Bluehost vs HostGator: 5 proves basades en la nostra experiència

És hora que assistim a un xoc de titanes.


Bluehost i HostGator són dues de les empreses d’allotjament més grans i establertes que hi ha ara mateix.

En certa manera, tots dos estan relacionats: totes dues són filials del grup Endurance International.

Aquests dos germans, o cosins, han allotjat junts milions de llocs i són dos dels majors proveïdors d’EIG.

La veritat és, però, que Bluehost és un tità encara més gran, més bohemós, allà mateix, amb GoDaddy al poder del seu nom i la quantitat de llocs allotjats..

La gamma d’HostGator és de centenars de milers, mentre que Bluehost probablement compta amb 2 milions o més de llocs alimentats als seus servidors.

HostGator manté el seu rival més gran?

O potser la pregunta és la següent: la mida de Bluehost la porta a passar per alt algunes coses, cosa que HostGator sobresurt a?

Totes aquestes són preguntes excel·lents i estic segur que encara en teniu més.

Si heu estudiat amb quina empresa d’acollida voleu anar, hi ha una bona probabilitat que com a mínim hagueu de trobar aquestes dues si no les heu inclòs a la vostra llista.

Així, sense més detalls, anem a comparar aquestes dues empreses d’allotjament!

Taula de contingut

Saltar a veure la prova específica fent clic als enllaços següents

 1. Comparació de preus
 2. Comparació de característiques
 3. Comparació de l’assistència al client
 4. Facilitat d’ús
 5. Seguretat i fiabilitat
 6. Conclusió

Prova 1. Comparació de preus BlueHost vs HostGator 2018

BlueHost
HostGator

PlaBàsicHatchling
Preu / mes.2,95 dòlars / mes2,75 dòlars / mes
Fundat20032002
Llocs allotjats (reclamat)Serveis de més de 2 milions4 milions de subscriptors
Lloc web11
Espai de disc50 GBSSD de 100 GB
Ample de bandaNo modificatNo modificat
Bases de dades MySQLIl·limitatIl·limitat
Còpies de seguretat automatitzades
Xat en directe
Millor horari mitjà mitjà?Temps de funcionament 100%99,99% temps de funcionament
Comptes de correu electrònic gratuïts5Il·limitat
1 Feu clic a Instal·lació de WordPress
Atenció al client24/07/36524/07/365
Servei d’atenció al client00 1 801-765-9400(866) 964 – 2867
Tauler de control integrat?CPanel / WHM per a LinuxCPanel / WHM per a Linux
1-Feu clic a la instal·lació del carretó de la compra
Garantia de devolució de diners30 DIES45 DIES
Visita BlueHostVisita HostGator

El preu és una de les coses més importants per a un potencial client.

En particular, Bluehost és coneguda per ser una de les opcions d’allotjament més assequibles, però anem a entrar en els detalls.

Per a allotjament web compartit, Bluehost comença a partir de 2,95 dòlars (preu amb descompte) al mes i en segon lloc & El tercer nivell comença a partir de 5,45 dòlars i el darrer nivell comença a 13,95 dòlars, tot i que el preu de renovació augmentarà entre els posteriors al primer mandat.

plans bluehost

Els plans d’allotjament compartits d’HostGator comencen a partir de 2,75 dòlars (preu amb descompte) al mes i acaben en 5,95 dòlars per als dos últims nivells..

Hostgator plans

De nou, voldreu calcular els preus de renovació si teniu previst comptar amb aquestes empreses a llarg termini.

Bluehost té dos tipus d’allotjament WordPress: estàndard i optimitzat. Optimized consta de quatre nivells, que oscil·len entre els 19,99 i els 49,99 dòlars.

L’allotjament estàndard de WordPress comença a partir de 2,95 dòlars i té els mateixos preus que els paquets d’allotjament web compartits de Bluehost. (Si voleu crear un lloc web de WordPress amb BlueHost, consulteu aquesta guia pas a pas per crear un lloc web de WordPress)

HostGator té un pla de WordPress amb tres nivells, amb un rang de 5,95 a 9,95 dòlars.

El servidor de servidors privats virtuals té tres nivells a Bluehost que van dels 19,99 dòlars als 59,99 dòlars. Els paquets d’allotjament VPS d’HostGator també comencen a 19,95 dòlars, però acaben al voltant de 39,95 dòlars.

Finalment, hi ha hosting dedicat: la gamma de Bluehost oscil·la entre 79,99 i 119,99 dòlars. La gamma d’HostGator és més econòmica i va des de 119 a 149 dòlars.

En resum, l’allotjament web compartit entre tots dos gairebé no és diferent, tot i que Bluehost és marginalment més barat.

L’allotjament de WordPress té algunes diferències més grans entre tots dos: si voleu obtenir un paquet de WordPress que utilitzeu de manera intensa, Bluehost us ofereix opcions que us semblen més avantatjoses..

Tot i això, si voleu un pla més lleuger per a hosting de WordPress, Bluehost també té opcions més barates que les d’HostGator.

L’allotjament VPS és aproximadament el mateix, però l’allotjament dedicat és considerablement més car a HostGator.

Tens tot això?

Bé, encara no ho hem fet, anem a veure les funcions!

Prova 2. Comparació de característiques

Com ja sabeu, les funcions suposen el preu x o bé o dolent.

Em centraré sobretot en les funcions d’allotjament web compartides ara per ara, però no us preocupeu, encara tindreu una bona idea del que comporten totes les diferències de preus anteriors..

En primer lloc, Bluehost us ofereix un lloc per al seu paquet d’allotjament compartit de nivell d’entrada, però els dos últims nivells tenen llocs il·limitats.

Basic (nivell 1) obté 50 GB d’espai, mentre que el segon, tercer i quart nivell tornen a obtenir espai il·limitat. L’amplada de banda no està modificada per a tots els nivells!

bluehost allotjament web compartitA més, Basic disposa de 5 dominis estacionats i 25 subdominis i 100 MB d’emmagatzematge per compte de correu electrònic amb un màxim de 5 comptes permesos..

Ho heu endevinat: els nivells de sortida tenen quantitats il·limitades de totes aquestes funcions.

A més, cada pla d’allotjament compartit aconsegueix SSL gratuït.

El primer nivell d’HostGator s’anomena Hatchling i també inclou un domini i una amplada de banda no modificada i un emmagatzematge no modificat. Els dos nivells següents obtenen dominis il·limitats.

Hatchling inclou en realitat una certificació SSL, que és extremadament impressionant, a més de comptes de correu electrònic il·limitats (el màxim de Bluehost és de 5) i subdominis il·limitats (en comparació amb el màxim de 25 de Bluehost)..

funcions d’amfitrió

Els dos següents nivells tenen bàsicament algunes característiques de seguretat, eines de SEO o complements diversos per diferenciar-les.

Una última cosa: cada pla d’allotjament compartit a HostGator, fins i tot Hatchling, obté una oferta de Google Adwords de 100 dòlars i un crèdit Bing Ads de 100 dòlars..

SSL gratuït i molt més amb HostGator

Sincerament, el menjar per emportar és HostGator es veu molt millor al departament de funcions.

No hi ha realment res que ofereix Bluehost que HostGator no ofereix també, sobretot als punts de preu més baix, com ho demostren els seus paquets d’allotjament compartits..

A més, algunes de les funcions més importants: l’emmagatzematge i l’ample de banda, per exemple, són molt més limitades a Bluehost que HostGator i gairebé al mateix preu..

Aquest patró general s’aplica als altres productes d’allotjament que ofereixen Bluehost i HostGator.

Les excepcions es dedicarien i l’allotjament VPS: l’allotjament dedicat a Bluehost és més barat que a HostGator i les funcions no són significativament pitjors..

Mireu-ne bé: una part dels preus més alts d’HostGator per servidors dedicats pot ser degut al fet que fins i tot la seva primera opció de nivell té el doble de memòria RAM que la de Bluehost, així com un ample de banda no modificat (en comparació amb els 5TB de Bluehost).

D’altra banda, l’allotjament VPS a Bluehost no només és bastant més barat, sinó que ofereix allotjaments molt similars quant a emmagatzematge i eines.

En conclusió, HostGator sembla superar Bluehost al departament de funcions i valor de l’allotjament web compartit i l’allotjament de WordPress (tot i que l’allotjament de WordPress també és més barat amb Bluehost)..

Tanmateix, per a VPS o allotjament dedicat, Bluehost ofereix ofertes millors.

Prova 3. Comparació de l’assistència al client

Què té moltes funcions si no podeu utilitzar-les? És imprescindible poder embarcar adequadament i gestionar fàcilment el vostre compte.

HostGator, que és el germà petit, té una comunitat d’usuaris més estreta i compatible?

O bé Bluehost, que és el bohemoth, té molts més recursos a la seva disposició?

En primer lloc, abordem els recursos educatius i de fet in situ: això vol dir bases de coneixement i pàgines de tutorial.

Els recursos d’HostGator estan molt condensats i estan centralitzats en una pàgina.

La pàgina d’assistència és una base de coneixement que gestiona les preguntes freqüents, articles pràctics, així com tutorials en vídeo. Odi l’estètica personalment, però sembla fàcil d’utilitzar i funciona bé.

Els recursos de Bluehost són tan repartits com HostGator, és a dir, no ho són.

Tot i que trobo que la seva pàgina d’ajuda és molt més neta i senzilla, la veritat és que la pàgina ofereix menys suport que la d’HostGator.

Això es deu al fet que la pàgina d’HostGator, tot i semblar obsoleta, està ben organitzada fins al punt que podeu navegar fàcilment a l’article o tutorial que necessiteu entre 1 i 3 clics.

Pots cercar, per descomptat, la navegació és molt fàcil.

Bluehost té algunes categories amb subtòpics, però si no veieu el tema enumerat, haureu de cercar-lo.

La part més maca és que probablement podeu trobar un article senzill, un tutorial de vídeo i un text per a diversos temes.

En aquest sentit, la pàgina d’assistència de Bluehost té més informació, però HostGator és més fàcil de navegar.

Pel que fa a contacte amb un representant d’atenció al client per obtenir ajuda, tant Bluehost com HostGator ofereixen les mateixes opcions: assistència telefònica, assistència de bitllets / correu electrònic i xat en viu.

Els dos primers són el mateix, tot i que hauria de notar que Bluehost millora millor amb l’assistència telefònica: tenen moltes més extensions, especialitzades en temes diferents, que HostGator..

Pel que fa al xat en directe, mirem dues vegades diferents en què he interactuat amb els representants respectius de les dues empreses.

El xat en viu de Bluehost va ser útil: vaig obtenir una resposta pràcticament de seguida, tot i que probablement fos una còpia / enganxar o bot.

xat de suport bluhost 1

xat de suport de bluehsot 2

Al cap de 2-3 minuts, vaig obtenir una resposta genuïna.

xat de suport de Bluehost 3

Amb HostGator també vaig obtenir una resposta en un minut aproximadament, tot i que probablement també era una còpia / enganxar o bot.

xat de suport a hostgator 1

xat de suport a hostgator 2

xat de suport a hostgator 3

El temps que em va trigar a obtenir la resposta que buscava era d’aproximadament 1 minut.

En general, sembla que HostGator va tenir un temps de resposta més ràpid per a la prova de xat en directe.

Tot i així, estic vacil·lant en declarar que tenen un millor servei al client basat en una diferència de 2 minuts..

Per tenir en compte les pàgines d’assistència / ajuda, diria que Bluehost pot ser lleugerament millor que HostGator per a l’assistència al client.

Sí, el xat en viu d’HostGator ha anat una mica millor, però la pàgina d’assistència de Bluehost té informació més actualitzada i una varietat més gran de formats d’instrucció..

Un cop dit això, HostGator continua tenint una àmplia atenció al client; potser voldreu preferir-me amb un gra de sal i explorar les pàgines d’assistència per veure vosaltres que preferiu..

Prova 4. Facilitat d’ús

No voldreu dedicar-vos gaire temps ni energia a aprendre a utilitzar un servei que, suposadament, simplificarà la vida.

Com passa, Bluehost i HostGator són igualment fàcils d’utilitzar. Amb Bluehost és menys sorprenent, al cap i a la fi, són un nom tan gran, però HostGator no és realment més difícil que el seu germà gran.

Podria dir que la interfície d’usuari i el tauler de control de Bluehost semblen molt elegants i moderns, més que la d’HostGator (que a vegades pot semblar obsoleta).

bluehost que acull cPanel

HostGator no es veu malament, però pot ser una mica més fàcil navegar a Bluehost.

Xat HostGator 3

Dit això, no crec que sigui suficient per diferenciar greument la decisió de ningú. Si la facilitat d’ús és important per a vosaltres, tant Bluehost com HostGator són força sòlids. No puc recomanar l’un sobre l’altre basat només en aquest factor.

Prova 5. Seguretat i fiabilitat

La comparació de preus pot ser difícil de comparar perquè cada lector té restriccions de preus diferents, i les funcions són difícils perquè a cada lector pot importar-ne una mica més aquesta característica..

Però comparar la seguretat és molt més senzill: quines mesures protegeixen les vostres dades i els servidors i com es veu el temps de funcionament?

Comencem pels mètodes de protecció. Malauradament, HostGator no diu molt sobre la seva seguretat, a banda d’oferir eines de seguretat a comprar a més del vostre paquet d’allotjament.

Paquets de seguretat HostGator

Les eines que ofereix HostGator són bàsicament una còpia de seguretat automàtica, prevenció d’escaneig de programari maliciós i privadesa del domini.

Hi ha una petita pàgina inclosa a la pàgina de suport sobre com els servidors d’HostGator estan protegits contra els atacs de DDoS, però es tracta.

Tant de bo pogués dir que la seguretat de Bluehost és més transparent, si no robusta, però malauradament tampoc ho és.

També ofereixen complements de seguretat, però es tracta. més enllà d’això, només haureu de confiar en que tinguin l’èxit que tenen perquè han aconseguit protegir els seus clients.

Decepció davant la falta d’informació, comparem el temps de funcionament ja que és una mesura de seguretat directa i visible.

hora de funcionament blava

Per consultar les últimes estadístiques de temps de funcionament de Bluehost, feu clic aquí

hora de funcionament

Per comprovar les darreres estadístiques de funcionament per a HostGator, feu clic aquí

L’horari d’equip és important, prou important que fins i tot una fracció d’un percentatge pot importar. Però això està força a prop, i amb només dos mesos als nostres registres,

Crec que el jurat encara està fora (tot i que tècnicament, HostGator està guanyant).

En definitiva, diré que Bluehost i HostGator estan a punt de seguretat.

Conclusió

Quan aquests dos titans es van enfrontar, Bluehost va semblar disposat a aconseguir una victòria contra el seu germà petit. Al cap i a la fi, ha allotjat molt més llocs que HostGator, i això hauria de dir que Bluehost ofereix serveis més forts en alguna forma.

Però els resultats de la meva comparació impliquen una diferència. Bluehost fa unes quantes coses millors: la seva pàgina d’assistència és millor i compta amb línies més especialitzades d’atenció telefònica.

Els representants del servei d’atenció al client són gairebé iguals d’ajuda, tot i que potser HostGator en tingui més resposta al xat en viu.

En general, Bluehost té una estètica molt més agradable i crec que la meva navegació és més fàcil. Tot i això, HostGator no és realment més difícil d’utilitzar: es tracta d’empat i la victòria és marginal.

El mateix és cert per a la seguretat, tot i que HostGator és el que us passa. Tots dos serveis podrien tenir un esquema més transparent de la seva seguretat i tots dos se centren més en els complements de seguretat que en les proteccions per defecte.

Els seus resultats són molt igualats, i HostGator acaba de guanyar. Tot i això, podria ser casualitat, quan són tan a prop, és difícil de dir.

Són les característiques i els preus que fan que les coses siguin menys iguals per a les dues empreses.

Bluehost ofereix preus més barats per a allotjament dedicat, però tant si depèn o no de l’allotjament que necessiteu, en general, pot ser que sigui millor que els paquets d’allotjament dedicats d’HostGator..

Amb l’allotjament VPS, Bluehost torna a guanyar, amb un avantatge significativament més per Buck que HostGator.

Però amb WordPress i allotjament web compartit, probablement algunes de les opcions més populars per la seva assequibilitat, HostGator es porta a la coca.

Ofereix la majoria de les mateixes coses que fa Bluehost, però afegeix més, i té menys restriccions fins i tot dels paquets d’entrada.

HostGator fa tot això per aproximadament els mateixos preus.

Així que recomano més?

Ara per ara, diré que HostGator ha aconseguit una victòria assolida com a millor servei d’allotjament general, però Bluehost podria ser una opció millor per a aquells que busquen opcions d’allotjament més pesades com VPS o hosting dedicat.

Estigues segur; sigui el que trieu, haureu de tenir les mans fins!

Articles Relacionats:
 1. Bluehost Vs Godaddy: el vostre allotjament web guanya?
 2. Bluehost vs InMotion Hosting: el que és millor per a vostè?
 3. SiteGround Vs Bluehost: el millor allotjament, ràpid i fiable?
 4. HostGator Vs GoDaddy: Comparació basada en velocitat, preu & Assistència
 5. Comparació DreamHost Vs BlueHost – FETS Basats en la meva experiència
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map