20 Argot d’allotjament web que tot propietari del lloc web hauria de saber

Quan sigueu nous a l’allotjament web, entendre la varietat d’argot usat per les empreses d’allotjament web serà un procés desagradable. La majoria d’aquestes empreses d’allotjament web no es preocupen d’explicar les terminologies dels novells i el resultat és una confusió completa.


Aquí us proporcionem 20 argot d’allotjament web que tots els propietaris del lloc web han de conèixer:

Us oferim 20 argots d’allotjament web que tothom hauria de conèixer

 1. Servidor de noms de domini
 2. CNAME
 3. Un rècord
 4. Cpanel
 5. Xarxa de lliurament de contingut (CDN)
 6. Certificat SSL
 7. Mapa del lloc
 8. Domini de màxim nivell (TLD)
 9. Qui és
 10. Fitxers de zona
 11. Percentatge de rebot
 12. Sistema de gestió de continguts (CMS)
 13. Sub domini
 14. Temps de propagació
 15. RAID
 16. SAN
 17. Xarxa privada virtual (VPN)
 18. Conductes d’estat sòlid (SSD)
 19. WordPress
 20. .htaccess

1. Servidor de noms de domini

Internet està format per adreces IP. Ens hauria estat realment difícil accedir a un lloc web si haguéssim de fer servir l’adreça IP en lloc de www.xyz.com. És el servidor de noms de domini que ha substituït les adreces IP i ens ha salvat els humans dels problemes tècnics. Els noms de domini són alfabètics i els podem memoritzar fàcilment. El servidor de noms de domini és un servei d’Internet que canvia els noms de domini en adreces IP i ens porta al lloc sol·licitat quan intentem accedir-hi mitjançant URL com www.xyz.com.

2. CNAME

El nom canònic és un registre al qual es pot accedir mitjançant diferents noms. Per exemple, si teniu desat el fitxer al vostre lloc web, al qual es pot accedir a través de file.example.com, però voleu accedir-hi a través de file.mine.com, haureu d’utilitzar el registre CNAME i el punt file.mine. com a file.example.com.

3. Un registre

La paraula “A” és la direcció; Aquesta adreça la fan servir els usuaris d’Internet o els administradors web per trobar l’ordinador connectat a un lloc web determinat o lloc de microblogging. Per exemple, www.exemple.com és una URL, que apunta a una adreça IP específica, per exemple, 72.32.231.8; aquí “exemple” és un registre que apunta al lloc web.

4. Cpanel

Cpanel és el tauler de control d’un lloc web i és molt similar al tauler de control del vostre ordinador. Us permet gestionar i administrar les activitats relacionades amb el vostre compte d’allotjament web. Podeu penjar fitxers, imatges i codis al vostre lloc web accedint a Cpanel.

5. Xarxa d’entrega de contingut (CDN)

És una xarxa de servidors distribuïts. Per exemple, cada vegada que intenteu accedir a un lloc web des dels EUA, aquesta xarxa us proporcionarà l’accés necessari des del servidor més proper. Aquest sistema utilitza la ubicació geogràfica dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’accés. Aquest tipus de xarxa distribuïda augmenta la velocitat d’accés al vostre lloc web.

6. Certificat SSL

SSL és Secure Socket Layer, quan instal·leu aquest certificat al vostre allotjament web, us assegureu que totes les connexions establertes són només a l’ordinador de l’usuari i que cap altre ordinador no us “escolta”. Aquesta eina utilitza xifratge, criptografia i cadenat per mantenir les dades transferides a Internet de forma segura i segura. No utilitzeu mai la targeta de crèdit en un lloc que no tingui instal·lat cap certificat SSL.

7. Mapa del lloc

És per a motors de cerca i no per a la vostra audiència. El mapa del lloc és bàsicament un mapa que guia els motors de cerca a través de les pàgines més importants del vostre lloc. Un motor de cerca depèn d’aquests mapes per indexar pàgines variades del vostre lloc. Assegureu-vos que en tingueu un per al vostre lloc web i l’heu enviat a Motors de cerca (Google, etc.) per indexar el vostre lloc web.

8. Domini de màxim nivell (TLD)

L’últim segment d’un domini es coneix com a Domini de primer nivell. Per exemple, “.com” és el TLD de www.xyz.com. Alguns dels TLD comuns són .org, .in, .au, .com, .uk, etc..

9. Whois

Aquesta pàgina conté tots els detalls relacionats amb un domini concret. Aquesta pàgina us explicarà sobre l’empresa propietària del domini. També podeu esbrinar l’adreça IP d’un domini mitjançant aquest protocol Whois. El propietari d’un domini sempre pot pagar per ocultar aquestes dades amb finalitats de seguretat.

10. Arxius de zona

Aquests són els fitxers més senzills i importants relacionats amb un DNS. Els fitxers de zona són fitxers de text editables, que conté tots els detalls relacionats amb un servidor de noms de domini. Es pot editar aquest fitxer mitjançant editors de text com EMAC i VIM.

11. Ritme de rebot

El percentatge de rebots no és sinó la proporció d’usuaris que naveguen lluny del vostre lloc web després de veure només una pàgina. Els motors de cerca es prenen la taxa de rebot molt seriosament. Si el percentatge de rebots és alt (>70%), normalment significa que els usuaris no troben interessant / rellevant el contingut del vostre lloc. De manera que, com més aviat tingueu domesticat a aquest animal, millor. Bon contingut = percentatge de rebot inferior = Classificacions més elevades del motor de cerca = Més $$$$

12. Sistema de gestió de continguts (CMS)

CMS és un lloc web d’ordinador mitjançant el qual podeu gestionar tot el contingut del vostre lloc web. La bellesa d’aquest sistema és que no heu de demanar als vostres dispositius que actualitzin el vostre lloc web. Podeu fer-ho pel vostre compte. Les CMS més populars actualment al mercat inclouen WordPress i Joomla.

13. Sub domini

www.xyz.com és un domini mentre que www.blog.xyz.com és un sub domini. Generalment les empreses utilitzen subdominis per allotjar els seus blocs. L’establiment d’un bloc allotjat de subdomini és una de les millors maneres d’augmentar els enllaços entrants.

14. Temps de propagació

És el temps que DNS triga per actualitzar els nous fitxers en servidors situats a diferents ubicacions geogràfiques. Així, sempre que actualitzeu la vostra configuració DNS, la vostra empresa de hosting normalment dirà que tindran efectivitat entre les 24 i les 48 hores. Aquestes “24-48 hores” no són més que el temps de propagació.

15. RAID

Significa la matriu redundant de discos barats. Aquest és el concepte de virtualització de memòria usat per augmentar la velocitat i la redundància de dades. Es combinen diversos discs físics millorant el rendiment de les dades.

16. SAN

Network Area Storage és una xarxa d’alta velocitat. Tots els discs físics estan directament connectats amb el servidor mitjançant SAN, fet que augmenta la velocitat d’accés a les dades.

17. Xarxa privada virtual (VPN)

La xarxa privada virtual és una tecnologia vital que ajuda a les empreses a establir una connexió segura a Internet. Totes les institucions de renom com les MNC, les agències governamentals i els centres educatius en fan ús. Aquí teniu un exemple: www.xyzschool.com/vpn. Aquesta tecnologia de xarxa VPN permet als usuaris registrats accedir al lloc de forma segura.

18. Conductes d’estat sòlid (SSD)

Les unitats d’estat sòlid són alternatives per a disc dur. Les SSD són molt més ràpides ja que no disposen de peces mòbils. Això vol dir que s’accediria al vostre lloc web molt més ràpidament si es compara amb un lloc web en unitats no SSD. Moltes empreses ofereixen ara SSD Hosting. Dreamhost és un d’ells. Per tant, si teniu la possibilitat de triar SSD o No d’allotjament SSD, haureu d’anar a l’allotjament SSD.

19. WordPress

WordPress és un sistema CMS que us ajuda a gestionar tot el lloc web sense necessitat de cap desenvolupador. Amb tones de complements disponibles de forma gratuïta, podeu afegir tota mena de funcions / funcionalitats pel vostre compte. I he esmentat WordPress és gratuït? ��

20. .htaccess

Cada vegada que s’afegeix un fitxer .htaccess a un directori es carrega el lloc web mitjançant els servidors web Apache. Aquests fitxers i protocols s’utilitzen quan es produeixen errors com el 404.

Aleshores, es tracta de l’argot d’allotjament web que haureu de conèixer, com a propietari del lloc.

Ara que en sabeu, és el moment de fer els canvis necessaris al vostre allotjament web. Incorpora canvis que ajudin a que el teu lloc web sigui ràpid, segur i fiable. Utilitzeu conceptes de memòria virtual per augmentar la velocitat i no oblideu adquirir un certificat SSL per a una experiència de navegació més segura.

És el moment perquè vostè tingui un control complet del seu lloc web. Endavant i convertiu el vostre lloc en el millor del món!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map