14 millors llocs web per a agents immobiliaris d’inspiració (recollida seleccionada a mà)

14 millors llocs web per a agents immobiliaris d’inspiració (recollida seleccionada a mà)

14 millors llocs web per a agents immobiliaris d’inspiració (recollida seleccionada a mà)

Estàs pensant a començar la teva carrera com a agent immobiliari? Això és genial. Però, per això, hauràs de treballar de valent i crear una identitat des de zero, no?


En realitat no tenim ni idea de si sobreviuríem en aquesta carrera d’agències o no. Tot i així, si us heu plantejat, seguiu endavant.

Però,

heu de saber per què necessiteu un lloc web com a agent immobiliari.

I, també, heu de tenir en compte alguns consells per a la comercialització que us poden ajudar com a agent immobiliari.

El nostre equip ha enumerat alguns dels millors llocs web d’agents immobiliaris que us podrien inspirar.

Mira-ho:

1. Joyce Rey

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Joyce Rey ha estat en el negoci immobiliari durant més de 40 anys de la seva vida. S’especialitza en la comoditat i el luxe immobiliari que la seva pàgina web mostra en forma de presentació de diapositives.

Això vol dir que el vostre lloc web ha de representar el vostre treball amb facilitat. Permet lliscar cap avall a través del lloc web. A més, quan feu clic a la pàgina següent, el logotip es diu que la pàgina es carrega i es disminueix a mesura que es mostra la pàgina..

2. Propietats avantguardes

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Aquest negoci immobiliari va ser iniciat per Ernst i Sophie Karoly el 2013 que comercialitza béns immobles residencials de qualitat i propietats de luxe. S’han associat amb la propietat immobiliària internacional Christie i presenten propietats a Viena i voltants.

Les imatges i vídeos de la seva obra centrada en luxes es mostren al seu lloc web i també es presenta una presentació de diapositives que mostra els seus dissenys interiors i exteriors..

3. Humbert & Poyet

Agent de béns arrels

Començat el 2007, Humbert & Poyet és soci en aquest negoci i els seus projectes se centren en la comoditat i la visualitat. Han tractat hotels, restaurants, venda al detall i apartaments residencials.

Al seu lloc web es mostra el nom del projecte i una imatge al darrere. Quan es desplaça cap amunt o cap avall, la imatge es desplaça cap amunt i es substitueix per l’altra imatge de projecte i el nom del projecte llisca cap a la dreta i es substitueix per l’altre.

A mesura que moveu el punter del ratolí al projecte que es mostra actualment, la imatge s’acostarà i la separació entre les lletres del nom del projecte.

4. Immobiliària Berdan

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Va sortir al negoci immobiliari el 2013, l’equip de Berdan Real Estate ha venut més de 100 milions de dòlars a la propietat immobiliària. Se centren en l’assessorament adequat i fan entendre als seus clients el valor raonable de les propietats.

Quan es desplaça cap avall per la pàgina, trobareu una llista de les propietats que es mostren. No importa el lloc on estigueu a la pàgina tan aviat com moveu el cursor a prop de la pestanya superior, mostra les seccions que queden ocultes a la barra.

5. Jemimah Barnett

Agent de béns arrels

És bastant impressionant quan tanqueu a la pàgina i tot es llisca al lloc correcte. Quan visiteu aquest lloc web, veureu el fons i el contingut que s’uneixen.

Jemimah Barnett, assessora de propietats, guia els seus clients a comprar i invertir en propietats.

6. LOFTEC

Agent de béns arrels

Aquest lloc web té les lletres LOFTEC que surten de la pàgina principal. L’orienta a la lletra que seleccioneu o només podeu desplaçar-la cap avall i veure. Aquestes sis lletres són una forma abreujada de: Estil de vida, Oportunitats, fusió, tecnologies, extensió i Coldy.

El lloc web només té dos colors de tipus de lletra per al contingut i, tot i així, el seu disseny sembla fantàstic. La navegació és suau i la icona de contacte continua brillant a la part inferior.

7. Caever

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

L’objectiu principal d’aquesta agència immobiliària és oferir servei en el camp de l’agència de vendes de desenvolupament de projectes residencials. La pàgina d’inici mostra el que fan juntament amb un vídeo de fons que també es pot reproduir per separat.

Al desplaçar-se cap avall, es mostra un breu sobre totes les seccions que cobreixen al seu lloc web, inclosos els projectes, sobre ells, els blocs i les dades de contacte..

8. Finca Villagio

Passa la vista prèvia

villagio

La pàgina principal del lloc web de la propietat immobiliària mostra 4 imatges de la disposició de la propietat que es canvia cada 5 segons. Quan es desplaça cap avall, cadascuna de les seves seccions mostra un conjunt d’imatges o un vídeo d’acord amb el context.

9. Els germans Altman

Passa la vista prèvia

Els Altman Brothers

Aquest duo d’agència immobiliària ha estat presentat a MAXIM, FOX, TMZ, Billboards, NBC, Forbes, etc. pel seu treball en el sector immobiliari..

Quan visiteu el seu lloc web, un vídeo reprodueix un retrat dels Altman Brothers, cosa que us permetrà desplaçar-vos més. A mesura que avanceu, s’inicia la presentació de diapositives de les propietats que es poden desplaçar horitzontalment. Aquest duet ha marcat un gran pas en la llista de milions de dòlars.

10. El Grup Habibi

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Roh Habibi és el fundador d’aquesta agència immobiliària anomenada “The Habibi Group”. S’especialitzen en la revenda d’immobles benestants a la zona de la badia de San Francisco, el Wine Country, el llac Tahoe, el comtat d’Orange, Manhattan i Hawaii..

Roh Habibi proporciona orientació sobre la inversió immobiliària als seus clients, ja que té antecedents en la gestió financera. La pàgina principal té un vídeo curt que es reprodueix en segon pla que mostra les propietats i Roh Habibi.

I, quan llisqueu cap avall, hi haurà una llista d’àmbits on serveix aquest grup, així com la llista d’espectacles i revistes on s’han presentat.

11. Jonathan Radford

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Jonathan Radford és un professional de la propietat immobiliària amb més de 28 anys d’experiència en les vendes i la compra dels immobles. Amb clients internacionalment, ha ocupat el primer lloc en el professional de vendes de Coldwell Banker a Anglaterra.

Igual que la majoria d’altres llocs web d’agents immobiliaris, aquest lloc web també té un vídeo reproduït en segon pla. Aquest lloc web conté fotografies dels llocs aquí presentats i està recolzat per vídeos breus d’aquests llocs.

12. Amic Carman

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Aquest grup immobiliari independent s’ocupa de la compra i venda d’immobles residencials a Chester, Regne Unit. La pàgina principal té un criteri de cerca d’adreces i una opció de cerca avançada que mostra criteris de preus per a més especificacions. El seu lloc web mostra la llista de propietats mentre es desplaça cap avall amb una animació “Feu clic per explorar”.

13. Josh Flagg

Passa la vista prèvia

Josh Flagg

Josh Flagg és un agent immobiliari de luxe nord-americà que també ha treballat amb celebritats i els ajuda a trobar propietats immobiliàries de luxe. Amb més de 2 milions de dòlars en vendes d’immobles en l’última dècada, Josh Flagg és una estrella de “Million Dollar Listing – LA” a Bravo TV.

14. L’equip del servent

Passa la vista prèvia

Agent de béns arrels

Aquest equip d’agents immobiliaris va ser iniciat per Ryan Serhant amb més de 60 agents a quatre ciutats dels Estats Units. Han estat presentats a diversos mitjans de comunicació com Business Insider, Forbes, The Wall Street Journal, etc., i també s’han inclòs al Million Dollar Club de Bravo TV..

Les imatges dels seus agents es llisquen per la pàgina principal i mentre es desplaça cap avall, es mostren diferents seccions sobre Ryan Serhant, les propietats esgotades recentment i les seves mencions socials.

Conclusió

Així, aquí arribem al final de la llista dels llocs web de béns arrels més populars a través d’internet, que us ajudaran a fer-vos una idea de com hauria de aparèixer el vostre lloc web. Però recordeu, és possible que tingueu el millor disseny de llocs web de béns immobles, però la manera com creeu el contingut del vostre lloc web també decidirà el trànsit de la vostra pàgina.

A què estas esperant?

Donar-li una oportunitat!

Inicieu el vostre negoci immobiliari creant un lloc web creatiu i qui sap que podríeu estar a la llista de llocs web de millor agent immobiliari algun dia.

Feu-nos saber quins dissenys de llocs web us van inspirar més, independentment de la llista que ens apareix. Deixa un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector