10 últimes estadístiques de comerç electrònic per al 2020 (tendències, estadístiques i més!)

El comerç electrònic ara és un gran negoci. Ja ho sabeu, però, quan veieu alguns dels números, trobareu que es deixen caure a la mandíbula.


Comprendre l’abast del comerç electrònic és important, així com comprendre els seus nombrosos matisos.

Afortunadament per a nosaltres, el comerç electrònic està àmpliament estudiat, de manera que hi ha un munt d’investigacions al respecte. El problema?

Algunes d’aquestes investigacions estan antiquades, i algunes d’elles no són gaire bones. I, a vegades, hi ha tanta cosa, a vegades em pot costar trobar els fets rellevants.

Però bé, no us preocupeu! He buscat fons per trobar les estadístiques, tendències i informació més fiables del comerç electrònic al voltant!

Ens començaré amb un fet fantàstic que realment posarà en perspectiva l’abast del comerç electrònic:

Article núm. 1: Hi haurà més de 2 milions de clients en línia fins al 2020.

El millor és començar les coses amb una de les estadístiques més importants: si les tendències actuals continuen (i no hi ha cap raó per a què no ho siguin), estarem buscant més de 2.000 milions de compradors en línia el 2020..

creixement dels clients en línia

Interpreteu com critiqueu la investigació sobre el contingut del vostre cor … però feu-vos una pregunta:

Si fos veritat MITF i hi hauria “només” mil milions de compradors en línia l’any que ve, encara ho prendríeu seriosament?

I la resposta, trobo, és sens dubte .

No hi ha dubte que el futur del comerç és el comerç electrònic.

Article 2: el 2019, gairebé el 70% dels carretons de la compra han estat abandonats.

Tot i ser sincer, aquesta xifra no és única al 2019. Doneu un cop d’ull:

taxa d’abandonament del carretó de la compra

Com veieu, fa més d’una dècada, la majoria els carros s’abandonen. I des del 2011, la xifra s’ha aproximat al 70%, fins al 2019 amb una taxa d’abandonament del 69,57%..

Això explica la utilitat de la funció de “protector de carretons abandonats” que ofereixen alguns constructors de llocs de comerç electrònic com Shopify o BigCommerce.

No deixis l’esperança, però. Perquè no és un misteri per què hi ha taxes d’abandonament tan elevades …

Article 3:… la majoria d’aquests carretons estan abandonats per despeses addicionals inesperades.

Sí, la majoria d’aquests carretons són abandonats per costos sorprenents, com ara despeses d’enviament o de servei que no havíem esmentat anteriorment.

Però aquesta és molt lluny de l’únic motiu:

motius dels carros abandonats

És cert que la despesa addicional per sorpresa és la principal raó per un marge important.

Però d’altres coses com ara els complements de complicacions són molt importants.

Personalment, considero el segon element d’aquest gràfic com més o menys encaixat amb el tercer article … en aquest cas, podríeu dir que els processos de compra excessivament complicats o extrets són un factor tan important en l’abandonament del carretó com els costos addicionals..

Baymard, que va descobrir aquesta estadística, té certes proves de suport sobre la importància d’una simple revisió…

Element # 4: Com més senzilla sigui la compra, millor.

Aquesta evidència és una mica esbiaixada, però prové de PayPal i és només una prova a favor de PayPal..

Aquí teniu la figura:

taxa de conversió de PayPal

Pel que sembla, els comerciants habilitats amb PayPal tenen taxes de conversió WAY superiors als clients que utilitzen PayPal en contraposició a altres formes de pagament..

Es pot emportar per emportar no que haureu d’utilitzar PayPal, tot i que també seria una bona idea, és que també heu de fer el procés de checkout el més senzill possible, ja que alguna de les apel·lacions de PayPal és molt senzilla..

Article 5: Els venedors de tercers han funcionat millor a Amazon que abans.

El mercat digital d’Amazon és famós per afavorir a Amazon mateix.

El tòpic val que la mida d’Amazon obliga eficaçment a molts venedors a utilitzar-lo i, a continuació, Amazon copia els seus productes i ven una versió d’Amazon / primera per un preu més baix.

Això és cert. Però comproveu-ho: surt de la darrera carta anual d’accionistes de Jeff Bezos:

creixement de tercers a amazon

Hi aneu: les vendes de tercers han augmentat realment a Amazon al llarg dels anys i han representat un majoria de vendes d’Amazon (físicament, per descomptat) des del 2015.

No m’equivoquisqueu: Amazon continua apilant el pont a favor seu. Els seus coneixements sobre el mercat d’Amazon?

Segueixen sent vàlides.

Hi ha fins i tot alguna raó per sospitar que Amazon està rebaixant intencionadament la seva influència per evitar la regulació de les autoritats americanes.

No obstant això, és útil recordar-nos de veure algunes dades difícils que sí, de fet és molt possible vendre a Amazon com a tercers.

Article 6: la quota de comerç electrònic d’Amazon el 2019 pot ser més petita del que pensàveu.

Un temps enrere, la gent solia citar una estadística que posava Amazon a gairebé la MITJA del comerç electrònic (tot i que normalment la gent significava la meitat del comerç electrònic minorista).

Però la recent empresa d’investigació eMarketer (que molta gent cita) recentment va baixar la seva figura després d’haver confirmat alguna cosa …

Aquesta és la xifra que us acabo de mostrar que tercers formaven la majoria de vendes d’Amazon.

Així, eMarketer va reduir les estimacions anteriors de la quota de mercat d’Amazon a (tamborí, si us plau –

37,7% de les vendes al detall de comerç electrònic.

Així, sí, no espereu massa les vostres esperances. No deixa de ser una proporció enorme, i facilita als nanos els competidors més propers.

Un menjar per emportar?

És possible que Amazon no ho sigui com dominant, ja que se us ha deixat creure, però encara haureu de deixar-vos endur per aconseguir que la vostra botiga en línia funcioni, tant si estigui com a fora o fora d’Amazon.

Article 7: La majoria de comerç electrònic a tot el món és B2B.

Això pot sorprendre per a molts de vosaltres, però el comerç electrònic B2B (és a dir, les empreses que venen productes o serveis a altres empreses) són, amb molta diferència, la majoria de tot el comerç electrònic, el comerç electrònic B2C en nan (que significa que les empreses venen a ordinaris. , clients privats).

Encara és més sorprenent veure’l representat visualment:

b2b vs b2c

Sí, a tot el món, aproximadament 10,6 bilions de dòlars de comerç electrònic és B2B, enfront dels 2,8 bilions de dòlars, que són B2C.

Aquesta és una proporció enorme i, tot i que pot resultar confusa inicialment, té sentit quan considereu que tot el que es ven en línia necessita programari i serveis habilitats per a que es puguin vendre en primer lloc..

Per no parlar de totes les empreses i agències que necessiten presència en línia, període.

De totes maneres, això només demostra que el comerç electrònic B2B encara és enormement popular i va fort, sense signes reals d’alentiment.

Article 8: la taxa de conversió mitjana del lloc web és del 2,86%..

Aquesta és una mitjana “gran”, cosa que significa que hi ha moltes coses … Per tant, potser les coses serien diferents per a la vostra indústria o regió..

Tot i això, el missatge general és força clar:

taxa de conversió mitjana del lloc web

A finals del 2018, les estadístiques més recents eren que prop del 2,86% dels visitants de llocs de comerç electrònic a nivell mundial van acabar comprant alguna cosa, la taxa és lleugerament més petita als EUA i més elevada als EUA..

Una altra estadística més recent ens diu que el percentatge de conversions al juliol del 2019 va ser de l’1,72%, però crec que pot trigar un temps més a analitzar-se realment les estadístiques del 2019..

De totes maneres, aquests números probablement us diran alguna cosa que ja sabeu (sense saber-ne els detalls): que una part important dels vostres visitants només visiten, no compren.

Article 9: els chatbots no sempre són estimats.

Això no és difícil d’endevinar-ho, diable, sovint em queixo dels robots de xat.

Però és bo veure alguns números força recents per fer-ho amb seguretat: al voltant del 40% de les persones preferirien parlar amb els humans a través de les xerrades, segons un sondeig de mitjans de 2018 realitzat per CGS (presentat per eMarketer).

contres dels chatbots

Aquests són alguns dels motius pels quals:

No dic que haureu d’abandonar els bots de xat … només que si els aneu a fer servir (i en tingueu molt per guanyar, recordeu), haureu d’estar preparats per a la insatisfacció del client..

És important tenir en compte que, fins i tot si (i molts altres que conec) odio els xatxes, hi ha una raó per creure que augmentaran en el futur:

Una enquesta del 2016 d’Oracle a 800 grans empreses empresarials va comprovar que el 80% del consumidor ja utilitzava o preveia utilitzar els xat bots.

I hi ha molts possibles estalvis d’utilitzar els xats de xat. De manera que hauríeu d’estar preparats per a un futur en què els chatbots es facin encara més habituals del que ara.

Això no vol dir que les hauríeu de fer o no les heu d’utilitzar … només que avui en dia hauríeu de tenir sentit per al context de les xerrades i estar preparat per a això!

Títol # 10: Gairebé el MIT dels consumidors a nivell mundial ha comprat en línia amb biometria.

Segons una enquesta de Paysafe (presentada també per eMarketer), gairebé la meitat dels consumidors a tot el món han comprat alguna cosa en línia mitjançant la biomètrica.

També podeu veure algunes de les raons per les quals els enquestats a l’enquesta de Paysafe s’han escalfat a la biomètrica:

avantatges de la biometria

Com és de suposar, es deu principalment a la comoditat i a la seguretat.

Ara, tinc les meves reserves sobre les dades:

Primer, crec que aquests números són una mica inclinats, tenint en compte que pagar amb biometria és molt freqüent a la Xina, que és una part enorme del comerç electrònic mundial..

En segon lloc, no confio exactament en un grup anomenat “Paysafe” per fer preguntes no líders sobre els pagaments biomètrics a les seves enquestes.

Tot i això, encara s’ha de prendre seriosament.

Tot i que la quantitat de gent del vostre país que estigui còmoda amb els pagaments biomètrics sigui inferior a Paysafe i eMarketer ho pensaria … és clarament un fenomen creixent arreu.

Per tant, alguna cosa hauríeu d’estar preparat.

Voleu compartir-ho al vostre lloc? N’hi ha prou amb copiar el següent codi!

Últimes estadístiques de comerç electrònic del 2020 per l’equip de hostingpill.com

”ECommerce

Font: Estadístiques ECommerce per al 2020

Conclusió

Com he dit al principi, el comerç electrònic és tan enorme avui dia que és important seguir-hi sòlid recerca.

Aquesta llista no conté TOTES les estadístiques vàlides de comerç electrònic al voltant … però és una de les millors i / o més actuals.

Hi ha moltes lliçons que podeu treure d’aquestes estadístiques i, per descomptat, haureu de prendre les coses cas per cas. Potser no totes les troballes seran rellevants per al vostre negoci.

Però, en general, hi ha algunes grans oportunitats per a gairebé tothom: mantenir les coses racionalitzades i estar preparats per al creixement del comerç digital en el futur!

Recursos

Ho he dit en articles similars, però aquí no vol que ningú llegeixi notícies falses. A continuació es mostra la llista de fonts que hem utilitzat per a aquesta col·lecció d’estadístiques!

1. Creixement passat i proper del futur dels compradors digitals en línia

2. Taxes d’abandonament del carretó de la compra en línia del 2006 al 2019

3. Motius més habituals d’abandonament del carretó

4. Les taxes de conversió més elevades de PayPal al finalitzar la caixa

5. Carta d’accionistes de Jeff Bezos sobre el creixement de venedors de tercers

6. Xifra reajustada per la quota de comerç electrònic d’Amazon (venda al detall) d’Amazon

7. accions de comerç electrònic B2B vs. B2C

8. Taxes de conversió al llarg del temps (2014 – 2018), inclòs per indústria

9. Taxa de conversió recent del juliol del 2019

10. Estalvi potencial de chatbots i enquestes d’Oracle

11. Reptes / negatius d’utilitzar els xats de xat segons els usuaris

12. Els consumidors estan més oberts a la biometria

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map