9 exemples de llocs web de Wix Beautiful per a la vostra inspiració (2020)

9 exemples de llocs web de Wix Beautiful per a la vostra inspiració (2020)

9 exemples de llocs web de Wix Beautiful per a la vostra inspiració (2020)

Quan entreu al món de la creació de la vostra botiga o de la creació del vostre propi negoci, és més fàcil venir amb la idea inicial i començar les vostres coses. Però, amb això, es necessita molt més fer créixer aquesta idea amb alguns nous experiments i ser millor que la vostra competència.


Si bé aquestes coses han de tenir un paper vital, la norma més bàsica serà generar una idea genial. I per ampliar-la, cal una bona plataforma; què pot ser millor que començar en línia?

Així, per endinsar-vos en aquest món tècnic, el pas per arribar a les muntanyes és aconseguir el vostre lloc web. Les persones actuals tenen previst crear el seu lloc web amb diversos propòsits, com ara menjar, botiga de flors, serveis de cura de animals, queviures i què no!

Per crear un lloc web, el més important és esbrinar la millor plataforma per al mateix. No us preocupeu aquí hi ha algunes plantilles excel·lents de Wix que us ajudaran a configurar el vostre lloc web.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Si mostreu una mica d’interès per la barreja tant d’art com de disseny, aleshores Sonja van Duelman n’és el millor exemple.

Aquest lloc web de Wix és un epitome perfecte de combinar art amb el disseny del lloc web, ja que el seu sabor únic és visible quan es desplaça la pàgina del seu lloc web. Amb algunes plantilles emocionants, aquest lloc web és perfecte per iniciar el vostre projecte.

2. La fàbrica de formatge a la brasa

Passa la vista prèvia

thegrilledcheesefactory

El nom en si és tan cursi. Tens la boca plena d’aigua i el que podria ser millor que un lloc web que t’ofereixi el millor formatge a la brasa. El seu lloc web us ofereix pa fresc, ingredients frescos, etc., i el que pot resultar més aclaparador per al vostre estómac que el formatge.

El lloc ofereix funcions com el menú, vídeos relacionats amb el lloc, enllaços d’Instagram, comandes de reserva, etc.

3. Hola Veí

Passa la vista prèvia

Hola veí

Gran lloc web creat pel tema de Wix. Si us interessa jugar a jocs i us interessa molt l’horror., Aquest lloc web us ofereix la millor experiència per gaudir del gust de tots dos. Hello Neighbor és un joc que es basa en el tema de l’horror.

Aquest joc es va iniciar inicialment a youtube i ara també està disponible en diferents llocs de jocs.

4. Menja el son en viu

Passa la vista prèvia

Menja el son en viu

Un lloc web que el seu nom fins i tot sona com un mantra de la vida. A més, com que el menjar és la part més essencial de la vida, que us manté més enllà de respirar, aquest lloc web parla de receptes clàssiques del país francès.

El lloc web és un lloc excel·lent amb una pàgina d’inici gestionada plena de moltes fotos atractives i atractives. També hi ha una galeria que conté fotos de diferents receptes i contingut informatiu complet.

5. Talls i contusions

Perruqueria Cuts & Bruises

Els talls i contusions són una barberia que ha utilitzat Wix per crear el seu lloc web amb el tema que coincideix amb la seva botiga.

La millor part del lloc és que conté tota la informació presentada en una sola pàgina que els usuaris voldrien conèixer. El lloc també ofereix funcions com ara xats en viu i una instal·lació de carretes de compres.

6. Set grames cafe

Passa la vista prèvia

Set grames cafe

Aquest lloc web és definitivament un lloc d’interès, ja que la seva primera vista fa que els espectadors entenguin de què es tracta tot el lloc. Us proporciona la informació exacta de manera fàcil d’utilitzar mitjançant les imatges i, per tant, ajuda als usuaris a comprar els seus productes ràpidament.

També poden reservar per a càterings i fins i tot poden anar a tots els enllaços del lloc web.

7. Productes de bona sensació

Passa la vista prèvia

bons sentiments

Amb alguns efectes i seccions impressionants, aquest exemple del lloc web de Wix és perfecte per dissenyar el vostre lloc web. Aquest lloc web tracta un producte específic per a nois, és a dir, un bàlsam labial antial·lèrgic.

Hi trobareu diversos patrons de disseny mentre canvieu a les altres pàgines a través de la secció de navegació amb alguns banners i seccions atractives..

8. French Knot Studios

Passa la vista prèvia

francésknotstudios

Una bella manera d’utilitzar Wix, aquest lloc web té tot sobre imatges. Tenint molt elegant però elegant, el lloc conté un munt de colors i elegància barrejats amb records. El lloc inclou imatges amb eslògans curts que els reflecteixen i una presentació de diapositives per a tothom.

A la part superior hi ha enllaços a les xarxes socials i la informació està dissenyada de tal manera que la descripció de la imatge es troba just a sota de la miniatura.

9. Música Animal

Passa la vista prèvia

animal músic

Una de les formes més apreciades i impressionants de representar-se, aquest lloc web té tot explicat a la pàgina principal sobre ells mateixos. Hi ha miniatures a la pàgina principal per optar per altres opcions que no sigui la cartera de l’empresa com fotografies, vídeos, música, etc..

El millor és que, ja que les opcions de les xarxes socials van cap a la cantonada esquerra, els usuaris poden canviar-les fàcilment en qualsevol moment.

Una bona manera de millorar el vostre negoci i vendre els productes als clients, els llocs web en línia són una excel·lent plataforma, ja que proporcionen aquesta activitat no només amb una plataforma per representar, sinó també per mostrar-se i guanyar més..

Conclusió

Wix ha presentat definitivament una excel·lent plataforma per utilitzar les seves funcions i implementar-les per crear alguns llocs web acolorits, atractius i que cauen a la mandíbula. Hi ha molts exemples, alguns dels quals s’han mostrat anteriorment. Espero que en el futur hi hagi més grans creacions com aquestes a través de Wix.

Tot i que la creació de llocs web sembla ser una feina fàcil, no ho és. El lloc web no tracta només de les presentacions; també del contingut i del bé que heu aconseguit per posar-ho tot. Les icones, els lliscadors, la col·locació, les aparences, cada bit compta en un lloc web. No pot faltar tenir una característica única, ja que semblarà incomplet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector