15 millors llocs web de música per a la inspiració (2020)

15 millors llocs web de música per a la inspiració (2020)

15 millors llocs web de música per a la inspiració (2020)

Aleshores, heu decidit crear el vostre lloc web musical? Això és genial!! Mentre decidiu crear el vostre lloc web de música, cal respondre una pregunta bàsica. D’on traieu idees i inspiracions per crear el vostre lloc web de música?


Construir un lloc web de música necessita tones de creativitat i, si heu decidit fer-ho vosaltres mateixos, segurament necessiteu ajudar les mans per obtenir inspiració per crear aquest lloc web de música musical..

Existeixen aquests llocs web que poden proporcionar-vos idees inspiradores per al vostre lloc web de música?

Bé, per sort, hi ha un parell de llocs web que poden proporcionar-vos alguns conceptes fora de la llista del vostre lloc web de música.

Manteniu-vos, mentre parlo de tot això amb més detall.

hostingpill15 millors llocs web de música d’inspiració

 1. Pharrell Williams
 2. Cellista Erika Nielsen
 3. Joe Maz
 4. Yaybrigade
 5. Henrysaiz
 6. Devotchka
 7. Música Auberive
 8. So del canvi
 9. Odensesymfoni
 10. Artempivovarov
 11. Wolfthemes
 12. Timdavisvocals
 13. Ensemblecorrespondències
 14. Alexandergadjiev
 15. Anomalia

1. Pharrell Williams

pharrellwilliams

El lloc web conté diverses targetes que són projectes de fan sobre música. Feu clic a qualsevol targeta de fan, podeu comprovar el disseny. També podeu crear la vostra pròpia targeta.

El disseny únic proporciona moltes idees inspiradores.

Navegació

Quan obriu la pàgina de destinació, podríeu trobar una navegació simple desplaçable. Aquest aspecte no només és elegant, però també és ràpid. Està ben segregat segons el gènere.

Visuals

La col·locació de cada secció es fa de tal manera que el més destacat un cop situat al capdamunt. Comença amb música destacada seguida de galeria de cançons. Seguit de vídeos musicals i de la resta de música.

Galeria

Cada secció té la seva pròpia col·lecció de galeries. Cadascuna d’elles té lliscadors laterals que us permetrà explorar fàcilment.

Fàcil d’usar

La pàgina és ràpida per carregar i fàcil d’utilitzar. Podeu escoltar música i veure vídeos. Això també us permet comprar mitjançant iTunes. A la part inferior, trobareu una secció sobre altres artistes que estan directament enllaçats amb un lloc web de referència.

2. Cellista Erika Nielsen

erikanielsenDe vegades, les coses més extraordinàries s’amaguen dins de les coses ordinàries. Estaria d’acord? Això és exactament el que ofereix el lloc web d’Erika Nielsen. Pot ser que no sigui el lloc web més emocionant d’aquesta llista, però sens dubte ofereix allò que es vol.

La pàgina de destinació és una presentació de diapositives senzilla de l’artista amb l’instrument, imatges socials & enllaços a la part inferior i una barra lateral que conté la discografia bio & detalls de contacte. El lloc web compensa amb rapidesa el que perd en el gust visual.

Navegació

El menú de la barra lateral és un cert element destacat del lloc. Mentre que la majoria de llocs web tenen un menú a la part superior de la pàgina, aquest lloc és contrari a la norma tenint un menú de barra lateral a l’esquerra de manera ràpida. & navegació fàcil.

Disposició senzilla

La pàgina principal us permet saber tot a primera vista. És curt & senzill sense comprometre l’espai.

Concerts & Esdeveniments

Aquesta pestanya presenta un calendari perfectament establert per a propers esdeveniments amb enllaços d’ubicació de Google Maps.

Vídeos & Discografia

Tot artista musical necessita una discografia viable per mostrar el seu talent. Per tant, aquesta pàgina inclou enllaços de youtube a tots els projectes i actuacions musicals de l’artista.

El lloc web es va crear mitjançant un tema de Bandzoogle.

Visita el lloc

3. Joe Maz

Joe Maz
Els DJs giraran tot el temps. Per tant, el desplaçament per la pàgina principal del lloc web de Dj Joe Maz mostra un gràfic de tots els esdeveniments propers amb un formulari de correu electrònic a la part superior. El lloc web també té el seu propi reproductor de música amb un botó de descàrrega incrustat.

