10 millors registradors de dominis (+1 especials) del 2020

Penseu en un lloc web. Sabeu per què podeu pensar en un lloc web? Com que té un títol, un nom. Aquest títol no és només una cosa que entra a la pàgina web en si mateixa, sinó una cosa que entra a l’URL o adreça del lloc. Si voleu un lloc, en voldreu anomenar. Tant si és per la vostra empresa, un negoci potencial, un bloc personal o fins i tot si invertiu en compres massives de dominis, tothom té interès a trobar bons noms per als seus llocs web..


Com es fa això? Vau a una empresa anomenada registradora de noms de domini i els pagueu per assegurar-vos que un nom concret està registrat amb vosaltres. Sempre que sigueu propietari d’aquest domini mentre el pagueu, però els termes del contracte es resolen.

El registrador de noms de domini és exactament el que sona: és una organització que gestiona el registre de noms de domini. Per ser oficial, un registrador ha de ser acreditat per un registre genèric de dominis de primer nivell, no confongueu els dos, i un registrador funcionarà d’acord amb el registre.

Els registres són un article per a un temps diferent, però breument: els registres són bases de dades de noms de domini i tota la informació de les persones que els van registrar. Els registres estan gestionats per una organització anomenada ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), que suposa un gran ingrés per al registre de dominis.

Bàsicament, només es pot registrar de les empreses acreditades per la ICANN. Això no us limitarà, perquè hi ha moltes opcions acreditades per la ICANN.

Ara sabem què és un registrador de noms de domini.

hostingpill10 millors registradors de domini

 1. NameCheap
 2. Dominis Bluehost
 3. GoDaddy
 4. Passa el curs
 5. Dominis de Google
 6. 1&1 IONOS
 7. Registrar-se.com
 8. Hostinger
 9. HostGator
 10. Domini.com
Què fa que un registrador sigui bo? Què en fa un dolent? Quines són les coses que heu de vigilar?

Estic segur que podeu endevinar que aquesta pregunta no és tan senzilla com sembla. Tothom té necessitats diferents. Algunes persones estan interessades en comprar dominis a granel, i altres només volen comprar un domini únic per al seu bloc.

Fins i tot altres poden estar al centre, potser petites empreses que vulguin assegurar-se que cap altra empresa pot portar el seu nom. I, per descomptat, hi ha molta variació entre tots aquests exemples.

Si bé el preu serà, per descomptat, una de les coses principals (i que també ho tindrem en compte), no ho és tot. En particular per als compradors més petits, els preus són bastant consistents entre les empreses i probablement estareu estalviant o perdreu uns quants dòlars a l’any segons la vostra elecció. Encara haureu de fer el que millor us resulti econòmicament, però és poc probable que us falli.

Hi ha algunes altres coses que tenen importància a l’hora de fer una ullada als registradors de noms de domini:

Una cosa molt important a tenir en compte és la distinció entre allotjament i dominis. Això pot ser confús perquè molts registradors de domini també alberguen empreses. Breument, l’allotjament és la pròpia casa (el subministrament del vostre espai / recursos d’internet) i els dominis són l’adreça (el nom de la vostra casa d’internet).

Moltes empreses ofereixen paquets que inclouen allotjament i registre de domini, i hi ha moltes variacions entre elles.

Miraré aquestes opcions d’aquesta llista i també les opcions senzilles de registre de domini.

Fins i tot pel que fa als registres de dominis sols, no tots els registradors tenen llicència per vendre totes les extensions de nom de domini. Per exemple, podeu comprar un .com en qualsevol lloc, però potser no .uk. I, per descomptat, els preus varien. Veurem com de bones empreses ofereixen aquestes opcions.

Una altra cosa important que cal tenir en compte és la privadesa de Whois. Bàsicament, una part del treball de la ICANN és ​​mantenir una llista de registre.

Aquesta llista es diu Whois i està disponible públicament, cosa que significa que qualsevol pot cercar un domini per trobar la informació del registre.

Naturalment, això podria ser una perspectiva espantosa per a molts clients. Gairebé tots els registradors de noms de domini ofereixen eines per bloquejar les dades específiques de la llista (normalment substituint-les per les dades de l’empresa).

La pregunta clau és si les empreses inclouen això de forma gratuïta o, si no, el preu al qual venen aquest servei sovint desitjable. També prendré nota acurada d’això.

També vull estar atent a la política d’expiració del domini específica d’una empresa. Si el vostre domini caduca i no aconsegueu renovar-lo, algú altre podria prendre-ho, cosa que molesta per als usuaris de petits temps que han trobat un bon nom per al seu bloc de poesia i que amenacen les empreses.

Examinaré altres aspectes, i també ho hauríeu de fer si feu la vostra investigació: serveis addicionals, atenció al client i preus de renovació..

Moltes empreses ofereixen alguns serveis addicionals de forma gratuïta i / o serveis addicionals a costos addicionals. Cada empresa acostuma a tenir la seva pròpia combinació d’aquests. I sí, sovint s’inclouen els serveis d’allotjament i la protecció de privadesa de Whois que he mencionat anteriorment.

El servei d’atenció al client és explicatiu i només ho comentaré si és particularment bo o falta.

Pel que fa als preus de renovació, moltes empreses ofereixen preus baixos el primer any, i després la renovació del domini per als anys posteriors augmentarà el preu.

Hi ha molta informació, però no us preocupeu: posarem en pràctica aquestes idees veient aquesta llista de registradors de domini. Com sempre, hi ha una mica de subjectivitat i, cap a la part superior de la llista, haureu de fer una mica de cava pel vostre compte.

Tot i això, segons la meva experiència, aquests han estat els millors registradors de noms de domini.

10: Domini.com

domini.com

Aquí hi ha una empresa que és sorprenentment fàcil d’oblidar. No fan un funcionament deficient, però el nom és fàcil de confondre amb molts altres registradors de dominis … principal entre ells, domains.com.

Domain.com és (suposo) que és un registre més petit perquè no en podeu trobar cap tona. Domain.com, com molts noms aquí, ofereix serveis de hosting. A diferència de molts dels noms aquí, primer és conegut pels dominis (en el seu nom, al cap i a la fi).

Seré sincer: encara no he provat Domain.com per allotjar-ho, així que no puc dir si és una aposta sòlida l’obtenció d’un domini a través d’un paquet d’allotjament (una opció que ofereix Domain.com).

Domain.com no sol ser un nom que es presenti quan es consideri allotjament. D’altra banda, no vull estar esbiaixat amb una empresa més petita.

Deixem-ho amb això en una mica desconegut: per a registre de domini sol, però, Domain.com està bé. La tarifa de protecció de la privadesa de Whois és molesta, però habitual, i Domain.com també ofereix moltes extensions de domini de primer nivell i preus decents generals amb alguns complements perfectes per defecte..

preus de domini.com

Pros

 • Domain.com té una àmplia selecció de dominis únics de primer nivell a preus decents. HostGator (també en aquesta llista) de fet utilitza Domain.com per permetre als seus usuaris comprar aquests dominis quan HostGator no els ofereix directament.
 • Els preus són mitjans, però una mica a la part inferior. Per exemple, un .com únic és de 9,99 dòlars.
 • Tot registre de noms de domini inclou Xifrat SSL gratuït, reenviament de correu electrònic, gestió de DNS (bastant comú) i bloqueig de transferència (que us protegeix de transferències no autoritzades). Segons la meva opinió, aquestes addicions gratuïtes fan que el preu sigui més digne, tot i que no va ser massa alt per començar.

Contres

 • La privadesa de Whois és de 8,99 dòlars addicionals anuals que, segons la quantitat i el tipus de dominis que estigueu comprant, pot duplicar o quadruplicar la vostra etiqueta de preu.
 • Tot i que Domain.com no és tècnicament pitjor que Hostinger quan es tracta de molèsties, els productes addicionals es mostren més en gran mesura i són menys integrants al registre del vostre nom. Per tant, diria que Domain.com pot tenir un procés de caixa lleugerament molest.
 • A causa de la mida i la falta de poder de marca, és possible que tingueu una mica més problemes per trobar una comunitat d’usuaris en línia per consultar quan tingueu problemes. Domain.com sí compta amb suport (inclosa l’assistència telefònica), que esperem que hagi d’estar bé, però a alguns els agrada tenir una gran comunitat de companys com a recurs.

Visiteu Domain.com

9: HostGator

pancarta hostgator

HostGator és una altra empresa especialment coneguda per allotjament. HostGator, òbviament, també ofereix dominis, sobretot perquè molts dels seus productes d’allotjament venen amb ells. El darrer total és un altre fet divertit: la companyia principal d’HostGator és EIG (Endurance International Group), que també és propietària de Bluehost.

Tot i que HostGator té una força massiva en l’hostatge, encara dóna servei a centenars de milers de clients i gestiona 9 milions de dominis.

Per posar el lloc d’HostGator simplement aquí, és el costat més car de les coses i potser pot utilitzar algunes funcions més predeterminades. Tot i això, la qualitat del servei d’HostGator és força bona i els usuaris aconsegueixen un bon control sobre els seus dominis.

Pros

 • Com en algunes de les altres opcions enumerades, HostGator és bo per integrar el registre de domini amb l’allotjament. No és sorprenent, ja que HostGator és principalment una empresa de hosting.
 • Tot registre del domini inclou bloqueig de dominis (impedeix la transferència no autoritzada del nom) i renovació automàtica. Aquest darrer punt pot ser una debilitat per a alguns, però es pot desactivar. Recordeu-ho: normalment és una bona característica si us preocupa algú altre us portarà el nom.
 • Ampli quadre de control i opcions per gestionar el vostre nom de domini. Tanmateix, és possible que la interfície d’usuari sigui una mica malvada.

Contres

 • La privadesa de Whois és de 14,95 dòlars addicionals l’any, una de les incorporacions més preuades. A més, els preus són lleugerament superiors a la mitjana. No anirà a trencar el banc, però, per a aquells que cerquin un registre de domini senzill i barat, pot ser que HostGator no sigui millor.

preu d’amfitrió

 • HostGator és una mica més limitat en la seva selecció directa d’extensions de domini de primer nivell, tot i que treballen amb Domain.com per vendre extensions més singulars.
 • HostGator pot tenir una àmplia atenció al client de vegades; personalment, trobo que les seves pàgines d’assistència i la seva base de coneixement falten. Com a mínim, podrien utilitzar algunes actualitzacions i redissenyaments. Els representants estan bé, però.

Visita HostGator

8: Hostinger

pancarta hostinger

Hostinger és, com molts dels noms d’aquesta llista, coneguts principalment com a empresa d’allotjament.

Tot i això, Hostinger és una de les empreses d’allotjament més singulars, per dues raons principals: en primer lloc, Hostinger és propietat dels empleats i, en segon lloc, és propietària d’un servei d’allotjament gratuït anomenat 000webhost.

La singularitat no ha impedit que Hostinger es converteixi en un dels noms més populars en hosting, amb un nombre actual de 29 milions d’usuaris (tot i que estiguin equitats, estic segur que molts d’ells utilitzen 000webhost).

Tot i això, Hostinger proporciona un bon servei de registre de dominis. El consell general: un registre sòlid general amb preus inferiors a la mitjana i una facturació generalment senzilla.

Pros

 • Els preus d’Hostinger són del costat més barat. Un .com únic és de 8,99 dòlars, per exemple, i els anys posteriors són de 10,99 dòlars (la qual cosa s’aproxima a la mitjana de la indústria).

preu hostinger

 • Moltes de les empreses d’allotjament d’aquesta llista tenen una bona integració amb els paquets d’allotjament per a aquells que ho desitgin. Hostinger és una de les millors opcions per això: els seus paquets d’allotjament web compartits comencen a partir de 0,80 dòlars al mes (per al primer any). Hostinger és una opció ideal per a empaquetar dominis i allotjar junts.
 • Hostinger utilitza tones de mètodes de pagament en efectuar el pagament. Molts registradors només agafen targeta, o com a molt, targeta o PayPal. Hostinger accepta aquestes opcions, així com multitud de cripto-monedes populars.
 • No puc dir que Hostinger no tingui problemes, però el que tenen no és massa dolent. Només intentaran vendre alguns complements, que és força normal que la gent compri amb dominis de totes maneres i en alguns que us interessin realment. El procés de check-out és molt ràpid i fàcil..

Contres

 • La protecció de la privadesa de Whois és de 5 dòlars addicionals a l’any. Això no és massa dolent, tenint en compte que algunes empreses cobren el doble, però, al mateix temps, altres empreses gairebé no cobren per això.
 • Hostinger no empaqueta moltes funcions / serveis predeterminats amb el registre de domini. Quan compres el domini, és bàsicament el domini, i qualsevol altra cosa és un extra. La protecció de la privadesa de Whois és només un exemple notable. Hostinger sobresurt de moltes maneres, i m’agrada Hostinger com a empresa d’allotjament, així que desitjo que poguessin llançar més junts amb la compra del domini de forma gratuïta.

Visita Hostinger

7: Register.com

registrar-se.com

Register.com potser és una mica menys conegut, i és un d’aquests registres de dominis que sovint no recordo (irònicament) a causa del seu propi nom de domini. Register.com, name.com, domains.com, domain.com … i moltes altres persones amb aquesta línia es poden complicar.

Em va sorprendre el fet d’aprendre Register.com en fets que gestiona més de 2,5 milions de dominis. Cavant-hi, vaig trobar Register.com Té molta més reputació de la que m’hauria esperat.

El principal atractiu de Register.com són els seus baixos preus. Tot i això, el seu lloc web no és gaire bo: és difícil trobar preus i algunes pàgines semblen desfasades. Aconsellaria contactar primer amb un representant d’atenció al client per fer una doble comprovació en lloc de simplement comprar al lloc.

Pros

 • Register.com té alguns dels preus més baixos que he vist Els preus varien, però moltes inscripcions .com únics serien de només 5 dòlars a l’any. Els vostres preus poden arribar fins a 2,95 dòlars anuals en funció dels vostres complements. Register.com també té un dels paquets de dominis d’allotjament i domini més barats, amb un preu inicial d’1,95 dòlars al mes.

preu registrar.com

 • Register.com també és força bo per gestionar compres massives de dominis.
 • Register.com té molts bons complements. Malauradament, no n’hi ha molts que s’inclouen per defecte amb la compra d’un nom de domini.

Contres

 • El lloc web de Register.com està una mica desfasat i els costos / característiques són difícils de trobar al lloc. A menys que sigui la meva sort, visitar la pàgina dels seus dominis mostra una llista destacada de dominis de primer nivell per als quals el “preinscripció es tanca aviat”. Totes les extensions (.forsale, .delivery, etc.) diuen que la preinscripció “es tanca” a principis del 2015. Si no han actualitzat això, possiblement els demés coses del seu lloc web podrien ser desactualitzades, i probablement hauríeu de fer-ho parlar amb un representant per estar segur.
 • La protecció de la privadesa de Whois és d’11 dòlars addicionals a l’any, per tant, si voleu això, Register.com no és l’opció més barata.

Visiteu Register.com

6: 1&1 IONOS

1 i 1.com

1&1 IONOS és una popular empresa d’allotjament i registrador de dominis, particularment popular a Europa. Això només és just: 1&1 IONOS és una de les empreses d’administració i registradors de dominis més antigues, existint des del 1988. De fet, 1&1 IONOS és la major empresa d’allotjament a Europa i gestiona més de 12 milions de dominis, cosa que la converteix certament en una força important en el registre de noms de domini.

1&Els productes d’allotjament de IONOS són coneguts per ser barats i equipats amb funcions. És el mateix el seu registre de domini? Una mica. Els preus inicials són baixos, però, malauradament, els preus de renovació són més barats. Tanmateix, 1&1 IONOS encara excel·leix amb el que inclou de forma gratuïta.

Pros

 • 1&Els preus d’1 són de la part més barata de la mitjana del primer any i, de vegades, són senzills. Els preus de renovació són elevats (vegeu més avall), però d’ús limitat, 1&1 IONOS ofereix molt bons preus.

1 i 1-preus

 • Els registres de domini es registren de manera predeterminada: Un certificat Wildcard SSL, una adreça de correu electrònic professional amb 2 GB d’espai i fins a 10.000 dominis.
 • L’assistència al client és 24 hores, però no és perfecta.

Contres

 • Mentre que 1&Els preus del primer any són del costat més barat i els preus de renovació són significativament més alts. Per exemple: un .com és de 9 dòlars el primer any, i després de 15 dòlars. Un .me és de 5 dòlars el primer any, però 20 dòlars un any després, etc. Així que si feu servir 1&Durant més de dos anys, és possible que sigui menys rendible.
 • Hi ha una mica de molèstia. Res massa greu, però pot resultar una mica frustrant. Igual que amb GoDaddy, això té a veure amb 1&La naturalesa de 1 com a empresa d’allotjament.
 • L’assistència al client pot resultar frustrant, sobretot quan es navega pel vostre compte / lloc web pot ser difícil trobar certes coses.

Visita 1&1 IONOS

5: dominis de Google

google-domain-banner

Ah, aquí hi ha un nom que ningú no ha sentit a parlar: Google. Tot i que cal reconèixer, els dominis de Google són menys coneguts. Google Domains és una empresa més recent, que es troba des del juny del 2014. De fet, Google Domains encara està en fase beta.

És una curiositat per cert. Google té una reputació per aprofundir en tots els tipus de serveis d’Internet possibles. A més, se sap que triomfen generalment, però també tenen alguns fracassos que mai no es van atrapar.

Els dominis de Google són sorprenentment sòlids. És molt senzill i senzill, però molts apreciaran la interfície d’usuari de Google aplicada al registre i la gestió del domini.

Pros

 • Com en la majoria de coses de Google, els dominis de Google són molt fàcils d’utilitzar. Imagineu com són de senzilles la majoria de les eines de Google que feu servir i, a continuació, apliqueu-ho a la compra i la gestió d’un nom de domini. Un altre afegit d’això és que gairebé no hi ha cap incidència al lloc per molestar-vos, ni ofertes especials ni cupons ni res del tipus.
 • El complement del G Suite: mentre que el correu electrònic de vegades és un suplement gratuït amb els registradors i les empreses d’allotjament, G Suite és de 5 dòlars addicionals al mes. Al principi, això sembla dolent, però la G Suite és més que un correu electrònic: inclou Google Docs / Drive, Calendar, videoconferència i molt més. Alguns poden trobar-ho innecessari; només podeu utilitzar el vostre compte de Google gratuït per utilitzar Google Drive amb companys de feina? Potser sí, però per a aquells que vulguin contenir coses dins de la plataforma del seu negoci, aquest és un complement útil. A més, són 30 GB d’emmagatzematge, no 10 GB.

preus del domini de Google

 • S’integra bé amb altres creadors de llocs web, com ara Wix, Squarespace, WordPress, etc.
 • Protecció de privadesa limitada de Whois de forma gratuïta i no només durant el primer any (limitada perquè depèn dels dominis que adquireixis).

Contres

 • Si bé l’assistència al client generalment és bona (obté assistència de xat, telèfon i correu electrònic), els dies es limiten a dilluns a divendres i l’horari està limitat a 18:00 a 21:00 hores..
 • No consideraria que això fos un defecte important, però el preu és gairebé normal (12 dòlars a l’any per a un sol .com). Espero una mica més d’un producte de Google, però està bé.
 • Una part del benefici de la senzillesa és que el servei és generalment lleuger. Un cop més, encara està en fase beta, per la qual cosa encara no hem de veure com seria un llançament complet. Ara per ara, un dels inconvenients és que les eines de gestió de dominis poden ser bàsiques per a usuaris més petits.
 • És possible que alguns dominis especials no estiguin disponibles. Això canvia per la qual cosa haureu de comprovar-ho, certament els dominis de Google han ofert constantment més dominis al llarg dels anys.

Visiteu els dominis de Google

4: Passa el pas

sobre la bandera

Hover és sens dubte una de les empreses més joves de la llista: fundada el 2008, Hover no és la registradora més famosa, però s’ha anat construint constantment el seu nom. Tot i que pot ser més recent com a empresa, la va formar Tucows Inc., que és el segon registre de noms de domini més gran del món. Així que et pots sentir una mica més a gust si mai no ho has sentit.

Dit d’una altra manera, Hover és una empresa que s’adhereix al que sap. Proporciona senzillesa i un servei d’alta qualitat a preus mitjans o lleugerament superiors a la mitjana.

Pros

 • Els preus inicials de registre podrien no ser massa dolents, però depèn.
 • Privadesa gratuïta de Whois sempre que utilitzeu Hover per gestionar el domini.

sobre els preus

 • Hover aporta un dels avantatges que sovint és únic per a les empreses més petites: una personalitat i, en aquest cas, un progrés socialment. Hover patrocina molts projectes que fan èmfasi en la potenciació de grups marginats i també dóna suport a la Fundació Electronic Frontier, que ha estat una força important en l’activisme pro-internet.
 • Augment limitat, de manera que el procés de compra és molt senzill.
 • Els preus de renovació són menors si es compren més dominis. Això no és infreqüent, però Hover fa un treball especialment bo.
 • Una bona atenció al client, tot i que, malauradament, l’horari telefònic és limitat. Tanmateix, Hover fa un punt d’utilitzar persones reals i no sistemes automatitzats per al seu suport, cosa que probablement valgui la pena (en hores).

Contres

 • Els preus generals se situen a la part superior de la mitjana. Per exemple, un .com únic és de 12,99 dòlars.
 • Afegint això, els complements de correu electrònic poden ser del costat més car. El desviament per correu electrònic és de 5 dòlars l’any i un compte de correu electrònic de 10 GB és de 20 dòlars. En general, té un preu molt bo, però alguns registradors inclouen reenviament gratuït.

A part dels complements de correu electrònic, Hover no ofereix cap altra cosa. Per a algunes persones, això és un benefici: només podeu comprar el vostre domini i fer-ho amb el procés. Uns altres que desitgin unir dominis i allotjar trobarà que Hover no és ideal.

Visita Hover

3: GoDaddy

pancarta del domini godaddy

Igual que NameCheap, la ubicació de GoDaddy en aquesta llista no ha de ser una sorpresa. GoDaddy és un gegant indiscutible en el món de l’allotjament i el registre de dominis. Ha estat una estona al voltant, des del 1997, per ser precisa i s’ha convertit en un nom important.

De fet, GoDaddy és el registre de noms de domini més gran del món, amb 77 milions de noms de dominis a la seva administració. Els grans jugadors són atractius per a alguns i poden ser desactivats per a d’altres, tot el que puc dir és que, mentre GoDaddy sembla que pot perdre’s amb la majoria de la gent amb qui parlo, no podreu arribar a 77 milions de noms de domini sense fer res correcte..

Pros

 • Tot i que no és tan barat com NameCheap, GoDaddy és generalment barat. El primer any, el preu d’una sola .com és de només 0,99 dòlars. Tot i que el preu de renovació augmentarà a gairebé 18 dòlars, si només és interessant tenir el nom de domini durant un any (o dos), GoDaddy pot ser una de les opcions més barates.

domini godaddy .com

 • Servei global i fort. No deixem el nombre d’avantatges i avantatges aquí: els inconvenients són relativament menors i la majoria de l’atractiu de GoDaddy és el de fer bé la feina, cosa que és molt positiva en general d’elaborar. A part d’aquests costos barats del primer any, GoDaddy té
 • GoDaddy funciona bé amb oferir complements i complements populars com ara espai d’emmagatzematge o allotjament limitat. Si bé NameCheap té, segons la meva opinió, millors complements i funcions predeterminades, GoDaddy és millor si voleu mantenir el vostre allotjament i el vostre nom de domini dins de la mateixa plataforma..

Contres

 • Si bé els preus inicials podrien ser millors, els preus de renovació poden ser una mica més cars.
 • El procés de compra de GoDaddy és frustrant. Encara és fàcil d’acabar, però se us demanarà en cada moment la compra de complements. Això no és sorprenent, ja que GoDaddy és conegut per ser una de les majors empreses d’allotjament i registradors de noms de domini.
 • La protecció WhoIsPrivacy és d’almenys 9,99 dòlars l’any, mentre que és gratuïta amb NameCheap.
 • L’assistència al client és fallida o perduda. No he tingut males experiències amb el servei d’atenció al client de GoDaddy, però d’altres ho han tingut.
 • L’eina de gestió del domini de vegades pot ser lenta i, segons l’usuari, complicada.

Visita GoDaddy

2: Dominis Bluehost

Banner de dominis bluhost

Bluehost hauria de ser un altre nom conegut per a molts, en particular per a aquells que han consultat el servei d’allotjament. Potser és un germà mitjà en termes d’edat, des de l’any 2003. No hi ha una gran quantitat d’informació sobre els números de Bluehost, però allotgen més de 2 milions de llocs web..

Encara que Bluehost és més famós per allotjar (és just, és just), també tracta de noms de domini. Per resumir el seu lloc en aquesta llista:

Bluehost és bo per a aquells que vulguin tenir hosting i un nom de domini dins de la mateixa plataforma. És assequible i funciona bé a la part de hosting. Si només busqueu un registre, Bluehost està bé, però no és el millor.

Pros

 • Els preus són gairebé normals, a 11,99 dòlars anuals per a un domini únic .com Tanmateix, amb la gestió de qualitat de Bluehost, és molt bo.

preus bluehost

 • Bluehost té una de les millors bases de coneixement que he vist. A més, els representants de Bluehost estan disponibles per telèfon, entrada i xat.
 • Com passa amb moltes opcions d’aquesta llista, Bluehost és una elecció molt bona per a aquells que vulguin mantenir el seu domini i allotjar-se sota el mateix sostre: l’allotjament de Bluehost és una de les millors opcions i els seus plans solen incloure dominis gratuïts..
 • Procés senzill de revisió.

Contres

 • La protecció de privadesa és de 0,99 dòlars addicionals al mes. Per a alguns, aquesta quantitat és força insignificant, però per als que busquen obtenir un domini únic pel preu més barat que puguin, Bluehost pot ser que no sigui el més ampli.
 • Com a registrador de noms de domini sol, Bluehost està bé, però no és estel·lar, no gaire per distingir-lo d’altres registres coneguts. El seu atractiu recau principalment en aquells que vulguin connectar els seus noms de domini i allotjament dins d’una sola plataforma.

Visita Bluehost

1: NameCheap

pancarta de namecheap

NameCheap gairebé sempre es troba en una llista dels millors registradors de noms de domini. És una empresa de gran reputació que hi ha al voltant del 2000 i que actualment gestiona més de 10 milions de dominis.

És possible que NameCheap no sigui la millor opció per a tothom, però és el meu favorit personal per ser molt assequible. Tant per a particulars com per a petites empreses es pot estalviar molt amb NameCheap, tant si es tracta de comprar un domini únic com de compra a granel. NameCheap segurament segueix el seu nom.

