3 millors alternatives d’HostGator per al 2020 (el número 2 és el meu preferit)

Comparació actualitzada: gener del 2020


HostGator ha tingut diverses interrupcions a la xarxa des que el propietari original la va vendre a Endurance International Group (EIG) el juny de 2012.

La darrera interrupció del servidor HostGator va ser el desembre del 2016. Amb les interrupcions anuals que afecten la seva xarxa des del 2012, ens preguntem quan pot ser la propera interrupció HostGator..

Com que l’empresa no ha sabut quins passos estan fent per evitar que es produeixin de nou les paralitzacions de xarxa similars en el futur, només podem suposar que han tingut cura del problema internament.

Una altra preocupació que alguns van plantejar sobre HostGator és el seu empitjorament del servei d’atenció al client, que va tornar a aparèixer després de la seva adquisició per EIG.

Si teniu compte de HostGator davant dels interrupcions de la xarxa i / o empitjora l’assistència al client, o si busqueu allotjament més fiable, potser voldreu mirar altres proveïdors amb registres més estel·lars en temps de funcionament de la xarxa, així com atenció al client..

hostingpill3 Millors alternatives HostGator

 1. Bluehost
 2. FastComet (el meu preferit)
 3. GreenGeeks

Alternatives HostGator per comprar un nom de domini:

 • NameCheap [Oferta especial per un any: .COM per només 8,88 dòlars – 19% de descompte]

En aquest article, presentarem Alternatives HostGator, a saber: BlueHost, FastComet i InMotion Hosting.

En particular, veurem com aquestes companyies mesuren contra HostGator en termes de característiques, preu i atenció al client, que són algunes de les coses més importants a l’hora de comparar les capacitats dels possibles host web..

Si busqueu comentaris més detallats sobre BlueHost, FastComet i GreenGeeks, hem tractat els tres proveïdors en articles de revisió separats aquí al nostre lloc web.

No dubteu en llegir-les per obtenir explicacions més detallades de cadascuna de les seves funcions.

alternatives hostgator

Alternativa núm. 1: BlueHost

pancarta bluehost

Vegem la primera alternativa HostGator de la nostra llista, BlueHost, que actualment dóna servei a més de dos milions de llocs web.

A continuació, es detallen els motius pels quals BlueHost és una alternativa excel·lent HostGator.

Raó 1: Xarxa de lliurament de contingut integrada (CDN)

CDN de CloudFlare

Tots els plans d’allotjament de BlueHost es troben a CloudFlare, un dels CDNs amb més reputació del món.

Això vol dir que els llocs web es publiquen més ràpidament allà on es pugui ubicar un usuari, ja que es reprodueixen en memòria cau a la xarxa de servidors de proxy de Cloudflare a tot el món.

Per posar un exemple, un usuari amb seu a Nova York que accedeixi a un lloc web allotjat en un servidor en algun lloc de Califòrnia experimentarà la mateixa velocitat que un usuari a Califòrnia, ja que el lloc web es troba en un lloc proper a Nova York..

Aquest avantatge de BlueHost no està disponible a HostGator. Així, en termes d’accés més ràpid als vostres llocs web, BlueHost és un clar guanyador, almenys en paper.

Raó 2: allotjament de WooCommerce

allotjament de blocs de comerç blau

BlueHost és l’únic proveïdor que conec que ofereix WooCommerce Hosting. Si voleu configurar una botiga WooCommerce, BlueHost és l’amfitrió web ideal per aquest motiu.

En lloc de configurar WooCommerce al vostre pla d’allotjament, BlueHost us el configurarà per ajudar-vos a estalviar temps i diners en aquest procés..

A HostGator, hauràs de configurar manualment WooCommerce un cop t’hagis subscrit a un pla d’allotjament. Si ets nou a WooCommerce, això podria costar molt de temps, si no totalment impossible.

Raó 3 – Atenció al client

Contacta amb nosaltres - BlueHostFont de la imatge de Bluehost

BlueHost ofereix suport telefònic per a xats i telèfon 24 hores. També es troba disponible una base de coneixement a la qual es poden referir els clients, tot i que, com s’ha esmentat anteriorment, hi pot haver una manca d’informació disponible.

Tot i això, es pot solucionar mitjançant els altres canals de suport disponibles.

El que és més simpàtic en les opcions d’assistència és la disponibilitat de números de telèfon i de xat separats per als diferents àmbits que preocupen els clients.

Per exemple, hi ha canals de xat i números de telèfon separats per a preguntes generals de vendes, nous negocis, nous clients, generació de trànsit i velocitat i rendiment del lloc web, entre d’altres.

No podem trobar cap opció similar als llocs web d’altres proveïdors inclosos en aquest article.

HostGator no té aquesta funció, tot i que també té suport 24 hores al llarg del correu electrònic, el xat i el sistema de bitllets en línia..

Tanmateix, com s’ha esmentat anteriorment, HostGator ha estat criticat per la seva actitud descarada cap al suport.

Raó 4: Tutorials de vídeo

Vídeos de formació de WordPress BlueHost

Una altra cosa que passa per BlueHost és el seu canal de YouTube actiu i freqüentment actualitzat, que inclou centenars de tutorials en vídeo sobre una àmplia gamma de temes, des de conceptes bàsics d’allotjament web fins a passos bàsics de WordPress i tutorials de disseny web fins a seminaris de formació..

Tot i que HostGator té els seus propis tutorials de vídeo, aquests no s’han actualitzat des de fa temps. Això es palesa quan visualitza un vídeo flash d’HostGator que mostra una demostració d’un servei HostGator en una versió antiga d’Internet Explorer.

A més, només es tracten els temes més bàsics de la seva sèrie de tutorials.

Raó 5 – Protecció dels recursos

BlueHost ofereix protecció de recursos per a llocs web en els seus plans d’allotjament compartits.

Quan BlueHost identifica l’ús excessiu de recursos per part d’un lloc web, el canvia automàticament a un servidor aïllat.

Això limita eficaçment l’impacte de l’ús excessiu de recursos als altres llocs web al servidor compartit.

Una vegada més, es tracta d’una innovació BlueHost que no es pot trobar a HostGator ni a qualsevol altre host web per aquest tema.

Cost del pla bàsic de BlueHost: 2,95 USD / mes.

Alternativa núm. 2: FastComet (El meu preferit)

pancarta de fastcometHavia utilitzat HostGator i estic utilitzant FastComet. Així, segons la meva opinió, FastComet resulta superior en les següents àrees:

Raó 1: la interfície senzilla per instal·lar GRATUIT Encriptarem el certificat SSL

LetsEncrypt.org proporciona certificats SSL gratuïts per a tot tipus de llocs web.

Tot i això, Hostgator només ven certificats SSL pagats de Comodo & PositiveSSL. Per què no poden fer esment sobre Xifren i que el seu client instal·li SSL de forma gratuïta??

FastComet té una opció al seu lloc web on, amb pocs clics, podeu instal·lar Encriptem SSL.
ssl
Això em va estalviar al voltant de $ 45 / any / domini.

Raó 2: Renovació de dominis barats

HostGator cobra al voltant de 15 dòlars per any per renovacions de domini.

FastComet ofereix això per 9,95 dòlars / any.
Pla Fastast de Fastestet

Això suposa un estalvi de 5 dòlars per any per cada domini.

Raó 3: Control sobre la còpia de seguretat diària gratuïta

En el passat, vaig tenir una experiència de malson propera, on els meus Devs van suprimir accidentalment tot el directori del lloc.

Quan vaig contactar amb Hostgator, em van dir que poden proporcionar la còpia de seguretat, però em costarà 100 dòlars. Com que en aquell moment no tenia la còpia de seguretat del meu lloc, vaig haver de cobrir 100 dòlars.

FastComet també manté la còpia de seguretat de cada dia, però està sota el meu control. Per tant, sempre que ho necessiti, puc aconseguir-ho, sense pagar ni un cèntim.

còpia de seguretat de càlcul ràpid

Aquests estalvies de 100 dòlars + la tranquil·litat.

Motiu 4: Auditoria gratuïta de seguretat & Eliminació de programari maliciós

Això és el que marca FastComet a part d’HostGator. Si mai acabes amb programari maliciós o piratejat, FastComet el protegeix i el neteja totalment gratis.

Seguretat FastComet

HostGator ni tan sols té aquest servei.

Raó 5: tallafocs d’aplicacions gratuïtes per protegir les vostres aplicacions web

Si mai acaba per allotjar l’aplicació web o l’aplicació d’empresa, Fastcomet proporciona tallafocs d’aplicació GRATU protectT per protegir el teu codi i base de dades d’objectes com ara la injecció SQL, el script de llocs web, etc..

HostGator no té aquest servei.

Raó 6: Centres de dades distribuïts arreu del món

HostGator té només 2 centres de dades, tots als Estats Units.

Els centres de dades de FastComet estan repartits per 8 països. Això realment ajuda si el vostre lloc web rep trànsit internacional.Fastcomet - Països

Així doncs, passant d’HostGator a FastComet, vaig obtenir: $ 45 + 5 $ + 100 $ = 150 $ en estalvis potencials.

Dic potencial perquè això de 100 dòlars per còpia de seguretat, no tots poden necessitar-ho.

I un pla d’allotjament compartit d’un any per a FastComet comença al voltant dels 71 dòlars. Així, si podeu estalviar 58 dòlars amb seguretat i 150 dòlars potencialment, no invertireu 71 dòlars?

No és una idea molt bona. Fes-ho!

Si voleu canviar el vostre lloc web d’HostGator a FastComet, podeu contractar el nostre expert en migració del lloc fent clic aquí.

Alternativa núm. 3: GreenGeeks

Banner GreenGeeks

El nostre tercer host web alternatiu, GreenGeeks, ofereix els següents avantatges respecte a HostGator:

Avantatge 1 – Característiques

GreenGeeks realment destaca per les funcions. De fet, és un dels amfitrions web amb millors funcions que he utilitzat mai.

I això vol dir que té una funció molt millor que HostGator.

Aquí es mostra quina és la visió general de les funcions d’HostGator:plans d’amfitrió

I només hi ha una visió general del que GreenGeeks ofereix amb els seus plans:greengeeks pla

Veure? Hi ha una diferència enorme.

Obteniu un munt de coses simplement il·limitades, fins i tot per al primer nivell. A més, obté coses més avançades com Cloudflare CDN i altres resultats de rendiment a mesura que augmentes la mida.

Per tant, GreenGeeks sens dubte té un avantatge sobre HostGator.

Tant, que destacaré més endavant en aquesta llista les funcions específiques que mereixen la vostra atenció. Però primer:

Avantatge 2: millor temps de resposta i temps de resposta

Hem provat tant HostGator com GreenGeeks. Els resultats a continuació parlen per si mateixos.

Aquí teniu l’hora d’obtenció d’HostGator:lloc de prova hostgator

Podeu veure la llista vosaltres mateixos i més detalls aquí.

Però compareu els puntuacions de temps de funcionament i els temps de resposta a GreenGeeks:lloc de prova de verds

Com podeu veure aquí, NO hi ha cap concurs.

El mes amb pitjor rendiment de GreenGeeks encara seria un bon mes per HostGator. GreenGeeks té un temps de funcionament gairebé perfecte i temps de resposta excel·lents també.

No tothom es preocupa igualment de l’horari de treball, però és un aspecte realment important en allotjament.

I aquí, GreenGeeks té un avantatge molt clar sobre HostGator.

Avantatge 3: inclouen més funcions de seguretat

Un dels meus problemes principals amb HostGator és la manca de seguretat sòlida. HostGator no descriu gran part de la seva infraestructura o protocols de seguretat.

Cal pagar les eines de seguretat que ofereix a més del pla d’allotjament que adquiriu.

Amb GreenGeeks, fins i tot el paquet d’entrada té un munt de funcions de seguretat per defecte.seguretat i fiabilitat de greengeeks

Tingueu en compte que algunes d’aquestes eines, com ara la còpia de seguretat nocturna, són complements costosos amb HostGator.

I, per descomptat, com més gran sigui el pla de compra que compres a GreenGeeks, millor aconsegueixes la seguretat.

Però és realment impressionant que, per a l’opció més barata possible, obtindreu encara més funcions de seguretat de les que teniu amb els nivells més alts d’HostGator..

Avantatge 4: emmagatzematge SSD inclòs

Els servidors de discs sòlids permeten un accés molt més ràpid i són més segurs que els servidors tradicionals que HostGator utilitza.greengeeks ssd storage

El que també és bo de GreenGeeks, és que no posa límits a l’emmagatzematge SSD en cap nivell, tot i que molts hostes tenen límits de lloc.

Per fer-ho encara millor, cada nivell té bases de dades MySQL il·limitades.

Mentrestant, en el moment d’aquest escrit, HostGator ni tan sols té una opció SSD.

Avantatge 5: ecològic

Aquesta és una de les coses que és realment coneguda per GreenGeeks. Al cap i a la fi, es troba al nom!

GreenGeeks no només té un avantatge sobre HostGator, sinó que també té una avantatge sobre totes les altres empreses de hosting..

Això és perquè:greengeeks ecològic

Sí. Els servidors i centres de dades no sempre són respectuosos amb el medi ambient, si en som gentils.

Però GreenGeeks reinverteix TRES vegades els recursos del vostre lloc web en energia renovable.

El que és encara millor és que no ve amb un preu del 300% més elevat. No, usar GreenGeeks significa ser ecològic per uns preus d’allotjament bàsicament normals!

Cost del pla Ecosite Lite de GreenGeeks: 2,95 dòlars / mes.

Obtén que els usuaris de GreenGeeks Hosting6 ho comprin

Exclusiu per a lectors de HostingPill

GreenGeeks ofereix ara Migració de llocs GRATU toTA per a tots els companys de hosting que passin a Greengeeks.

Per a més detalls, feu clic aquí

Conclusió

Així, qui mereix ser la Millor Alternativa HostGator?

Segons la meva opinió, hauria de ser FastComet.

Les funcions, la ràpida atenció al client i els estalvis que FastComet ofereix en comparació amb HostGator – fan de FastComet la veritable alternativa d’HostGator.

Si realment voleu canviar d’HostGator, definitivament hauríeu de consultar FastComet.

Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map