8 millors proveïdors d’allotjament Magento (el número 1 és excel·lent)

Per aquells que no heu sentit a parlar de Magento, es tracta d’una plataforma de comerç electrònic de codi obert.


Amb els anys s’ha segregat com Magento Opensource o plataforma d’edició comunitària i Magento commerce que és una plataforma d’edició empresarial..

Sabíeu que Magento es pot utilitzar alternativament en lloc de WordPress per a la creació de botigues en línia.

En la majoria dels casos, WordPress junt amb WooCommerce s’utilitza per a la creació de botigues en línia. Això es pot fer simplement mitjançant hosting Magento.

Ambdues plataformes igualment potents, permetin-me dirigir-vos a través de les diferències reals entre elles.

WordPress Magento v / s

Triar entre Magento i WordPress és sens dubte una tasca difícil. Totes dues són plataformes de codi obert i són bones a la seva manera.

Aquí, destacaré les diferències entre ambdues plataformes en uns quants paràmetres específics.

 • Desenvolupament del comerç electrònic: Magento és principalment una plataforma de comerç electrònic. Tant Magento com WordPress suporten les funcions bàsiques i avançades de comerç electrònic. Tanmateix, amb WordPress, necessitareu un complement addicional per al desenvolupament del comerç electrònic. Per contra, amb Magento, necessitaríeu un complement per suport del bloc.
 • Suport per al desenvolupament: els usuaris de WordPress estarien totalment d’acord amb mi, que WordPress és senzill d’utilitzar. Tot i això, d’altra banda, Magento és per a usuaris més avançats i requereix experiència tècnica. Es tracta de l’edifici de comerç electrònic a nivell empresarial.
 • Extensibilitat: juntament amb el suport bàsic, tant WordPress com Magento compten amb un bon suport de complements de tercers. Ambdues us ofereixen la flexibilitat de plataforma necessària.
 • Seguretat: Tant WordPress, com Magento, tenen bones característiques de seguretat juntament amb plugins. WordPress amb més plugins és més susceptible a vulnerabilitats de seguretat en comparació amb Magento.
 • Suport SEO: amb pocs plugins, Magento, així com WordPress, ofereixen un excel·lent suport SEO. WordPress es crea amb contingut present i, per tant, SEO és més intuïtiu aquí en comparació amb Magento. Amb Magento, haureu de fer tot el possible per optimitzar-lo.
 • Suport: WordPress ofereix un bon suport de la comunitat. Magento té un suport bàsic, però aquest és menor en comparació amb WordPress. A causa de les capacitats avançades disponibles a Magento, el suport requereix usuaris més orientats tècnicament.

Per simplificar més, diria que si el vostre objectiu principal és créixer el negoci i les vendes en línia, Magento és una bona opció. Tanmateix, si el vostre objectiu principal és l’edició digital i el màrqueting de continguts, WordPress és bona opció per anar.

Però espera que no tot això Si voleu el millor de tots dos del món, també podeu utilitzar una combinació de Magento i WordPress.

Bé, dit-ho, Magento és, certament, una plataforma potent i el que podria ser millor que conèixer les millors opcions d’allotjament de Magento disponibles al mercat.

hostingpill8 millors proveïdors d’allotjament Magento

 1. Nexcess.net (el meu preferit)
 2. A2 Hosting
 3. Núvols
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. GoDaddy
 8. Espai del lloc

Sense més detalls, aprofundim en una revisió detallada de cada allotjament de Magento.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess, coneguda pel seu allotjament en núvol gestionat, és una plataforma que porta al mercat des de fa més de 18 anys. Aquesta té la seva seu a Michigan i acull més de 45K llocs web.

Horari:

Si esmento que Nexcess té un bon temps de funcionament, això seria una infravaloració. Nexcess manté un temps de pujada del 99,99%.

Amb la seva infraestructura en núvol, Nexcess proporciona Magento 2 optimitzat amb PHP, optimització Apache. La reducció automàtica dels recursos garanteix que el vostre lloc web no es vegi afectat amb un augment del trànsit.

El servei utilitza Nexcess Cloud Accelerator que s’utilitza per millorar els temps de càrrega i està alimentat per NGINX, per millorar la velocitat de càrrega per al contingut estàtic.

nexe

Fiabilitat i seguretat:

Quan parlo de fiabilitat, Nexcess assegura que ofereix serveis fiables.

Juntament amb l’accelerador de núvol, Nexcess disposa d’un MicroCache que manté continguts com imatges, JavaScript etc..

SSD juntament amb Nginx proporciona a Nexcess un allotjament de bona velocitat, rendiment i servei fiable. Els serveis es controlen constantment.

Nexcess inclou un certificat SSL juntament amb OpenVPN que es pot incloure opcionalment.

Serveis de còpia de seguretat:

Amb tantes funcions disponibles, Nexcess ofereix els seus propis serveis de còpia de seguretat. Conté una còpia de seguretat diària que s’arxiva durant 30 dies.

Aquí podeu crear llocs de desenvolupament amb rentat de bases de dades que garanteixen un bon nivell de seguretat.

Plans:

Tots els plans inclouen una migració gratuïta. He trobat que Nexcess ofereix als seus usuaris moltes opcions quant a preus.

A continuació, hi ha un total de 5 plans amb diferents configuracions i atenen al trànsit de llocs web diferents. Així, bàsicament, si coneixeu el vostre requisit de lloc web, podeu triar el pla més adequat.

El pla més bàsic suporta fins a 100 visitants diaris i costa 19,95 dòlars el mes per un pla anual.

Plans de NexcessAtenció al client:

Es pot contactar per telèfon amb l’assistència al client de Nexcess i, sens dubte, és la manera més senzilla d’arribar-hi.

A part d’això, Nexcess té una secció d’ajuda dedicada que conté una àmplia biblioteca de coneixement, blocs i

FAQ. També podeu augmentar entrades o assistència al client per correu electrònic.

Nexcess ofereix un servei d’atenció al client dedicat al 24/7/365.

Visiteu Nexcess

2. Hostatge A2

Banner A2L’allotjament A2 és un nom que has d’haver escoltat amb freqüència. Tanmateix, sabíeu que A2 també admet allotjament Magento? Des del 2008, A2 acull Magento. Amb una velocitat bastant bona, es tracta de tornar a perdre l’opció d’allotjament de Magento.

Horari:

L’allotjament A2 proporciona servidors Turbo que donen gairebé 20 vegades la velocitat. Els serveis s’acompanyen amb un 99,9% de temps de vida.

A continuació, permeteu-me proporcionar més detalls sobre el seu temps de funcionament.

a2 allotjament de temps de funcionament

Hem estat monitorant el rendiment del servidor d’allotjament A2 al llarg dels anys que podeu veure aquí l’historial.

L’allotjament A2 ha donat un temps de funcionament gairebé constant, tot i que és molt rarament un temps de funcionament 100%. El desembre ha tingut un mal funcionament.

Fiabilitat i seguretat:

Amb l’allotjament A2, Magento està preinstal·lat i optimitzat. La configuració automàtica garanteix el millor rendiment i la màxima seguretat.

Per tant, això és alguna cosa, no us haureu de preocupar durant la configuració bàsica.

Els servidors turbo amb funcions compatibles amb desenvolupadors, SSD, emmagatzematge RAID-10 ofereixen una bona velocitat amb serveis fiables. L’accelerador de llocs optimitzat suportat per Turbo Cache, APC / OPcache i Memcached proporciona temps de càrrega més ràpids.

Podeu triar entre els seus múltiples centres de dades. Els serveis són compatibles amb CloudFlare, optimitzador de pistola de ferro i xarxa redundant.

Amb cada pla, obteniu SSL gratuït, seguretat perpètua que conté: protecció DDoS, exploració de virus, enduriment del servidor, defensa de la força bruta, control continu del servidor, tallafoc d’allotjament web dual i atenció del nucli..

També s’inclou una exploració de pirates gratuïta juntament amb l’eina de seguretat millorada de Patchman.

L’allotjament A2 Magento ofereix àmplies funcions de seguretat que fan que els seus serveis siguin més fiables.

Serveis de còpia de seguretat:

L’allotjament A2 fa una migració gratuïta del vostre lloc web. Tots els plans inclouen una còpia de seguretat de Drop My Site (fora del lloc). Aquest emmagatzema la còpia de seguretat en un lloc diferent i es pot fer des del cPanel.

També podeu aprofitar les còpies de seguretat de rebobinat del servidor que us protegeixen contra la supressió accidental o la corrupció de les dades. Això es pot tornar a fer a través de cPanel.

Plans:

L’allotjament A2 proporciona hosting compartit i hosting VPS per Magento. Cadascun d’aquests plans està ben construït i ofereix diverses funcions integrades.

El pla compartit: Turbo costa 9,31 dòlars al mes i suporta llocs web il·limitats. Els plans VPS gestionats costen 32,99 dòlars el mes.

Plans d'allotjament A2Atenció al client:

Per contactar amb el servei d’atenció al client, podeu utilitzar el xat, el telèfon o mitjançant la tramesa d’entrades.

A2 Hosting proporciona una enorme guia de recursos i té una bona col·lecció de les preguntes freqüents.

Per aprofundir-hi, vaig provar el seu xat en viu. Bé, sens dubte, aquesta tenia una llarga cua. Tot i que es va esmentar, també podria enviar un missatge al seu suport.

Suport d'allotjament A2Tenen un suport molt versàtil i útil.

Visiteu allotjament A2

3. Núvols

Banner de CloudwaysCloudways, una solució de núvol gestionada proporciona hosting Magento. El millor de Cloudways és que depenen completament del seu suport per a complexitats tècniques.

Horari:

Amb 62 centres de dades, Cloudways Magento hosting manté un bon funcionament. Admetria que en la majoria dels casos es tracta d’un temps de funcionament 100%.

L’allotjament Magento s’aconsegueix ràpidament i hi ha un motiu per què és ràpid.

Cloudways utilitza una fórmula de pila Thunder integrada que utilitza tecnologies de caché avançades com

Completa de memòria cau, vernís, memòria cau de pàgina completa, a casa Cloudways CDN, per millorar el rendiment del lloc web.

cloudways magento features

Les tecnologies avançades asseguren que els servidors estan sempre en funcionament i proporcionen un funcionament gairebé perfecte.

Fiabilitat i seguretat:

Com he esmentat anteriorment, els múltiples centres de dades amb tecnologies de caché avançades asseguren que Cloudways pot proporcionar serveis fiables en tot moment.

Ja sigui a escala de servidor, a velocitat, a temps de rendiment o de càrrega, tots són excel·lents amb Cloudways. Cloudways proporciona els avantatges de tenir infraestructura sobre el núvol.

Disposa d’una supervisió del servidor 24 hores i una actualització del parche de seguretat amb una capa afegida de seguretat del tallafoc. Altres funcions de seguretat inclouen tallafocs dedicats, SSL, servidors de curació automàtica, llista blanca de IP, autenticació de dos factors.

Els enginyers de Cloudways gestionen automàticament la seguretat i no us haureu de preocupar realment.

Serveis de còpia de seguretat:

En ser una plataforma d’allotjament intuïtiva, Cloudways proporciona serveis de recuperació i recuperació inclosos com a part del pla.

Es pot fer des del tauler de control amb un sol clic. A part de còpies de seguretat i restauració, Cloudways també admet l’escalació i la clonació.

Cloudways també proporciona una còpia de seguretat automàtica programada amb una freqüència configurable que escolliu. Pot variar entre hores a setmanals en funció del vostre requisit de còpia de seguretat.

Cloudways proporciona un entorn d’escenificació independent per garantir que el vostre codi de producció segueixi sent segur i amb el menor risc en tot moment.

Plans:

Cloudways proporciona un model de pagament, mentre aneu. Això vol dir que només pagueu pels recursos que heu consumit. Té suport per a diversos proveïdors de serveis en núvol.

Plans de CloudWaysPodeu provar els plans amb una prova gratuïta de 3 dies.

Atenció al client:

Cloudways dóna suport constant amb el xat, el formulari de consulta o el telèfon. Té una base de coneixement que abasta diversos temes.

També podeu arribar-hi mitjançant correu electrònic. Abans de començar a xatejar, se us mostrarà una sèrie d’enllaços de referència per ajudar-vos en diferents temes.

Xat de CloudWaysEl lloc web també inclou diverses preguntes freqüents que són igualment útils.

Visiteu Cloudways

4. MilesWeb

allotjament de milers de magents milles

MilesWeb ofereix allotjament Magento amb el servidor web LiteSpeed ​​per gestionar el trànsit irregular. LiteMage bloqueja els clústers de memòria cau perquè la vostra botiga en línia funcioni correctament & ràpid.

Basat en 500 usuaris, MilesWeb ha acumulat dades verificant els seus servidors eficients.

millento funcions de magent

Les característiques de Magento inclouen:

 • Redisca backend & memòria cau de sessió
 • Servidor optimitzat
 • CDN Cloudflare & Ferrocarril
 • Instal·lació gratuïta
 • Atenció al client

Pel que fa a preus, MilesWeb és una mica car aquí, però no fins al punt inacceptable per les funcions & beneficis.

Horaris

MilesWeb ofereix les mateixes puntuacions de funcionament que tots els altres plans del seu catàleg. MilesWeb també promet un 99,95% de temps de servei també en els seus plans d’allotjament Magento.

millores de temps màgim

Tenen un nivell 3 global & 4 centres de dades per facilitar el temps d’inici al més baix possible amb connexions fiables per assegurar-se que el vostre lloc de comerç electrònic no baixi mai.

Seguretat

LiteSpeed ​​ofereix la seva pròpia funció de protecció DDoS integrada. Us protegeix dels atacs HTTP més comuns o greus que poden danyar o apagar el vostre lloc web.

Moltes empreses es mantenen sota amenaces constants d’atacs de DDoS que podrien afectar el seu negoci i provocar pèrdues irrecuperables.

milles de seguretat magento milles

Magento 1 i Magento 2 són exemples molt habituals d’una categoria que solen ser víctimes d’un atac de DDoS.

La protecció DDoS de MilesWeb identifica patrons habituals al trànsit. L’avisa de qualsevol activitat maliciosa del trànsit que arribi al vostre lloc.

Atenció al client

MilesWeb ofereix una completa assistència de consultoria per al seu servei de hosting Magento. Proporcionen ajuda amb tot el que fa a actualitzacions, suggeriments sobre diversos problemes i, fins i tot, suport per a consultes relacionades amb bases de dades.

atenció al client milesweb

MilesWeb afirma oferir suport professional a través del seu equip d’experts qualificats. Fa que el servei sigui encara més fiable per considerar-lo. Sol ser difícil trobar aquesta quantitat de suport amb altres serveis.

Preu & Característiques

preus de millora de milles de temps

MilesWeb proporciona còpies de seguretat diàries, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, certificat SSL & IP dedicada com a predeterminada a tots els plans. A més, també és possible la personalització de l’etiqueta blanca per mostrar el logotip de la vostra marca i el nom de domini.

A 1.960 ₹ / mes, podeu començar de seguida amb el pla M1 Tier. Inclou 1 lloc, 250 visitants, emmagatzematge de 30 GB, amplada de banda de 200 GB, CPU dual dual i 4 GB de memòria RAM. Tenint en compte que aquestes característiques no són gaire tecnològiques, però són prou bones per començar.

M2, M3 & Els plans M4 són molt idèntics a M1 i l’única diferència és el doble de la quantitat de llocs allotjats, emmagatzematge, amplada de banda, visitants, CPU i RAM. Així, bàsicament, a mesura que augmentes el nivell, pagues el que necessites.

Pros

 • LiteSpeed & LiteMage per obtenir un ràpid rendiment & reducció de caché
 • Instal·lació gratuïta Magento
 • Característiques de gamma alta
 • Consultoria Magento per a actualitzacions & Suggeriments

Contres

 • Car per a algú amb un pressupost
 • Les renovacions tenen un preu elevat

Visita MilesWeb

5. GreenGeeks

Banner GreenGeeksGreenGeeks, una solució completa d’allotjament ecològic que dóna suport al hosting Magento. Això inclou una instal·lació personalitzada de Magento i està optimitzada per a Magento.

Horari:

Els serveis inclouen una garantia de devolució de 30 dies. GreenGeeks ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%.

He estat monitorant el temps de funcionament de GreenGeeks i aquí he trobat:

GreenGeeks Horari

Podeu veure les últimes hores de funcionament aquí.

El temps de funcionament no pot ser millor que el que he proporcionat anteriorment. Aquest és un excel·lent manteniment.

Fiabilitat i seguretat:

A un nivell bàsic, GreenGeeks utilitza SSD per donar una bona velocitat. Els llocs web estan alimentats per CloudFlare CDN juntament amb la tecnologia PowerCacher.

Això garanteix que es donin bons temps de càrrega. GreenGeeks uneix diverses tecnologies per donar un bon rendiment.

Inclou redundància de maquinari i potència juntament amb tecnologia basada en contenidors, aïllament del compte d’allotjament, supervisió constant del servidor, exploració de seguretat en temps real, protecció millorada de SPAM i actualitzacions automàtiques.

En general, diria que GreenGeeks ofereix bones característiques de seguretat.

Serveis de còpia de seguretat:

De manera predeterminada, GreenGeeks proporciona una còpia de seguretat nocturna per garantir que les vostres dades es mantinguin protegides en tot moment.

Els plans també inclouen una migració de llocs web gratuïta. Les dades es poden restaurar des del cPanel. Les còpies de seguretat es mantenen durant 24 hores i estan destinades a la recuperació de desastres.

Plans:

GreenGeeks proporciona hosting a Magento amb el seu pla d’allotjament compartit. Aquest pla té un únic pla que és compatible.

Els plans comencen a 2,95 dòlars el mes i es renoven en 9,95 dòlars el mes.

Plans de GreenGeeksAtenció al client:

GreenGeeks proporciona una bona base de coneixement sobre la majoria de temes. També inclou tutorials de llocs web.

El lloc web també inclou diversos vídeos tutorials. Podeu accedir al seu servei d’atenció al client mitjançant correu electrònic, telèfon o xat en directe.

Mentre que el telèfon està disponible en horari específic, el xat en viu està disponible les 24 hores del dia. De la mateixa manera, el correu electrònic té un temps d’espera d’uns 20 minuts.

El xat en directe comença immediatament.

Xat de GreenGeeks

Visita GreenGeeks

6. FastComet

Banner de magent fastcomet
FastComet dóna suport a l’allotjament Magento amb els seus plans d’allotjament compartits. Això dóna una garantia de devolució de 45 dies. La instal·lació de Magento, les transferències de llocs web, la transferència de dominis i la instal·lació d’extensions s’inclouen amb tots els plans.

Horari:

La meva experiència amb FastComet revela que pateix el mínim d’aturada. FastComet proporciona emmagatzematge SSD amb CloudFlare CDN gratuït. Aquest és un allotjament cloud Magneto.

He notat el temps de funcionament de FastComet i aquí el teniu.

el temps de funcionament ràpid de Pingdom

Podeu veure l’última hora de funcionament aquí.

FastComet té un bon funcionament, tret de desembre, on va caure una mica dràstic.

Fiabilitat i seguretat:

La infraestructura basada en núvol amb tècniques de caché incorporades proporciona serveis fiables.

El seguiment constant garanteix la posada en marxa de serveis. FastComet té diverses ubicacions de servidors que ofereixen serveis fiables amb un bon rendiment.

La infraestructura conté un tallafoc d’aplicació web, Criptem SSL, SpamExperts, exploració de virus, eliminació de programari maliciós, Apache spam Assassin, tallafoc de xarxa, actualitzacions gratuïtes.

Totes aquestes funcions asseguren el màxim nivell de seguretat en tot moment.

Serveis de còpia de seguretat:

FastComet ofereix la majoria de les funcions com a part dels plans. L’avantatge és que obteniu un pla que permet fer un pressupost. La còpia de seguretat i restauració també forma part del pla.

Tindreu accés complet i sense restriccions a les vostres còpies de seguretat. Això pot ser diàriament i còpies de seguretat setmanals.

Amb el gestor de restauració d’un clic, podeu restaurar les còpies de seguretat.

Les transferències de dominis gratuïtes es realitzen mitjançant FastComet.

Plans:

A part del que he parlat fins ara, FastComet té els preus més assequibles. Res que pugui superar aquest pla i preus.

Tens tres plans d’allotjament a Magento. El pla bàsic comença a partir de 2,95 dòlars el mes.

Els plans contenen una sèrie de funcions que el fan encara més amigable amb el pressupost.
pla de magent fastcomet

Atenció al client:

FastComet compta amb serveis versàtils d’atenció al client. Podeu contactar amb el seu equip d’assistència via correu electrònic, telèfon o xat en directe. Cadascun d’ells és igual a fàcil d’aconseguir-hi.

Els tutorials i guies inclosos són exhaustius i cobreixen una àmplia sèrie de temes. Parlant gairebé

Allotjament Magento, hi trobareu àmplies tutorials. Cobreix temes bàsics i avançats.

Per tant, he intentat contactar amb l’assistència de FastComet a través del xat en directe diverses vegades. I, per ser sincer, això millora cada vegada. Els representants d’assistència es mostren ràpidament per proporcionar-vos informació sobre diferents plans d’allotjament.

xat de magent ràpid

En el moment en què navegueu pel seu lloc web, podríeu veure un pop-up del seu xat en viu que, sens dubte, és el suport continuat.

Visita FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy, amb els seus serveis variats, no es queda enrere quan el seu hosting Magento. GoDaddy és una de les plataformes d’allotjament populars i atén un gran nombre de dominis. Una raó perfecta per la qual cosa s’afegeix a la llista de millors hosting Magento.

Horari:

GoDaddy, per la seva hosting compartit Magento, garanteix un 99,9% de temps de vida. La infraestructura està construïda amb un monitoratge constant, emmagatzematge SSD i CDN que garanteix una velocitat constant i un funcionament constant.

L’allotjament Magento està disponible a través de l’allotjament compartit de GoDaddy, l’allotjament d’empreses i el servidor privat virtual.
godaddy UptimeTot i així, en realitat, GoDaddy proporciona un temps de funcionament molt millor que el que garanteix. Això és evident de la història del temps d’activitat que he enregistrat, que es pot veure aquí.
horari de trobada

Fiabilitat i seguretat:

Per a allotjament Magento, en cas que us adhereixis a l’allotjament compartit de GoDaddy, els plans més avançats inclouen SSL i un DNS premium. Inclou protecció DDoS 24/7.

Hi ha pocs altres elements de seguretat inclosos: CageFS, còpia de seguretat de bases de dades i restauració, directoris protegits amb contrasenya, protecció contra virus / correu brossa, privadesa per correu electrònic amb xifratge de 256 bits.

Amb VPS obté un monitoratge de funcionament constant, actualitzacions de programari automàtic i actualitzacions, còpies de seguretat setmanals i còpia de seguretat d’OnDemand..

En general, sigui quin sigui el tipus d’allotjament que escolliu, GoDaddy proporciona bones característiques de seguretat i aporta serveis fiables.

Serveis de còpia de seguretat:

L’allotjament compartit és compatible amb la còpia de seguretat amb un preu independent. La recuperació i gestió de desastres es pot obtenir a 2,99 dòlars el mes.
Còpia de seguretat de GoDaddyEls plans VPS gestionats inclouen una còpia de seguretat i restauració. Hi ha una còpia de seguretat automàtica inclosa al pla. A part d’això, també hi ha còpies de seguretat de OnDemand.

Plans:

Com que Magento allotjament a GoDaddy està disponible en diversos serveis d’allotjament, aquests tenen preus lleugerament diferents, així com funcions.

L’allotjament compartit comença a partir de 5,99 dòlars el mes i té 4 plans diferents. Les renovacions per aquí tenen un preu lleugerament alt en comparació amb el primer preu.
Plans compartits de godaddyL’allotjament empresarial té allotjament Magento disponible i té previstos a partir de 19,99 dòlars el mes. L’allotjament Magento Business més adequat té un preu de 44,99 dòlars el mes.
Plans comercials de GoDaddySi teniu en compte VPS, podeu allotjar-se de manera autogestionada o administrada. Mentre que l’allotjament autogestionat comença a partir de 9,99 dòlars / mes, l’allotjament gestionat suporta 4 plans i comença a 24,99 dòlars / mes

Aquí les renovacions tenen el mateix preu que el preu inicial.
godaddy VPS plans

Atenció al client:

GoDaddy, per al seu allotjament Magento, ofereix un suport 24 hores al dia. Podeu accedir al seu servei d’atenció al client mitjançant el telèfon, correu electrònic i xat en directe.
atenció al client per godaddyEl seu lloc web oficial inclou blocs, preguntes freqüents i secció d’ajuda. La secció d’ajuda cobreix la majoria dels temes i està dissenyada per adaptar-se a nivells principiants i també temes avançats.

