10 millors temes gratuïts per a músics de WordPress: col·lecció seleccionada a mà

WordPress és una de les plataformes més preferides per a la creació de llocs web. És conegut popularment per facilitar la creació de llocs web intuïtius.


Crear un lloc web d’un músic és igual a utilitzar senzilles personalitzacions de WordPress. WordPress proporciona un toc més de creativitat amb els seus temes.

El lloc web d’un músic ha de ser creatiu, atractiu i ràpid de carregar. Un fet conegut és que un lloc web ben dissenyat pot fer màgia al vostre negoci.

Per crear un lloc web inclinat per a músics atractius, heu de centrar-vos en diversos aspectes més petits del disseny web.

Per tant, heu assumit la tasca de construir un lloc web basat en músics. Això és increïble!!

Tanmateix, la pregunta és com saps quin tema de WordPress s’ajusta al teu requisit?

Creieu-me, no tots els temes són adequats per crear un lloc web d’un músic.

Bé, aguanteu-ho. Simplificaria la vostra cerca proporcionant una llista exclusiva de temes gratuïts de WordPress per als músics.

Però abans d’avançar més, fem una ullada ràpida sobre allò que és tan diferent entre els temes de WordPress gratuïts i de pagament.

Relacionat: Hosting gratuït de WordPress: triomfar sense pagar un dòlar

Temes gratuïts de WordPress amb v / s de WordPress:

És aclaparador saber que podeu utilitzar un tema gratuït de WordPress per crear un lloc web orientat a la música. Qui menysprearia un tema lliure?

Abans d’escollir qualsevol tema específic de WordPress, heu de decidir quin escollireu, sense tema o de pagament.

Bé, hi ha clarament poques demarcacions entre temes de WordPress gratuïts i de pagament.

 • Suport: diversos aficionats a la tecnologia han estat desenvolupats per temes de WordPress gratuïts i poden incloure un suport zero o limitat. A diferència dels temes de pagament, que solen portar un suport suficient amb una bona documentació.
 • Preu: temes gratuïts tal com el seu nom indica són completament gratuïts. Els temes pagats també es coneixen com a temes Premium amb cert preu. En la majoria dels casos, els temes de pagament són assequibles.
 • Revisió: un tema gratuït abans de publicar-se a WordPress.org ha de sotmetre’s a una revisió oficial. Per contra, els temes de pagament no necessiten sotmetre’s a cap revisió oficial.
 • Característiques: No totes, però molts dels temes gratuïts tenen menys característiques en comparació amb els temes premium.
 • Personalitzacions: els temes gratuïts són més restrictius a les opcions de personalització en comparació amb els temes pagats. Els temes pagats normalment es dissenyen tenint en compte la velocitat, el temps de càrrega i admeten una personalització ràpida.
 • Seguretat: els temes gratuïts tenen menys actualitzacions de seguretat i poden ser vulnerables. En la majoria dels casos, un tema de pagament proporcionarà actualitzacions periòdiques.
 • Instal·lació: accedir i instal·lar un tema gratuït és senzill des del lloc web oficial de WordPress. L’accés a un tema de pagament no és complex, però pot requerir coneixement sobre els mercats habituals i les formes d’accedir-hi.

Doncs bé, això completa la diferenciació bàsica entre temes de WordPress gratuïts i de pagament.

WordPress ofereix una selecció exhaustiva de temes i cercar-ne l’adequat podria ser una tasca herculana a menys que algú pugui restringir la cerca.

Seieu i relaxeu-vos !! Simplificar la vostra cerca és exactament el que faré aquí.

hostingpill10 millors registradors de domini

 1. Music Lite
 2. La meva banda de música
 3. TrapMusic
 4. Banda de música
 5. Musicmacho
 6. Sungit-lite
 7. El Sonic
 8. Sonorama
 9. Fundit
 10. Parpelleig

Començaria això proporcionant una llista de temes gratuïts de WordPress exclusivament adaptats als músics.

1. Music Lite:

Tema de wordpress de Musiclite

Music Lite és un tema econòmic i econòmic disponible per als músics. És una versió moderna del tema premium de la música.

Característiques:

Com a part del seu tema, Music Lite inclou diversos widgets útils. Això funciona bé amb la versió de WordPress 4.9 o superior.

Admet fonts de Google, dissenys de columnes múltiples, personalització fàcil, logotips personalitzats, fons personalitzat i diverses altres funcions que ajuden a crear un lloc web atractiu..

Característiques de Music Lite

Facilitat d’ús:

És fàcil descarregar el tema de Music Lite des del lloc web oficial o des del lloc web oficial de WordPress. La versió actual del tema és 1.2.2 i és compatible amb més de 2000 instal·lacions.

L’ús del tema és fàcil i està compatible amb diverses guies que faciliten a algú que comença a utilitzar Music Lite.

Guia de Music Lite

Suport:

Music Lite és popular i, per tant, podeu trobar suport per aquest tema al fòrum WordPress.

Si no n’hi ha prou, Music Lite compta amb el seu propi fòrum de suport tècnic. També podeu optar per l’assistència prioritària a 49 dòlars o l’assistència per configurar el tema que tindria un cost de 199 $.

Col·lecció de temes: Music Lite us permet afegir enllaços de xarxes socials fàcilment. Està construït amb un marc de resposta i està optimitzat a la retina.

Music Lite és compatible amb HTML5 i CSS3. Podeu tenir diverses barres laterals, imatges destacades, presentació de diapositives i afegir molta creativitat a la creació de llocs web.

Mostra la demostració

2. La meva banda de música:

Passa la vista prèvia

El meu tema de la banda de música

La meva banda de música és un tema gratuït de WordPress d’ús senzill. La versió actual és 1.2.3 i és compatible amb WordPress 4.7 i versions posteriors.

Característiques:

Com a part de les seves principals característiques, permet una fàcil personalització que permet activar o desactivar les funcions. Podeu ajustar els dissenys, canviar els colors, el favicon de les fonts, els logotips, els fons.

La meva banda de música presenta

Mitjançant la meva banda de música, podeu afegir enllaços de xarxes socials i CSS personalitzats. La meva banda de música admet la majoria de funcions rudimentàries, com la creació de llistes de reproducció en el seu tema lliure.

Tanmateix, el seu tema de pagament admet funcions de gamma alta més útils per crear un lloc web d’un músic.

Facilitat d’ús:

El lloc web proporciona detalls sobre com instal·lar aquest tema a WordPress existent, com sobre com actualitzar el tema a la versió més recent.

Disposa de més de 900 instal·lacions actives. Amb el tema gratuït, podeu crear un lloc web senzill que admet personalitzacions fàcils de gestionar.

Suport:

La meva banda de música compta amb la seva pròpia secció d’assistència que tracta les preguntes freqüents i els temes habituals sobre la instal·lació i l’ús de temes.

Suport per a la meva banda de música

També podeu obtenir entrades de suport o, alternativament, rebre assistència del fòrum de la comunitat.

Col·lecció de temes:

Combinada amb PHP, CSS My Music Band respon completament. Està preparat per Instagram i és compatible amb el vídeo de capçalera.

El tema segueix els estàndards de WordPress en termes de seguretat i s’actualitza puntualment. Una altra característica bona d’utilitzar inclou l’addició de testimonis i cartera.

Mostra la demostració

3. TrapMusic:

Tema de wordpress TrapMusic

TrapMusic és popular entre les persones que busquen temes gratuïts de WordPress. La seva versió actual és de 3.0.

Característiques:

Si bé TrapMusic admet funcions bàsiques com ara desplaçaments, formularis de retroalimentació, barres laterals personalitzades, també té una bona funció per implementar.

Funcions TrapMusic

Poques d’aquestes funcions afegides inclouen GoogleMaps, carregador de contingut dinàmic, opcions de traducció.

És compatible amb widgets personalitzats, menús personalitzats, shortcodes, integracions de mitjans socials, algunes de les altres funcions són algunes.

Facilitat d’ús:

TrapMusic és fàcil de configurar com la majoria de temes. Les seves múltiples funcions són senzilles per a usuaris experimentats.

Tanmateix, algú que comença a utilitzar-lo pot trigar una estona a obtenir totes les funcions.

Suport:

Parlant de suport, TrapMusic no té específicament cap secció de suport ni guies.

A la pàgina web oficial de WordPress no apareix a la llista i, per tant, és difícil si busqueu una extensa assistència relacionada amb els temes.

Col·lecció de temes:

Sense cap dubte, TrapMusic admet el disseny de resposta. Està basada en SMT Framework 2.0 i és compatible amb Ecwid.

Aquesta és una de les poques plantilles gratuïtes que admet l’optimització de SEO, ofereix opcions de traducció i té una funció de seguretat antispam.

Mostra la demostració

4. Banda de música:

Tema de wordpress de la Banda de Música

Bé, aquesta és una altra vegada Music Band, que és un tema gratuït. Tot i això, això és de Themezy. Themezy és un recurs molt conegut per obtenir temes lliures.

Característiques:

Music Band admet desplaçaments, biblioteca d’imatges i algunes altres funcions bàsiques que us poden ajudar a crear un lloc web de música decentment equipat.

Podeu afegir esdeveniments propers a la configuració de calendaris, personalitzar els menús i admetre la integració als mitjans socials. És l’opció perfecta per crear un lloc web bàsic.

Funcions de la banda de música

Tot i això, en la majoria dels casos, el lloc web d’un músic necessita més creativitat. Això és una cosa que podria ser difícil d’aconseguir amb Music Band.

Facilitat d’ús:

La banda de música té un conjunt limitat de funcions. Per això, és senzill d’utilitzar. És molt poc probable que trobeu una cosa molt complexa mentre feu servir Music Band.

No importa si esteu començant frescos o experimentats, això serà senzill d’utilitzar.

Suport:

Themezy té una secció de preguntes freqüents. Tanmateix, això no serveix de gran ajuda si busqueu solucions més tècniques.

En general, no ofereix gaire guies d’assistència. Podeu accedir-hi mitjançant un formulari de contacte disponible al seu lloc web.

Col·lecció de temes:

Una de les seves característiques que cal destacar és afegir suport per a música descarregable que també es pot reproduir i escoltar.

També conté enllaços que es poden afegir amb les plataformes de mitjans socials més populars. El tema és sensible a l’escriptori, la tauleta i el mòbil.

Mostra la demostració

5. Musicmacho:

Tema de wordpress de Musicmacho

Musicmacho, és un tema molt conegut entre els aficionats a la música. Proporciona temes amb llicència GPL3. La versió actual és 1.0.16.

Característiques:

Musicmacho admet el disseny de llocs web creatius i atractius. És totalment personalitzable i admet una pantalla multilingüe.

Totes les pàgines estan optimitzades per SEO i estan dissenyades segons les directrius estàndard de WordPress, fent-la més segura.

Funcions de Musicmacho

Aquesta és una opció igualment bona per crear un lloc web de música per a bandes, esdeveniments i botigues de música.

Facilitat d’ús:

Començar amb Musicmacho és molt senzill. Instal·lar el tema i crear la configuració bàsica és fàcil per a algú que tingui temes de WordPress anteriors.

El tema admet una fàcil personalització i té una extensa documentació que la fa massa senzilla.

Suport:

Musicmacho compta amb un excel·lent suport, tenint en compte el suport que obteniu per a altres temes gratuïts.

S’inclou amb una documentació temàtica, preguntes freqüents i disposa d’un servei d’ajuda.

Suport de Musicmacho

Aquesta es troba a la pàgina web oficial de WordPress i té el suport del fòrum de suport de WordPress.

Col·lecció de temes:

El tema gratuït de Musicmacho és una bona opció per a llocs web de mida petita o mitjana. Com a tecnologia base, utilitza el marc de Twitter Bootstrap.

És un sistema mòbil completament adaptat i ofereix suport anti-spam. Tot i això, això no admet l’optimització de la retina ni l’alta resolució en el tema lliure.

Compta amb més de 300 instal·lacions actives.

Mostra la demostració

6. Sungit-lite:

Passa la vista prèvia

Tema de wordpress de Sungit-lite

Sungit-lite és un tema gratuït i fàcil d’utilitzar i interactiu disponible per als músics. Aquesta forma part de Yudlee que també proporciona el mateix tema premium amb funcions més millorades.

Característiques:

Amb esforços de codificació zero, Sungit-lite us permet crear un lloc web totalment personalitzable. Es combina amb diverses funcions innovadores per crear un lloc web visualment atractiu.

Algunes de les funcions incloses són: integració de xarxes socials, menú personalitzat, banners laterals personalitzables, dissenys de pàgines múltiples, secció de peu de pàgina personalitzable.

Característiques de Sungit-lite

Les pàgines estan preparades per a la traducció i estan optimitzades per a un alt rendiment. Sungit-lite també és compatible amb CSS personalitzats.

Facilitat d’ús:

Sungit-Lite és fàcil començar a integrar-se i integrar-se amb WordPress. Les opcions i les personalitzacions del tema són fàcils de gestionar.

És poc probable que trobeu Sungit-Lite difícil d’explorar.

Suport:

El lloc web oficial de Sungit-Lite disposa de documentació amb la seva secció de suport independent. També hi ha una secció d’assistència i preguntes freqüents per respondre a les consultes bàsiques.

El tema apareix a la pàgina oficial de WordPress i també és compatible amb el fòrum de la comunitat de WordPress.

Col·lecció de temes:

Sungit-Lite compta amb més de 700 instal·lacions actives. La seva versió actual és 1.1.10. El tema és completament sensible. Inclou paisatge i mode de retrat a tots els dispositius d’ús comú.

El tema funciona a tots els navegadors coneguts i requereix WordPress 4.0 o superior. A part de WordPress, és totalment compatible amb Bootstrap 3.x i WooCommerce.

Mostra la demostració

7. El Sonic:

Passa la vista prèvia

tema sonor

El Sonic és un dels últims temes gratuïts de WordPress dedicats als músics. Va ser llançat sota llicència GPL 2.0 i espera una revisió del tema de WordPress.

Característiques:

Compatible amb Bandthemes, el Sonic proporciona una plantilla fàcilment personalitzable a través de la qual podeu afegir gràfics, imatges i vídeos fàcilment inclosos mp4..

També admet comentaris, blocs i flotacions automàtiques per a la CSS, alineacions de pàgines i marcatge de pàgines amb format predefinit.

Facilitat d’ús:

El Sonic, a primera vista, és fàcil d’implementar i personalitzar. Utilitza el procés d’integració estàndard de WordPress que facilita la integració amb WordPress.

Suport:

Com que es tracta d’un tema relativament nou, disponible al mercat, no trobareu gaire documentació ni suport.

Probablement, a mesura que la popularitat augmenta, podeu trobar més recursos relacionats amb aquest tema.

Col·lecció de temes:

El Sonic admet la transmissió en directe, que és un dels components clau d’un lloc web de música. Pot promoure la vostra música de manera eficaç des de Soundcloud i Mixcloud.

El tema és ben conegut per respondre als mòbils. Podeu mostrar el reproductor de Soundcloud de manera destacada a la pàgina d’inici.

Si bé admet moltes altres funcions intuïtives, són algunes les que criden l’atenció.

Mostra la demostració

Temes pagats per a músics:

Si bé els temes gratuïts són assequibles, és cert que els temes gratuïts tenen poques restriccions. Cada tema gratuït permet diferents funcions i bloqueja algunes altres funcions.

Quan creeu un lloc web, no sabeu mai quina funció pot resultar útil. Pitjor si falta en el tema lliure que escolliu.

Per evitar aquests problemes, moltes persones opten pels temes de pagament. Vostè paga el tema i gaudeix de totes les funcions sense termes i condicions.

A continuació, he proporcionat pocs temes de pagament disponibles exclusivament per a músics.

8. Sonorama:

Passa la vista prèvia

El tema de wordpress pagat per Sonorama

Sonorama és un tema de pagament disponible per a músics, creat el 2014. Compta amb més de 1000 instal·lacions actives i funciona amb WordPress 4.5 o superior.

Característiques:

Sonorama facilita la creació de llocs web basats en música atractius. El seu creador de pàgines visuals permet crear els dissenys més complexos sense fer cap esforç de codificació.

Característiques del sonorama

Podeu incrustar contingut d’àudio i de vídeo fàcilment. Això és compatible amb Soundcloud, Bandcamp, Youtube i molts altres.

El Sonorama és modular, altament personalitzable, preparat per la retina i optimitzat.

Facilitat d’ús:

Sonorama s’acompanya d’opcions simples d’arrossegar i deixar anar, cosa que facilita la personalització del vostre disseny.

Integrar-se amb WordPress és igual de senzill.

Suport:

Sonorama compta amb un fort suport de documentació. Els llocs web oficials també inclouen una secció d’ajuda independent.

A més, el tema també està avalat per un extens fòrum de suport i comunitat.

Col·lecció de temes:

El Sonorama té un 100% de resposta. És un giny preparat i és compatible amb els navegadors més populars com IE9 i versions posteriors, Firefox, Safari, Chrome i Opera.

El tema es crea mitjançant JS, CSS i PHP. El tema costa 39 dòlars per una llicència regular. Inclou actualitzacions futures i 6 mesos de suport.

Mostra la demostració

9. Fundit:

Tema de wordpress amb paga de fons

Fundit és un tema primordial de WordPress que es centra no només en músics, sinó també en artistes, cineastes i proporciona una solució centrada en la recaptació de fons..

Característiques:

Fundit proporciona una navegació fàcil i admet un disseny d’una sola pàgina. El tema permet crear un lloc web complet i fàcil d’utilitzar.

Podeu afegir imatges, vídeos i presentacions de diapositives. Tot això és compatible amb la personalització bàsica.

Per acceptar pagaments, està integrat amb PayPal.

Facilitat d’ús:

Fundit admet una creació fàcil d’una pàgina. Admet la personalització bàsica, cosa que facilita que fins i tot els principiants comencin a utilitzar aquest tema.

Per integrar-lo amb WordPress, podeu descarregar-lo i començar a utilitzar com qualsevol altre tema.

Suport:

Fundit ofereix una documentació separada als seus llocs web oficials.

Documentació de fons

Com a part del suport, també trobareu poques preguntes freqüents.

Fundit ofereix un suport diferent al qual es pot obtenir en qualsevol cas, problemes o consultes sobre característiques.

Col·lecció de temes:

El tema es crea mitjançant PHP, JS, CSS, PNG i GIF. El tema té una mida comprimida i està al voltant dels 2 MB.

El disseny respon completament. El tema del fons té un cost de 49 $ per GPL 2.0.

Mostra la demostració

10. Parpelleig:

Passa la vista prèvia

Flicker pagava el tema de wordpress

Flicker és un altre tema premium disponible per a cantants, músics i bandes. Aquest widget està completament preparat i funciona amb WordPress 4.9 i versions anteriors.

Característiques:

Flicker us permet triar entre versions de caixa o àmplia del tema. El tema admet la personalització del color juntament amb els tipus de lletra disponibles generalment.

Podeu personalitzar gairebé tots els aspectes del vostre lloc web amb el seu suport PSD. La integració de les xarxes socials és compatible mitjançant AccessPress.

Funcions de parpelleig

Flicker admet serveis de màrqueting mitjançant MailChimp. Altres funcions compatibles són el formulari de contacte 7 i l’optimització de pàgines de SEO.

Facilitat d’ús:

Flicker admet gairebé tot tipus de personalitzacions, inclosos widgets i capçaleres. Incorporar aquestes personalitzacions és senzill.

El creador de pàgines admet funcions d’arrossegament i de fàcil descàrrega. Per afegir-ho, es pot compilar fàcilment el tema amb la instal·lació de WordPress existent.

Suport:

Flicker té un suport limitat on podeu enviar entrades. El tema també es recolza en documentació detallada.

Un cop hàgiu comprat el tema, també inclou una assistència de 6 mesos.

Col·lecció de temes:

El tema utilitza Unyson com a marc que admet funcions habilitades per arrossegar i deixar anar. Juntament amb això, és compatible amb la biblioteca de fonts Google i les icones de FontAwesome.

Respon completament a diverses resolucions. Es crea mitjançant PHP, JS, CSS, PSD i PSD en capes.

Això funciona en navegadors habituals com IE11, Firefox, Safari, Opera, Chrome, Edge. Flicker també és compatible amb Woocommerce 3.2.x i Bootstrap 3.x.

Mostra la demostració

CONCLUSIÓ:

Els temes gratuïts són la majoria de les funcions bàsiques i són una bona opció en cas que el pressupost sigui una restricció. L’elecció del tema gratuït adequat depèn de la llista de funcions que requeriria el vostre lloc web.

Si bé les funcions són importants, un factor igual d’important és el suport a la versió de WordPress, la facilitat d’ús i el suport juntament amb la seguretat.

Entre els temes gratuïts, Music Lite és una bona opció en cas que utilitzeu WordPress 4.9 o superior. Un altre aspecte bo per provar temes són Musicmacho i Sungit-Lite.

Si encara no esteu satisfets amb els temes gratuïts, podeu consultar un dels temes de pagament.

Sonorama i Flicker són dues bones opcions amb una lleugera diferència de preus. Flicker barreja perfectament la tecnologia per crear un lloc web d’un músic visualment atractiu.

Infografia de temes gratuïts de WordPress

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map