5 millors proveïdors d’allotjament wiki del 2020 (el número 1 és impressionant)

Els Wikis són una part indispensable del nostre dia a dia quan es tracta de compartir coneixement.


Ja sabeu exactament quina importància té quan cerqueu a Wikipedia.

La creació d’una base de coneixement o comunitat per al vostre nínxol és una manera fantàstica de compartir informació.

Els serveis d’allotjament Wiki també es denominen de vegades granja Wiki. Els serveis d’allotjament Wiki haurien d’habilitar les pàgines web editables a l’estil wiki.

Hi ha poques coses que afecten la vostra elecció: característiques, com ara el cost, la concessió de llicències, la presència de publicitat i la classificació d’Alexa.

Altres detalls tècnics inclouen: edició, funcions, suport de sintaxi, emmagatzematge, suport multilingüe i motor wiki.

L’allotjament Wiki és una mica diferent del d’allotjament convencional i, per tant, cal que escolliu el proveïdor d’allotjament wiki adequat.

hostingpill5 millors proveïdors d’allotjament wiki

 1. Núvols
 2. GreenGeeks
 3. Espai del lloc
 4. A2
 5. HostPapa
Wiki Hosting
Cost (mensual)
Emmagatzematge
Assistència
Usabilitat
La nostra Avaluació
Ecològic?
Núvols10 $ / mes.25 GB★★★★★★★★★★★★★★★No
GreenGeeks3,95 dòlars / mes.Il·limitat★★★★★★★★★★★★★★★
Espai del lloc3,95 dòlars / mes.10 GB★★★★★★★★★★★No
A2 Hosting3,92 dòlars / mes.Il·limitat★★★★★★★★★No
HostPapa3,95 dòlars / mes.100 GB★★★★★★★★★★No

Amb aquesta publicació, us proporcionaré detalls sobre els 5 millors proveïdors d’allotjament wiki.

1. Hostes Wiki Cloudways

banner de hosting de wiki cloudways

Cloudways és la plataforma d’allotjament wiki. La plataforma d’allotjament web es va posar en marxa el 2011.

Cloudways proporciona solucions d’allotjament escalables i fàcils d’utilitzar. Té la seu a Malta i té oficines addicionals als Emirats Àrabs Units i a Espanya.

Característiques:

Cloudways admet allotjament MediaWiki basat en núvol. Ofereix suport 24 hores / 7. Podeu començar a utilitzar-lo gratuïtament.

Cloudways utilitza CDN per proporcionar un alt rendiment. És compatible amb Apache, Nginx, PHP, MySQL, MariaDB. També és compatible la versió xifrada SSL.

Característiques de Cloudways

Podeu triar la freqüència desitjada per fer còpies de seguretat automàtiques. Com a part de la mesura de seguretat, Cloudways proporciona servidors de revisió regular, autenticació de dos factors i servidors de curació automàtica.

Tot plegat s’integra amb caché avançada, suport per a diverses versions de PHP i instal·lació d’un clic a diverses aplicacions. La migració és gratuïta amb qualsevol pla que trieu.

Atenció al client:

Cloudways ofereix atenció al client les 24 hores del dia. Podeu accedir al servei d’atenció al client mitjançant telèfon, xat en directe o entrades.

Té la base de coneixement i un fort suport comunitari. També podeu enviar un correu electrònic a Cloudways.

Vaig provar el seu xat en viu. Abans d’iniciar el xat en viu, heu d’aportar informació bàsica com ara el nom, l’adreça de correu electrònic i el tipus de consulta.

cloudways cha1 per allotjament wiki

cloudways xateja 2 per allotjament wiki

El xat va començar immediatament on un representant d’atenció al client va oferir ajuda ràpida. El representant d’atenció al client es va informar ràpidament amb informació útil.

Plans de l’allotjament Wiki Cloudways:

Quan es tracta de plans, hi ha molts plans per triar. Ja que es tracta de plans basats en núvols, podeu triar entre diversos plans.

L’avantatge és que pagueu com feu servir. Es poden triar els diferents centres de dades. Inclou els serveis de Digital Ocean, Linode, Vultr, Amazon, Google Cloud Platform.

El pla bàsic comença a partir de 10 dòlars / mes i es pot pagar per ús per hora.

Plans del wiki de Cloudways

Un emmagatzematge de còpia de seguretat fora de lloc és aplicable a un preu de 0,033 dòlars.

Comença gratuïtament

2. Allotjament Wiki de GreenGeeks

BANDA D'HOSTALITZACIÓ WIKI GREENGEEKS

GreenGeeks és un dels pioners en l’allotjament verd i ofereix opcions d’allotjament ecològic. Té la seva seu a Califòrnia, EUA.

Porta al mercat des de fa gairebé 10 anys i acull més de 300.000 llocs web. GreenGeeks ofereix serveis d’allotjament wiki.

Característiques:

GreenGeeks permet crear fàcilment el lloc web de Wiki. Ofereix programari gratuït de codi obert com MediaWiki, TwikiWiki, DokuWiki i molts altres.

Amb el pla bàsic, obteniu un clic sobre la instal·lació de Wiki. Està optimitzat per a llocs web de Wiki. A part d’això, obtindreu servei gratuït de CDN, emmagatzematge SSD RAID-10 il·limitat, transferència de dades il·limitada, registre gratuït de noms de domini.

Característiques d'allotjament wiki de Greengeeks

El pla també inclou transferència de dominis, transferències de pàgines web gratuïtes, serveis gratuïts de còpia de seguretat diària. El pla bàsic comença a partir de 2,95 dòlars el mes.

El pla també inclou Let’s Encrypt Wildcard SSL, cPanel i Softaculous. Amb cada pla superior, obté un doble impuls en el rendiment.

Atenció al client:

GreenGeeks ofereix xat en directe i opcions de correu electrònic per arribar al servei d’atenció al client. També té una base de coneixement dedicada amb una llista exhaustiva de temes tractats.

Més endavant, vaig provar la seva opció de xat en directe. Abans d’iniciar un xat en directe, heu d’omplir alguns detalls com ara el nom, l’identificador de correu electrònic, la consulta. No hi va haver cap moment d’espera.

greengeeks xat per allotjament wiki

greengeeks xat 2 per allotjament wiki

El representant d’atenció al client va proporcionar informació rellevant juntament amb referències al lloc web.

Plans d’allotjament Wiki de GreenGeeks:

GreenGeeks ofereix 3 plans de pagament, però el més barat seria de 2,95 dòlars el mes amb una tarifa inicial de 3 anys. Un domini gratuït i moltes més funcions incloses en els plans anuals.

Els plans són-

 1. 1 mes de servei: 9,95 $ + 15 $ de configuració + registre de dominis
 2. 12 mesos de servei: 59,4 dòlars (4,95 x 12)
 3. 24 mesos de servei: 94,8 dòlars (3,95 x 24)
 4. 36 mesos del servei: 106,2 dòlars (2,95 x 36)

Podeu allotjar Wiki sota el pla d’allotjament compartit i instal·lar Wiki en el nom de domini en un sol clic fent servir l’opció d’instal·lador de Softaculous App en cPanel.

SoftaculousAppsInstaller per a greengeeks de wiki

La renovació del mateix és de 9,95 dòlars al mes.

Comença amb GreenGeeks

3. Allotjament amb wiki del lloc

BANNER DE WIKI SITEGROUND

SiteGround és una altra plataforma d’allotjament que suporta l’allotjament de wiki. Es va llançar per primera vegada el 2004.

Té la seva seu a Sofia, Bulgària. SiteGround ha reconegut més de 1.000.000 de dominis a tot el món.

Característiques:

Amb SiteGround, el wiki es pot activar amb un sol clic. El pla bàsic inclou la instal·lació gratuïta de Wiki.

