7 millors alternatives de BlueHost 2020 [El número 2 és increïble]

Pocs dels problemes que es plantegen quan utilitzen serveis Bluehost són la velocitat, el rendiment, l’estructura de preus, les renovacions elevades, els complements limitats inclosos en el pla d’allotjament bàsic, una mala atenció al client per citar alguns..


A causa d’aquestes limitacions, molts usuaris de Bluehost busquen altres alternatives. Els serveis degradants de Bluehost porten els usuaris a optar per altres plataformes d’allotjament.

Amb aquesta publicació, us proporcionaré les 5 millors alternatives per a Bluehost, que us ajudaran a triar la vostra plataforma d’allotjament perfecta.

hostingpill7 millors alternatives de BlueHost

 1. SiteGround
 2. FastComet
 3. GreenGeeks
 4. Kinsta
 5. Namehero
 6. ICDSoft
 7. Hostinger

Contents

A continuació, feu un cop d’ull detallat a les 5 millors alternatives de BlueHost:

Alternativa No 1: SiteGround

siteground-banner

SiteGround és una de les plataformes d’allotjament de més ràpid creixement. De forma similar a Bluehost, SiteGround també és una de les plataformes d’allotjament recomanades per WordPress.

Es va iniciar per primera vegada el 2004 i té la seu a Sofia, Bulgària. SiteGround té més de 1.000.000 de dominis a tot el món.

SiteGround té molt bones funcions d’ús juntament amb una atenció al client totalment suportada. Si bé l’assistència al client no és l’únic criteri, per què la gent triaria SiteGround, estic encantat de confirmar que rebeu molt més.

SiteGround supera diverses plataformes d’allotjament quan es tracta de velocitat i rendiment. Està construït per treballar amb CentOS, Apache, MySQL, PHP i compta amb suport de cPanel. A més, és compatible amb Joomla, WordPress, Magento i altres.

Aquí és per què SiteGround és una bona alternativa de Bluehost:

Raó 1: velocitat i rendiment:

Amb SiteGround, no us haureu de preocupar de la velocitat ni del seu rendiment.

Un fet és que, si navegueu pel lloc web de SiteGround, podríeu veure una gran quantitat de compromís de rendiment i velocitat. I, amb alegria, es mantenen pel seu compromís.

Per il·lustrar-ho millor, he notat el Temps al primer byte que és un paràmetre que determina la rapidesa amb què un servidor envia el primer byte del primer fitxer en resposta a una sol·licitud específica..

A continuació es mostra la seva mesura de rendiment i això és força impressionant.

lloc primer lloc byte

Utilitzen unitats SSD per a tots els plans. No només això, utilitzen l’última tecnologia de velocitat que pot proporcionar un rendiment millorat. Pocs són NGINX, CDN.

Bluehost té una velocitat considerablement bona, no obstant això, al final hi ha queixes sobre la consistència del rendiment de Bluehost.

Motiu 2: elecció d’allotjament i serveis:

Si esteu buscant una àmplia selecció d’allotjament, aquí teniu un lloc on l’obtindríeu. SiteGround té la majoria de les opcions d’allotjament que suporten altres proveïdors d’allotjament.

Tanmateix, a més, també trobarà algunes opcions d’allotjament addicionals que potser no podreu arribar a altres llocs.

Juntament amb l’allotjament compartit que és el més comú, SiteGround compta amb hosting al núvol, hosting dedicat, hosting empresarial.

Proporcionen una gamma d’allotjament d’aplicacions que inclou allotjament de WordPress, hosting de Joomla, hosting Drupal, hosting Magento, hosting PrestaShop i hosting WooCommerce.

SiteGround té una llista de serveis que inclou allotjament FTP, allotjament PHP, allotjament MySql, allotjament de correu electrònic i cPanel. SiteGround actualitza automàticament els serveis i les aplicacions.

Al fons, aquests servidors disposen de contenidors Linux fiables (LXC), supervisió constant del servidor, còpies de seguretat automàtiques, així com còpies de seguretat instantànies a la demanda, AI anti-bot per evitar atacs de força bruta per part de les botnets.

SiteGround_claims_for_security

Si bé en SiteGround hi ha tants per triar, Bluehost, al contrari, té les solucions tradicionals d’allotjament i es restringeix a les formes d’allotjament més populars com ara Shared, VPS, Dedicated, Cloud..

Fins i tot, vaig fer una enquesta a Facebook on SiteGround va obtenir 76 vots, mentre que BlueHost va obtenir 23 vots.

siteground_vs_bluehost_poll

Consulteu els plans d’allotjament de SiteGround aquí …

Raó 3- Atenció al client:

Podeu accedir al servei d’atenció al client de SiteGround les 24 hores del dia mitjançant el telèfon, el xat en directe, el correu electrònic i les entrades. A part d’això, tenen una bona col·lecció de la base de coneixement, que està ben segregada en funció dels continguts.

SiteGround Base de coneixement

Juntament amb la base de coneixements, SiteGround també ofereix tutorials sobre altres temes com WordPress, Joomla, Magento, Drupal. A més, hi ha una secció de preguntes freqüents.

Els tutorials són senzills i estan dissenyats per a principiants. SiteGround també ofereix uns quants llibres electrònics.

Una dada coneguda és que Bluehost té una enorme base de clients i a molta gent li costa arribar ràpidament al servei d’atenció al client. Aquest és un avantatge afegit si feu servir SiteGround.

Raó 4 – Seguretat i fiabilitat:

SiteGround lidera quan es tracta de seguretat. Segueix l’aïllament segur del compte en servidors compartits i té còpies de seguretat automàtiques.

És una de les primeres plataformes d’allotjament en incorporar un anti-bot impulsat per AI per evitar que les botnets exerceixin un atac de força bruta.

És compatible amb HTTP2 i proporciona certificats SSL gratuïts. SiteGround proporciona actualitzacions de programari regulars i automàtiques. A més, SiteGround ha definit més de 800 regles WAF per crear regles de seguretat de tallafoc robust i és compatible amb GDPR.

SiteGround proporciona serveis fiables i té un 99,99% de temps de funcionament.

Per supervisar el rendiment del servidor he comprat allotjament compartit de SiteGround.

temps de funcionament del lloc

A continuació, es mostren les estadístiques de visió sobre les mètriques d’actuació dels últims mesos-

 • Mar 2020: 99,92%
 • Febrer 2020: 99,99%
 • Gener 2020: 99,73%
 • Des. 2019: 99,72%
 • Nov 2019: 99,99%
 • Oct 2019: 99,97%
 • Set. 2019: 100,00%
 • Agost de 2019: 99,93%
 • Jul. 2019: 99,98%
 • Juny de 2019: 100%
 • Maig de 2019: 99,99%
 • Abr de 2019: 99,99%
 • Mar 2019: 99,99%
 • Febrer de 2019: 100%
 • Gener de 2019: 99,96%
 • Des. 2018: 99,99%
 • Nov 2018: 100%
 • Oct 2018: 100%
 • Set. 2018: 99,99%
 • Agost de 2018: 100%
 • Jul. 2018: 100%
 • Juny de 2018: 100%
 • Maig de 2018: 100%
 • Abr de 2018: 100%
 • Mar 2018: 100%
 • Febrer 2018: 100%
 • Gen 2018: 99,99%
 • Des. 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%

Podeu veure les dades detallades aquí.

Bluehost proporciona una altra vegada SSL de forma gratuïta, però no aconseguireu res més com a part del vostre pla. L’ús de SiteGround us proporciona una millor accessibilitat per a funcions de seguretat.

Raó 5 – Facilitat d’ús:

SiteGround té un tauler de control intuïtiu que és senzill d’utilitzar. És fàcil d’utilitzar i, alhora, fàcil d’utilitzar per a usuaris fins i tot novells.

siteground_cPanel

El cPanel està ben segregat i és fàcil de navegar, aconseguint una experiència perfecta de l’usuari.

No cal dir que no només la navegació és senzilla, sinó que també es poden buscar diverses opcions disponibles al seu cPanel.

Tant és fàcil d’utilitzar SiteGround com Bluehost, de manera que si migreu a SiteGround pràcticament res canvia.

Raó 6 – Característiques:

SiteGround té un pla bàsic d’allotjament compartit que proporciona una sèrie de funcions útils. El pla inclou un creador de llocs web gratuït i un cPanel. Cada pla té un suport 24 hores / 7.

Altres funcions essencials incloses són l’emmagatzematge SSD, el CDN gratuït de Cloudflare, SSH i les còpies de seguretat automàtiques.

Fins i tot per al pla bàsic, teniu instal·ladors automàtics, comptes de correu electrònic gratuïts, suport SSL, HTTP2 i trànsit no modificat.

Característiques
Inclou el pla StartUp
Constructor de llocs web gratuït
CDN gratuït de Cloudflare
cPanel & Accés SSH
Configuració gratuïta & Transferència
Assistència tècnica 24/7
Emmagatzematge SSD
Còpia de seguretat gratuïta diària
Comptes de correu electrònic il·limitats & DB
Preunormalment 11,95 dòlars
3,95 dòlars / mes.

SiteGround proporciona una garantia de devolució de 30 dies. Per a altres plans, podeu obtenir transferència gratuïta del lloc. Això també és compatible amb SuperCacher per proporcionar grans velocitats i té una restauració de còpies de seguretat gratuïta en cas de problemes.

SiteGround proporciona la majoria de les característiques essencials com a part del pla. Aquest és un avantatge afegit ja que no heu de gastar més per aquestes funcions.

Si bé SiteGround ofereix moltes funcions com a part del pla, no passa el mateix amb Bluehost. La renovació del pla Bluehost és costosa i, a més, haureu de gastar diners addicionals per a funcions addicionals.

D’acord, canviar-me als usuaris de SiteGround1 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a SiteGround, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa núm. 2: FastComet

pancarta de fastcomet

Una altra alternativa Bluehost és FastComet, que també és econòmica. Inclou diversos productes per emportar-se molt rics.

FastComet ha estat durant els darrers 9 anys, però ha estat en serveis de hosting des del 2013. Té la seva seu a San Francisco, Califòrnia, EUA..

Relativament una plataforma d’allotjament més recent i tenia l’avantatge d’aprendre i evolucionar de les mancances d’altres plataformes d’allotjament.

Aquesta és una de les raons principals perquè FastComet evoluciona sòlidament en la roca i s’estén per tot el mercat.

Actualment, abasta a més de 45.000 clients repartits en 83 països.

A banda dels preus i les característiques, hi ha més avantatges en utilitzar FastComet.

Motiu 1: fixació de preus:

Tal com he mencionat, la fixació de preus és un dels aspectes positius que proporciona FastComet. Tenen tres plans en l’allotjament compartit-

 • FastCloud
 • FastCloud Plus
 • FastCloud Extra

El pla més bàsic FastCloud proporciona totes les funcions essencials i té un preu de 2,95 dòlars mensuals. En parlaré sobre les funcions incloses amb més detall en la meva revisió.

Els altres plans tenen un preu de 4,45 dòlars mensuals per FastCloud Plus i 5,95 dòlars mensuals per FastCloud Extra.

L’allotjament compartit no té només un preu reduït, sinó que la seva hosting al núvol i el seu allotjament dedicat són flexibles i assequibles al mateix temps..

Hosting compartit
Hosting al núvol
Dedicat

Preu2,95 dòlars / mes59,95 dòlars / mes139 dòlars / mes

No cal dir que els usuaris de Bluehost es podrien adonar del que podrien estalviar migrant a FastComet.

Consulteu els plans complets de FastComet aquí …

Raó 2 – Característiques:

FastComet és definitivament ric en funcions. Això és cert no només per als plans de preus elevats, sinó que també és bàsic una llista de funcions.

Independentment del pla que trieu, obteniu suport SSD. El pla bàsic suporta SSD de 15 GB amb trànsit no modificat.

Altres funcions inclouen comptes de correu electrònic il·limitats, instal·lador d’aplicacions d’un clic, instal·lació gratuïta i actualitzacions d’aplicacions. També s’inclou el botó i arrossegament gratuït de SiteBuilder.

FastComet ofereix alguns serveis essencials com a part de tots els plans. Això inclou:

Característiques
A Tots els plans
canel i softaculous
Transferències gratuïtes de llocs web
Comptes FTP il·limitats
Base de dades il·limitada
Subdominis il·limitats
CloudFlare CDNStorage
Còpia de seguretat diària
Preu2,95 dòlars / mes.

També té una garantia de devolució de 45 dies. Al passar d’un pla bàsic, obteniu funcions més avançades.

Inclou més capacitat de RAM, dominis addicionals il·limitats, administrador de restauració amb un clic, Google PageSpeed, DNS privat gratuït, segell SSL dinàmic gratuït, 3 transferències gratuïtes de llocs web i molts més.

La llista de funcions integrada de FastComet és exhaustiva i queda molt per davant de Bluehost.

Raó 3 – Seguretat:

FastComet té un bon suport en termes de seguretat. Proporciona SSD juntament amb CloudFlare CDN, que proporciona una velocitat més ràpida i una seguretat millorada.

Té un tallafoc optimitzat que protegeix totes les aplicacions i que també aïlla el compte. Cada compte té una protecció gratuïta contra programari antivirus i antivirus. Juntament amb això, disposa de programari gratuït i actualització d’aplicacions.

A part d’això, té un SSL gratuït com a part de tots els plans. Amb el tallafoc d’aplicacions web i de xarxa, també té protecció contra la força bruta.

Hi ha més informació sobre el seu paquet de seguretat. Disposen de suport per a la protecció d’explotació i protecció contra programari contra el malware, eliminació de programari maliciós, autenticació de dos factors, protecció directa i contrasenya, seguretat CageFS, servidors CloudLinux, seguretat del servidor BitNinja, control del servidor 24 hores i ModSecurity Manager.

pla de seguretat fastcomet

En comparació amb el que FastComet pot proporcionar, Bluehost és gairebé la mitjana en termes de característiques de seguretat.

Raó 4 – Temps de funcionament i fiabilitat:

En termes de temps de funcionament, FastComet és consistent. No només manté un temps de funcionament constant, sinó que els temps de resposta també són bons.

Per assolir les meves mètriques d’ús, he comprat allotjament de FastComet.
hora de funcionament ràpida
A continuació, es mostra la història del temps de funcionament. Podeu veure les dades detallades aquí.

 • Mar 2020: 99,93%
 • Febrer 2020: 99,71%
 • Gener 2020: 99,93%
 • Des. 2019: 99,97%
 • Nov 2019: 99,93%
 • Oct 2019: 99,83%
 • Set. 2019: 99,87%
 • Agost de 2019: 99,90%
 • Jul. 2019: 100%
 • Juny de 2019: 99,44%
 • Maig de 2019: 99,98%
 • Abr de 2019: 99,86%
 • Mar de 2019: 99,90%
 • Febrer de 2019: 99,99%
 • Gen 2019: 100%
 • Des. 2018: 99,90%
 • Nov 2018: 100%
 • Oct 2018: 100%
 • Set. 2018: 99,97%
 • Agost de 2018: 100%
 • Jul. 2018: 100%
 • Juny de 2018: 100%
 • Maig de 2018: 100%
 • Abr de 2018: 99,99%
 • Mar 2018: 100%
 • Febrer 2018: 100%
 • Gen 2018: 100%
 • Des. 2017: 100%
 • Nov 2017: 100%
 • Oct 2017: 100%

Sí, i també proporcionen serveis fiables. FastComet proporciona còpies de seguretat regulars. Disposa d’una memòria cau de cinc capes i utilitza diverses tècniques per optimitzar la velocitat.

Durant els últims mesos, la durada de la feina a Bluehost ha baixat fins al 99,78%. Amb FastComet, podeu veure com hi ha un temps de vida constant gairebé constant del 100%.

Utilitza diverses tècniques d’optimització de caché i optimització de velocitat per proporcionar alta velocitat i rendiment al vostre lloc web.

Alguns d’aquests són: memòria cau CloudFlare CDN, agrupament JavaScript, optimització del navegador, optimització de capçalera de caché, compressió de dades sense pèrdues i molts més.

La velocitat és quelcom que FastComet és igualment competent amb Bluehost.

Raó 5: Atenció al client:

Un cop més, l’assistència al client és un punt en què FastComet sobresurt. Podeu accedir-hi a través de xat en directe, correu electrònic, telèfon. Ofereixen suport 24 hores al dia 7.

Inclou configuració gratuïta de plantilles, instal·lació d’aplicacions, instal·lació de mòduls addicionals, actualitzacions i eliminació gratuïta de virus / programari maliciós.

El seu lloc web conté tutorials sobre diversos dominis d’allotjament. Això també inclou una secció de preguntes freqüents.

FastComet també compta amb un sistema de bitllets per resoldre problemes. Juntament amb aquests, el suport també ajuda amb la configuració del lloc web, la instal·lació de SSL, la recuperació de llocs web piratejats, les actualitzacions de complements.

Com que FastComet té una base de clients creixent, proporciona una bona assistència prioritària. I sí, això és una cosa que potser no podreu gaudir fent servir Bluehost.

I aquí es comparen els trets:

FastComet
BlueHost

Servidors només SSD
RocketBooster
Xifrem
Còpies de seguretat diàries
Eliminació de programari maliciós
Període de devolució45 dies30 dies
Preu / mes.2,95 dòlars7,99 dòlars

D’acord, canviar-me als usuaris de FastComet3 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a FastComet, podeu contractar el nostre expert en migració del lloc fent clic aquí.

Alternativa núm. 3: GreenGeeks

GreenGeeks_Banner

Avançant més, la meva tercera alternativa per a Bluehost és GreenGeeks.

GreenGeeks és un dels pocs hosting verd disponible al mercat. Sí, tenen l’objectiu de ser eficients energèticament i respectar el medi ambient.

GreenGeeks es va iniciar per primera vegada el 2008 i té la seu a Califòrnia, Estats Units. Compta amb més de 35.000 clients i ha acollit més de 300.000 llocs web.

GreenGeeks té un preu elevat en termes de rendiment i velocitat. No només això, té un preu moderat i està equipat amb diverses funcions essencials.

Tot plegat es combina amb un suport puntual al client que el converteix en una de les millors opcions d’allotjament.

A continuació, es detallen les raons per les quals GreenGeeks és una bona alternativa per a Bluehost.

Raó 1: velocitat i rendiment:

GreenGeeks és relativament decent quan es tracta de velocitats. A més, el rendiment és coherent amb un bon temps de resposta.

Això mostra la rapidesa amb GreenGeeks. I sí, és bastant ràpid. A continuació, deixa’m proporcionar-li detalls del temps fins al primer byte.

greengeeks primer byte

Això també és prou ràpid per estar al costat de Bluehost. Per donar un rendiment alt i efectiu, GreenGeeks inclou diverses tecnologies.

Inclou recursos informàtics escalables, SSD, LiteSpeed ​​i MariaDB optimitzats, PowerCacher, CDN.

Si compareu l’ecosistema de GreenGeeks amb Bluehost, us adonareu que tan bé, GreenGeeks ha configurat i una arquitectura escalable, a més de proporcionar una velocitat constant.

Raó 2: Atenció al client:

L’assistència al client és una part important de l’elecció d’una plataforma d’allotjament. GreenGeeks compta amb una àmplia atenció al client. Obteniu assistència tècnica 24/7. Es pot obtenir atenció al client mitjançant xat en directe, correu electrònic i telèfon.

A més, GreenGeeks té una base de coneixement dedicada en diversos temes. Disposa de tutorials de llocs web que tenen una visió simplista de l’ús de GreenGeeks.

Aquesta és una situació d’avantguarda per GreenGeeks en comparació amb Bluehost.

Raó 3 – Temps de funcionament i fiabilitat:

Un altre paràmetre que consideraria és el temps de funcionament i la fiabilitat. GreenGeeks garanteix un temps de vida 99,99%.
greengeeks temps de funcionament
A continuació, es mostren les estadístiques sobre el seu temps de funcionament dels últims mesos.

 • Mar 2020: 98,97%
 • Febrer 2020: 99,87%
 • Gen 2020: 100%
 • Des. 2019: 99,96%
 • Nov 2019: 100%
 • Oct 2019: 100,00%
 • Set. 2019: 100,00%
 • Agost de 2019: 99,97%
 • Jul. 2019: 100%
 • Juny de 2019: 99,98%
 • Maig de 2019: 100%
 • Abril de 2019: 99,96%
 • Març de 2019: 100%
 • Febrer de 2019: 100%
 • Gener de 2019: 100%
 • Desembre de 2018: 100%
 • Novembre de 2018: 100%
 • Octubre de 2018: 99,96%
 • Setembre de 2018: 99,99%
 • Agost de 2018: 100%
 • Juliol de 2018: 99,96%
 • Juny de 2018: 100%
 • Maig de 2018: 100%
 • Abril de 2018: 100%
 • Març de 2018: 99,89%
 • Febrer de 2018: 100%
 • Gener de 2018: 100%
 • Desembre de 2017: 100%
 • Novembre de 2017: 100%

Podeu llegir la ressenya detallada de GreenGeeks per obtenir-ne més informació.

El temps de funcionament és gairebé constant. Manté la redundància de maquinari i de diversos recursos amb còpies de seguretat nocturnes.

Bé, això de nou per a GreenGeeks és molt millor que Bluehost, fins al 99,78%.

Raó 4 – Característiques:

GreenGeeks, a diferència d’una altra plataforma d’allotjament, no ofereix massa plans d’allotjament compartit. Tenen un pla únic que és suficient per totes les funcions.

El pla comença a partir de 2,95 dòlars mensuals si es tria per un període de 3 anys. A més, es proporciona una garantia de devolució de 30 dies.

Inclou espai web SSD il·limitat, transferència il·limitada de dades, dominis il·limitats en 1 compte, registre gratuït de noms de domini en transferència amb serveis de transferència gratuïta, creador de llocs web gratuïts, plantilles gratuïtes.

El pla té suport per a cPanel, softaculous, subdomini il limitat i estacionat un domini, base de dades MySQL il·limitada.

Característiques
Inclou el pla
DominisIl·limitat
SSD SpaceIl·limitat
Configuració del domini & TransferènciaGratuït
Assistència tècnica 24/7
Constructor de llocs webGratuït
Eines de màrqueting i SEOGratuït
Comptes de correu electrònicIMAP / POP3 segur
Preu2,95 dòlars / mes.

GreenGeeks és amigable per als desenvolupadors i ofereix diverses opcions. Pocs són múltiples versions de PHP, SSH gratuït, accés FTP segur, suport Perl i Python, base de dades MySQL, comptes FTP, Git i molts més.

Això també es construeix amb un immens suport de comerç electrònic. Les funcions incloses són gratuïtes per a xifrar SSL de comodins, instal·lació gratuïta de carrets de compra, certificat SSL i suport per a WordPress, Drupal, hosting de Joomla.

A més, GreenGeeks ofereix un 99,99% de temps de treball juntament amb un 300% d’energia renovable compensada.

GreenGeeks ofereix una sèrie de funcions incloses en el pla, cosa que els usuaris de Bluehost haurien de pagar més.

Raó 5 – Facilitat d’ús:

L’ús del creador de llocs web de GreenGeeks i cPanel és bastant senzill. El creador d’arrossegament i soltura és fàcil d’utilitzar. Està dissenyat tant per usuaris inclinats tècnicament com per a usuaris novells.

verds de cpanel

Tots els usos de funcions estan ben segregats respecte al cPanel. Bé, això no només és fàcil d’utilitzar, sinó que també proporcionen una migració fàcil. Així, podeu migrar el vostre lloc web de Bluehost amb facilitat a GreenGeeks.

Així, encara que migreu, GreenGeeks és tan senzill d’utilitzar com Bluehost. Així que res de què preocupar.

Raó 6 – Seguretat:

GreenGeeks té bones característiques en seguretat. A un nivell bàsic, proporciona un aïllament del compte. Això es combina amb un control proactiu de seguretat 24 hores / 7.

El pla inclou SSL gratuït i HTTP2. GreenGeeks fa un escaneig de seguretat en temps real amb còpies de seguretat de cada dia.

Les actualitzacions automàtiques i els pedaços de seguretat s’apliquen automàticament a tots els comptes. Cada compte ha millorat la protecció contra el correu brossa.

A més, s’inclou l’accés SSH, el bloqueig d’IP, la protecció d’enllaç directe, la protecció contra filtracions a la qual es pot accedir des del cPanel.

Encara que GreenGeeks no disposi de peces de seguretat excessivament cobertes, sempre tenen tots els elements bàsics per garantir que el vostre lloc web estigui ben segur i protegit.

GreenGeeks té unes bones característiques de seguretat integrades, cosa que Bluehost queda enrere.

Alternativa núm. 4: Kinsta (per a allotjament de WordPress gestionat)

Kinsta

Pot ser que Kinsta no sigui una plataforma d’allotjament massa popular, però segons sembla, aquesta és la meva quarta alternativa. Per ser sincer, hi ha raons per les quals Kinsta arriba a aquesta llista.

No pot ser millor que ser una alternativa a Bluehost una de les principals marques.

Kinsta és més popular pels seus serveis de hosting de WordPress gestionats i així ho expliquen clarament en els seus plans. Començat el 2013, Kinsta ha passat a ser una de les conegudes administrades plataformes d’allotjament de WordPress.

Tot i que constantment, haureu escoltat que Bluehost és el soci recomanat per al hosting de WordPress, tanmateix Kinsta és una alternativa igualment convincent..

Heus aquí les raons per les quals considero Kinsta una alternativa de Bluehost igual de bona.

Raó 1: allotjament de WordPress:

Kinsta simplement es centra només en allotjament a WordPress. Si bé considereu que això no és versàtil, diria que ho fan millor només concentrant-se en WordPress.

És una solució única per a qualsevol requisit d’allotjament de WordPress. Des del seu allotjament gestionat, no heu de preocupar-vos gaire del vostre allotjament.

Hosting de wordpress Wix

L’allotjament compta amb el suport de professionals de la indústria de WordPress que us guien constantment a través del vostre allotjament web. Un lloc perfecte en cas que comenceu a provar allotjament de WordPress.

Si no n’hi ha prou, podeu ampliar ràpidament el vostre allotjament de WordPress des d’un lloc web únic a nivell d’empresa. Obteniu les millors velocitats amb els vostres plans d’allotjament i, a més, es suporta amb una instal·lació gratuïta de WordPress.

Raó 2 – Plans:

Els plans tenen una garantia de devolució de 30 dies, una cosa similar a Bluehost. Tanmateix, en cas que trieu un pla anual, tindreu 2 mesos gratis.

Així que aquí hi ha la diferència. Kinsta ofereix allotjament gestionat i una sèrie de serveis amb una llista molt superior de funcions. Així, comparar els seus preus serà una comparació de poma a taronja.

El que em va semblar atractiu sobre Kinsta són els seus versàtils plans que s’adapten a tot tipus de lloc web.

pla kinsta

Creieu-lo o no, no heu de pagar res més quan escolliu Kinsta. Els plans ofereixen una escalabilitat fàcil en qualsevol moment.

Raó 3 – Horari i resposta:

Un cop utilitzeu Kinsta, esteu d’acord que proporciona un temps de vida gairebé 100% en la majoria dels casos. Si bé té un temps de funcionament constant, Kinsta també té un bon temps de resposta.

Kinsta dóna una mitjana d’uns 300-400 ms de temps de càrrega, el que és igualment atractiu. Permeteu-me que us proporcioni més detalls sobre què és diferent de l’arquitectura Kinsta i de quina manera proporciona una bona autonomia i resposta.

Tots els servidors Kinsta es col·loquen a Google Cloud que utilitza SSD. Això té una redundància integrada i manté la integritat de les dades.

hora de funcionament kinsta

Kinsta té CDN gratuït alimentat per KeyCDN amb un CDN en temps real amb suport IPv6 i HTTP / 2 que pot accelerar el lliurament d’imatges, JS i CSS juntament amb un altre contingut estàtic. Kinsta ofereix serveis en 19 ubicacions i ofereix una millor accessibilitat en funció de la proximitat de la ubicació.

Kinsta té alguna cosa que es diu complement de memòria cau etiquetat en blanc. Aquest és un complement de caché intern que gestiona la memòria cau a nivell del servidor. Això permet una millor visibilitat i un enfocament granular on podeu eliminar la memòria cau automàticament quan es facin actualitzacions del vostre lloc web.

Compta amb un seguiment continuat del temps de funcionament. Kinsta té un control de funcionament regular on es revisa el funcionament del lloc web cada 2 minuts. El nivell de control també és un dels motius principals, Kinsta pot proporcionar un temps de treball constant.

Raó 4 – Característiques:

Amb Kinsta, la infraestructura base segueix sent la mateixa, només hi ha configuracions. Aquesta és una de les raons per les quals es pot triar qualsevol pla i es pot gaudir encara d’un bon temps de resposta i temps de resposta.

La infraestructura com he comentat anteriorment es construeix a través de la plataforma de núvols de Google. A causa de la plataforma base, Kinsta ofereix als seus usuaris escalabilitat, fiabilitat automàtica i un bon rendiment.

Característiques de kinsta

Kinsta proporciona atenció al client les 24 hores del dia i compta amb experts de WordPress per solucionar qualsevol problema. Té una taxa de resolució d’emissió del 100%. A diferència del cPanel tradicional, Kinsta proporciona l’administrador MyKinsta integrat, que és una interfície fàcil d’utilitzar..

Tens la flexibilitat per triar el teu centre de dades entre les seves 19 ubicacions. Els serveis d’allotjament tenen un entorn d’escenificació i estan relacionats amb diverses funcions pròpies per als desenvolupadors.

Opcionalment a qualsevol pla que pugueu afegir, proxy inversor de Nginx, Redis, Railflare Cloudflare, Search Elastic. També podeu obtenir la vostra ajuda per optimitzar el vostre lloc web.

Raó 5 – Seguretat:

Kinsta utilitza Google Cloud que, en certa manera, assegura el transport de dades. A part d’això, proporciona certificat SSL gratuït acompanyat de la vigilància del servidor tot el dia.

També podeu importar els vostres propis certificats SSL. La infraestructura està alimentada amb protocols adequats, tallafocs, comprovacions de funcionament i còpies de seguretat periòdiques.

kinsta seguretat

Kinsta garanteix que els seus recursos siguin completament impermeables. Les actualitzacions de programari i els pegats s’apliquen a intervals regulars.

Raó 6 – Còpia de seguretat i restauració:

Amb Kinsta es recolzaran sempre les vostres dades. Una de les coses que voldria destacar és que Kinsta realitza còpies de seguretat i restauracions sense cap cost addicional.

Almenys una vegada cada dia, es fa la còpia de seguretat del lloc. Kinsta proporciona una còpia de seguretat independent per a entorns de producció i producció. Això és increïble, ja que en la majoria dels casos, els entorns d’escenificació no es recolzen mai.

Opcionalment també podeu augmentar la freqüència de còpia de seguretat. També podeu tenir còpies de seguretat horàries en cas que teniu un requisit empresarial per fer-ho.

còpia de seguretat de kinsta

En cas que instal·leu un tema nou o actualitzeu un complement, podeu configurar un punt de còpia de seguretat manual. Si la utilitzeu, podeu desfer els canvis fàcilment.

En la majoria dels casos, el període de retenció de còpies de seguretat és de 14 dies. No obstant això, a mesura que els plans s’incrementen, el període de retenció també creix. En qualsevol moment de l’administrador, podeu restaurar la còpia de seguretat fàcilment.

M’agrada la forma en què Kinsta ha creat els seus serveis de restauració i seguretat. Això cobreix gairebé tots els aspectes vitals del disseny de llocs web.

Kinsta també admet la clonació de llocs que permet una ràpida replicació d’una plantilla existent. També és compatible la migració gratuïta, que opcionalment és compatible amb els seus experts de WordPress.

Comença amb Kinsta

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a Kinsta, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa núm. 5: Nom d’heroi

Banner de Namehero

Namehero és una bona alternativa per a BlueHost. És relativament nou i es va iniciar el 2015 amb les seves principals operacions als EUA.

Namehero és un servei d’allotjament basat en núvols i disposa de centres de dades substancials per proporcionar serveis fiables.

El seu preu assequible amb suport continuat al client és una cosa que és extremadament atractiva i és una bona raó per ser una alternativa per a Bluehost.

Tot i que es tracta d’un resum sobre les funcions de Namehero, hi ha més informació.

Motiu 1: fixació de preus:

Namehero té plans que comencen a partir de 3,59 dòlars al mes, que és gairebé similar a Bluehost. No obstant això, amb Namehero, el pla bàsic proporciona emmagatzematge SSD il·limitat, que no és el cas de Bluehost.

Namehero té un total de 4 plans.

Pla del nom

Quan trieu un pla de gamma alta, notareu que Namehero és més assequible en comparació amb Bluehost.

Tant Bluehost, com Namehero, tenen una renovació més gran respecte als preus inicials.

Tot i que això és cert, hi ha una lleugera diferència entre les dues renovacions. Amb Namehero, les renovacions són més barates en comparació amb Bluehost.

Namehero té la majoria de funcions com a part del pla i, per tant, no heu de gastar més per complements.

Raó 2 – Característiques:

Si us preocupa quines són les funcions que ofereix Namehero, deixeu-me que us asseguro que Namehero té una llista de funcions rica.

Per començar, us ofereix una amplada de banda no modificada juntament amb una limitació d’emmagatzematge il·limitat al límit Inode. Els plans Namehero tenen el suport de tecnologies sòlides de la indústria.

Preu del nom de l'heroi

Algunes de les funcions incloses són els servidors de LiteSpeed, atenció al client constant, bon temps de funcionament, emmagatzematge SSD Raid 10, còpies de seguretat regulars, allotjament de correu electrònic. Els plans inclouen un domini gratuït per al primer any.

Namehero proporciona una instal·lació d’un clic per a diverses aplicacions. Afegir Namehero és una de les opcions més populars per al hosting de WordPress.

Raó 3 – Seguretat:

Namehero va incorporar prou funcions de seguretat en tots els seus plans. Alguna cosa que val la pena esmentar és que la majoria d’aquestes funcions estan incloses al pla i no tenen preus separats.

A un nivell bàsic, amb tots els plans, obté SSL gratuït. Tenen els centres de dades i la infraestructura assegurats i tenen un servei completament transparent.

Algunes de les funcions de seguretat incorporades inclouen la protecció DDoS, el control del trànsit i la supervisió,
optimització de llocs web, tallafoc d’aplicacions web.

Tots els plans de Namehero inclouen una protecció i exploració diària del programari maliciós diari. Els recursos s’actualitzen automàticament i es pateixen a intervals regulars.

Raó 4 – Temps de funcionament i fiabilitat:

Namehero amb la seva infraestructura de núvol garanteix mantenir un bon funcionament. Namehero és conegut pels serveis transparents i, en línia amb això, publica el seu informe de funcionament.

Gairebé manté un temps de vida del 99,99% i garanteix un temps de vida del 99,9%. Durant l’últim any, han patit temps d’inactuació inferiors a 2 hores a tots els servidors.

Nom de l'heroi

L’emmagatzematge SSD per a tots els plans fa que el vostre lloc web tingui un millor rendiment. Namehero inclou el servidor web LiteSpeed, CloudFlare CDN que garanteix un alt rendiment.

Raó 5: Atenció al client:

Namehero té un suport exhaustiu. Aquesta està disponible les 24 hores del dia i es pot accedir per telèfon, xat en directe, correus electrònics, entrades.

Atenció al client de Namehero

Namehero també proporciona suport per a allotjament i migració. Si consulteu la seva secció d’assistència, trobareu una llarga llista de la base de coneixement.

Namehero també inclou tutorials de vídeo i material de formació. Aquí trobareu diverses guies per solucionar problemes, tutorials de configuració complets i també es tracten alguns temes avançats.

En general, Namehero té un mecanisme de suport de punta a punta.

Motiu 6: còpies de seguretat i migració:

Namehero proporciona còpies de seguretat nocturnes sense cap cost addicional. Es crea una còpia de seguretat de cada compte de cPanel.

Les còpies de seguretat són accessibles i estan disponibles mitjançant Cpremote. Amb el mínim suport, els clients poden restaurar tot allò que necessitin incloent-hi qualsevol fitxer, directori o correu electrònic.

Namehero proporciona un entorn de posada en escena on podeu provar les vostres funcions abans de viure en directe.

De la mateixa manera, la migració del lloc web es pot fer fàcilment. La migració és gratuïta durant els primers 30 dies. Inclou la migració mitjançant cPanel i també sense cPanel.

D’acord, canvia’m a usuaris de NameHero2 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a NameHero, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa núm. 6: ICDSoft

icdsoft

ICDSoft ha estat predominantment al mercat des de fa temps i va iniciar un servei d’allotjament web el 1999. Aquesta és una altra alternativa per a Bluehost..

Està distribuït per diversos països i allotjaments a més de 58K llocs web. ICDSoft té una àmplia gamma de serveis, a part de l’allotjament compartit.

ICDSoft té una gran varietat de funcions i ofereix serveis fiables i un excel·lent funcionament. La majoria de funcions s’inclouen al pla per tal de fer-la rendible.

Tot i que es tracta d’un resum sobre ICDSoft, hi ha algunes funcions que la converteixen en una alternativa perfecta per a Bluehost.

Raó 1 – Plans i preus:

ICDSoft proporciona 3 plans diferents per a allotjament compartit. Aquests plans es basen en diferents regions.

El preu a primera vista pot no semblar molt baix. Tot i això, cal destacar el fet que ICDSoft té preus de renovació més baixos en comparació amb els preus per primera vegada.

La seva estratègia al voltant dels preus sembla ser diferent en comparació amb altres solucions d’allotjament.

pla icdsoft

El pla bàsic comença a partir de 6 dòlars / mes i es renova en 4,80 dòlars el mes. De la mateixa manera, la resta de plans es renoven a preus més baixos.

Així, a la llarga, en comparació amb Bluehost, estalvieu més quan trieu ICDSoft.

Raó 2: Suport d’allotjament versàtil:

Allotjament compartit és una cosa que és més popular i que sovint es discuteix. Tot i això, hi ha moltes empreses que opten per opcions d’allotjament alternatives.

El pla d’allotjament compartit té una garantia de devolució de 100 dies.

ICDSoft no només té allotjament compartit, sinó que també admet allotjament compartit amb múltiples plans i diferents regions tenen preus lleugerament diferents. Per tant, també podeu triar la regió.

icdsoft comparteix allotjament web

ICDSoft també admet allotjament de WordPress, VPS gestionat, allotjament Node.js, hosting OsCommerce i hosting Drupal.

Cadascuna d’aquestes opcions d’allotjament inclou funcions i ofereixen plans versàtils que suposa un avantatge afegit.

Raó 3 – Característiques:

ICDSoft inclou la majoria de funcions com a part del pla. Amb l’allotjament compartit, el suport bàsic d’emmagatzematge de disc d’1 GB permet la transferència de dades fins a 20 GB / mes.

S’inclouen còpies de seguretat, migració i SSL en tots els plans. Admet allotjament de correu electrònic amb comptes de correu electrònic il·limitats.

ICDSoft proporciona suport per Python, PHP, Perl Ruby i TCL. També ofereix un creador de llocs gratuït juntament amb moltes funcions de seguretat integrades i un control continu.

funcions icdsoft

ICDSoft admet diversos instal·ladors de tercers i també proporciona estadístiques de llocs web.

Raó 4: Atenció al client:

ICDSoft al seu lloc web ofereix una secció de suport independent. Aquí podeu enviar una entrada amb un temps de resposta de 15 minuts.

També podeu utilitzar la seva funció de xat en viu que es troba disponible les 24 hores del dia o podeu enviar el vostre servei d’assistència per correu electrònic.

funció icdsoft

Vaig provar el seu xat en directe i va ser una resposta súper ràpida sense temps d’espera.

xat en viu de icdsoft

També podeu trobar molts recursos a la taula d’ajuda que conté diversos tutorials en línia. Icdsoft també proporciona una transparència suficient mostrant el seu temps de funcionament detallat.

temps de funcionament icdsoft

Raó 5 – Seguretat:

La seguretat és una cosa que es tracta de manera molt crítica quan parlem d’ICDSoft. Inclouen tots aquests en el pla.

A un nivell bàsic, inclou Xifrar SSL gratuït per a cada pla. L’allotjament per correu electrònic és compatible amb una protecció avançada contra el correu brossa.

També podeu comprar un certificat comercial si cal.

Tots els servidors estan supervisats en temps real per sistemes automatitzats. ICDSoft proporciona protecció contra spam contra diversos nivells. Inclou SpamAssassin per a correus electrònics.

També estan disponibles eines de seguretat addicionals, com ara el llistat de grisos seleccionat per l’usuari, el filtratge de virus, DKIM (MailKeys Identified Mail) i SPF..

ICDSoft també admet directoris protegits amb contrasenya, protecció de connexió directa, 2FA per a un tauler de control i HTTP / 2.

Raó 6: còpia de seguretat i migració:

El suport de còpia de seguretat proporcionat per ICDSoft torna a ser un motiu important per presentar-se com a alternativa a Bluehost.

