4 millors alternatives de comerç

A mesura que passa el temps, el comerç electrònic és cada cop més rellevant.


Independentment de com us sembli per Shopify, és força innegable que és el programari de comerç electrònic dominant. És un títol guanyat, ja que Shopify fa un paquet de serveis molt potents amb la seva plataforma.

Tanmateix, només perquè és el més popular no vol dir que sigui per a tothom. Potser els vincles de Breitbart amb Shopify t’estan desactivant, o potser Shopify no està fent una cosa que realment necessites prou. Potser la sensació no té raó.

Bé, no us preocupeu, hi ha una gran varietat d’alternatives a Shopify. El seu preu varia i el podeu buscar fàcilment, de manera que no seré molt detallat aquí, però poden valdre la pena segons el que vulgueu.

Cadascun d’aquests proporciona tots els fonaments bàsics que necessiteu per tenir una bona experiència en el funcionament de la vostra botiga, però proporciona alguns beneficis que potser us resulten molt més adequats, coses que Shopify no fa també. I, per descomptat, alguns poden simplement fer clic amb tu més.

hostingpill4 millors alternatives de comerç

 1. Volusió
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart

Comparació d’alternatives a l’hora de comprar

Detalls
Shopify
Volusió
BigCommerce
Selz
3dcart
Comptes de personal2Il·limitatIl·limitat12
Trans. taxes2,0%Sense tarifesSense tarifes2%Sense tarifes
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
CaracterístiquesBAA+BA
Preu29 $ / mes.15 $ / mes.29,95 dòlars / mes.17 $ / mes.29,00 dòlars / mes.
Intenta-hoIntenta-ho

A continuació, feu un cop d’ull detallat a les 4 millors botigues alternatives:

take-a-look-shopify-alternatives

Taula de contingut

 1. Volusió
 2. BigCommerce
 3. Selz
 4. 3dcart
 5. Guanyador

Alternativa núm. 1: Volusió

pancarta de volusió 2

Una altra bona alternativa per a Shopify és Volusion. Alguna cosa que cal destacar és que Volusion té un preu perfecte per a tothom. El pla més baix comença a partir de 15 dòlars al mes.

És compatible amb fins a 100 productes. Un bon preu per a una botiga de comerç electrònic a escala menor. Mentre que, d’altra banda, Shopify comença a partir de 29 dòlars al mes. Així que si creieu que Shopify és car, aquí teniu una opció molt més barata: Volusion.

El pla més alt de Volusion-Premium que suporta productes il·limitats costa 135 dòlars al mes.

Volusion no cobra cap comissió de transacció, però limita l’ample de banda.

Això vol dir que en cas que quedis sense amplada de banda, hauràs de comprar un pla superior o pagar l’amplada de banda addicional. Per dir-ho precisament; la selecció entre Shopify i Volusion es basa en l’amplada de banda i la reducció de preus.

A continuació, veiem els temes de Volusion, té una bona barreja de temes de pagament i gratuïts. Els temes de pagament són al voltant de 180 dòlars, que és gairebé el mateix preu que Shopify.

Ambdues plataformes ofereixen temes extremadament professionals. L’únic problema de Volusion és la col·lecció de temes limitada en comparació amb Shopify. En cas que no busqueu una botiga de comerç electrònic de disseny molt pesat, aleshores Volusion fa el mateix; efectivament.

Vist el servei embarcat de Volusion, disposa de diversos vídeos, guies i blocs rellevants.

Volusion_Resources Això és especialment útil per als principiants i és bastant fàcil navegar i cercar contingut molt similar al que ofereix Shopify.

Shopify ofereix serveis experts on podeu subcontractar el vostre desenvolupament de botigues de comerç electrònic; amb Volusion podeu obtenir treballs especialitzats dedicats a la creació del vostre lloc web. De manera que, amb Volusion, obteniu serveis interns, que us permeten desenvolupar un lloc en premisa.

Volusion compta amb una bona atenció al client que Shopify, que torna a estar 24 hores. Podeu accedir-hi mitjançant correu electrònic, xat o telèfon.

Volusion_SupportShopify té un fòrum de discussió, cosa que falta a Volusion.

Tot i això, amb l’eficient servei al client de Volusion, no tenir un fòrum de discussió gairebé no fa la diferència.

Shopify admet més de 1500 aplicacions, mentre que actualment Volusion té suport per a prop de 60 aplicacions. És molt menor que Shopify. Tot i que Volusion té aplicacions menors, han integrat diverses funcions a la seva plataforma de comerç electrònic.

Això vol dir que no necessiteu tantes aplicacions addicionals. Volusion ha donat suport a funcions integrades per a diverses funcionalitats que inclouen serveis de màrqueting, butlletí de correu electrònic, atenció al client i moltes altres coses. En general, he trobat, Volusion ofereix serveis equivalents com Shopify.

Finalment, feu una ullada a la base de clients d’aquestes dues plataformes. Shopify dóna suport a més de 5.00.000 i Volusion dóna suport a més de 1.80.000 botigues. Volusion té un historial important per demostrar la seva credibilitat.

Comparació sàvia de funcions: Volusió i Shopify

Volusió
Shopify

PlaMinBàsic
Preu / mes.15 $ / mes.29 $ / mes.
Comptes de personalIl·limitat2
Nombre de professionals100Il·limitat
Emmagatzematge de fitxersIl·limitatIl·limitat
Comissions de transaccióSense tarifes2,0%
Lloc web i bloc
Prova gratuïta14 dies14 dies

Comença per Free102 els usuaris que han comprat

(Gratuït durant 14 dies. Sense targeta de crèdit. Sense risc.)

Si voleu canviar el vostre lloc web de Shopify a Volusion, podeu contractar el nostre expert en migració del lloc fent clic aquí.

Alternativa núm. 2: BigCommerce

alternativa-Bigcommerce

Ah, BigCommerce. Pot ser que hagi escoltat recentment la notícia que el CEO va dir que l’empresa es farà pública. Sens dubte és un servei excel·lent que ha augmentat en popularitat al llarg dels anys fins a ser probablement el millor concursant de Shopify.

Per ser sincer, caracteritzaria BigCommerce, en aquest context, per la seva mida. És un gran servei a un preu inicial més gran del que voldrien algunes persones, però innegablement és complet en el que ofereix als seus usuaris.

El concepte principal de BigCommerce és el cost. Si trobeu Shopify massa car, probablement també trobareu BigCommerce massa car.

Els plans de preus oscil·len entre els 29,95 dòlars mensuals dels més baixos (estàndard) i els 249,95 dòlars al mes (Pro), amb el quart nivell, Enterprise, personalitzat.

És cert que els preus no són diferents: de Basic Shopify a l’alça és pràcticament idèntic al pla de preus de BigCommerce, tret que el tercer nivell de BigCommerce és realment més barat que Shopify..

A més, hi ha un límit d’ingressos per vendes anuals per a cada pla de preus: si realitzes més de 50.000 dòlars en vendes en línia en un pla de preus estàndard, hauràs d’actualitzar a Plus, on el límit serà de 150.000 dòlars..

Preguntes i respostes sobre plans, comptes i configuració de botiga BigCommerce

No és el final del món, però es pot sentir una mica innecessari. No és infreqüent que els serveis principals de programari de comerç electrònic ho facin, però, per tenir en compte el seu augment de l’ample de banda..

A part del preu global, però, diria que els altres defectes són més lleus. Hi ha un nombre limitat de temes gratuïts, sobretot en comparació amb Shopify, només 7, de fet. Hi ha moltes més opcions, però us costaran, fins i tot els temes gratuïts se senten força similars.

Finalment, el servei d’atenció al client és 24 hores, però pot utilitzar més comunicació persona a persona i no hi ha cap aplicació mòbil oficial (però hi ha aplicacions de tercers que semblen decentes).

Atenció al client-BIGCOMMERCE

Genial, les coses agradables! Els avantatges de BigCommerce són bàsicament … tota la resta.

Si només busqueu pagar menys, és possible que BigCommerce no us ajudi a no ser que estigueu mirant el seu compte de tercer nivell. Però si voleu treure més profit de la mateixa quantitat, BigCommerce és bo.

De fet, quan actualitzeu un compte, no obteniu moltes més funcions, però n’obteniu algunes, però la majoria d’elles estan disponibles des d’un compte estàndard en endavant, només un límit superior de vendes.

Tot i que de les poques funcions addicionals, obté quan actualitzeu, són molt dolços, com ara el despatx de carro abandonat, que envia automàticament els missatges de correu electrònic als usuaris que han arribat a la pàgina de compra però no han completat la compra o les ressenyes dels clients de Google..

Estalvi de carretó abandonat

Altres aspectes positius: no hi ha despeses de transacció, la seguretat és assassina i es proporcionen molts recursos no només per ajudar a la borda, sinó per ajudar a mantenir-se en coneixement i ser competitius, fins i tot quan estigueu ben orientats..

És important destacar que BigCommerce s’integra molt bé amb altres canals, com Amazon, eBay, Google Shopping, etc., fins i tot des d’un compte estàndard.

També és fàcil d’utilitzar, amb una interfície molt maca que s’assembla realment a la de Shopify; per tant, si esteu passant fora de Shopify, serà fàcil treballar amb BigCommerce.

Mireu, els principals avantatges que BigCommerce té són similars a les de Shopify. Els plafons de vendes per pla de preus encara existeixen, i el preu és molt similar. Tot i això, BigCommerce no té comissions de transacció.

El que marca la diferència és que BigCommerce és en general més equipat i ofereix més recursos als usuaris. Si creieu que pagueu massa per Shopify, és poc probable que us sentiu així amb BigCommerce.

Llegiu la revisió completa de BigCommerce.

Comparació sàvia de funcions: BigCommerce vs. Shopify

BigCommerce
Shopify

PlaEstàndardBàsic
Preu / mes.29,95 dòlars / mes.29 $ / mes.
Comptes de personalIl·limitat2
Nombre de productesIl·limitatIl·limitat
Emmagatzematge de fitxersIl·limitatIl·limitat
Comissions de transaccióSense tarifes2,0%
Lloc web i bloc
Prova gratuïta15 dies14 dies

Inicia els teus usuaris de prova gratuïta que han comprat

(Proveu-lo gratuïtament, no cal la targeta de crèdit)

Si voleu canviar el vostre lloc web de Shopify a BigCommerce, podeu contractar el nostre expert en migració del lloc fent clic aquí.

Alternativa núm. 3: Selz

Selz

Selz és un paquet sorpresa quan es tracta de desenvolupament de comerç electrònic. És completament personalitzable i funciona com una vareta màgica per crear una botiga en línia.

Així que això us dóna una idea per què Selz és una alternativa potencial per a Shopify.

En comparació amb Shopify, podeu començar a treballar amb Selz tot i que no teniu coneixement de codificació. Una cosa similar entre Selz i Shopify són les tarifes de transacció que no es poden evitar.

Tot i això, Selz respira proporcionant plans realment assequibles. Per tant, bàsicament podeu començar a partir de 17 dòlars al mes. Afortunadament, Selz també ofereix una prova gratuïta de 14 dies. Per tant, podeu explorar totes les funcions abans de comprometre’s amb cap pla.

Selz ofereix una gran quantitat de característiques específiques del comerç electrònic. Tot i que no tots estan disponibles al pla bàsic.

Tot i que ja he mencionat, Selz és fàcil d’utilitzar al nucli, una cosa que cal destacar és que admet la personalització completa.

Tauler Tauler

Això és clarament una opció principal per als principiants. Podeu personalitzar la majoria dels elements només amb arrossegar i deixar anar. Les coses que potser han vist complicades per als principiants en fer servir Shopify, es simplifica bastant amb Selz.

Obteniu el màxim de funcions de comerç electrònic en tots els plans de Selz.

Característiques de Selz

Per no oblidar, el seu servei d’atenció al client és igualment competent i a la vegada amb Shopify. Amb tones de guies disponibles, Selz no troba a faltar el xat en viu, l’assistència per correu electrònic i molts vídeos per orientar els usuaris.

Selz arriba amb un bon suport de programari de tercers. Per obtenir un millor control del desenvolupament de la vostra botiga i un cicle de vida de desenvolupament fàcil, Selz té una bona oportunitat de ser una alternativa a Shopify.

Comparació sàvia de funcions: Selz i Shopify

Selz
Shopify

PlaLiteBàsic
Preu / mes.17 $ / mes.29 $ / mes.
Comptes de personalIl·limitat2
Nombre de productesIl·limitatIl·limitat
Emmagatzematge de fitxersIl·limitatIl·limitat
Comissions de transacció2%2,0%
Lloc web i bloc
Prova gratuïta14 dies14 dies

Comenceu amb Selz ara12 usuaris han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de Shopify a Selz, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa núm. 4: 3dcart

alternativa-3dcart

3dcart pot ser menys conegut que Selz, BigCommerce i Shopify, però de cap manera no és pitjor que cap d’ells. Com sempre, anem primer amb els contres.

Malauradament, 3dcart solia tenir una opció més barata d’entrada a nivell que s’empaquetava molt més a gairebé el mateix preu que Shopify Lite. De fet, l’estructura general de preus era més complicada, però tot s’ha simplificat i ara hi ha quatre nivells essencialment idèntics a Shopify i BigCommerce.

A diferència de Shopify i BigCommerce, hi ha límits en el nombre de comptes de personal i només el quart nivell de preus, Enterprise, permet comptes de personal il·limitats (com passa amb BigCommerce, el preu del quart nivell és negociable, segons les seves necessitats empresarials).

Tot i que les plantilles gratuïtes, suposadament, són generalment insomnes i la personalització és una cosa en la qual hauràs d’invertir. Personalment, crec que les plantilles gratuïtes són, encara que no siguin estel·lars, perfectes..

Tema del 3dcart

El servei d’atenció al client ha estat criticat per ser lent i de vegades sense resposta, però a mi m’ha semblat decent. Tanmateix, el cobraran molt per ajudar a bord.

Bon material? Encara teniu un paquet ric en funcions i hi ha molts temes gratuïts. Totes les coses bones que vulgueu fer funcionar la vostra botiga electrònica hi estaran. A més, 3dcart s’integra amb més passarel·les de pagament que Shopify o BigCommerce.

Bàsicament totes les funcions estan disponibles per a tots els plans de preus, i l’amplada de banda ampla és la raó principal per a la vostra actualització del compte (és similar a BigCommerce en aquest sentit).

Per què faig menció a 3dcart com a alternativa de Shopify? El 3dcart ja no és notablement més barat, però el primer nivell té molt més funcions que Shopify i, fins i tot, BigCommerce. Té una sensació diferent, que pot ser el que necessiti.

Comparació sàvia de funcions: 3dcart vs. Shopify

3DCart
Shopify

PlaBàsicBàsic
Preu / mes.29,95 dòlars / mes.29 $ / mes.
Comptes de personalIl·limitat2
Nombre de productesIl·limitatIl·limitat
Emmagatzematge de fitxersIl·limitatIl·limitat
Comissions de transaccióSense tarifes2,0%
Lloc web i bloc
Prova gratuïta15 dies14 dies

Comenceu amb 3DCART ara17 usuaris han comprat

Si voleu canviar el lloc web de Shopify a 3dcart, podeu contractar el nostre expert en migració del lloc fent clic aquí.

Guanyador:

GuanyadorGran empresa

He utilitzat BigCommerce en molts dels meus altres projectes i els he trobat força bons.

Els seus servidors són força ràpids & el seu servei d’atenció al client és molt receptiu.

El programa BigCommerce ha de ser la vostra opció 1. si busqueu una bona “relació qualitat-preu”

Visita BigCommerce

Conclusió:

En definitiva, tots aquests serveis ofereixen alguna cosa que Shopify no ho fa. Tots tenen els seus punts forts i febles respectius, i oferiran més a alguns empresaris que a d’altres.

BigCommerce com a alternativa:

BigCommerce és una alternativa que considero en general molt forta, amb poques debilitats definitives. Res perfecte, però els seus principals defectes: temes gratuïts limitats, sense aplicació oficial, tapes de venda i preus pràcticament més barats que els de Shopify, són en última instància menors.

A canvi, obté un munt de funcions per a tots els plans del compte, una bona seguretat, cap comissió de transacció, una interfície d’interès directa i una àmplia atenció al client, amb molts recursos per mantenir-te informat encara que siguis un usuari experimentat..

Bona sort!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map