Bluehost vs GoDaddy – “6 proves” basades en la meva experiència

Comparació actualitzada: abril de 2019

Si busqueu allotjament, segur que haureu sentit a parlar d’aquests dos noms.


Bluehost i GoDaddy són dos dels majors proveïdors d’allotjament que hi ha, tan grans que arribaran a gairebé totes les llistes principals de les millors opcions d’allotjament.

Ales vegades, com és possible triar a la terra?

GoDaddy és probablement el proveïdor més conegut dels dos, però això vol dir que sigui millor?

La pàgina principal de Bluehost dóna un preu inicial de 2,95 dòlars al mes, i GoDaddy dóna un preu inicial de 3,99 dòlars al mes, però cal destacar la diferència de preu.?

En definitiva, la vostra elecció és vostra i, tot i que pot ser difícil de triar, t’ajudarem a arribar-hi.

Taula de continguts

Saltar a veure la prova específica fent clic als enllaços següents

 1. Enquesta de Facebook
 2. Comparació de preus
 3. Comparació de característiques
 4. Comparació de l’assistència al client
 5. Facilitat d’ús
 6. Seguretat i fiabilitat
 7. Veredicte

1. Godaddy vs. Bluehost – Enquesta de Facebook: Verdict

He fet una enquesta a Facebook on BlueHost va obtenir 63 vots i Godaddy va obtenir 51 vots.
Bluehost_vs_Godaddy_facebook_poll

Porta’m a BlueHost

Ara, anem al següent punt d’interès que la majoria de vosaltres tindreu: el cost!

2. Comparació de preus

Bluehost vs Godaddy

Així, com es descompon el preu entre aquests dos títols?

Com tots els principals proveïdors d’allotjament, hi ha molts tipus d’allotjament disponibles.

L’allotjament web compartit és normalment el tipus d’allotjament més barat i popular, i les opcions més cares solen ser allotjament en núvol, allotjament de servidor privat virtual (VPS) i allotjament dedicat a servidors dedicats.

Per a la majoria de les persones que es mouen per obtenir informació bàsica sobre allotjament (principiants i usuaris menors), els plans d’allotjament web compartits són els més accessibles.

Estan disponibles per a preus relativament baixos, alhora que ofereixen funcions suficients per a una bona satisfacció del client.

Nota ràpida: molts d’aquests preus només són per al primer any de servei.

Els preus que figuren en els paquets d’allotjament compartits de Bluehost i GoDaddy són descomptes per al primer any de servei, però augmenten significativament després del primer any..

De forma immediata: els plans d’allotjament web compartits de Bluehost comencen a partir de 2,95 dòlars al mes per al pla “bàsic”. Per al segon nivell d’allotjament compartit, “Plus”, pagaries 5,95 dòlars al mes, i per “Choice Plus” també pagues 5,95 dòlars gràcies a un descompte actual.plans bluehost

Finalment, el nivell “Go PRO” començaria amb 13,95 dòlars al mes.

En canvi, el primer nivell de GoDaddy s’anomena “Economia” i arriba lleugerament més barat a 2,99 dòlars al mes. “Deluxe”, també és lleugerament més barat, amb 4,99 dòlars al mes i “Ultimate” costa 5,99 dòlars al mes. Un quart nivell, anomenat “Màxim”, costaria 12,99 dòlars al mes.
Plans d'allotjament compartit de Godaddy

Per ser clar: aquest és el nivell “d’empresa” de l’allotjament web compartit. GoDaddy té un conjunt diferent de nivells de preus per al seu paquet “Business Hosting”: es tracta bàsicament d’un paquet VPS simplificat.

En canvi, Bluehost només l’anomena allotjament VPS.

El servei d’allotjament comercial de GoDaddy comença a partir de 19,99 dòlars amb el nivell de “llançament” i continua a “Ampliar” per 59,99 dòlars..
Plans d'allotjament empresarial Godaddy

Si bé Business Hosting té quatre nivells amb GoDaddy, Bluehost en té tres (tingueu en compte que es tracta d’allotjament VPS senzill). Tot i això, tenen la mateixa gamma: “Estàndard” val 19,99 dòlars i “Ultimate” per 59,99 dòlars.

El cas és que, mentre que el hosting de negocis de GoDaddy és com un VPS més bàsic, també tenen allotjament VPS. Aquests comencen a 19,99 dòlars i acaben en 74,99 dòlars.

Finalment, hi ha allotjament dedicat Aquesta és una de les opcions més greus a les que podeu anar, de manera que probablement tindreu necessitats pesades si ho mireu.

El servidor d’allotjament dedicat de GoDaddy comença en 89,99 dòlars i acaba en 179,99 dòlars entre quatre nivells.

El servidor d’allotjament dedicat de Bluehost comença a 79,99 dòlars i acaba en 119,99 dòlars entre tres nivells.

Tenen molts preus, així que en resumim: Bluehost i GoDaddy comparteixen allotjament web, tot i que GoDaddy només l’anomena allotjament web al seu lloc.

Tots dos tenen servei d’allotjament amb servidor privat privat i opcions d’allotjament dedicades.

Tot i això, només Bluehost ofereix servei de cloudhosting, mentre que GoDaddy és l’únic que ofereix “Business Hosting”, però recordeu, només és un allotjament VPS retallat.

Com podeu veure, tenen en general els mateixos preus. GoDaddy tendeix a oferir preus de partida més baixos, però Bluehost de vegades compta amb preus finals més baixos per obtenir les opcions més altes. Més sovint GoDaddy té quatre nivells, però no estic segur del que importa.

Una altra cosa: Bluehost gairebé sempre us ofereix una prova de 30 dies amb cada producte. Si no us agrada el que teniu, encara que sigui un servidor dedicat, podeu tornar els diners després de provar-lo.

En canvi, GoDaddy només proporciona una prova gratuïta per al seu creador de llocs web. Només el creador de llocs web.

Si bé GoDaddy de vegades pot oferir un preu marginalment inferior, Bluehost ofereix una prova gratuïta, i és molt més valuós tenint en compte que els preus no són tan diferents per començar.

3. Comparació de característiques

Si llegiu la darrera secció, podríeu pensar que “és fantàstic, però quin és el context dels preus?”

Al cap i a la fi, què esteu aconseguint per aquests preus?

Com podeu imaginar, un article que detalla totes les funcions de cada pla de preus seria infinitament llarg (o tancat).

Per tant, em fixaré sobretot en allotjament compartit: les opcions més populars, ja que és el que més probablement heu de mirar.

Podeu veure la llista completa de funcions de GoDaddy aquí i la llista completa de Bluehost aquí.

Primera pujada: Bluehost. Si teniu un compte bàsic per 2,95 dòlars al mes, teniu permès un lloc web. En canvi, Plus, Choice Plus i Prime tenen llocs il·limitats. També obteniu 50 GB d’emmagatzematge SSD per a emmagatzematge SSD bàsic i no modificat per a Plus i superior.funcions bluehost

L’ample de banda no està modificat (és bo que no es digui il·limitat) per a tots els nivells, però només obteniu 5 dominis estacionats i 25 dominis sub bàsics, a més de només 100 MB d’emmagatzematge per compte de correu electrònic amb un màxim de 5 comptes permesos (tot d’aquests són il·limitats per als dos últims nivells).

Per al paquet d’Economia de GoDaddy a 2,99 dòlars al mes, s’obté de manera similar un lloc web, però el doble d’emmagatzematge i l’ample de banda no modificat. Per als plans Deluxe a l’alça (recordeu Deluxe és de 4,99 dòlars en comparació amb els 5,95 dòlars de Plus de Bluehost), obteniu llocs web il·limitats i emmagatzematge il·limitat.
Característiques de Godaddy

Igual que amb el pla bàsic de Bluehost, el pla Economia de GoDaddy permet 25 subdominis.

Tot el que puja d’això té subdominis il·limitats. Finalment, tant GoDaddy com Bluehost inclouen convenientment un nom de domini gratuït amb la compra.

Fins ara, sembla que GoDaddy guanya la batalla de funcions, oi?

Al cap i a la fi, és una mica més barat i, fins i tot, la seva opció més barata té el doble d’espai de disc que Bluehost… i la resta és igual.

Finalment, tot i que tant Bluehost com GoDaddy us ofereixen comptes de correu electrònic amb els vostres paquets d’allotjament, Bluehost només ofereix 100 MB d’emmagatzematge per compte per a comptes bàsics i 5 de correu electrònic, per a un total de 500MB..

GoDaddy ofereix 5 GB per a la tecnologia Economy, nana Bluehost.

Dit això, els 5 GB de GoDaddy continuen en tots els nivells, mentre que Bluehost permet l’emmagatzematge il·limitat si actualitzeu, i GoDaddy només proporciona una bústia gratuïta.

Sí, ho admetré, malgrat la meva preferència personal per Bluehost, GoDaddy sona més competitiu al principi.

Hi ha una altra cosa que cal considerar, però: Bluehost t’ofereix un certificat SSL gratuït del pla bàsic superior.

GoDaddy només inclou un certificat SSL per al seu pla Ultimate.
Godaddy SSL

Un certificat SSL és el que fa que els vostres visitants, els vostres clients, se sentin segurs al vostre lloc.

El fet de no tenir un certificat SSL no és el final del món, a menys que cregueu que voleu que es produeixin transaccions al vostre lloc..

Si veniu qualsevol cosa al vostre lloc, preferiríeu obtenir un certificat SSL d’alguna manera.

A més, Bluehost facilita la seva obtenció, incloent-la al paquet de 2,95 dòlars mensuals.

GoDaddy li dóna per 7,99 dòlars al mes, per sobre del doble, i és per una de les funcions més importants que podeu obtenir.

En general, crec que GoDaddy té un aspecte millor, almenys en paper i en comptes més barats.

Tanmateix, el certificat SSL inclòs de Bluehost és una contribució destacable i la diferència de preu no és tan significativa entre els dos.

Deixaré que GoDaddy s’hi col·loci amb aquest, però segueix llegint, perquè hi ha una mica més d’objectiu!

4. Comparació de l’assistència al client

L’assistència al client sòlida és essencial per a qualsevol proveïdor d’allotjament, però especialment per a aquests dos.

Com que són tan grans, han de complir la càrrega de suportar una base de clients molt més gran que altres plataformes. Llavors, com s’apilen?

Com en la majoria dels serveis d’allotjament, hi ha uns quants recursos a disposició del client.

En primer lloc, hi ha documentació i recursos educatius in situ.

En segon lloc, hi ha representants designats per ajudar els clients amb problemes específics o per afegir un toc humà.

El primer consisteix normalment en una base de coneixement, preguntes freqüents, vídeos sobre informació, etc. Aquest últim consisteix generalment en telèfon, correu electrònic i suport de xat en directe.

Bluehost fa que la seva atenció al client sigui molt explícita.

Al final de cada pàgina, hi ha un petit menú amb els recursos principals del lloc: l’assistència té la seva pròpia secció, amb enllaços ràpids al xat, entrades, base de coneixement i pàgines d’estat dels sistemes..

El sistema de tiquets / entrades és essencialment suport de correu electrònic: sembla prou senzill i robust.

La seva línia d’assistència telefònica no és immediatament òbvia, depenent de la pàgina on estigueu, però en tenen una. Aquesta pàgina enumera diversos números de telèfon per a diferents categories de preguntes.

Finalment, la seva base de coneixement, que anomenen Centre d’Ajuda, és accessible i completa.

He trobat que el xat en viu de Bluehost responia en general. Nota: els temps que hi ha a la cantonada inferior esquerra són a segons del missatge més recent del xat.
Xat BlueHost 1

El representant “es va unir” al xat als pocs segons del meu inici.
Xat BlueHost 2

Em sento bastant confiat que la resposta original es va enganxar. Un cop vaig reiterar la meva pregunta, vaig obtenir una resposta en pocs minuts.
Xat Bluehost 3

Tot plegat, 2-3 minuts difícilment és un mal temps d’espera, i és especialment agradable perquè m’he unit al xat sense utilitzar cap compte, però com a visitant normal del lloc web.

GoDaddy té més o menys el mateix conjunt de recursos que Bluehost.

A la part superior de la pàgina d’inici hi ha un número molt accessible de suport telefònic, i la seva pàgina d’ajuda (també coneguda com a base de coneixement) és fàcil de trobar.

Fins on puc dir que pugeu, el centre d’ajuda de GoDaddy és igual al de Bluehost; l’única raó per la qual preferiu realment l’un per l’altre són les preferències gustatives personals.

Tanmateix, la funció de xat en viu de GoDaddy es presenta falsament; Tot i que es presenta el botó de “xatejar ara” al costat del número d’assistència 24/7, no sembla que sigui útil.

Quan ho vaig fer clic, simplement em va dir que truqués al número d’assistència. No he pogut accedir a cap camp de xat en directe.
xerrada de godaddy 1

Bé, he entrat per provar-lo mitjançant el meu compte personal i he trobat … el mateix resultat.

Tingueu en compte que GoDaddy té certes hores d’ús en xat en directe (sí, tenen suport telefònic 24 hores / 24, però no suport de xat 24 hores (anar a la xifra), però que es feia en aquestes hores.
Xat de Godaddy 2

Potser hi ha alguna cosa amb el meu navegador … però ho dubto, perquè abans no ha estat mai cap problema, i parlo sovint amb les persones que en fan un xat en directe.

Per tant, espero que no sigui controvertit si dono a Bluehost més crèdit per assistència en xat.

En conjunt, ambdós llocs compten amb una atenció decent al client. Però si seré absolutament honest, el suport de GoDaddy se sent menys sòlid i més que un enfocament bàsic i mínim..

Bluehost sembla ser molt més proactiu en donar suport a la seva base de clients. A més, Bluehost té una clara assistència de xat.

5. Facilitat d’ús

La facilitat d’ús és fonamental i, sobretot, per als proveïdors d’allotjament més grans: són tan grans perquè apel·len a grans quantitats de persones.

En certa manera, aquest tipus de dades ja us dóna la resposta: tots dos són serveis fàcils d’utilitzar. Francament, no tinc molt més a dir.

Quan un servei és fàcil d’utilitzar i té una gran experiència d’usuari, no hi ha gaire res a dir: la facilitat d’ús és alguna cosa que realment comentareu si alguna cosa va malament..

Les úniques mancances són inevitables: l’allotjament pot ser complicat, ja que hi ha moltes coses que cal tenir cura..

Hi ha el procés d’allotjament real, cuidant els noms de domini, a més de construir el propi lloc web, etcètera.

Tot i això, Bluehost i GoDaddy ho fan tan fàcil com pot ser; com a mínim, no ha estat gaire més fàcil en cap altra plataforma.

GoDaddy cPanel:

Godaddy cPanel

BlueHost cPanel:

bluehost que acull cPanel
bluehost cPanel 2

No oblideu que ambdues plataformes disposen de tutorials, preguntes freqüents i guies pràctiques a les seves bases de coneixement.

Podeu accedir a la majoria d’aquests materials sense tenir un compte, de manera que si realment voleu donar-vos compte del factor d’ús fàcil dels serveis sense registrar-vos, podeu deixar de banda els centres d’ajuda.

En general, no tinc notables diferències entre la facilitat d’ús tant per a GoDaddy com per a Bluehost.

6. Seguretat i fiabilitat

Ara parlem de seguretat i fiabilitat. Aquesta és una de les coses més importants per buscar serveis d’allotjament: poden protegir la vostra presència en línia?

Les bones notícies són que els principals proveïdors, com Bluehost i GoDaddy, estan prou ben establerts fins al punt que probablement estiguis segur.

Tot i això, mai no podrem ser massa curosos, i és fonamental el funcionament del lloc web sòlid. Dit això, ens endinsem!

Les còpies de seguretat són una característica força important per als serveis d’allotjament. Si, prohibit Déu, passa qualsevol cosa i el vostre lloc baixa, no voleu perdre cap feina ni canvis importants.

Bluehost crea automàticament còpies de seguretat cada dia, setmana i mes del vostre compte. Podeu tenir la seguretat de restaurar el vostre compte no serà una tasca massa gran.

Bluehost també té una pàgina accessible que informa de les actualitzacions sobre les interrupcions del servidor. Això és fantàstic si us preocupa la transparència (hauríeu de).

També mencionen una eina que protegeix els llocs en servidors compartits (que d’una altra manera podrien ser més arriscats que VPS o servidors dedicats).

Hi ha complements opcionals que també afegeixen a la vostra seguretat, com ara: sitelock, eines de privadesa del domini i IP exclusives.

Quan vaig intentar examinar altres detalls de seguretat al seu lloc, no en vaig trobar cap. No és el mateix que Bluehost no disposi de bons protocols de seguretat, però la manca d’informació oficial és decebedora.

GoDaddy, en canvi, té una pàgina accessible només sobre seguretat del lloc.

Malauradament, es tracta d’una guia informativa / instructiva per als clients en lloc d’una documentació sòlida de seguretat pròpia.

Així, tot i que els dos proveïdors no aconsegueixen fer pàgines disponibles i accessibles fàcilment que documentin els seus protocols de seguretat, encara podem mirar-ne el temps.

L’horari de treball és bastant important, després de tot, voleu que el vostre lloc web estigui al màxim.

Vam trobar que durant els darrers dos mesos, GoDaddy tenia un millor temps de funcionament.
Godaddy Uptime

Compareu-ho amb els percentatges de Bluehost.
historial d'horaris blaus

Afortunadament, en els dos mesos anteriors, Bluehost va tenir un temps de vida al 100%.

Però, desgraciadament, hi ha hagut alguns temps d’aturada decebedors durant els primers mesos de l’any.

El lloc de la prova va baixar durant 9 minuts al setembre i 1 minut a l’octubre, així com durant 6 minuts al gener.

Ara, en general, aquest no és el final del món, però Bluehost pot fer-ho millor.

No crec que GoDaddy sigui significativament millor en aquest sentit; com ja hem comentat anteriorment, GoDaddy no utilitza CloudSites.

CloudSites mostra bàsicament una còpia del vostre lloc emmagatzemat al núvol en cas de fallada del servidor.

Si el maquinari falla, el núvol entra per salvar-vosaltres: una cosa que GoDaddy no ofereix i una cosa que no es representa amb aquestes puntuacions de funcionament.

En qualsevol cas, podeu continuar fent un seguiment de l’horari dels nostres llocs de proves amb GoDaddy aquí i Bluehost aquí.

En general, diré que Bluehost guanya per Cloudsites, però no està molt per davant de GoDaddy per cap mètrica.

Bluehost vs GoDaddy: Verdict

Llavors, quin és el veredicte?

A recaptar: Bluehost té plans barats lleugerament més cars que GoDaddy, però les diferències solen incloure o canviar per opcions més cares o premium.

Pel que fa a funcions, són iguals. Tot i això, GoDaddy en general ofereix més funcions per al seu pla més barat o quantitats més grans de les mateixes funcions (per exemple, espai d’emmagatzematge).

Les excepcions importants són coses com els certificats SSL i CloudSites, que Bluehost ofereix de manera competitiva (GoDaddy ni tan sols ofereix aquest últim).

Les bases de coneixement de les dues empreses són igualment àmplies. Tot i això, Bluehost té un suport sensiblement millor en forma de xat en viu.

Tant Bluehost com GoDaddy són igual de fàcils d’utilitzar; en aquest moment és només una qüestió de preferències personals.

Pel que fa a la seguretat i la fiabilitat, GoDaddy podria aprofundir a Bluehost.

En general, Bluehost té un temps de funcionament sòlid, però hi ha hagut diversos mesos amb 2 o més minuts de temps inactiu al nostre registre, cosa que no semblem massa favorables.

En general, recomanaria GoDaddy per a aquells que tinguin menys problemes en allotjament.

Per a persones que estiguin més interessades en entrar a l’allotjament, que no tinguin necessitats d’allotjament o necessitats empresarials o que només desitgin un petit bloc o lloc web: GoDaddy pot ser la millor opció.

És més barat en general i ofereix més avantatge per al mercat.

Tot i això, per a aquells que siguin més seriosos, però encara volen estalviar diners, crec que Bluehost és una bona opció.

És possible que no sempre sigui tan barat com GoDaddy, però ofereix la majoria de les mateixes funcions a un preu encara baix respecte a altres empreses, a més d’algunes funcions realment importants com ara certificats SSL i CloudSites.

És una bossa mixta!

En última instància, penseu en què són les vostres necessitats d’allotjament.

Si sabeu què necessiteu i què voleu fer en línia, estareu bé.

Articles Relacionats:
 1. Bluehost vs HostGator: per què BlueHost és millor
 2. SiteGround Vs Bluehost: el millor allotjament, ràpid i fiable?
 3. HostGator Vs GoDaddy: Comparació basada en velocitat, preu & Assistència
 4. BlueHost Vs GreenGeeks – GUANYADOR Basat en la meva experiència
 5. Comparació DreamHost Vs BlueHost – FETS Basats en la meva experiència
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map