6 millors alternatives de wix (la alternativa número 4 és impressionant)

Heu pensat en passar de Wix?


Hi ha alguns desavantatges de l’ús de Wix. És per això que la majoria dels usuaris busquen alternatives de Wix.

Amb Wix, el preu a llarg termini és car. Si trieu el pla bàsic que és el pla més barat disponible, haureu de tenir present amb els anuncis Wix.

Per suprimir els anuncis, heu de triar un pla més car. A més, el dissenyador de llocs web té un disseny reduït i edició. Això fa que la creació d’un complex lloc de disseny sigui una tasca tediosa.

Altres problemes que solen afrontar els usuaris de Wix són el seu baix suport de SEO, eines de màrqueting i suport de aplicacions de tercers. A Wix hi ha poques limitacions tècniques, que torna a ser un repte per als usuaris de Wix.

No obstant això, en cas que busqueu alternatives de Wix, aquí teniu un examen consolidat de les seves alternatives.

hostingpill6 millors alternatives de wix

 1. Shopify (el meu favorit)
 2. Pagecloud
 3. Ucraft
 4. Volusió
 5. Espai d’espai
 6. GoDaddy

Alternativa 1: Shopify

Shopify com a alternatives de Wix

Shopify és una bona alternativa per a Wix. Si teniu previst crear un lloc web de comerç electrònic, segurament hauríeu sentit a parlar de Shopify.

Shopify proporciona una plataforma de desenvolupament de comerç electrònic. Es va iniciar per primera vegada el 2004 i té la seu a Ottawa, Ontario, Canadà.

Shopify està especialitzat en la creació de llocs web de comerç electrònic i és habitual per diversos de tot el món. Compta amb més de 6.000.000 d’usuaris a la seva plataforma.

Característiques bàsiques:

Podeu començar a utilitzar Shopify a un preu tan baix de 9 dòlars / mes amb el pla Shopify Lite. Shopify us permet vendre productes perfectament.

shopify lite

Podeu triar una àmplia gamma de plantilles gratuïtes i de pagament. Té pagaments de Shopify i proporciona suport per a diverses passarel·les de pagament de tercers.

Altres funcions admeses són: funcionalitat de blogs, recuperació del carret abandonat, importació / exportació de dades del client, sistema de gestió de contingut, SEO, integració amb MailChimp, codis de descompte i capacitat per editar CSS i HTML, punt de venda.

Amb un pla més avançat, podeu accedir a la creació d’informes avançats, suport d’API, targetes de regal i moltes més funcions. A més, Shopify ofereix una prova gratuïta de 14 dies.

Temes:

Shopify ofereix 10 temes de comerç electrònic gratuït. Aquestes plantilles es poden personalitzar segons les vostres necessitats, fent que aquests temes siguin únics en diferents llocs web.

Botiga fàcil de personalitzar

Shopify ofereix temes atractius i que s’optimitzen en diferents dispositius. També podeu triar els temes premium.

Hi ha més de 55 temes premium disponibles a preus diferents. Des de la seva botiga de temes, podeu accedir a tots els temes disponibles.

Shopify també us ofereix una opció per crear temes propis.

Atenció al client:

Shopify proporciona una àmplia atenció al client. Compta amb un suport dedicat a través del centre d’ajuda.

Al lloc web, trobareu una llista de recursos i guies d’usuari disponibles. Estan distribuïts en diferents temes.

Altres opcions disponibles són a través del servei d’atenció al client 24 hores. També teniu diferents temes que podeu cercar des del centre d’ajuda. Si no és suficient, teniu un fòrum per discutir més sobre Shopify.

Hi ha tutorials de vídeo i guies disponibles juntament amb altres recursos.

Facilitat d’ús:

La interfície de Shopify és fàcil d’utilitzar. La interfície us permet gestionar totes les funcions i configuracions perfectament.

Shopify Analytics

Les opcions habituals de canals de vendes incloses són: botiga en línia, Pinterest, Facebook, Messenger, botó de compra, Amazon.

L’opció Amazon permet als usuaris gestionar els llistats d’Amazon. Altres canals com eBay, Instagram també estan disponibles.

Suport de màrqueting, SEO i Analytics: Shopify té un bon suport SEO en comparació amb diverses altres plataformes. A les modificacions de SEO de pàgines, com els encapçalaments, les meta descripcions són fàcils de gestionar amb Shopify.