Per afegir-hi, GoDaddy també té suport de la comunitat.

Visita GoDaddy

8. Lloc del lloc

Banner del SiteGroundSiteGround conegut popularment per altres serveis d’allotjament no es queda enrere quan es tracta de hosting Magento. Amb un suport igual d’atractiu, podeu disposar de Magento 2 a SiteGround.

Horari:

SiteGround proporciona una infraestructura que pot mantenir el màxim temps de funcionament. Té servidors repartits per diverses ubicacions.

L’emmagatzematge SSD proporciona temps de càrrega consistents. Els servidors estan construïts amb CentOS juntament amb Apache i Nginx que poden proporcionar una bona velocitat.

Aquí teniu el temps de funcionament que he enregistrat fins ara a SiteGround.

temps de funcionament del lloc

SiteGround ha donat mètriques d’ubicació força bones.

Fiabilitat i seguretat:

SiteGround proporciona CDN gratuït amb cada compte. La seva configuració de servidor personalitzada amb super cacher de nivell proporciona una velocitat constant.

La potència, a més del maquinari, és redundant per garantir una experiència d’allotjament estable i fiable. S’incorpora als contenidors d’estabilitat de Linux, que poden assegurar una escalabilitat fàcil.

Quan es tracta de seguretat, diria que SiteGround ofereix múltiples funcions al respecte. Compta amb l’aïllament del compte, la supervisió més ràpida del servidor per assegurar el màxim temps de funcionament, el sistema anti-hack, les actualitzacions automàtiques i els pegats, la prevenció de correu brossa per a experts de SPAM.

Totes aquestes funcions, segur que asseguren SiteGround segur.

Serveis de còpia de seguretat:

Els plans inclouen una còpia de seguretat automàtica diària. Es manté durant 30 dies. En qualsevol moment, podeu utilitzar el gestor de restauració i restaurar fitxers.

El servei de restauració és gratuït. Alguns dels plans són compatibles amb la còpia de seguretat avançada a demanda. Podeu agafar fins a cinc còpies de seguretat sota demanda a la vegada. Això garanteix una còpia de seguretat instantània i manté les vostres dades segures.

Plans:

SiteGround ofereix 3 plans d’allotjament a Magento. El pla bàsic comença des de 3,95 dòlars / mes.

Planes del llocEl pla bàsic admet 10000 visites al mes amb un lloc web allotjat.

Aquests plans inclouen la instal·lació gratuïta de Magento, la seguretat anticipada de Magento, l’assistència relacionada amb Magento. Els plans es renoven a preus més elevats en comparació amb els preus per primera vegada.

Atenció al client:

Amb SiteGround podeu tenir un xat de vendes. Si ets membre de SiteGround existent, pots gaudir del seu suport prioritari.

Quant a recursos, SiteGround compta amb una bona barreja de tutorials. Podeu posar-vos en contacte amb el seu equip d’assistència mitjançant correu electrònic, xat en directe o entrades.

L’equip d’assistència ajuda en la instal·lació de Magento, la migració gratuïta i altres problemes relacionats amb Magento. Els mòduls i mòduls específics de Magento també són compatibles.

Visiteu SiteGround

Conclusió

Totes les opcions anteriors són iguals en el cas que vulgueu explorar el hosting Magento.

Ambdues opcions serveixen per aconseguir-ho.

Aquests compten amb un bon suport, que és un dels aspectes clau per a l’allotjament de Magento, donat que Magento és més complex.

Tot i això, en una nota final, em donaria un cop d’ull per intentar GreenGeeks o Nexcess. Igual que opcions de competència, aquestes són opcions segures per a hosting Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map