Amb això, obtindreu servidors optimitzats amb Wiki, còpia de seguretat diària gratuïta i CDN gratuït inclosos com a part del pla.

Funcions d'allotjament wiki del lloc

Els plans també inclouen registre de domini i transferència de llocs. Els servidors es distribueixen en diverses ubicacions per permetre un major rendiment.

SiteGround també ofereix altres funcions essencials com ara unitats SSD per a tots els plans, certificat SSL, normes de seguretat del tallafoc i actualitzacions automàtiques a totes les aplicacions.

Tot això s’inclou amb assistència 24 hores i atenció al client. Els plans inclouen allotjament de correu electrònic gratuït, instal·lació gratuïta d’aplicacions, cPanel, trànsit no modificat i garantia de devolució de 30 dies.

Atenció al client:

SiteGround ofereix atenció al client les 24 hores. El lloc té una secció d’ajuda dedicada que inclou un munt de temes per navegar.

Podeu contactar amb el seu servei d’atenció al client mitjançant una opció de xat en directe, telèfon o entrades. Per aprofundir més, vaig provar la seva opció de xat en directe.

Abans d’iniciar un xat en directe, heu de proporcionar alguns detalls com ara el correu electrònic, el nom i la pregunta.

lloc de xat 1 per a allotjament wiki

lloc de xat 2 per a allotjament wiki

El xat va començar immediatament i el representant d’atenció al client va tenir prou rapidesa per proporcionar informació rellevant.

Plans d’allotjament amb wiki SiteGround:

Els plans admeten TikiWiki, MediaWiki, DokuWiki i totes les altres eines populars de Wiki. SiteGround ofereix 3 plans per a allotjament Wiki.

SiteGround_ Plans d'allotjament Wiki

El pla StartUp es renova a 11,95 dòlars el mes. El pla GrowBig es renova a 19,95 dòlars el mes i el pla GoGeek es renova a 34,95 dòlars el mes.

Comença amb SiteGround

4. Hosting Wiki A2

A2 BANNER WIKI D'ACOLLIDA D'HOTING

L’allotjament A2 és una altra plataforma d’allotjament que dóna suport a l’allotjament Wiki. A2 proporciona un compromís de temps de vida del 99,9%.

Va ser llançat per primera vegada el 2001 i és popular per les seves solucions favorables als desenvolupadors. L’allotjament A2 és compatible amb programari específic de Wiki com MediaWiki, DokuWiki, Tiki Wiki i molts altres.

Característiques:

L’allotjament A2 proporciona suport dedicat per a eines específiques de Wiki i inclou un gran nombre d’eines Wiki.

El pla bàsic inclou l’emmagatzematge il·limitat, la transferència il·limitada, SSL gratuït. SSD s’inclou amb tots els plans.

L’allotjament A2 té suport per a Windows, així com d’allotjament basat en Linux. Els plans admeten l’emmagatzematge RAID-10. SSL s’inclou com a part del pla.

Funcions d’allotjament wiki a2

Els plans admeten allotjament de correu electrònic, diverses ubicacions del servidor, CloudFlare CDN, migració gratuïta del lloc, eina de seguretat millorada de Patchman, còpia de seguretat del lloc, hackscan gratuït.

Admet funcions específiques per a desenvolupadors com Node.js, Apache 2.4, Python, Ruby, FFT, certificat SSL compartit, SSH i molts més.

Atenció al client:

L’allotjament A2 proporciona atenció al client les 24 hores. Podeu accedir al servei d’atenció al client mitjançant telèfon, xat en directe o entrades.

Podeu enviar entrades separades per a vendes, assistència i facturació. El lloc web també ofereix una base de coneixement que abasta diversos temes d’interès d’allotjament.

He provat la seva opció de xat en directe. Tot i això, no hi havia agents d’atenció al client disponibles per al xat en directe.

xat a2hosting per allotjament wiki

Vaig esperar gairebé 20 minuts abans de poder concloure la sessió.

Plans:

A2 és compatible amb tres plans de Wiki. Això és similar al pla d’allotjament compartit. Els plans disponibles són:

A2 Hosting Wiki Plans

La renovació del pla Lite és de 7,99 dòlars al mes. La renovació del pla Swift és de 9,99 dòlars al mes. Mentre que el pla Turbo té una renovació de 18,99 dòlars el mes.

Comença amb l’allotjament A2

5. HostPapa Hosting Wiki

BANNER HOSTPAPA WIKI

HostPapa també ofereix allotjament Wiki juntament amb diversos altres hosting. Es va llançar per primera vegada el 2006.

Té la seva seu a Burlington, Ontario, Canadà. HostPapa atén a més de 180.000 llocs web. Està repartida per diferents regions entre les quals cal citar Alemanya, Austràlia, Regne Unit, EUA.

Característiques:

HostPapa garanteix un 99,9% de temps de funcionament. És 100% compatible amb MediaWiki. El pla admet el registre gratuït de noms de domini juntament amb l’assistència 24/7.

La configuració inclou una instal·lació d’un clic de MediaWiki. El pla bàsic suporta l’emmagatzematge de disc de 100 GB. El guió de MediaWiki s’inclou com a part del pla.

HOSTPAPA WIKI HOSTING CARACTERÍSTIQUES

HostPapa també admet allotjament de correu electrònic. Té una garantia de devolució de 30 dies. Amb el pla, obtindreu Xifrarem SSL.

El pla HostPapa és compatible amb PHP i MySQL. El pla bàsic inclou el creador de llocs web HostPapa. Tot això admet ample de banda il·limitat.

Atenció al client:

HostPapa garanteix atenció al client 24/7/365. Podeu contactar amb el seu servei d’atenció al client per telèfon i en xat en directe.

El lloc web té una base de coneixement ben separada i abasta diferents temes. A més, HostPapa té un sistema de bitllets.

Vaig avançar i vaig explorar la seva opció de xat en directe. El xat en directe comença després de proporcionar-vos el vostre identificador de correu electrònic i el vostre nom.

hostpapa xat 1 per allotjament wiki

hostpapa xat 2 per allotjament wiki

El xat va començar immediatament sense temps d’espera. El representant d’atenció al client va oferir informació ràpida juntament amb enllaços rellevants.

Plans de l’amfitrió de Wiki HostPapa:

HostPapa ofereix plans similars a l’opció d’allotjament compartit. Els plans admeten MediaWiki, Tiki Wiki i DokuWiki.

HostPapa ofereix 3 plans diferents.

Plans d'allotjament Wiki HostPapa

La renovació del pla d’arrencada és de 7,99 dòlars el mes. El pla de negoci s’inicia al mateix preu que el pla d’inici. No obstant això, la renovació del pla de negocis és de 12,99 dòlars al mes.

El pla Business Pro es renova a 19,99 dòlars el mes.

Comença amb HostPapa

CONCLUSIÓ:

L’allotjament a Wiki és senzill però complex. Us he proporcionat les 5 millors alternatives d’allotjament wiki.

Cadascuna d’elles té uns avantatges sobre els altres. Bé, l’elecció depèn de quin sigui el vostre requisit.

Si només necessiteu assistència de MediaWiki, podeu veure Cloudways com una de les opcions. Es pot començar de franc i, a més, és assequible.

GreenGeeks és una bona opció, però només és compatible amb l’allotjament de Linux.

Per contra, l’allotjament A2, així com SiteGround, són forts competidors. Totes dues ofereixen diverses funcions i suporten tant Windows com allotjament Linux.

Tot i això, entre els dos allotjaments A2 hi ha una característica de desenvolupador rica i ofereix una sèrie de funcions incloses en el pla.

El més important encara que A2, així com SiteGround, comencen a tenir un preu similar, A2 té una taxa de renovació més baixa. Això fa que l’allotjament A2 sigui una elecció més preferible.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map