Pros

 • Els preus variaran, però per donar-vos un exemple d’un domini únic per a un individu: els preus .com comencen a partir de 8,88 dòlars l’any, els preus .net solen ser de 12,98 dòlars. Aquests són força baixos i fan que sigui assequible per a gairebé qualsevol persona.

namecheap-preu

 • Després dels bons preus, els preus de renovació també són força bons i, per als clients més petits, el preu de renovació només serà d’uns quants dòlars com a màxim. Si compres el domini durant més d’un any al finalitzar la reserva, podeu estalviar-ho fins i tot.
 • El programari de protecció Whois és gratuït durant el primer any.

renúncia de namecheap

 • Molt bona atenció al client, incloent xat en viu i una base de coneixements completa. Els representants solen ser útils.
 • La pàgina del gestor de dominis és molt fàcil d’utilitzar, fins i tot per a algú sense gaire experiència.
 • Molts bons serveis addicionals o addicionals, com ara allotjament compartit. També obteniu DNS personalitzats de forma gratuïta.

Contres

 • Les úniques opcions d’assistència són el xat de bitllets i el xat en directe, de manera que no hi ha suport telefònic.

Visiteu NameCheap

Especial: Uniregistry

pancarta d’irigència

La informàtica pot ser el registre més fantàstic del nom de domini del qual no heu sentit a parlar. Uniregistry va ser fundada el 2012 i va ser acreditada per la ICANN el 2013, força recent pel joc de registre de dominis.

Tot i estar només uns quants anys, Uniregistry ja compta amb més d’un milió de dominis sota la seva gestió i té 423 extensions per escollir.

Ara, la raó per la qual vaig separar Uniregistry d’aquesta llista és perquè és una mica única. Mentre que la resta de noms enumerats permeten comprar dominis a granel i, mentre que Uniregistry, permet comprar un nombre reduït de dominis … Uniregistry s’adreça especialment a les persones que inverteixen en compres a granel d’extensions genèriques de domini superior (gTLDs).

No em portaré massa temps aquí amb les característiques específiques, però a mi m’agrada molt la química, fins al punt que en tinc una revisió independent.

Pros

 • La protecció de la privadesa de Whois no suposa cap cost addicional en la compra.
 • A més, Uniregistry té una autenticació de dos factors disponible sense cap cost addicional.
 • L’assistència al client és especialment bona: tots els usuaris reben un gestor de comptes dedicat que els respondrà. Això s’afegeix a les opcions habituals d’assistència telefònica, de xat en viu i d’entrades.
 • El preu és personalitzat per a clients més grans. Parlareu amb ells sobre les vostres necessitats i obtindreu un preu personalitzat. Segons la meva experiència amb Uniregistry, era definitivament inferior als preus del mercat actuals. Per això, contactareu amb el gestor de comptes.
 • L’eina de gestió del domini és bona. Molts dels noms aquí tenen bones eines de gestió de dominis, però dono un crèdit especial a Uniregistry perquè fa una feina molt bona per ajudar les persones que gestionen una gran cartera de dominis..

Contres

 • L’enfocament de l’únic sector químic en els noms de domini significa que no ofereix molts complements. Per a alguns, això és correcte, potser només voleu comprar els dominis i fer-ho, sobretot si només invertiu en compres a granel. Per altra banda,
 • Probablement aquest és un dels inconvenients més greus de la Uniregistry. Com he dit, Uniregistry està orientat a aquells que comprin gTLDs, però a diferència de molts altres registradors, Uniregistry no ofereix opcions de pre-comanda per a les extensions properes. Heu d’esperar fins que l’extensió es mantingui en directe abans de poder fer la vostra comanda, cosa que pot fer que les coses siguin arriscades (sobretot perquè algú altre hauria pogut comprar els vostres noms preferits amb un altre registre que permeti fer una comanda prèvia).
 • Si només us interessa comprar un domini únic o un nombre reduït de dominis, els preus d’Uniregistry no són molt millors que els competidors. Hi ha millors registradors per a aquells amb necessitats de domini més petites.

Visita Uniregistry

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map