13 millors programes gratuïts a la taula d’ajuda i programari d’entrades de bitllets el 2020

Gestionar la relació d’atenció al client amb el programari d’assistència d’atenció adequat pot suposar l’objectiu de construir fidelitat al client.


Els clients actuals són extremadament exigents i poden ser desoblidables. Volen informació i respostes a les seves consultes sobre la marxa. Assaboreixen una relació interactiva i sensible entre ells i aquells amb qui fan negocis.

Segons un informe de Forrester, és probable que el 53% dels compradors en línia nord-americans adults dels Estats Units se saltin les seves comandes si no poden obtenir respostes immediates a les seves consultes mentre compren.

La satisfacció del client és clau, però mai subestimeu els avantatges d’equipar al vostre personal amb les eines adequades per exercir les seves funcions. A continuació es mostren els nostres millors sistemes de selecció de bitllets per al 2020.

hostingpillEl millor programari gratuït d’assistència d’ajuda & Programari d’entrades de bitllets el 2020

 1. LiveAgent
 2. HelpSpot
 3. Faveo
 4. HelpDeskZ
 5. EngageBay
 6. Pinça de plàstic
 7. SupportBee
 8. Escriptori Zoho
 9. LiveZilla
 10. Mojo Helpdesk
 11. Centre d’assistència ProProfs
 12. SherpaDesk
 13. Deskero

1. LiveAgent

liveagent

LiveAgent és un software d’assistència d’ajuda millor, més ràpid i precís a causa del seu suport multicanal i de xat en viu. LiveAgent us pot ajudar a assolir 2 objectius importants: Augmentar la satisfacció del client i augmentar les vendes. LiveAgent simplement s’integra al vostre lloc web i als canals de suport sense gaires complexes.

Característiques

 • Integració de mitjans socials com Viber & Instagram
 • Safata d’entrada universal que recopila les entrades de tots els canals en un sol lloc
 • Flux de bitllets híbrids
 • Seguiment del temps
 • Departaments per distribuir el bitllet en departaments d’agents separats

Pros

LiveAgent és un programari senzill d’assistència a la taula d’ajuda que té funcions avançades per minimitzar la càrrega de treball i promoure relacions saludables client-empresa. La seva solució de flux de canals híbrids centralitza la facturació en un espai per a una resolució més ràpida.

Contres

No és particularment particular, però no hi ha opció de descarregar el programari al vostre ordinador ja sigui Windows o Mac. Heu d’utilitzar la versió SAAS.

Visita LiveAgent

2. HelpSpot

Programari d'assistència i venda de bitllets

HelpSpot és un senzill i intuïtiu programari de facturació basat en web que permet millorar l’eficiència del servei al client per a petites i mitjanes empreses. La solució robusta d’atenció al client proporciona un espai de treball interactiu i proporciona velocitat i precisió. Disponible en dues versions, basat en núvols i en premissa.

Característiques

 • Giny del lloc web,
 • Funcionament per lots, fluxos de treball automatitzats
 • Gestió de tiquets
 • Marca a mida, integració
 • Informes, Gestió del coneixement, Autoservei

Pros

HelpSpot és una potent aplicació que admet personalitzacions d’alt nivell; permet als usuaris crear portals únics; es configurable i es pot personalitzar. Les empreses poden emmagatzemar dades als seus propis servidors o al núvol d’AjudaSpot.

Contres

No es pot ajornar el bitllet.

Cost per actualitzar

HelpSpot ofereix una prova gratuïta de 21 dies i la seva edició Enterprise ofereix tant versions gratuïtes com de pagament. El cost de l’actualització va des de 599 dòlars. Hi ha més de 10 empreses i cadascuna dóna suport a un nombre determinat d’agents.

Inicia la prova gratuïta

3. Faveo

Programari d'assistència i venda de bitllets

Dissenyat per a empreses emergents i pimes, Faveo és un sistema de bitllets de suport basat en web fàcil d’instal·lar, amb una base de coneixement i una opció de cerca integrada..

Característiques

 • Gestió d’actius informàtics
 • Gestió de bases de coneixement
 • Gestió de Tiquets

Pros

Faveo proporciona a les petites empreses i pimes un sistema de suport basat en bitllets de classe que els permet gestionar les consultes dels consumidors per obtenir informació estratègica i capacitar-les per prendre aquestes decisions decisives. El programari és personalitzable i inclou instruccions d’instal·lació pas a pas fàcils d’utilitzar. L’equip de suport sensible ofereix un servei excel·lent.

Contres

No és un sistema bàsic d’assistència i, per tant, té una mica d’aprenentatge

Cost per actualitzar

Faveo té quatre versions de núvols de pagament i quatre versions de pagaments independents. L’interval de preus per a les versions del núvol és de 50 a 418 $ al mes. Per altra banda, les versions allotjades per allotjament propi, ofereixen una versió freelance de prova gratuïta, mentre que les versions de pagament comencen a 480 dòlars i arriben a 2516 dòlars. Els càrrecs per a les versions que s’allotgen a si mateixos són un pagament únic per una llicència perpètua. S’inclou suport per telèfon i correu electrònic.

4. HelpDeskZ

Programari d'assistència i venda de bitllets

HelpDeskZ és un programari gratuït basat en PHP de codi obert que permet gestionar l’assistència al client del vostre lloc mitjançant un sistema de bitllets d’assistència basats en la web. Aquest sistema de ticketing d’assistència té una interfície fàcil d’utilitzar, capacitats de traducció en diversos idiomes i capacitat de rebre i respondre a les consultes del client.

Característiques

 • Integració del correu electrònic,
 • Base de dades de clients
 • Portal d’autoservei, sistema de xat en viu, base de coneixement
 • Alertes / Escalació, Enrutament automatitzat
 • Gestió de contractes, Gestió de Tiquets, Gestió SLA

Pros

HelpDeskZ és un servei de correu electrònic eficient que ofereix fluxos de treball perfectes. Els usuaris poden automatitzar els fluxos de treball, estar al dia de les valoracions negatives i contactar ràpidament amb el revisor per oferir una millor experiència global al client..

Contres

Limitat en la seva capacitat per implementar suggeriments de millora al servei al client.

Cost per actualitzar

HelpDeskZ és totalment GRATU FREET!

5. EngageBay

Programari de Ticketing EngageBay

EngageBay és un màrqueting integrat, vendes & suport a la plataforma d’automatització amb CRM gratuït. El programari HelpDesk d’EngageBay ajuda als usuaris a rastrejar, prioritzar i resoldre els bitllets d’assistència al client perfectament en pocs minuts des d’una interfície integrada i fàcil d’utilitzar.

Característiques

 • Entrades il·limitades
 • Vistes d’entrades
 • Automatització de serveis & Enrutament
 • Informes
 • Grups il·limitats
 • Respostes enllaunades
 • Macros
 • SLAs

Pros

EngageBay és potent, senzill i assequible. També té un pla gratuït. Ofereix funcions carregades com ara macros d’assistència, segmentació de bitllets, serveis d’encaminament i automatització, respostes enllaçades i informes detallats. També hi ha un equip de suport en línia amic amb un representant en directe 24 hores.

Contres

El pla gratuït té algunes limitacions.

6. Raiseaticket

Programari d'assistència i venda de bitllets

Raiseaticket és un robust i interessant programari gratuït de gestió d’atenció en suport basat en núvol que ofereix la centralització dels serveis al client en un sol portal. És utilitzat per diversos clients per incloure governs, petites empreses, tecnologia, empreses, aviació, atenció al client i centres de contacte.

Característiques

 • Alertes / Escalació, Enrutament automatitzat
 • Emmagatzematge de documents, integració de correu electrònic, interacció
 • Seguiment, comunicació multicanal,
 • Portal de self-service
 • Gestió de contractes de nivell de servei (SLA), gestió de tiquets

Pros

Raiseaticket és versàtil, fàcil d’utilitzar, assequible i completament gratuït. Admet fins a 12.000 entrades per any. Equip de suport en línia responsable amb un representant en directe 24 hores.

Contres

El programari presenta pocs errors menors i les plantilles es podrien fer amb alguna actualització.

Cost per actualitzar

Raiseaticket és un servei d’atenció al servei de núvol gratuïta SaaS 100% en núvol.

7. SupportBee

Programari d'assistència i venda de bitllets

Dissenyat per oferir assistència col·laborativa al client, aquest sistema de ticketing en línia ajuda als equips a organitzar, prioritzar i col·laborar en els correus electrònics d’assistència al client. SupportBee és un sistema de ticketing complet que permet a l’organització escalar el servei segons les seves necessitats i sense interrompre les seves operacions.

Característiques

 • Gestió de tiquets, actualització automàtica en temps real,
 • Formulari de contacte incloent, historial d’interacció de clients,
 • Informes KPI personalitzats i prematurats, col·laboració de l’equip
 • Representació de correu electrònic HTML,
 • Suport de diverses adreces de correu electrònic

Pros

SupportBee és una solució de programari de suport de correu electrònic fàcil i rica en funcions. El ritme d’aprenentatge per utilitzar el programari és bàsicament zero, ja que és molt similar a Gmail. Es requereix un temps molt mínim per a la configuració i no hi ha cap quota per agent, cosa que és una gran eina de col·laboració.

Contres

El pla gratuït només ofereix 1 safata d’entrada de correu electrònic.

