9 generadors impressionants de noms comercials gratuïts (el número 2 és el meu preferit)

“Què hi ha en un nom?” – Diguem a Julieta que els noms i els títols són realment importants. És possible que tingueu un bon contingut o les millors idees per compartir, però sense un títol efectiu, és possible que la gent no tingui en compte mirar-lo.


Tens una empresa o ets una empresa en marxa, però encara tens problemes per portar clients al vostre lloc web? Vols crear una marca?

Per ajudar-vos en aquest problema, hem anotat uns sorprenents generadors de noms de negocis GRATIS. Sí, no els haureu de pagar per ajudar-vos.

Fem una ullada a cadascun d’ells i comproveu com de beneficiosos són per al vostre negoci …

hostingpill9 generadors impressionants de noms d’empresa gratuïts

 1. Multitud
 2. Namelix
 3. Brandlance
 4. BNG
 5. NameBounce
 6. Generador de noms d’empresa
 7. Nombre de noms
 8. Naminum

1. Multitud

multitud

Crowdspring no només és una resposta a les necessitats de denominació de productes / empreses, sinó que és una solució completa de marca. Després de seleccionar “Nom de l’empresa / producte” al menú desplegable i feu clic a “Inicia un projecte de denominació” per iniciar la Q interactiva&Un procés.

Crowdspring NO és un generador de nom. Es tracta d’un equip d’experts i dissenyadors que utilitzen el seu conjunt d’habilitats i dades de la Q&Per presentar noms comercials personalitzats amb garantia de reemborsament del 100% i contractes legals per protegir el vostre nom únic.

Genereu el nom de l’empresa amb Crowdspring

2. Namelix

Namelix

Namelix és un generador de noms d’empresa que us suggereix noms d’empresa. Us demana que introduïu les paraules clau relacionades amb la vostra empresa o que en pugueu descriure. A continuació, processa les paraules que heu introduït i genera una paraula única amb lletres limitades.

Suggereix totes les paraules de marca que es poden fer combinant les paraules clau que heu introduït. Hi ha altres dos criteris que aquest lloc web ens demana que introduïm: longitud de la paraula i estil de la paraula.

Per exemple, hem introduït el nom de “hostingpill” per generar suggeriments:

Namelix

A continuació es mostren els resultats que vam obtenir de Namelix: (i molts més)

Namelix

Permet guardar els noms que us agradin i podeu comprar directament el domini des d’aquest lloc web.

3. Brandlance

pàgina d'inici de brandlance
Brandlance pot suggerir noms comercials disponibles, noms comercials atractius, idees per a la vostra empresa i fins i tot una guia detallada sobre com podeu crear la creació dels vostres noms exclusius amb revisions il·limitades..

característiques de marca

Brandlance ofereix 2 serveis: Dissenyador de logotip i generador de noms comercials. El dissenyador de logotip ofereix un gran nombre de dissenys de logotip prematurats per triar i personalitzar-los.

El generador de nom de l’empresa permet als usuaris descriure la seva empresa i després suggerir noms basats en aquesta descripció. També podeu comprovar si hi ha un nom existent per verificar-ne la disponibilitat.

brandlance

4. BNG

BNG

Aquí, heu d’introduir les paraules relacionades amb la vostra empresa i el BNG generarà suggeriments a partir dels quals podeu triar el nom i comprovar la disponibilitat d’aquest domini amb GoDaddy.

BNG

Hem utilitzat la paraula “Hosting Pill” i hem fet clic a la cerca per veure els resultats. La imatge de dalt conté una llista de paraules suggerides. També tenen una opció de filtre del sector on podeu seleccionar les categories.

Per exemple, podeu seleccionar categories com “Tecnologia”, “Esports”, “Salut”, etc., i aquest generador us suggerirà les idees de nom de negoci en conseqüència..

5. NomBot

NameBounce

NameBounce és un generador de noms d’empresa on podeu escriure les paraules clau i seleccionar l’extensió que voleu per al vostre domini. Un cop escriviu les paraules clau, generarà algunes idees mitjançant els sinònims de les paraules escrites i combinant-les.

NameBounce

Hem generat uns quants suggeriments mitjançant les paraules “hosting” i “pastilla”. Permet filtrar les paraules per longitud i col·locació de la paraula. Podeu afegir les paraules que més us agradi a la barra preferida i finalitzar el nom de l’empresa després.

6. Generador de nom comercial

BusinessNameGenerator

Aquesta eina de generador de noms us ajuda a generar suggeriments per a la paraula que heu introduït. Es generarà noms afegint unes quantes lletres abans i després de la paraula que heu introduït.

BusinessNameGenerator

Hem utilitzat la paraula “hostingpill” i aquests han estat els suggeriments que vam obtenir. Genera noms comercials aleatoris per a els quals podeu triar un nom per al vostre lloc web d’empresa.

7. Nombre de noms

Nombre de noms

Namesmith utilitza les paraules clau que heu introduït per generar paraules creatives. Les vostres dades introduïdes, és a dir, les paraules clau no es compartiran amb ningú i no registraran els noms de domini generats per vosaltres.

Nombre de noms

Tenim els suggeriments anteriors de les paraules “hosting” i “pastilla”. Comproven els noms de domini disponibles i suggereixen les paraules en conseqüència. Podeu seleccionar els noms que us agradin i afegir-los als preferits.

8. Namin

Naminum

Naminum us demana que introduïu una paraula base o una paraula clau que voleu incloure en els vostres noms de negoci.

Naminum

Hem generat uns quants suggeriments per a la paraula “hostingpill”. Aquesta eina us permet establir els suggeriments segons la ubicació del públic objectiu. Obteniu els noms suggerits amb les lletres afegides abans i després de la paraula clau.

Un cop seleccioneu el nom que us agradi, podeu comprar i fer la consulta amb aquest nom de domini a GoDaddy.

9. Novanym

Novanym

Novanym és una eina que no utilitza la paraula clau exacta que heu introduït. En lloc d’això, trobarà i utilitzarà paraules similars.

Novanym

Aquí, podeu definir el tipus de negoci i l’estil de nom de manera que l’eina pugui generar els noms en conseqüència. Els noms comercials generats per aquesta eina es poden comprar des d’aquí mateix i estan disponibles amb l’extensió “.com”.

El disseny del logotip també està disponible amb el nom de domini que seleccioneu i compreu. Per tant, no us haureu de preocupar d’obtenir el logotip dissenyat.

Consells per seleccionar un nom per al vostre negoci

La llista anterior es va mostrar un conjunt d’eines que us poden ajudar a generar idees per als vostres noms d’empresa. Podeu trobar moltes eines que us ajudaran a triar un nom de domini, però no us ajudaran a decidir quin és el millor o que portaria més clients al vostre lloc.

Mai se sap si el nom amb el qual heu decidit anar-hi, portarà els visitants o augmentarà el tipus de conversió. Tanmateix, podeu seguir alguns consells que, si més no, impedirien fer una mala elecció del nom.

A punt? Anem a veure tots els consells un per un –

1. Obteniu comentaris de la gent

Feedback

Quan hagueu seleccionat alguns noms dels llocs generadors de noms comercials, mostreu-los als vostres propers, és a dir, a amics, familiars, companys, etc. i obteniu la seva opinió.

Mireu com ho troben, feu un comentari sobre els noms i, a continuació, decidiu quin nom s’ha de finalitzar. També podeu obtenir comentaris del públic al qual us orientareu.

2. Eviteu tenir un nom similar al dels competidors

SameBrandNames

Comproveu quins són els noms de l’empresa del vostre competidor i NO trieu un nom que sigui semblant al seu. Sovint, la gent pot confondre la vostra empresa amb la seva i pot acabar perdent clients.

No podeu utilitzar logotips similars, noms similars ni tipus de lletra similars igual que els competidors. Voleu que el vostre nom comercial sigui una marca. Per això, ha de ser únic.

3. Utilitzeu una extensió “.com”

Dotcom

Un “.com” és un domini de primer nivell que s’utilitza àmpliament i té avantatges SEO. Si utilitzeu aquest TLD, us oferireu avantatges sobre altres extensions de domini. Al voltant del 52% dels llocs web tenen “.com” com a extensió.

4. Sencill i fàcil de pronunciar / recordar

Noms de marques

Vegeu-ho: un dissenyador de gràfics té dos noms creatius suggerits: “Hyphenostalgic Graphonical” o “HyGraph” – que escolliríeu?

La majoria de la gent diria “HyGraph” i això és perquè és curt, senzill i fàcil de recordar. A més, transmet el significat del treball que està realitzant el dissenyador.

Per tant, mantingueu els noms breus, senzills i fàcilment comprensibles per a tothom. També hauria de ser eficaç i creatiu per convertir-se en una marca.

5. No utilitzeu guionets ni caràcters especials

NoSpecialCharacters

Us heu adonat que les marques més importants com Google, Facebook, Pinterest, Cocacola, etc. tenen alguna cosa en comú. Per descomptat, són senzilles d’escriure i llegir, però tenen una altra cosa que no fan servir.

És correcte: Personatges especials. Per tant, eviteu utilitzar caràcters especials en el vostre nom de marca i en el nom del domini.

6. Sigui creatiu, però no més creatiu

GoldenGaytime

LOL! Això és cert. Sigui creatiu en triar el vostre nom, però no sigui més creatiu. Com aquesta marca de gelats de Kwality Swirls es deia “Golden Gaytime”, i una marca de pasta de dents anomenada “Oral-me” (literalment, el teu cervell pensa des d’una perspectiva diferent).

Aquests noms podrien ser realment pitjors i podríeu acabar perdent clients o convertir-vos en un material meme. Així, evita ser creatiu o, de vegades, faria de la teva marca un DESASTRE.

Conclusió

L’elecció d’un nom és difícil perquè mai no podeu estar segur si t’ajudaria a aconseguir èxit en el negoci o no. Tenir un nom de marca curt i senzill guanya més tracció. Però, ser creatiu (no extra-creatiu) també és necessari.

Així doncs, les eines esmentades anteriorment són alguns dels millors generadors de nom del mercat que podeu utilitzar per a suggeriments. A més, no oblideu tenir en compte els consells que s’han esmentat aquí.

Indiqueu-nos quina eina escollireu per a la vostra marca per al vostre negoci. Si teniu algun altre generador de nom o consells que no hem tractat, escriviu-los a la secció de comentaris i estarem encantats d’incloure-la en aquesta llista.

Ara vés, fes una marca!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map