7 millors serveis de jocs al núvol del 2020 (el número 3 és el meu preferit)

Per tant, voleu jugar a videojocs.


No és un trencaclosques colorit de la botiga d’aplicacions del telèfon intel·ligent.

Estem parlant de jocs d’alta potència, que volen implicar-vos seriosament.

Normalment tenen bonics gràfics, modes immersius de campanya / història i / o multijugador ben desenvolupat.

Però, malauradament, jugar a aquests jocs pot afegir-se ràpidament:

Hi ha un cost per tenir una consola o un ordinador de jocs que us pot permetre tornar a centenars com a màxim.

Després hi ha tota mena d’altres coses: auriculars, controlador de jocs i jocs en si. I a molta gent li agrada utilitzar els televisors.

Però el joc en núvol és una tecnologia emergent que pot oferir experiències de joc d’alta qualitat sense cap cost.

TAULA DE CONTINGUTS

Saltar a llegir seccions específiques fent clic als enllaços següents

 1. Què és el joc en núvol?
 2. Com funciona el joc en núvol?
 3. Set millors serveis de jocs al núvol
 4. Hi ha un servei gratuït de jocs en núvol?
 5. El nostre veredicte

Fem una ullada:

Què és el joc en núvol?

El joc al núvol també es coneix com a streaming de jocs, perquè és el que és. Suposa que actuaria com Netflix i Hulu, però per a la indústria del joc.

Bàsicament, utilitza la potència de la computació en núvol, la qual cosa significa subcontractar la potència informàtica a les xarxes de servidors en lloc d’un ordinador local únic per a lliurar jocs..

Ara, el joc en núvol no és el mateix que descarregar un joc al dispositiu en lloc d’utilitzar un DVD. Sí, hi ha semblances.

Però del que realment parlem és que el joc ITSELF es transmet al vostre dispositiu.

Aquí hi ha més informació sobre com funciona realment:

Com funciona el joc en núvol?

El servei que utilitzeu té servidors d’alta potència dedicats a la informàtica.

Per tant, faran que exerceixin el joc que jugueu en aquests servidors, en comptes d’executar-lo al servidor (en lloc d’utilitzar la consola de jocs o el PC, per exemple).

En lloc d’això, transmetran el flux de jocs a la pantalla connectada a Internet, de manera que el que és més important és tenir un nivell bàsic de velocitat a Internet.

D’aquesta manera podeu jugar al joc, però qualsevol dispositiu que utilitzeu es pot centrar en els controls / entrada de vosaltres i el feed del servidor original INSTEAD d’haver d’executar tot el propi joc..

Ara donem un cop d’ull als set millors serveis de joc en núvol!

Començant-nos:

7è lloc: Google Stadia

Google Stadia és, per descomptat, l’intent de Google d’introduir-se en el joc en núvol.

Vaig ser estripat aquí: d’una banda, Google Stadia té un aspecte fantàstic, promet tantes funcions i és assequible.

D’altra banda: ara només està en versió limitada. Només un nombre reduït de persones han pogut provar-ho i les seves ressenyes són mixtes.

Si es compleix tal com es va prometre en el futur, podria ser la millor plataforma de reproducció de jocs al llarg del període.

Però he de ser just, i com que no s’ha alliberat completament, ho estic comentant.

…Per ara.

Pros

 • Seria la plataforma de jocs en núvol més accessible quan es compleixi.
 • La funció de joc de multitud permetria que les persones que veiessin la vostra transmissió en directe s’incorporessin als jocs directament. Però encara no hem de veure el funcionament real.
 • És barat. El “Stadia Base” és gratuït i té les característiques principals. Stadia Pro té només 9,99 dòlars al mes, permet una resolució més alta (fins a 4 K), tindrà jocs gratuïts addicionals llançats regularment i descomptes en determinats jocs.
 • Podeu ampliar la vostra experiència invertint més en l’ecosistema de Google, si voleu. Només podríeu utilitzar el vostre propi telèfon i ordinador o podeu obtenir un Google TV.
 • Podeu comprar un controlador de joc, però no ho haureu de fer (tret que esteu jugant al vostre televisor). I es veu genial:

millors estadis de jocs en núvol
Contres

 • Els comentaris actuals de premsa als quals se’ls ha permès provar-ho tenen opinions mixtes sobre el rendiment, específicament el retard i la qualitat 4K.
 • Actualment, hi ha moltes funcions i funcions d’aplicacions, però això pot canviar a mesura que es desenvolupi més.
 • Té jocs populars, però actualment la selecció és bastant limitada. Google també tindrà contingut de primera festa, però el jurat encara està pendent de si serà bo o no.
 • Google Stadia no està orientat a la propietat del joc. Això no és sorprenent, ja que és un servei de Google, però altres plataformes us permeten jugar a jocs que teniu o comprar jocs que després podreu reproduir en altres dispositius / plataformes (per exemple, a Steam).

6è lloc: Playkey.net

Playkey.net és un dels serveis més exclusius del joc en núvol que hi ha al voltant.

Un únic punt és el preu: en lloc de pagar una quantitat determinada al mes, pagueu un “paquet de temps”.

Trieu la quantitat de temps que voleu jugar i pagueu el preu. Quan caduca el temps, podeu comprar un altre paquet de temps.

Això us permet controlar quant pagueu molt més fàcilment que un model de subscripció més típic; el vostre preu és directament proporcional al vostre ús. Genial per a alguns, dolent per a d’altres.

Pros

 • Té títols populars i s’integra amb els populars serveis de biblioteca de jocs.
 • L’avantatge general de poder controlar més fàcilment la vostra despesa és bo per a les persones que vulguin jugar a un temps limitat: una hora és de només 2 dòlars, i si només voleu jugar unes hores, només pagareu una pocs dòlars.

millor joc de reproducció en núvol3

 • Configuració fàcil que intenta adaptar el servei. Aquí teniu un exemple:

millor joc de reproducció en núvol3
Contres

 • Els centres de dades són tots a Europa.
 • El preu no és bo per a les persones que vulguin jugar molt. Tècnicament, el preu millora a mesura que demaneu més hores: per exemple, el paquet de 1 hora és de 2 dòlars. Però els paquets de 30, 50 i 100 hores són de 30, 50 $ i 100 dòlars. Proporcionalment, la meitat del preu. Però si esteu jugant a aquesta escala, potser serà millor fer servir una altra plataforma.
 • Requereix més velocitat d’internet que altres plataformes, que disposen d’eines que optimitzen per a connexions lentes.
 • El rendiment no és tan bo com les opcions més altes d’aquesta llista.

5è lloc: Parsec

No puc deixar d’estimar Parsec: té molta personalitat.

Bàsicament, Parsec va construir el seu propi protocol per a jocs de núvol d’alt rendiment.

parsec millor joc de núvol

És molt més obertament tècnic sobre el seu funcionament, però la gent normal encara pot utilitzar el programari.

En general, Parsec és molt bo … és molt complicat. Així que no està en el cinquè lloc perquè és dolent, sinó que és aquí perquè els altres són tan bons.

Així que no deixa de ser una opció que val la pena fer-ho!

Nota: Parsec és famós per tenir l’opció de llogar un servidor / ordinador núvol per un cost determinat per hora. A partir del setembre del 2019, això ja no entra en vigor, així que si teniu coneixement d’aquesta funció en un altre lloc, advertiu!

Pros

 • Bona actuació.
 • Genial si vols jugar amb els teus amics. Com que Parsec té una xarxa de xarxes integrades integrada, podeu connectar-vos amb un amic encara que un joc no tingui multijugador en línia..
 • El programari bàsic és gratuït. Podeu obtenir algunes coses addicionals si compres un paquet “Warp”, però no cal que utilitzeu el servei.
 • Funciona no només a Windows i Android, sinó a Raspberry Pi i algunes distribucions de Linux. També està bé a Chrome.

Contres

 • No és excessivament difícil, però més complicat que els serveis de la part superior d’aquesta llista i més difícil per als principiants. Molt un servei personalitzat.
 • Menys orientada a jocs principals, tot i que encara n’hi ha.

4rt lloc: PlayStation Now

Sens dubte, un dels punts forts de PlayStation Now és la selecció de jocs.

No només tindreu accés a alguns jocs de consola de qualitat que no faríeu a l’ordinador, sinó que la quantitat de jocs que podeu triar és enorme en comparació amb la majoria dels altres noms aquí.

Per la seva selecció de preus i jocs, no puc posar-ho tan baix, però té certes barreres d’entrada que la majoria dels altres títols aquí senzillament no tenen, i això és el que la reté aquí.

Però si t’agrada PlayStation, aquesta és definitivament una de les millors rutes per a tu.

Pros

 • Prou bon rendiment.
 • Com deia, una enorme selecció de jocs, molts d’ells de gran qualitat i jocs principals. La selecció també inclou jocs per a versions anteriors de la consola, de manera que podeu accedir a favorits antics des de la PS2 i la PS3. En total: més de 800 títols.
 • A més, podeu accedir a exclusives de PS4 sovint molt apreciades, com Déu de la Guerra o Uncharted.
 • Si utilitzeu un PS4, també podeu descarregar els jocs i reproduir-los localment. No hi ha cap límit a la quantitat que podeu descarregar, de manera que només us haureu de preocupar d’emmagatzemar el vostre PS4.
 • El preu és relativament assequible: podeu triar proporcionalment més per un mes de servei, però fins i tot només són 9,99 dòlars al mes. En comparació amb d’altres, no és tan dolent. Si et compromets amb un any, encara serà millor.

millor playstationnow del joc al núvol
Contres

 • Necessiteu un PS4 o un PC per reproduir els jocs de manera que no pugueu accedir al vostre telèfon o Mac.
 • També necessiteu un controlador PS4, tant si feu servir un PC com un PS4. Per tant, el cost real és més que la subscripció i el joc.
 • Tot i que els jocs més populars també existeixen per a PlayStation, si voleu jugar a algun joc de nínxol només a PC … no teniu sort.
 • La majoria de persones poden satisfer els requisits del PC, però són més exigents que alguns dels altres serveis d’aquesta llista. Podeu consultar els detalls aquí.

3er lloc: Vòrtex

Vortex és una opció ideal per a jocs en núvol, però amb alguns compromisos.

En resum, Vortex és realment accessible, però també una mica limitat.

Vortex és una bona opció per a tot tipus de persones interessades en el joc en núvol. Però és una opció especialment fantàstica per a aquells de vosaltres que us acabeu de posar els peus a l’aigua amb aquestes coses.

Si us preocupa més el joc en núvol? Vortex pot estar bé, però les altres opcions aquí són probablement millors.

Pros

 • Fàcil de començar i molt fàcil d’utilitzar. Les dues opcions principals també són fàcils, però Vortex ho és encara més (si és possible).
 • Relativament assequible: en el moment d’aquest escrit, és de 9,99 dòlars al mes i es pot pagar de diverses maneres..
 • Tot i que la selecció del joc no és enorme, encara té la majoria de jocs que t’importen i n’afegiran de nous tot el temps. Podeu veure què tenen aquí.
 • Disponible per a la majoria de dispositius: no només telèfons Android i ordinadors Windows, sinó macOS. Xbox i qualsevol dispositiu que suporti Chrome (el navegador).

millor vòrtex de jocs en núvol1
Contres

 • El rendiment no és el millor, tot i que no és dolent.
 • Accés a molts títols, però no a l’escala de PlayStation o dels nostres dos millors competidors (més prop de 100 més de 400 jocs).
 • No podeu afegir els vostres propis jocs, només podeu triar a la biblioteca.

2n lloc: Shadow

Shadow is cool parcialment pel seu nom: és una referència a l ’“ ordinador d’ombra ”que obtindreu un cop us registreu.

Quan pagueu una subscripció, pagueu bàsicament per obtenir un PC Windows 10 d’alta gamma que pugueu executar des dels vostres dispositius ordinaris..

I, per descomptat, això significa que el joc és un gran ús de Shadow i que és un dels principals motors de la popularitat de Shadow.

Pros

 • Un gran rendiment i, bàsicament, permet als usuaris de dispositius habituals experimentar la potència d’un equip d’alta gamma.
 • Si voleu experimentar alguna cosa més que el joc en núvol, Shadow és una excel·lent porta d’entrada per experimentar només un ordinador núvol / remot en general. Així, també podeu reproduir els vostres programes favorits o utilitzar un programari potent que no podríeu ser d’una altra manera.
 • Té un “mode de connexió baixa”, que optimitza la qualitat de la imatge en les connexions lentes.
 • Aplicacions i programari dedicats per als dispositius on vulgueu fer servir Shadow, cosa que us fa molt fàcil d’utilitzar.
 • És ideal per a les persones que volen jugar als seus telèfons o tauletes.

Contres

 • Tot i que els jocs són un ús popular de Shadow i funcionen bé, el servei principal de Shadow és més que jocs. Tot i que és un avantatge per a alguns, pot ser que tingui un pes addicional per a persones que vulguin mantenir les coses senzilles.
 • Costós i no hi ha cap prova gratuïta. Hi ha alguns descomptes de tant en tant que ho fan més assequible.
 • Només algunes parts dels Estats Units ho aconsegueixen (concedit, encara són la majoria dels EUA).

millor ombra de jocs en núvol

1er lloc: GeForce ARA

Generalment, GeForce ARA és líder en streaming de jocs ara mateix.

La majoria considera que és el millor servei de jocs en núvol i, fins i tot, els que no ho posen al top 3.

Una part d’això es deu al fet que GeForce NOW és un projecte de Nvidia, que és un important productor de targetes gràfiques (GPU) i, per tant, una força important en el joc.

Per tant, no és tan sorprenent que Nvidia hagi pogut participar en el joc en núvol, atès el seu focus fonamental.

Aquest lloc és excel·lent no només perquè tothom els agrada, sinó perquè hi ha moltes coses fantàstiques. En fer-ho, ha establert l’estàndard.

Pros

 • En general, gran rendiment i gràfics.
 • També és una de les millors plataformes per a ordinadors de gamma baixa.

millor geforce1 per a jocs en núvol

 • Una àmplia selecció de jocs disponibles. No tants com PlayStation, però en són centenars, podeu consultar-los aquí.
 • Només necessiteu un compte per jugar a diversos dispositius.
 • Les actualitzacions automàtiques.
 • Actualment, ja que està en mode beta!

el millor joc de núvols geforce2
Contres

 • Actualment, els usuaris estan limitats en la quantitat de temps que poden jugar, per assegurar un accés just durant la fase beta gratuïta en curs. Però no està malament: una sessió dura fins a 4 hores contínues. Aleshores, heu de desar el progrés i més endavant podeu començar una nova sessió.
 • Només disponible a Amèrica del Nord i Europa (de moment).
 • Tot i que ara és gratuït a causa de la versió beta, no sabem quins seran els preus un cop es publiqui oficialment.
 • Encara no admet Chrome.

Hi ha un servei gratuït de jocs en núvol?

Se suposa que el joc en núvol redueix els costos de joc. Per tant, és natural que us hagueu de preguntar si és possible que arribi a cap cost.

La resposta és “tipus de”.

GeForce ARA és gratuït, només perquè està en mode beta. Quan s’acabi beta, qui sap: pot haver-hi un model gratuït limitat a més dels plans de pagament o només els plans de pagament.

Google Stadia té un pla gratuït, però encara no s’ha publicat.

I Google sol matar les seves novetats. Encara que no ho sigui, el projecte és prou jove perquè el preu pugui canviar fàcilment.

Parsec és gratuït, però és més difícil d’instal·lar i gestionar, i és possible que no tinguis els jocs que vulgueu de totes maneres.

Si feu un recorregut, probablement trobareu més opcions, però moltes d’elles seran incompletes.

Pel que fa a opcions de bona reputació, són les millors que enumero.

Conclusió

Així que, ara ho teniu: els set millors serveis de joc en núvol que hi ha ara mateix!

Recordeu-ho: tot i que ho vaig classificar, la vida mai és tan senzilla.

Alguns serveis són millors per a determinades persones. Per exemple:

Personalment, PlayStation Now és molt més que Shadow o GeForce ARA, perquè sóc a PlayStation des que era petit.

Així doncs, vigileu quins punts són importants per a vosaltres!

No esteu d’acord amb les porcions de la meva llista? Potser creieu que el xCloud o el Paperspace de Microsoft haurien d’haver obtingut punts?

O que GeForce NOW ni tan sols està a prop de Shadow o PlayStation Now?

Siguin quins siguin els vostres pensaments, vull escoltar-los! És un futur emocionant, i serà encara més divertit si parlem tots junts.

Podeu respondre a continuació:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map