Cost per actualitzar

SupportBee ofereix una prova gratuïta de 14 dies i té dos nivells de pagament: 13 $ inicials / usuari / mes i

Empresa 17 $ / usuari / mes.

8. Escriptori Zoho

Programari d'assistència i venda de bitllets

Zoho Desk agilitza el servei d’atenció al client per a start-ups i ofereix assistència tècnica. Els paquets del sistema de bitllets en línia inclouen les millors eines de classe i una interfície neta, fàcil d’entendre i fàcil de navegar.

Aporta totes les interaccions dels clients de diversos canals a la seva interfície, permetent als agents continuar la conversa i ajudar els clients perfectament.

Característiques

 • Programari de bitllets i programari del centre de trucades
 • Programari de suport social
 • Productivitat, base de coneixement i fòrums de l’agent
 • Elements bàsics de col·laboració i assistència a tota la companyia
 • Informes i Insights

Pros

La versió GRATIS és compatible amb tres usuaris i ofereix diverses funcions bàsiques. El programari és molt intuïtiu, fàcil d’utilitzar i altament personalitzable. Integració fàcil amb Zoho CRM, seguiment de bitllets sense esforç, transparència a tota la plataforma. Impulsa la competència de rendiment entre els agents. Disponible en mòbil i tauleta.

Contres

L’inconvenient de Zoho Desk és la manca d’una xerrada com la que es troba a Zoho Books.

Cost per actualitzar

Zoho Desk ofereix una prova gratuïta de 15 dies, una versió GRATU andTA i dues versions de pagament: Professional i Enterprise. Cost d’actualització entre $ 12 / agent / mes a 25 dòlars / agent / mes.

9. LiveZilla

Programari d'assistència i venda de bitllets

LiveZilla és un sistema de bitllet d’assistència flexible que realment amplia les capacitats d’atenció al client d’una empresa proporcionant-los les eines necessàries per portar el seu servei d’atenció al client al següent nivell..

Permet la integració d’activitats de comunicació amb el client al sistema de venda de bitllets de l’empresa, ja sigui a través de passarel·les com ara Chat en directe, correus electrònics, Twitter o Facebook.

Característiques

 • Integració del correu electrònic
 • Gestió d’actius informàtics
 • Gestió de bases de coneixement
 • Xat en temps real, monitoratge de visitants en temps real,
 • Gestió de tiquets, Atenció al client en línia

Pros

LiveZilla ajuda les empreses a augmentar l’abast dels seus clients a través de les fronteres geogràfiques. Permet una comunicació ràpida, precisa i segura entre vostè i els seus clients. LiveZilla permet la visita en directe amb els visitants del lloc. Totes les dades de l’empresa queden al vostre servidor.

Contres

Sense emmagatzematge i seguiment d’interaccions de documents.

Cost per actualitzar

LiveZilla té dues versions, LiveZilla One, que és gratuïta i LiveZilla Pro, que comença a partir de 200 €. Els preus són en Euro i no hi ha despeses recurrents. Feu un pagament únic per una llicència perpètua i actualitzeu segons les vostres necessitats simplement pagant la diferència entre els paquets.

10. Ajuda Mojo

Programari d'assistència i venda de bitllets

Mojo Helpdesk és una plataforma robusta que manté la velocitat i no s’inclina sota la pressió ni tan sols amb un gran volum d’usuaris. Producte de Google, aquest super senzill programari d’assistència és ideal per, entre altres coses, atenció al client, peticions informàtiques i sol·licituds de manteniment.

Està integrat amb GSuite i, en general, permet el seguiment de tasques internes on totes les sol·licituds (internes o externes) estan centralitzades i canalitzades a una interfície web fàcil d’utilitzar i assignades als agents.

Característiques

 • Gestió d’entrades i casos, Gestió SLA personalitzable
 • Accés API, respostes enllaçades
 • Integració amb Google Apps, seguiment de rendiment integrat
 • Informes en temps real

Pros

Mojo Helpdesk és ràpid, intuïtiu i molt assequible. S’integra bé amb serveis de correu com ara Yahoo per fer el seguiment de les entrades, problemes i consultes a través del servei d’assistència. Els consells d’administració número i líder Mojo fomenten la competència entre els agents.

Contres

L’aplicació no té integració, ofereix un suport limitat per a la marca personalitzada i té unes capacitats d’informació mínimes.

Cost per actualitzar

La versió gratuïta de Mini Me, Mojo Helpdesk és compatible amb tres agents i permet el seguiment complet dels bitllets. Els tres nivells de pagament són: $ 29 / usuari / mes, $ 99 / usuari / mes i $ 399 / usuari / mes il·limitats.

11. Centre d’ajuda de ProProfs

Programari d'assistència i venda de bitllets

ProProfs Help Desk, un sistema de facturació basat en núvol senzill i intuïtiu, ha estat dissenyat per millorar l’experiència del client mitjançant la gestió eficient de les consultes i sol·licituds d’assistència al client..

Característiques

 • Gestió de tiquets, xat en temps real
 • Gestió SLA, enrutament automatitzat
 • Gestió d’actius informàtics, gestió de bases de coneixement
 • Marca personalitzable
 • Integració de correu electrònic, comunicació multicanal, portal d’autoservei

Pros

Resolució de bitllets ràpida i eficaç degut a la priorització del bitllet, als comentaris interns i a les respostes enllaçades. Treball en equip col·laboratiu, respostes puntuals als clients amb resolució de bitllets més ràpida i millora del rendiment de l’agent.

Contres

No hi ha cap seguiment de xarxa.

Cost per actualitzar

ProProfs Help Desk ofereix una prova gratuïta de 15 dies i tres versions de pagament: equip de 39 dòlars / mes (anualment), de negocis de 79 dòlars al mes (anualment) i de 399 dòlars empresarials al mes (anualment)..

12. XerpaDesk

Programari d'assistència i venda de bitllets

SherpaDesk és una solució robusta i automatitzada de serveis professionals d’automatització de serveis (PSA), que es centra en el que importa. Amb processos bàsics de negoci integrats en una solució, les empreses poden prestar atenció a altres àrees vitals. Apte per a empreses petites i mitjanes empreses i serveis personals amb tecnologia en el camp i per a qui necessitin registres de temps i despeses.

Característiques

 • Alertes / Escalació, Enrutament automatitzat
 • Marca personalitzable
 • Integració de correu electrònic, seguiment d’interaccions
 • Gestió d’actius informàtics, Gestió de bases de coneixement, Gestió d’entrades
 • Xat en temps real, Gestió SLA

Pros

Creat per a propòsits d’informàtica, aquest programa d’assistència tècnica millora molt l’eficiència en les funcions bàsiques. Gestió perfecta de projectes, facturació, seguiment de temps, analítica, facturació i recepció de bitllets d’assistència. El resultat és un servei molt millor als clients. És una solució escalable per la qual cosa es pot afegir personal a l’equip segons sigui necessari.

Contres

Falta la comunicació multicanal.

Cost per actualitzar

Sherpadesk ofereix una versió gratuïta, Single Agent i dues versions de pagament, Base Base i High Camp. La primera tecnologia és gratuïta tant per a un únic agent com per al camp base i cada addicional és de $ 39 / mes.

13. Deskero

Programari d'assistència i venda de bitllets

Deskero és un programari de facturació senzill i altament eficient basat en núvol que ofereix ordre al servei d’atenció al client. El seu conjunt d’eines intuïtives permet al programari aprofitar tots els canals de xarxes socials i integrar totes les peticions i consultes dels clients en una sola plataforma..

Característiques

 • Alertes / Escala, Gestió de Tiquets
 • Marca personalitzable, xat en temps real, portal d’autoservei
 • Fluxos de treball racionalitzats, integració de correu electrònic,
 • Gestió de bases de coneixement, comunicació multicanal,
 • Gestió, anàlisis i informes de SLA

Pros

Deskero està dissenyat per ajudar les empreses a obtenir un millor angle en la seva interacció amb les xarxes socials amb els seus clients i a assimilar aquest compromís social en l’atenció al client.

La racionalització de la implicació de les xarxes socials mitjançant una plataforma simple i eficaç ajuda els agents a evitar el caos d’intentar supervisar diverses plataformes i pàgines del navegador alhora. Això permet una millor representació de la marca.

Contres

La integració del correu electrònic és difícil.

Cost per actualitzar

Deskero ofereix proves gratuïtes i quatre plans de pagament: Start, Grow, Business i Premium. El primer agent del pla d’inici és gratuït i 4 $ / agent després. Els altres plans comencen a partir de 9, 25 $ i 90 dòlars / agent respectivament.

Conclusió

En el mateix alè que els vostres clients esperen que valoreu el temps i que respongueu a ells, com a empresa espereu que el vostre venedor de programari sigui el mateix per a vosaltres..

Aprofiteu el temps per no només identificar les vostres necessitats empresarials i proveir les opcions de programari per trobar la solució perfecta, sinó també prestar atenció a factors com la resposta del venedor al servei d’atenció al client, la velocitat a la qual s’afegeixen les funcions que sol·liciteu, la seva obertura. a la retroalimentació, la fiabilitat i el seu temps d’expertesa en el camp.

Quin d’aquests programes triareu per portar el vostre negoci al següent nivell per al 2020? Informeu-nos a la secció de comentaris que hi ha a continuació …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map