5 millors proveïdors d’allotjament ASP.NET [basat en experiència personal]


hostingpill5 millors proveïdors d’allotjament ASP.NET

 1. SmarterASP.net (Millor en general)
 2. InterServer (rendiment superior)
 3. HostGator
 4. A2 Hosting
 5. GoDaddy

Permeteu-me que ara us expliqui les 5 millors plataformes d’allotjament ASP.net-

5 millors empreses d’allotjament web ASP.NET:

1. SmarterASP.net:

logotip de smarteraspComençaré amb SmarterASP.net. Smarterasp és una plataforma d’allotjament basada en ASP.net i està des del 1999.

El bo és que, finalment, ho podeu provar gratuïtament. Té una prova gratuïta de 60 dies.

A part d’això, tenen tres plans distintius-

Característiques
Bàsic
Avanç
Premium
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
FTPIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Nombre de llocs16Il·limitat
Preu2,95 dòlars / mes4,95 dòlars / mes7,95 dòlars / mes

Consulteu els plans complets de SmarterASP.net aquí …

Qualsevol pla que trieu; la configuració és gratuïta. Els noms de domini es cobren per separat i costarien 12 dòlars per any.

El pla de prova té l’ample de banda i altres restriccions. Tanmateix, amb el pla bàsic, obtindreu espai web il·limitat, suport per a un lloc web, amplada de banda il·limitada.

Cada pla té servidors col·locats sobre el núvol del servidor d’aplicacions SSD, el núvol d’emmagatzematge de fitxers SSD i el servidor de bases de dades SSD. Per garantir les càrregues de pàgina més ràpides. Junt amb el servei d’assistència i el suport de xat en directe, el lloc web oficial té una bona base de coneixement.

Amb el pla bàsic, també obté algunes característiques de seguretat proactives, diverses aplicacions d’instal·lació d’un clic amb components essencials ASP preinstal·lats. El pla proporciona SSL gratuït durant 2 o 3 anys que ofereixen paquets.

Característiques de SmarterASP.NET:

Ammagatzematge i amplada de banda: és compatible amb espai web il·limitat. El pla bàsic admet 1 lloc web, mentre que el pla d’avançament admet 6 llocs web i el pla premium admet llocs web il·limitats.

L’ús d’amplada de banda no té restriccions i no està modificat. Admet allotjament il·limitat de noms de domini. A més, FTP és il·limitat.

Funcions d’allotjament: suporta l’allotjament de Windows 2016 i 2012. Amb més plans d’antelació, teniu accés remot al gestor d’IIS 10.x i IIS 8.x.

IIS_10.x_and_IIS_8.x_

El pla bàsic admet Visual Studio 2017/2015/2013/2012/2010. Altres funcions inclouen el suport de WebMatrix, 200 connexions concurrents. Amb un pla d’antelació, podeu tenir una implementació web compatible amb delegació remota, mòdul 2 de reescriptura d’URL, un grup d’aplicacions aïllat.

Suport de bases de dades: amb el pla bàsic podeu obtenir 1 GB d’espai MSSQL en disc. Té suport per a MSSQL 2016, 2014, 2012 i 2008. El pla bàsic admet 1 MSSQL 5 DB. L’espai de disc de MySQL és de nou 1GB per al pla bàsic. Les dades SQL s’allotgen en un servidor separat.

Altres funcions que es tracten aquí són: cerca de text complet, còpia de seguretat i restauració de SQL, adjuntar una eina de fitxers MDF, accés a l’estudi de gestió SQL, SQL CE 4.0, connexió remota, Access MS, autenticació de base de dades continguda i control ReportViewer ASP.net.

Suport de script: és compatible amb ASP.net 4.7, 4.5.x, 4.6.x, 4.0, 3.5 i 2.0, ASP.net Core 1.1 i 2.0, Classic ASP. Sempre que puguis canviar .

Scripting_support

Versions NET. Altres funcions essencials inclouen: Configuració de ScriptMap, pàgina d’error personalitzada, WCF 4.0, Crystal Reports, Websockets ASP.net, serveis RIA WCF, SilverLight. Disposa de suport per a MVC 6, 5, 4, 3, 2 i 1 juntament amb suport per a IonCube, Zend Optimizer i WAP 1.1 / 2.0

Allotjament per correu electrònic: l’allotjament per correu electrònic s’inclou com a part del pla amb correus electrònics il·limitats. El pla bàsic admet SMTP, POP3 i IMAP juntament amb l’accés a correu electrònic. Amb un pla d’antelació, podeu tenir accés a altres funcions com ara la llista de correu, els subscriptors automàtics i moltes funcions més avançades.

Complements: hi ha alguns components preinstal·lats com PHPMailer, JMail, ADO.NET, CDO, FSO, ASPEmail, ASPUpload, ASPImage i molts més.

A part d’això, també podeu utilitzar l’instal·lador d’un clic per instal·lar diverses aplicacions addicionals. Amb un clic d’instal·lador, podeu accedir a una llista d’aplicacions com BlogEngine.net, Acquia Drupal, SilverStripe, Joomla, WordPress i moltes altres..

Atenció al client:

Amb l’aspirador Smarter, no vaig poder utilitzar el seu xat en viu, ja que el sistema estava baix per mantenir.

smarterasp-contactus

Comença amb SmarterASP.NET

2. InterServer:

Interserver-logotipLa final de la meva llista és Interserver. Juntament amb altres opcions d’allotjament, també és compatible l’allotjament ASP.net.

Interserver ofereix serveis de hosting web des de fa més de 18 anys.

Podeu triar un dels plans per a qualsevol-

Característiques
6 mesos
12 mesos
24 mesos
36 mesos
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Correu electrònicIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Certificats SSLGratuïtGratuïtGratuïtGratuït
Nombre de llocs20202020
Preu4,75 dòlars / mes4,50 dòlars / mes4,25 dòlars / mes4,00 dòlars / mes

Consulteu els plans complets d’ASP.NET d’Interserver aquí …

Durant un mes, el preu inicial és de 5,00 dòlars. Amb cada pla, obteniu emmagatzematge il·limitat, transferència il·limitada, correu electrònic il·limitat, certificat SSL gratuït i 25 assistències web. Hi ha una quota independent per al registre de dominis.

A part d’això, Interserver garanteix un 99,9% de temps de vida i té una garantia de devolució de 30 dies. A més, podeu obtenir comptes FTP il·limitats gratuïts, aplicacions Cloud, servidor gratuït CloudFlare CDN, Microsoft SQL 2008.

La infraestructura utilitza una xarxa Cisco de 10 GB juntament amb servidors de memòria cau SSD i emmagatzematge RAID-10 per proporcionar serveis de velocitat i fiabilitat addicionals. Interserver proporciona migració gratuïta independentment del pla que trieu.

Amb el seu tauler de control, podeu accedir a més de 105 aplicacions d’instal·lació d’un clic i també algunes analítiques detallades sobre el rendiment del lloc web..

Característiques del InterServer:

Lloc web i domini: admet 25 llocs web amb 10 dominis estacionats. Cada pla té subdominis il·limitats. El registre de dominis té un preu de 1,99 dòlars anuals. A més, podeu triar la privadesa de Whois que costa 5 dòlars. Juntament amb aquestes funcions, obteniu certificats SSL gratuïts i migració gratuïta.

Suport tecnològic: amb Interserver, obteniu l’emmagatzematge MySQL il·limitat. Admet ASP.net 3.5, 4, 4.5, .NET Core 1 i ASP clàssic.

Tecnologia_Support_InterServer

Altres mòduls compatibles inclouen Silverlight, ODBC, ASPUpload 3.0, ASP.net MVC 5. Qualsevol altre mòdul addicional es pot instal·lar en qualsevol moment..

Tauler de control: utilitza Plesk i inclou Cron Jobs, gestor d’arxius, estadístiques de visitants i còpies de seguretat juntament amb la restauració.

InterServer_Plesk_Control_Panel2

Complements: Altres complements inclouen instal·lador de WordPress, còpies de seguretat setmanals, actualitzacions automàtiques, complements essencials i instal·lació d’un clic de prop de 105 aplicacions, que inclou Prestashop, Magento, WordPress, Cubecart per citar-ne algunes..

Funcions de correu electrònic: admet comptes de correu electrònic il·limitats, reenviadors il·limitats, accés a correu electrònic, filtratge de correu brossa, xifratge SSL. Es pot utilitzar amb iPhone, BlackBerry, Android i Windows Mobile.

Atenció al client:

Vaig provar l’opció de xat en directe per Interserver i això em va trigar uns 30 segons en el temps d’espera.

Xat de InterServer L’opció de xat en directe és bona per esborrar les consultes bàsiques. Tot i això, he trobat que la interacció és minimalista amb la informació que es comparteix.

Comença amb InterServer

3. HostGator:

Hostgator_logo 2018El quart lloc en accedir a la llista és Hostgator. És un proveïdor de solucions d’allotjament amb seu a Houston amb una presència addicional a Austin, Texas.

Porta al mercat des de fa més de 15 anys des del seu llançament el 23 d’octubre de 2002.

Hostgator té dos plans-

Característiques
Personal
Empresa
EmmagatzematgeNo modificatNo modificat
Ample de bandaNo modificatNo modificat
Certificat SSLCompartitGRATU .T
Nombre de llocs15
Preu4,76 dòlars / mes14,36 dòlars / mes

Consulteu els plans complets d’ASP.NET d’HostGator aquí …

Qualsevol pla que trieu; obteniu amplada de banda no modificada juntament amb espai de disc no modificat. També inclou una configuració instantània gratuïta. Amb el pla personal, obtindreu còpies de seguretat instantànies, comptes FTP il·limitats amb àlies i subdominis il·limitats.

Com a part de l’allotjament ASP.net, teniu accés a diversos complements i aplicacions d’un clic. Cada pla inclou un certificat SSL gratuït. El tauler de control Plesk permet instal·lar fàcilment diversos complements gairebé de manera instantània.

Tens accés al creador de llocs web Hostgator gratuït amb més de 4500 plantilles de lloc web gratuïtes. També inclou la transferència de llocs web gratuïta, la transferència de domini, la transferència de scripts i la transferència MYSQL.

Mitjançant el tauler de control, podeu instal·lar 38 aplicacions gratuïtes. Hostgator garanteix un 99,9% de temps de servei i té una garantia de devolució de 45 dies.

Funcions de HostGator:

Domini i emmagatzematge: el pla més bàsic suporta un domini, mentre que amb el pla d’empresa podeu tenir 5 dominis. Amb tots els plans, podeu tenir subdominis il·limitats, comptes FTP, àlies de domini.

Suport – Ofereix suport 24/7/365 independentment del pla que trieu. Inclou un seguiment de seguretat del servidor 24 hores. Hostgator proporciona còpies de seguretat automàtiques setmanals amb la configuració inicial gratuïta.

Suport tecnològic: admet allotjament web de Windows 2008, allotjament d’IIS 7, ASP.net 2.0 o 3.5 o 4.0 o 4.5, AJAX, ASP clàssic, CGI, CGI ràpid, Python, SSI, Curl, GD 2, ASP MVC 3.0 i tasques programades. També ofereix bases de dades il·limitades MSSQL i MySQL.

Tauler de control: la volta d’aplicacions de Plesk permet als usuaris instal·lar 38 scripts que es proporcionen de manera predeterminada. S’inclouen altres funcions: protecció d’enllaç directe, pàgines d’error personalitzades, blogs instantanis, URL de redirecció, gestor de fitxers basat en web, portals instantanis, fòrums instantanis i directoris protegits amb contrasenya.

Plesk_Control_Panel

Amb el tauler de control, podeu accedir a les estadístiques de llocs web mitjançant AWStats que proporciona anàlisis en temps real, Webalizer, registres en brut i registres de Referrer.

Allotjament per correu electrònic: l’allotjament per correu electrònic s’inclou com a part del pla i admet comptes POP3 il·limitats. Altres funcions disponibles són correu electrònic, àlies de correu electrònic, resposta automàtica, llistes de distribució, protecció contra correu brossa, suport IMAP i SMTP.

Atenció al client:

L’opció de xat en viu d’Hostgator s’ha iniciat en uns 20 segons.

Xat de HostGator

Això va ser gairebé instantani. L’agent va ser informatiu i va proporcionar enllaços rellevants per compartir informació addicional.

Comença amb HostGator

4. Hosting A2:

logotip a2-hosting-logoL’allotjament A2 compta amb suport d’allotjament Windows i ASP.net.

A2 Hosting funciona des de 2001 i ofereix serveis d’allotjament tant per a Linux com per a Windows. Com a part del seu allotjament de Windows, és compatible amb l’allotjament ASP.net.

L’allotjament A2 proporciona tres plans d’allotjament diferents-

Característiques
LITE
RÀPID
TURBO
EmmagatzematgeIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Ample de bandaIl·limitatIl·limitatIl·limitat
SSL & SSDGratuïtGratuïtGratuït
Panell de controlOnsx de Plesk 17.8Onsx de Plesk 17.8Onsx de Plesk 17.8
Nombre de llocs1Il·limitatIl·limitat
Preu4,90 dòlars / mes5,88 dòlars / mes10,78 dòlars / mes

Consulteu els plans complets ASP.NET de Hosting d’A2 aquí..

Amb el pla bàsic, obteniu assistència per a un lloc web, emmagatzematge RAID-10 il·limitat, suport de transferència il·limitat. Altres aspectes inclosos amb el pla són: unitats SSD per proporcionar certificat SSL gratuït d’alta velocitat i funcions de seguretat proactives.

A més, podeu provar la seva plataforma d’allotjament amb una garantia de devolució de 30 dies.

Les seves configuracions tècniques admeten:

 • Windows 2012
 • ASP.net 2.x, 3.x i 4.x juntament amb el clàssic ASP, .NET Core 2.0
 • IIS 8.5
 • ASP.net MVC 4, 5
 • Silverlight 4, 5
 • 25 adreces de correu electrònic per al pla bàsic i il·limitades per a altres plans
 • El pla bàsic suporta 1 x 2,1 GHz Core
 • La memòria física varia entre 0,5 GB i 2 GB, mentre que la memòria virtual varia entre 4 GB a 8 GB segons el pla

Funcions d’allotjament A2:

Velocitat: l’allotjament A2 ASP.net té bones configuracions per al pla bàsic, per proporcionar una velocitat bastant ràpida.

velocitat a2hosting

Prova de velocitat del servidor d’allotjament A2 – A +. Crèdit: Bitcatcha

Utilitza SSD juntament amb CloudFlare ServerShield i AnyCast DNS per proporcionar càrregues de pàgines més ràpides.

Fiabilitat: proporciona una xarxa redundant de 10 Gb / s i cada servidor té suport per a un mínim de 12 nuclis amb una memòria RAM mínima de 64 GB. Una configuració suficient per suportar trànsit pesat. L’allotjament A2 garanteix un 99,9% de temps de funcionament.

Migració: cobreix un suport gratuït de migració de llocs web

lliure migració

Seguretat – L’allotjament A2 té SSL gratuït, juntament amb KernelCare que inclou actualitzacions automàtiques del nucli diàriament sense reiniciar. Altres funcions de seguretat incloses són el tallafoc d’allotjament web dual, l’exploració de virus, la defensa de la força bruta, la durada del servidor juntament amb el seguiment de seguretat del servidor 24/7/365

Dominis: amb el pla bàsic, obteniu 1 lloc web, 5 subdominis amb 25 dominis estacionats. Per a altres plans, això és il·limitat. Els dominis addicionals no s’inclouen com a part del pla bàsic. Tot i això, és il·limitat per a altres plans. A 1,96 dòlars al mes, podeu obtenir una adreça IP dedicada. La gestió del DNS està disponible de forma gratuïta.

Correu electrònic: l’allotjament de correu electrònic s’inclou al pla bàsic. Per al pla bàsic, té suport per a 25 adreces de correu electrònic amb suport POP3 / POP3-SSL, IMAP / IMAP-SSL i SMTP / SMTP-SSL. També inclou la protecció de correu electrònic i correu brossa

Tauler de control: inclou el quadre de control Plesk Onyx 17.8. A2 té suport per al desenvolupament de comerç electrònic amb la instal·lació del clic de DotNetNuke 1. Altres complements inclosos són la instal·lació d’un clic de PrestaShop, OpenCart, WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, BlogEngine. També s’inclou suport multilingüe.

Atenció al client:

Vaig contactar amb el xat en viu d’A2 A2 per obtenir més informació sobre l’allotjament ASP.net.
xat a2-hosting-
El temps d’espera era d’uns 1 minut. L’agent d’assistència va ser informatiu i va proporcionar alguns enllaços de referència ràpids que mostraven detalls sobre la meva consulta.

Comença amb l’allotjament A2

5. GoDaddy:

logotip de godaddyA continuació, consideraria GoDaddy. GoDaddy ha estat al voltant de gairebé 21 anys des del moment del seu llançament el 1997.

Té la seva seu a Scottsdale, Arizona, Estats Units i té més de 17 milions d’usuaris a tot el món.

Juntament amb altres opcions d’allotjament, GoDaddy també proporciona allotjament basat en Windows suportat per l’allotjament ASP.net.

Ofereix 4 plans diferents-

Característiques
Arranjament
Economia
De luxe
Definitiva
Emmagatzematge30 GB100 GBNo modificatNo modificat
Ample de bandaNo modificatNo modificatNo modificatNo modificat
Bases de dades1025Il·limitat
Usuaris FTP505050Il·limitat
Nombre de llocs11Il·limitatIl·limitat
Preu2,49 dòlars / mes2,99 dòlars / mes4,99 dòlars / mes5,99 dòlars / mes

Consulteu els plans complets d’ASP.NET de Godaddy aquí …

Al pla bàsic, obté assistència per a 1 lloc web, emmagatzematge de 100 GB, amplada de banda no modificada. Altres plans admeten llocs web il·limitats amb emmagatzematge no modificat i amplada de banda no modificada.

Amb tots els plans, per al primer any, podeu obtenir un correu electrònic comercial de Microsoft Office 365 gratuït.

El registre de domini s’inclou com a part del pla. Els plans bàsics admeten 10 bases de dades MySQL amb 1 GB cadascuna, 1 base de dades MSSQL amb 200 MB cada una i 50 usuaris FTP.

Tots els plans són compatibles amb Windows Server 2012 R2. Al pla Ultimate, també rebeu un certificat SSL d’1 any i un DNS Premium a un cost separat.

Aquests plans també inclouen la vigilància de la seguretat del servidor 24 hores al dia, juntament amb la protecció DDoS. Bé, també admeten més de 50 instal·lacions d’un clic de l’aplicació com a part de qualsevol pla que trieu.

Podeu instal·lar-ho des del tauler de control que es troba a Odin Plesk.

Característiques de Godaddy:

Lloc web i emmagatzematge: el pla bàsic admet 1 lloc web, mentre que els altres plans admeten llocs web il·limitats. En qualsevol pla que trieu, no hi ha restriccions d’amplada de banda.

Això no està modificat. Amb un pla bàsic, obteniu espai de disc de 100 GB. Quan trieu un pla superior, no hi ha cap restricció específica a l’espai del disc.

Dominis: el domini gratuït s’inclou com a part del pla anual. Si el nom de domini es tria per un termini més llarg que el pla, en aquests casos es carregarà de manera addicional.

Domini lliure de Godaddy

Els dominis i subdominis externs són il·limitats, independentment del pla que trieu. Un cop més, el domini d’Alies és il·limitat en tots els plans. Excepte el pla bàsic, tots els altres plans admeten llocs web il·limitats.

Seguretat: pel que fa a la seguretat, no hi ha massa funcions de seguretat afegides. Tanmateix, per obtenir el pla més bàsic, obteniu un control del servidor 24 hores al dia juntament amb la protecció DDoS. Suporta FTPS que és una forma segura de FTP.

També inclou la restauració de còpies de seguretat i restauració de bases de dades. Es carrega una quantitat petita per separat per còpies de seguretat del lloc web. Els certificats SSL i la seguretat essencial per a la neteja i neteja de programari maliciós també es cobren per separat.

Tauler de control: el tauler de control inclòs és Plesk 12 per a Windows. Des d’aquí podeu accedir a les estadístiques del lloc, als registres d’accés en brut i a les tasques de programació.

Admet el desplegament web de Microsoft, Microsoft WebMatrix i accés a més de 50 aplicacions. Té una instal·lació d’un clic per a WordPress, Joomla, Drupal.

Suport tecnològic: cada pla abasta fins a 250.000 fitxers i ofereix allotjament del servidor (SSI), ASP clàssic, ASP.net Ajax, CGI, ASP.net MVC 3, Silverlight 5 i Silverlight 4, Perl i Python.

Godaddy_technology_support

Allotjament per correu electrònic: cada pla admet una bústia gratuïta i les altres es poden afegir per un cost separat. Això proporciona un total d’emmagatzematge de correu electrònic de 5 GB.

Altres funcions inclouen correu electrònic, àlies de correu electrònic per a allotjament, suport d’Office 365, resposta automàtica, protecció contra virus i correu brossa, privadesa per correu electrònic i protecció amb xifrat de 256 bits.

Atenció al client:

He intentat utilitzar l’opció de xat en directe de GoDaddy i el xat comença gairebé instantàniament sense temps d’espera.

Godaddy-xat

L’agent d’assistència va ser de gran ajuda per proporcionar informació sobre la meva consulta i proporcionar informació suficient per orientar-me a través de cada pla.

Comença amb Godaddy

Què és allotjament ASP.NET?

ASP.Net és un llenguatge de desenvolupament web potent, molt similar al com es pot utilitzar Java o PHP.

ASP.net és la millor opció per a la plataforma Windows, a causa de la seva interdependència amb el sistema operatiu Windows. És un marc d’aplicacions web que pot crear pàgines web i serveis dinàmics.

Per ajudar-ho, diverses empreses d’allotjament ofereixen opcions d’allotjament ASP.net. Aquestes opcions d’allotjament es combinen amb diversos complements disponibles per a un desenvolupament web ràpid i un allotjament ràpid.

Per què heu d’utilitzar allotjament web ASP.net?

Si bé hi ha diversos avantatges d’utilitzar l’allotjament web d’ASP.net, voldria destacar alguns motius clau-

 • Windows: això és especialment útil per a desenvolupadors basats en Windows.
 • Facilitat de desenvolupament: una plataforma d’allotjament redueix la majoria de les tasques manuals i proporciona serveis essencials necessaris per a allotjament en un mateix sostre
 • Complements: amb el hosting també es pot gaudir d’una gran varietat de complements i serveis que ofereix cada plataforma d’allotjament.
 • Desplegament ràpid: amb el suport d’allotjament ASP.net, podeu obtenir el vostre lloc web en funcionament molt ràpidament
 • Atenció al client: una plataforma d’allotjament és una forma fantàstica d’orientar-vos a través del desenvolupament complet del lloc web. Podeu accedir fàcilment, assistència al client i la base de coneixement de la plataforma d’allotjament

Conclusió:

He proporcionat les 5 millors solucions d’allotjament ASP.net i he proporcionat un detallat detall de la llista de funcions per a cadascuna d’aquestes: hosting A2, GoDaddy, Hostgator, Smarterasp i Interserver.net.

Asp.net Amfitrió
Cost (mensual)
Emmagatzematge
Ample de banda
Usabilitat
La nostra Avaluació
Prova gratuïta
Targeta de crèdit necessària?
SmarterASP.net2,95 dòlars / mesIl·limitatIl·limitat★★★★★★★★★★60 diesNo
InterServer4,75 dòlars / mesIl·limitatIl·limitat★★★★★★Garantia de devolució de 30 dies
HostGator4,76 dòlars / mesNo modificatNo modificat★★★★★★★★Garantia de devolució de 45 dies
A2 Hosting4,90 dòlars / mesIl·limitatIl·limitat★★★★★★★★En qualsevol moment Garantia de devolució de diners
GoDaddy2,49 dòlars / mes30 GBNo modificat★★★★★★★★★Garantia de devolució de 30 dies

Interserver.net té un bon suport ASP.net amb suport per a 25 llocs web i emmagatzematge il·limitat. Tanmateix, això és baix respecte a les funcions de seguretat addicionals.

GoDaddy és una de les opcions més barates del pla bàsic. Tot i això, les renovacions tenen un preu elevat. Això té una bona barreja de característiques essencials de tecnologia ASP i seguretat.

Hostgator també proporciona espai de disc no modificat i una àmplia assistència tecnològica. Això, però, és compatible amb Windows 2008 i no cap de les darreres versions.

L’allotjament A2 té una infraestructura substancial per proporcionar una bona velocitat al vostre lloc web. També té algunes funcions de seguretat millorades i és una bona opció per si el pressupost no suposa una restricció.

Smarterasp està dedicat als llocs web basats en ASP i ofereix plans extremadament assequibles. L’avantatge és obtenir una prova gratuïta de 60 dies. La seva llista de funcions és immensa i és la millor opció per a algú que busqui assistència ASP múltiple i més recent.

infografia d'allotjament asp.net millor

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map