Excepte Spotify & Ràdio, tots els enllaços estan establerts per separar imatges de fons estàtics de l’artista, mentre que també es presenta el formulari del butlletí de notícies a gairebé totes les pàgines.

Pàgina inicial

Com s’ha comentat abans, la pàgina de destinació té una funció en desplaçament que mostra la ubicació de la gira & dates que de seguida criden l’atenció.

Butlletí

Pot semblar molest, però és una bona estratègia dels dissenyadors esmentar el butlletí a totes les pàgines com a tàctica de promoció. Però, certament, no surt com a lixiviació a causa d’un disseny exprés.

Reproductor de música

El reproductor de música reprodueix automàticament una cançó en fer clic al botó de reproducció. Aquesta funció és un bon exemple de lloc web de producció musical. Si feu música, el primer que vol venir al vostre lloc és escoltar la vostra música.

Disseny de pàgina

És difícil saber si el lloc web fins i tot es desplaça a una altra pàgina o no (certament sí). Totes les pàgines semblen aparèixer a la part superior de la mateixa pàgina a causa del disseny borrós del disseny de fons que també fa que el lloc sigui molt ràpid.

Aquest lloc també es va fer mitjançant un tema de Bandzoogle.

Visita el lloc

4. Yaybrigade

Yaybrigade

La pàgina de destinació a l’obertura ofereix una llista d’àlbums preferits del 2017. Numerats i afegits en funció de les opcions de dos autors, això proporciona una llista de música.

En prémer la pàgina, podríeu veure que la pàgina sembla simple, però té diverses personalitzacions.

Heus aquí el que he trobat bé al respecte.

 • Visual Innovative: a mesura que obriu la pàgina, sens dubte, podríeu adonar-vos del seu atractiu visual. Primer, podeu veure una llista ben segregada que es pot veure en forma de CD.
  YaybrigadeTambé es pot veure en forma de fitxa. Podeu triar qualsevol vista. Inclou cançons de diversos anys i per a cada any les visuals són diferents.
 • Ben organitzat: Tot i que la pàgina de destinació ofereix una sèrie d’àlbums de música. No sembla desordenat i sembla que sigui fàcil de navegar.
 • Personalització: no només proporciona personalitzacions a la vista, sinó que també ofereix personalitzacions addicionals per a l’àudio. Aquestes opcions es col·loquen a la part inferior. Tan aviat com feu clic en alguna d’aquestes opcions, el color del tema canvia automàticament.
 • Opcions d’escolta: proporciona múltiples opcions d’escolta de música. Mentre podeu escoltar a la pàgina, també podeu triar escoltar-la a YouTube o Spotify.

5. Henrysaiz

henrysaiz

Quan carregueu la pàgina, això trigarà una estona; tanmateix, el carregador que mostra el percentatge de càrrega fa que sembli fàcil.

Això és més que una pàgina de fans on també veureu seccions que mostren detalls sobre espectacles i esdeveniments.

Cada secció es posa de manifest en el pas del ratolí.

Heus aquí el que he trobat bé al respecte.

 • Disseny de la pàgina: a mesura que carregueu la pàgina, podríeu escoltar música fins que es desplaça cap avall per la pàgina. Amb un menú lateral desplegable, la pàgina completa s’utilitza per mostrar més contingut en menys espai.
 • Estil: la pàgina utilitza molts elements d’estil de minuts. Primer, comença amb un menú principal desplegable. Totes les seccions es ressalten al llarg del cursor.
 • Galeria: La pàgina inclou diferents llocs des d’on podeu accedir a la música. Té un enllaç per completar la discografia. La galeria està enumerada amb miniatures i és fàcil de navegar.
 • Navegació fàcil: a mesura que us moveu de dalt a baix, la navegació és senzilla i obteniu molta informació en una sola pàgina. Gairebé s’explica amb detalls sobre espectacles en directe, dates i galeria. Les galeries es poden veure a Beatport.

6. Devotchka

Passa la vista prèvia

Devotchka

Es tracta d’un lloc web senzill i amb poc contingut multimèdia. Aquest és un bon exemple per referir-se en cas que no desitgeu crear un lloc web ric en mitjans.

Tot i que és senzill, no obstant això, ofereix una bona ressonància sobre el lloc web.

Disposició senzilla

El lloc web té un disseny suau amb poc gràfics cridaners. Té un menú ben segregat i és fàcil de navegar.

Recorreguts

El lloc web conté una secció de visites separades on es poden comprar els tiquets.

Galeria

La galeria mostra una llista de tota la música que es pot reproduir a través del lloc web. Hi ha diverses opcions mitjançant les quals podeu descarregar o jugar.

Venda de mercaderies

El lloc web conté una secció independent sobre mercaderies, on es poden comprar productes.

7. Música Auberive

Auberive

Es tracta d’un lloc web basat en bandes i l’essència del lloc web queda prou clara pels seus gràfics multimèdia.

Al lloc web, hi ha la poca descripció que s’utilitza, ja que la majoria de les peces són evidents des de la seva visualitat. Això gairebé us dóna la sensació que assistiu a un programa en directe.

Gràfics contundents

El lloc web complet està ple de contingut multimèdia i en el fons hi ha gràfics. El lloc web està dissenyat de manera que els usuaris puguin provar música diferent quedant al lloc web.

Detalls del tour

Una secció dedicada mostra tots els detalls de la gira i permet als usuaris escoltar música de manera inici.

Opcions múltiples

Al lloc web, hi ha una reproducció automàtica que es pot desactivar si cal. A part d’això, podeu escoltar la música a diversos canals.

Desplaçament lateral

Per navegar per diferents galeries de música, té un desplaçament lateral. És fàcil d’utilitzar i, alhora, és diferent de la majoria de llocs web convencionals.

8. So del canvi

so del canvi

La pàgina es carrega ràpidament per proporcionar-vos un viatge complet del lloc web. Per defecte, quan entreu a la reproducció de música, que es pot desactivar si cal.

Quan visiteu la pàgina, podeu obtenir l’essència de la música. Això implica música de carrer més d’un busker.

Visuals

La pàgina de destinació aquí és molt rica i és atractiva per als oients. Està pensat per a buskers i això és fàcilment evident pel seu disseny i maquetació del tema. A mesura que us moveu pel lloc web, trobareu gràfics amb més impacte visual.

Fàcil navegació

La pàgina està dissenyada amb un botó de menú lateral que es pot fer clic i visualitzar sempre que calgui. No ofereix massa opcions, però té opcions suficients per segregar contingut i facilitar la navegació per la pàgina.

Afegiu músics

Aquí es poden afegir músics i es pot veure cadascuna de les seves col·leccions fent clic a la pestanya Buskers. Té un mapa que es pot utilitzar per localitzar músics.

Personalitzable

Podeu activar o desactivar la música, que és una opció disponible a la pàgina. Podeu escoltar la música incrustada al lloc web o a Google Play o a iTunes. De la mateixa manera, podeu veure un vídeo. Això també proporciona una opció per visualitzar-la en qualitat HD. Podeu compartir la música de manera immediata a Facebook i Twitter.

9. Odensesymfoni

Passa la vista prèvia

Koncerter

Es tracta d’un lloc web que té múltiples connexions musicals amb concerts, orquestra i inclou docència.

El lloc web ofereix un bon llistat d’orquestres i els diferents espectacles propers.

Polivalent

És un lloc web que ofereix múltiples serveis a partir de llistar bandes d’orquestres, temps de concert i cursos. Els seus serveis versàtils estan ben segregats per evitar que hi hagi molèsties al lloc web.

Menús i disseny

La pàgina no conté massa enllaços gràfics ni multimèdia. No obstant això, disposa de menús ben separats que mostren una gran quantitat de detalls sobre cada músic. Esmenta clarament els instruments vinculats al músic.

Detalls

Hi trobareu molts detalls sobre qualsevol orquestra que escolliu. També esmenta els propers espectacles i us permet reservar entrades. De la mateixa manera, per als concerts, teniu un bon detall de la informació proporcionada.

10. Artempivovarov

Artem Pivovarov

La pàgina aquí té un disseny de lloc web senzill amb menús a la part superior. Hi trobareu informació sobre galeria d’àudio, galeria de vídeo i concerts.

Tot i que a primera vista el lloc web sembla senzill, però té poques opcions personalitzables.

Senzill

Sense un segon pensament, la pàgina és senzilla de visualitzar i no requereix massa navegues. Totes les opcions són pestanyes de clic.

Personalitzable

A través del lloc web, podeu escoltar qualsevol música fent clic al botó d’àudio. Podeu escoltar-lo a iTunes, Google Play o Sound Cloud.

Vídeos

Veure vídeos és gairebé com YouTube. Tot i que la podeu veure a YouTube, també podeu veure-la incrustada al lloc web. Té opcions per compartir, veure més tard. Llevat de la secció de comentaris, com les opcions que no els agraden i els agrada, és com YouTube on també podeu canviar la velocitat o la qualitat.

Audiooteca

La biblioteca d’àudio es posa en miniatures compactes amb aparador. Quan feu clic a qualsevol àlbum, podreu veure totes les opcions disponibles. Es pot descarregar a través de Google Play o iTunes o podeu reproduir-lo mitjançant música de Yandex.

11. Wolfthemes

Passa la vista prèvia

Wolfthemes

La pàgina de destinació s’obre per mostrar una sèrie de serveis que ofereix. És un lloc web complet de paquets de música que ofereix no només una galeria, sinó també opcions de venda d’entrades.

A mesura que navegueu per la pàgina única, podeu veure els diferents serveis amb un formulari de contacte a la part inferior.

Visualment atractiu

Tot i que la pàgina conté diverses imatges i suports, es carrega ràpidament. El disseny està ben separat en seccions. Els gràfics i les imatges que s’utilitzen són els més adequats al lloc web d’un músic. Si bé és atractiu visualment, és fàcil navegar.

Galeria

A la pàgina, podeu comprar la música d’Amazon, iTunes i, mentre no estigueu, escoltar-la. Amb música, també té galeria de vídeos.

Entrades

Aquesta secció té una secció dedicada que indica la disponibilitat dels tiquets a diferents llocs i l’estat i permet comprar bitllets.
Juntament amb les entrades, també mostra una secció que mostra la darrera versió que es pot escoltar.

Secció de notícies

No molts llocs web de músics incorporen molt contingut de text. Tanmateix, aquí en teniu un que té una secció de notícies dedicada.
Com que aquesta és una demostració de WolfThemes, es menciona aquest tema WordPress de música d’una pàgina.

12. Timdavisvocals

timdavisvocals

Es tracta d’un lloc web exclusiu d’un músic. Proporciona una breu introducció al músic i els diferents treballs desenvolupats pel músic.

A diferència d’altres exemples, aquest està dedicat exclusivament a l’obra d’un sol músic.

Disseny de pàgina

Els gràfics juntament amb la disposició de la pàgina i el tema del color fan que el lloc web sembli més atractiu. La pàgina té una opció desplaçable per visualitzar cada secció de la pàgina. Les seccions estan ben segregades i la disposició de la pàgina s’ha utilitzat de manera eficaç. Inclou presentacions de diapositives sempre que sigui possible.

Verbosa

Cada secció proporciona una breu verbosa on indica la importància de la secció. La descripció proporcionada és adequada per obtenir un resum del lloc web i dels serveis disponibles.

Fàcil navegació

La pàgina conté un menú lateral que es pot ampliar o ensorrar. Els menús tenen un botó tancat. El lloc web es veu professional amb imatges i referències d’obres de celebritats populars realitzades pel músic.

Múltiples serveis

El lloc web ofereix múltiples serveis i la seva bona indicació. Conté prou informació sobre ser intèrpret, entrenador, vocalista i productor musical. Hi ha una secció que mostra diferents cantants i també podeu escoltar la seva música.

13. Ensemblecorrespondències

Passa la vista prèvia

correspondències de conjunt

Aquest és un bon lloc per considerar si teniu la vostra banda de música i voleu afegir detalls sobre el vostre concert al lloc web.

Imatges

El lloc web està ple d’imatges de concerts i músics molt atractius. Això amb menys verbosa proporciona més detalls sobre el lloc web.
Les imatges són d’alta resolució, fent-lo semblar clar i atractiu.

Mapa de ruta de viatge

La pàgina dedica una secció per explicar el seu viatge des del principi. És interessant observar com per a cada any tenen una imatge significativa. Això afegeix la seva credibilitat.

Galeria

La galeria de música vinculada a concerts i programes permet escoltar automàticament música.

Notícies i equip

El lloc web conté una secció de notícies que ofereix notícies relacionades amb els seus concerts.
Té una secció dedicada a l’equip, que necessita una menció especial. Proporciona totes les dades de la persona clau juntament amb informació de contacte.

14. Alexandergadjiev

alexandergadjiev

La pàgina es carrega amb una introducció, que es pot ometre si es requereix. Hi ha un botó de música lateral que es pot activar per escoltar música.

Es tracta d’un portafoli d’un sol músic i destaca els diferents aspectes de la música.

Menús

Com que es tracta d’un lloc web d’un sol músic, en tots els termes es parla més fort sobre el músic. La disposició de la pàgina mostra el perfil del músic juntament amb menús ben alineats. Indica clarament el nom, la imatge i altres detalls bàsics i permet als usuaris compartir l’enllaç als canals de xarxes socials. El tema que s’utilitza indica clarament que està relacionat amb el piano.

Biografia i Testimonis

La pàgina ofereix una breu biografia on destaca el viatge del músic i esdeveniments clau. La pàgina també conté testimonis.

Biblioteca i calendari

Hi ha una menció a la bona col·lecció d’àudio i a les biblioteques de vídeo juntament amb comunicats de premsa.
Podeu escoltar això o també comprar-lo. La pàgina conté un esdeveniment de calendari complet on també podeu comprar entrades.

Premis i presència social

Al principi, així com a diferents llocs del lloc web, hi ha una menció sobre els diferents premis. Aquesta és una bona manera d’establir la credibilitat.

15. Anomalia

anomaliaAnomalie és un altre lloc web de música que mostra la música, les obres d’art de l’artista & productes. En obrir el lloc, queda clar que els dissenyadors volien el màxim disseny minimalista.

A tot el lloc web gairebé no hi ha vores ni fronteres. Tanmateix, es produeixen quan supereu el menú superior, el qual reprodueix una transició senzilla i que resulta molt suau.

Pàgina inicial

La pàgina principal inclou el darrer àlbum & la seva llista de reproducció per primera vegada, seguida d’enllaços de youtube a actuacions musicals & dates de la gira. No és millor presentació que un aparador inicial de l’ofici musical de l’artista.

Transicions

Sembla que les transicions s’ajusten perfectament al tema minimalista general del lloc web. La barra de menús & Els enllaços socials es despleguen sobre un fons blanc sense donar-li gaire ganes visuals.

Disseny de pàgina

El contingut està estrictament alineat al centre de totes les pàgines amb una ombra de fons aplicada. Bàsicament els colors són muts a excepció del blanc, que és, de nou, una tendència minimalista.

Font

9 vegades de cada 10, els tipus de lletra fantàstics solen aparèixer com a immadurs. Mentre que els tipus de lletra més estrictes com la família serif transmeten un to més estricte. Però aquest lloc manté un equilibri general amb el seu estil de lletra senzill però no massa elegant.

Visita el lloc

Completen la meva llista de millors llocs web de música per a inspiració.

Aleshores, què hi ha a continuació?

Així, la següent pregunta a respondre és com podeu crear llocs web de música tan fascinants?

Doncs bé, la majoria d’aquestes funcions estan fàcilment disponibles en cas que escolliu allotjar-vos amb Bandzoogle.

bandzoogle

Bandzoogle és un allotjament dedicat completament a un músic i ofereix una prova gratuïta de 30 dies. Has de triar entre més de 100 plantilles optimitzades per a mòbils. Juntament amb això, podeu ajustar el disseny de la vostra pàgina mitjançant personalitzacions de codi.

Hi ha algunes funcions compatibles amb tots els seus plans per afegir pistes, dades de fan, calendari de visites, kits de premsa electrònica, vendre merch.

Els plans comencen a partir de 8,29 dòlars el mes.

pla bandzoogle

Tots els plans tenen un ample de banda il·limitat.

Les funcions promocionals incloses es mostren a continuació-

funció promocional de bandzoogle

Visita Bandzoogle

Conclusió:

Tenir una visió dels llocs web de músics existents us proporciona una visió general del que podeu teixir al vostre lloc web de música.

Molta creativitat, bon aspecte, disseny inspirador i un bon soci d’allotjament és tot el que necessiteu perquè el vostre lloc web de músics estigui en funcionament..

Com arribar més lluny, mentre us proporciono la meva llista de millors llocs web de música per inspirar-vos, perquè això sigui realitat podeu provar Bandzoogle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector