Bandzoogle Review: 8 coses a saber abans de fer-lo servir

Bandzoogle Review: 8 coses a saber abans de fer-lo servir

Bandzoogle Review: 8 coses a saber abans de fer-lo servir

Aquest article va ser revisat i actualitzat el 29 d’abril de 2020.


Oh, sí, hi ha tantes plataformes d’allotjament disponibles al mercat. Tot i això, la majoria són plataformes d’allotjament d’ús general. Amb finalitats generals, vull dir que podríeu acollir qualsevol domini.

No seria fantàstic si poguessis obtenir una plataforma d’allotjament exclusiva que es pugui utilitzar per a un domini específic que busqueu?

Què passa amb tenir una plataforma d’allotjament dedicada als músics?

Allà vas.

Bandzoogle és de fet una plataforma d’allotjament dedicada als músics.

Un lloc web dedicat als músics requereix més creativitat i més eines. Això és exactament el que incorpora Bandzoogle.

Què és Bandzoogle?

Passa la vista prèvia

Bandzoogle

Bandzoogle és una plataforma d’allotjament web dedicada exclusivament a músics. Proporciona eines perquè els músics puguin crear un lloc web professional, promoure la música i vendre directament als fans.

Proporciona eines per a la integració amb les xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram, SoundCloud i Bandcamp.

Bandzoogle també inclou una botiga integrada, eines de llista de correu i funcions d’informació, juntament amb desenes de temes i plantilles.

Va ser llançat el 2003 per un músic Chris Vinson que també va crear un lloc web per a la seva banda de rock anomenada Rubberman.

Bandzoogle té la seva seu a Mont-real, Quebec, Canadà. És popular entre els músics i hi fan servir més de 30.000 músics i bandes.

Beneficis de Bandzoogle:

Conèixer els millors punts sobre la plataforma d’allotjament que escolliu és extremadament important. Com qualsevol altra plataforma d’allotjament Bandzoogle té els seus propis avantatges i contres.

Permeteu-me parlar més sobre els avantatges d’utilitzar Bandzoogle.

 • Rendiment i velocitat: Bandzoogle té una infraestructura en núvol i està construït per proporcionar un alt rendiment per a llocs web de disseny pesat. Té la capacitat de reproduir vídeo i gràfics ràpidament.

  Com que es dedica als músics, es té molta cura per proporcionar una amplada de banda suficient sense ofegar. Restringeix els usuaris només basats en pàgines, pistes i fotos. A part d’això, no hi ha altres restriccions. La plataforma de hosting admet llocs web escalables i de ràpid creixement.

  A continuació, es mostra el rendiment del lloc web, que és excel·lent.
  uptime de bandzooglePer consultar les últimes estadístiques de temps de funcionament de Bandzoogle, feu clic aquí

  A continuació es mostra una prova similar per al primer byte. Això també és igual de ràpid.

velocitat de la pàgina web de bandzoogle

No cal dir que Bandzoogle és ric en funcions i fa que la creació de llocs web sigui molt senzilla. Té algunes opcions d’arrossegar i deixar anar fàcilment fàcilment que fins i tot un usuari novell el pot utilitzar fàcilment.

 • Preparat per al comerç electrònic: El pla bàsic admet la majoria de les funcions rudimentàries necessàries per a un lloc web de música. Tots els plans tenen suport per al comerç electrònic. Podeu vendre les descàrregues de música fàcilment mitjançant això.
  bandzoogle llest per al comerç electrònic
 • Llista de correu integrada: També és compatible una llista de correu amb un mínim de 100 subscriptors de fan per al pla bàsic. Podeu connectar-vos ràpidament amb els vostres fans mitjançant la funció de llista de correu.

  La funció permet que els correus electrònics professionals, la programació de correus electrònics i els analítics juntament amb els informes de correu electrònic.
  Llista de correu BZ

  Altres funcions incloses són el calendari de visites i les eines de SEO. Aquestes són poques funcions que no estan fàcilment disponibles en altres plataformes d’allotjament.

 • Kits de premsa & Més: Cada pla admet kits de premsa electrònica i té seguretat SSL. El pla més avançat té moltes funcions addicionals.
 • Funcions avançades: poques d’aquestes funcions incloses són les capçaleres de vídeo, el seguiment d’inventaris, els informes d’escaneig de so, les pre-comandes d’àlbums i molts altres. Podeu vendre entrades, mercaderies, fitxers de vídeo i fitxers multimèdia.
 • Eines de disseny web integrades: Bandzoogle admet potents eines de disseny web amb funcions com ara un gestor d’imatges, integració d’Instagram, biblioteca de fonts i molts altres. En general, és ric per desenvolupar el lloc web d’un músic.
 • Període de prova: amb tots els plans, podeu obtenir una prova gratuïta de 30 dies. La majoria de les plataformes d’allotjament no admeten aquestes funcions. Així, sí, de fet, és una situació guanyada.Prova Bz 30 dies
  Un cop finalitzat el període de prova, podeu actualitzar fàcilment qualsevol dels seus plans de pagament. El pla inclou el nom de domini gratuït.
 • Descomptes: Bandzoogle ofereix descomptes atractius. Si decidiu pagar anualment, obtindreu un descompte igual a dos mesos lliures. Si teniu un domini gratuït, després de 60 dies d’adhesió, podeu optar per mudar-vos a un altre lloc.

  Bandzoogle proporciona un descompte sense ànim de lucre. Ofereix comptes gratuïts per a organitzacions benèfiques registrades centrades completament en la música.

  Tot el que heu de fer és registrar-vos en un compte gratuït i enviar un correu electrònic a Bandzoogle amb informació sobre la vostra organització.

  Eviteu tot i reclameu el vostre descompte ara …

Bandzoogle proporciona moltes dades d’informació mitjançant la implementació d’informes efectius que poden fer una anàlisi interactiva de dades.

Bandzoogle té una característica única per proporcionar orientació per ubicació. Amb aquesta funció, podeu orientar els fans a ubicacions específiques amb correu electrònic personalitzat.

Cons de Bandzoogle:

Parlem ara d’algunes coses que, segons el meu parer, Bandzoogle pot millorar.

Per ser sincer, no hi ha massa desavantatges d’utilitzar Bandzoogle. Afirmen que són una plataforma d’allotjament per a músics i això és bo per a ells.

Pocs dels cons són-

 • Complements: quan es tracta d’una bústia de correu electrònic personalitzada, això no forma part del pla. Així doncs, l’allotjament de correu electrònic té un preu independent de 14,95 dòlars / any.

Un cop més, cap dels plans permet suport de manera vertical en diversos llocs web. El lloc web multi-site té un preu independent pel qual heu de posar-vos en contacte amb el seu especialista en comptes.

Funcions de Bandzoogle:

Facilitat d’ús:

El cPanel disponible a Bandzoogle és fàcil d’utilitzar fins i tot per a usuaris novells.

Vegeu la demostració de Bandzoogle a continuació:

Un cop us inicieu la sessió, podeu editar i afegir funcions bàsiques fàcilment.

Bandzoogle cPanelAixò també proporciona suport múltiple al comerç electrònic. A partir d’aquí podeu afegir les darreres novetats, darrera pista i detalls sobre els vostres propers espectacles.

Editar les plantilles és fàcil i podeu afegir pàgines fàcilment. El cPanel també us permet editar plantilles, generar diversos informes i afegir campanyes de correu electrònic mitjançant la funció de llista de correu.

Llista de correu de Bandzoogle

Plantilles:

El vostre lloc web de música quedaria incomplet sense utilitzar les millors plantilles. Cal que les plantilles siguin atractives, i això és exactament el que Bandzoogle atén.

Doncs bé, tot això és sensible al mòbil. Les plantilles estan ben segregades en funció del gènere musical. És compatible amb un gran nombre de temes i també podeu afegir el vostre propi tema.Plantilles de Bandzoogle

Podeu previsualitzar fàcilment la vostra tria del tema. També us proporciona una vista basada en mòbils.Plantilles de Bandzoogle 2

Tot plegat ve amb una fàcil alineació i utilització de personalitzacions.

Funcions d’arrossegar i deixar anar:

En la majoria dels casos, els llocs web de música tenen una interfície d’usuari intensa i depenen en gran mesura dels suports de vídeo i de les càrregues de vídeo. Per utilitzar totes aquestes funcions, a la majoria de plataformes d’allotjament, cal fer alguns canvis de nivell.

Al contrari, Bandzoogle proporciona un disseny interactiu d’UI interactiu i perfecte per al vostre lloc web musical. Al mateix temps, això no requereix cap experiència de codificació.

El disseny complet del web utilitza un creador de llocs web fàcil d’utilitzar amb opcions d’arrossegar i deixar anar.

Menú de Bandzoogle

Fer qualsevol personalització mitjançant aquestes funcions d’arrossegament i solapa és extremadament perfecte. Juntament amb aquestes funcions d’arrossegament i de descàrrega, hi ha diversos vídeos de demostració disponibles.

Un cop realitzats aquests canvis, podeu veure ràpidament una vista prèvia del lloc web per a ordinadors, tauletes i mòbils.

Atenció al client:

Quan es tracta d’assistència al client, podeu arribar a l’equip de Bandzoogle mitjançant correu electrònic o xat en viu. Podeu utilitzar el correu electrònic en tot moment. El xat en viu no està disponible les 24 hores.

En cas que l’opció de xat en viu no estigui disponible, obtindreu una finestra emergent, tal com es mostra a continuació.Bandzoogle contacta amb nosaltres

Bandzoogle no proporciona una opció de xat en directe en tot moment, probablement una raó és la seva utilització de cPanel extremadament senzill.

A través del seu cPanel, hi ha diversos vídeos demostratius que es poden utilitzar com a guia de referència.

A més, també vaig provar la seva opció de xat en directe. Va ser extremadament ràpid i sense temps d’espera.

Xat en viu de Bandzoogle

Bandzoogle livechat 2

El representant del xat en viu es va mostrar prou ràpid per proporcionar informació i enllaços rellevants per proporcionar més informació sobre les diferents funcions.

A banda d’això, Bandzoogle té una secció de blocs que inclou diversos continguts interessants sobre diferents temes. També podeu registrar-vos aquí per obtenir actualitzacions periòdiques.

Preu:

Bandzoogle té tres plans diferents. Els 3 plans són-

Característiques
LITE
ESTÀNDARD
PRO
Pàgines1020Il·limitat
Fotografies100500Il·limitat
Nom de domini gratuït
Preu8,29 dòlars / mes12,46 dòlars / mes16,63 dòlars / mes

Comenceu la vostra prova gratuïta de 30 dies

(Prova gratuïta de 30 dies, no cal la targeta de crèdit.)

Es pot optar per allotjament per correu electrònic a un preu independent de 14,95 dòlars / any. Bandzoogle ofereix, en general, plans assequibles. El pla bàsic inclou una sèrie de funcions.

Bandzoogle vs Wix

Ara que he proporcionat un recorregut per Bandzoogle, permeteu-me comparar-ho amb una altra plataforma d’allotjament popular “Wix”.

Bandgoogle vs wix

Wix és també una plataforma d’allotjament basada en núvols, similar a Bandzoogle. Va ser llançat per primera vegada el 2006 i té la seu a Tel Aviv, Israel.

Wix és una plataforma d’allotjament universal en comparació amb Bandzoogle que es centra exclusivament en llocs web basats en músics.

Tanmateix, a l’hora de crear un lloc web de músics, deixa’m proporcionar una comparació entre Wix i Bandzoogle.

a. Plantilles
 • En parlar de les plantilles, Bandzoogle ofereix més plantilles rellevants sobre música en comparació amb Wix.
 • Amb Wix, no podeu triar diferents plantilles basades en gènere musical. També, ja que es tracta d’una plataforma d’allotjament més universal, l’elecció de les plantilles és limitada.
b. La facilitat de personalitzar el lloc web

Tant Wix, com Bandzoogle, permeten provar els seus serveis gratuïtament, la qual cosa és la bona part.

 • Amb Wix, no podeu personalitzar diverses seccions del lloc web. En certa manera, la selecció de tipus de lletra i color és molt limitada.
 • Això és fàcilment disponible a Bandzoogle.
c. Llista d’enviament
 • En els informes, la llista de correu electrònic no està disponible amb Wix.
 • Un cop més, són algunes de les funcions incloses, fins i tot com a part del pla bàsic de Bandzoogle.
d. Comerç electrònic
 • En cas que desitgeu una configuració de comerç electrònic, amb Wix, haureu de triar el pla que més paga.
 • No obstant això, amb Bandzoogle això es troba fàcilment disponible al pla bàsic.
e. Característiques amistoses amb músics
 • Els kits de premsa electrònica, les eines de SEO, el calendari de visites, els informes SoundScan i moltes més funcions necessàries per a un lloc web de músics estan disponibles a Bandzoogle..
 • Això es troba a faltar a Wix.

Conclusió:

He donat un detall detallat de Bandzoogle. També es proporciona una comparació amb Wix, que resulta ser la segona opció per crear un lloc web d’un músic.

Bandzoogle es dedica a atendre les necessitats dels músics sols i això és exactament el que diuen fer. De fet, és una elecció perfecta si voleu allotjar llocs web basats en música.

Té un bon rendiment, velocitat i es pot escalar. Aquestes són algunes de les funcions que busqueu, ja que la creació d’un lloc web de músics té un gran pes a la interfície d’usuari. Bandzoogle proporciona les eines més precises per ajudar-vos a crear un lloc web professional.

Bandzoogle no només té una atractiva col·lecció de plantilles, sinó que també té un cPanel intuïtiu fàcil d’utilitzar i té funcions d’arrossegament i deixes al marge. El vostre lloc web pot estar en funcionament en qüestió de minuts.

Bé, això no és tot. Bandzoogle admet l’edició fàcil del vostre lloc web i també proporciona analítiques mitjançant les seves eines d’informes.

Bandzoogle és en general una elecció molt recomanable per a un lloc web de músics.

Per tant, endavant, obteniu el vostre hosting Bandzoogle avui!

Comenceu la vostra prova gratuïta de 30 dies

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector