10 millors empreses d’allotjament web que fins ara no heu sentit

Tant si sou un empresari que voleu configurar la seva presència en línia, com si sou un usuari que vulgui iniciar un bloc personal, sigui el motiu, heu de fer les vostres investigacions per trobar empreses de hosting web adequades..


I realment pensàveu que escollir un allotjament web no és cap problema complicat? Repensar! Hi ha diversos casos en què grups reduïts i mitjans mantenen el seu propi servidor web.

Resultat?

La majoria d’ells només fracassen, perquè mantenir i mantenir un servidor web resulta molt car i que requereix molt de temps.

Solució? Busqueu les empreses d’allotjament web adequades.

Ells gestionaran la resta mentre us concentreu en altres tasques importants.

hostingpill10 millors empreses d’allotjament web desconegudes

 1. WebHostFace
 2. Amfitrió web ràpid
 3. SSD núvol
 4. Sky Net Hosting
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Amfitrió informàtica intel·ligent
 8. Una Taronja Petita
 9. 34sp
 10. LCN

Descobriu els gustos de BlueHost i HostGator, ja que us oferim una llista ben investigada de les 10 millors empreses d’allotjament web sobre les quals fins ara no heu sentit.!

1. WebHostFace

WebHostFace es va iniciar el primer trimestre del 2013 i ofereix una taxa de satisfacció de prop del 98%. Amb més de 4 anys en una empresa webhostface ha estat oferint una experiència i experiència àmpliament fiables i rics en serveis d’allotjament web i als seus clients.

Són capaços d’oferir serveis que moltes altres empreses d’allotjament web no aconsegueixen prestar; satisfacció excepcional al client suportat per cap molèstia, sense cordes adjuntes garantia de devolució de 30 dies.

A WebHostFace consideren que cada client obté un dret a obtenir els serveis de màxima qualitat sense cap tipus de molèsties ni compromisos..

Proporcionen paquets de serveis d’allotjament web compartits i revendedors en servidors alimentats per SSD, servidors dedicats, servidors privats virtuals, registre de nom de domini i gestió i serveis SSL de primera classe.

També se sap que ofereixen serveis extra premium com ara exploracions de programari maliciós McAfee i còpies de seguretat diàries R1Soft, també de franc.

WebHostFace

Visita HomePage

2. Amfitrió web ràpid

Fast Web Host ofereix des de 2008 solucions d’allotjament web a diverses empreses i llocs web privats.

Fast Web Host figura entre la corporació d’allotjament web de més ràpid creixement que té al voltant de 200.000 dominis, un sistema de suport sòlid i una molt apreciada infraestructura de xarxa..

Els seus paquets d’allotjament web ajuden les empreses i la gent a obtenir serveis de gamma alta i també a una fracció del cost.

La seva xarxa d’allotjament web es basa completament en el servidor web Apache ràpid i fiable, que es combina amb el servidor de base de dades MySQL dominant i el servidor de correu Horde..

El servidor està supervisat 24 per 7 per realitzar qualsevol activitat anormal i els punts de referència es realitzen de forma contínua. Això els permet respondre immediatament a qualsevol tipus de problema web a curt termini per créixer de forma òptima el seu sistema, és a dir, mantenir-lo i mantenir-lo a banda ampla llest, rendible i plenament operatiu.

El que els fa apartar-se de la resta del bloc és el seu increïble temps de vida: es comprometen plenament a oferir una configuració d’allotjament segura i constant.

Els seus llocs web de clients s’allotgen directament en servidors de processador quad quadrats d’actualitat i d’alta qualitat i el seu centre de dades està totalment equipat amb generador de còpia de seguretat de 24 * 7 UPS, oferint també un 99,9% de temps de servei i 30 dies en qualsevol moment de garantia de devolució de diners..

FastWebHost.com

Visita HomePage

3. Núvol SSD

SSD Cloud és un proveïdor de serveis en núvol i ofereix diversos serveis basats en núvol. Es troba a Orlando, Florida. Amb els seus serveis al núvol, SSD cloud ajuda a gestionar la infraestructura bàsica i proporciona suport tècnic.

El núvol SSD està dissenyat per suportar altes velocitats, al voltant de 10 concerts a cada servidor. El núvol de velocitat SSD també proporciona serveis fiables amb un control de les infraestructures 24 hores al dia. La xarxa completa disposa de servidors SAN redundants que proporcionen un temps de vida elevat amb infraestructures d’autocuració.

Com a hosting, teniu un allotjament premium que garanteix un temps de vida del 99,99%. Els plans compten amb suport 24 hores / 7, un ample ample de banda, allotjament de correu electrònic, transferència gratuïta i suport FTP. El servei d’allotjament Premium comença a partir de $ 3,9 / mes.

Les altres opcions d’allotjament disponibles són allotjament en núvol, VPS autogestionat, VPS gestionat, servidors dedicats autogestionats, servidors dedicats gestionats, allotjament de distribuïdors i allotjament de SEO. Hi ha plans versàtils en cadascun d’aquests i en els seus pressupostos respectuosos. A més, tots els plans ofereixen una bona amplada de banda, emmagatzematge i garantia de funcionament.

Hi ha diverses maneres d’aconseguir el servei d’atenció al client del núvol SSD. Podeu arribar-hi mitjançant correu electrònic, entrades i xat en directe. L’assistència d’ajuda conté diverses guies i tutorials sobre diversos temes d’interès d’allotjament.

Els serveis d’allotjament s’acompanyen de migració gratuïta, transferència gratuïta, certificats SSL gratuïts, IP dedicat gratuït, creador de llocs gratuït amb plantilles i carros de compra de comerç electrònic gratuït..

SSD núvol

Visita HomePage

(Utilitzeu aquest codi de cupó “HOSTINGPILL” que proporciona descomptes recurrents del 25% en tots els plans d’allotjament compartits o de revenda)

4. Hosting de Sky Net

El Sky Net Hosting es va crear el 2004 amb la idea d’oferir serveis d’allotjament web d’alta gamma als seus clients.

La integritat amb què es troben, amb els seus clients, és el que els fa diferents. A diferència d’altres empreses, creuen que els seus clients tenen dret a tenir coneixement sobre com i on s’allotja i serveix el seu lloc web i cap a on es dirigeixen els diners invertits..

Tots els comptes d’allotjament que provenen dels seus plans d’allotjament web o de l’allotjament web revendedor o servidors virtuals són totalment integrats i 24 per 7 compten amb els millors processos il·limitats de centres de dades disponibles..

Tenen uns 9 anys d’experiència en allotjament IP de múltiples classes de classe C. També proporcionen una garantia de garantia del 99,9% de la xarxa de serveis i del servidor amb una garantia completa de devolució de 30 dies.

Ofereixen una garantia de que totes les consultes que els clients envien al client al seu departament tècnic seran ateses i resoltes en una hora des de la recepció de la consulta.

Però no us sorprengui si l’empresa respon i resol en menys de 15 minuts. També proporcionen i realitzen un servei de còpia de seguretat completa diària i setmanal a tots els comptes d’allotjament del servidor.

desnivellat

Visita HomePage

5. Hostimul

Una altra plataforma d’allotjament nova és Hostimul, que es va llançar el 2017. Com a plataforma d’allotjament, això ofereix diverses funcions. A nivell bàsic Hostimul proporciona solucions de hosting compartit, hosting dedicat i solucions Cloud VPS. Els serveis inclouen una garantia de devolució de 30 dies.

Hostimul ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%. Els servidors utilitzen una arquitectura d’infraestructura avançada per mantenir un bon temps de resposta i donar un rendiment considerable.

El VPS i els servidors dedicats utilitzen CloudLinux, que és un sistema operatiu dissenyat per oferir un allotjament més estable.

Hostimul utilitza servidors web Litespeed que proporcionen un bon rendiment, velocitat i seguretat.

Hi ha diversos plans disponibles per a SSL, juntament amb filtre anti-spam, exploració diària de virus i protecció DDoS. Hostimul proporciona còpies de seguretat automàtiques diàries de dades. Això té funcions fiables i de seguretat.

Els plans són assequibles i donen valor als diners. L’allotjament compartit comença fins a 1,76 USD per mes per un pla de 12 mesos. Hostimul suporta Linux i Windows VPS. Amb l’emmagatzematge SSD, es pot configurar completament. Això també té suport per a Container VPS, VPS d’emmagatzematge i Cloud VPS.

Hostimul té un bon conjunt d’opcions per a hosting dedicat amb més CPU i emmagatzematge. Això de nou és completament configurable.

Hostimul ofereix bones opcions d’assistència al client amb xat en directe, assistència de correu electrònic, vídeos d’instruccions, preguntes freqüents i tutorials dedicats.

pancarta hostimul

Visita HomePage

6. Yourlasthost.com

Yourlasthost és una plataforma d’allotjament relativament nova i es va llançar per primera vegada el gener de 2016. Disposen de diversos servidors ubicats a les diferents ubicacions i fins ara compten amb més de 7.000 servidors que admeten més de 50000 llocs web allotjats..

Yourlasthost proporciona allotjament web, VPS, servidors dedicats, hosting de distribuïdors i servidors híbrids. Proporcionen un temps de vida gairebé 100%. Segons el seu crèdit, Yourlasthost és compatible amb Windows i allotjament basat en Linux.

Ofereixen suport i vigilància de la seguretat el 24/7/365. La infraestructura està dissenyada per mantenir la redundància i les còpies de seguretat instantànies, que també garanteix mantenir un SLA de funcionament en xarxa al 100%.

Yourlasthost manté una còpia de seguretat en línia diària i ofereix serveis gratuïts de migració de llocs. Proporcionen una garantia de devolució de 90 dies.

Els serveis d’allotjament fan servir servidors LiteSpeed ​​per proporcionar alta velocitat i van acompanyats d’una bona funcionalitat de bases de dades, PHP i allotjament de correu electrònic..

Yourlasthost té una mitjana de resolució de 30 minuts per realitzar qualsevol consulta. El servei d’atenció al client està disponible tot el dia i es pot contactar per telèfon, xat en directe o mitjançant entrades.

Amb aquestes funcions, Yourlasthost admet la instal·lació d’un clic amb Softaculous proporcionant accés a més de 100 aplicacions. Tenen múltiples funcions habilitades per a la seguretat amb sistema de detecció d’intrusos de capa de xarxa, enduriment del servidor i encaminament intel·ligent d’ample de banda.
Yourlasthost

Visita HomePage

7. Host IT Smart

Aquesta empresa d’allotjament va ser fundada el 2012 pel Sr. Kartik Mehta i té més de 100.000 clients arreu del món.

Ofereixen serveis d’allotjament web com Linux Hosting, WordPress Hosting, Java Hosting, Windows Hosting, etc. amb xat 24 hores i suport telefònic. Juntament amb això, també ofereixen una garantia de temps de vida del 99,9%.

Tenen plans d’allotjament web barats ja que els preus són assequibles i proporcionen una garantia de devolució de 30 dies. Això us permetrà demanar un reemborsament abans dels 30 dies de la compra.

No han restringit l’ús d’espai de disc, el nombre de dominis ni el nombre de comptes de correu electrònic. Això significa que podeu emmagatzemar qualsevol forma del contingut sense preocupar-vos pel consum d’espai del disc.

Host IT Smart ofereix eines de seguretat com ara xifratge per correu electrònic, certificats SSL, servidors segurs SSL, protecció de tallafocs, etc. El seu lloc web consta d’una secció de blocs i de la secció de preguntes freqüents..

Amfitrió informàtica intel·ligent

8. Una taronja petita

Una petita taronja sempre s’ha denominat com a empresa líder en hosting d’expressions web des del 2003 i va ser fundada a Atlanta. Aquesta empresa és coneguda per crear alguna cosa màgica; tenen una recepta secreta i no revelada de l’elaboració de webs delicats.

No cal dir que són completament conscients del que es necessita per ser un amfitrió web expert.

Els serveis addicionals que ofereixen són: allotjament compartit, hosting d’empreses, VPS al núvol, serveis de disseny web, creador de llocs web i clementina gestionats.

El que posa l’empresa per sobre de la resta de ranures és la seva creença. Un petit taronja no creu i no proporciona cap tipus de “plans il·limitats”, ja que se senten complits amb les expectatives i els requisits dels clients necessiten realment actualitzacions costoses..

Creuen que el client hauria de pagar el servei que desitgi i necessiti. Lògic de fet!

taronja petita

9. 34sp

34SP.com és un proveïdor de serveis d’allotjament web basat al Regne Unit fundat l’any 2000. Es va establir tenint present la idea de cobrir un buit entre els serveis d’allotjament d’alta gamma i preus raonables.

Des de plans d’allotjament de llocs web amb un preu raonable fins a l’allotjament web VPS, registre de noms de domini i serveis d’allotjament dedicats, 34sp t’ofereix qualsevol cosa i també a preus de butxaca.

També ofereixen productes a mida per a tot tipus de necessitats d’allotjament de llocs web.

Ofereixen diverses opcions entre les que podeu triar quan cerqueu serveis professionals d’allotjament web. A 34sp, descobrireu opcions de servei que van des de servidors web dedicats a paquets d’allotjament compartits.

El seu equip de suport tecnològic de primera classe és el resultat de combinar perfectament els coneixements tècnics amb personal responsable i una gestió fiable.

Les seves oficines centrals i centres de dades es troben a Central Manchester (Anglaterra) i Central London (Anglaterra).

Els seus centres de dades estan embussats amb personal tècnic per assegurar-se que es mantenen les actuacions d’enginyeria, mecanisme, funcions i manteniment in situ a l’alt nivell..

34SP

10. LCN

Fundada el febrer de 2000, tenen més de 180.000 clients satisfets al Regne Unit. També tenen el centre de dades al Regne Unit.

El seu compromís amb el servei és excepcional, a diferència d’altres empreses d’allotjament web que venen espai de disc, caixes de correu electrònic i amplada de banda.

A Icn.com, se’ls coneix que venen el seu servei service.The departament de servei d’Icn.com està format per empleats formats i qualificats, que són completament formats per la mateixa empresa i reben una àmplia experiència en totes les parts de l’allotjament web del client. compte.

Donen al servei la seva primera prioritat i és per això que són coneguts. De fet, els membres de l’equip executiu d’Icn.com són coneguts per respondre directament a les trucades d’atenció al client.

Això és el que reflecteix la qualitat i la rapidesa en les respostes del servei.

LCN.com

El que els fa separar-se és la voluntat d’oferir suport personal a cadascun dels seus clients i estan més que disposats a ajudar qualsevol persona que desitgi iniciar un projecte o qualsevol persona que desitgi assessorament sobre desenvolupament..

Aquest és el seu concepte líder al qual manquen moltes grans empreses d’allotjament web.

També han proporcionat cupons de registre per als lectors de Hosting Pill. Qualsevol usuari nou que es registri obtindrà un 60% de descompte si apliquen el codi promocional “HostingPill” en el moment de fer la sortida.

Comparació d’empreses d’allotjament web

Empreses d’allotjament web
Espai de disc
Ample de banda
Domini Lliure
Preu
WebHostFace
Hosting compartit
30 GBIl·limitat0,69 $ / mes
Amfitrió web ràpid
Pla de valor
50 GBIl·limitat2,95 dòlars / mes
SSD núvol
Allotjament Premium
3 GB30 GB3,9 dòlars / mes
Skynet Hosting
Allotjament de EUA
2 GB100 GBNO1,95 $ / mes
Hostimul
Hosting compartit
5 GBIl·limitat2,07 dòlars / mes
Yourlasthost
Hosting compartit
50 GB1500 GB de platí7,95 dòlars / mes
Amfitrió informàtica intel·ligent
Hosting compartit
Il·limitatIl·limitatIl·limitat1,5 dòlars / mes
Una taronja petita
Pla d’inici
40 GB600 GBNO20,00 $ / mes
34sp
Hosting professional
5 GBIl·limitatNO5,95 £ / mes
LCN
Pla de posada en marxa
5 GBIl·limitatNO2,92 dòlars / mes

Conclusió:

Així, la propera vegada que pensis en allotjar el teu lloc web o en canviar a un nou proveïdor, les empreses d’allotjament anterior es mereixen l’oportunitat d’obtenir el teu negoci. Feu-me saber a continuació per a què aneu.

Molta sort i feliç acolliment!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map