Shopify proporciona crèdit a Google AdWords. Podeu oferir ressenyes de productes favorables a SEO. Altres funcions compatibles són: codis de descompte de màrqueting per correu electrònic, venda a Facebook, targetes de regal, integracions de xarxes socials.

Shopify proporciona algunes anàlisis de pàgines avançades. Des del tauler de control, podeu supervisar el trànsit del lloc web, utilitzar Google analytics, produir informes i exportar informes.

Comença una prova gratuïta de 14 dies gratuïta que els usuaris compren

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a Shopify, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa 2: Pagecloud

Banner de Pagecloud

Pagecloud és la millor alternativa per a Wix. Pot crear de manera ràpida i senzilla pàgines de llocs web amb codificació zero i personalització completa.

Pagecloud ofereix una prova de 14 dies on podeu provar algunes de les seves funcions.

Pagecloud està distribuït per més de 100 països. Va iniciar activament el seu creador de llocs web d’arrossegar i deixar anar el 2014 i té la seva seu a Ottawa, Ontario, Canadà.

Aquí és per què Pagecloud és millor que Wix:

Característiques:

Pagecloud té una bona llista de funcions per al desenvolupament de llocs web. És adequat per a la creació de llocs web i per a la creació de llocs web de comerç electrònic.

Inclou un editor visual fàcil d’utilitzar juntament amb eines d’elaboració de pàgines d’avançament.

Disseny de pàgina de pagecloud

Disposició avançada de pàgina de Pagecloud

L’editor visual proporciona opcions per canviar la mida, rotar i diverses altres funcions, com Photoshop, Keynote i Sketch.

Tots els aspectes de l’objecte es poden personalitzar, fent que Pagecloud sigui completament personalitzable. L’edició de text i els canvis de tipus de lletra són igual de simples.
Els controls de vídeo i els reproductors de vídeo incrustants es poden utilitzar per proporcionar llocs web amb riquesa visual.

De la mateixa manera, les imatges que s’afegeixen a Pagecloud es poden optimitzar SEO i conté CDN automàtic per millorar la velocitat de càrrega de la pàgina. Pagecloud edita imatges i crea imatges perfectes amb retina.

La integració a les xarxes socials i la integració d’eines existents com MailChimp, els formularis de Google es poden fer des de Pagecloud.
Hi ha més informació a la seva llista de funcions.

Hi ha poques funcions addicionals incloses: Suite G, Favicon, 404 pàgines personalitzades, optimització automàtica de SEO de pàgina, personalització mitjançant modificacions de codi.

Temes i plantilles:

Mentre que escolliu un editor de llocs web, una de les funcions més impactants és el seu suport a les plantilles.

Pagecloud té una molt bona col·lecció de plantilles. Aquesta té opcions disponibles en funció del domini que trieu.

plantilla de pàginacloud

Us ofereix múltiples opcions de disseny per a cadascun del disseny de plantilla que trieu. Cada plantilla s’acompanya d’una demostració que mostra les funcions de la plantilla.

Pagecloud també proporciona fotogrames. Cada plantilla tracta les personalitzacions de menú on es pot arrossegar i deixar anar per canviar l’alineació.

Facilitat d’ús:

Pagecloud facilita la creació i la creació d’un lloc web. Només cal que ompliu els detalls bàsics i pugueu començar a explorar el seu editor de llocs web.

A l’editor totes les opcions estan disponibles a l’extrema esquerra del tauler.

facilitat d’ús del núvol de pàgines

Es pot personalitzar cada secció, inclosa la capçalera i el peu de pàgina. Les formes disponibles es poden tornar a personalitzar i només cal que es puguin arrossegar i utilitzar.

Igual que Wix, Pagecloud proporciona text i personalització on es poden triar el tipus de lletra i el color desitjats, juntament amb el tipus de text, com les cometes, els paràgrafs, etc..

Podeu afegir botons, integració de xarxes socials, icones i vídeos que són fàcilment disponibles. Amb la personalització de pàgines, també podeu afegir SEO a la vostra pàgina esmentant paraules clau i meta descripcions.

Atenció al client:

Pagecloud compta amb una excel·lent atenció al client. Disposa de cada secció amb descripcions sobre què ofereix exactament Pagecloud.

Pagecloud compta amb el suport de la comunitat on es pot fer qualsevol pregunta a la qual es respongui. Cada plantilla, a més de funcions, inclou demostracions i descripcions de la guia de l’usuari, de manera que és més senzill començar.

A part d’això, Pagecloud compta amb una ajuda d’atenció al client. El xat en viu és una manera possible d’arribar al servei d’atenció al client, tot i que això no està disponible les 24 hores del dia.

assistència al client de pagecloud

Inicia una prova gratuïta18 usuaris han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a Pagecloud, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa 3: Ucraft

ucraft

Ucraft és un creador de llocs web que es pot utilitzar per crear llocs web de negocis professionals i pàgines de destinació. Igualment adequat per a la construcció de comerç electrònic i el disseny de logotip.

Ucraft arriba amb una prova gratuïta de 14 dies. La plataforma és fàcil d’utilitzar i pot crear llocs web atractius visualment.

Aquí és per què Ucraft és millor que Wix:

Característiques:

Quan es tracta de funcions del creador de llocs web, Ucraft segueix les expectatives. Amb això, podeu dissenyar amb zero disseny de coneixements.

Té un bon suport per a aplicacions de tercers per a màrqueting, analítica, disseny i molt més. Les plantilles optimitzades per a mòbils fan que els llocs web per a mòbils semblin atractius.

instal·lacions de ucraft

Mentre que Ucraft ofereix una prova gratuïta, també teniu un pla gratuït que inclou marca Ucraft. Ucraft admet bones funcions de personalització i edició per al disseny del lloc web.

Algunes de les funcions incloses són Google Analytics, desenvolupament de llocs web multilingües, SSL, pàgines protegides amb contrasenya, suport de divises múltiples i molts més.

Ucraft ofereix una sèrie de funcions per al desenvolupament de comerç electrònic amb zero comissions de transacció.

funcions d'ucraft

En general, Ucraft és ric en característiques i es converteix en una alternativa perfecta per a Wix.

Facilitat d’ús:

He esmentat anteriorment que Ucraft és senzill d’utilitzar. Tot i això, no només és senzill d’utilitzar, sinó que també és fàcil d’iniciar.

Ucraft ofereix un pla gratuït que es pot iniciar a l’instant. No té problemes complexos per registrar-se. El quadre de comandament no és desordenat ni confús.

quadre de comandament ucraft

Quan inicieu la sessió, podeu trobar els menús del costat esquerre als quals podeu fer clic per veure més opcions.

opcions de ucraft

Podeu dividir el vostre lloc web en blocs i gestionar-los individualment. La majoria d’elements es poden personalitzar de manera independent i també podeu afegir efectes.

Ucraft et permet crear llocs web en pocs clics i no requereix cap experiència de codificació. Tot i això, Ucraft és flexible per admetre també fragments de codi.

Ucraft és igualment senzill d’utilitzar per al desenvolupament de botigues en línia.

Plantilles:

Quan es tracta de creadors de llocs web, no és completa si no admet plantilles suficients. Amb Ucraft, obté un bon conjunt d’elecció de plantilles intuïtives.

plantilles d'ucraft

Ucraft proporciona plantilles basades en diferents categories populars.

plantilles de categoria ucraft

Totes les plantilles responen completament a diversos dispositius. Amb les plantilles premium, obtindreu hosting i subdomini de forma gratuïta.

Atenció al client:

Ucraft proporciona suport per xat basat en bot. A part d’això, teniu assistència de xat en directe.

atenció al client d'ucraft

També podeu navegar per les seves seccions d’assistència. Ucraft conté una base de coneixement encertada sobre temes ben segregada.

Aquí també podeu consultar el funcionament i altres mètriques del sistema.

temps de funcionament ucraft

Ucraft també proporciona suport a la comunitat. En general, Ucraft té un bon servei d’atenció al client i és fàcil trobar ajuda aquí. A part d’aquest Ucraft també hi ha una secció de guies separades que conté guies de màrqueting i blocs.

D’acord, canvia’m als usuaris d’Ucraft10 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a Ucraft, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternative 4: Volusion (el meu favorit)

Banner de volusió

La voluntat té com a objectiu principal el desenvolupament del comerç electrònic i és una bona alternativa per a Wix. És una solució perfecta per si voleu llançar una botiga en línia i comercialitzar-la.

Si bé Volusion no pot proporcionar els plans més barats, però té molt a oferir. Amb les taxes de transacció zero i la majoria de funcions incloses en els plans, Volusion és una bona opció per a la creació de botigues en línia.

Aquí és per què Volusion és millor que Wix:

Característiques:

Volusion proporciona una prova gratuïta de 14 dies. Quan es tracta de crear una botiga en línia de classe empresarial, Volusion ofereix diverses funcions intuïtives.

Sense cap comissió de transacció, el pla bàsic de Volusion admet 100 productes i ofereix una amplada de banda il·limitada.

Característiques de la voluntat

Algunes de les altres funcions incloses són: plantilles responsives, editor de llocs web, eines d’arrosseguament, integracions de xarxes socials i gestió d’inventaris..

Els plans més avançats inclouen altres funcions com ara valoracions i ressenyes, assistència d’analítica, informes de carretons abandonats, integració Amazon / eBay, creació d’informes avançats.

Plantilles i temes:

Volusion té una bona col·lecció de temes. Té temes gratuïts i gratuïts. Completament receptius, aquests temes es poden personalitzar segons les vostres necessitats.

Volusion ofereix 11 temes gratuïts i 34 temes premium. Els temes inclouen diversos ginys com ara la compartició social, el zoom del producte, la revisió d’una pàgina, el butlletí de notícies, el desplaçament infinit i altres.

Temes de volusió

Els temes estan totalment recolzats pels experts tècnics de Volusion. Podeu contactar amb el servei d’assistència per obtenir qualsevol ajuda relacionada amb la personalització del tema.

Els temes de Volusió es creen per mostrar-se a diversos navegadors. Aquests estan completament preparats per la retina.

Atenció al client:

Volusion disposa d’assistència al client que està disponible tot el dia. Podeu accedir al servei d’atenció al client via telèfon o xat en directe.

Xat de volusió

També podeu buscar diversos continguts i guies d’ajuda al lloc web oficial. Atenció al client basada en correu electrònic també està disponible. Generalment triguen unes hores a respondre.

L’assistència d’ajuda conté diversos tutorials sobre temes de desenvolupament de llocs web i centrats principalment en la creació de botigues en línia. Inclou màrqueting i també analítica per a botiga en línia.

Volusion també proporciona un bloc i una secció de preguntes freqüents que són d’utilitat. Per no oblidar el seu suport tècnic, això proporciona una ajuda completa sobre qualsevol aspecte del desenvolupament de llocs web.

Facilitat d’ús:

Volusion proporciona un editor fàcil d’utilitzar. L’editor ofereix una sèrie d’opcions, però és senzill d’utilitzar.

Tauler de comandament volusion

Cada secció està ben segregada i permet treure i deixar anar les funcions. Cada element es pot personalitzar dins de la plantilla.

disseny de volusió

La gestió de comandes, la gestió d’inventaris, el suport a la comercialització i els informes analítics estan disponibles al tauler de comandament.

Per obtenir qualsevol ajuda, hi ha un xat en viu disponible amb atenció al client. Volusion té una interfície fàcil d’utilitzar molt adequada tant per a principiants com per a usuaris avançats.

Començar ara21 usuaris han comprat això

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a Volusion, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa 5: Espai d’espai

Espai com a alternatives wixSquarespace és una plataforma de creació de llocs web i admet allotjament. Va ser llançat per primera vegada el 2003. Squarespace té la seu a Nova York, EUA.

Squarespace utilitza plantilles de lloc web integrades i facilita les funcions d’arrossegament i desplegament per a la creació de llocs web.

Té suport per al comerç electrònic i proporciona eines de comerç electrònic juntament amb serveis de noms de domini, analítica i diverses altres funcions intuïtives.

Aquí hi ha algunes raons per les quals Squarespace és millor que Wix:

Plans de preus:

Squarespace té el seu pla bàsic a partir de 12 dòlars / mes per un pla anual. Amb aquest pla, obté una amplada de banda il·limitada, emmagatzematge il·limitat, pàgines il·limitades.plans d'espai quadrat

També inclou un domini personalitzat gratuït inclòs en una compra anual. Altres funcions inclouen dissenys optimitzats per a mòbils, analítica, SSL i suport 24 hores.

A Wix, tot i que el preu bàsic comença a partir de 5 dòlars al mes, això inclou anuncis Wix. En cas que necessiteu una amplada de banda il·limitada, heu de triar un pla de preus més alts.

Aquest pla de Wix comença a partir de 14 dòlars al mes. Un cop més, aquest pla admet només 10 GB d’emmagatzematge contra Squarespace que proporciona un emmagatzematge il·limitat.

Amb Squarespace, podeu llançar el vostre lloc web de comerç electrònic a 18 dòlars al mes. Aquesta inclou una llista de funcions específiques del comerç electrònic. Wix proporciona un pla de comerç electrònic a partir de 17 dòlars el mes. Tanmateix, es tracta d’un emmagatzematge de només 20 GB.

Facilitat d’ús:

Wix i Squarespace són fàcils d’utilitzar. Squarespace, però, té un creador de llocs web més intuïtiu.Espai fàcil de dissenyar

Té opcions ben segregades.

Afegir la personalització necessària a la pàgina és molt senzill. També podeu utilitzar el seu suport de màrqueting d’Analytics i en línia.

Squarespace té diverses funcions específiques de comerç electrònic que faciliten el desenvolupament de llocs web de comerç electrònic.

Squarespace té àmplies opcions avançades de creació de llocs web i de desenvolupament de botigues electròniques.

Juntament amb això, ofereix un bon suport per a altres funcions addicionals relacionades amb SEO, màrqueting i un bon suport de plantilles.

En general, Squarespace ofereix funcions intuitives per a usuaris avançats, així com fàcils d’utilitzar per a usuaris novells.

Característica rica:

Probablement aquest és el motiu més gran per què Squarespace és millor que Wix. Squarespace ofereix diverses funcions.

Squarespace té una bona col·lecció de plantilles de resposta mòbil. Podeu personalitzar el disseny del vostre lloc web fàcilment amb esforços de codificació gairebé nuls.

Proporciona personalització de tipus de lletra i color, on també podeu afegir el vostre codi HTML, CSS o JavaScript. Aquí podeu crear fons de vídeo amb impactes visuals.

Altres funcions inclouen l’allotjament basat en CDN que proporciona velocitat ràpida, SEO d’imatges, càrrega d’imatges responsiva, editor d’imatges d’Adobe i molts altres per millorar la càrrega del vostre lloc web..

També hi ha suport anticipat per a SEO i comerç electrònic juntament amb un munt de suport d’aplicacions de tercers. Squarespace permet crear llocs web atractius visualment ràpidament.

Atenció al client:

Quan comenceu a utilitzar el seu creador de llocs web, trobareu uns quants tutorials de vídeo i informació inicial per explicar les diferents funcions disponibles..

Squarespace compta amb un suport dedicat que inclou diversos tutorials de vídeo i guies. Té temes ben segregats.

També podeu unir-vos a seminaris de Squarespace o unir-vos a la seva comunitat.suport de la comunitat al quadrat

També us donen suport per correu electrònic & xat en directe. El xat en viu està disponible els dies laborables i durant la jornada laboral.

En conjunt, Squarespace disposa de nombrosos recursos útils. Alguns d’aquests tracten temes avançats, mentre que d’altres estan dirigits a principiants.

Millor creació de botigues electròniques:

Squarespace és millor quan es tracta de crear una botiga electrònica. No només té una bona elecció de plantilles, sinó que també és ric en funcions.

Podeu iniciar la vostra botiga electrònica a 18 dòlars / mes. És compatible amb mètriques avançades del lloc web, domini gratuït i personalitzat, que pot vendre productes il·limitats & Integració del comerç electrònic.

Si voleu opcions més avançades per a la vostra botiga electrònica, podeu triar un dels plans més avançats que comença a partir de 26 dòlars / mes..

Els plans admeten inventari, comandes, impostos, cupons, targetes de regal, API de comandes, recuperació automàtica del carretó abandonat i diverses altres opcions de comerç electrònic avançat..

Cadascuna d’elles té un suport per a diverses integracions d’aplicacions de tercers juntament amb suport i màrqueting SEO avançats.

Inicieu una prova gratuïta

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a Squarespace, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa 6: GoDaddy

Godaddy com a Wix alternatives

GoDaddy és una popular plataforma d’allotjament web i desenvolupament de pàgines web que ha estat dominant de forma destacada el mercat.

GoDaddy es va llançar per primera vegada el 1997 i té la seu a Scottsdale, Arizona, Estats Units. Té més de 17 milions de clients a tot el món.

El 2017, GoDaddy va llançar el seu nou creador de llocs web improvisat anomenat GoCentral. Es centra en la velocitat i es fa més senzill d’utilitzar. Ofereix una prova gratuïta de 14 dies.