S’inclouen còpies de seguretat i migracions incloses al pla. Les còpies de seguretat es prenen diàriament i es conserven durant 7 dies. La còpia de seguretat inclou bases de dades, fitxers i bústia.

còpia de seguretat de icdsoft

ICDSoft també proporciona una còpia de seguretat a demanda que es conserva durant 3 dies abans de suprimir-se automàticament.

Mitjançant el gestor de restauració, podeu restaurar una còpia de seguretat del sistema personal i del sistema. Es dóna suport amb més flexibilitat proporcionant 3 modes diferents de restauració.

restauració icdsoft

Comença amb els usuaris de ICDSoft2 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a ICDSoft, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Alternativa núm. 7: Hostinger

Hostinger-Banner

La meva alternativa final a Bluehost és Hostinger.

Hostinger és un altre proveïdor d’allotjament popular disponible al mercat. Es va llançar per primera vegada el 2004.

Hostinger ha sofert diverses modificacions des de la seva creació. El 2004 es va llançar una empresa personal anomenada Hosting media.

Va començar l’allotjament gratuït sota la bandera de 000webhost.com. El 2008 es va llançar una nova marca Hosting24.com. El 2011, el mitjà de hosting es rebateja com a hostinger. La companyia té la seva seu a Kaunas, Lituània.

Actualment, servidors Hostinger són més de 29 milions de clients repartits en 178 països. Ofereix una àmplia gamma de serveis i ofereix opcions d’allotjament assequibles.

Hostinger és, sens dubte, un dels concursants que podria ser un substitut de Bluehost. Us explicaré els meus motius per triar Hostinger com a alternativa per a Bluehost.

Raó 1: Atenció al client:

Un altre gran aspecte de l’ús d’Hostinger és el servei d’atenció al client. Té contingut ric en informació. El lloc ofereix una enorme base de coneixements, tutorials i blocs.

Els recursos són especialment útils si utilitzeu els seus serveis per primera vegada. Podeu posar-vos en contacte amb el servei d’atenció al client mitjançant xat en directe o correu electrònic. Hostinger proporciona suport instantani les 24 hores.

Per provar l’assistència al client, he comprovat el xat en directe. El xat en directe es va iniciar en gairebé 30 segons.

hostinger-livechat

hostinger-livechat2

El lloc web també ofereix un conjunt de preguntes freqüents que responen a les preguntes més comunes.

Hostinger supera a la llista de bases de coneixement en comparació amb Bluehost. A més, amb Hostinger, podeu posar-vos en contacte fàcilment amb l’assistència al client.

Raó 2 – Característiques:

Hostinger té una llista completa de funcions que s’adapta a la majoria de les funcions essencials. Per obtenir el pla bàsic, obteniu 1 lloc web, 10 GB d’espai de disc, 100 GB d’amplada de banda, 1 compte de correu electrònic, 1 compte FTP i 1 base de dades MySQL.

Característiques
Detalls
Emmagatzematge de disc10 GB
Ample de banda100 GB
Usuari FTP1
Compte de correu electrònic1
Còpies de seguretatSetmanalment
Subdominis2
Bases de dades MySQL1
Preu0,80 dòlars / mes.

El pla també inclou cPanel i creador de llocs web. A mesura que actualitzeu el vostre pla, podeu gaudir de l’emmagatzematge SSD juntament amb l’optimització de WordPress.

Les especificacions tècniques d’un pla bàsic inclouen 50 scripts d’instal·lador automàtic de programari, diverses versions PHP, MariaDB, InnoDB, eina PHPMyAdmin, FTP, treballs Cron, SSL i còpies de seguretat setmanals..

Cada pla té el suport de 30 dies de garantia, similar al de Bluehost. Quan actualitzeu el pla, accedireu a més de 90 scripts d’instal·lador automàtic de programari.

Hostinger té una bona llista de funcions i les inclou com a part del pla. Alguna cosa a la qual no podreu accedir mitjançant Bluehost.

Raó 3 – Facilitat d’ús:

Hostinger és fàcil d’utilitzar, sens dubte. Tot i això, les guies pas a pas que es proporcionen al lloc web faciliten aquesta tasca.

Té un cPanel ben segregat i senzill d’utilitzar.

Hostinger-cpanel

Així que no us haureu de preocupar si teniu previst emigrar de Bluehost a Hostinger, ja que tots dos són fàcils d’utilitzar.

Motiu 4: fixació de preus:

Els preus per Hostinger són sens dubte més econòmics en comparació amb Bluehost. Hostinger té 3 plans-

 • Allotjament compartit únic
 • Allotjament compartit de primera qualitat
 • Hosting compartit per empreses

El pla bàsic comença a partir de 2,15 dòlars / mes si es tria per un període de 48 mesos. Hostinger compta amb un programa de garantia de client fidel, que garanteix que no haureu de pagar preus de renovació exorbitantment elevats.

Bé, aquest és un punt en què Hostinger sobresurt en comparació amb els costos i les renovacions de Bluehost.

Comença amb els usuaris de Hostinger1 que han comprat

Si voleu canviar el vostre lloc web de BlueHost a Hostinger, podeu contractar el nostre expert en migració de llocs fent clic aquí.

Conclusió:

Us proporciono un detallat detall dels diferents motius pels quals podríeu escollir les plataformes d’allotjament esmentades anteriorment com a alternativa Bluehost.

He comprovat SiteGround, FastComet, GreenGeeks i Hostinger.

Entre els quatre, SiteGround és un allotjament assequible que inclou prestacions i seguretat excel·lents.

Hostinger té complements que es carreguen per separat i tenen un nivell baix de característiques de seguretat.

Entre GreenGeeks i FastComet, la meva opció seria FastComet. FastComet té alta velocitat, rendiment i temps de funcionament. A més, és rendible i ofereix una àmplia gamma de funcions que s’inclouen com a part del pla.

A més, és transparent i renova al mateix preu.

FastComet és una aposta segura i és una alternativa clàssica per a Bluehost.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map