7 millors generadors de blocs del 2020 (provats personalment)

Els noms dels blocs són el factor essencial del vostre bloc, ja que té un paper crucial en la definició de la vostra identitat, la vostra marca, la seva presentació a l’audiència, l’atracció del mercat i també al voltant del SEO (optimització de motors de cerca).


Tot i que els blocs han trigat molt en el mercat i el que una persona busca un nom del bloc deu haver estat el tipus de la mateixa categoria que hi ha present des d’abans, trobar un nom de bloc funcional i atractiu per al vostre blog..

A més, es converteix en una necessitat de tenir un nom de bloc precís i únic. Així, per esbrinar el nom d’un bloc únic i s’adapta al que es refereix al vostre bloc, hi ha molts generadors de noms de blocs que us proporcionen el vostre nom preferit i enganxós..

Què són els generadors de noms del bloc ?

Com el seu nom indica, un generador de noms de blocs és una eina en línia de generació de noms de blocs. Aquests generadors de noms del bloc utilitzen algunes excel·lents tècniques de cerca segons la categoria o paraula clau que l’usuari introdueix.

A més dels noms del bloc, també s’utilitzen per preguntar si els noms de domini dels mateixos estan disponibles o no. A continuació, es mostren alguns d’aquests generadors de noms de blocs.

hostingpill7 millors blocs de noms de blocs del 2020

 1. Generador de nom
 2. Nameboy
 3. DomainWheel
 4. Domini.com
 5. Recerca del domini magre
 6. Panabeu
 7. NameEstation

1. Generador de nom:

Generador de nom

Aquest generador de noms de bloc és un petit paquet petit per esbrinar el vostre nom ideal de bloc. És excel·lent per crear un nom únic i amable del bloc que pugui atreure fàcilment el públic.

Aquest generador de noms del bloc, no només demana la vostra informació personal, sinó que també es defineixen preguntes sobre els vostres blocs mitjançant verbs i adjectius. Aquesta descripció s’utilitza per trobar el nom del bloc.

A més, el generador utilitza informació sobre el vostre nom i el lloc on viviu. Si no voleu introduir cap informació, podeu simplement fer clic al botó de suggeriments per obtenir alguns exemples per relacionar-vos en relació..

És la millor part del generador, ja que tenen una gran varietat de llistes que poden adaptar-se als vostres pensaments o potser una cosa que no pensava.

Enfocament de les proves: Per provar el generador de nom:

 • Primer heu d’anar al lloc web oficial del Generador de noms.

Generador de nom

 • Hi trobareu diverses categories amb diferents noms per a cada tipus. Allà heu de seleccionar la categoria de “nom del bloc”.

Generador de nom

 • En aquesta categoria de nom del bloc hi ha diversos paràmetres que jutjaran el tipus de subjecte, els adjectius i molt més.

Generador de nom

 • Després d’això, la categoria de nom del bloc sol·licitarà les credencials correctes. Després d’haver donat aquestes credencials, us suggerirà diferents noms per al vostre bloc.

Generador de nom

2. Nom:

Nameboy

Un generador de noms de bloc envellit, però molt potent. Els seus poders de cerca són força còmodes, útils, ràpids i molt potents. Només heu d’introduir una paraula clau i hi haurà una llista de cerca segons la vostra paraula.

Si no us agrada el resultat, també podeu canviar-lo i investigar-lo. Podeu triar qualsevol dels noms de la llista que apareix.

La pegaç al respecte és que tan bon punt seleccioneu un nom de la llista del vostre bloc, feu clic al botó de detalls de visualització que hi ha al costat de la paraula i us dirigireu a l’enllaç del lloc web de Bluehost on podreu comprar hosting i també registra el teu bloc.

Nom de moda

Enfocament de les proves: Per provar Nameboy:

 • Els usuaris han d’accedir al lloc web oficial de Nameboy.

Nom de noi

 • Allà, heu de buscar directament el nom de domini amb algunes paraules clau vàlides. Us redirigirà a una pàgina web nova amb alguns noms de domini adequats.

Nameboy

3. DomainWheel:

DomainWheel

Aquesta és una eina gratuïta que us permet trobar no només el nom del bloc o el nom de domini, sinó també trobar una URL per al vostre nom. L’únic que heu de fer és simplement introduir la paraula clau que vulgueu veure el nom.

Feu clic al botó de cerca i se us ofereix una llista dels noms segons les extensions. També hi ha moltes recomanacions per a la paraula que heu introduït i fins i tot una selecció de paraules que coincideixen o rimen la vostra paraula clau.

Aquí també podeu registrar-vos pel nom de domini que heu seleccionat mitjançant el botó de detalls de visualització.

Enfocament de les proves: Per provar DomainWheel:

 • Els usuaris necessiten apropar-se directament al lloc web oficial de DomainWheel.

Roda de domini

 • Allà, presenciaran immediatament l’opció de cerca amb un marcador de posició suggerint alguna paraula clau nova amb alguna paraula clau addicional a sota.

roda de domini

 • Afegiu algunes paraules clau del bloc adequades segons les vostres necessitats i feu clic a “Cerca del domini”.

Domini-roda

 • La pàgina mostrarà immediatament alguns dels millors noms de domini del vostre bloc.

4. Domini.com:

Domini

Aquest generador opta per un dels més utilitzats i conegut pel generador de noms de domini. L’ajuda a trobar el millor nom de domini possible o nom de bloc amb un cost d’inscripció, respectivament.

Una vegada que introduïu la paraula clau que voleu cercar, trobareu un tipus de nom de domini .com.

Si no és capaç de buscar alguna cosa així, canvia algun altre nom relacionable per al mateix. Un cop ho hagueu decidit amb el títol del bloc, només podeu procedir al registre.

Enfocament de les proves: Per provar el domini:

 • Per al vostre nom de domini del bloc, heu d’afegir algun nom únic per al vostre bloc que no s’assembli a cap de la pàgina web.

Domini.com

 • Si necessiteu el mateix nom de pàgina web, podeu triar diversos noms de domini de primer nivell, com ara .net, .in, .org i molt més..

Domini.com

 • Després d’això, els usuaris han de comprar el mateix domini de primer nivell a l’opció “afegir al carret” i, a continuació, continuar el procés de pagament en conseqüència..

5. Cerca de dominis prims:

Recerca del domini magre

Es diu que aquest generador de noms del bloc és una eina senzilla i fàcil d’utilitzar. El fet sorprenent és que ha estat dirigida per una empresa anomenada Automatic, sent “WordPress” l’heroi.

Podeu cercar el vostre tipus de nom fàcilment introduint els filtres que comencen o acaben mitjançant la paraula clau que heu introduït. També conté algunes tècniques d’ordenació que poden ajudar a triar el nom correcte del bloc.

Enfocament de les proves: Per provar la cerca de dominis prims:

 • Els usuaris han de fer cerques de domini Lean al seu navegador web.

Recerca del domini magre

 • Després d’arribar a la pàgina principal, heu de buscar el nom del domini del bloc que desitgeu específicament.

Recerca del domini magre

 • La pàgina es redirigirà a una pàgina nova on trobareu un nom de domini fantàstic per al bloc.

Recerca del domini magre

6. Panabeu:

Panabeu

Aquesta eina, atractiva i interessantment dissenyada, ofereix una excel·lent rapidesa i claredat per als suggeriments de nom. Es diu que és una de les eines de generació de noms de domini més populars.

Utilitza el concepte de combinar dues o més paraules i després anar a la cerca relacionada com revertir els termes o canviar-los.

La característica que el fa tan accessible al mercat és que podeu consultar el nom que seleccioneu si està disponible en diferents llocs de xarxes socials.

Enfocament de les proves: Per provar Panabee:

 • Els usuaris necessiten obrir el lloc web oficial de Panabee. Allà, només han d’introduir dues paraules que vulguin com a nom de domini.

Panabeu

 • Els usuaris seran redirigits a una pàgina nova on obtindran informació sobre alguns dels noms disponibles amb les dues paraules clau escrites.

Panabeu

 • Allà necessiten seleccionar la icona del cor per comprovar si estan disponibles per al nom de domini del bloc.
 • Si es requereix, la pàgina es redirigirà al lloc web de GoDaddy per obtenir la disponibilitat del domini.

Godaddy

7. Nom Estació:

NameEstation

Un altre conegut generador de noms de blocs és el nom de l’estació. També genera suggeriments de noms saludables per al vostre bloc, però té poques disponibilitats, per la qual cosa no es recomana sobretot utilitzar-les.

Tan bon punt hàgiu introduït la paraula clau al generador, us proporcionarà algunes paraules aleatòries. La llista que es mostra majoritàriament conté la paraula clau que heu introduït barrejada amb altres paraules que es relacionen conjuntament amb el nom que vau utilitzar.

Aquesta eina només té una característica atractiva i aquesta és la secció del concurs. En aquesta secció, els usuaris poden crear un concurs per als noms dels blocs com a suggeriment per a altres usuaris.

Enfocament de les proves: Per provar NameStation:

 • Els usuaris han d’escriure la paraula clau desitjada per al seu nom de domini del bloc.

Nom de l'Estació

 • Aleshores, NameStation mostrarà alguns dels millors noms de domini del bloc segons les vostres paraules clau.

Nom de l'Estació

Conclusió:

Pensar en un nom de bloc pel vostre compte pot ser horrible. Ja que cal comptar amb molts factors i molta investigació per saber si és únic o no.

Així, les paraules que generen un nom de bloc són una mà d’ajuda que us proporciona la millor llista possible de suggeriments entre els quals podeu triar la vostra paraula sense preocupar-vos que sigui inadequable o inadequat per a vosaltres..

Recordeu també que trieu el nom d’un bloc segons quines siguin les vostres necessitats. Per exemple, si creeu un bloc per ser SEO, recordeu utilitzar un nom que es pugui utilitzar fàcilment per fer cerques.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map