Flexibilitat de plans i preus:

Quan es tracta de diferents plans disponibles per al desenvolupament de llocs web, res no supera GoDaddy. GoDaddy us ofereix una varietat de plans que s’adapten a les vostres necessitats i pressupost.

Podeu triar plans per al desenvolupament de llocs web senzills, els llocs web de comerç electrònic i el desenvolupament de WordPress. El pla comença des de 4,99 $ / mes.

plans de godaddy

El desenvolupament de botigues de comerç electrònic comença a 29,99 dòlars el mes. Si escolliu un pla de negoci, us costaria 14,99 dòlars al mes. En general, té plans flexibles. Per tant, no pagueu per funcions que potser no necessiteu mai.

Característiques:

Si bé els plans són flexibles, també ho són les característiques. Un pla bàsic de llocs web suporta el desenvolupament de llocs web amb resposta mòbil, suport 24 hores al dia i es pot utilitzar per crear un bloc personal.

Amb més plans d’avanç, obté SSL, integració de SEO, suport de màrqueting per correu electrònic, integració de xarxes socials i velocitat optimitzada.

El creador de llocs web revisa automàticament el vostre lloc i optimitza les cerques de motors de cerca com Google, Bing i Yahoo.

godaddy seo

S’acompanya de diverses plantilles de resposta mòbil que es poden adaptar ràpidament. Hi ha més de 16.000 plantilles temàtiques que es poden personalitzar.

Suport al comerç electrònic:

L’edifici de botigues en línia té plans de desenvolupament de llocs web separats. Podeu llançar una botiga visualment rica integrada amb un carretó de la compra.

Admet compres i compres mòbils, màrqueting de correu electrònic mitjançant plataformes de xarxes socials com Google, Facebook, Instagram, etc. Aquí podeu afegir fins a 5000 productes amb fins a 10 imatges per producte.

S’admeten altres funcions: recuperació del carretó abandonat, integració fàcil de la passarel·la de pagament, suport d’enviament integrat, eines de SEO, seguiment d’inventaris, codis de cupons i molts més.

Atenció al client:

És fàcil utilitzar l’assistència al client de GoDaddy. Teniu una secció d’ajuda dedicada al lloc web.

Aquí trobareu una llista de guies sobre diversos temes que inclouen també el desenvolupament de llocs web i funcions rellevants.

A part d’això, teniu una comunitat de GoDaddy que pot proporcionar suport addicional. A més, el lloc inclou uns quants blocs i guies de vídeo rellevants.

Godaddy Comunity

També podeu arribar-hi per telèfon o xat en directe. En cas que no tingueu la competència en disseny de llocs web rellevants, també podeu contractar un expert en disseny de llocs web de GoDaddy.

Facilitat d’ús:

El creador de llocs web GoCentral de GoDaddy està dissenyat per facilitar el desenvolupament de llocs web. Podeu crear i publicar el vostre lloc web per telèfon.

És fàcil d’utilitzar i permet personalitzacions ràpides. Amb el creador de llocs web, podeu canviar de color, tipus de lletra i estil fàcilment per a la vostra plantilla.

creador de llocs web godaddy

A partir d’aquí podeu afegir un calendari, canviar menús, llista de preus, imatges, vídeos i molts altres. També és compatible amb l’enllaç a altres plataformes de xarxes socials i optimitza el vostre lloc web de forma automàtica.

També podeu llançar campanyes de màrqueting des del creador de llocs web. Això la converteix en una elecció adequada per a usuaris novells.

Inicia una prova gratuïta1 Els usuaris han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de Wix a GoDaddy, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Conclusió:

Així, finalment, podeu desfer-vos de la vostra plataforma Wix amb una d’aquestes alternatives. Cadascuna d’aquestes alternatives proporciona una característica diferent i pot substituir Wix fàcilment.

En cas que teniu previst llançar una botiga electrònica, Shopify és la millor alternativa. Shopify està especialitzat en el disseny de llocs web de comerç electrònic.

Per a un desenvolupament senzill de llocs web, Volusion és una bona opció per a la seva flexibilitat en pla.

I sí, si necessiteu una plataforma de desenvolupament de llocs web senzilla i econòmica, aneu endavant i trieu Pagecloud.

alternatives de wix infogràfiques

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map