25 millors dissenys de llocs web per a la vostra inspiració el 2020

25 millors dissenys de llocs web per a la vostra inspiració el 2020

25 millors dissenys de llocs web per a la vostra inspiració el 2020

La creació d’un lloc web per a qualsevol cosa s’ha convertit en una tendència avui dia. Tens llocs web per a jocs, compres, xarxes socials, streaming de vídeos, audiollibres, notícies i moltes altres coses.


Voleu començar el vostre propi lloc web, endavant. Però, quin èxit creieu que pot tenir el vostre lloc web després del llançament? No puc dir res, oi? L’elecció d’una plantilla de disseny innovador per al vostre lloc web us pot proporcionar un avantatge sobre els vostres competidors.

Hem mostrat alguns dels millors dissenys de llocs web per inspirar-vos a crear un disseny de lloc web únic per a vosaltres mateixos.

Fes un cop d’ull…

1. Hola volar

Inspirant dissenys de llocs web

Hi Fly és un lloc web per a especialistes en arrendament d’avions que ofereix servei de lloguer i arrendament a altres companyies aèries. Quan obriu aquest lloc web, es mostraran un conjunt de núvols en moviment i, a poc a poc, apareixerà un avió.

Això us pot donar una idea de com podeu treballar amb el disseny de la pàgina principal del vostre lloc web si voleu que alguna cosa sorprengui als vostres visitants.

2. Les nostres Obres

Inspirant dissenys de llocs web

Aquest lloc web té efectes sorprenents: el punter del ratolí és un punt cobert per un petit anell que s’amplia a mesura que avancem el punter cap a qualsevol paraula que es faci clic. La pàgina d’inici us demana que us desplaçeu i, a mesura que ho feu, el fons s’acosta i s’acosta a una altra pàgina.

Les pàgines tenen un efecte d’ona d’aigua i la presentació de diapositives de les imatges és realment fluida mentre es desplaça cap endavant.

3. Disseny Jomor

Passa la vista prèvia

Jomor Design

Jomor Design us ajuda a crear llocs web de marca per al vostre negoci. Podeu veure alguns dissenys interessants de llocs web per aquest artista a la pàgina d’inici i al segment de treball. Els efectes són bons, quan s’agafa el punter del ratolí als enllaços de la pàgina principal, els enllaços apareixen en format d’imatge del lloc web o obra.

Mentre es desplaça cap avall, els títols i les imatges augmenten i el botó “visualitzar el projecte” continua girant i movent-se lliurement a prop de la imatge d’aquest projecte..

4. ROKY

Inspirant dissenys de llocs web

Un lloc web únic d’un estudi de producció digital que us ajuda a dissenyar i codificar tot tipus de projectes basats en la web. El lloc web ens permet desplaçar-nos cap amunt i cap avall tot tenint informació diferent sobre la seva feina.

Hi ha una esfera al centre de la pantalla que s’expandeix a la pantalla que ofereix una visió de 360º de les seccions del lloc web que la fa creativa i diferent.

5. Autonomia

Passa la vista prèvia

Autonomia

Autonomy té un disseny de llocs web molt creatiu amb una pantalla de casa única. La pàgina d’inici està equipada amb un poll per lliscar i passar a una altra pàgina. L’altra pàgina també té un sondeig que es desl·lida a mesura que augmenteu la quantitat de préstec que desitgeu i seleccioneu la durada següent.

El disseny és atractiu que fa que els visitants participin al lloc web durant més temps.

6. VS + CO

Inspirant dissenys de llocs web

Aquest lloc web ofereix una plataforma de gestió per a artistes i fotògrafs. El lloc web sembla senzill quan visiteu per primera vegada, però a mesura que us moveu el ratolí cap al logotip, el color de fons continua canviant (un color a la vegada).

Aquest disseny us pot ajudar si voleu triar un disseny senzill i creatiu per al vostre lloc web.

7. DeepCube

Inspirant dissenys de llocs web

Quan es desplaça cap avall, el fons s’eleva cap amunt i canvia el color i la forma. També a la part dreta de la pantalla, els àtoms es mostren connectats entre si de forma específica amb línies. Aquestes línies desapareixen al fons deixant els àtoms en forma de punts negres.

8. Futur de la Sostenibilitat

Inspirant dissenys de llocs web

Aquest és un article creat en forma de lloc web. Té un disseny atractiu i la presentació de diapositives dels capítols s’escala cap endavant mentre es desplaça cap avall per la pàgina. Hi ha GIF reproduïts al fons del tema.

9. Homecult

Inspirant dissenys de llocs web

La pàgina principal d’aquest lloc web presenta un disseny amb marques de ploma a la pantalla. La presentació de diapositives canvia amb un efecte ondulat i al fer clic en els projectes, us guiarà a una pàgina nova on s’eleva el disseny.

Bàsicament és un lloc web dels dissenyadors d’interiors que volen aportar innovació en els dissenys de casa vostra.

10. Mitjans de camaleó

Inspirant dissenys de llocs web

El disseny del vostre lloc web ha de ser tal que transmeti la qualitat del vostre treball amb el disseny en si mateix. Chameleon Media és una agència de publicitat i realitzadora que podeu observar des del seu disseny de pàgina principal.

Hi ha un efecte de les ones al fons en moure el punter del ratolí a qualsevol lloc de la pantalla.

11. Zeeman

Passa la vista prèvia

Zeeman

Zeeman ha dissenyat dues sabatilles esportives, una d’híbrid d’edició limitada i una altra de disseny senzill. Totes dues es mostren al lloc web i hi ha una roda de joc a la pàgina principal que gira quan porteu el cursor.

12. Akufen

Inspirant dissenys de llocs web

La pàgina d’inici d’aquest lloc web inclou blocs 3D que es mouen mentre moveu els apunts a través d’ells. Quan feu clic a les seccions indicades, la presentació de diapositives dels seus dissenys comença amb els blocs que apareixen en un fons translúcid.

13. Acadèmia de Mercuri

Inspirant dissenys de llocs web

El disseny del lloc web és meravellós. Si sou un amant del joc d’espai, sens dubte els interessos visuals. Bàsicament t’ensenyen a crear programari.

Els asteroides i els satèl·lits es mouen a la pàgina i quan es desplaça cap avall, la nau espacial viatja cap a la següent secció juntament amb el punter.

14. 36 dies de tipus

Inspirant dissenys de llocs web

Si decidiu crear un disseny de lloc web interactiu, us pot ajudar el disseny de 36 dies de tipus. A cada lletra a la qual traslladeu el punter, podreu controlar el moviment d’aquesta lletra. Quan feu clic a ENTER, podreu veure els alfabets i números dissenyats per diversos artistes.

15. Una relliscada blava

Inspirant dissenys de llocs web

El disseny d’un tobogan blau es basa en el vaixell mariner al mar. Al centre de la pantalla hi ha la roda o el timó que té diferents seccions que semblen com si fossin les nanses. Al fons, es continua jugant un vídeo continu de les onades d’aigua de mar.

16. Això és més enllà

Passa la vista prèvia

Això és més enllà

Un lloc web d’una empresa de gestió d’esdeveniments que està construint la gent adequada per ajudar-los en el creixement empresarial i personal. A la pàgina principal hi ha un logotip a l’esquerra del qual hi ha un vídeo dels esdeveniments que han fet fins ara.

De disseny senzill, però amb contingut eficaç, aquest disseny de llocs web us pot ajudar si sou una empresa que organitza esdeveniments.

17. ADN

Passa la vista prèvia

ADN

ADN és una empresa de màrqueting digital i disseny de llocs web. El punter del ratolí d’aquest lloc web és un punt seguit d’un triangle mòbil que es desplaça juntament amb el punter del darrere. Llisqueu cap avall i vegeu el seu treball.

El disseny del lloc web només té dos colors en tipografia i fons, agradable i senzill. No apareix res, i un disseny senzill.

18. Comptoir Libanais

Passa la vista prèvia

Libanesa

Un lloc web de restaurants amb fons de colors i gràfics antics. Quan es desplaça cap avall, els elements es reproduiran en forma de GIF.

19. Kazuki

Inspirant dissenys de llocs web

Aquesta és la pàgina web de la cartera d’un artista. A mesura que avanceu, la presentació de diapositives de la seva obra d’art comença amb un fons variable.

20. Màgia ARVR

Inspirant dissenys de llocs web

Es tracta d’un lloc web de creador de Realitat Augmentada i Realitat Virtual. La pàgina principal té una imatge en 3D que es mostra pel costat oposat al moviment del cursor.

21. Mirrorball

Inspirant dissenys de llocs web

Un altre concepte per a un lloc web d’agències de publicitat o dissenyadors Mirrorball. Tots els enllaços a altres pàgines i treballs s’integren a la bola esfèrica visible al lloc web. El control lliscant de sota ens permet canviar la mida de la pilota.

Utilitzeu el control per fer zoom i fer clic + moure per girar la bola. Un cop feu clic a qualsevol de les pantalles de la bola, la pàgina amb la informació d’aquesta obra concreta es mostra.

22. Crit

Inspirant dissenys de llocs web

Un lloc web audiovisual interactiu que està dissenyat amb la finalitat de recaptar fons per l’empoderament de les dones i aturar la violència domèstica contra elles. Aquí les pàgines web continuen igual que una història i hi ha un personatge femení en 3D que respon quan el punter del ratolí es mou.

23. H-termo

Inspirant dissenys de llocs web

H-thermo és un lloc web del sistema de refrigeració i instal·ladors de sistemes de climatització en vehicles de transport. Quan es desplaça cap avall, la màquina (és a dir, caixa H-termo) es desemboca en si mateixa mostrant les parts dins d’aquesta amb una informació sobre cada part. Això ajuda un visitant o un client a comprendre com funciona el producte.

24. Corphes

Passa la vista prèvia

Corphes

És un lloc web de productes orgànics i d’herbes. Et diu que et desplaces cap amunt i, quan ho fas, el costat esquerre de la pantalla mostra el control lliscant que mostra l’altura que canvia a mesura que es desplaça.

25. Monjo panda

Passa la vista prèvia

Panda Monge

Panda Monk és un lloc web d’estudi de producció i màrqueting digital. A mesura que es desplaça cap amunt, les seccions també pugen a la part superior i formen una tira. A més, un panda animat inclou una barra de “casos recents” de la seva obra que sembla fantàstic.

Conclusió

Així que van ser algunes excel·lents idees de disseny de llocs web per obtenir inspiració. Vés endavant i crea un lloc web d’estètica amb el millor disseny.

Com heu trobat aquests llocs web? Com us van inspirar? Quin efecte us ha agradat més i l’utilitzaríeu en el disseny del vostre lloc web?

Informem-ho tot a la secció de comentaris que hi ha a continuació …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector