Atlantic.net Review (2020): és la millor opció? Anem a esbrinar…

Amb tantes plataformes d’allotjament al mercat, de vegades sembla confús precisar quines opcions poden funcionar millor per al vostre requisit.


Atlantic.net és una plataforma d’allotjament que té una popularitat variada. Iniciat el 1994, ha estat al mercat des de fa temps.

Si pensàveu en l’Atlàntic com un vast oceà, Alantic.net és un oceà de solucions d’allotjament.

Ofereixen funcions ben tallades i estan dissenyades per proporcionar solucions d’allotjament que compleixen HIPAA que puguin emmagatzemar informació mèdica de forma segura.

Atlantic.net és popular per les seves solucions basades en núvols i l’allotjament de servidor privat virtual (VPS). Amb moltes funcions existents, aquesta és la revisió que he estat pendent de compartir.

Compta amb més de 15 k de clients i compta amb diverses marques populars com Kia, Puma, Samsung que utilitzen els seus serveis.

Atlantic.net és una mica diferent de la majoria de plataformes d’allotjament convencionals.

Per què és diferent??

Mantingueu-vos mentre aboco els grans sobre els seus serveis i molt més.

Amb aquesta revisió, parlaré més sobre el que he explorat a Atlantic.net.

Horaris

Atlantic.net és una plataforma d’allotjament completament basada en núvols. Té diversos centres de dades a diferents ubicacions. Això garanteix serveis estables i coherents amb el menor temps d’aturada.

Atlantic.net és una de les poques plataformes d’allotjament que ofereixen un temps de vida gairebé 100%. Proporciona un SLA de temps de vida al 100%.

I aquí es defineix el seu SLA. Atlantic.net oferirà un SLA 100% a tots els components crítics deixant de banda qualsevol manteniment programat.

Els servidors al núvol permeten a Atlantic.net oferir un rendiment constant. L’allotjament gestionat i dedicat proporciona un SLA de vida al 100%.

SLA

En conjunt, Atlantic.net ofereix serveis fiables amb un bon rendiment i un funcionament constant. Fins ara, Atlantic.net s’ha mantingut al dia.

Permetin-me avançar i mostrar altres paràmetres per a Atlantic.net.

Plans

Atlantic.net proporciona serveis d’allotjament basats en núvols específics per a HIPAA. Mantenen transparència en els seus preus.

Atlantic.net té múltiples plans basats en núvols, que són gairebé 20 tipus de solucions d’allotjament basades en núvols. Els diferents plans atenen diferents requeriments.

Atlantic.net admet allotjament de WordPress, allotjament gestionat, allotjament gestionat, allotjament dedicat, allotjament basat en Linux i Windows. La bona combinació de plans d’allotjament ofereix una varietat d’opcions.

Cada pla s’optimitza per a un requisit específic com ara emmagatzematge, informàtica, memòria, etc. Considero que Atlantic.net té una àmplia elecció a l’hora de planificar. No molts són els proveïdors d’allotjament que tenen una combinació de plans tan bona.

Opcions d'allotjament

Només se li cobraran els recursos que utilitzeu. No només això, sinó que també podeu afegir recursos sempre que calgui.

Característiques

Com he comentat anteriorment, tots els plans de Atlantic.net són diferents i atenen a un requisit específic. Té un conjunt de funcions flexibles. Els serveis per a còpies de seguretat tenen un cost afegit.

Els plans no tenen cap garantia específica de devolució, tot i que proporcionen garantia de servei SLA.

Hipaa té funcions

Podeu ampliar els servidors en qualsevol moment. Còpia de seguretat diària està disponible com a mínim per 1 $ per a còpies de seguretat. Els plans ofereixen una adreça IPv4. A més, les IP estan disponibles a un preu independent de 2,19 dòlars el mes.

cPanel i WHM estan disponibles a preus separats. L’arquitectura està construïda de manera que proporcioni un alt rendiment. L’emmagatzematge Raid-10 assegura que el vostre lloc web sempre funciona.

Si no és a través de cPanel, també pots aprofitar les seves API restants integrades per gestionar servidors.

API

L’emmagatzematge SSD a tots els servidors garanteix una bona velocitat. Els servidors gestionats us permeten instal·lar el vostre propi programari amb llicència, reduint els preus addicionals.

Atlantic.net és compatible amb la instal·lació d’un sol clic de diversos programes inclosos WordPress.

Funció del núvol

Atlantic.net és una de les poques plataformes d’allotjament que admeten FreeBSD.

Mentre utilitzeu Atlantic.net, no espereu que obtindreu massa regalets amb els seus plans. La majoria de funcions, com ara les còpies de seguretat de cPanel, tenen preus separats.

Tot i això, com que només pagueu el que feu servir, Atlantic.net encara no sembla massa car. Un lloc ideal per començar en cas que busqueu una bona barreja de solucions d’allotjament.

No obstant això, potser haureu de triar un pla que s’adapti millor a les vostres necessitats. L’elecció d’un pla adequat pot no semblar senzill, però el seu servei d’atenció al client proporciona directrius sobre aquests.

Això és exactament el que seria el meu següent punt. Permeteu-me parlar més sobre el seu servei d’atenció al client.

Atenció al client

Una vegada més, Atlantic.net és diferent en comparació amb la majoria de plataformes d’allotjament convencionals. Cadascuna de les solucions d’allotjament compta amb un suport diferent.

Atenció al client

Atlantic.net, a diferència de la majoria de plataformes, no cobreix una opció de xat en directe per a no usuaris. No obstant això, podeu contactar amb aquestes trucades durant hores concretes. A part d’això, disposa de suport tècnic en viu per als usuaris.

Assistència per correu electrònic està disponible el 24/07/365. Disposa de diverses seccions de preguntes freqüents sobre diferents serveis.

Correu electrònic

En cas que no trobeu un pla adequat, fins i tot podeu omplir el formulari d’assistència. Un representant d’atenció al client us ajudarà a adaptar els plans més adequats segons les vostres necessitats.

Formulari de suport

El que més m’agrada del seu suport és que entenen les necessitats del client i proporcionen solucions a les vostres consultes.

Les trucades, així com els correus electrònics, sempre es redirigeixen a canals de suport específics. Per exemple, hi ha suport separat per a hosting i col·locació dedicats.

Aquesta segregació de serveis garanteix, obté ajuda ràpida i les solucions són rellevants per al vostre requisit d’allotjament.

Seguretat

Això ho he mencionat anteriorment; tanmateix, em reiteraré. Altantic.net proporciona plans d’allotjament a mida especialment compatibles amb la HIPAA.

Atlantic.net es pren en gran mesura la seguretat i la fiabilitat. Això es palesa pel rang de compliment

els seus centres de dades disposen.

És sorprenent conèixer el nivell de seguretat que manté Atlantic.net.

Compliment

Si bé Atlantic.net és conegut principalment pel seu compliment HIPAA, n’hi ha d’altres que s’incorporen.Funcions compatibles amb Hipaa

La infraestructura és altament segura i inclou protecció DDoS, detecció d’intrusions, tallafocs gestionats i autenticacions de dos factors.

PCI

Tots els plans de Atlantic.net inclouen diferents aspectes de seguretat.

Altres funcions de seguretat

Atlantic.net inclou funcions de seguretat de nivell bàsic i bàsic. La seva bona llista de compliment mostra certament el nivell de seguretat que mantenen per als serveis al núvol.

Pros

Atlantic.net ofereix moltes funcions que no podreu obtenir en altres plataformes d’allotjament.

Tot i que he parlat molt sobre diferents aspectes d’Atlantic.net, deixeu-me només resumir i exposar el que realment he trobat atractiu aquí..

 • L’època de temps és sens dubte un punt de no oblidar quan parlem d’Atlaticnic.net. Menció especial, la seva SLA 100% màxima. Com a propietari d’un lloc web, no us hauria de preocupar per temps d’inactivitat i fallida sense precedents. Els seus servidors d’alt rendiment ofereixen una experiència robusta i perfecta. Aquí es pot trobar una barreja perfecta de prestacions i fiabilitat.
 • L’assistència al client és un altre aspecte que es troba ben integrat a Atlantic.net. Compta amb un bon suport tècnic. El suport que està ben segregat és un dels principals elements destacats aquí. Bé, no només això, sinó que també cal destacar el seu suport per correu electrònic, xat en directe i telèfon.
 • La versatilitat del pla està ben construïda a Atlantic.net. Podeu trobar diversos plans per satisfer els diferents requisits. Amb una solució completa basada en núvol, hi ha moltes coses que oferir Atlantic.net. La flexibilitat del pla és un dels principals aspectes que he trobat aquí. No hi ha moltes plataformes construïdes per proporcionar aquest nivell de flexibilitat. A més, aquí podeu optar per allotjament Windows i per a Linux.
 • Un altre que no pot perdre els avantatges és la seva seguretat. Ja he destacat el nivell de compliment que manté Atlantic.net pels seus centres de dades i infraestructures. No només són conformes, sinó que també proporcionen funcions de seguretat addicionals.

A diferència de certes plataformes d’allotjament, aquestes s’inclouen completament en el pla. Seguretat és alguna cosa que Atlantic.net és probablement el millor entre la majoria de plataformes d’allotjament. Cal destacar-ne la bona combinació de funcions de seguretat.

Contres

Hi ha moltes ofertes d’Atlantic.net i sembla una solució única quan es tracta de versatilitat.

Tanmateix, no es tracta d’una solució ideal perfecta. Atlantic.net presenta algunes mancances que no es poden evitar.

Mentre parlava dels seus pros, deixeu-me destacar també alguns dels avantatges que tenen.

 • Atlantic.net només cobra pels serveis que utilitzeu, i és bo. Tot i això, cPanel o fins i tot còpia de seguretat es carrega per separat. Tot i que hi ha diverses plataformes d’allotjament que ofereixen aquest tipus de regal, és clar que aquí no s’aconsegueix de forma gratuïta.
 • Atlantic.net és divers quant a plans. En cas de no tenir cPanel, encara podeu utilitzar les seves API integrades. Això és fàcil per als usuaris amb suport tècnic. Tot i així, és igual de complex per als usuaris que no s’inclinen tècnicament o que comencen a explorar les plataformes d’allotjament.

Conclusió: us recomano Atlantic.net?

Finalment, ha arribat el moment del veredicte, per la qual cosa recomanaré realment Atlantic.net? Com ja he esmentat diverses vegades, Atlantic.net ofereix una àmplia gamma de serveis.

Atlantic.net és una solució perfecta per a requisits d’allotjament de classe empresarial, centres mèdics i organitzacions similars.

Amb això, no us haureu de preocupar de l’hora de funcionament, el rendiment, la fiabilitat, la seguretat. Aquestes són les característiques clau per a qualsevol plataforma d’allotjament i Atalntic.net garanteix oferir la millor de les solucions estàndard de la indústria.

Tot i això, el que pot ser un repte és el fet que els nous usuaris puguin trobar això massa complex. Tot i que obteniu ajuda tècnica per part del servei d’atenció al client, podeu trobar aquest complex si no disposeu d’experiència tècnica.

Dit això, també destacaria que Atlantic.net és adequat per opció en cas que tingueu l’experiència tècnica requerida. Sens dubte recomanaria Atlantic.net.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map