Sparkle es centra en la creació de llocs web d’alt rendiment.

Si Sparkle és bo per dissenyar, també és fàcil començar a utilitzar Sparkle. Es pot descarregar i utilitzar. Una vegada més, una eina fora de línia.

Característiques:

Sparkle facilita la creació de llocs web fins i tot als principiants. Funciona bé amb l’aplicació Mac i ofereix funcions de SEO integrades.

El lloc web desenvolupat amb Sparkle es carrega ràpidament i s’optimitza per als motors de cerca. Disposa de funcions que permeten compartir serveis socials i integracions de tercers per al desenvolupament de llocs web de comerç electrònic.

Funcions de brillantor

Sparkle se centra més en els dispositius Mac i funciona perfectament amb la versió més recent de MacOS. Admet les últimes funcions de programari i maquinari com el mode fosc, la barra tàctil.

Plans i preus:

Podeu descarregar-vos Sparkle de franc i començar a utilitzar les seves característiques bàsiques. Per a funcions més avançades, podeu triar un dels seus plans.

La versió gratuïta de Sparkle és compatible amb 3 pàgines i ofereix la marca Sparkle.

Plans de centelleig

En cas que necessiteu més llicències, podeu obtenir-ho contactant amb el servei d’assistència.

Beneficis de Sparkle:

 • Disseny específic per a MacOS
 • Plantilles intuïtives
 • Proporciona funcions bàsiques de creació de llocs web

Contres de Sparkle:

 • Baix en atenció al client
 • Admet la creació de llocs web bàsics

8. Pinya

Banner de pins

Pinegrow és un creador de llocs web d’escriptori que permet modificacions de codi àmplies. Si bé això és compatible amb Windows, Linux, Pinegrow també és compatible amb MacOS.

Pinegrow és una eina que permet crear llocs web optimitzats i permet diversos components intel·ligents en el disseny i creació de llocs web.

Característiques:

Pinegrow és un creador de llocs web intel·ligent que admet la creació de llocs web. Podeu editar elements individuals.

Amb Pinegrow també podeu editar el codi. Pinegrow es pot integrar fàcilment amb altres eines de desenvolupament de llocs web.

Característiques de Pinegrow

La prova gratuïta proporciona totes les funcionalitats. Podeu editar fàcilment components CSS, SASS, MENYS mitjançant Pinegrow.

Plans i preus:

Pinegrow proporciona una prova gratuïta en què podeu provar la majoria de les seves característiques. A més, també té una garantia de devolució de 30 dies.

Pinegrow té 3 plans amb el pla bàsic a partir de 49 dòlars per llicència.

Plans de pins

Durant 1 any rebreu actualitzacions gratuïtes. Després del primer any, podeu continuar utilitzant la versió actual o bé renovar-la per rebre actualitzacions.

Pros de Pinegrow:

 • Admet diversos marcs de gamma frontal com Bootstrap, Foundation i WordPress
 • Una bona edició i funcions tècniques
 • Funcions d’edició substancials per crear un lloc web visualment impressionant
 • La visualització prèvia en temps real és compatible

Cons de Pinegrow:

 • Complex per a principiants
 • No és adequat per a la construcció de comerç electrònic

9. Blocsapp

Banner de blocs

Blocs és un creador de llocs web exclusiu per a MacOS. Això us permet crear llocs web atractius i sensibles per al vostre dispositiu Mac.

Ho podeu provar gratuïtament. Els blocs no requereixen cap codificació. Us ofereix seccions predefinides, facilitant la creació de llocs web.

Característiques:

Blocs us permet crear fàcilment llocs web amb un aspecte atractiu. Inclou suport per a desplaçaments, animació i funcions visuals.

Característiques de blocs

El disseny prèviament fa que Blocs sigui fàcil de gestionar diferents seccions. Funciona amb Bootstrap 4 framework de disseny web.

Blocs Característiques clau

Els blocs es poden integrar perfectament amb CMS. Això funciona fora de línia i utilitza el mapa del lloc per millorar el SEO. Mitjançant Blocs, podeu crear un nombre il·limitat de llocs web sense restriccions.

Plans i preus:

Podeu provar Blocs de forma gratuïta. Es pot fer servir una sola llicència Blocs a 2 dispositius. Els blocs 2 es poden comprar a 99,99 dòlars.

Plans de blocs

Blocs 3 utilitza Bootstrap 4 framework. En cas que teniu una llicència Blocs 2 vàlida, podeu actualitzar-la en qualsevol moment a Blocs 3.

Els blocs 3 també es poden comprar a 117,99 dòlars.

Prospectius dels blocs:

 • Flexible i fàcil d’utilitzar
 • Compatible amb plataformes CMS
 • Bona atenció al client
 • Disseny responsable

Cons de blocs:

 • Preu car
 • Funcions d’edició restrictives

10. EverWeb

Banner d’EverWeb

EverWeb és un altre cop un creador de llocs web que atén als usuaris de MacOS. EverWeb té diverses funcions intuitives que s’adrecen específicament a MacOS.

Amb moltes característiques útils de creació de llocs web, aquest és un dels populars creadors de llocs web per a MacOS.

Característiques:

Si parlem de funcions, EverWeb proporciona funcions intuïtives dissenyades especialment per a dissenyadors web de MacOS.

Funcions EverWeb

Podeu crear fàcilment un lloc web completament sensible. EverWeb proporciona capacitat de blog integrada.

Amb el creador de llocs web EverWeb podeu crear llocs web il·limitats sense limitacions. Això es combina amb una bona col·lecció de temes, fotografies d’imatges, efectes d’animació, integració de xarxes socials, SEO integrat.

Interfície EverWeb

EverWeb té una bona atenció al client.

Plans i preus:

EverWeb es pot utilitzar fora de línia. Es pot descarregar gratuïtament. També podeu comprar la llicència per explorar la funcionalitat completa d’EverWeb.

Els plans inclouen una garantia de devolució de 60 dies. En total hi ha 3 plans.

Plans EverWeb

Els plans també admeten allotjament.

Pros de l’EverWeb:

 • Una bona col·lecció de temes i fotos
 • Atenció al client les 24 hores del dia
 • Funcions d’alta seguretat
 • Diverses funcions intuïtives dissenyades per a MacOS

Contres d’EverWeb:

 • EverWeb ofereix diverses funcions, però, és car

Quin és el millor creador de llocs web de Mac ?:

Nom
Atenció al client
Facilitat d’ús
Cost (mensual)
Flux web★★★★★★★★12 $ – 36 $ Visita Pla
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 dòlars – 29,99 dòlars Visita Pla
Mobirise★★★★★★99 $ Visita Pla
uCraft★★★★★★★★De 10 a 39 dòlars Visita Pla
Realmac★★★★★★★★99 $ Visita Pla
Jimdo★★★★★★★De 4 a 39 $ Visita Pla
Espurna★★★★★★★29 $ – 199 $
Pinya★★★★★★★49 $ – 149 $
Blocsapp★★★★★★★★99,99 dòlars
EverWeb★★★★★★★★79,95 dòlars – 199,75 dòlars

Per si alguna vegada us heu preguntat com podríeu crear llocs web atractius a MacOS, aquest és un mite.

Els creadors de llocs web esmentats anteriorment per a MacOS demostren, certament, que és menys difícil presentar dissenyar llocs web per a MacOS.

Aquí he proporcionat detalls sobre creadors de llocs web que atenen específicament a MacOS i alguns que funcionen en altres plataformes juntament amb MacOS.

En general, si hagués de seleccionar-ne una, aleshores, sense pensar-ho, escolliria el flux web.

Webflow té diverses funcions i és una de les raons principals per la qual cosa és una bona opció per construir llocs web en macOS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map